Parhaat Weebly-blogin esimerkit

Esimerkkejä Weebly-blogeista


Weebly – on pilvisivustojen rakentaja, joka on saanut suosiota yli 50 miljoonan käyttäjän kanssa ympäri maailmaa. Siihen kuuluu integroituja blogi- ja verkkokaupan moottoreita, ja se mahdollistaa näiden ja muun tyyppisten verkkosivustojen rakentamisen ilman tarvetta hallita ohjelmointitaitoja. Järjestelmässä on helppokäyttöisyys, mutta tämä ei tarkoita, että asiantuntevat web-suunnittelijat eivät voi käyttää sitä luomaan suurikokoisia blogeja.

Sen sijaan Weebly myöntää tämän mahdollisuuden kaikille riippumatta web-suunnittelun asiantuntemuksesta ja luovuustaitoista. Sivustojen rakentajan intuitiivinen vedä ja pudota -editori, sen mukavuus ja monipuolinen ominaisuus ovat tehneet palvelusta yhden käyttäjäystävällisimmistä verkkosivustojen rakentajista, joita siellä on saatavana..

Onko Weebly todella niin helppokäyttöinen kuin miltä näyttää? Voiko se kattaa laajan verkkosivustosuunnitelmasi spektrin vai onko täällä vielä paljon toivomisen varaa? Näihin kysymyksiin vastaamiseksi saadaan nopea yleiskuva tehokkaimmista Weebly-bloginäytteistä. Tämä antaa sinulle kuvan siitä, kuinka toimiva ja kätevä verkkosivujen rakentaja on.

1. Leadapreneur

Leadapreneur

Luo blogi ILMAISEKSI

Leadapreneur on yrityksen verkkosivusto, joka auttaa yrityksiä lisäämään työntekijöiden tuottavuutta päivittämällä heidät ”ketterien digitaalisten innovaatioiden” asteikkoksi, joka tunnetaan nimellä leadapreneurs. Tämä tehtävä voi vaikuttaa käyttäjille melko hankalalta tai ei aivan ymmärrettävältä, mutta verkkosivuston kotisivulla oleva laajakuvavideo auttaa selvittämään tilanteen. Siellä on myös valoisa ja yksityiskohtainen selitys koko prosessista ja sen vaiheista.

Käyttäjät saavat pääsyn sosiaalisen verkoston tileille ja blogiosaan, jossa on useita joukkueen jäsenten kirjoittamia ja lisäämiä viestejä. Kommenttivaihtoehto on käytössä myös täällä, jotta jokainen lukija voisi jättää vaikutelmansa ja ajatuksensa artikkelista. Jos olet kiinnostunut muista blogiviesteistä, olet tervetullut selaamaan Arkisto-osiota, jossa kaikki viestit on jaettu kuukausiin haun helpottamiseksi. Blogi on saatavana myös espanjan kielellä.

2. LyBlog

LyBlog

Luo blogi ILMAISEKSI

LyBlog on blogi, joka keskittyy kirjoittajan henkilökohtaiseen taisteluun kroonisen Lymen taudin kanssa ja antaa pääsyn kymmenille aiheisiin liittyvissä artikkeleissa, päivityksissä, uutisissa, edistymisraporteissa sekä henkilökohtaisiin kokemuksiin, jotka liittyvät terveydentilaan. Blogin avulla on mahdollista saada lisätietoja kirjoittajien käyttämistä menetelmistä taudin hoidossa. Juuri tällä tarkoituksella hän on julkaissut oman tarinansa, kohtaamansa oireet, hoitomenetelmät ja muut tavat ongelman ratkaisemiseksi. Käyttäjillä on myös mahdollisuus lähettää henkilökohtainen viesti blogin kirjoittajalle saadakseen selville ne vivahteet, joita ei ole vielä keskusteltu verkkosivustolla ja jotka herättävät heidän todellisen kiinnostuksensa.

Itse blogia on helppo selata riippumatta aikaisemmasta kokemuksestasi – vieritä vain sivua alaspäin nähdäksesi viimeksi lisätyt artikkelit ja lukeaksesi ne yksityiskohtaisesti. Hakuprosessin yksinkertaistamiseksi on myös mahdollista tarkastella sivun oikealla puolella olevia luokkiluetteloita tai katsella arkisto-osiota, joka kattaa kaikki verkkosivustolla olevat materiaalit aikajärjestyksessä. Koko LyBlog-muotoilu on yksinkertainen mutta moderni. Blogi on intuitiivinen ja hyvin rakennettu, jotta jokaisen lukijan käyttö olisi mahdollisimman helppoa.

