Parhaat esimerkit Shopify-myymälästä

Shopify esimerkkejä verkkosivustoista


Shopify on saanut maailmanlaajuista suosiota kunnollisena verkkokaupan ohjelmistona, joka sisältää paljon niche-ominaisuuksia ja työkaluja. Palvelu mahdollistaa kaikenlaisten verkkokauppojen tehokkaan käynnistämisen ja hallinnan pienistä ja keskisuurista kaupoista aina upeisiin hypermarketteihin, joissa on tuhansia tuotteita..

Shopifen toiminnallisuus on selvästi keskimääräistä korkeampi ja juuri se sallii kunnollisen tuloksen saavuttamisen. Palvelu tarjoaa useita web-suunnittelutyökaluja, reagoivia e-kaupan malleja, markkinointi- ja markkinointiominaisuuksia sekä edistyneitä integrointivaihtoehtoja.

Shopifiksi on vaikea kutsua helppoa alustaa kokemattomille käyttäjille. Jos käytät järjestelmää ensimmäistä kertaa, sinun on tottuttava siihen ja hallittava koko sen vaihtoehtojen kirjo. Tässä ovat hyödyllisiä eräitä parhaimmista Shopify-verkkokaupan näytteistä. Valitsetpa sitten verkkokauppasivuston rakentaja Selaa tulevaa kauppaasi tai olet ajatellut nykyisen sivustosi uudelleensuunnittelua, selaa vapaasti kokoelma menestyneimpiä Shopify-myymälöitä, joiden pitäisi antaa sinulle runsaasti inspiraatiota projektillesi!

1. Hallita & Dynaaminen

MasterDynamic

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Hallita & Dynaaminen on Shopify-pohjainen digitaalikauppa, joka myy kaiuttimia, kuulokkeita ja lisävarusteita. Yhtiö on ollut luotettava johtaja korkealaatuisten äänituotteiden toimittamisessa ammattilaisille ja aloittelijoille. Käyttäjät saattavat löytää kaiken tarvittavansa erinomaisen äänen hyödyntämiseksi aina langattomista kuulokkeista päivittäiseen käyttöön kaapeleihin, latauslaitteisiin ja kuulokkeiden seisojiin niille, jotka haluavat järjestää pienen äänitysstudion kotona.

Verkkosivun suunnittelu näyttää hyvin neulotulta. Siinä on yleinen valikko, jossa on kaikki yllä luetellut tuoteryhmät yhteistyöosion lisäksi, kun taas sivupalkkivalikosta löytyy lisätietoja UKK: n ja Tietoja meistä -lohkoista erillisen osion lisäksi, jolla on yhteystiedot.

Shopify on mahdollistanut tuotteen esikatselun, jossa on joitain myydyimmistä tuotteista. Jos haluat tarkistaa tietyn kategorian täydellisen tuoteluettelon, napsauta vain Näytä kaikki -painiketta. Tällainen ominaisuus tekee verkkosivustosta melko nopean ja helpon navigoinnin.

2. Puhelinpiirit

Puhelinpiirit

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Puhelinpiirit on verkkosivusto niille, jotka ovat tottuneet ottamaan älypuhelimen mistä tahansa. Tämä on verkkokauppa, joka tarjoaa moderneja, turvallisia ja käteviä puhelinpiirejä, jotka on suunniteltu Quebecissä ja käsityönä Kanadassa. Nämä lisälaitteet auttavat estämään puhelimen odottamattomia putoamisia ja vaurioita, varmistaen turvallisen, kätevän ja rento otteen. Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota verkkokaupassa käydessään, on trendikkään ilme, interaktiiviset tuotekuvat ja asiakasarvostelut, jotka ovat kaikki saatavilla kotisivulla. Täällä on myös YouTube-video, joka tarjoaa tuotekatsauksen.

Kauppaa selatessasi saat pääsyn tärkeimpiin tuoteryhmiin, nimittäin hihnaan, hihnan ja räätälöityihin. Täällä voit valita ja lisätä ostoskoriin minkä tahansa värin, tyylin, kuvion ja mallin puhelimesilmukan. Yksityiskohtaiset tuotekuvaukset ovat saatavilla täältä, samoin kuin useita videoita, jotka osoittavat silmukoiden käytön edut. Verkkokauppa on saatavana kahdella kielellä (englanti ja ranska). Valuutan valinta ja usein kysytyt kysymykset ovat myös täällä ostoksien helpottamiseksi. Tämä on kunnollinen esimerkki Shopify-verkkokaupasta!

