Parhaat esimerkit neliötilan verkkokaupasta

Esimerkkejä neliötilan verkkokaupasta


Squarespace on verkkosivustojen rakentaja, joka asettaa itsensä all-in-one-alustana henkilökohtaisten ja verkkokaupan verkkosivustojen luomiseen. Se mahdollistaa pienten ja keskisuurten verkkokauppojen rakentamisen, jotka näyttävät hyvältä ja ovat kunnollista. Verkkosivun rakentaja on loistava ratkaisu yrittäjille, jotka haluavat esitellä tuotteitaan edullisimmassa valossa kiinnittäen käyttäjien huomion ja kiinnittämällä heidät ostoksille.

Palvelun käytettävyys on yksi sen tärkeimmistä näkökohdista, kun taas alustan toiminnallisuus ei ole myöskään jäljessä. Joten kuinka hyvä Squarespace on verkkokaupan verkkosivustojen luomisessa? Voiko se olla kunnollinen kilpailija muille tunnetuille järjestelmille? Olemme tarkistaneet joitain houkuttelevimmista Squarespace-verkkokaupan esimerkkeistä saadaksesi tietoa niiden tärkeimmistä ominaisuuksista ja eduista. Tämä antaa sinulle kuvan foorumin vaikutuksista ja verkkokaupan toiminnoista.

1. Warren myymälä

Warren myymälä

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Warren myymälä on verkkokauppa, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita, joita tarvitaan mehiläishoidon aloittamiseen ja tehokkaaseen johtamiseen. Vuonna 2008 perustettua verkkokauppaa ylläpitää nyt Teakwood Organics LLC, perheomisteinen yritys, joka sijaitsee Kingsleyssä, Michiganissa. He näkevät tehtävänsä auttaa asiakkaita menestymään mehiläishoitoalalla tarjoamalla vertaansa vailla vertaansa vailla olevaa tukea, palveluita ja opastusta..

Koko verkkokaupan suunnittelu ja toiminnallisuus noudattavat asiakkaiden tarpeita ja vaatimuksia, joten heidän on helpompaa tehdä ostoksia ympäri ja löytää tarvittavat tiedot sijoittamatta liikaa vaivaa ja aikaa. Kaikki vaadittavat yritystoimintaa ja verkkosivustoja koskevat tiedot ovat saatavilla vastaavissa verkkosivustojen osioissa, mukaan lukien Tietoja meistä, Tuotteet, Mehiläisten koulutukset, Honeybee-tuholaiset, Warren mehiläishoito ja muut. Kätevä ja intuitiivinen ponnahdusvalikko sisältää monia luokkia ja alaluokkia, jotka tarjoavat tyhjentäviä tietoja yrityksestä ja itse verkkokaupasta. Päästäkseen tuotteisiin käyttäjän tarvitsee vain kirjautua sisään verkkosivustolle ja siirtyä kätevästi organisoituun ostoprosessiin. Se on erittäin kätevä ja aikaa säästävä.

2. Crozet-kahvia

Crozet-kahvia

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Crozet-kahvia on huippuluokan kohde kahvifaneille, jotka suosivat vain ainutlaatuisia ja laadukkaita kahvimerkkejä. Crozet on tunnettu kahvimerkki, jolla on rikas historia ja poikkeukselliset kahvin paahtamis- ja panimomenetelmät. Verkkosivustolla olevassa verkkokaupassa on alkuperäisiä Crozet-kahvityyppejä, jotka näytetään näytöllä. Kuitenkin on melko monimutkaista kutsua tuotevalikoimaa laajaksi. Tällä hetkellä täällä on myytävänä vain kolme kahvia.

Tuotteiden valokuvat näyttävät realistisilta ja houkuttelevilta. Ennen tilauksen tekemistä sinun tulee valita haluamasi paisti, tarkistaa, onko sitä varastossa, ja tarkistaa yksityiskohtaiset tuotekuvaukset. On mahdollista määrittää, millaisia ​​kahvipakkauksia haluat saada. Real Crozet -fanit voivat lisäksi tilata tuotemerkin T-paidat erillisestä verkkokaupan osasta. Asiakkaiden arvosteluominaisuus toteutetaan myös täällä, jotta jokainen voisi kirjoittaa muutaman rivin jakaaksesi vaikutelman tehdystä ostosta. Verkkokauppa on melko yksinkertainen, mutta sen myymät tuotteet on kuvattu tässä etuna.

