Parhaat esimerkit Volusion-verkkosivustosta

Volusion Esimerkki-verkkosivustot


Volusion – on verkkosivustojen rakentaja, jota voidaan käyttää hanki verkkokauppa ylös ja juokseminen. Resurssi tarjoaa paljon ominaisuuksia ja työkaluja, jotka edistävät verkkojen rakentamisen menestystä. Katsotaanpa joitain esimerkkejä Volusionilla luotuista verkkokaupoista saadaksesi kuvan siitä, miten se toimii.

Verkkosivun omistaminen ei ole haima, vaan välttämättömyys yritysomistajille, jotka haluavat mainostaa yrityksiään verkossa ja lisätä niiden kannattavuutta. Tämä koskee erityisesti verkkokauppoja, jotka voivat auttaa lisäämään liiketoimintaa.

Vaikka verkkosivuston perustamisen tarve voi olla kiireellinen, kaikki yritysomistajat eivät ole tietoisia tämän prosessin perusteista. Volusion antaa mahdollisuuden luoda oma verkkokauppa lyhyessä ajassa.

1. Antonellin juustokauppa

Antonellin juustokauppa

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kaikki gourmet- ja juustofanit ovat innostuneita vierailusta Antonellin juustokauppa – verkkokauppa, joka tarjoaa uskomattoman monenlaisia ​​juustolajeja mistä tahansa mausta ja tilanteesta! Verkkosivun suunnittelu on tarttuva ja niin houkutteleva kaikilla niillä korkearesoluutioisilla valokuvilla juustoalustoilla!

Sivustovalikko on kätevä ja helppo selata. Kotisivun yläosasta löytyvät avattavat ikkunat, jotka tarjoavat pääsyn eri verkkosivuille ja osioihin. Kun olet rekisteröitynyt tilille, voit selata tuotevalikoimaa ja tehdä tilauksen. Voit myös liittyä juustokerhoon, varata tapahtuman, ilmoittautua juustoluokkaan tai jopa tulla tukkukumppaniksi! Vaihtoehtoja on paljon, joten kiirehdi tehdä valintasi!

2. Jon Hart Design

Jon Hart Design

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Jon Hart Design on yhdysvaltalainen e-kaupan verkkosivusto, jossa on käsintehtyjä, räätälöityjä monogrammittuja laukkuja ja lahjoja. Verkkosivun suunnittelu on tyylikäs, nykyaikainen ja se on täysin vastuussa tärkeimmästä erikoistumisestaan. Vierailijat voivat vain huomata täysikokoisia kuvia myytävänä olevista tuotteista täällä.

Voit tilata joko saavuttamalla yhden valikkopisteistä tai katsomalla kokoelmia vierittämällä kotisivua. Kaksi verkkokaupan videoesitystä ei vain ilmoita potentiaalisille asiakkaille sen historiasta, vaan myös rohkaisee heitä ostamaan kaupasta. Käyttäjät, jotka haluavat pysyä yhteydessä yritykseen ja aikovat saada tiedon viimeisimmistä päivityksistä, voivat tilata uutiskirjeen tai tilata sosiaalisen verkoston tilejä..

3. Night Ops Tactical

Night Ops Tactical

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Night Ops Tactical on yönäkölaitteiden ja -välineiden verkkokauppa. Yhtiöllä on yli 18 vuoden kokemus, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia yökuvaustuotteita ja lisävarusteita. Niitä on saatavana lukuisissa valikkoluokissa, mukaan lukien Yövisiojärjestelmät, Lämpökamerat, Laserit ja IR-valaistus, Näyttöalueet, Näkymät, Kypärät, Lisävarusteet.

Jokaisessa valikkoosassa on pudotusvalikot, jotka tarjoavat yksityiskohtaisen pääsyn tuotevalikoimaan. Jokaisella tuotteella on yksityiskohtainen kuvaus, tekniset tiedot ja korkealaatuiset alkuperäiset valokuvat. Tämä auttaa asiakkaita saamaan kuvan siitä, miltä tuotteet näyttävät ja mitä niiden merkitys on. Siellä on myös pikalinkit, jotka antavat pääsyn tärkeimmille verkkosivustoille, tuotteisiin ja asiakastukeen. Käyttäjät voivat myös etsiä tarvittavaa tuotetta nimen, osan, avainsanan ja muiden parametrien perusteella. Verkkosivun suunnittelu noudattaa ehdottomasti aihettaan, ja tuotekuvat ja tiedot julkaistaan ​​tummanharmaata taustaa vasten. Tämä on arvokas esimerkki Volusion-käyttöisestä verkkokaupasta!

4. Saw House

Saw House

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Saw House tarjoaa sähkölaitteita ja tarvikkeita yrityksille ja yksityishenkilöille Houstonin TX-pääkaupunkiseudulla. Verkkokaupassa on tyylikäs muotoilu, joka noudattaa täysin niche-erikoistumistaan.

