Parhaat esimerkit Weebly-verkkosivustosta

Weebly-esimerkkiverkkosivustot


Weebly – on epäilemättä yksi helpoimmista tavoista aloittaa laadukas verkkosivusto muutamassa minuutissa. Monet valitsevat Weeblyn sen yksinkertaista, widget-pohjaista selaineditoria varten, joka ei vaadi lainkaan ohjelmointikokemusta. Verkkosivun rakentaja käyttää ns. Laatikkomallia, joka yksinkertaistaa verkkosivujen luomisprosessia.

Järjestelmässä on myös tehokkaita integroituja blogi- ja verkkokaupan moottoreita sekä useita suunnittelun mukautusvaihtoehtoja. Nämä ominaisuudet antavat aloittelijoille ja asiantunteville web-kehittäjille mahdollisuuden aloittaa erityyppisiä projekteja – yksinkertaisista aloitussivuista aina täysin varustellut verkkokaupat, portfoliot ja yrityssivustot.

Kolme 22-vuotiasta opiskelijaa perusti vuonna 2006 tämä vedä ja pudota -sivuston rakentaja, joka isännöi nyt yli 50 miljoonaa verkkosivustoa ympäri maailmaa. Katsotaanpa joitain Weebly-verkkosivustoesimerkkejä.

Tässä artikkelissa aiomme näyttää sinulle erilaisia ​​Weebly-pohjaisia ​​verkkosivustoja portfolioista verkkokauppoihin. Nämä eivät ole parhaimpia Weebly-sivustoja – löydät sieltä paljon luovempia ja tehokkaampia Weebly-verkkosivustoja.

1. BLACKreBRANDED

BLACKreBRANDED

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

BLACKreBRANDED on informatiivinen online-matka- ja ulkomaanmuutostietojen kerääjä, joka tekee yhteistyötä mainosten, matkustajien ja muiden käyttäjien kanssa, jotka aikovat julkaista matkailuun liittyviä viestejä verkkosivustolla julkista altistumista varten.

Verkkosivusto sisältää kymmeniä niche-artikkeleita, jotka jakautuvat useisiin luokkiin niiden viitteiden perusteella. Nämä ovat Afrikka, Amerikka, Aasia, Eurooppa, Lähi-itä ja Oseania. Kotisivulla saatavilla oleva interaktiivinen JS-kartta herättää lukijoiden kiinnostusta ja rohkaisee jatkamaan verkkosivustojen tutkimista. Sosiaalisen verkoston painikkeet mahdollistavat liittymisen verkkosivustojen avustajien ryhmään, kun taas äskettäin lähetettyjen viestien luettelo tekee uusien tosiasioiden löytämisestä mielenkiintoisempaa maailmaa. Tämä on täydellinen esimerkki suositusta Weebly-pohjaisesta verkkosivustosta.

2. Inan tien Kristuksen kirkko

Inan tien Kristuksen kirkko

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Inan tien Kristuksen kirkko näkee tehtävänsä rohkaista ihmisiä liittymään kirkkoon ja rakentamaan uskoa Jeesukseen Kristukseen. Resurssilla on yksinkertainen ja rauhallinen värivalikoima, joka ei vie käyttäjän huomioita pääpisteestä. Radio-ohjelma-osiossa on mahdollista kuunnella saarnojen uusimmat jaksot.

Siellä on myös mahdollisuus katsoa videoita viimeaikaisista saarnoista nuorille ja pienille ryhmille. Voit hakea liittymislomaketta suoraan verkkosivustolta kutsuaksesi verkkosivustotiimi. Tulevat tapahtumat -osa ilmoittaa käyttäjille odotettavissa olevista tapahtumista, joita aiotaan pitää kirkossa. Jokaiselle, joka haluaa pysyä ajan tasalla kirkkoon liittyvistä perusteista, alatunnisteessa on yksityiskohtainen osio, jolla pääsee tärkeimpiin verkkosivustokategorioihin, mukaan lukien palvonnan aikataulut, ajat ja ohjeet, ryhmän jäsenet, UKK, saarnot, tapahtumat, verkkosivustoblogi jne.

3. Travmarket

Travmarket

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Travmarket.com tarjoaa matkatoimistoille huippuluokan markkinoinnin automatisointiohjelman, joka sisältää matkamarkkinointisuppilot, sähköpostin lähettämisen, aloitussivut sekä ammatillisen matka-sosiaalisen median alustan. Yhtiö varmistaa myös ainutlaatuisen koulutuslähestymistavan ja -tuen.

