Parhaat Jimdo-verkkosivustoesimerkit

Esimerkkejä Jimdo-verkkosivustosta


Jimdo – on nykyaikainen verkkosivustojen rakentaja, joka on luotu yksilöiden ja yritysten tarpeita ajatellen. Alusta on täynnä verkkosivujen suunnittelun ominaisuuksia ja työkaluja, jotka auttavat yksinkertaisessa, mutta tehokkaassa web-suunnitteluprosessissa.

Aika, joka tarvitset järjestelmän hallitsemiseen, riippuu verkkosivustoeditorista, jota lopulta käytät. Verkkosivun rakentaja sallii verkkosivustojen suunnittelun kahdessa tilassa.

  • Ensimmäinen niistä on klassinen verkkosivustoeditori, joka tarjoaa intuitiivisen ja yksinkertaisen WYSIWYG-prosessin. Tarvitset tietyt taidot ja tausta avataksesi verkkosivustoja sen kanssa, mutta saavut lopulta haluamasi tuloksen oikealla lähestymistavalla ja ottamalla huomioon kaikki tärkeät vivahteet.
  • Toinen tapa, jolla voit mennä, on käyttää edistynyttä Jimdo Dolphinia työkalu. Tämä on Keinotekoinen älykkyysominaisuus, mikä mahdollistaa verkkosivustojen luomisen automaattisessa tilassa lähettämäsi sisällön perusteella. Tämä vie vain muutaman minuutin ja varmistaa aina kunnollisen tuloksen. Juuri aloittelijat pitävät tästä Jimdo-ominaisuudesta eniten.

Mikä vaihtoehto toimii parhaiten verkkosivustollesi? Tämä riippuu taitoistasi ja lopputuloksesta, jonka odotat saavan. Katsotaanpa parhaita esimerkkejä Jimdo-verkkosivustoista, jotka on nyt luotu molemmilla tavoilla. Ne ovat suunnitellut oikeat ihmiset todellisia henkilökohtaisia ​​ja liike-elämän tarpeita varten. Tämä antaa sinulle kuvan siitä, miltä projektisi voi näyttää. On aika aloittaa!

1. Hyvä galleria

Hyvä galleria

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Hyvä galleria on Kentistä, Connecticutista löytyvä kehystys- ja taidegalleria, joka esittelee paikallisille ja kansallisille taiteilijoille kuuluvia taideteoksia. Jos olet kiinnostunut aiheesta tai haluat näytteillä omia taideteoksiasi / ostaa joitain kokoelmasi mestariteoksia, verkkosivusto tarjoaa yksityiskohtaiset tiedot yhdessä paikassa.

Kun pääset kotisivulle, näet suunnitellun näyttelyn nimen ja kellonajan sekä joitain teoksia, jotka aiotaan esitellä yleisölle. Lisäksi verkkosivusto tarjoaa tietoja kaikista taiteilijoista, joiden maalaukset ovat esillä galleriassa, linkkejä heidän verkkosivustoilleen sekä gallerian yhteystiedot, tarkka sijainti, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. On myös mahdollisuus ottaa yhteyttä gallerian edustajiin täyttämällä Yhteystiedot-osiossa oleva online-lomake.

Käyttäjät ja taidefanit, jotka haluavat olla ajan tasalla uusimmista päivityksistä, uutisista, näyttelyistä ja muista tärkeistä galleriaan liittyvistä tiedoista, voivat käyttää tilaisuutta tilata uutiskirje tai seurata vastaavia tilejä sosiaalisissa verkostoissa. Kokonaissivustosuunnittelu on kevyt, selkeä ja intuitiivinen. Kaikki maalauskuvat esitetään tässä lumivalkoista taustaa vasten paremman kuvan luomiseksi ja käyttäjien huomion kiinnittämiseksi.

