Parhaat esimerkit Weebly-portfoliosta

Esimerkkejä Weebly-portfoliosta


Weebly – hallitsee noin 50 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa. Verkkosivun rakentaja tunnetaan kätevästä vedä ja pudota -editori, helppokäyttöisyys, laatikkomalli ja intuitiivinen web-rakennusprosessi, joka vastaa kokeneiden käyttäjien ja aloittelijoiden tarpeisiin.

Weeblyä voidaan käyttää erityyppisten verkkosivustojen rakentamiseen. Portfolios eivät ole poikkeus. Verkkosivun rakentaja on mukava ratkaisu kaikille, joilla on idea luoda ja hallita upea salkun verkkosivusto henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön.

Jos sinulla on edelleen epäilyksiä Weeblyn käytöstä kohtuullisuudessa salkunrakennustyökaluna, olemme valinneet 10 parasta näytettä tällaisista hankkeista paljastaaksesi lähestymistavan, jota järjestelmä soveltaa web-kehitysprosessiin. Joten kuinka hyvä Weebly on portfolion luomisessa? Voiko se vastata rakennustarpeisiisi ja odotuksiin? Toivomme, että nämä portfolio-verkkosivustojen näytteet inspiroivat sinua ja todistavat Weeblyn olevan kunnollinen verkkojulkaisuratkaisu.

1. Tuotemerkki iD

Tuotemerkki iD

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Tehokas tuotekehitys on välttämätöntä kaikille yrityksille. Täällä Tuotemerkki iD on suureksi avuksi. Tämä on Melbournessa toimivan viraston verkkosivusto, joka osallistuu tuotemerkin identiteetin kehittämiseen ja edistämiseen. Sen lisäksi, että verkkosivusto tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja palveluista ja yrityksen pääasiallisesta tehtävästä, se tarjoaa pääsyn heidän rikkaaseen portfolioonsa, joka sisältää luovia ideoita ja tapaustutkimuksia..

Voit tarkastella brändin kehitysprosessin vaiheita tietääksesi, mitä yritykseltä voi odottaa. Voit ottaa yhteyttä yrityksen edustajiin joko käyttämällä yhteystietoja tai täyttämällä verkkosivustolla olevan online-lomakkeen säästääksesi vaivaa ja aikaa.

2. SF Bayn alueen graafinen suunnittelu

Parhaat esimerkit Weebly-portfoliosta

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

SF Bayn alueen graafinen suunnittelu on graafisen suunnittelun toimisto, joka tunnetaan nimellä Alchemy. Toimisto keskittyy brändämiseen, grafiikkaan, verkkosivujen suunnitteluun, painotuotteisiin / käyttöliittymiin ja sosiaaliseen markkinointiin. Studion verkkosivuilla on kattava yrityssuorituskykyyn liittyvä vivahteita. Tämä on oikea kohde asiakkaille, jotka valitsevat ammatillisen toimiston, jonka kanssa työskennellä, mutta eivät pysty päättämään parhaasta vaihtoehdosta.

Verkkosivua selatessasi löydät yritystiedot, asiakasarvostelut ja tietysti mukavan portfolion tapaustutkimuksista, joista yritys on ylpeä. Voit myös tutustua luetteloon asiakkaista, joiden kanssa virasto on työskennellyt. On myös mahdollista ottaa yhteyttä yritykseen täyttämällä online-yhteyslomake, jossa ilmoitetaan kiinnostava markkinarako.

3. Wendy Harrop -tapahtumat

Wendy Harrop -tapahtumat

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Kun kyse on salkkuista, suuret kuvat antavat voimakkaita lausuntoja. Wendy Harrop -tapahtumat käyttää “sankaripäivää” – koko näytön valokuvaa, jossa on logo ja navigointi verkkosivun yläosassa. Wendyn käyttämä kuva tekee sivuston kävijöille selväksi, millaisia ​​palveluita hän tarjoaa. Huomaa tehokkuus käyttää tumman tekstin ja logon kontrastia vaaleilla väreillä valokuvassa.

Joten jos asut Bostonin alueella ja suunnittelet avioliittoa, voit käyttää rohkeasti Wendy Harrop -tapahtumia palveluna. Muuten, tarkistamissivustollamme on paljon esimerkkejä järjestetyistä hääpäiväistä.