3. Lotus Belle -teltat

Lotus Belle -teltat

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Lotus Belle -teltat on LA-pohjainen myymälä, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja räätälöityjä teltoja asiakkaiden erilaisiin vaatimuksiin, tapahtumiin ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin sopiviksi. Kaupan verkkoversio on saatavana Lotus Belle Tents -verkkokaupassa, jonka perusti Harriet Seddon (joka on myös teltomallien kirjoittaja)..

Aina ensi silmäyksestä kiinnität huomiota kotisivulla saatavilla olevaan suureen valokuvien liukusäätimeen, joka tarjoaa kuvia teltoista epätavallisimmissa paikoissa. Ne näyttävät todella tyylikkäiltä ja houkuttelevilta, mikä vain vaatii halua jatkaa tuoteluettelon selaamista. Voit tehdä tämän valitsemalla haluamasi valikkokohdan tai tarkastelemalla suoraan kotisivulla olevia tuotteita. Itse verkkosivustovalikko kattaa Kauppakategorian ponnahdusikkunoilla, Lisälaitteiden luokka, Lootosta ja Galleriasta. Hakusuodatin, asiakasarvostelut ja uutiskirjeen rekisteröintivaihtoehto helpottavat kätevää, yksinkertaista ja tehokasta ostoskokemusta.

4. Blu Kicks

Blu Kicks

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Blu Kicks on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman luonnon inspiroimia kenkiä lapsille ja aikuisille. Yritystä johtavat äiti ja poika, jotka ilmoittavat tärkeimmän tehtävänsä About me -osiossa. Yksi verkkokaupan ja yleisen liiketoiminnan epätavallisimmista asioista on, että 1% jokaisesta tuotteen hinnasta lahjoitetaan ympäristönsuojeluun osallistuville organisaatioille..

Verkkokauppa itsessään näyttää siistiltä, ​​yksinkertaiselta mutta informatiiviselta. Kaikki pakolliset elementit sisältyvät tähän, kun taas tuoteluettelo on loogisesti rakennettu ja tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin myytäviin tuotteisiin. Valikko tarjoaa avattavat osiot, jotka antavat pääsyn tuoteryhmiin. Minkä tuotteen lisäksi ostatkin, sen mukana tulee yksityiskohtaiset tekniset tiedot, kokotaulukko, saatavuuden tiedot, valokuvat ja kustannukset. Blogin, uutiskirjeen ja lehdistöosioiden avulla on mahdollista löytää kaupan uutisia ja päivityksiä, pitämällä asiakkaat tietoisina tarvitsemistaan ​​tiedoista. Verkkokauppa luo positiivisen vaikutelman heti ensi näkemältä, koska se on kunnollinen näyte Shopify-pohjaisista projekteista.

5. Mind Journals

Mind Journals

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Mind Journals tarjoaa poikkeuksellisen kokemuksen jokaiselle kaverille, joka tarvitsee tukea ja on halukas tulemaan itseluottamuksemmaksi ja itsevarmemmaksi. Sivusto keskittyy ainoan tuotteen – Mind Journalin – myyntiin, joka tarjoaa tarvittavat työkalut ja keinot tehdä pitkäaikaisia ​​suunnitelmia ja elämänmuutoksia.

Verkkokauppa tarjoaa tarkkaa tietoa Mind Journalista, sen osioista ja vaikutuksista. On myös asiakasarvioita, joista jokainen varmennetaan parhaan luotettavuuden takaamiseksi. Verkkosivulle kytketty blogisivu sisältää informatiivisia artikkeleita miesten aikakauslehtien taidetta. Tämän pitäisi auttaa miehiä tuntemaan olonsa varmoina käyttäessäsi tuotetta, saamaan prosessista maksimaalisen nautinnon ja tyytyväisyyden. Tämä on melko satunnainen esimerkki Shopify-pohjaisesta verkkokaupasta, jossa myytävänä on vain yksi tuote!