Valikko on saatavana täällä sivun yläosassa, ja monilla alavalikkoluokilla tuotehaku on helppoa. Näitä ovat puiden kiipeily, takila, karsinta, turvallisuus, liikenteen hallinta, voimalaitteet sekä huolto ja korjaus. Samoja luokkia on saatavana etusivulla, kun vierität alas ja pääset helposti ja nopeasti. Niissä on erottuvat ja korkealaatuiset kuvat, tuotekuvaukset ja tekniset tiedot, ostokset ja esiteltyjen tuotteiden videot. Kotisivun alatunnisteesta löydät yhteystiedot, pääsyn tärkeimpiin verkkosivustoihin ja tilin rekisteröintikategorian. On myös mahdollista tilata verkkokaupan uutiskirje saadaksesi tietää viimeisimmät päivitykset ja erikoistarjoukset.

5. Rugged

Rugged

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Rugged on karkean verkottumisen ja tietotekniikan online-jakelija. Ne tarjoavat rikkaan tuotevalikoiman, joka on suunniteltu erityisesti kriittisiin sovelluksiin ja jota voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä ja erilaisissa (joskus jopa kriittinen) olosuhteet.

Kotisivulla saatavilla oleva täysikokoinen liukusäädin esittelee tärkeimmät tiedot yrityksestä ja sen esitellyistä tuotteista ilmoittaakseen asiakkaille heidän käymästään paikasta. CTA-painike ohjaa verkkokauppaan, jossa jokainen voi tehdä tilauksen, tarkistanut tuotteen tekniset tiedot ja toimitusehdot. Rekisteröidy vain tilille ja tee valinta!

6. Glowback LED

Glowback LED

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Glowback LED on suosittu tuotemerkki, joka on erikoistunut räätälöityjen lineaaristen LED-valaistusratkaisujen valmistukseen ja jakeluun asuin-, koriste- ja kaupallisiin valaistustarpeisiin. Yhtiö tarjoaa monipuolisen valikoiman lineaarisia LED-valaisimia, LED-taustavalaisupaneeleita, räätälöityjä LED-valaistusohjausjärjestelmiä ja muita lisävarusteita. Nämä ja muut tuotteet ovat esillä verkkokaupassa ja ne ovat saatavana myyntiin milloin tahansa vuorokauden aikana.

Verkkosivusto antaa käyttäjille vaikutuksen suunnittelustaan, joka ei vaaranna projektin huippuluokan toiminnallisuutta. Se on loogisesti rakennettu, ja tarjoaa pääsyn päätuoteryhmiin. Niitä on saatavana laajassa pudotusvalikossa sekä kotisivulla saatavilla olevassa tuoteluettelossa. Jokaisessa valaisimessa on kuvaus, toimitus- / maksutiedot sekä hintaeritelmät. Tilaus on mahdollista tehdä verkkokaupassa mahdollisimman nopeasti. Nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät projektista arvokkaan näytteen Volusionin ylläpitämästä verkkokaupan verkkosivustosta.

7. Pippuripalatsi

Pippuripalatsi

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Pippuripalatsi on perheyritys ja planeetan suosituin kuuma myymälä, joka käyttää laajaa suosiota asiakkaidensa kanssa vaikuttavan valikoiman pienten erien, luonnollisten, käsintehtyjen ja palkittujen mausteisten tuotteiden ansiosta. Mikä on mielenkiintoista, Pepper Palace kattaa vähittäiskaupan ketjun (Kanadassa ja Yhdysvalloissa on tällä hetkellä yli 60 kauppaa) sekä verkkokauppaan, jossa jokainen voi ostaa suosikki tuotteita.

Yrityksen verkkosivusto näyttää todella rohkaisevalta ja temaattiselta, ja sen värimaailmassa esiintyy punaista väriä, joka ilmenee kaikissa suunnitteluelementeissä – kuvissa, fontteissa, galleriaesityksissä, bannereissa, mainoksissa jne. Tarvittavan tuotteen löytämiseksi sinun tulee selata avattava valikko, jossa on paljon osioita ja kymmeniä tuotteita, jotka ovat siellä myytävänä. Voit siis valita tuotteita seuraavista valikkoluokista: kuuma kastike, BBQ & Siivet, salsa, ruokakomero, mausteet & Hiero, ruoanlaittoa & Upotus, lahjatavarat. Kun vierität sivua alaspäin, näet suosituimmat valokuvat, jotka voit tilata muutamalla napsautuksella. Ostosprosessin yksinkertaistamiseksi tuotteet jaetaan myös useisiin ryhmiin – bestsellereitä, uusia tuotteita, kuumimpia tuotteita jne. Se on kätevä ja kätevä.

8. Natalen miesten kangas

Natalen miesten kangas

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Natalen miesten kangas on miesten erikoisvaatteiden myymälä, joka tarjoaa ammattitaitoista palvelua, yksilöllistä asiakaslähestymistapaa ja poikkeuksellista tuotteiden laatua. Heillä on hämmästyttävä valikoima malleja, jotka eroavat toisistaan ​​koosta, tyylistä ja muista parametreista. Se; myös täältä on mahdollista tilata räätälöityjä vaatteita yksilöllisten parametrien perusteella.

