Parhaat esimerkit Adobe Muse -verkkosivustosta

Esimerkkejä Adobe Muse -verkkosivustosta


Adobe Muse – on epäilemättä yksi parhaista offline-alustoilla, joka on kehitetty vastaamaan web-suunnittelijoiden tarpeita, jotka pyrkivät luomaan aitoja mestariteoksia. Vaikka ohjelmisto merkitsee tiettyjen graafisten taitojen tuntemusta, sitä on silti helppo käyttää ja ymmärtää.

Uskomattoman ominaisuuksien ja vaihtoehtojen avulla asiantuntevat web-suunnittelijat voivat kehittää verkkosivustoja käyttämättä Web-kehittäjien apu. Tämä on ihanteellinen työkalu staattisten ja informatiivisten verkkosivustojen luomiseen, joiden tehtävänä on löytää käyttäjiä suunnittelullaan.

Haluatko innostuneena katsoa esimerkkejä Adobe Museilla luotuista verkkosivustoista? Juuri tätä aiomme tehdä juuri nyt! Alla on lueteltu parhaat esimerkit hankkeista, jotka on kehitetty tämän alustan pohjalta.

Tärkeä muistiinpano: Adobe on lopetettu Adobe Muse -tuki 26. maaliskuuta 2018 lähtien, mutta voit silti käyttää Adobe Dreamweaver tai Adobe-portfolio luoda inspiroituja verkkoprojekteja.

1. Sea Island Media

Sea Island Media

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Yhden vilkaisun Sea Island Media luo vaikutelman ammattitaidosta ja uskottavuudesta. Tämä on luovan markkinoinnin studion verkkosivusto, joka kehittää huippuluokan mediasisältöprojekteja, mukaan lukien valokuvat ja videot. Verkkosivusto näyttää kunnolta ja houkuttelevalta – kaikki vaadittavat elementit ovat paikoillaan täällä. Kotisivulle on lueteltu studion erikoistumisen tärkeimmät alueet, korkealaatuiset kuvat sekä Viimeisimmät uutiset -osa.

Siellä on myös huippuluokan studion luomia projekteja. Blogi on saatavana täältä myös tarjotakseen informatiivisia kapeisiin liittyviä viestejä, joista käyttäjät voivat olla kiinnostuneita. On mahdollista ottaa yhteyttä asiantuntijoihin käyttämällä Yhteystiedot-osiossa olevia yhteystietoja tai verkkosivustolla olevissa sosiaalisen median painikkeissa..

2. Lonely Hunters koiran koulutus

Lonely Hunters koiran koulutus

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jokaiselle, jolla on aikomus kouluttaa koiraansa, Lonely Hunters koiran koulutus on loistava paikka aloittaa. Tämä on koiran koulutusasiantuntijan Eleanor Post -verkkosivusto, joka tarjoaa erilaisia ​​ohjelmia. Valinnan tulee perustua koiran rotuun sekä tuloksiin, joita odotat käytettäväsi. Vierittämällä kotisivua voit saada hyödyllistä tietoa koirista, joiden kanssa Eleanor työskentelee, hänen tarjoamistaan ​​palveluista kussakin tapauksessa ja minkä tyyppisistä koulutusohjelmista voit valita.

Onko sinulla kysymyksiä? Tai ehkä haluatte ottaa yhteyttä itse kouluttajaan? Käytä sitten kotisivun alaosassa olevaa Yhteysvaihtoehtoa ja vastaavaa valikon kohtaa.

3. Unionin keittiö

Unionin keittiö

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Unionin keittiö on verkkosivusto, joka edustaa hyvin tunnistettavaa ravintolaverkostoa. Vuonna 2010 perustettu brändi tarjoaa tällä hetkellä 10 toimipaikkaa eri kaupungeissa valtakunnallisesti. Asiakkaat arvostavat kaikkia tapahtumapaikkoja. He voivat nauttia paikallisia ruokia, joita edustavat vuodenaikojen salaattikääreet, hampurilaiset, pizzat ja paljon muuta. Tämä johtuu laadukkaasta palvelusta, monista paikallisista erikoisuuksista ja Adobe Muse -sivuston rakentajan avulla luodusta vankasta online-edustauksesta..

