Parhaat Wix-blogin esimerkit

Esimerkkejä Wix-blogeista


Internetissä on kaksi pääasiallista syytä: jakaa asioita ja saada tietoa. Onneksi nykyaikaisten koodittomien sivustojen rakentajien kanssa sinun ei tarvitse ohjelmointitutkaa suunnitellaksesi omaa verkkosivustoasi ja aloittaaksesi jakamisen muiden kanssa. Tarvitset vain kiinnostuksen ja intohimon.

Tänään haluamme esitellä joitain upeista DIY-verkkosivustoista, jotka on luotu käyttämällä Wix verkkosivujen rakentaja. Tämän päivän kokoelma näyttää verkkosivustot, joissa on sisäänrakennetut Wix-blogit.

Huomaa, että tekemämme kuvakaappaukset voivat antaa sinulle väärän kuvan näiden verkkosivustojen koko suunnittelusta. Suosittelemme, että tutustut tarkemmin jokaiseen verkkosivustoon nähdäksesi niiden rakenteen, otsikot, alatunnisteet ja muut elementit.

1. Uusi mediainstituutti

Uusi mediainstituutti

Luo blogi ilmaiseksi

Uusi mediainstituutti on NMI: n (New Media Institute) verkkosivusto. Se on tutkimus- ja tosiasioita selvittävä organisaatio, jonka tehtävänä on parantaa yleisön ymmärrystä kysymyksistä, jotka käsittelevät tärkeimpiä digitaalisen viestinnän keinoja. Instituutti tekee laajaa yhteistyötä paikallisten ja kansainvälisten tutkijoiden, tiedotusvälineiden ryhmien, hallituksen edustajien ja teollisuuden asiantuntijoiden kanssa.

Sivusto antaa pääsyn useisiin tilastoihin, tosiasioihin, analyyttisiin tietoihin ja muuhun tietoon ympäri maailmaa. Tämä tieto on jaettu kätevästi useisiin osiin – Tutkimus, Lataa palkinnot, Lehdistö, Tietoja jne., Joita päivitetään säännöllisesti tarjoamalla puolueetonta, mutta arvokasta tietoa. On myös mahdollisuus pyytää haastattelu yhden NMI-asiantuntijan kanssa täyttämällä Ota yhteyttä -kenttä. Koko verkkosivuston suunnittelu on huolellisesti harkittu tarjoamaan kätevää verkkoselaamista. Search Site -ominaisuus auttaa vähentämään tarvittavien tietojen löytämiseen tarvittavaa aikaa, ja siellä on myös mahdollisuus selata sosiaalisen verkoston tilin syötteitä löytääksesi viimeisimmät uutiset ja päivitykset. On sanomattakin selvää, että tämä Wix-pohjainen verkkosivusto on ehdottomasti käyttäjän huomion arvoinen.

2. Mielen sydämen tila

Mielen sydämen tila

Luo blogi ilmaiseksi

Ainoa katsaus Mindheart Space kotisivu luo rauhoittavan ja rauhallisen vaikutelman sen sisältämän rentouttavan merenrantavideotaustan ansiosta. Verkkosivusto kuuluu Adrienne Lopezille, joka näkee tehtävänsä auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa rentoksi ja tukemaan heidän yksilöllisyyttään.

Yhteisöblogissa on hyödyllisiä artikkeleita, jotka liittyvät verkkosivuston aiheeseen. Se ilmoittaa käyttäjille Adriennen elämässä tapahtuvista tapahtumista, hänen näkemyksistään ympäröivästä maailmasta, ideoistaan ​​ja tarjouksistaan ​​nykyisille ja potentiaalisille tilaajille. Mielenkiintoisimmista artikkeleista löytyy Viimeisimmät viestit ja Suositut viestit -osiosta. Etsi tunnisteiden mukaan -kategorian avulla on mahdollista etsiä temaattisia artikkeleita tunnisteiden mukaan, kun taas laajassa arkistossa on luettelo päivämäärän mukaan luokitelluista viesteistä. Lukijat voivat seurata blogin päivityksiä sosiaalisissa verkostoissa liittymällä ryhmiin.

3. Ethel rakastaa minua

Ethel rakastaa minua

Luo blogi ilmaiseksi

Ethel rakastaa minua tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia taideteoksia ja harvinaisuuksia, joista monia tarjotaan rajoitetuissa erissä. Verkkosivustolla on eCommerce-ominaisuus, joka tarjoaa erilaisia ​​Ethelin luomia alkuperäisiä kappaleita. Blogin suunnittelu on houkutteleva, lempeä ja vähän lapsellinen, mutta tämä luo yksinkertaisen ja luotettavan ilmapiirin.