Verkkosivusto toimittaa kaikki yritystiedot helposti, ymmärrettävästi ja houkuttelevasti. Se on riittävän hyvin rakennettu varmistamaan intuitiivisen selaamisen verkkosivustolla ja helpon pääsyn kaikkiin tarvittaviin tietoihin. Kaikki tiedot ovat saatavilla useissa verkkosivustoissa, mukaan lukien palvelut, sisältö, uutiskirjeet, koulutus & Tuki, hinnoittelu. Sisältö näytetään valkoista taustaa vasten, pääosin oranssit ja mustat värit, jotka kiinnittävät käyttäjän huomion.

Kaikille käyttäjille, jotka etsivät mahdollisuutta ottaa yhteyttä joukkueen jäseniin, on nopea pääsy sosiaalisen verkoston painikkeisiin, jotka ovat saatavilla verkkosivun otsikossa ja alatunnisteessa. Siellä on myös UKK-osio ja yhteystiedot, joiden avulla käyttäjät voivat löytää kaiken kiinnostavan tiedon. Tämä on melko mukava esimerkki Weeblyn kanssa luodusta yrityksen verkkosivustosta..

4. Fusedale-suunnittelu

Fusedale-suunnittelu

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Fusedale-suunnittelu on ensisijainen kohde käyttäjille, jotka etsivät erinomaisia ​​kuvioita projektistaan. Studio on mukana kehittämään ja suorittamaan monipuolisia suunnittelutehtäviä, jotka perustuvat asiakkaiden tarpeisiin ja vaatimuksiin. Verkkosivun muotoilu puhuu tusinaa sanoja kovemmin.

Koko näyttöruudun liukusäädin antaa pääsyn studiossa valmistuneiden teosten salkkuihin, kun taas sivusivuston paneelista löytyvä pitkä valikko antaa pääsyn lukuisiin projekteihin vain muutamalla napsautuksella. Tämä varmistaa helpon ja kätevän haun eikä häiritse käyttäjän huomiointia verkkosivuston sisällöstä.

5. Harry Carayn ravintolaryhmä

Harry Carayn ravintolaryhmä

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Harry Carayn ravintolaryhmä on verkkosivusto, joka kuuluu Harry Caraylle; kuka on useissa paikoissa sijaitsevan ravintolaketjun omistaja ja johtaja. Yritystoiminta aloitettiin vuonna 1987, ja siitä lähtien se on saavuttanut äärimmäisen suosion.

Sivustolla on kotisivulla mielenkiintoinen esittelykuva Harry Caraysta, joka kannustaa tekemään varauksen heti alusta. Verkkosivun valikko on saatavana etusivun yläosassa, ja granta-käyttöoikeus useisiin alavalikkokohtiin avattavilla ikkunoilla. Nämä ovat ravintoloita ja niiden lajikkeita, yksityisiä tapahtumia, lomia ja tapahtumia, lahjakortteja ja vähittäismyyntiä, meistä ja yhteysosioita. Sivuston kohokohta on galleria kuuluisuuksista, jotka ovat koskaan käyneet Harry Carayn ravintoloissa. Tämä ei voi kiinnittää muiden huomiota, jotka vierailevat verkkosivuilla ensimmäistä kertaa.

6. Castle Hill Resort and Spa

Castle Hill Resort and Spa

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Aivan ensimmäinen asia, joka kiinnittää käyttäjän huomion saavuttaessa Castle Hill Resort and Spa on koko näytön liukusäädin, joka tarjoaa vaikuttavat paikat Castle Hill Resort and Spa -kylpylässä, joka sijaitsee Vermontissa. Valokuvat ovat niin erottuvia ja kirkkaita, että ne herättävät heti halua nähdä, mitä lomakeskuksella on tarjota.

Kun selaat verkkosivustoa, törmäät majoitusvaihtoehtoihin, palveluihin, erikoisuuksiin sekä hää- ja ruokailuvaihtoehtoihin, joista voit valita. Kotisivun yläosassa oleva “Tarkista hinnat” -painike antaa sinun selvittää lomakohteen palveluiden varaushinnat määrittelemällä päivämäärät, joista olet kiinnostunut. Jos haluat olla ajan tasalla lomakeskuksen tarjouksista, sinä voivat tilata uutiskirjeensä tai liittyä ryhmiin sosiaalisissa verkostoissa.