2. Genix Textile

Genix Textile

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Genix Textile on eurooppalaisen tuotemerkin verkkokauppa, joka tarjoaa korkealaatuisia kodintekstiilituotteita myytävänä. Verkkosivusto luotiin vakiona WYSIWYG Jimdo -editorilla ja näyttää tyylikkäältä ja trendikkäältä. Ainoa projektiin liittyvä silmäys antaa rauhoittavan ja mukavan vaikutelman, joka on niin tärkeä pellavatuotteiden suhteen. Jokaisesta tuotteesta on yksityiskohtaiset kuvaukset, joissa kaikissa on useita valokuvia.

Sivusto toteutetaan yksinkertaisella vaalealla värimallilla, jossa hallitsevat valkoiset, siniset ja harmaat värit. Yhteysosasto- ja sosiaalisen verkoston painikkeet tekevät asiakkaasta entistä helpomman yhteydenpidon verkkokaupan edustajiin yksityiskohtien selvittämiseksi. Se on tyylikäs ja niin luonnollinen!

3. Bryce Pioneer Village

Bryce Pioneer Village

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Bryce Pioneer Village sijaitsee Utahin pienen Tropicin kaupungin viehättävissä paikoissa lähellä Bryce-kanjonia, kutsuu paikallisia kävijöitä ja turisteja rentoutumaan ja nauttimaan uskomattomista sivustoista.

Saadaksesi yksityiskohtaiset tiedot paikasta voit selata monipuolisia verkkosivustoja. Täältä voit oppia tärkeimmät tosiasiat sijainnista – yleistiedot, erityiset vivahteet Bryce Canyonin kansallispuiston mukavuuksista ja ainutlaatuisista nähtävyyksistä, varaukset ja yhteystiedot. Käyttäjät, jotka haluavat viettää jonkin aikaa paikalla, voivat varata majoitus suoraan verkkosivustolta. Lisäksi täällä on pääsy sosiaalisten verkostojen tileille, joiden avulla voit löytää viimeisimpiä uutisia ja ilmoituksia Bryce Pioneer Villagesta..

Yksi mielenkiintoisimmista asioista verkkosivustolla on sen suunnittelu. Selaamalla osioita, löydät useita valokuvia sijainnista ja sen kohokohdista, jotka kannustavat käyttäjiä jatkamaan projektitutkimusta. Tämä on mahtava esimerkki verkkosivustosta, joka käynnistettiin Jimdo-yhtiön kanssa!

4. Michael J.Bingham DDS

Michael J.Bingham DDS

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Michael J.Bingham DDS erikoistunut endodontiaan (juurikanavahoito) ja näkee tärkeimmän tehtävän tarjota potilaille mukavat ja turvalliset palvelut. Tämä toimisto sijaitsee Boisessa, Idaho, ja se toivottaa tervetulleeksi potilaat, jotka ovat halukkaita saamaan laadukasta juurikanavahoitoa.

Lääketieteellisen käytännön verkkosivusto tarjoaa kaikki olennaiset tiedot, joista potilaat ovat enimmäkseen kiinnostuneita. Tiedot ovat saatavilla useissa verkkosivustojen osioissa, nimittäin Koti, Palvelut, Tietoja toimistosta, Mitä odottaa, UKK, Potilaslomakkeet, Talous, Lähettävät lääkärit, Sijainti ja Ota yhteyttä. Tämä vaikuttava määrä verkkosivuja on enemmän kuin tarpeeksi tarjoamaan yksityiskohtaisimmat ja kattavimmat tiedot lääketieteellisestä käytännöstä.

Minkä sivun tahansa vierailetkin, saat 100% varmasti kaikkein perusteellisinta tietoa kiinnostavista aiheista. Täällä on useita endodontiaan liittyviä valokuvia, näytteitä potilaiden ja lääkäreiden asiakirjoista sekä Google Maps -widget, joka auttaa löytämään tarkka sijainti lääkärin vastaanotolla.

5. Retropot

Retropot

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Retropot on espanjalainen verkkokauppa, joka tarjoaa monipuolisia retrokeittiövälineitä myyntiin. Luettelossa esitetyillä tuotteilla on ainutlaatuinen muotoilu ja ne voidaan räätälöidä tarpeitasi ja mieltymyksiäsi varten.