3. Puhumme rahaa

Puhumme rahaa

Luo blogi ILMAISEKSI

Puhumme rahaa on australialainen finanssimainontayritys, joka tarjoaa asiakkailleen puolueettomia ja puolueettomia suosituksia ja neuvoja ilman kolmansien osapuolien käyttäjien sponsorointia. He väittävät, että heidän taloudelliset suosituksensa ovat ehdottoman luotettavia ja tasapainoisia. Yrityksen verkkosivusto on loogisesti rakennettu. Voit saada selville tärkeimmät tiedot, joista olet kiinnostunut, kun vierität verkkosivua alaspäin.

Vasemmassa verkkosivupaneelissa oleva valikko antaa pääsyn tärkeimpaan osioon, mukaan lukien blogi. Blogiosa on tiivis mutta informatiivinen. Se sisältää useita viestejä, jotka kattavat tärkeimmät aiheet, joista käyttäjät ovat eniten kiinnostuneita. Blogia päivitetään säännöllisesti, kun taas sen sisältämät viestit on jaoteltu temaattisiin luokkiin haun helpottamiseksi. Alatunnisteessa on Yhteystiedot-osio, joka tarjoaa pääsyn sosiaalisen median tileille, viimeisimmät päivitykset ja CTA-painikkeen, joka mahdollistaa yhteydenpidon yrityksen johtajiin.

4. Yksityiskohtaiset tehtävät

Yksityiskohtaiset tehtävät

Luo blogi ILMAISEKSI

Yksityiskohtaiset tehtävät on arvokas esimerkki verkkosivustosta, joka on varmasti hyödyllinen kaikille, jotka etsivät täyden palvelun hää- ja tapahtumasuunnitteluyritystä tai haluavat perustaa sen. Liiketoiminta keskittyy hääiden ja muun tyyppisten tapahtumien suunnitteluun ja hallintaan New England -alueella. Verkkosivua selatessasi saat lisätietoja yrityksen tehtävästä ja sen tarjoamista palveluista.

Blogi-osa on kuitenkin hiukan erilainen. Et ole törmännyt vakioviesteihin täällä, mutta sinulle tarjotaan mielenkiintoisia artikkeleita todellisista häistä ja tapahtumista, joissa määritetään tosiasiat, numerot, odotukset ja budjetit. Blogi kertoo häätrendeistä, morsiuskimppuista, attiineista ja muista henkilöstön verkkosivujen kävijöistä, joista suurin osa on kiinnostunut. Viestit on jaettu aihepiiriin ja siellä on arkisto, jossa on kaikki blogissa luetellut artikkelit.

5. Butch Wonders

Butch Wonders

Luo blogi ILMAISEKSI

Butch Wonders on Butch-lesbo-naisen henkilökohtainen blogi, joka on aloittanut sen ainoan tarkoituksen ajatellen – kertoa muille ihmisille, joilla on näkemyksiä elämästä, enemmän omista kokemuksistaan, mukaan lukien muoti, yleisimmistä elämäntilanteista ja muista aiheista . Nämä ja muut tiedot toimitetaan verkkosivustolla helposti ja helposti selattavalla tavalla. Tässä on useita temaattisia osioita käsiteltävien aiheiden perusteella. Näitä ovat blogi, Tietoja, Yhteystiedot jne. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää Butch Store: Genderqueer Us -osiossa, joka antaa pääsyn verkkokauppaan runsaalla valikoimalla vaatteita ja asusteita butchesille..

Verkkosivustolla on myös mahdollista selata muita blogeja, jotka liittyvät kirjoittajan suosittelemaan samaan aiheeseen. Lisäksi on mahdollisuus tarkastella useissa verkkosivustoissa julkaistuja viestejä sekä tutustua arkistoissa oleviin artikkeleihin. Tällainen verkkosivustorakenne auttaa helpottamaan hakua ja aikataloutta. Lisäksi Butch Wonders antaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä blogin kirjoittajaan verkkosivustolla olevien sosiaalisen verkoston tilien ja sähköpostien kautta..

