Parhaat esimerkit Wix-portfoliosta

Esimerkkejä Wix-portfoliosta


Wix on eronnut all-in-one-verkkosivustojen rakentajana luoda ammattimaisia ​​ja monipuolisia projekteja. Portfolios eivät ole poikkeus. Alustalla on paljon tarjottavaa käyttäjille, joilla on tarkoitus esitellä projektinsa kohdeyleisölle ja esitellä heidän taideteoksia. Se toimii erinomaisesti taiteilijoiden, valokuvaajien projektien kehittämisessä, mallit ja muiden luovien ammattien edustajia.

Verkkosivun rakentaja tarjoaa laajan valikoiman portfoliopohjia, huippuluokan suunnittelun mukauttamistyökaluja, useita muokkausvaihtoehtoja sekä markkinointi- ja markkinointityökaluja, jotta ne erottuvat yleisöstä. Wixilla rakennetut salkut näyttävät luotettavilta ja ominaisuuksilla täynnä, mikä kiinnittää ehdottomasti potentiaalisten asiakkaiden huomion.

Valitsimme sinulle joitain Wix-pohjaisia ​​portfolion esimerkkejä nähdäksesi, miltä todelliset DIY-sivustot näyttävät. Ole inspiroinut ja inspiroi muita!

1. Vitanovsky-taide

Vitanovsky-taide

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Vitanovsky-taide on Tomas Vitanovsky – kuvanveistäjän erittäin epätavallinen ja omaperäinen Wix-tuotevalikoima, joka luo ainutlaatuisia taideteoksia hyödyttömistä moottoripyörien moottoriosista, ketjuista ja muista varusteista. Hänen teoksensa ovat todella uskomattomia, koska ne yhdistävät kirjoittajan intohimon “moto” -elämään ja taiteeseen. Pääset vain Veistokset-osioon katsomaan niitä ja varmista, että ne ovat todella erinomaisia!

Haluatko tietää miten nämä uskomattomat kappaleet valmistetaan? Sitten How It’s Born -valikon osiossa olevat tiedot kiinnostavat sinua varmasti! Verkkosivun suunnittelu on toteutettu mustavalkoisella värivalikoimalla, jossa korkearesoluutioiset kuvat seisovat taustaa vasten. Tämä verkkosivusto on huomion arvoinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ainutlaatuisista luovista ideoista!

2. Blake McFarland

Blake McFarland

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Blake McFarland on salkku Blake McFarlandista, joka on hänen teoksensa todellinen mestari. Hänen kykynsä yhdistää asioita, jotka vaikuttavat yhteensopimattomilta, voi tehdä vain vaikutuksen jokaiselle, joka on onnekas katsoa kirjailijan kokoelmaa. Blake käyttää pääasiassa kierrätettyjä kumirenkaita elävien eläinten / ihmisten veistoksien luomiseen, mutta hän luo myös kauniita maalauksia.

Kaikki tekijän teokset esitetään vastaavissa verkkosivujen osissa sekä Myytävänä-kategoriassa. Parhaat portfolionäytteet ja video veistoksen luomisprosessista ovat saatavana kotisivulta, mikä herättää käyttäjien mielenkiinnon ja kehottaa haluamaan selata verkkosivustoa.

3. Ross pitkä valokuvaus

Ross pitkä valokuvaus

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Ross pitkä valokuvaus on portfolio Sydneyssä toimivasta valokuvaajasta, joka keskittyy maisema-, seikkailu- ja elämäntyyliin. Verkkosivustolla esitellään galleria hänen parhaista teoksistaan ​​ja myynnissä olevista kuvista. Näiden teosten laatu ja ammattitaito tekevät vaikutuksen kaikille, jotka ne näkevät. Parempien vaikutelmien luomiseksi ja kunkin kuvan värikylläisyyden korostamiseksi valokuvat julkaistaan ​​verkkosivun valkoista taustaa vasten.