6. Les CocoNuts

Les CocoNuts

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Les CocoNuts on arvokas esimerkki suuresta verkkokaupasta, joka käynnistettiin Shopifyn kanssa. Suurin verkkosivusto keskittyy korkealaatuisiin orgaanisiin ihonhoitotuotteisiin, jotka ovat myös 100% luonnollisia. Verkkokaupan rakenne on huolellisesti harkittu, ja kaikki tuotteet ovat paikoillaan. Asiakkaat voivat selata erilaisia ​​tuoteryhmiä, joissa kaikissa on avattavat valikot tarkempaa jakoa varten.

Jokainen tuote on tarkoituksellisesti tarkoitettu tiettyyn luokkaan ja mukana on selkeät kuvaukset, houkuttelevat valokuvat, ainekset, joista se koostuu, hinta ja tärkeimmät ostosvaihtoehdot. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lähettää sähköpostia asiakastukitiimille, jos sinulla on tiettyä tuotetta koskevia kysymyksiä. Se on erittäin aikaa säästävä ja kätevä. UKK-osio, kahden kielen (englannin ja ranskan) tuki, hakusuodatin ja viimeisimmät päivitykset, alennukset ja erikoistarjoukset sisältävä luokka parantavat verkkokaupan toimintoja. Sivustolla on yksinkertainen, siisti ja miellyttävä muotoilu, vaalea värivalikoima, joka luo mukavan ja kiehtovan tunteen jokaiselle käyttäjälle.

7. Biko

Biko

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Biko on yksi vanhimmista Shopifyn avulla rakennetuista verkkokaupoista. Vuonna 2004 avattu sivusto laajentaa sitä, mitä torontosuunnittelija Corrine Anestopoulos teki vapaa-ajallaan. Hän aloitti harrastajana luomalla koruja, jotka hänen mielestään olivat “viileitä ja säröisiä eikä niin tyttömäisiä”. Myöhemmin hän huomasi, että korkealaatuisten käsintehtyjen korujen markkinoilla oli aukko, ja päätti kasvattaa harrastuksensa kokopäiväiseksi yritykseksi.

Verkkosivun ensimmäisessä näytössä on meille vaikuttavia korkealaatuisia valokuvia liukusäätimessä ja uusimmat tuotteet. Toinen liukusäädin alareunassa on Instagram-syöte – ota katsaus siihen, mikä inspiroi Corrinea ja mitä kulissien takana tapahtuu.

8. Greats

Greats

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Greats.com on verkkosivusto, jossa on esimerkki kotisivun näyttämisestä. Se teki hienoa työtä oven suunnittelussa: valkoiset taustat, paljon välilyöntiä, liukusäädin ja yksinkertainen navigointi tekevät sivustosta helpon selaamisen ja ostamisen.

Ehkä tämän sivuston merkittävin muotoilupäätös on ylävalikko, josta voit valita tarvitsemasi jalkineet niiden siluetin perusteella. Voit myös nähdä lyhyen upotetun videohaastattelun Greats-omistajan kanssa Born in Brooklyn -sivulla – toinen harvinainen asia tällaisen tyyppisillä verkkosivustoilla.

9. BeardBrand

BeardBrand

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

BeardBrand antaa ostajille kauniin koko näytön kokemuksen. Sivusto tekee juuri sen, mitä se aikoo tehdä – saada katsojat haluamaan kasvattaa partansa! Kaikki tarvikkeet, joita tarvitset tehdäksesi partaasi täydellisen, keskittyvät kahteen valikkoluokkaan – Tuotteet ja Kokoelmat.

Yhtiö aloitti vain kolmella tuotteella ja on kasvanut varastonsa sieltä. Koko kokoelma on esitelty yksinkertaisessa ruudukossa, kun taas jokainen tuote avautuu yksilöivänä koko näytön valokuvana, jossa on yksityiskohtainen kuvaus, asiakasarvostelut ja tuotekysymykset.

Hyvä asia on helppo pääsy live-chattiin, jos haluat tilata parta-asusteesi heti eikä sekunti myöhemmin..

10. Sarah + Abraham

Saara ja Abraham

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Saara + Abraham on verkkosivusto, joka syntyi vuonna 2007 Illinoisissa. Kaikki alkoi yksinkertaisena Etsy-kauppana, jossa oli vain lastentarhakuvia. Nykyään heillä on laaja valikoima yksilöllisiä paperituotteita, ainutlaatuisia lahjatavaroita, muokattavissa oleva lautasetti ja paljon muuta.