3. Pikku savi maa

Pikku savi maa

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Pikku savi maa on paikka, jossa voit ostaa upeita räätälöityjä käsintehtyjä muotokuvia, miniatyyrejä ja Laurun tekemiä hahmoja. Kun avaat verkkokaupan, saat mahdollisuuden valita kolmen ostosvaihtoehdon, nimittäin räätälöityjen muotokuvien, lahjakorttien ja nativiteettien välillä. Jokaiseen luokkaan kuuluu kirkkaita alkuperäisiä valokuvia teoksista, jotka on luonut Laura, kirjailija ja mestari. Siellä on myös yksityiskohtaisia ​​ohjeita tilauksen tekemiselle, mitä vaiheet sen suorittamiseksi ja kuinka selvittää oston hinta. Jälkimmäinen riippuu monista parametreista, jotka on myös listattu tilausosioon.

Kirjoittaja kuvailee kuljetustiedot yksityiskohtaisesti, erilaisia ​​vaihtoehtoja ja tilauksen vastaanottamiseen kuluva aika. Jos jäljellä on vielä kysymyksiä, voit lähettää sähköpostia päällikölle kaiken tyhjentämiseksi. Verkkokaupan todellinen kohokohta on kohtaus ”Kulissin takana”, jonka avulla on mahdollista nähdä meneillään olevat savihahmojen luomistyöt. Se herättää voimakkaan tarpeen tilauksen tekemiseen!

4. Reno Chicago

Reno Chicago

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Reno Chicago on satunnaisen paikan verkkosivusto Logan-aukiolla, jossa jokainen voi syödä aterioita ja viettää hyvää aikaa ystäväpiirissä. Verkkosivun kauppa-osiossa on luettelo tuotemerkkituotteista, jotka nauttivat suosiosta paikan kävijöiden ja faneiden keskuudessa. Ne ovat pääosin lasten ja aikuisten vaatteita, kahvia ja muita lisävarusteita. Luettelo ei kuitenkaan ole pitkä ja se koostuu vain muutamasta kohdasta.

Jokaisessa myytävänä olevassa tuotteessa on tiivis kuvaus, hintamääritys sekä koko- / määräparametrit. Tämä tekee ostoksista yksinkertaisen ja nopean. Verkkokauppaa selatessasi saat kuitenkin vaikutelman, että se on puutteellinen ja vaatii parannuksia tai säännöllisiä päivityksiä. Täällä on liian vähän tuotteita, kun taas niiden kuvaukset jättävät paljon toivomisen varaa.

5. Alexandra Grecco

Alexandra Grecco

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Alexandra Grecco on verkkokauppa, joka tarjoaa mahtavia ja inspiroivia Alexandra Greccon suunnittelemia morsiamenlinjoja ja klassisia mekko-mallistoja. Jokainen kokoelma on omalla tavallaan ainutlaatuinen, koska Alexandralla on selkeä visio morsiamen mieltymyksistä. Kauppa-osion mukana tulee avattava valikko, joka sisältää päätuoteryhmät ja tilaustiedot. Nämä ovat morsiamen tarvikkeet, RTW Classics, rajoitettu erä, morsiamenäytteiden myynti- ja myyntikäytännöt.

Missä tahansa kategoriassa vierailet ja minkä tuotteen valitset, sinulle tarjotaan sen yksityiskohtaiset ominaisuudet ja useita valokuvia saadaksesi kuvan siitä, kuinka tietty mekko tai lisävaruste näyttää todellisuudessa. Valokuvat ovat korkealaatuisia ja tarjoavat yksityiskohtaisen kuvan jokaisesta tuotteesta. Verkkokaupassa ja koko verkkosivustossa on lempeä ja vaalea värimaailma, joka noudattaa verkkosivun teemaa. Se luo positiivisen vaikutelman ensimmäistä kertaa käyvistä kävijöistä, jotka törmäävät verkkosivustoon etsimään parasta tarjousta.

