Parhaat esimerkit Mobirise-sivustosta

Parhaat esimerkit Mobirise-sivustosta


Mobirise – on nykyaikainen offline-verkkosivustojen rakentaja, joka on tällä hetkellä saatavana Macille, Windowsille ja Androidille. Järjestelmä on ilmainen kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Se vaatii lataamisen ja asentamisen, ennen kuin sitä käytetään verkkosivustojen kehittämiseen.

Verkkosivun rakentaja erottuu joukosta sen vaikuttavan vaikutelman vuoksi helppokäyttöisyys ja mukavuus. Se ei tarkoita mitään koodaustietoisuutta, mutta takaa sen kanssa käynnistettyjen projektien korkean toimivuuden. Siksi se on täydellinen valinta sekä aloittelijoille että taitaville käyttäjille. Yksi foorumin kohokohdista on Mobirise-pohjaisten verkkosivustojen hieno optimointi mobiiliselaamista varten. Tämän varmistaa Bootstrap 4 -kehys, johon alusta perustuu.

Mobirise toimii erinomaisesti erityyppisten hankkeiden kehittämisessä, mukaan lukien promosivustot, aloitussivut, blogit, salkut, pienyritysten verkkosivustot ja muut projektit, jotka keskittyvät enimmäkseen sisältöön. Jotta voit löytää verkkosivustojen rakentajan integroidun toiminnallisuuden ja ominaisuudet, joita se on valmis tarjoamaan, on järkevää katsoa järjestelmän mukana käynnistettyjen projektien näytteitä. Sitä me teemme heti.

1. Kozik kiropraktiikka

Kozik kiropraktiikka

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kozik kiropraktiikka on tohtori John J Kozikin henkilökohtainen verkkosivusto, joka on ammattitaitoinen ja kokenut kiropraktiikka, joka on erikoistunut selkärangan subluksaatioksi kutsutun tilan diagnosointiin ja hoitoon. Hän tarjoaa myös palveluita, jotka auttavat hänen potilaitaan pääsemään eroon sellaisista ärsyttävistä ja tuskallisista tiloista kuin päänsärky, selkäkipu, jalkakipu, selkärangan väärinkäyttö, rintapiha, niskakipu ja muut.

Verkkosivusto tarjoaa tyhjentävää tietoa lääkäristä, hänen tarjoamistaan ​​palveluista, hänen erikoistumisalueestaan, hänen keskittyneistä terveystilanteista ja muista asiaan liittyvistä kysymyksistä. Projekti on hyvin rakennettu, ja se tarjoaa pääsyn kaikkiin tarvittaviin osioihin ja valikkoluokkiin. Kun pääset kotisivulle, näet kolme painiketta, jotka ohjaavat sinut suosituimpiin verkkosivustokategorioihin, nimittäin Ota yhteyttä, lomakkeet ja Löydä meidät. Nämä ovat välttämättömiä osioita, joihin potilas on käyvä saadakseen yksityiskohtaisia ​​tietoja terveydentilastaan ​​ja tavoitteistaan. Tietoja meistä -sivulta löytyy yksityiskohtaisia ​​tietoja lääkärin elämäkertomuksesta, ja siellä on myös sosiaalisen tilin painikkeita, joiden avulla käyttäjät voivat seurata ajankohtaisia ​​yritysuutisia ja päivityksiä. Hyvää työtä!

2. Biblesoft

Biblesoft

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Biblesoft – on markkinoiden johtava Raamatun opiskelu-ohjelmisto, joka perustettiin vuonna 1988 ja jonka ainoa tarkoitus oli – tarjota kristittyille kaikkialta maailmasta syvempää ymmärrystä Jumalan sanasta. Ohjelmisto antaa myös pääsyn hyödyllisiin ja käteviin työkaluihin evankeliumin palvelijoille ympäri maailmaa.