Verkkosivusto näyttää siistiltä ja mielenkiintoiselta. Luotu klassisella Jimdo-editorilla, siinä on intuitiivinen navigointi, looginen rakenne ja epätavallinen muotoilu. Verkkokaupassa on runsaasti alkuperäisiä valokuvia tuotteista ja niiden kokoelmista, joista jokaisella on yksityiskohtaiset ominaisuudet ja ostosmahdollisuudet. Blogi ja sosiaalisen verkoston painikkeet antavat pääsyn lisätietoihin tuotteista. Tämä on hyödyllistä ja kätevää. Kunnollinen verkkokauppasivusto, jonka on suunnitellut Jimdo!

6. Jandeys

Jandeys

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jandeys on erinomainen esimerkki yksinkertaisesta verkkokauppasivustosta, jonka rakensi Jimdo. Siinä on käyttäjäkeskeinen vaaka-navigointipalkki, helposti selattavat kokoelmat ja kauniit taustakuvat. Tutustu tapaan, jolla he esittävät tuotteitaan, käyttämällä paljon tyhjää tilaa niiden ympärillä, yksityiskohtainen kuvaus ja useita tuotekuvia. Jokainen tuotesivu sisältää kaikki tiedot, joita ostajat saattavat tarvita: esineiden saatavuus, materiaalit, kokovaihtoehdot, verot ja kuljetustiedot.

Aina on hyvä idea kiinnittää valikkopalkki päälle. Ainoa asia, jonka haluan huomata, ovat jotkut taustavalinnoista, jotka tekevät alatunnisteen tekstin lukemisen vaikeaksi. Silti kaiken kaikkiaan verkkosivusto näyttää hyvältä.

7. Corma Helmet

Corma Helmet

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Corma Helmet on tavaramerkki täytemateriaalille, jota käytetään mukavien tyynyjen tuotannossa. Nämä takaavat hyvän ilmankierron ja tekevät unestasi miellyttävämmän, laadukkaamman ja rentouttavamman. Materiaalin on valmistanut japanilainen Yamaichi-yritys, jolla on kymmeniä vuosia niche-asiantuntemusta.

Verkkosivusto tarjoaa kaikki Corma Helmiin liittyvät tiedot, jotka asiakkaat haluaisivat tietää ennen tuotteen ostamista. Kun selaat tärkeitä sivuja, voit saada lisätietoja itse materiaalista ja sen sovelluksesta. Tuotteen korkean laadun varmistamiseksi on järkevää tarkastella asiakkaiden, jotka ovat jo testanneet niitä, jättämiä suosituksia. Siellä on erillinen suosittelut / arvostelut -sivu, jossa voit käydä selvittääksesi tämän. Voit määrittää ongelmat, joista et ole varma. Voit jättää pyynnön tai kyselyn vastaavassa online-muodossa, joka on Yhteystiedot-osassa. Heti kun päätät testata tuotetta yksin, voit seurata linkkiä, joka johtaa verkkokauppaan, jossa voit tutustua myytävänä olevaan rikkaaseen tuotevalikoimaan..

8. Taiteelliset kuivapesuaineet

Taiteelliset kuivapesuaineet

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Taiteelliset kuivapesuaineet on loistava esimerkki pienyrityksen verkkosivustolta. Andy ja Young ovat yrityksen omistajia vuodesta 1986 lähtien. Huomaa, kuinka hyvin verkkosivut ovat merkkituotteita: räätälöitystä faviconista ammattimaisesti suunniteltuun logoon ja alatunnisteeseen asti – Artistic Dry Cleaners vakuuttaa kävijän johdonmukaisudellaan ja minimalismillaan. Sivusto tekee hienoa työtä piktogrammien avulla osoittaakseen yrityksen eri palveluita, kun taas verkkosivuston yksinkertainen rakenne helpottaa tärkeimpien tietojen heti löytämistä..