6. Ryan Putnam Shop

Ryan Putnam Shop

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Ryan Putnam Shop on verkkosivusto, jonka on luonut Ryan Putnam, joka – ei ole yllättävää – on suunnittelija, kuvittaja ja keramiikka. Ensimmäinen mielesi, jonka mielestäsi käy verkkosivustolla, on ”Huh, simple”, mutta pääideana on keskittyä tuotteisiin ja töihin. Tämän yksinkertaisuuden takia et häiritse mitään, olipa kyse sitten bannereista, joissa on ärsyttäviä mainoksia tai kirkkaita värejä. Verkkosivuston päävärimaailma on valkoinen & sininen, ja koska Ryan on suunnittelija, hänen verkkosivustonsa pysyy kaikkien muistoissa. Kaikki on melko mukautettua alkaen faviconista ja päättyen myytäviin tuotteisiin.

Sivuston kautta Ryan tarjoaa graafisen suunnittelun asiantuntemustaan ​​yrityksille ja yksityishenkilöille. Kauppa hänen töineen ja helposti toimiva kärryjärjestelmä ovat verkkosivuston perusta, mutta on myös About-sivu, jossa voit oppia vähän verkkosivuston takana olevasta henkilöstä, löytää lyhyt UKK, yhteyslomake, mahdollisuus tilaa viimeisimmät päivitykset ja uutiset ja seuraa Ryania sosiaalisessa mediassa.

Suunnittelu on erittäin yksinkertainen, mutta juuri se tekee siitä kauniin.

7. Beatrice Kim

Beatrice Kim

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Beatrice Kim on laadukas verkkosivusto, jonka on luonut vielä yksi lahjakas taiteilija. Tässä tapauksessa hän luo digitaalisen taiteen sijaan koruja. Beatrice Kimin koruja on pidetty The Boston Globe’sin “käsintehty renessanssin” edelläkävijänä. Se on melko ominaisuus, jonka minun pitäisi sanoa, mutta entä hänen verkkosivustollaan?

Rakastan liukusäätimen luovaa käyttöä. Se antaa verkkosivustolle nykyaikaisen ilmeen alusta alkaen. Jokaisessa osiossa on joukko kauniita kuvia, joissa esitellään Kimin käsintehtyjä koruja. Ei ole parempaa tapaa kuvata luovaa työtä, jonka haluat myydä, sitten näyttää sen. Visuaalinen vetovoima on tärkeä osa mitä tahansa taiteilijan verkkosivustoa, ja Kim käyttää tätä hyväkseen. Sivuston perimmäinen tyyli on minimalismi. Et löydä paljon tekstiä sivustolta, etkä näe voimakkaita värejä. Kaikki on omalla paikallaan yhteyslomakkeesta sosiaalisen median painikkeisiin, lehdistökatsauksista Kimin henkilökohtaiseen blogiin.

Valikko on kuitenkin hiukan epälooginen, mielestäni se voisi olla yksinkertaisempi ja helpommin saatavissa. Mutta joka tapauksessa verkkosivusto on silti loistava esimerkki.

8. Ajattele kahvia

Ajattele kahvia

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Ajattele kahvia on suunniteltu paitsi kauppoksi korkealaatuisen kahvin ostamiseksi verkosta, myös paikkana oppia lisää kahvin tuotannosta. Verkkosivusto käyttää tehokkaasti seuraavia Squarespace-ominaisuuksia: uutiskirjeen liittymislomake, blogi ja kauppa. On hyvä, että sinulla on työmahdollisuuksia ja ota meihin yhteyttä -painikkeet sivun alaosaan riippumatta siitä, vieritätkö ylös vai alas. Heidän mukautettu favicon on erittäin helppo muistaa, mikä on hyvä.

Yhdistämällä kuvia maista, joissa niiden myymäsi kahvilajikkeet ovat peräisin, saat hyvän maantieteellisen monimuotoisuuden ja valikoiman, ja löytää tietoa yrityksen vaikutuksesta sekä käyttää verkkosivun hakukenttää on aivan ulottuvilla.

Vaikka Think Coffee -verkkosivustolta voi oppia paljon asioita, parantamisen varaa on vielä. Toivon, että he käyttivät korkealaatuisempia valokuvia, ja on hyvä, että todella on kuvituksia joihinkin artikkeleihin. Esimerkiksi heidän matkapäiväkirjaosiossaan, joka näyttää huonolta ja tyhjältä liikaa tekstillä, on erittäin vaikea ymmärtää tietoja, vaikka se onkin melko mielenkiintoista. On myös hyvä, että jotkut sivut ovat eri värejä visuaalisen kiinnostuksen ja jännityksen luomiseksi vastakohtien avulla. Joka tapauksessa he tekivät hienoa työtä tehdäkseen verkkosivustostaan ​​kutsuvan ja viihtyisän aivan kuten kahviloissaan.