Parhaat täysikokoiset valokuvat muodostavat kotisivun rakenteen ja kutsuvat kävijät selaamaan galleriaa. Täällä on myös video, joka paljastaa Rossin asuinpaikan kauneuden. Sosiaalisen verkoston tilin käyttöoikeudet ja yhteystiedot ovat saatavilla verkkosivuilla myös yksityiskohtaisimpien tietojen kirjoittamiseksi kirjoittajalle..

4. Mark McNeill Photography

Mark McNeill Photography

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Mark McNeill Photography on vaikuttava ja informatiivinen tuotevalikoima Mark McNeill – lahjakas maisemakuvaaja, joka asuu Iso-Britanniassa. Sivustolla on kaikki käyttäjän tarvitsemat löytääkseen mahdollisimman paljon valokuvaajasta ja hänen luovuudestaan. Tarttuva täysikokoinen liukusäädin, joka kuvaa tekijän merkittävimpiä valokuvia, salkkuun yhdistetyn blogin, Art Shop- ja Signed Prints -osioita, joista voi ostaa kuvia, edistää verkkosivuston toimivuutta ja tietoarvoa..

Markin fanit ja asiakkaat voivat myös tilata itselleen henkilökohtaisen YouTube-kanavansa poistumatta verkkosivustolta. Wix Management Solutions -apuohjelman tarjoama Live Chat -ominaisuus antaa mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa valokuvaajan kanssa ja määrittää kiinnostavat tiedot.

5. Lexi maissi

Lexi maissi

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Luovien joukkueiden johtamisen, erilaisten kampanjoiden suunnittelun ja käsikirjoittamisen kirjoittamisen välillä Lexi Corn löysi aika luoda tämä kauneus Lexi maissi salkun. Upea esimerkki hyvin suunnitellusta portfoliosta, joka näyttää useita projekteja, joissa hän on työskennellyt. Yksinkertainen mutta tehokas.

Verkkosivusto kiinnittää alun perin käyttäjien huomion kirkkaalla ja hieman odottamattomalla väriyhdistelmällä. Sivusto näyttää ensi silmäyksellä melko yksinkertaiselta, mutta siihen sisältyy joukko suunnittelun elementtejä, joissa kävijän huomio kohdistetaan tekijän viesteihin. Itse salkku erottuu joukosta myös kiehtovien videoesitysten, kuvien ja kunkin teoksen yksityiskohtaisen kuvauksen vuoksi.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita portfoliosta ja haluavat ottaa yhteyttä verkkosivuston omistajiin, Yhteystiedot-osio on saatavana kotisivulta. On myös mahdollisuus ladata tekijän ansioluettelo tarvittaessa. Tämä on epäilemättä huomattava etu työnantajille, jotka etsivät taitavia ja luovia ihmisiä.

6. Patrick Thomas Parnell

Patrick Thomas Parnell

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Patrick Thomas Parnell on kuvittajaprojekti, joka kuuluu Patrick Thomas Parnellille Sarasotassa, Floridassa. Tämä inspiroiva portfolio heijastaa hänen intohimoa sarjakuviin ja kuvitukseen. Tämä hyvin jäsennelty verkkosivusto antaa sinulle käsityksen kirjailijan loistavasta teoksesta.

Verkkosivusto on loistava portfolionäyte, joka on luotu Wix-alustan perusteella. Tärkein muotoilutekijä, joka herättää kunkin käyttäjän huomion heti alusta lähtien, on tausta, johon kirjailijan teokset sekoittuvat melko epätavallisella tavalla.

Jos olet kiinnostunut lisätietoja verkkosivuston omistajasta ja hänen töistään, siellä on vaikuttava päävalikko, joka koostuu 8 pisteestä. Erinomainen ja merkittävä esimerkki portfoliosivustosta, joka on ehdottomasti huomion arvoinen!