Löydät tarkistussivun (itse asiassa se ohjaa sinut toiselle verkkosivustolle, mutta silti), josta löydät asiakkaiden suosituksia. Yleensä verkkosivusto on melko yksinkertaistettu kaikessa, joka liittyy toiminnallisuuteen.

9. Asusteet kirjoittanut Allison Hertzberg

Asusteet kirjoittanut Allison Hertzberg

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Mikä alkoi harrastuksesta Asusteet Ash muuttui nopeasti kukoistavaksi liiketoiminnaksi. Allisonin käsityöt kauniit kudotut korut Brooklynissa, New Yorkissa, ja uskoo vahvasti, että yksi koru voi tehdä asun. Hänen taiteensa ytimessä ovat monimutkaiset solmujen yksityiskohdat, jotka hän oppi valmistellessaan dokumentin hummeri-kalastajista Maineessa. Allison käyttää Jimdon kauppapaikkaa myymällä käsintehtyjä tavaroitaan maailmanlaajuisesti.

Hänen taiteensa ytimessä ovat monimutkaiset solmujen yksityiskohdat, jotka hän oppi valmistellessaan dokumentin hummeri-kalastajista Maineessa. Hänen työnsä on todella hyvää. Löydät kuuluisat ihmiset, jotka käyttävät Allisonin käsityötä, avaa vain Lehdistö-osio. Mutta jos hän haluaa menestyä vieläkin paremmin, hän suunnittelee verkkosivustoaan entistä paremmin mukautettuna ja lisää sivuille Takaisin ylös-painikkeen..

10. Taqnia International

Taqnia International

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Taqnia International on teknologiainvestointi- ja kehitysyritys, joka tarjoaa kaikenlaisia ​​palveluita sekä uusille että vakiintuneille yrityksille ympäri maailmaa. Heidän verkkosivustonsa TaqniaInternational.com käyttää menestyksekkäästi Jimdo-verkkosivustoa, jolla luodaan tekniikkaa.

Täällä voit nähdä siistin ja modernin suunnittelun hämmästyttävillä animoiduilla elementeillä, jotka korostavat yrityksen pyrkimystä innovaatioihin ja kiinnostuksen kohteisiin. On hyvä nähdä hyvin optimoitu mobiiliversio ja merkkituotteinen favicon, ja pidän siitä, kuinka värit muuttuvat.

Animoidut kuvat sopivat täydellisesti yrityksen teemaan. Tuntuu todella siltä, ​​että tulevaisuus seisoo kotiovellesi, itse asiassa se koputtaa jo ovellesi.

11. Ben Ahn

Ben Ahn

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Ben Ahn on ukulele-taiteilija ja vokalisti Kaua’in saarelta, joka asuu tällä hetkellä San Franciscon lahden alueella. Hän käyttää Jimdo-verkkosivustoaan Benahn.com jakaakseen intohimonsa musiikkiin, löytää potentiaalisia asiakkaita sekä näyttää joitain asiakasviitteitä.

Vaikka Benin verkkosivusto voi tuntua yksinkertaiselta, tarkemmassa tarkastelussa voit nähdä, että sillä on kaikki mitä muusikon verkkosivusto tarvitsee: taiteilijan tarina, videot, uutiset, tapahtumakalenteri ja helppo tapa ottaa yhteyttä. Tuloksena on tehokas, moderni verkkosivusto, joka mainostaa Ben Ahnin musiikkia maailmalle.

Löydät videoita, joissa Ben toimii, ja kuunnella hänen esityksiään. Ja on hienoa nähdä hänen saatavuuskalenterinsa vain kotisivulla.

12. Bobsmade

Bobsmade

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Bobsmade on toinen mukautetun maalausyrityksen verkkosivusto, joka tekee tavallisista asioista ainutlaatuisia ja mahtavia. Kengät, snickerit, kuulokkeet tai kitara – melkein kaikki mitä haluat, voidaan maalata hienolla suunnittelijalla, joka on syntynyt maalarin mielessä tai omassa. On erittäin mielenkiintoista tutustua verkkosivustoon osioihin, joissa on paljon hienoja malleja ja kuvia.

