Parhaat esimerkit Google-sivustojen verkkosivustoista

Google-sivustot Esimerkkejä verkkosivustoista


Google-sivustot väittävät olevansa joustava ja monipuolinen verkkosivustojen rakennusalusta erityyppisten sivustojen luomiseen tyhjästä. Se tuo riittävästi pilvipohjaista kapasiteettia, jonka avulla on mahdollista keskittää videot, diaesitykset, eri muodot asiakirjat ja paljon muuta luoda ammattimaisesti näyttävä verkkosivusto kentästä tai teollisuudesta huolimatta. Google-sivustot toimittavat täysin isännöidyn alustan, joka ei tarkoita ulkopuolisten palvelimien tai lisäohjelmien ylläpitämistä tai käyttöönottoa. Lisäksi alustalla on joitain perustavanlaatuisia etuja, mukaan lukien suuri kapasiteetti toimia kaikissa käyttöjärjestelmissä.

Google Sites tarjoaa toiminnallisuuden ja sisäänrakennetun ohjausjärjestelmän, joka varmistaa sivustotason digitaalisen tietoturvan. Mutta onko se todella niin hyvä aloittelijoille, jotka haluavat rakentaa vankan portfolion, yrityksen verkkosivun tai blogin? Olemme tarkistaneet joitain parhaista Google-sivustojen esimerkkeistä esitelläksesi niiden edut ja ominaisuudet. Niiden avulla voit päättää, täyttääkö käyttöjärjestelmä vaatimuksesi.

1. BNH-palvelut

1. BNH-palvelut

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

BNH-palvelut tarjoaa pilvikehityspalveluita grafiikan ja web-suunnittelun lisäksi. Kotisivu näyttää lakoniselta ja siistiltä, ​​ja kaikki tarvittavat osiot näkyvät selvästi otsikossa. Liukusäädin lisää sivulle dynaamisuutta, jolloin se näyttää ajan tasalla. Lisäksi se yhdistää käyttäjän muihin verkkosivustoihin.

Sivustolla on oma blogi. Vaikka se ei näytä niin kirkkaalta ja kaappaavalta kuin jotkut ammattimaisemmat blogit, sillä on silti blogiarkisto, joka jakaa artikkelit kuukausien ja vuosien mukaan. Tietoja meistä -osiossa on Google Map integroitu sivulle. Sivusto antaa hyvän vaikutelman, vaikka se vaatii vielä joitain korjauksia, jotta se näyttää ammattimaisemmalta, varsinkin kun se tulee blogiin.

2. Morton puistosali

2. Morto Park Hall

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Morton puistosali sillä on voittoa tavoittelematon verkkosivusto, joka ei käsittele verkkokauppaa tai palveluita. Sen tehtävänä on näyttää kaikki kirkon perustiedot ja edustaa yhteisöä. Verkkosivustolla on useita osioita, mukaan lukien:

 • Mitä uskomme -sivu korostetaan verkkosivustojen omistajaa kuvaavia peruskysymyksiä;
 • kokoukset & Palvelut – sivulla on aikataulut ja kokousten ja kirkkojen palvelujen kalenterit kuukausinäkymä-Google-kalenteritoiminnolla;
 • Kuinka löytää meidät -sivu on integroinut Google Mapsin ja kirjoitetun osoitteen.

Vaikka verkkosivusto saattaa tuntua hiukan primitiiviseltä, siinä on kaikki tarvittavat osiot ja ominaisuudet, Google-kalenteri ja kaikki kokoukset yhdessä paikassa, valokuvia kirkon kokouksista, yhteystiedot jne..

3. PCS-suojaus- ja hallintaratkaisut

3. PCS-suojaus- ja hallintaratkaisut

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

PCS-suojaus- ja hallintaratkaisut tarjoaa verkkosivuston, jossa on hyvännäköinen muotoilu sekä mukautettuja kuvakkeita Koti- ja Palvelusivuilla. Niitä käytetään korostamaan yrityksen tarjoamia tärkeimpiä etuja, palvelutyyppejä ja ratkaisuja. Yleiskuva ei ole huono. Sivusto näyttää ammattimaiselta viisaan ja yksinkertaisen rakenteen ansiosta. Käyttäjälle on selvää, minkälaista tietoa sen on tarkoitus toimittaa.

Vaikka siinä ei ole animaatiota tai UX-muotoilua, kuten joissain ammattimaisemmissa sivustoissa, kaikkia osioita on helppo löytää. Tuote-osiossa on täydellinen tuotekuvaus, joka on saatavana PDF-tiedostoina, joten asiakkaan on helppo ladata ja säilyttää tiedot tarvittaessa..