7. Stephen Peck

Stephen Peck

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Stephen Peck on verkkoprojekti, joka perustuu samaan malliin kuin Patrickin. Mutta se näyttää täysin erilaiselta. Rakastamme korkealaatuista koko näytön taustakuvaa, jossa on Miamissa valmistunut projekti ja täydentävien värien käyttöä.

Ainoa katsaus verkkosivustoon antaa käyttäjälle kuvan siitä käsityksestä. Tarkempia tietoja on kotisivun yläosassa olevassa valikossa. Valikko koostuu 7 osiosta, mukaan lukien “Koti”, “Tietoja”, “Rakennettu”, “Maisema”, “Käsitteellinen”, “Palkinnot / julkaisut” ja “Yhteystiedot”.

Jokainen osa keskittyy tiettyyn osaan tekijän luovaa työtä ja tarjoaa näytteitä käyttämällä kätevää liukusäädintä. Tämä tekee verkkosivustojen selausprosessista viihdyttävän ja ymmärrettävän. Nämä ominaisuudet ovat enemmän kuin tarpeellisia päätelmään, että verkkosivusto on onnistunut portfolionäyte, joka on luotu Wixin kanssa.

8. Essentia Productions

Essentia Productions

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Essentia Productions sisältää pitkään vierittävän kotisivun, joka kiinnittää välittömästi huomionne ja ohjaa sinut elementistä toiseen tekemällä heidän sisällöstään miellyttävän kokemuksen. Kotisivu toimii tervetulosivuna, meistä -sivuna ja jopa galleriana.

Rakastamme tällä sivustolla eniten suunnittelijan huolellista huomiota yksityiskohtiin. Katso, kuinka he muotoilivat palautteen. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää valokuva- ja videogallerioiden organisointitapaan.

Jokaiselle käyttäjälle annetaan mahdollisuus tutustua sivuston omistajien teosten näytteisiin nähdäkseen heidän ansionsa ja ammattitaitonsa, joka auttaa herättämään mitä tahansa tarinaa elämään. Tämä Wix-alustalla kehitetty portfoliosivusto ansaitsee huipputason video-, valokuva- ja verkkoratkaisuja etsivien käyttäjien tunnustusta ja huomion.

9. Karlie Kloss

Karlie Kloss

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Karlie Kloss on salkku, joka kuuluu Karlie Klossille – supermalli ja yrittäjä. Tämä on harmoninen yhdistelmä mainossivustoa ja portfolioa, joka paljastaa kaikki vaadittavat tiedot tekijästä.

Verkkosivun suunnittelu ja ulkoasu kiinnittävät käyttäjien huomion ensimmäisistä sekunteistaan, kun se käy. Selaa verkkosivustoa ja selaa sitä, jos haluat nähdä tietoja Karliesta ja hänen onnistuneimmista teoksistaan. Ne, jotka ovat kiinnostuneita koko portfolion tarkastelusta, voivat käyttää sitä suoraan kotisivulta.

Värikkäät valokuvat erottuvat tehokkaasti verkkosivuston valkoista taustaa vasten. Piilotettu valikko ei häiritse käyttäjää verkkosivuston sisällöstä, kun taas sosiaalisen verkoston painikkeet ovat selvästi näkyvissä kotisivun oikeassa osassa. Verkkosivusto on yksi merkittävimmistä näytteistä Wixin avulla luotujen portfolioiden joukosta.

10. Mystinen taikuus

Mystinen taikuus

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Mystinen taikuus on hyvin harkittu portfolio, joka heijastaa Ashley Pearcen intohimoa tutkia eloisia ja värikkäitä konsepteja, jotka kaikki poptuvat kirkkaalla taustalla. Verkkosivun omistaja on yhdysvaltalainen taiteilija, joka suunnittelee ja luo naamiaismaskeja, päähineitä, häätarvikkeita ja vaatteita.

Mystique Magic löytää harmonisen tasapainon estetiikan ja toiminnallisuuden välillä. Kotisivulla on liukusäädin, asiakasarvostelut ja vaikuttava Esitelty -osiossa, joka antaa heti uskottavuuden tunnistettavilla logoillaan, kuten Vogue, Strictly Come Dancing ja Schön !, muun muassa.