En todellakaan tiedä henkilöä, joka kieltäytyy räätälöimästä istukkaansa ?! Löydät kaikki tarvitsemasi ohjeet, kokokaaviosta valuuttamuunntajaan. On todella kätevää, että kaikki on yhdessä paikassa sen sijaan, että selataan verkossa sivustolta toiselle. Joten, vain useita napsautuksia – ja tarvikkeet ovat kaikkein ainutlaatuisimpia ja epätavallisimpia!

13. Vapauden rock

Vapauden rock

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Vapauden rock on hanke, joka keskittyy Iowasta löydetyn ns. “Freedom Rock” -kivirannan tarinaan. Tämä lohkare maalataan joka vuosi eri tavoin ilmaistakseen kiitollisuuden kansakunnan veteraaneille ja kunnioittaen heidän tehtäväänsä palvelussa maahan.

Verkkosivusto näyttää melko mielenkiintoiselta ja jopa hieman epätavalliselta. Kun pääset kotisivulle, näet Freedom Rock-videon yhdessä alkuperäisten vuosimurasseiden kokoelmien kanssa. Selaamalla verkkosivujen sivuja voit saada lisätietoja uutisista, tukivaihtoehdoista, yhteystiedoista ja UKK: sta, joita tarvitaan lisätietojen saamiseksi tärkeimmästä verkkosivustosta. On myös mahdollisuus muodostaa yhteys projektin tileihin sosiaalisissa verkostoissa pysyäksesi tietoisena kaikista niihin liittyvistä tiedoista.

14. Twist Wine Company

Twist Wine Company

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Twist Wine Company tarjoaa eksklusiivisia viinitilakohtaisia ​​viinejä erilaisista ilmastovyöhykkeistä ympäri maailmaa. Tämä on perheyritys, joka kuuluu Vincenzolle, Cheninille ja Audrey Cilurzolle, joka harjoittaa ainoata tehtäväänsä – tehdä viinejä, joita ihmiset haluaisivat juoda, ja valmistaa erikoistilaisuuksiin tarkoitettuja viinejä, joita jokainen voi juoda joka päivä.

Kokonaissivustosuunnittelu tulee ehdottomasti pääyrityksen erikoistumiseen. Kaikki sisältö näytetään taustalla, jossa on paljon viinit tynnyreitä. Juuri tämä heijastaa yrityksen keskittymistä ja antaa käyttäjien ymmärtää pääidean ensimmäisistä sekunneista, kun oleskelet sivustolla.

Kanta-asiakkaille ja ensimmäistä kertaa käyttäville asiakkaille verkkosivusto tarjoaa mahdollisuuden päästä verkkokauppaan ja tilata siellä. Tämä on ominaisuus, joka tekee sivustosta informatiivisen ja käytännöllisen kerrallaan – täydellinen projekti, joka aloitettiin Jimdolla!

15. Pyörien kääre

Pyörien kääre

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Pyörien kääre tekee käyttäjilleen vaikutuksen heti ensi silmäyksellä laadukkaalla ja viihdyttävällä täysikokoisella videotaustalla. Ainoa videon katselu antaa ymmärtää verkkosivuston merkityksen – pyörävarusteiden tarjoaminen (runko kääreitä) tehdä ajoista mukavia ja turvallisia kaikille.

Katso lisätietoja erityyppisille polkupyöräkehyksille tehdyistä kääreistä katsomalla videota, joka todistaa näiden tuotteiden yksityiskohtaiset kuvaukset ja arvostelut. Kun vierität sivua alaspäin, näet näiden tuotteiden pääominaisuudet, jotka auttavat sinua saamaan pääidean niiden soveltamisesta. Jos haluat löytää mielenkiintoisempia tosiasioita, voit käyttää blogi-osaa, joka sisältää paljon kapeaseen liittyviä viestejä ja mahdollistaa niiden jakamisen sosiaalisissa verkostoissa. Lisäksi on mahdollista kirjautua yrityksen uutiskirjeeseen ja sosiaaliseen verkostoon, jotta pysyt ajan tasalla kaikista teollisuuteen liittyvistä uutisista.