Projektin perustajalla Paul Millerillä on valtava kokemus yrittäjäksi ja ravintoloitsijaksi. Hän oli kuitenkin uusi verkkosivustojen rakennustekniikoihin. Adobe Muse auttoi ryhmäänsä luomaan täysin toimivan ravintolasivuston, jossa on tarttuvia erikoiskuvia, omistettu valikkoosasto, jossa ruokat on jaettu luokkiin, yhteystiedot ja sijaintilohko. Tämän seurauksena meillä on täällä esimerkki ammattimaisesta ruokailupaikasta, joka toimii.

4. Orsheln Industries

Orsheln Industries

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Orsheln Industries on eri aloille erikoistunut yritysryhmä. Yrityksellä on rikas historia, joka alkoi vuonna 1917. Ed ja William Orscheln-veljet perustivat nykyään toimivan yrityksen, joka on edelleen perheomistuksessa oleva yritys. Ryhmä esittelee useita erillisiä sivukonttoreita ja osastoja, jotka käsittelevät Marine RV: tä ja kilpatuotteiden valmistusta. Jotkut Orshenin perheyrityksistä toimittavat tuotteita kotiin ja maanviljelyyn suurimmalle valtakunnalliselle jälleenmyyjälle, kun taas toiset tarjoavat kiinteistönhoito- ja muita palveluita.

Sivustojen kehittäminen yritysryhmälle on vaikeaa. Sinun on harkittava kaikkia sivukonttoreita ja erillisiä osastoja yhdessä sivustossa. Adobe Muse teki hyvää asettaessaan useita eri yrityksiä Orsheln-perheestä erilliseen osaan. Verkkosivusto näyttää melko yksinkertaiselta, mutta samalla toiminnalliselta.

5. Napolin

Napolin

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Napolin on pieni ravintolaketju, joka sijaitsee Länsi-Virginiassa. Yhtiö omistaa useita ruokailupaikkoja rikkaan ruokalistan lisäksi. Vuonna 1966 perustettu brändi on tarjonnut korkealaatuisia ruokia, jotka liittyvät italialaiseen keittiöön. Vierailijamatto kokeilee kaikkea pastaa ja puhdasta napolilaista pizzaa voileipiin, salaateihin ja juomiin. Ravintoloiden lisäksi yritys tarjoaa ruoan toimituspalvelun. Joten verkkosivuston piti tuoda esiin valikossa molemmat erikoisuudet toiminnallisen laatusivun lisäksi.

Verkkovalikko näyttää ammattimaiselta, vaikkakin hieman vanhentuneelta. Toisaalta asiakkaat voivat nähdä tarjoamansa aterian sekä hinnastot ja muut yksityiskohdat, mukaan lukien ainesosat. Jokaisessa tuotekortissa on lisäosa-ominaisuus, joka on jo integroitu verkkosivustoon, kun taas kassalle tapahtuu melko nopea sisäänrakennetun verkkokaupan toiminnallisuuden ansiosta..

6. Tietokoneiden peruskorjaus

Tietokoneiden peruskorjaus

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Tietokoneiden peruskorjaus on hyvä esimerkki siitä, kuinka käyttäjät voivat käsitellä monimutkaisia ​​verkkosivustoprojekteja Adobe Musein avulla. Yhtiö edustaa New Yorkin luotettavien tietokonepalvelu- ja vaihto-asiantuntijoiden ryhmää. Lisäksi he ostavat käytettyjä kannettavia tietokoneita, älypuhelimia ja muita laitteita asiakkailta, jotka tarvitsevat rahansa paikalla. Tietokonehuollon asiantuntijat käsittelevät erilaisia ​​laitteita, mukaan lukien pelikonsolit, puettavat osat jne.