6. Stasia Rose -blogi

Stasia Rose -blogi

Luo blogi ILMAISEKSI

Stasiarose kirjoittaa Weeblyn blogimoottorilla yrittäjyydestä, matkoista, muotista ja muusta väliltä. Stasian verkkosivusto toivottaa sinut tervetulleeksi puhtaalla, minimalistisella kotisivulla ja kirjautumislomakkeella, jossa hän pyytää sivuston kävijöitä liittymään uutiskirjeensä. Ilmoittautumislomake sisältää Stasian kuvan ja hänen henkilökohtaisen kutsun. Nämä henkilökohtaiset elementit auttavat tekemään hänen blogin lukijoistaan ​​toistuvia kävijöitä.

Stasia loi bloginsa yksinkertaisimmalla Weebly-teemalla. Sen siisti asettelu, tyylikkäät fontit ja korkealaatuiset kuvat tekevät blogista helpon navigoinnin ja lukemisen. Vieritysvaihtoehdon avulla on helppo selata kotisivua, jossa julkaistaan ​​paljon mielenkiintoisia blogiartikkeleita. Blogin kirjoittaja päivittää niitä säännöllisesti, houkutteleen siten uusia kävijöitä.

Kotisivun vasemmassa paneelissa on luettelo äskettäin lisätyistä viesteistä sekä runsas valikoima luokkia ja arkistoja, jotta käyttäjät ovat tietoisia päivityksistä, joita he voivat kiinnostaa. Nämä ominaisuudet tekevät verkkosivustosta yhden parhaista bloginäytteistä. luotu Weebly-alustan pohjalta!

7. Kylmäjoen saippua toimii blogi

Kylmäjoen saippua toimii blogi

Luo blogi ILMAISEKSI

Kylmä joen saippua toimii on elävä esimerkki Weeblyn kanssa käynnistetystä laadukkaasta verkkosivustosta. Verkkosivustolla on siisti muotoilu, minkä vuoksi se on käyttäjien huomion arvoinen. Kyse on kaikista täällä olevista väreistä. Kunkin yksittäisen viestin esitys ja verkkosivuston yleinen ulkoasu ovat siistiä ja miellyttäviä.

Verkkosivun suunnittelu on yksinkertainen, mutta tämä yksinkertaisuus edistää blogin käyttäjille antamaa yleisvaikutelmaa. Se näyttää olevan luotu kiireisille ihmisille, joilla ei ole paljon aikaa selata verkkosivustoa etsimään tarvittavia tuotteita. Kotisivulla esitetään tärkeimmät parranajo- ja parranajokoneet sekä niiden yleinen kuvaus.

Niille, jotka haluavat tehdä online-tilauksen, sivusto tarjoaa “Osta nyt” -painikkeen, joka ohjaa käyttäjän suoraan lyhyeen, mutta ymmärrettävään luetteloon. Tämä on blogi, jossa “vanhan maailman perinteet kohtaavat amerikkalaista innovaatiota”!

8. 2Care2Teach4Kids-blogi

2Care2Teach4Kids-blogi

Luo blogi ILMAISEKSI

2Care2Teach4Kids on verkkosivusto, joka kuuluu Miss Kellylle – varhaiskasvatuksen verkkopohjaisen perustajalle ja hallinnoijalle. Hanke käynnistettiin yli 20 vuotta sitten, ja se nauttii edelleen vanhempien ja muiden käyttäjien keskuudessa, jotka ovat jotenkin yhteydessä varhaiskasvatukseen. Projekti sisältää hyödyllistä sisältöä ja runsaasti verkkopohjaisia ​​resursseja, jotka auttavat varhaiskasvatusta tekemään kaikesta yksinkertaista, mielenkiintoista, tehokasta ja kiinnostavaa.