Verkkosivusto ei tarkoita käyttöohjeiden tai harjoittelujen käyttöä pyhien kirjoitusten tutkimuksen aloittamiseen. Jokainen – opiskelijasta aina tutkijaan asti – voi selata hanketta löytääkseen etsimänsä tiedon. Sivusto varmistaa helpon navigoinnin ja nopean pääsyn tärkeimpiin osiin. Täällä on OneTouch Light (ilmainen ohjelmistoversio), joka on tarkoitettu ensimmäisille ajastinkäyttäjille, jotka haluavat testata ohjelman, Resurssit-osio, Tietoja meistä -sivulta ja jopa verkkokauppa täältä. Täältä käyttäjät voivat ostaa Biblesoftiin liittyviä tuotteita edulliseen hintaan ja muutamalla hiiren napsautuksella. Se on hieno esimerkki Mobirise-pohjaisesta verkkosivustosta, jossa on integroitu verkkokaupan toiminnallisuus!

3. Baldwin Piano

Baldwin Piano

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Baldwin Piano on suosituin kohde käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita musiikin historiasta yleensä tai yhden suosituimpien soittimien – pianon historiasta. Sivusto keskittyy tosiasiallisesti toimittamaan yksityiskohtaisia ​​tietoja Baldwinista – maailman parhaiten kuulostavista ja soitettavimmista pianoista.

Kokonaissivustosuunnittelu on ehdottomasti hankkeen pääasiallista erikoistumista. Kotisivu vakuuttaa jokaisesta vierailijasta koko näytön kuvan ylellisestä konserttisalista, jossa Baldwin-pianot seisovat tätä mahtavaa taustaa vasten. Täältä löytyy myös tietoa Baldwin-yrityksestä, sen sitoutumisesta ja kehityksen historiasta. Käyttäjällä on mahdollisuus valita vaadittava tuoteryhmä – joko iso tai pystysuora – jotta hän voi selvittää yksityiskohtaiset tiedot kustakin pianomallista, sen kuvan ja yksityiskohtaisen kuvauksen sen tärkeimmistä teknisistä tiedoista. Tämä Mobirise-käyttöinen verkkosivusto näyttää trendikkäältä ja niche-keskittyvältä.

4. BubbaQue’s BBQ

BubbaQue's BBQ

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

BBQ-fanit ovat ehdottomasti innostuneita saapumaan BubbaQue’s BBQ – Yksi parhaimmista floridalaisista paikoista maistaa herkullisimmat BBQ-ruokia. He polttavat parhaat naudan-, sian- ja kananpalat ja tarjoavat huippuluokan palveluita vastatakseen asiakkaidensa odotuksiin. Verkkosivusto kiinnittää käyttäjän huomion kirkkaalla ja houkuttelevalla suunnittelulla, tyylikkäillä kirjasimilla ja mehuksellisilla kuvilla, jotka ehdottomasti vastaavat sen erikoistumista.

Heti kun laskeudut kotisivulle, näet ponnahdusikkunan online-tilauslomakkeen erillisille sijainneille. Sen avulla voi tehdä välittömiä tilauksia etsimättä samaa lomaketta verkkosivustolta. Tämä säästää käyttäjien aikaa ja vaivaa saada paras tulos mahdollisimman lyhyessä ajassa. Niille verkkosivujen kävijöille, jotka haluavat selvittää muita paikkakysymyksiä, on mahdollisuus selata useita valikkoosioita, nimittäin Tarjoukset, Catering, Bubba Shop, Meistä, Paikat + Yhteystiedot. Täältä löytyvät myös online-tilauslomake ja sosiaalisen verkoston painikkeet.

5. 456 FIS

456 FIS

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

456 FIS on 456. Fighter Interceptor Squadronin koti, joka on omistettu kaikille organisaatiota palvelleille. Täältä kaikki organisaatiosta kiinnostuneet voivat löytää tyhjentävän ja erittäin yksityiskohtaisen tiedon sen historiasta, tehtävästä, entisistä ja nykyisistä jäsenistä, kontakteista ja erityisistä saavutuksista.