Blogiosasto sisältää paljon artikkeleita Ethelistä, hänen suosituimmista teoksistaan ​​ja luovista ideoista. Niille lukijoille, jotka ovat kiinnostuneita kirjoittajan luovuudesta, on Esitellyt viestit, Viimeisimmät viestit ja Arkisto-osiot, joissa he voivat tarkastella aiemmin julkaistuja viestejä. Sosiaalisen verkoston käyttö on myös täällä, jotta voimme seurata blogin uutisia ja päivityksiä heti, kun ne julkaistaan.

4. Riboudin vetäytyy

Riboudin vetäytyy

Luo blogi ilmaiseksi

Riboudin vetäytyy on Ranskassa sijaitseva asuinpaikkojen retriittipaikka, jossa voit rentoutua ja unohtaa päivittäiset ongelmasi, harjoitellaan joogaa, rentoutumista, meditaatiota ja hyvinvointia.

Blogi ja yleensä verkkosivusto näyttävät virkistävältä ja kirkkaalta värikkäillä kutsuvilla valokuvilla paikasta ja palveluista, joita siellä voi käyttää. Siellä on myös monia informatiivisia viestejä terveellisestä elämästä, reseptejä, meditaatiota ja muita rentoutussuosituksia. Arkisto-osio, esitellyt viestit sekä Etsi tunnisteiden mukaan -ominaisuudet antavat mahdollisuuden löytää kiinnostavat viestit ilman mitään erityistä vaivaa. Haluatko saada päivityksiä blogiin? Tilaa sitten verkkosivuston uutiskirje pitääksesi heidät ajan tasalla. Paikan kontaktit ovat saatavilla alatunnisteessa nopeaa ja kätevää käyttöä varten.

5. MikoDesign

Esimerkkejä Wix-blogeista - MikoDesign

Luo blogi ilmaiseksi

MikoDesign on Erika Harbertsin omistama ja ylläpitämä Rotterdamissa sijaitsevan suunnittelusstudion verkkosivusto. Erika todella haluaa levittää luovuutta lukijoidensa keskuudessa. Hänen blogissaan on puhdas ulkoasu, voit etsiä tunnisteiden perusteella ja sillä on myös Viimeaikaiset viestit ja Suositeltujen viestien lohkot.

Verkkosivun muotoilu on puhdas, siisti ja silmille miellyttävä. Mikään ei häiritse käyttäjien huomioita täällä. Päinvastoin, kaikki elementit ovat paikoillaan, lisäävät hakua ja mukavuutta. Se tekee sivustosta käyttäjäystävällisen ja helpon selata.

Kotisivulla ei ole paljon tietoa blogista, sen omistajasta tai viesteistä, jotka hän haluaisi välittää. Nämä tiedot ovat sen sijaan saatavissa päävalikon 9 osiosta, jotka eivät sisällä vain blogia koskevia yksityiskohtaisia ​​tietoja, mutta tarjoavat myös video- ja valokuvaoppaita, artikkeleita ja yhteystietoja. Blogin mukana tulee verkkokauppa, jossa myydään parhaita alkuperäisiä kirjailijoiden teoksia. Jokainen niistä on saatavana korkearesoluutioisen valokuvan ja kuvauksen kanssa, mikä lisää valinnan helppoutta. Wix-alustan pohjalta luotu yksinkertainen, mutta tehokas bloginäyte!

6. Scran Line

Esimerkkejä Wix-blogeista - Scran Line

Luo blogi ilmaiseksi

Kuka tahansa ruokavaliossa, varo Scran Line verkkosivusto; se sisältää kuvia, jotka saavat sinut todella nälkäiseksi! Suukahva-blogin omistaa Nick Makrides, australialainen leivonnaiskokki ja amatööriruokakuvaaja. Scran Line kuvastaa Nickin intohimoa ruokaan ja muotoiluun sekä hänen erinomaisia ​​ominaisuuksiaan valokuvaajana.

Nickin verkkosivusto vakuuttaa yksityiskohtaisesti ja luovasti. Hänen blogissaan käytetään melkein ‘klassista’, hyvin tunnettua Wixin blogisuunnittelua, mutta se on silti uskomattoman kaunis. Mikä on salaisuus? Nick käyttää valkoista taustaa, joka voitollisesti korostaa herkullisia kuvia. Tulos on vaikuttava – blogi näyttää tuoreelta, puhtaalta ja ammattimaiselta; sivustoelementtien sijainti on hyvin harkittu.