Ajatuksena oli luoda projekti, joka sisälsi kaksi verkkosivustoa samanaikaisesti. Yhtäältä meillä on kotisivu, joka sisältää yleisiä tietoja ja yksityiskohtia asiakkaille, jotka haluavat myydä laitteitaan. Se näyttää hyvin vanhentuneelta, kun sivun muotoilu on hiukan epämuodollista. Toisaalta heillä on täysin toimiva digitaalikauppa, joka isännöi aliverkkotunnusta ja tarjoaa erilaisia ​​tuotteita, jotka on jaettu luokkiin, jotka näkyvät otsikkovalikossa. Verkkokauppa näyttää nykyaikaisemmalta ja tyylikkäämmältä, tarjoamalla tuotevaihtoehdot ja yksinkertaisen navigoinnin.

7. Panimon paras pakkaus

Panimon paras pakkaus

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Panimon paras pakkaus on todellinen jumalallinen kaikille oluen faneille ja vaativille gourmereille. Yhtiö toimittaa aineosia, erikoislaitteita ja reseptejä kaikkein merkittävimpien IPA-tuotteiden, siidereiden, lagerien ja muun oluen panemiseksi kotona. Perustettiin vuonna 1992, ja siitä on tullut iso jakelija, jolla on oma toimitus- ja vähittäiskauppaketju. Asiakkaat voivat tilata vapaasti erilaisia ​​sarjoja, joissa on yli 50 erityyppistä ainesosaa, jotta kotona valmistettu olut saadaan hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla..

Sivustolta se näyttää erittäin informatiiviselta. Kolmen tärkeän eritelmän sisältävän kotisivun lisäksi käyttäjät voivat hyötyä yksityiskohtaisista UKK: sta, hiilidioksidin määrän ja lämpötilan muuntamiskaavioista, kiinnitysohjeista jne. Seurauksena on, että Brewer’s Best Kit ei ole vain ainesosien toimittaja, vaan myös kattava tietopohja, joka on kehitetty Adobe Muse ammattimaisille panimoille ja amatööreille.

8. 400 rantaravintolaa

400 rantaravintolaa

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

400 rantaravintolaa on legendaarinen ruokasali sisä- ja ulkokäyttöön Floridassa. Ravintolasta on tullut perheyritys. Nykyään se tarjoilee paikallisia erikoisuuksia, joihin kuuluvat kausisalaatit mereneläviä, ostereita, grillattua kalaa, erilaisia ​​komboja ja paljon muuta. Vierailijat voivat löytää alas ulkoterassilta tai ravintolan sisäpuolelta nauttien valtavasta valikoimasta viinejä ja räätälöityjä cocktaileja.

Verkkosivusto näyttää melko tyylikkäältä verrattuna muihin Adobe Musein avulla rakennettuihin ravintolasivustoihin. Se antaa hyvän ensivaikutelman kirkkaalla ja kiinnostavalla kotisivulla, jolla kävijät voivat valita etsimänsä palvelut (pöytien rekisteröinti, juhlia, catering jne.). Kriittisten haittapuolten joukossa meidän on pantava merkille verkkosivuston suosion puuttuminen. Hyvä uutinen on, että valikoita on mahdollista ladata PDF-tiedostoina.

9. OMP Muotoilua

OMP Muotoilua

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

OMP Muotoilua on suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Yritys sijaitsee Suomessa, mikä tarkoittaa minimalistisia ja toimivia suunnittelukonsepteja. Vuonna 2015 perustetussa studiossa on nyt useita omia tekniikoita, jotka tarjoavat valmiita suunnitteluideoita koteihin, mökeihin, huoneistoihin ja muun tyyppisiin kiinteistöihin. Ideana on luoda yksinkertainen, tyylikäs ja toimiva ympäristö asumistilan rajoituksista huolimatta.

Itse verkkosivusto näyttää erittäin tyylikkäältä ja siistiltä kuten skandinaavinen kotisuunnittelu alkuperäistäänkin. Kotisivu sisältää useita tärkeitä arkkitehtuurikonsepteja, jotka edustavat yrityksen palvelua. Siellä on korkealaatuinen Abut-sivu, joka esittelee OMP-perustajaa. Olisi kuitenkin mukavampaa, että verkkosivustolla olisi monikielinen versio, koska kaikki sisältö on suomen kielellä. Lisäksi kirjoittaja on unohtanut ilmoittaa verkkosivuston otsikon ja kuvauksen. Mutta se tuskin on Adobe Muse -ominaisuuden ongelma.