4. Pixel Chrome -valokuvakierrokset

Pixel Chrome -valokuvakierrokset

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Pixel Chrome -valokuvakierrokset on Jeremy Woodhouse’n henkilökohtainen projekti. Jeremyn palkittuja kuvia on ilmestynyt painettuina ympäri maailmaa. Jeremyn verkkosivuston kotisivulla on täysikokoinen kuva valkoisella isolla kirjasintyypillä, joka kiinnittää huomionne heti. Tyyppi on kokonsa ansiosta helppo lukea jopa kuvan vaaleissa osissa. Verkkosivustolla on paljon houkuttelevaa sisältöä, joka esitetään ei-työntävällä tavalla.

Mikä pettymys – on, että sellaisella todella viileällä verkkosivustolla on blogin päivitys, joka tapahtui elokuussa 2015. Verkkosivun kirjoittajan tulisi tarkkailla tarkemmin blogiaan. Ja mielestäni vähintään 2-3 matkaa on esitettävä pääsivulla ehdotuksena niiden ostamiseksi.

5. Valokuvaus Ajaton

Valokuvaus Ajaton

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Suunnittelu Valokuvaus Ajaton on erittäin yksinkertainen, mutta se tekee siitä niin helpon navigoinnin ja silmille miellyttävän. Sivuston omistaja Martina Hohnjec esittelee yksinkertaisen valikon avulla parhaita valokuvausteoksiaan ja räätälöityjä hääihin liittyviä tuotteita. Yksi sivuston tehokkaimmista ominaisuuksista on kotisivulla saatavana oleva valokuvien liukusäädin. Sen mukana tulee Tauko-vaihtoehto, jonka avulla jokaisen käyttäjän on helpompi nähdä jokainen valokuva yksityiskohtaisesti ja arvioida valokuvaajan ammattitaitoa.

Täältä löydät paitsi valokuvaajien portfolio, myös jatkuvan blogin ja yksityiskohtaiset UKK-ohjeet siitä, mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat tehdä yhteistyötä Martinan kanssa. Toinen hyvä idea tälle verkkosivustolle on “Tarkista saatavuus” -painike.

Yhteysosa sisältää verkkolomakkeen, jossa käyttäjän on määritettävä tarvitsemansa valokuvaistunnon tyyppi. Tämä puoltaa valokuvaajan uskottavuutta, joka haluaa tarjota jokaiselle asiakkaalle kaikkien aikojen parhaimman valokuvauskokemuksen!

6. Benk

Benk

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Seuraava on Benk, Melbournessa toimivan taiteilijan, kuvittajan ja animaattorin luoma salkku. Rakastan todella liukusäätimen ja videon luovaa käyttöä: nämä pitävät vierailijan kiinni ja esittelevät heti Benkin parhaat teokset.

Totta puhuen, tämä sivusto näyttää hiukan yksinkertaiselta, olisi kiva tehdä ainakin lyhyet kuvaukset tekijän maalaukseen. Mutta Osta-painike on paikallaan – ensimmäisessä näytössä, kuten sen on oltava.

Kirjailijan portfolio on jaoteltu fiksusti kategorioihin niiden perustamisvuoden perusteella osoittaakseen taiteilijan ammatillisen edistymisen. Verkkosivun vaalean violettiin taustaan ​​sijoitetut piirrokset kuvaavat mestarillisesti luonnon, ihmiskunnan ja tekniikan välisiä suhteita – alueita, jotka yhdistetään koko elämän ajan. Hienoa työtä, Benk!

7. Magnolia Kuvataiteet

Magnolia Kuvataiteet

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Magnolia Kuvataiteet on Magdalena Biskupin, toisen kuvaajan, luoma projekti. Verkkosivustolla on parhaimmat kuvat hienossa, ammattimaisessa muodossa. Puhdas ja siisti muotoilu auttaa kävijöitä keskittymään taideteoksiin sen sijaan, että heidät kiinnittäisivät huomion tarpeettomiin verkkosivustoelementeihin. Siksi suunnittelun yksinkertaisuus ja minimalistiset ideat ovat avain tämän Weeblyn kanssa luodun salkun verkkosivuston menestykseen!

Alavalikko on kuitenkin melkein näkymätön. Ensi silmäyksellä luulin, että se on valokuvan kuvaus. Pienimuotoisen kirjasintyylin tulisi olla suurempi, ja on suotavaa sijoittaa se päälle. Tällöin kävijöiden huomio kohdistuu valokuvien kategorioihin, joista he ovat kiinnostuneita ennen kaikkea, vähentäen aikaa ja vaivaa. Joka tapauksessa tämä on aika hieno työ, joka varmasti onnistuu!

8. Kate Ditewig-Morris

Kate Ditewig-Morris

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Kate Ditewig-Morris on yritysviestinnän ohjaajalle kuuluva projekti. Tällä sivustolla Kate näyttää ladattavan CV: n, esittelee opiskelijoiden ja yritysten suosituksia ja kertoo tarinansa. Se on hyvin rakennettu ja puhdas.

