Kirjanmerkkisivustosivustot

kirjanmerkkisivustoesimerkkejä


Kirjanmerkki – on innovatiivinen pilvisivustojen rakentaja, jota saavat edistyksellinen AI-tekniikka. Tämä on yksi palvelun kohokohdista, mikä erottaa sen joukosta ja houkuttelee kokemattomia ja taitavia web-kehittäjiä ympäri maailmaa.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa ammattimaista apua voimakkaille AIDA-avustaja joka opastaa sinua läpi koko web-rakennusprosessin ja suunnittelee sinulle sopivan verkkosivuston alusta alkaen. AIDA on ainutlaatuinen ja tarjoaa poikkeuksellisen web-rakennuskokemuksen kaikille, jotka sitä käyttävät.

Alusta toimii hyvin sellaisten yritysverkkosivustojen, verkkokauppojen ja aloitussivujen kehittämisessä, jotka alun perin ovat reagoivassa suunnittelussa. Sen väitetään olevan poikkeuksellisen helppo käyttää, mutta onko se todella niin yksinkertainen ja intuitiivinen kaikille? Voiko AIDA kattaa suurimman osan web-rakennustarpeistasi helposti vai onko sinulla vielä ohjelmointitietämystä? Tämän selvittämiseksi katsotaan joitain parhaista kirjanmerkkisivustojen näytteistä niiden etujen ja haittojen määrittämiseksi.

1. Gaard Media

GAARDMEDIA

Luo tällainen verkkosivusto

Gaardmedia.com on täyden palvelun sosiaalisen median markkinointiviraston verkkosivusto, joka keskittyy sosiaalisen mediapalvelun toimittamiseen, digitaalisten kampanjoiden kehittämiseen ja toteuttamiseen. Tämä on yhden sivun verkkosivusto, joka sisältää useita tärkeitä osioita, joita tarvitaan antamaan käyttäjille kaikki heille kiinnostavat tiedot. Nämä ovat Tietoja-, Mitä teemme, Tiimi- ja Yhteys-osiot.

Verkkosivusto näyttää yksinkertaiselta, mutta epätavalliselta, johtuen pop-up tarttuvista iskulauseista, jotka ilmestyvät sivua vierittäessä. Sosiaalisen verkoston painikkeiden avulla voidaan tutkia palveluita yksityiskohtaisesti ulkoisten resurssien suhteen ja vahvistaa yrityksen mainetta. Siellä on myös toimintakehotus ”Let’s Talk” -painike, joka rohkaisee käyttäjiä ottamaan yhteyttä joukkueeseen keskustelemaan projektiideoistaan. Juuri sitä useimmat käyttäjät tarvitsevat valitessaan SMM-yritystä.

2. Kaikki asiat uutta

Kaikki asiat uutta

Luo tällainen verkkosivusto

Aivan ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, kun vierailet Allthingsnewwtn.com-sivustossa, on otsikossa käytettävissä oleva epätavallinen kuvan liukusäädin. Se esittelee verkkosivuston tehtävän parhaalla mahdollisella tavalla, sillä Kaikki asiat uusi on paikka, joka voi auttaa tekemään elämästäsi ja henkilökohtaisista tavaroistasi entistä organisoituneempia. Verkkosivun valikko on saatavana vasemmalla paneelilla säästääksesi paikkaa eikä häiritäksesi käyttäjän huomioita. Sen sisältämät osiot – Koti, Järjestäminen, Pienennys, Suunnittelu ja Ota yhteyttä – tarjoavat pääsyn kaikkiin yritystietoihin ja tarjoamiin palveluihin. Kuvat näyttävät erillisiltä ja houkuttelevilta valkoisella taustalla korostamaan yrityksen kaikkein tärkeimpiä näkökohtia. Sivusto on kunnollinen kirjanmerkkinäyte.

3. PakaPaka-myymälä

PakaPaka-myymälä

Luo tällainen verkkosivusto

Pakapakastore.com on hieno esimerkki brasilialaisesta verkkokaupasta, joka tarjoaa toimistotarvikkeita, nimittäin kannettavia tietokoneita ja kynät lapsille ja aikuisille. Tuotteet näyttävät viihdyttävältä ja epätavalliselta – aivan kuten koko verkkokaupan suunnittelu. Verkkosivun väripaletti on vaaleanpunainen ja valkoinen, ja siinä on kirkkaat näytteet verkkokaupan tuotteista. Jokaisessa niistä on hinta- ja parametrimääritykset, vaikka täältä ei ole yksityiskohtaisia ​​tuotekatsauksia.

Täällä on pääsy myös sosiaalisten verkostojen tileille ja online-lomakkeella olevaan yhteyshenkilöiden osioon, johon jokainen voi tehdä tilauksen. Verkkokaupan englanninkielistä versiota ei myöskään ole saatavana, mikä vaikeuttaa asiakkaiden ostoprosessia.