10. DESIGNWERK

DESIGNWERK

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

DESIGNWERK on saksalainen design-studio ja painotalo. Se on pääosin erikoistunut tarjoamaan yrityspalveluita yrityksille ja startup-yrityksille. Pääosaamista ovat kirjakannen ja logon suunnittelu, yritysbrändikirjat, web-suunnittelu ja paljon muuta. DESIGNWERK tekee yhteistyötä johtavien saksalaisten kustantamojen ja toimitusjärjestöjen kanssa.

Verkkosivusto edustaa eurooppalaista lähestymistapaa rohkeaksi ja minimalistiseksi muotoiluksi. Kun olet tullut verkkosivustoon, voit alkaa pitää siitä, vaikka se ei sisällä sanaa englanniksi. Oudot väriyhdistelmät luovat täydellisen ilmeen, kun taas valikon toteutus on hiukan outo, vaikkakin toiminnallinen. Kestää käyttäjiltä jonkin aikaa tottuakseen siihen. Mutta kaiken kaikkiaan, Adobe Muse teki täällä hienoa työtä.

11. Puun VFX

Puun VFX

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Puun VFX on web-suunnittelija- ja animaatiosalkku, joka on rakennettu Adobe Musein avulla. Verkkosivusto esittelee Danny – visuaalisia taiteilijoita ja kuvittajia. Tietoja-osiossa olevan tiedon mukaan Danny on kokenut ammattilainen, kun kyse on VFX-valvonnasta, liikesuunnittelusta ja animaatiosta, jotka ovat hänen pääasiallisia erikoisuuksiaan..

Itse verkkosivustosta et löydä täältä paljon osioita. Portfolio koostuu kolmesta tärkeimmästä iästä. Ensimmäinen on kotisivu, jossa kaikki Dannyn teokset ovat esillä. Jokainen teos on saatavana Vimeo-videona nimellä ja lyhyellä kuvauksella siitä Adobe Muse -integraatioominaisuuksien ansiosta. Toinen sivu esittelee Dannyn työkokemuksen ja tarjoamansa palvelutyypit. Siellä on viileä yhteyspainike-widget ottamaan yhteyttä. Kolmas sivu esittelee yksityiskohtaiset yhteystiedot. Sivustolla on sosiaalisen median painikkeita seurata Tree VFX: ää Facebookissa tai Instagramissa.

12. Bamberger

Bamberger

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Bamberger on yksityinen ei-kaupallinen keilahalli. Se esittelee samanhenkisten ihmisten kokoontumisen, jotka rakastavat keilaamista. Sivusto luotiin muodostamaan yhteisö ja jakamaan live-tuloksia, tulevia tapahtumia, keilaussääntöjä, live-sijoituksia jne. Joten Adobe Muse -sivuston rakentajan tehtävä oli melko helppo.

Itse projektissa ei ole mitään erityistä suunnittelun tai toiminnallisuuden kannalta. Sillä on kotisivu, jossa on useita tärkeitä sisältöpohjaisia ​​osioita. Ne toimittavat pääasiassa tekstitietoja, keskusteluja, tarinoita ja muita lohkoja, jotka kuvaavat elävää seisomista, ennätysten haltijoita, parhaita pelaajia koko kauden ajan ja muita tärkeitä tietoja seuran yksityisyydensuojakäytännön lisäksi, joka toimitetaan erillisellä sivulla.

13. Howard & Wayman

Howard ja Wayman

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Howard & Wayman on meksikolainen yhtiö, joka tarjoaa kirjanpito-apua yrityksille ja yrittäjille. Se tarjoaa yli 30 kokenutta asiantuntijaa kirjanpito- ja lainsäädäntöalalla. Ne auttavat järjestämään asianmukaisen työnkulun ja järjestämään dokumentoinnin, auttavat veropolitiikassa ja tekevät kaiken paperityön yrityksen omistajalle antaen hänelle keskittyä aiempiin liiketoimintatavoitteisiin.