Jokainen sivuston osa näyttää olevan omassa paikassa tarjotakseen kävijöille juuri tarvitsemansa tiedot ohjaajasta ja hänen työstään. Sivuston kotisivu on toteutettu hienovaraisella harmaalla ja mustalla värimallilla suurella HD-kuvalla ohjaajasta ja viittauksella, joka on tärkein viesti, joka paljastaa hänen työnsä olemuksen..

Sivuston päävalikko on yksinkertainen ja helppokäyttöinen kaikille. Vain 5 osiolla se luo mukavan vaikutelman ja tekee vierailijalle helpon selata verkkosivustoa. Näin Weeblyn ylläpitämän yrityssivuston pitäisi lopulta näyttää!

9. Kiko muovi

Kiko muovi

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Kiko muovi on portfoliosivusto, joka kuuluu Miamissa asuvalle ja työskentelevälle ammattimaiselle graafiselle suunnittelijalle ja taiteilijalle Kiko Rodriguezille. Kiko käyttää kuvia ja piirroksia tärkeänä työkaluna heijastamaan ajatuksiaan ja ideoitaan. Hän näkee tehtävänsä kokeilla digitaalista ja perinteistä tekniikkaa, luoda dynaamisia ja orgaanisia projekteja.

Verkkosivusto ei ole vain arvokas näyte, joka sisältyy Weebly-mallistoon, mutta se on myös luotettavin todiste Kikon ammattitaidosta ja kapeasta asiantuntemuksesta. Se on loogisesti rakennettu, ja se antaa pääsyn vaadittuun sisältöön, joka on jaettu useisiin osiin. Kotisivu, joka esitetään projektisivuna, mahdollistaa selaamisen suunnittelijan suosituimmista ja laadukkaimmista teoksista. Jokaisen työn mukana on kuvaus, jonka avulla käyttäjät ymmärtävät kirjoittajan pääviestin. About-sivu tarjoaa tietoa Kikosta, hänen luovuudestaan ​​ja hänen teoksissaan paljastetusta henkilökohtaisesta todellisuusnäkemyksestään. Lopuksi on mahdollisuus valita suunnittelijan parhaimpia töitä vastaavasta Shop-osiosta. Tämä on helppoa, nopeaa ja kätevää.

10. Pistoke & Pelaa suunnittelua

Plug & Play -suunnittelu

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Pistoke & Pelaa suunnittelua on Lontoossa ja Surreyssä sijaitseva verkkokehitysvirasto. He keskittyvät tarjoamaan laajan valikoiman web-suunnittelupalveluita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeisiin. Kaikissa heidän työstään projekteissa on korkea luovuus, luova ajattelu ja innovatiivinen lähestymistapa.

Jotta saisit kuvan viraston asiantuntemuksesta ja ammattitaidosta, sinun on ensin aloitettava selaamalla sen verkkosivustoa. Kotisivu antaa sinulle vaikutuksen suosituimmista hankkeista, joita he ovat valmistaneet. Vieritä vain sivua alaspäin nähdäksesi niiden kuvaukset sekä muut agentuuriin liittyvät tiedot (sen tehtävä, palvelut, uramahdollisuudet, kontaktit). Jos haluat käyttää muita sivuja, päästä piilotettuun valikkoon, joka löytyy kotisivun kulmasta. Näin voit katsella muita viraston valmistamia töitä, jotka on jaettu luokkiin niche-painopisteensä perusteella. Tämä on melko mukava ja monipuolinen esimerkki Weebly-pohjaisesta portfoliosivustosta.

Bottom Line

Edellä kuvatut esimerkit ovat paras todiste siitä, että luodaan salkun verkkosivusto Weebly on ehdottomasti älykäs idea, jonka tuloksena asiakaskokonaisuus kasvaa ja kuvakokoelma näyttää kunnolliselta! yritä rakentaa tällainen verkkosivusto omalla Weeblyllä. Ja älä huolestu, jos tämän verkkosivuston rakentaja pettelee sinua ajan myötä – voit helposti siirrä Weebly-sivusto WordPressiin tai mikä tahansa muu CMS tai online-rakentaja. Palvelun avulla voit tehdä ja ladata verkkosivustosta täydellisen kopion sisältäen sisällön ja tyylisuunnittelun.

Oletko Weebly-käyttäjä? Jaa kokemuksesi ja näytä kuinka täydellinen Weebly-verkkosivustosi on!

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map