Verkkosivusto tarjoaa käyttäjille useita tapoja seurata yritystä: kävijät voivat joko kirjautua Magicin uutiskirjeeseen tai seurata heitä Facebookissa, Twitterissä, Google+: ssa, Pinterestissä tai YouTubessa.

Olimme yllättyneitä huomatessamme, että Mystique Magicin blogi julkaistiin Bloggerissa. Oletettavasti yritys loi ensin tämän blogin ja rakensi sitten täysin varustellun verkkosivuston. Wixillä on kunnollinen sisäinen blogimisjärjestelmä, joka ei mielestämme ole huonompi kuin Blogger tarjoaa. Saatat haluta käydä täällä kokoelma Wix-pohjaisia ​​blogeja.

Teosten luomisen ja blogin pitämisen välillä Ashley löysi aika lisätä kauppa-osan verkkosivuilleen. Itse asiassa on kaksi tapaa ostaa Mystique Magic -palvelusta: verkkosivuston kautta Wixin kauppamoottoria käyttämällä tai napsauttamalla kotisivun Etsy-banneria, joka vie sinut taiteilijan Etsy-kauppaan.

11. Julia Kodl Taide

Julia Kodl Taide

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Julia Kodl Taide on projekti, joka kuuluu Julia Kodlille – kalifornialaiselle taiteilijalle, joka käytti Wixiä luomaan online-portfolion, joka ei kuvaa vain hänen taitojaan ja kykyjään, vaan myös hänen persoonallisuuttaan. Julialla on supervoima kaapata luontoa akvarellimaalauksissaan.

Verkkosivun muotoilu on minimalistinen, yksinkertainen ja erittäin tyylikäs samanaikaisesti. Julian teoksista näytteitä esittävä liukusäädin on vastakohtana kotisivun valkoiselle taustalle ja edistää hänen työnsä ymmärtämistä paremmin.

Sivustossa on henkilökohtainen omistajan blogi ja sisällytetty Etsy-kauppa, josta sinulla ei vain ole mahdollisuus ostaa yhtä sivuston omistajan maalaamista mestariteoksista, vaan myös tutustua kirjoittajan bio- ja asiakasarvosteluihin..

Yhteysosa tarjoaa useita linkkejä taiteilijan sosiaalitileihin viestintäprosessin yksinkertaistamiseksi. Nämä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät tästä salkun verkkosivustosta erottua joukosta!

12. Wendy Ju

Wendy Ju

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Wendy Ju tekee ehdottomasti vaikutuksen kaikille, joilla on intohimo ainutlaatuisiin ja poikkeuksellisiin projekteihin. Tämä on portfolio, jonka omistaa graafinen suunnittelija Wendy Ju, joka rakastaa tuotemerkkejä ja digitaalisia suunnitteluprojekteja.

Aluksi ensimmäisistä sekunneista, jotka vietetään verkkosivustolla, et voi, mutta halua jatkaa selaamista sen muilla sivuilla. Tämä johtuu animoiduista graafisista elementteistä, jotka ovat napsautettavissa ja liikkuvat hiiren napsautuksen yhteydessä. Se on erittäin mielenkiintoinen suunnittelutapa, joka on paras todiste Wendyn ammattitaidosta. Vie katsoaksesi hänen parhaimpia projektejaan, vieritä vain sivua alaspäin ja katsele galleriaa. Täällä on pääsy myös Yhteystiedot-osioon sekä sosiaalisen verkoston painikkeisiin, joiden avulla voit seurata kirjoittajan uutisia ja päivityksiä. Se on epäilemättä yksi parhaista Wixin kanssa lanseerattujen portfolionäytteistä!

13. Christina Vanessa

Christina Vanessa

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Christina Vanessa on ammattimainen portfolio, joka kuuluu Christina Vanessa Greifensteille – visuaalinen kommunikaattori, luova tuottaja ja graafinen suunnittelija. Täältä löydät parhaat kirjoittajan luomat projektit sekä yksityiskohdat hänen elämäkertaansa ja urakehityksestään.