Blogi sisältää paljon artikkeleita, jotka liittyvät lasten varhaiskasvatusprosessiin, jotka on jaettu temaattisiin luokkiin. Lisäksi on mahdollisuus selata arkistoja, jotka sisältävät myös useita varhaiskasvatukseen liittyviä resursseja. Blogin suunnittelu on yksinkertainen mutta intuitiivinen ja ymmärrettävä kaikille. Lisäksi se on lapsiorientoitunut, mikä käy ilmi käytetyissä kirjasimissa, kuvissa ja graafisissa elementeissä. Kaiken kaikkiaan tämä on arvokas näyte laadukkaasta verkkosivustoblogista, jonka on suunnitellut Weebly.

9. K9 vaisto

K9 vaisto

Luo blogi ILMAISEKSI

K9instinct.com on verkkosivusto, joka on tarkoitettu auttamaan koiran omistajia ympäri maailmaa valitsemaan parhaat ratkaisut lemmikkiensa hoitoon ja terveyden tukemiseen sekä parhaat ravitsemus- ja koulutusvaihtoehdot. Sivustoa ylläpitää ja hallinnoi sertifioitu eläintenhoitaja, joka keskittyy auttamaan koiran ystäviä eri maissa löytämään ja käyttämään resursseja, joista he ovat hyödyllisiä hoitaessaan lemmikkejään..

Blogiosa on erillinen huomio. Se sisältää useita artikkeleita, jotka käsittelevät koirien terveyttä, ravitsemusta, liikuntaa ja muita elämän aloja. Kaikki viestit päivitetään säännöllisesti, jotta lukijat saavat vain viimeisimmät tiedot. Täällä on hakusuodatinvaihtoehto, joka yksinkertaistaa vaaditun sisällön valintaa, kun taas kaikki viestit on tarkoituksellisesti jaettu aihekohtaisiin luokkiin, joista koiranomistajat ovat eniten kiinnostuneita. Näitä ovat ruokavalio, hammasterveys, sairaus, koiran tuotteet & Arvostelut, purut, liimaus, liikunta, koiran koulutus, metsästäjä, uutiset, ravitsemus, raaka ruokavalio, seurustelu, herkut, rokotteet ja paljon muuta. Suurin osa artikkeleista perustuu tosielämän tilanteisiin ja tosiasioihin, ja ne sisältävät valokuvia / videoita siellä kuvatuista tapahtumista. Tämä on melko kätevä ja informatiivinen verkkoresurssi, jota useimmat koiranomistajat arvostavat etuna.

10. Esivanhempien metsästys

Esivanhempien metsästys

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Esivanhempien metsästys on Arizonassa asuvan Kenneth R Marksin käynnistämä ja päivittämä verkkosivusto, joka keskittyy auttamaan ihmisiä löytämään sukulaisiaan tai selvittämään tosiasioita heidän perhehistoriastaan. Verkkosivun omistaja kutsuu prosessia “esi-isäntämetsästykseksi”, joka kuvaa parhaiten resurssin suurta erikoistumista. Verkkosivusto sisältää useita osioita, joista jokainen on omistettu tietylle aiheelle. Täällä voit selata erilaisia ​​osioita, kuten blogia, sanomalehtiä, linkkejä, valokuvia, muistokirjeitä, avioeroa, vuosikirjoja ja monia muita.

Blogiosasto on yksi informatiivisimmista ja suosituimmista verkkosivustoista, joka tarjoaa runsaasti hyödyllistä tietoa, joka liittyy projektin erikoistumiseen. Blogi sisältää pääasiassa useita online-kirkon tietueita, jotka on jaettu Yhdysvaltojen osavaltioiden kanssa. Tämä on erittäin kätevää, kun on kyse tarvittavien tietojen etsimisestä. Lisäksi on mahdollisuus selata ja käyttää ilmaisia ​​resurssilinkkejä, tilata sähköposti saadaksesi tietue ja muut niihin liittyvät verkkosivutiedot suoraan sähköpostilaatikkoosi ja etsiä tarvittavia tietoja sivustolta. Blogin suunnittelu on melko yksinkertaista ja kapealla liittyvää. Sivusto sisältää mustavalkoisia ja retrovalokuvia, jotka ovat täysin keksineet erikoistumisensa.

11. KidSparkz

KidSparkz

Luo blogi ILMAISEKSI

KidSparkz on verkkosivusto, jonka on luonut ja hallinnoinut Susan Portman. Hän näkee tehtävänsä auttaa vanhempia ja opettajia löytämään ja käyttämään erilaisia ​​lapsuuden tulostettavia tulosteita ja aktiviteettipakkauksia. Nämä ladattavat, ilmaiset ja edulliset varhaiskasvatuksen tulostettavat tulostimet jaotellaan eri luokkiin lasten kiinnostuksen kohteiden ja koulutusalueiden perusteella.