7. Huhtikuu Borrelli

Huhtikuu Borrelli

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Huhtikuu Borrelli on huomiota herättävä, minimalistinen henkilökohtainen moderni projekti taiteilijalta, joka työskentelee teknisenä suunnittelijana vaatetusyrityksessä. Huhtikuun verkkosivustolla on blogi, yksinkertainen galleria ja yhteyslomake. Sivusto on linkitetty huhtikuun Etsy-kauppaan, jossa hän myy taiteitaan.

Sivuston navigointi voi olla intuitiivisempaa. Huhtikuun Borelli on oletus Weebly favicon. Paljon välilyönnin käyttäminen pitää verkkosivuston siistinä ja helpottaa kävijöiden havaitsemaan visuaalista tietoa. Mukautetut, käsin piirretyt kuvat auttavat luomaan viihtyisän ilmapiirin ja muodostavat tärkeän roolin tuotemerkin luomisessa (taas liikakäytetyt stock -kuvat voivat vahingoittaa kuvaa).

8. Esivanhempien metsästys

Esivanhempien metsästys

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kuten hankkeen nimi viittaa, Esivanhempien metsästys on täysin keskittynyt auttamaan ihmisiä löytämään perhehistoriansa käyttämällä useita täällä olevia resursseja. Verkkosivun omistaa ja hallinnoi Kenneth R Marks, joka on henkilökohtaisesti käyttänyt kaikkia toimitettuja lähteitä ja tekniikoita löytääkseen esi-isiensä tärkeimmät vivahteet.

Verkkosivusto näyttää melko mielenkiintoiselta, koska se on ehdottomasti päätavoitteen mukainen. Sanomalehtimainen malli käsittää useita mustavalkoisia / retro-valokuvia, jotka on esitetty harmaata taustaa vasten vastaavilla kirjasimilla ja tyyleillä. Valikko on myös täällä melko rikas – se antaa pääsyn useisiin osioihin, joista jokainen voi löytää kaiken aiheeseen liittyvän tiedon. Näitä ovat sanomalehdet, blogi, sanomalehtilinkit, muistokirjat, BMD-tietueet, valokuvat, vuosikirjat, avioerotiedot jne. Pudotusvalikko antaa pääsyn monille muille verkkosivustojen osille, joissa on paljon hyödyllistä tietoa.

Jos haluat aloittaa esivanhempiesi online-haun suoraan verkkosivustolta, sinun on käytettävä integroitua hakusuodatinkenttää, johon sinun on annettava kiinnostavan henkilön nimi ja sukunimi. Järjestelmä tuottaa tulokset automaattisesti, mikä auttaa jatkamaan hakua. Se on erittäin kätevää, ymmärrettävää, helppoa ja mielenkiintoista kaikille!

9. Uuden Englannin majakat

Uuden Englannin majakat

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Uuden Englannin majakat tarjoaa tyhjentäviä tietoja yli 200 majakasta, jotka sijaitsevat useissa New England -valtioissa. Täältä kaikki, jotka ovat kiinnostuneita tällaisesta tiedosta, voivat saada yksityiskohtaista tietoa näiden esineiden historiasta ja nykytilasta.

Verkkosivuston rakenne ja navigointi ovat ymmärrettäviä ja yksinkertaisia ​​ensi silmäyksellä. Selaa vain pääosia löytääksesi niche-kohtaiset tiedot, jotka saattavat olla hyödyllisiä sinulle. Voit aloittaa haun ja tehdä siitä yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa siirtymällä verkkosivun valikosta kohtaan Majakat valtion mukaan. Valitse sitten valtio ja jatka etsimääsi kiinnostavia majakatietoja. Muita verkkosivustoja sisältävät osavaltion kartat, majakkapainatus & Kirjakauppa, Yhteystiedot jne. Valikko on melko rikas, ja siksi sen mukana tulee avattava vaihtoehto, jonka avulla verkkosivustosta tulee intuitiivinen eikä tyydyttynyt luokkiin..

Verkkosivun suunnittelu on varsin houkutteleva ja rauhoittava. Kaikki sisältö näytetään vaaleansinisellä taustalla korkealaatuisilla majakkavalokuvilla, jotka herättävät käyttäjän huomion. Kotisivulla saatavilla oleva integroitu kalenteri tarjoaa tietoa tulevista tapahtumista, mikä on varsin kätevä tavallisille ja ensimmäistä kertaa käyttäville.