Verkkosivusto näyttää todella mielenkiintoiselta, se on melkein kuin lapsen luoma (tai ainakin jotkut ideat olivat). Kaikki näyttää olevan paikoillaan: kaikki tuoteryhmät ovat vasemmalla puolella ja valikkopainikkeet yläreunassa. Värimaailma ei häiritse.

Kun teet tilauksesi räätälöityä tuotetta varten, voit valita useista eri vaihtoehdoista, jotta lastenkuva muistuttaa lapsesi niin paljon kuin mahdollista!

11. Dodo-tapaus

Dodo-tapaus

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Dodo-tapaus on verkkokauppa, josta voit ostaa paljon käsityötavaroita, jotka ovat nykyään melko suosittuja. Niiden ensisijainen tavoite on kotelot ja tarvikkeet iDevices-laitteille – iPads, iPhone, iMac, samoin kuin muu henkilöstö, kuten lompakot ja avaimenperät..

Jos yrityksesi kyse on käsintehtyjen tarvikkeiden myynnistä, tarvitset ehdottomasti mielenkiintoisen suunnittelun, ja Dodocase korostaa sitä. Lyhyesti sanottuna siinä on tyylikäs muotoilu, joka näyttää hyvältä, mutta valitettavasti tämä voidaan sanoa vain heidän kotisivulleen.

Tuotesivut ovat vähemmän jännittäviä, mutta ehkä tämä tehtiin tarkoituksella saadakseen kävijät keskittymään tuotteisiin. Kuvista puhuttaessa ei ole koko näytön kuvia, mikä on hyvin outoa. Tutustuessasi verkkosivustoon voit sanoa, että kaikki on ok, mutta silti on tunne, että jotain puuttuu.

12. Kovin utelias

Kovin utelias

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kovin utelias on Erinin luoma alusta & Tom, jotka ovat Brooklyn-taiteilijoita. Se on yli 20 Brooklynissa työskentelevän taiteilijan kuratoima ryhmä, jonka on valinnut Erin & Tom. He esittelevät työtään verkossa, ponnahdusikkunoissa ja yksityisten studiovierailujen kautta. Periaatteessa heidän verkkosivustonsa on sekoitus taidegalleriaa ja verkkokauppaa, jossa on suunnittelijoiden valmistamia tuotteita.

Voit katsella kuvia kokonaan, ja on hyvä, että niissä on liukusäädin. Useammin kuin ei, luovat ammattilaiset esittävät hämmästyttäviä ideoita verkkosivustojensa suunnittelussa, mutta eivät pysty ajattelemaan toiminnallista puolta. Olen kiihkeä utelias ole poikkeus.

Heidän valikko voisi olla rakenteellisempi ja käyttäjäystävällisempi, kun taas ostoskorin avulla voit jatkaa tuotteiden tutkimista sen sijaan, että pakottaisit ostamaan jotain heti, kun painat Lisää-painiketta..

13. Hanan kasvot

Hanan kasvot

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Hanan kasvot on verkkosivusto ideasta, jonka mukaan vesijohtovedet eivät ole millään tavoin huonompia kuin pullotetut .. Kuinka ne todistavat sen? He tuottavat lasipulloja ja toimittavat BioSand-suodattimia Intian köyhille perheille. Se on jotain, jota me kaikki voimme ihailla ja ottaa malliksi.

Totuuden sanomiseksi kesti hetken, kun tajusin, mitä he todella tekevät ylivoimaisen tiedon takia. Kyllä, verkkosivuston perustajat ovat käyttäneet verkkosivuston rakentajan työkaluja täysimääräisesti, mutta koko asia näyttää raakalta.

Vaikka valkoinen ja sininen värimaailma on visuaalisesti miellyttävä, käyttöliittymä on sotkuinen, etkä tiedä mistä aloittaa ja mitä ensin käyttää. Mukava idea, mutta toteutus ei ole kaukana täydellisestä.

14. Kävele rakkaudessa

Kävele rakkaudessa

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kävele rakkaudessa on korkealaatuinen myymälä, joka osaa kiinnittää asiakkaiden huomion. Verkkokauppa avattiin vuonna 2005, ja se on omistettu myytäväksi hyvin suunniteltuja, korkealaatuisia t-paitoja, joilla on positiivinen ja innostava viesti.