4. HIJSA

4. HIJSA

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Rakenna Google-sivustojen kanssa, HIJSA tekee hyvän vaikutelman ensi silmäyksellä. Toinen todiste siitä, että foorumin avulla käyttäjät voivat rakentaa hyvännäköisen ja tyylikkään verkkosivuston. Se näyttää poikkeukselliselta ja vangitsevalta samanaikaisesti. Yhtiö käsittelee organisaatiorakenteeseen ja kykyjen valintaan liittyviä neuvotteluja ja suosituksia.

Sivusto näyttää ilahduttavalta ja kohoteltavalta joustavan mallin ansiosta. Sillä on blogiosa, joka on ammattimaisempi verrattuna luettelossamme olevaan verkkosivustoon 1, vaikka se on vielä kaukana täydellisyydestä. Kaikilla artikkeleilla on lyhyt esikatselu, julkaisupäivät ja kuvat. Se tekee blogista hieman ammattimaisemman. Verkkosivustolla on sosiaalisen jakamisen painikkeet, vaikka niitä tuskin löydä, vaikka haluaisi.

5. Paras robotti Yhdysvalloissa

5. Paras robotti Yhdysvalloissa

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Paras robotti Yhdysvalloissa on Kaliforniassa toimiva Robot and AI Agency, jonka tavoitteena on kaikkien liiketoimintaprosessien digitalisointi. Yhtiö kehittää uraauurtavia ohjelmistotuotteita ja palveluita, jotka muuttavat ihmisen ja koneen vuorovaikutuksen uuden sukupolven suuntauksiin. Yrityksen verkkosivusto näyttää innovatiiviselta ja vaikuttavalta, koska se on luotu ottaen huomioon yrityksen pääasiallinen erikoistuminen.

Projekti näyttää trendikkäältä, ajan tasalla ja erittäin digitalisoituneena. Kotisivu tarjoaa paljon kuvia ja videoita, jotka esittelevät Sanbotia (robotti itse) toiminnassa. On melko mielenkiintoista seurata sen toimintaa ja vuorovaikutusta ihmisten kanssa. Lisäksi törmäät tuotteen mahdollisiin teollisiin sovelluksiin. On myös mahdollisuus tilata suoraan verkkosivustolle saatuaan lisätietoja robotista ja sen mahdollisista käytöistä etukäteen. Melko mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen tarjous saatavilla Google Sites -pohjaisella verkkosivustolla!

6. DrPete-tekniikan asiantuntijat

6. DrPete-tekniikan asiantuntijat

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Tämä on vankka verkkosivusto, joka edustaa ryhmää työskenteleviä tekniikan asiantuntijoita DrPete-tekniikan asiantuntijat. Ne tarjoavat ammatillista apua niille, jotka ovat mukana IT-alalla. Ensi silmäyksellä kotisivu on melko ammattimainen. Se kuvaa kaikki yrityksen osaamisen suuntaviivat. Käyttäjä voi valita haluamansa. Hyviä uutisia, voimme nyt nähdä hyvännäköisen blogin, joka on rakennettu Google-sivustojen avulla.

Se ei ole vielä kaukana täydellisestä, koska esikatselu ja julkaisutiedot puuttuvat. Ainakin sillä on jonkinlainen rakenne ja arkisto, vaikka ei ole tunnisteita, jotka voisivat helpottaa artikkelin hakua. Sivustolla on ryhmäsivu, jossa on valokuvia ja lyhyt kuvaus kaikista asiantuntijoista.

7. Putnam Valley -opettajaliitto

7. Putnam Valley -opettajaliitto

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

EU: n virallinen verkkosivusto Putnam Valley -opettajaliitto (PVFT) on luotu Google Sites -verkkosivuston rakentajan parhailla perinteillä. Organisaation tavoitteena on parantaa opettajan ammattitasoa, tukea ja suojella jäseniä sekä muita teollisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Sivusto sisältää kiireellisimmät ja ajantasaisimmat tiedot liittovaltiosta, sen eduista, aikataulusta, jäsenistä, tapahtumista. Tämä tieto on järjestetty kätevästi osioihin, joista jokainen käyttäjä voi löytää juuri etsimänsä tiedon. Näitä ovat upseerit, kalenteri, pöytäkirjat, hyvinvointikeskus, mentorointisuunnitelma, mentorit, edut, epäkohdat, resurssit jne., Jotta yksinkertaistetaan tarvittavien hakemista, verkkosivusto sallii hakusuodatusvaihtoehdon käytön. Siellä on myös pääsy sosiaalisiin verkostoihin ja erillinen lahjoitusosasto, jossa jokainen voi tehdä lahjoituksia liitolle toiminnan ja jäsenten tukemiseksi..