10. Leo Edwards valokuvaus

Leo Edwards valokuvaus

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Leo Edwards valokuvaus on portfolio, joka kuuluu Leo Edwardsille – ympäristömuotokuvavalokuvaajalle, jonka intohimo kuvaa ihmisiä luonnollisessa ympäristössä. Leolla on paljon palkintoja, kun taas hänen parhaat valokuvansa ovat näytteillä eri puolilla maailmaa. Verkkosivustolla ei kerrota vain valokuvaajan tarinaa, mutta sillä on myös blogi, lehdistöosasto ja galleria, joka näyttää hänen suosituimpia teoksensa.

Heti kun pääset verkkosivustolle, sinulle tarjotaan ladata Adventure Photography Handbook, josta löydät sisäpiirin temppuja ja vinkkejä matkavalokuvaustaitojen parantamiseksi. Se on toinen ominaisuus, joka erotti tämän portfolio-verkkosivuston muista vastaavista Weeblyn tuottamista projekteista.

11. Karen Hurd

Karen Hurd

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Karen Hurd on Karen Hurdin omistama ja hallinnoima online-ravitsemuskäytäntö, joka auttaa potilaitaan ja muita aiheesta kiinnostuneita käyttäjiä oppimaan tärkeimmät ruokavalion ja elämäntavan perusteet avatakseen tehokkaimmat terveysperiaatteet.

Resursseja selatessasi voit saada paljon tietoa. Löytääksesi kiinnostavan aiheen, sinun kannattaa tutustua valikossa oleviin verkkosivustoihin tai käyttää hakusuodatinta tarkan hakukyselyn tarjoamiseen. Valikko löytyy kotisivun kulmasta, mikä antaa sille selkeän ilmeen. Valikko antaa pääsyn verkkosivustojen tärkeimpiin osiin, mukaan lukien aiheet, Karenista (verkkosivuston omistaja), Yhteystiedot, Podcastit, Puhuminen, Reseptit, Todistukset ja paljon muuta. Lisäksi on Store-osio, josta käyttäjät voivat tilata ja ostaa tuotteita / e-kursseja, joita Karen tarjoaa myytävänä.

Kokonaissivustosuunnittelu on melko yksinkertainen mutta kätevä ja houkutteleva. Koko näytön ja teräväpiirtokuvat viehättävistä maisemista voivat vain kiinnittää käyttäjän huomion ja luoda mukavan rentoutumisen tunteen. Sitä monet käyttäjät arvostavat projektissa.

12. Satula ja mokka

Satula ja mokka

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Satula ja mokka on aviomiehen ja vaimon joukkue, joka kirjoittaa muotista, kodista ja elämästä. Verkkosivustolla on paljon tyhjää tilaa ja yksinkertainen navigointi. Tietoja-sivu, joka kannattaa nähdä. Se on luultavasti tällaisen luovin sivu. Voimme lukea siellä täydellisen rakkaustarinan ja romanttisen suhteen. Haittana voin mainita, että tekstin muotoilu voisi olla yhdenmukaisempaa.

13. Dwarmis

Dwarmis

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Dwarmis on Weeblyn ylläpitämä verkkokauppa, jonka omistaa ja hallinnoi Dwarmis Concepcion. Parin vuoden ajan työskennellyt muotiliiketoiminnassa, Dwarmis päätti luoda oman vaatemerkin, joka heijastaa hänen henkilökohtaista näkemystään ympäröivästä maailmasta. Muotisuunnittelija keskittyy eleganssiin, tyyliin ja ainutlaatuisiin muotoihin, joihin Latinalaisen Amerikan trendit vaikuttavat.

Verkkokauppa noudattaa ehdottomasti yleistä projekti-erikoistumista sekä verkkokaupan perustrendejä. Sivusto näyttää nykyaikaiselta, mutta tavalliselta korkearesoluutioisilla kuvilla (sekä värillisiä että mustavalkoisia) sekä tyylikkäitä luonnoksia uusista kokoelmista valkoista taustaa vasten. Tämä korostaa verkkosivustojen keskittymistä. Siellä on myös integroitu ostoskori ja Shop-luokiteltu osio, jossa voit selata tuotetietoja ja tehdä tilauksia. Yhteystiedot-sivu on saatavana myös verkkosivustolta, jotta voit ottaa yhteyttä suunnittelijaan tai tilata uutiskirjeen. Hyvää työtä!