Paljon näitä resursseja löytyy Blogi-osiosta, jota päivitetään säännöllisesti uusilla paketeilla. Kaikki resurssit ovat helposti löydettäviä, kun taas niiden käyttö ei vaadi mitään alustavaa valmistelua tai erityistä tietämystä. Maksimikäytön varmistamiseksi blogin kirjoittaja on jakanut materiaalit aihepiirikategorioihin monipuolisten kriteerien perusteella. Joitakin suosituimpia ja selaamia kategorioita ovat aakkoset, takaisin kouluun, joulu, syksy, ilmaiset lataukset, uusi vuosi, numerot, tiede, kevät, kesä, talvi ja monet muut. Koko blogin suunnittelu noudattaa täysin suurta verkkosivustojen erikoistumista. Tämä paljastuu värien, kirkkaiden kuvien, kirjasintyyppien, graafisten elementtien ja muiden verkkosivustojen laajan käytön avulla, jotka vastaavat päiväkoti-, esikoulu- ja kouluikäisten lasten etuja..

12. Golgatan kappelin apu

Golgatan kappelin apu

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Golgatan kappelin apu on informaatiokeskus, joka koordinoi Golgatan kappelin tytäryhtiöitä, Golgatan kappeleita ja joitain muita Kristukseen keskittyneitä ministeriöitä, jotka liittyvät kansainväliseen ja kotimaan onnettomuuteen. Verkkosivusto sisältää uusimman ja tuoreimman tiedon vastaavissa paikoissa tapahtuvista luonnonkatastrofeista. Ainutlaatuisen tiedon tarjoamiseksi ja verkkosivustojen kävijöiden saadaksesi uusimmat uutiset ja tapahtumapäivitykset on mahdollisuus selata useita verkkosivustojen osia. Näitä ovat osallistuminen, uutiset, yleistiedot, lahjoittaminen, arkistot.

Kun otetaan huomioon verkkosivustojen yleinen erikoistuminen, erityinen huomio on keskitetty Uutiset-osion ympärille. Täältä voit löytää viimeisimmät tiedot tapahtumista, jotka ovat tapahtuneet yhdessä paikassa, johon verkkosivusto keskittyy. Uutisia lisätään säännöllisesti, jotta lukijat pysyvät ajan tasalla katastrofeista, jotka tapahtuivat aivan kauan sitten. Siellä on pääsy myös Arkisto-osioon, jossa voit löytää kaikki uutiset jaettuna niiden latausajankohtaan. Tekstitietojen lisäksi monet uutiset tulevat videoilla, jotka tarjoavat tapahtumaan liittyvää visuaalista sisältöä. Tämä tekee uutistoiminnasta entistä kiinnostavamman ja informatiivisemman.

13. ThroBak

ThroBak

Luo blogi ILMAISEKSI

ThroBak on verkkosivusto valmistajan tarkimmista ja laadukkaimmista vintage-jäljennöksistä PAF-noutoista. Ne rakentavat huolellisesti käsin jokaisen esineen hyödyntäen 1950-luvulta peräisin olevia ja alkuperäisiä tuotteita vastaavia parasta laatua olevia komponentteja ja laitteita. Koko valikoima ThroBak-tavaroita ja -palveluita on lueteltu heidän verkkosivuillaan – selaa vain tärkeimpiä osia löytääksesi tarvittavat tuotteet. Joihinkin luokkiin kuuluvat PAF-pikakut, Tele-pickupit, Strat-pick-upit, Polkimet, P-90-pickupit, kielet, osat & Vaihdelaatikko jne. Verkkosivusto myöntää pääsyn myös ostoskoriin, johon voit lisätä valitut tuotteet tilauksen lisäämiseksi.