9. Yhdistelmä-Nuvo

Yhdistelmä-Nuvo

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Yhdistelmä-Nuvo on toinen ammattimainen esimerkki Squarespace-sivustolla avatusta verkkosivustosta. Voit ajatella, että muusikoilla ei tarvitse olla omaa verkkosivustoa, koska nykyään sinulla on paljon mahdollisuuksia ladata haluamasi raita musiikin tallennuspalvelusta. Kyllä, kyllä, se voi näyttää siltä, ​​mutta jos syvemmälle tuntuu, taiteilijan verkkosivusto on erityinen paikka, joka kuvastaa bändin persoonallisuutta, sen musiikkityyliä, luo erityisen siteen faneihin ja antaa uudet kappaleet välittömästi saataville ihmisille ympäri maailmaa.

Combo Nuvo on innostunut ja ammattimainen, samoin heidän verkkosivustonsa, joka löytää hyvän tasapainon yksinkertaisuuden ja arvokkaan sisällön välillä. Jokainen sivuston sivu sisältää hyödyllisiä ja osuvia tietoja, jotka on esitetty helposti ymmärrettävällä tavalla. Rakastin erityisesti tapaa, jolla he muotoilivat Tietoja meistä -sivun, jossa on taiteilijoiden elämäkerta ja valokuvat.

Bändi käyttää sisäänrakennettua kaupankäyntityökalua myydäkseen musiikkiaan verkossa, joka on saatavana CD-levyltä, sekä digitaalisen latauksen albumeista ja yksittäisistä kappaleista. Joten periaatteessa heillä on kaksi yhdessä -verkkosivusto – käyntikortti ja verkkokauppa. Ainoa puuttuva asia on sosiaalinen media. On vaikea kuvitella nykyaikaista verkkosivustoa ilman niitä, mutta asia on erittäin helppo käsitellä. Heillä on myös blogisivu ja mediaosasto, jossa voit katsella videoita Combo Nuvon jazzilla. Suunnittelun osalta voin vakuuttavasti kertoa, että se on niin pirun hyvää, että muiden bändien tulisi harkita sen käyttämistä esimerkiksi. Puhdas ja tyylikäs, se viittaa siihen, että yhtye tuottaa hyvää musiikkia, jota on helppo kuunnella ja hauskaa.

Kaiken kaikkiaan se on melko loistava verkkosivusto, jota minusta on erittäin mielenkiintoista tutkia.

10. Laicale

Laicale

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Laicale on tunnettu NYC-kampaamo ja toinen kaunis verkkosivusto, joka käyttää Squarespace-verkkokaupan moottoria.

Mitä mieltä olet mustasta väristä? Ei, se ei ole masentava tai melankolinen. Itse asiassa se on tyylikäs. Sitä ajattelet käydessäsi Laicalen verkkosivustolla. Käy verkkosivustolla ja katso itse! Verkkosivustolla on melko ammattimainen muotoilu. Päävärit ovat musta & valkoinen, se on ajaton klassikko, joka toimii aina.

Toinen hyvä asia verkkosivustossa on, että siinä on sosiaalisen median baari, jossa on kätevät ja kätevät painikkeet. Ainoa asia, jonka uskon heidän toimittavan, on suora yhteyslomake. Sen mukana ollessa verkkosivusto on melkein varmasti yksi alan parhaista.

11. cosmik

cosmik

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

cosmik on melko epätavallinen esimerkki Squarespace-alustan pohjalta suunnitellusta verkkokaupasta. Verkkokauppa myy korkealaatuisia pakastekuivattuja jäätelöjä, jotka asiakkaat voivat viedä minne ikinä he menevätkin. Jäätelö koostuu vain laadukkaista orgaanisista premium-aineosista, jotka edistävät sen poikkeuksellista makua ja positiivisia terveysvaikutuksia. Tuote on sulamaton, mikä erottaa sen yleisöstä ja kasvattaa yhä enemmän suositusta käyttäjien keskuudessa.