Jotta selaaminen olisi mahdollisimman mukavaa ja helppokäyttöinen, verkkosivustolla on yksityiskohtainen ja hyvin jäsennelty avattava valikko, joka kattaa laajan aihealueen. Tietoja-sivu tarjoaa tietoja organisaation historiasta ja sen kehityksen tärkeimmistä vaiheista. Täällä on myös useita historiallisia valokuvia. Yhteisön sivulla on Alumni Registry -osa, foorumit ja jopa integroitu eSTORE. Media-sivu antaa pääsyn organisaation valokuvakokoelmaan sekä video- ja äänitiedostoihin. Tämä Mobirise-pohjainen verkkosivusto näyttää ensi silmäyksellä melko yksinkertaiselta, mutta täältä saat paljon tietoa, kun selaat sen osioita.

6. Catalina-hotelli & Rantakerho

Catalina Hotel & Beach Club

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Catalina-hotelli & Rantakerho on elävä esimerkki Mobirisen ylläpitämästä verkkosivustosta. Tämä on verkkosivusto, joka tarjoaa mielenkiintoisia, hyödyllisiä ja ajantasaisia ​​tietoja tyylikkäästä, tyylikkäästä ja ylellisestä hotellista, joka sijaitsee Miami Beachin sydämessä.

Jokainen, joka suunnittelee lomaa Catalina-hotellissa & Beach Club, arvostaa ehdottomasti mahdollisuutta selata verkkosivustoa. Se kertoo melkein kaiken, mitä saatat tarvita saadaksesi tietää itse hotellista, tarjolla olevista palveluista ja mukavuuksista, esteettömyysominaisuuksista, suunnitellusta tapahtumasta ja yhteystiedoista. Siellä on myös hyödyllistä tietoa valtuutetuista ja luvattomista matkavarausyrityksistä, jotka tarjoavat lepoa hotellissa. Samalla on mahdollisuus varata paketti suoraan verkkosivustolta säästääksesi aikaa, budjettia ja vaivaa. Galleria-osiosta on saatavana paljon korkealaatuisia valokuvia hotellista, jotta kiinnitetään potentiaalisten asiakkaiden huomioita. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää verkkosivuston vasemmasta alakulmasta löytyvään Live Chat-ponnahdusikkunaan. Tähän voit kirjoittaa kysymyksesi saadaksesi nopeata palautetta hotellitiimiltä.

7. Robin Hood

Robin Hood

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Robin Hood – Barnsdale’n ja Sherwoodin lihavoitu Outlaw on todellinen yllätys jokaiselle lukijalle, joka on ihastunut Robin Hoodiin ja hänen seikkailuihinsa. Sivusto on omistettu tälle legendaariselle sankarille ja sisältää useita online Robin Hood -resursseja. Ne sisältävät alkuperäisiä artikkeleita, balladeja, tarinoita, yksinoikeudella haastatteluja, perusteellisia arvosteluja, paljon keskiaikaisia ​​legendoja, uusimpia kirjoja, TV-ohjelmia ja elokuvia, jotka liittyvät jotenkin sankariin. Lähes kaikki artikkelit on kirjoittanut Allen W. Wright, joka on riippumaton tutkija Kanadasta Torontosta. Idea verkkosivustojen luomisesta kuuluu myös Allanille.

Itse verkkosivusto näyttää melko mielenkiintoiselta ja visuaalisesti houkuttelevalta. Se herättää halua jatkaa resurssien selaamista saadaksesi lisätietoja Robin Hoodista ja hänen seikkailuistaan. Projektin rikkaassa valokuvagalleriassa, viestitaulussa, UKK-osiossa, linkit ulkoisiin resursseihin ja muihin verkkosivustoon liittyviin tietoihin on saatavana useita laadukkaita valokuvia. Tämä ja muut tiedot ovat varmasti hyödyllisiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Robin Hoodin legendaarisesta tarinasta.