Kun pääset kotisivulle, et löydä täältä tekstiä, mutta koko näytön videotausta herättää silti huomioni. Se herättää välittömästi aikomuksen aktivoida Tutki-painike, joka ohjataan muille verkkosivustoille. Näin toimimalla pääset Christinan luomiin hankkeisiin. Ne näkyvät Tutki-sivulla melko epätavallisella tavalla, kun taas Tietoja-sivu paljastaa kirjoittajan prioriteetit ja tavoitteet. Täällä on myös sosiaalisen tilin painikkeita sekä yhteyslomake saadaksesi yhteyden suunnittelijaan.

14. Kosmoottinen valokuvaus

Kosmoottinen valokuvaus

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Kosmoottinen valokuvaus on Oliver Gräfin omistama ja hallinnoima salkku. Hän rakastaa kaupunkikuvaa, mutta pitää myös ihmisten valokuvien ottamisesta. Oliver uskoo, että vaikuttavat valokuvat paljastavat vaikuttavia tarinoita, ja se tekee valokuvaamisesta hänen intohimonsa.

Kokonaissivustosuunnittelu toteutui ehdottomasti hankkeen pääpainoon ja vaikutukseen. Se on värikkäitä ja mustavalkoisia valokuvia ihmisistä, jotka on otettu eri tilanteissa. Ne osoittavat kirjoittajan ammattitaitoa ja asiantuntemusta. Jotta voit katsoa muita Oliverin projekteja, sinun on selattava valikkoa, jossa törmäät paljon hänen töihin. Lisäksi on mahdollista ostaa joitain hänen painettuja valokuvakirjojaan, jotka ovat saatavana myyntiin Kauppa-osiosta. Verkkosivusto on luotu saksan kielellä, mikä voi olla hieman vaikeaa selata muita kieliä käyttäviä käyttäjiä. Kirjailijan teokset puhuvat kuitenkin sanoja paremmin.

15. Hilary O’Leary

Hilary O'Leary

Parhaat salkku-verkkosivustojen rakentajat

Hilary O’Leary on henkilökohtainen portfolio Hilary O’Learystä – ammattimainen valokuvaaja, jolla on vuosien kokemus ja joka rakastaa villieläimiä ja hevoselämää. Hänellä on kokoelmassaan monia teoksia ja projekteja – niitä, jotka hän haluaisi esitellä portfoliossa.

Jos olet villieläinten fani, hämmästyt varmasti valokuvien laatua, johon salkku liittyy. Nämä valokuvat näyttävät niin luonnollisilta ja realistisilta, eri näkökulmista otettuina, että on mahdotonta ottaa silmiäsi pois niistä. Löydät sekä värikkäitä että mustavalkoisia valokuvia ja galleriaesityksiä eläimistä heidän luonnollisessa ympäristössä, jotka näyttävät todella söpöltä. Tarvittaessa on mahdollista ostaa joitain näistä valokuvista verkossa lisäämällä ne integroituun ostoskoriin. Se on yksi tämän Wix-pohjaisen portfolion kohokohdista, joka tulee verkkokaupan toiminnallisuuteen.

Bottom Line

Menestyvän salkun luominen on helpompaa kuin luulet! Tarvitset vain valita kooditon sivustojen rakennusohjelma, jonka avulla voit keskittyä asioiden visuaaliseen puoleen teknisten asioiden sijaan..

Pidä se yksinkertaisena, helposti navigoitavana, luovana ja muista integroida joitain trendikkäitä web-suunnitteluominaisuuksia; työnnä paras sisältö eteenpäin ja tee mahdollisille asiakkaillesi helppo ottaa sinuun yhteyttä. Se siitä!

Oletko sinä Wix käyttäjä? Jaa sitten kanssasi kokemuksesi!

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map