Sivustolla on helppo ja intuitiivinen navigointi, joka mahdollistaa nopean pääsyn verkkokauppaan, joka tarjoaa monenlaisia ​​rapeita, kermaisia, premium-pakastekuivattuja jäätelöitä. Sivusto tarjoaa ilmaisen toimituksen jokaiselle tilaukselle, mikä tekee siitä edullisen jokaiselle asiakkaalle. Lisäksi on mahdollisuus tilata järjestelmän luoma uutiskirje, jonka avulla voidaan vastaanottaa ilmoituksia viimeisimmistä jäätelöpäivityksistä pysyäksesi tietoisina polttavista tarjouksista. Sama tieto on saatavana sosiaalisen verkoston tileillä, mikä myötävaikuttaa myös verkkokaupan suosion lisääntymiseen.

12. Barking koirankenkä

Barking koirankenkä

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Barking koirankenkä on verkkokauppa, joka myy runsaasti sukkavalikoimaa, joka varmistaa korkeimman tuotteen laadun ja poikkeuksellisen mukavuuden jokaiselle asiakkaalle. Verkkosivusto keskittyy korkeimman ammattitaidon tarjoamiseen, asiakkaiden tarpeiden ja erityisvaatimusten noudattamiseen.

Kun olet rekisteröitynyt verkkokauppaan, saat heti pääsyn varastossa olevaan monipuoliseen tuotevalikoimaan. Tuoteluettelo kattaa kiinnittävät sukat, Swiftwick-sukat, jalkahoitotuotteet, kaupat jne. On myös mahdollisuus ottaa yhteyttä verkkokaupan edustajiin täyttämällä Yhteystiedot-osiossa oleva online-lomake tai käyttämällä osoitetta / puhelin / sähköposti suoraa pääsyä varten. Yksi verkkosivuston kiistattomista eduista on Google Maps -widgetin saatavuus, joka yksinkertaistaa yrityksen tavoittamista. Tämä lisää käyttäjien tyytyväisyyttä ja verkkosivustojen liikenteen yleistä kasvua.

13. Cedar kylmäkehykset

Cedar kylmäkehykset

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Cedar kylmäkehykset on Squarespace-pohjainen verkkokauppa, joka keskittyy myymään useita rivin huippuja kylmiä kehyksiä. Ne erottuvat joukosta laadunsa ja huippuluokan ominaisuuksiensa ansiosta – automaattisista tuuletusvaihtoehdoista ja ergonomisiin malleihin, jotka takaavat stressitön ja kätevä puutarhanhoitoprosessi.

Verkkokaupan suunnittelu näyttää yksinkertaiselta, intuitiiviselta ja helposti selattavalta. Yleinen taustaväri on lumivalkoinen, värilliset valokuvat seisovat sitä vasten. Maksimaalisen käytön ja selaamisen helpottamiseksi verkkosivusto on jaettu loogisesti useisiin osioihin. Täältä käyttäjät voivat saada lisätietoja projektin luomisideasta, varastossa olevista tuotteista, kokoonpano-ohjeista ja verkkokaupan yhteystiedoista.

Verkkosivun laatijat ovat myös huolehtineet sen informatiivisesta arvosta lisäämällä käyttäjien suosituksia tarjotakseen potentiaalisille asiakkaille puolueettomia ja totuudenmukaisia ​​arvosteluja entisistä asiakkaistaan. Blogi-osiossa, joka on saatavana myös verkkosivustolta, on paljon puutarhanhoito- ja kylmäkehykseen liittyviä ohjeita, jotka voivat olla hyödyllisiä kaikille, joilla on idea osallistua liiketoimintaan. Verkkosivusto myöntää pääsyn myös verkkokaupan sosiaalitileille, jotka sisältävät päivitetyt yritystiedot, joista tilaajat voivat olla kiinnostuneita. Cedar Cold Frames on verkkokaupan kirkas esimerkki, joka käsittää toiminnallisuuden, houkuttelevan suunnittelun ja intuitiivisen luonteen, joka kaikki sisältyy yksi pakkaus.

14. Mäyrän mukautetut kahvat

Mäyrän mukautetut kahvat

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Mäyrän mukautetut kahvat on laadukas verkkokauppa, joka on erikoistunut innokkaalle ampujalle tarkoitettuihin revolverin kahvoihin. Kaikki täällä olevat varastossa olevat kahvat ovat myyjän omistajan David Gatesin käsintehtyjä, joka on myös elinikäisen kokemuksen omaava ammattimainen puutyöläinen. Verkkokauppa ei tarjoa vain myytäväksi tarkoitettujen tuotteiden valikoimaa, vaan se myös mahdollistaa valittujen kahvojen mukauttamisen antamaan heille ripauksen mukauttamista.