Yhtiö työskentelee eri alojen yritysten kanssa. Se voi tarkoittaa monimutkaista verkkosivustoa, jolla on useita sivuja ja peitettäviä kenttiä. Vaikuttaa siltä, ​​että Adobe Muse antaa mahdollisuuden luoda minimalistisia projekteja, jotka saattavat näyttää erittäin ammattimaisilta. Täällä on kaikki tärkeät jaksot, jotka esittelevät H: n&W-tiimi sekä heidän pääasialliset erikoisuutensa, yhteystiedot integroidulla Google Map -palvelulla ja julkaisut. Yleisvaikutelma on hyvä, vaikka pääsivun banneri näyttääkin hieman omituiselta kuin ikään kuin katoaisi. Ehkä kyse on kuvan laadusta, mutta ei Adobe Muse -ominaisuudesta.

14. Musta talon merkit

Musta talon merkit

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Musta talon merkit on pieni yritys, joka harjoittaa erityyppisten merkkien tuottamista. Asiakkaat voivat tarjota vapaasti minkä tahansa kokoisia ja värisiä tuotteita. He saavat merkit, joissa on erilainen painatus ja kuvia siitä. Yhtiö toimittaa tavaransa koulutus- ja ei-kaupallisille järjestöille. Tuotteet ovat suosittuja tapahtuman järjestäjien, baarien ja ravintoloiden omistajien ja muiden yritysten edustajien keskuudessa. Jotkut saattavat ajatella, että merkkien tuotantoon ja myyntiin liittyvältä sivustolta ei ole paljon odotettavissa. No, Black House Badges näyttää vähän sotkuiselta alusta alkaen.

Kun kuitenkin sukellat syvemmälle tuotehakuprosessiin, huomaat, että jokainen tuotesivu on lähes täydellinen. Asiakkaat näkevät yksityiskohtaiset tiedot jokaisesta tuotteesta, kun taas sivukuvaus sisältää kokotaulukon sen lisäksi, mitä tuotteesta on tehty. Valikkoosat sisältävät bestsellereitä, yhteystietoja, tuoteryhmiä, tosielämän tuote-esimerkkejä ja paljon muuta.

15. Laredon kaupunki

Laredon kaupunki

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Laredon kaupunki on paikallinen sosiaalinen ja valtion projekti, joka on omistettu Laredolle, Texas. Se edustaa kaupungin asukkaiden ja virallisten edustajien yhteisöä. Käyttäjät voivat pitää yhteyttä viimeisimpiin Laredo-uutisiin ja saada selville kaikki tarvittavat tiedot virallisten muodollisuuksien suorittamiseksi. Sivusto-osioissa on hyödyllistä tietoa kaikista käytettävissä olevista julkishallinnon ja sosiaaliasioiden yksiköistä tarjoamiensa palveluiden luettelon lisäksi.

Toiminnalliselta kannalta verkkosivusto on intuitiivinen ja helppo käyttää. Siinä on asiakirjahakuominaisuus ja Google-hakupalkki tarvittavan ongelman löytämiseksi nopeasti. Kotisivu sisältää lisäkuva- ja tekstilohkoja säännöllisesti päivitetyillä tiedoilla sekä joitain muita hyödyllisiä widgettejä, kuten kalenteri, uutiskirjeen tilauslomake, tulevien tapahtumien tiedot, yhteystiedot jne..

Bottom Line

Tässä artikkelissa tarkastellut esimerkit verkkosivustoista todistavat tämän Adobe Muse on numero yksi työkalu niille käyttäjille, jotka voivat ylpeillä joillakin graafisen suunnittelun taidoilla ja kokemuksella. Jos olet onnekas olla yksi näistä ihmisistä, olet tervetullut työkalun avulla luomaan todellisen mestariteoksen, joka ei jätä kävijöitä välinpitämättömiksi. Muutoin ominaisuusintensiivisestä ja hieman monimutkaisesta alustasta voi tulla todellinen haaste sinulle (tässä tapauksessa voit yrittää käyttää helpompia verkkosivustojen rakentajia, kuten Wix, uKit tai Weebly). Pidä tämä mielessä, kun valitset ohjelmiston verkkosuunnittelustarpeisiisi!

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map