8. Negril Jamaika

Negril Jamaika

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Negril Jamaika on online-resurssi, joka on omistettu yhdelle ylellisimmistä ja suosituimmista lomakohteista. Tämä on verkkosivusto, josta löydät paljon faktoja, joita tarvitaan unelmiesi seikkailuloman järjestämiseen.

Mistä tahansa aiheesta olet kiinnostunut, Negril Jamaikasta löydät tarvittavat tiedot täältä, verkkosivustolta. Täällä on viestifoorumi, paljon videoita, foorumeita, tapahtumakalenteria, Negril-karttoja ja muuta hyödyllistä sisältöä. Kun vierität sivua alaspäin, törmäät useisiin osioihin, jotka tarjoavat yksityiskohtaisia ​​tietoja Negrilin yöpymispaikoista, syömisruoista, tekemistä, vierailtavista ravintoloista, vuokra-ajureista ja muista pakollisista tiedoista kaikille turisteille, jotka haaveilevat täydellisestä Karibian lomasta. Yksi resurssin kohokohdista on koko näytön Negril Guide Map, jossa on tärkeimmät käyntikohteet. Google Maps -widget sijaintimäärityksineen on myös täällä. Mukava esimerkki Mobirisen kanssa käynnistetystä verkkosivustosta!

9. Kokoshungsan

Kokoshungsan

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kokoshungsan on maailmanlaajuinen online-hakemisto ja paikka, jossa voi selata paljon monitulolähteitä valitakseen ne, joita hän tällä hetkellä tarvitsee. Tässä kohtaa jokainen mainostaja voi ansaita ylimääräisiä tuloja, joka tunnetaan myös nimellä KOKOCoin (KKC) kirjoittamalla, lukemalla, sijoittamalla, jakamalla, oppimalla, opettamalla, myymällä tai tekemällä vuorovaikutusta kenen tahansa verkkosivustolla olevan kanssa.

Ennen kuin jatkat omien tietojen lähettämistä, sinun on aluksi valittava yksi käytettävissä olevista paketeista – joko ilmainen tai maksettu. Jokaisella niistä on tietyt termit, jotka perustuvat käyttäjän vaatimuksiin ja liiketoiminnan tavoitteisiin / tarpeisiin. Listauksen julkaisemisen lisäksi on mahdollisuus ansaita pisteitä, selata työpaikkoja, tutustua Kauppa-osiossa saatavilla oleviin erikoistarjouksiin ja löytää muita niche-aiheisia faktoja. Verkkosivusto on hyvin jäsennelty ja tarjoaa intuitiivisen navigoinnin, joka auttaa käyttäjää pääsemään alkuun ja menestymään liiketoiminnan kehittämisyrityksissä.

10. Videos4Music

Videos4Music

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Videos4Music on online-musiikkivideoiden valmistaja, joka käsittää tosielämän musiikkivideoprofiilien ryhmän, jolla on yli 15 vuoden niche-asiantuntemus. Jokaiselle pelaajalle, joka valitsee soittimen, määrätään henkilökohtainen avustaja, joka auttaa luomaan täydellisen videon mille tahansa musiikkikappaleelle.

Videoiden tuotantoprosessin aloittaminen edellyttää, että valitset yhden tarjotuista musiikkivideopaketeista kappaleen keston perusteella. Sitten sinun tulee lähettää linkki kappaleeseen palvelutiimille yhdessä viestin / tunnelman kanssa, jonka aiot välittää videossa. Tämä tapahtuu verkossa mahdollisimman nopeasti. Videon koko luomisprosessi on valmis 7 päivän kuluessa. Sivusto on kätevä ja helppo selata kaikille. Siellä on luettelo ominaisuuksista, joille pelaaja on ominaista, luettelon syistä soittimen hankkimiseen, asiakaskokemuksista sekä näytteistä palvelun avulla luotuista videoista. Yhdistääksesi joukkueeseen ja tehdäksesi tilauksen on mahdollista täyttää verkkosivustolla oleva yhteyslomake. Tämä on helppoa, nopeaa ja tehokasta.