Nick osaa varmasti hyödyntää Wixiä parhaalla mahdollisella tavalla. Wixin blogimisominaisuuksien lisäksi hän käyttää galleriaominaisuutta esittelemään suunnitteluun liittyviä töitään, uutiskirjeen liittymislomaketta, yhteyslomaketta ja sosiaalisen median integraatiota. Verkkosivusto on merkitty faviconista alatunnisteeseen. Onnittelut kauniilla verkkosivustolla, Nick!

7. NoraMinno

Esimerkkejä Wix-blogeista - NoraMinno

Luo blogi ilmaiseksi

NoraMinno on rekisteröidyn ravitsemusterapeutin ja sertifioidun henkilökohtaisen kouluttajan verkkosivusto, joka sijaitsee New Yorkissa, NY. Hänen minimalistisessa blogissaan on puhdas typografia ja raikas värivalikoima. Se auttaa häntä jakamaan intohimonsa kuntoon ja terveelliseen elämäntapaan.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää tähän Wix-pohjaiseen blogiin käyvien käyttäjien huomion, on iso liukusäädin, jossa on selkeät korkearesoluutioiset valokuvat ja tekstit, jotka rohkaisevat kävijöitä jatkamaan blogin selaamista. Näyttää siltä, ​​että kaikki saatat olla kiinnostunut täältä. Liukusäädin voi ohjata sinut mihin tahansa tarvitsemasi osioon valokuvien otsikoiden perusteella.

Lisäksi kotisivulle kuuluvat sosiaalisten verkostojen widgetit, joissa voit käydä jakaaksesi ajatuksia ja ajatuksia, jotka liittyvät terveelliseen ravitsemukseen ja elämäntapaan samanhenkisten käyttäjien kanssa. Tämä on erittäin kätevä ja säästää aikaa!

8. BezlDesign

Esimerkkejä Wix-blogeista - BezlDesign

Luo blogi ilmaiseksi

Mikä kiinnitti huomioamme BezlDesign oli välilyönnin runsas käyttö. He ymmärtävät, etteivät vain välitä tietoja, vaan pyrkivät muuttamaan lukijat asiakkaiksi. BezlDesignin blogissa on vankka visuaalinen rakenne, joka tarjoaa paljon tietoa ilman, että lukijaa rasittaa.

Blogi on luotu käyttämällä Wix-verkkosivuston rakentajan tarjoamia etuja. Tämä heijastuu vastaavasti sivuston suunnitteluun. Valkoinen tausta, josta olemme jo puhuneet, osoittaa tehokkaasti Bezl Productsin ansioita. Sivuston väripaletti auttaa korostamaan vaikutusta, houkutteleen siten uusia asiakkaita.

Muiden hyödyllisten ominaisuuksien joukossa on järkevää mainita yksityiskohtaisten tietojen saatavuus tuotteesta, johon blogi on omistettu. Sinun ei tarvitse selata sivustoa etsimällä tarvitsemiasi tietoja muista osioista. Selaa vain kotisivua alaspäin nähdäksesi tuotteiden ominaisuudet ja niiden tarjoamat edut. Jos sinulla on vielä epäilyksiä ostoksesta, sivun alaosasta löytyvä Asiakasarvostelu-osa voi auttaa sinua tekemään oikean valinnan.

9. Black Hound Design Company

Black Hound Design Company

Luo blogi ilmaiseksi

Black Hound Design Company on yhdysvaltalaisen yrityksen verkkosivusto, joka valmistaa erilaisia ​​huonekaluja, mukaan lukien räätälöityjä ravintolakalusteita, panimokalusteita, sopimushotellikalusteita sekä vähittäiskaupan kalusteita ja esittelytuotteita. Kokonaissivustosuunnittelu on yksinkertainen, mutta tyylikäs ja hienostunut. Jokainen käyttäjä saa pääsyn tärkeimpiin ja arvokkaimpiin yritystietoihin, mukaan lukien heidän kehitystarinansa, kaupallisten ja asuinprojektien portfolion, tuoteluettelon, takuukysymykset ja muut välttämättömät näkökohdat.

Erillisellä sivulla saatavana oleva verkkosivustoblogi tarjoaa monipuolista ja arvokasta tietoa kaikista huonekaluteollisuuteen liittyvistä vivahteista. Viestit on jaoteltu kätevästi luokkiin tärkeiden kriteerien perusteella. Näitä ovat ravintolakalusteet, ravintolasuunnittelu, asuinhuonekalut, tavarat valmistaja jne. Hakusuodatinkenttä antaa mahdollisuuden valita kiinnostavat viestit tiettyjen parametrien tai hakusanojen perusteella. Käyttäjien kommenttivaihtoehto on myös tässä käytössä, jolloin lukijat voivat jättää kommenttinsa, mielipiteensä, ideansa ja ehdotuksensa lukemiensa artikkeleiden aiheiden perusteella. Tämä edistää käyttäjän viestintää ja lisää verkkosivustojen liikennettä.