Ainoa katsaus verkkosivustoon riittää saamaan käsityksen siitä, mitä he tarjoavat. Osien tutkimiseen ei tarvitse haaskata aikaa ja vaivaa tarvittavan tuotteen löytämiseksi – suosituimmat tuotteet esitetään sekä kotisivulla että sivupalkista löytyvässä ponnahdusvalikossa. Vieritä vain alas ja tee valinta!

15. Pääministerit

Pääministerit

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Premierestateswine.co.uk on hieno esimerkki verkkokaupasta, joka tarjoaa myytäväksi erityyppisiä viinejä. Ainoa katsaus verkkosivustoon riittää ymmärtämään, mitä asiakkaat voivat löytää sieltä.

Sivustoa ei tarvitse selata etsimässäsi erityistä tilaisuutta varten tarvitsemasi viiniä. Suosituimmat myyjät toimitetaan kotisivulla, ja niissä on yksityiskohtaiset kuvaukset. Tuoteluettelo on jaoteltu kätevästi useisiin osioihin kaupassa saatavilla olevien viinien perusteella. Pop up Review- ja Live Online Help -ikkunat lisäävät sivuston informatiivista arvoa, mikä tekee siitä käyttäjäystävällisen.

16. Grovemade

Grovemade

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Grovemade on täysimittainen ostosalusta, joka on suunniteltu paitsi myymään myös vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Yhtiö tuottaa räätälöityjä lisävarusteita, tyynyjä ja huonekaluja sopivan työympäristön luomiseksi joko toimistossa tai kotona. Vierailijat voivat löytää erityyppisiä kannettavia tietokoneita ja hiirimattoja, näyttöjen tai kuulokkeiden telineitä jne.

Verkkosivun luojat käyttivät kaiken hyödyn kaikista Shopiffin heille tuomista ominaisuuksista. Se oli jaettu kahteen pääosaan. Ensimmäinen osa on itse asiassa kauppa, jossa on luettelo tuotteista, luokista jne. Tuotesivut näyttävät erittäin kiinnostavalta, kun taas jokaisessa tuotteessa on esiteltyjä lisävarusteita. Kaupalla on erillinen ”Myydyin” -sivu, jossa on suosituimmat varastossa olevat positiot.

Toinen “Tutki” -osa kertoo Grovemade-yhteisöstä ja lähestymistavasta. Mitä pidimme verkkosivustosta, on kotisivu. Tässä lueteltujen perinteisten tuoteluokkien lisäksi näemme videolohkon, jossa on erittäin kiinnostava tarina tuotteiden tuotannosta. Lisäksi kävijät voivat nähdä koko Grovemade.com -joukon alla olevassa joukkuelohkossa.

17. Charlotte Russe

Charlotte Russe

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Charlotte Russe on verkkosivusto, joka todistaa, että Shopifen käyttö ei vaadi erityisiä taitoja. Ja voit silti keksiä tyylikkään ja kiehtovan verkkokaupan. Kauppa on keskittynyt myymään vaatteita ja asusteita miehille ja naisille. Ei mitään erityistä täällä. Lisäksi verkkosivusto käyttää joitain Shopify-perusominaisuuksia sukeltamatta syvälle räätälöintiprosessiin. Siitä huolimatta verkkosivusto antaa hyvän vaikutelman.

Päähuomiota kiinnitetään myyntiin, alennuksiin ja erikoistarjouksiin. Täältä Shopify on todennäköisesti paras tarjous muiden verkkokauppapaikkojen joukosta. Tyypillisen valikon avulla on helppo katsella kaikkia tuoteryhmiä ja siirtyä tarvitsemasi luokkaan vierittämättä alas useita osioita. Osoite-, tili- ja ostoskorikuvakkeiden lisäksi on olemassa yksinkertainen kielivaiutin. Yksinkertainen kirjautumislomake ja sosiaalisen median widgetit tekevät tästä yksinkertaisen ja samalla tarttuvan myymälän näyttävän viimeisteltynä.