11. Dr. Kasif Anaokulu

Dr. Kasif Anaokulu

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Dr. Kasif Anaokulu on päiväkoti, joka vastaanottaa 3-6-vuotiaita lapsia ja tarjoaa erityisen koulutus- ja kasvatusohjelman, joka varmistaa parhaan tuloksen. Päiväkoti on varsin suosittu tarjottujen palvelujen ja palvelujen moninaisuuden vuoksi. Saadaksesi lisätietoja niistä on järkevää selata verkkosivustolla olevia tietoja.

Turkin kielellä luotu projekti noudattaa ehdottomasti verkkosivuston erikoisosaamista. Se on valoisa, houkutteleva, viihdyttävä ja niin lapsellinen. Tämä luo erityisen onnellisuuden ja lapsuuden ilmapiirin, joka on paikalle niin tyypillinen. Kaikki tiedot, joista vanhemmat voivat olla kiinnostuneita, on saatavana useista verkkosivustojen osista. Se käsittelee tärkeimpiä lastentarhoihin liittyviä näkökohtia, kuten yleistä tietoa paikasta, lasten ravitsemusta ja kasvatustavoitteita, todistuksia, koulutusohjelmia jne. Täällä on myös rikas kuvagalleria, jossa kaikki voivat nähdä paikan, missä lapset viettävät aika. Lisäksi on mahdollista lukea tyytyväisten vanhempien julkaisemia suosituksia, tilata päiväkodin tilejä sosiaalisissa verkostoissa ja jopa täyttää verkkosivustolla oleva rekisteröintilomake.

12. Amalfi Mare

Amalfi Mare

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Amalfi Mare on yritys, joka keskittyy veneiden vuokraukseen ja huvialusten vuokraukseen Tyrrhenanmerellä. Amalfin rannikko ja Capri ovat pääkohteita. Retkiä ja retkiä järjestää täällä kapteeni Patrizio, joka rakastaa näitä paikkoja ja haluaa auttaa matkustajaa etsimään merta, sen aarteita, Amalfin rannikon historiaa, sen asukkaita ja muuta asiaan liittyvää tietoa.

Ainoa katsaus kotisivulle riittää herättämään halua jatkaa resurssien selaamista ja selvittää, mitä yrityksellä tarkalleen on. Kaikki vaaditut tiedot ovat saatavilla verkkosivun pääosioissa. Näitä ovat retket, vuokrauspalvelut, veneet, meistä, yhteystiedot, auringonlaskun kierros, sosiaalitilit. Kiertoajelu tai vene on mahdollista varata suoraan verkkosivustolla vain muutamalla napsautuksella. Verkkosivustolla on runsaasti tosielämän valokuvia yrityksen tarjoamista paikoista ja palveluista, jotka lisäävät sen mainettavuutta. Tämä on laadukas näyte Mobirise-pohjaisesta projektista.

13. Adari

Adari

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Adari on Aadariin kuuluva musiikkiprojekti, joka on luotu chroatian kielellä. Adari on salanimi Daria Tamara Racille, laulajalle, joka kirjoittaa ja laulaa kappaleita englanniksi, puolaksi ja chroatian kielellä. Verkkosivusto on suunniteltu mustavalkoisella värimallilla, laulajan valokuvien ollessa taustalla.

Laulajan faneja selailee verkkosivua, josta he saavat hyödyllistä tietoa Adarista, hänen luovasta urastaan ​​ja elämänkatsomuksistaan. Tiedot ovat saatavilla tärkeimmistä verkkosivustoista, nimittäin elämäkerta, diskografia, uutiset ja yhteystiedot. Täältä kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tosiasioista Adarin elämästä, urasta, luovuudesta, uutisista ja tulevista tapahtumista, voivat löytää tämän tiedon. Lisäksi on mahdollisuus kuunnella kirjoittajan kappaleita, katsella hänen videoleikkeitään, tilata hänen sosiaalisen verkoston tilejään verkkosivustolla. Nämä ovat pääpiirteet, jotka tekevät projektista arvokkaan näytteen Mobirisen johtamasta verkkosivustokokoelmasta.