Sinun tulisi aluksi käydä verkkosivustolla saadaksesi ainutlaatuisia henkilökohtaisia ​​ja ostoskokemuksia. Täältä löydät paitsi yksityiskohtaista tietoa myymälästä myös pääsyn tuotevalikoimaan. Luettelo on saatavana sekä verkkosivustolla että avattavassa valikossa. Käyttäjien mukavuuden ja tilausten tekemisen vuoksi kaikki tuotteet jaotellaan useisiin luokkiin tarjottujen vaatteiden tyypin perusteella. Näihin kuuluvat paidat & Villapuserot, housut & Shortsit, Päällysvaatteet, Solmiot & Lisätarvikkeet. Tarjolla on myös mahdollisuus selata ja tilata muita kaupan tarjoamia palveluita. Sivustosuunnittelussa on tyylikkyyttä ja tyyliä, joka ilmenee kaikessa elementissä, kun taas hallitseva harmaa ja sininen väripaletti herättää uskottavuuden tunteen. Tämä on huomattava etu kaikille verkkokaupoille.

9. Oikea jumala

Oikea jumala

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Oikea jumala pitää varmasti innostuneena ja innokkaana selaamaan verkkosivustoa nähdäksesi mitä sillä on tarjottavanaan. Tämä on turvallisten, luonnollisten ja riskittömien purukumien valmistaja ja jakelija. Tuotteista puuttuu keinotekoisia makeutusaineita, muovia, syöpää aiheuttavia aineita, lisäaineita, neurotoksiineja ja muita aineosia, jotka uhkaavat ihmisten terveyttä. Sen sijaan ne ovat 100-prosenttisesti biohajoavia, gluteeni- ja GMO-vapaita, sisältäen orgaanisen ruokosokerin, luonnonvaraisesti korjatun sademetsän chiklin, luonnolliset aromit, orgaanisen glyseriinin ja orgaanisen auringonkukan.

Verkkosivusto näyttää todella valoisalta, värikkäältä, vaikuttavalta ja iloiselta. Sen värivalikoima kattaa laajan kirkkaan ja kirkkaan värin, ja vaaleanpunainen väri, joka aina liittyy purukumeihin, hallitsee loput. Tämä luo iloisen ja positiivisen vaikutelman, joka herättää halun saada lisätietoja yrityksestä ja sen valmistamista tuotteista. Kun vierität sivua alaspäin, löydät yleistä tietoa yrityksestä, sen perustamisen ja kehityksen historiasta, purukumin hankintaprosessista ja ominaisuuksista, jotka tekevät siitä kestämään kapeakilpailun. Tuotteen valitsemiseksi sinun tulee päästä Kauppa-osioon valitaksesi maustettavan purukumin ja tilataksesi välittömän tilauksen. Helppo, kätevä ja nopea – juuri tämä tekee tästä Volusion-pohjaisesta verkkosivustosta arvokkaan projektinäytteen!

10. Kuntohaku

Kuntohaku

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kuntohaku on organisaatio, joka näkee elinikäisen tehtävänsä parantaa nuorten terveyttä ja kuntoa edistämällä heidän fyysistä ja henkistä kehitystään. He ovat toimineet yli 50 vuotta ja ovat ottaneet käyttöön useita työkaluja ja tekniikoita, jotka kannustavat ja motivoivat lapsia ja aikuisia tekemään suuria saavutuksia. Toe Tokenit, jotka otetaan käyttöön lisäpalkintona mittarilukemaohjelmalle, ovat Pohjois-Amerikan suosituimpia ja myydyimpiä juomakerho-kannustimia..

Niille käyttäjille, jotka haluavat tietää enemmän yrityksestä, sen tehtävästä, tavoitteista, saavutuksista ja tarjolla olevista tuotteista / ohjelmista, verkkosivusto tarjoaa kattava ja erittäin yksityiskohtainen tieto. Se on saatavana suurimmissa verkkosivustojen osissa – päästä vain avattavaan valikkoon löytääksesi vastauksia kysymyksiisi. Päävalikon osiot sisältävät palkinnot, Toe Tokenit, Mittariklubi, EZ Scan, Ketjut & Niput, näytteet jne. Voit myös katsoa kotisivulla olevaa videota selvittääksesi yrityksen prioriteetit. Jos haluat tehdä nopean tilauksen suoraan verkkosivustolle, täytä online-lomake ja määritä yksityiskohdat tai valitse luettelo hakemalla tuotteita sieltä.

Bottom Line

Kuten näet, Volusion on hieno työkalu rakentaa verkkokaupan verkkosivustoja erilaiset monimutkaisuustasot. Verkkosivuston rakennustyökalu sisältää joukon ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, jotka tekevät web-rakennusprosessista houkuttelevan ja auttavat toimivia ja laadukkaita verkkokauppoja saamaan käyttöönsä.

Resurssissa on yli 100 ominaisuutta ja joukko korkealaatuisia verkkokaupan malleja, joita voidaan mukauttaa käyttäjien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Jos olet luonut verkkokaupan tai verkkosivuston Volusionin kanssa, voit tervetuloa jakamaan kokemuksen kanssamme!

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map