14. The Box Bros

The Box Bros

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

The Box Bros on kaunis Weebly-projekti, joka on suunniteltu suurten kuvien ympärille, jotka houkuttelevat kävijöitä ja esittävät tuotehyötyjä. Kotisivulla on video, joka esittelee Box Bros -tuotteiden tuotantotavan. Ainoa haitta voi olla pääsivulla vierittämisen mahdottomuus. Se on luova päätös, mutta näyttää outolta.

15. Rose City Makeiset

Rose City Makeiset

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Rose City Makeiset houkuttelee kävijöitä korkealaatuisilla kuklilla makeisia. Verkkosivuston omistaja käyttää kortteja tai laattakehyksiä sisällön järjestämiseen. Tämä suunnittelusuuntaus on tehokas paitsi siksi, että se antaa sivulle puhtaan ulkoasun ja tunteen, myös siksi, että se mukautuu helposti erilaisiin näyttökokoihin. Pääsivun tulisi olla informatiivisempi ja sitä tulisi käyttää räätälöitynä faviconina. Linkki verkkokauppaan menee Etsyn markkinoille. Se on fiksu päätös niille, joilla on jo Etsy-tili.

16. Pöytämme

Pöytämme

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Pöytämme on loistava todiste siitä, mitä olemme aiemmin sanoneet, ja sanomme taas: upea logo, mukautettu verkkotunnus ja kauniit, korkearesoluutioiset kuvat ovat joitain parhaista tavoista saada yrityksesi näyttämään kiillotetulta ja ammattimaiselta. Tämä sivusto on viljelijöiden ja tuottajien osuuskunta, joka työskentelee yhdessä luodakseen käsintehtyjä ja herkullisia ruokia paikalliselle yhteisölle. Se on täydellinen esimerkki paikallisesta ruuantoimittajasta. Vanhanaikainen tasainen malli näyttää houkuttelevalta ja vakavalta samanaikaisesti.

17. Viski pallo

Viski pallo

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Viski pallo on loistava esimerkki siitä, kuinka korkealaatuisen videon asettamisesta kotisivullesi tulee hieno tapa kiinnittää kävijöiden huomio heti kun he saapuvat saapumaan ja pitää heidät kiinnostuneina. Varsinkin jos video kuvaa tärkeintä tuotetta. Verkkosivustojen omistajat tietävät miten se toimii todellisuudessa. Tämä sivusto käyttää kaunista taustakuvaa ja johdanto-videota, jolla on selkeä toimintakehotus. Mutta sitä voidaan jakaa useamman kuin yhden sosiaalisen verkoston kautta.

18. Crosley

Crosley

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Crosley on yhdysvaltalainen ikonimerkki, joka on erikoistunut elektroniikkaan ja maailmanluokan laitteisiin, joita myyvät yrityksen jakelijat ja jälleenmyyjät. Tuotemerkki on saanut tunnustusta ja suosiota miljoonien asiakkaiden keskuudessa. Yrityksen verkkosivuilla ehdottomasti saavutetaan sen asema ja niche-erikoistuminen. Sen suunnittelu näyttää yksinkertaiselta ja melko minimalistiselta, mutta juuri tämä herättää käyttäjien luottamusta ja osoittaa yrityksen uskottavuuden.

Kun pääset kotisivulle, pääset vasemmanpuoleisesta paneelista löytyvään verkkosivustovalikkoon nopeaa käyttöä varten. Valikko on laaja ja tarjoaa mahdollisimman paljon tietoa brändin erikoistumisen tärkeimmistä alueista. Täällä voit selata muun muassa keittiön, pesulan, kodin mukavuuden, Crosley Professionalin, asiakaspalvelun, meistä, pidennetyn takuun rekisteröinti, osto pidennetyn takuun jne..

Mikä tärkeintä, verkkosivusto toimittaa yksityiskohtaiset tiedot kaikista myytävistä tuotteista, myös niistä, joiden valmistus on lopetettu. Hakusuodatinvaihtoehto auttaa löytämään tarvittavat tiedot mahdollisimman vähän aikaa / vaivaa investoimalla ajoissa. Crosley on elävä esimerkki laadukkaasta verkkosivustosta, joka on luotu Weeblyllä.

19. Kuparit unelma

Kuparit unelma

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kuparit unelma on voittoa tavoittelematon koiran pelastusorganisaatio, joka sijaitsee San Franciscon lahden alueella ja tarjoaa koirien adoptiopalveluita. Organisaation nimi sai inspiraation koiran nimestä – Kupari -, joka kuului eläinpelastuksen perustajalle.