Rikkaan tuotevalikoiman ja verkkokaupan lisäksi ThroBakissa on myös kahden kirjoittajan hallinnoima blogiosa. Blogi sisältää useita tuotearvioita, vinkkejä ja suosituksia tuotteiden noutoprosessin tehostamiseksi sekä muita siihen liittyviä tietoja. Koko blogin suunnittelu on houkutteleva ja intuitiivinen – yksinkertainen ja intuitiivinen navigointi on mitä useimmat käyttäjät pitävät siitä. Tämä on hieno esimerkki Weeblyn kanssa luodusta täysin varustellusta projektista!

14. Kissan ravitsemus

Kissan ravitsemus

Luo blogi ILMAISEKSI

Kissan ravitsemus on verkkosivusto, jonka pääasiallisena tehtävänä on tarjota kaikkein selkeäintä ja hyödyllistä tietoa kissan ravitsemuksesta ja ruokintaperiaatteista. Hanke tarjoaa myös tietoa kissasairauksista, ruoanvalmistuksesta, hoidosta, eläinlääkäreistä ja muista kysymyksistä, joihin kissanomistajat ovat eniten kiinnostuneita. Lisäksi on mahdollisuus selata informatiivisia verkkopohjaisia ​​resursseja, jotka sisältävät myös arvokasta tietoa kissan hoidosta ja ruokinnasta. Lahjoita -osiossa voit investoida vähän verkkosivustojen kehittämiseen.

Kissan ravitsemusblogi ei voi muuta kuin kiinnittää käyttäjien huomioita kissoihin liittyvän tiedon laajan saatavuuden vuoksi. Tässä voit selata useita viestejä, jotka käsittelevät verkkosivustoa koskevaa aihetta, ja joita päivitetään säännöllisesti antamaan vain kissanomistajille arvokasta ja hyödyllistä tietoa. Viesteissä on kommentointiominaisuus, jonka avulla lukijat voivat jakaa mielipiteensä ja ideansa lukemiinsa artikkeleihin. Jos on jotain, jota et löydä kerralla tai sinulla puuttuu vain aikaa selata viestiluetteloa, siirry eteenpäin katsomaan blogi-arkistoa, joka sisältää kaikki julkaisupäivän mukaan strukturoidut artikkelit. Blogi näyttää houkuttelevalta, sisältäen useita temaattisia valokuvia ja videoita, joita useimmat kissanomistajat arvostavat etuna.

15. Opiskelijafysioterapeutti

Opiskelijafysioterapeutti

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Opiskelijafysioterapeutti on Weebly-pohjainen verkkosivusto, jonka tehtävänä on haastaa urheilu- ja ortopediset fysioterapeutit parantamaan ammatillista tietoisuuttaan ja tullakseen kliinisiksi asiantuntijoiksi tarjoamalla residenssitason koulutusta. Sivuston omistavat ja ylläpitävät kolme fysioterapeuttiä, jotka omistautuvat jakamaan ammattikokemuksensa, tietonsa, saavutuksensa ja viimeisimmät teollisuuteen liittyvät tiedot.

Erityistä huomiota kiinnitetään ortopediin & Manuaalisen terapian blogi on saatavilla verkkosivustolla. Blogia päivitetään säännöllisesti tarjoamaan vain viimeisimpiä ja ajan tasalla olevia uutisia ja tietoja. Tässä on kirjailijoiden kirjoittama hoitofilosofia, joka saattaa olla mielenkiintoinen lukijoille. Mukavuuden lisäämiseksi kaikki blogiviestit on jaettu luokkiin käsiteltävien aiheiden perusteella. Pääsy on myös Arkisto-osioon, jossa voit selata koko luetteloa artikkeleista, jotka ovat koskaan julkaistu blogissa. Projekti tarjoaa myös paljon teollisuuteen liittyviä kuvia ja videoita, jotka liittyvät blogin aiheisiin. Tämä lisää sen informatiivista arvoa ja antaa blogiviestille luotettavan ulkoasun ja tunteen.

Bottom Line

Tutkimuksemme näistä Weebly-blogeista oli todella nautinnollinen kokemus. Näistä sivustoista vastaaville Weebly-käyttäjille tulisi kiittää sekä omistautumisestaan ​​kokemusten ja näkemysten jakamiseen että luovan, ammattimaisen ja mikä tärkeämpää – tehokkaan verkkosivuston läsnäolon luomiseen..

Oletko Weebly-käyttäjä? Jaa sitten blogiisi kanssamme!

Luo blogi ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map