8. Yhteisön huippuosaamiskoulu (CSE)

8. Yhteisön huippuosaamiskoulu (CSE)

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Yhteisön huippuosaamiskoulu (CSE) on K-8 Hmongin kielten ja kulttuurikoulu, joka sijaitsee St. Paulissa, Minnesotassa. Koulua johtaa omistautuneiden kouluttajien, yhteisön jäsenten ja vanhempien ryhmä, jolla on halu perustaa koulu, joka tarjoaa maailmanluokan koulutusta kaikille oppilailleen.

Täsmähakukoneen verkkosivusto sisältää toiminnallisuuden, tietoarvon ja navigoinnin helpon. Kaikki tärkeimmät valikkokohteet löytyvät verkkosivuston vasemmasta paneelista ja tarjoavat pääsyn kaikkiin niihin liittyviin tietoihin. Täällä voit selata Tietoja meistä -osiosta, Hakemistosta, Vanhemmista, Ohjelmista ja ominaisuuksista, Mediakeskuksesta, Työllisyydestä, Henkilöstöresursseista jne. Löytääksesi tosiasiat, joista olet eniten kiinnostunut. Hakusuodatusvaihtoehto auttaa vähentämään hakuaikaa. Verkkosivustolla on myös kouluun liittyviä videoita, valokuvia, aikatauluja ja muita aihekohtaisia ​​elementtejä.

9. Japanin päivä 2020

9. Japanin päivä 2020

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Tämä on verkkosivusto, joka on omistettu tulevalle tapahtumalle – Japanin päivä 2020 – se pidetään Aucklandissa, Uudessa-Seelannissa 9. helmikuuta 2020. Verkkosivustolla on tilaisuuteen liittyviä olennaisia ​​tietoja, jotka ovat saatavilla yhdessä paikassa. Japan Day -komitea päivittää tietoja säännöllisesti pitääkseen potentiaaliset vierailijat ajan tasalla tapahtuman aikataulusta ja sen erityispiirteistä.

Kätevä ponnahdusvalikko antaa pääsyn tärkeimpiin verkkosivustojen osiin, nimittäin vierailijatietoihin, gallerioihin, osallistumiseen ja yhteystietoihin, kun taas hakusuodatinvaihtoehto tekee tarvittavien tietojen etsimisestä helpon ja nopean. Siellä on myös pääsy sosiaalisen median tileille, joista kaikki käyttäjät voivat löytää päivitetyt tiedot Japanin päivästä 2020. Kaiken kaikkiaan. Tämä on arvokas esimerkki verkkosivustosta, joka avattiin Google Sites -sivustolla.

10. Flanders Hotel Brugge

10. Flanders Hotel Brugge

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Viimeinkin tarkistamme Flanders Hotel Brugge Belgiassa sijaitseva tarjoaa kaikki olennaiset tiedot majoituksesta ja palveluista, joita turistit voivat käyttää täällä. Tämä on TheTrip Advisorin suosittelema hotelli kaikille käyttäjille, jotka etsivät ylellistä, mukavaa ja upeaa paikkaa pysähtyäkseen käydessään maassa.

Verkkosivustolla on kaikki vaadittavat tiedot hotellista, nimittäin tarjottujen palvelujen ja mukavuuksien luettelo, sijaintikuvaus, videomatkat, palkintoluettelo, yksityiskohtaiset yhteystiedot, galleria jne. Integroitu Google Maps -widget tekee tarkan sijainnin etsimisestä yksinkertaisen ja helpon ja kätevä. On myös loistava tilaisuus varata hotellimajoitus suoraan verkkosivustolta täyttämällä integroitu online-lomake. Jälkimmäinen on saatavana useilla kielillä (Englanti, espanja, ranska, saksa ja hollanti), joka on kätevä ulkomaisille matkailijoille. Sosiaalisen median tilien käyttö ja yksityiskohtaiset yhteystiedot yksinkertaistavat tarvittavien tietojen etsimistä, kun taas monet korkealaatuiset valokuvat antavat verkkosivustolle viihdyttävän ja visuaalisen ilmeen..

Bottom Line

Sinä pystyt luoda verkkosivusto Google-sivustojen avulla aina kun tarvitset yksinkertaisen sivuston, jossa on joitain perusominaisuuksia. Luettelo näytteistämme osoittaa, että alustalla on vielä paljon tehtävää. Sen blogitoiminnot vaativat tärkeitä päivityksiä, kun taas jotkut mallit näyttävät vähemmän ammattimaisilta verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin. Kaikkia teemoja on rajoitettu vaihtoehdoilla.

Ne kaikki näyttävät samalta, vaikka varaavat silti joitain mukauttamis- ja muokkausmahdollisuuksia. Hyvä asia on, että Google-sivustot voidaan integroida mihin tahansa saatavilla oleviin Google-sovelluksiin kalentereista ja kartoista Analyticsiin. Alusta on hyvä niille, jotka eivät vaadi paljon verkkosivuiltaan, vaikka tarvitsevat silti vankan läsnäolon verkossa.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map