Organisaation verkkosivusto näyttää houkuttelevalta ja niche-keskittyvältä. Kaikilla sivuilla on paljon koiran valokuvia sekä monia tarinoita ja arvokasta tietoa niistä. Minkä tosiasioita haluat tietää organisaatiosta ja sen tarjoamista palveluista, siirry verkkosivustovalikkoon löytääksesi sen sieltä. Valikko on melko laaja, ja sen mukana tulee avattava vaihtoehto tarjotakseen mahdollisimman paljon tietoa. Täältä löydät hyödyllisiä tosiasioita adoptoitavista koirista ja koiranpennuista, lahjoitus- ja vapaaehtoistyövaihtoehdoista, yleistä tietoa organisaatiosta, verkkoresursseja sekä useita menestystarinoita. Coppers Dream on ylpeä.

Hankkeella on myös sosiaalisen verkoston tilejä, jotka voit tilata, jos haluat pysyä ajan tasalla organisaation viimeisimmistä uutisista, tapahtumista, päivityksistä ja suunnitelmista. Kaiken kaikkiaan tämä Weebly-pohjainen verkkosivusto ansaitsee käyttäjän huomion laadukkaana näytteenä yksinkertaisesta mutta informatiivisesta verkkosivustosta.

20. Bioidentical lääkärit

Bioidentical lääkärit

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Bioidentical lääkärit on verkkopohjainen projekti, jossa jokainen, joka vaatii bioidentiaalista hormonikorvaushoitoa, voi ottaa yhteyttä ongelman hoitoon erikoistuneisiin lääkäreihin keskustelemaan käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Verkkosivusto tarjoaa pääsyn online-hakemistoon, ja luetteloon on sisällytetty paljon klinikoita ja lääkäreitä.

Hakusi aloittaminen edellyttää, että valitset asuinvaltiosi kotisivulla olevasta laajasta sijaintiluettelosta ja käytä sitten lääkäreiden yhteystietoja löytääksesi parhaan mahdollisen vaihtoehdon yksilöllisen terveysongelmasi suhteen. Verkkohakemiston lisäksi verkkosivusto tarjoaa pääsyn lukuisiin osioihin, jotka toimittavat tarvittavat tiedot projektista, sen eduista, yhteystiedoista jne. Siellä on erillinen UKK-osio, josta löydät vastauksia kaikkiin mahdollisesti kiinnostaviin kysymyksiin..

Erityistä huomiota tulisi kiinnittää ”Telelääketiede” -ominaisuuteen, johon pääsee suoraan verkkosivustolla ja joka auttaa saavuttamaan syrjäisten alueiden potilaita tai niitä, jotka eivät fyysisesti pysty ottamaan yhteyttä lääkäreihin henkilökohtaisesti, mutta silti tarvitsevat heidän apuaan. Telelääketiede sisältää erityisiä audiovisuaalisia laitteita, jotka mahdollistavat terveysdiagnostiikan, arvioinnin, hoidon ja neuvottelut etätilassa. Tämä ominaisuus on verkkosivuston todellinen kohokohta, minkä vuoksi se erottuu joukosta.

Bottom Line

Etsitkö kunnollista verkkosivustojen rakentajaa toimivan ja visuaalisen verkkosivuston avaamiseksi? Sitten Weebly on yksi parhaista ratkaisuista, joita voit etsiä. Suunnitteletpa sitten blogin, yrityssivuston, verkkokaupan tai portfolion luomisen, tämä foorumi on tarkoitettu mihin tahansa näistä tarkoituksista. Edellä tarkastellut verkkosivustot ovat paras todiste tästä. Niissä on upea yhdistelmä houkuttelevaa suunnittelua, toiminnallisuutta ja rikas ominaisuusjoukko. Ne sisältävät tarvittavan määrän valikkoosia kattamaan kaikki käyttäjien mahdollisesti kiinnostamat vivahteet.

Lisäksi Weebly-verkkosivustot ovat helppo navigoida ja käyttäjäystävällisiä. Tämä lyhentää selausajan minimiin. Mutta vaikka olisit aloittanut Weeblyn kanssa ja pettynyt siihen, voit helposti muuttaa verkkosivustosi muu web-rakentaja tai CMS; katso lisätietoja tästä oppaasta: Weebly WordPress -siirtoon.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map