4: ClearPay Financial Midsouth

ClearPay Financial Solutions

Luo tällainen verkkosivusto

Clearpaymidsouth.com on ClearPay-yhtiön verkkosivusto, joka tarjoaa taloudellisia ratkaisuja yrityksille ja toimialoille heidän erityistarpeidensa perusteella. Sivusto näyttää luotettavalta ja modernilta alusta alkaen. Se kattaa laajan valikoiman tietoja, jotka asiakkaat haluaisivat tietää yrityksestä. Verkkosivun kotisivulla on yksityiskohtainen kuvaus jokaisesta tarjotusta palvelusta. Tämän pitäisi auttaa potentiaalisia asiakkaita päättämään nykyisistä tarpeistaan ​​ja palveluistaan, joita he voivat käyttää, kun he tekevät kauppaa yrityksen kanssa.

Valikko löytyy verkkosivun vasemmasta paneelista. Se koostuu useista kohdista vain käyttäjien valinnan yksinkertaistamiseksi. CTA-painikkeella on myös mahdollista saada ilmainen arvio mahdollisimman lyhyessä ajassa. Tyylikäs, nykyaikainen ja uskottava esimerkki kirjanmerkillä rakennetuista verkkosivustoista.

5. Shivyn intialainen keittiö

Shivys

Luo tällainen verkkosivusto

Shivysindiankitchen.com on verkkosivuston nimi, joka puhuu puolestaan. Tämä on intialaisten herkullisimpien ruoanvalmistusliikkeiden verkkokauppa. Tällä hetkellä verkkosivustolla myydään kuitenkin vain yksi tuote – Shivyn Ghee. Todennäköisesti muut tuotteet lisätään tuoteluetteloon pian. Verkkokaupan tavoitteena on kannustaa asiakkaita lahjoittamaan kuumaa ja ravitsevaa ateriaa köyhille ja kodittomille lapsille Intiassa.

Verkkosivustolla on mahdollista jakaa tuotelinkit sosiaalisissa verkostoissa, tilata uutiskirje, jotta pysyt tietoisena verkkokaupan päivityksistä ja ottaa yhteyttä verkkosivustojen omistajiin täyttämällä Yhteystiedot-osassa olevan online-lomakkeen.

6. AidenLife hienoin integroitu koulutus

AidenLife FIT

Luo tällainen verkkosivusto

Aidenlifefit.net on kärkipaikka kaikille, jotka ovat tasapainoisen elämäntavan faneja ja etsivät keinoa terveydentilan parantamiseksi. AidenLife FIT-studiossa on erilaisia ​​ohjelmia, palveluita ja ehdotuksia kunkin asiakkaan elämäntavan muuttamiseksi parempaan suuntaan. Verkkostudion verkkosivusto vastaa sen pääasiallista tehtävää. Kotisivulla saatavilla oleva videotausta kehottaa haluamaan jatkaa verkkosivuston selaamista saadaksesi lisätietoja tarjottavista palveluista.

Jokainen, joka haluaa kokeilla studion palveluita, voi varata ensimmäisen istunnon ilmaiseksi suoraan kotisivulle. Sivustolla on myös laaja valokuvagalleria, sosiaalisen verkoston tilit ja yksityiskohtaiset studion yhteystiedot tarkalla Google Maps -paikalla.

Bottom Line

Kirjanmerkki on nykyaikainen ja helppokäyttöinen alusta kaikille, jotka tarvitsevat kunnollisen verkkosivuston henkilökohtaisiin tai yritystarkoituksiin. Tämä on hieno valinta rakennukseen pienet ja keskisuuret verkkokaupan verkkosivustot, jonka tavoitteena on kunnollinen yritysesittely ja asiakkaiden sitoutuminen. Verkkosivun rakentajan kohokohta on edistyksellinen AIDA-avustaja, joka yksinkertaistaa verkon luomisprosessia, saa siitä houkuttelevan ja tarjoaa erilaisia ​​integroituja teemoja vastaamaan monipuolisten käyttäjien tarpeisiin.

Kaikilla kirjanmerkkipohjaisten verkkosivustojen näytteillä on nykyaikainen muotoilu ja niissä on yksinkertainen, mutta intuitiivinen navigointi. Niissä ei ole mitään monimutkaista, mutta tämä on itsessään etu etä käyttäjille, joilla ei ole verkkosivujen suunnittelutaitoja ja jotka haluavat saada toimivia verkkosivustoja, jotka on suunniteltu Bookmark AIDA: lla. Upea valinta kattamaan henkilökohtaiset ja yrityksesi verkkosivujen suunnittelutarpeesi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map