14. Witsec

Witsec

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Witsec on henkilökohtainen verkkosivusto, jonka omistaa ja hallinnoi infrastruktuurin kehittäjä Mark, joka luo laajennuksia Mobirise-ohjelmaan tämän alustan perusteella. Projekti toimittaa tietoja asiantuntijasta itsestään sekä verkkosivustojen rakentajasta, jota käytetään hänen pääasiallisena web-suunnittelutyökalunaan.

Yhden sivun verkkosivusto sisältää kolme osaa, nimittäin About Me, Mobirise ja Support. Tietoja minusta -osiossa kerrotaan web-suunnittelijasta, Mobirise-osiossa keskitytään sovellukseen (verkkosivuston rakennustyökalu), kun taas Tukiosa ohjaa sinut sivulle, josta löydät vastauksia kysymyksiisi ja postitat järjestelmää koskevat kyselyt. Vaikka verkkosivusto ei ole suuri ja sisältää melko rajoitetun määrän tietoja, se riittää, kun etsit tietoja ohjelmistosta, sen sovelluksesta, erityisominaisuuksista ja asennusohjeista. Kaikille niille käyttäjille, jotka haluavat ottaa yhteyttä kehittäjään, on erillinen osio, jossa voit täyttää online-lomakkeen ja odottaa palautetta. Yksi verkkosivuston kohokohdista on se, että se on luotu myös Mobirisen kanssa. Tämä on paras todiste järjestelmän uskottavuudesta ja toiminnallisuudesta.

15. Costa d’Amalfin huoneistot

Costa d’Amalfin huoneistot

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Costa d’Amalfin huoneistot on paras tietolähde kaikille, jotka etsivät yöpymispaikkaa Amalfi Coachissa. Tämä on majoitus, joka kattaa kaksi huoneistoa (Casa Amalfi ja Casa Ravello) terassilla, joka sijaitsee Minorin historiallisessa keskustassa, joka on noin 200 metrin päässä rannasta.

Jos aiot levätä loistavasti Minorin kaupungissa, verkkosivusto on paras kohde varata loma-asunto kaikilla mukavuuksilla. Se tarjoaa tyhjentäviä tietoja sekä huoneistoista, tarjolla olevista palveluista ja palveluista, erikoistarjouksista, valokuvagalleriasta, retkistä, yhteystiedoista jne. Täällä on paljon valokuvia molemmista huoneistoista, jotka auttavat käyttäjiä näkemään tarjoamansa suunnittelun, sisustuksen, varusteet ja erikoistilat. Tämä yksinkertaistaa majoitusvalintaa. Mikä tärkeintä, verkkosivusto antaa mahdollisuuden kysyä kiinnostavan huoneen saatavuutta täyttämällä vastaava verkkolomake. Tämä on helppoa, nopeaa ja kätevää jokaiselle käyttäjälle.

Bottom Line

Mobirise on offline-tilassa web-rakennusohjelmistot, mikä mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkosivustojen suunnittelun henkilökohtaiseen ja yrityskäyttöön. Sen mukana tulee laaja integroitavien sisältömoduulien, SEO- ja mobiili-optimointiratkaisujen, laaja valikoima synkronointi- ja suunnittelun räätälöintityökaluja.

Esimerkit Mobirisen ylläpitämistä verkkosivustoista näyttävät melko ammattimaisilta ja visuaalisesti houkuttelevilta. Ne ovat riittävän monipuolisia, jotta käyttäjät voivat toteuttaa web-suunnittelun tavoitteensa. Samaan aikaan jotkut näistä hankkeista näyttävät samanlaisilta toisistaan, mikä selittyy alustan suuntaamisella muihin kuin tekniikoihin. Ohjelmisto toimii hyvin tässä käyttäjäryhmässä, mutta sillä on paljon tarjottavaa myös web-suunnittelun ammattilaisille.

Lataa Mobirise ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map