18. Kova Graf

Kova Graf

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kova Graf on toinen Shopifyn kanssa rakennettu verkkokauppa. Se myy käsintehtyjä nahkatuotteita. Tuoteluettelossa on yksinoikeudella käsilaukkuja, miesten jalkineita, käsineitä, tarvikkeita jne. Vierailijat voivat ostaa aitoja lompakkoja, tyynyjä ja muuta lisäksi myös erilaisten mobiililaitteiden koteloita. Mitä emme pitäneet verkkosivustosta, on kotisivu. Tarttuva päävalikko näyttää hieman omituiselta, kun taas luokkanavigointia on vaikea löytää alusta alkaen.

Mutta tuotesivut näyttävät mahtavilta. Täällä on tarttuva kuvagalleria korkealaatuisilla tuotekuvilla. Käyttäjät voivat valita useista osista, jotka sisältävät tuotetiedot, kuten kokotaulukot, tuotannossa käytetyt materiaalit ja lisätiedot.

Siellä on yksinkertainen yhteydenotto-widget, jonka avulla kävijät voivat kysyä kysymyksiä suoraan tai etsiä vastausta tietokannasta. Toimitus maailmanlaajuisesti on toinen etu Hard Graftille.

19. Zoku

Zoku

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Zoku on yritys, joka aloitettiin alun perin suunnittelusstudiona. Se on erikoistunut keittiövälineiden ja kodinkoneiden tuotantoon. Nykyään se toimittaa muita tuotteita ja tarvikkeita koko perheelle. Vierailijat voivat jäädytettyjen herkkujen, juoma-aineiden, cocktail-ainesosien tai jään kautta, jotka toimitetaan suoraan kotiovellesi. Suunnitteletko juhlia juhlia ja tarvitsetko jotain? Zoku on oikea valinta.

Mitä verkkosivustoon näyttää, se on hyvin organisoitu ja yksinkertainen. Kotisivulla on koko näytön liukusäädin tarttuvilla valokuvilla, joiden avulla haluat tutustua yrityksen tuotteisiin ja palveluihin. Toinen lohko näyttää kolme suurta tietolohkoa. Kolmas osa tarjoaa yksinkertaisen tavan pitää yhteyttä tai muodostaa yhteyden sosiaalisiin kanaviin. Tuotesivut näyttävät hienoilta, sisältäen valtavia valokuvia, 5 tähden arvosanoja ja yksinkertaisia ​​suodattimia, jotka tekevät tuotehausta entistä helpompaa.

20. Chalkd Ltd

Chalkd

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Chalkd on digitaalikauppa, joka myy käsintehtyjä tuotteita puusta ja muista materiaaleista. Niitä voidaan käyttää kotona tai häät sisustus. Niihin kuuluvat erikokoiset ja -muotoiset liitutaulut, pöytävalikot, jotka voidaan tavata pubeissa tai ravintoloissa, merkit ja pastellitaulut kirjoittaakseen taululle. Yhtiö on ollut markkinoilla jonkin aikaa. Tämä tosiasia heijastuu sen verkkosivustolle, joka näyttää hiukan vanhentuneelta.

Vierailijoiden ei pitäisi odottaa 3D-visuaalisia tehosteita tai animaatioita sivua vierittäessä. Kaikki näyttää hyvin yksinkertaiselta ja vähän vanhentuneelta. Tuntuu kuin pääsisit vanhan koulun verkkokauppaan jo 2000-luvun alusta. Toisaalta kaupan rakenteessa on helppo navigoida. Kaikki tuotteet on jaoteltu tarkoin luokkiin, kun tuotesivut sisältävät tuotetiedot. Kassalle on myös yksinkertainen prosessi. Siellä on myös lähetyslaskin. Tarvitset vain alueen ja maan asettamisen siihen tarkoitukseen.

johtopäätös

Jälleen kerran on selvää, että voit luoda unelmasi verkkosivuston verkkosivuston rakentajan avulla. Mutta on välttämätöntä, että meillä on selkeä visio lopputuloksesta. Voit käyttää paljon moduuleja, takaisinsoittovaihtoehdosta Liukusäädin-ominaisuuteen. Kanssa Shopify, sinä pystyt luoda onnistunut verkkokauppa mielenkiintoisella ratkaisulla ja ainutlaatuisella suunnittelulla.

Ei ole niin vaikeaa luoda houkuttelevaa ja suosittua verkkosivustoa, jopa vakioyksiköillä, sinun ei tarvitse edes olla teknikko, mutta on elintärkeää kiinnittää siihen paljon ajatuksia ja sitoutua jatkuvaan kehittämiseen.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map