Verkkosivun kiistaton kohokohta on siihen kytketty verkkokauppa. Täällä kaikki, joilla on halu ostaa pyöräkääre, voivat tehdä tilauksen melkein nopeasti. Kaiken kaikkiaan tämä Jimdo-pohjainen verkkosivusto on elävä esimerkki projektista, jossa yhdistyvät tietoarvo ja toiminnallisuus.

16. Barnyard-siunaus vuohenmaitosaippua

Barnyard-siunaus vuohenmaitosaippua

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Barnyard-siunaus vuohenmaitosaippua on paikka, josta voit saada tuoretta, 100% luonnollista käsintehtyä saippuaa, joka on valmistettu suoraan Barnyard-siunaustilalla lypsyvuohien käsin poimitusta maidosta. Tähän lisätään edelleen orgaanisia ja puhtaita eteerisiä öljyjä korkealaatuisten tulosten aikaansaamiseksi..

Verkkosivustolla on tyhjentävää tietoa tilasta, saippuan valmistusprosessista, sen aineosista ja muista asiaan liittyvistä yksityiskohdista. Jokaisella, joka on kiinnostunut tuotteen hankkimisesta, on mahdollisuus päästä Kauppa-osioon, katsoa siellä tarjottavien tuotteiden valikoimaa ja tilata sitten.

Onko sinulla halu käydä tilalla henkilökohtaisesti? Siirry eteenpäin siirtymällä Yhteystiedot-osioon, josta löydät osoitteen ja yksityiskohtaiset ohjeet maatilaan pääsemiseksi. Verkkosivustolla on paljon maatilalla otettuja valokuvia, jotka saattavat herättää halua käydä paikassa ja ostaa siellä tarjottua saippuaa. Siksi Jimdo-pohjainen projekti on melko yksinkertainen mutta informatiivinen ja käyttäjäkeskeinen.

Bottom Line

Jimdo on melko epätavallinen verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa käyttäjille kaksi erilaista web-rakennustapaa. Klassinen Jimdo-toimittaja ja Jimdo Dolphin vaihtelevat paljon käytön helppouden, mukavuuden, verkkosuunnittelutaitojen ja tietysti sovellusalueiden suhteen.. Kuten katsauksessa esitetyistä näytteistä näet, AI Dolphin -työkalu toimii parhaiten yksinkertaisten projektien kehittämiseen henkilökohtaiseen käyttöön. Nämä ovat portfolioita, yksinkertaisia ​​aloitussivuja ja tavanomaisia ​​verkkosivustoja, joita ei ole tarkoitettu yrityskäyttöön.

Jos tarvitset monimutkaisempaa hanketta, joka on täynnä ominaisuuksia ja edistyneitä suunnittelutapoja, klassinen Jimdo-editori on harkittavissa oleva vaihtoehto. Alusta on suuri apu yritys- ja verkkokaupan verkkosivustojen suunnittelussa. Näihin hankkeisiin Jimdo tarjoaa kaikenlaisia ​​työkaluja, jotka tekevät verkkosivustostasi tyylikkään, modernin ja menestyvän. Jos et pidä Jimdosta, voit kokeilla muita SaaS-verkkosivustojen rakentajia Wix, uKit tai Weebly.

Käytä verkkosivustojen rakentajan kaikkia vaihtoehtoja tai ominaisuuksia viisaasti, älä ylikuormita projektia tarvikkeillasi, joita et tarvitse. Kiinnitä huomiota siihen, miten tulokset voivat poiketa, jos valitset väärän värimaailman tai jopa itse mallin. Ota aikaa, sinun ei tarvitse kiirehtiä tämän kanssa, tutustu verkkosivustosi ominaisuuksiin ja mukautusvaihtoehtoihin, ja saat todella upean tuloksen.

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map