Integroidun verkkokaupan toiminnallisuuden lisäksi verkkosivusto tarjoaa runsaasti liittyvää tietoa, joka käsittelee kahvojen asentamisprosessia, videoita ja valokuvia suosituimmista malleista sekä yleisiä tietoja tuotteesta, josta potentiaaliset asiakkaat voivat olla kiinnostuneita..

Verkkokaupan suunnittelussa verkkosivusto antaa käyttäjille vaikutuksen koko näytön laatukuvilla, videoilla ja diaesityksillä, jotka tarjoavat yksityiskohtaiset tuoteominaisuudet ja mahdollistavat suunniteltujen kohteiden tarkastelun tarkemmin. Jos et löydä etsimääsi tuotetta, yritä yksinkertaistaa ostosprosessia ja lyhentää hakuaikaa hakusuodatinvaihtoehdolla..

15. Taistelukirves

Taistelukirves

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Taistelukirves on nykyaikainen yhdysvaltalainen verkkokauppa, joka tarjoaa riippumattomia animaatio- ja suunnittelusstudioita, joita johtaa ja hallinnoi Adam Plouff – ammattimainen suunnittelija ja animaattori. Verkkosivusto luotiin Squrespace-sovelluksella, joka näkyy sen toiminnallisuudessa, suunnittelussa ja verkkokaupassa. Verkkokauppa tarjoaa pääsyn After Effectsille tarkoitettujen animaatioprojektien rikkaaseen tuoteluetteloon.

Koko verkkosivustosuunnittelu vastaa täysin erikoistumistaan. Vallitseva määrä kuvia esitetään tässä graafisessa tilassa, joka sopii täydellisesti verkkokaupan painopisteeseen ja tuoteesitykseen. Täältä löytyy myös mielenkiintoisia ja viihdyttäviä videoarvosteluja tuotteista, jotka myös lisäävät käyttäjien kiinnostusta ja sitoutumista. Jokaisessa tuotteessa on lisäksi yksityiskohtaiset kuvaukset ja Osta nyt -painikkeet, joiden avulla tilauksen voi tehdä suoraan verkkosivustolta.

Ennen tilauksen tekemistä käyttäjä voi lisäksi tutustua muihin asiakasarvioihin ja suosituksiin sekä UKK-osioihin löytääkseen vastauksia kaikkiin hänen tekemiinsä kysymyksiin. Sosiaalisen verkoston tilin painikkeet antavat mahdollisuuden seurata verkkokaupan / yrityksen päivityksiä etsimällä sosiaalisen verkoston syötteitä. On myös mahdollista tilata sähköpostipäivityksiä seurataksesi viimeaikaisia ​​tapahtumia, uutisia ja hyödyllisiä päivityksiä. Kaiken kaikkiaan Battle Axe on yksi parhaista verkkokauppojen näytteistä, jotka on luotu Squarespace-verkkosivuston rakennusohjelman avulla.

Bottom Line

Monet nykyajan yritykset ja riippumattomat ammattilaiset hyödyntävät verkkokauppaa hyödyntääkseen tuotteitaan ja myymällä tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Yksi helpoimmista tavoista verkkokaupan perustamiseen ja käyttämiseen on käyttää verkkokaupan ominaisuuksilla varustettua sivustojen rakentajaa, kuten Squarespace. Se ei ole ihme, koska verkkosivustojen rakentajalla on yksi tehokkaimmista, joustavimmista ja ominaisuuksilla täytetyistä verkkokauppialustoista, jotka eivät vain mahdollista aloittaa kaikenlaisia ​​pieniä ja suuria verkkokauppoja, vaan myös mahdollistavat niiden syvällisen mukauttamisen kautta edistyneen integroidun työkalusarjan käyttö.

Squarespace-sivustolla avatut verkkosivustot näyttävät joskus hiukan samanlaisilta, mutta niiden suorituskyky on huippuluokkaa, ja niissä on upeat mallit, jotka aina kiinnittävät käyttäjän huomion. Jos haluat olla seuraava esillä oleva Squarespace-verkkosivusto, jätä vain kommentti alle!

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map