10. Keitostudiot

Esimerkkejä Wix-blogeista - Keitostudiot

Luo blogi ilmaiseksi

Keitostudiot on ammattimainen Wix-käyttöinen verkkosivusto, joka kuuluu kokenut ravintolakuvaaja Derek Edward Pfohl, joka on päättänyt luoda sivuston tuodakseen luovuuden, logiikan ja sielun yhteen paikkaan.

Sivusto näyttää ammattimaiselta heti ensimmäisestä sivusta, joka kieltää saatavilla olevien materiaalien uusinnan, levittämisen tai jäljentämisen. Kun vierailet kotisivulla, hämmästytät sen suunnittelusta, joka näyttää huomion tarttumalta ja mukana tulee mehukas väripaletti. Kotisivun vallitseva osa edustaa suurta kuvaa, joka keskittää käyttäjien huomion blogin aiheeseen ja paljastaa tekijän ammattitaito heti alusta.

Sivustonavigointi on helppoa ja ymmärrettävää, sillä siinä on vain 6 päävalikkoosaa. Tämä kuitenkin riittää, jotta saadaan mahdollisimman paljon tietoa tekijästä ja hänen teoksistaan. Galleriaa edustaa kaksi luokkaa sen mukaan, minkä tyyppisestä projektista käyttäjä kiinnostaa. Kaiken kaikkiaan blogi vastaa pätevää valokuvaajaa etsivien kävijöiden tarpeisiin! Hyvää työtä!

11. Angelina Darrisaw

Esimerkkejä Wix-blogeista - Angelina Darrisaw

Luo blogi ilmaiseksi

AngelinaDarrisaw on henkilökohtainen verkkosivusto, joka kuuluu kansainväliselle liiketoiminta- ja uravalmentajalle, brändin suurlähettiläälle ja digitaalisen median strategialle Angelina Darrisawille. Hän on C-Suite Coachin perustaja, uravalmennus- ja sisältöalusta, joka tarjoaa ura- ja valmennussisältöä ihmisille, jotka tarvitsevat tätä tietoa.

Sivusto on suunniteltu Wix-alustan pohjalta ja se on yksi parhaista näytteistä web-blogeista. Kotisivun suunnittelu noudattaa sivuston aihetta. Siihen liittyvät elementit sulautuvat yhdeksi projektiksi, joka edustaa sivuston laatijaa ja hänen ammatillista toimintaa suotuisimmalla tavalla. Kotisivun vaaleanharmaa tausta auttaa keskittämään käyttäjien huomion kirjoittajan valokuviin ja tietoihin hänestä.

Kotisivulla on 7 päävalikkopistettä, jotka on lueteltu sivun yläosassa. Nämä ovat “Koti”, “Tietoja”, “C-Suite Coach”, “Lehdistö”, “Blogi”, “Ilmestykset” ja “Yhteyshenkilöt”. Jokainen luokka tarjoaa runsaasti korkealaatuisia valokuvia, videoita, artikkeleita ja muita tietoja, joista kävijä voi kiinnostaa. Tämä on melko onnistunut henkilökohtainen bloginäyte, joka varmasti onnistuu!

12. Jan Avellana

Esimerkkejä Wix-blogeista - Jan Avellana

Luo blogi ilmaiseksi

JanAvellana kuuluu lahjakkaalle taiteilijalle ja kirjailijalle. Sivusto on nimetty kirjoittajan mukaan, ja se edustaa hänen luovuuttaan suotuisimmassa valossa.

Blogi on erottuva, selkeä ja siisti muotoilu, ja siinä on paljon houkuttelevia elementtejä, jotka korostavat kirjoittajan viestit, jotka paljastetaan kussakin viestissä. Kotisivun valkoinen tausta parantaa sisällön näkyvyyttä. Blogi tarjoaa runsaasti mielenkiintoisia artikkeleita, jotka Jan Avellana on kirjoittanut kuvaamaan elämäänsä ja tapahtumiaan, joita hän on elänyt. Yksi blogin kohokohdista on kuvat ja lainaukset, jotka tulevat jokaisen viestin mukana ja heijastavat tekijän ajatuksia tarkasti ja ymmärrettävästi.

Blogin kirjoittaja kiinnittää erityistä huomiota oikea-aikaisiin sisältöpäivityksiin. Ainoa blogin haitta on pienet fontit, jotka ovat tuskin näkyvissä edes kotisivun vaalealla taustalla. Tämä vaikeuttaa lukemisprosessia ja voi olla vakava este joillekin käyttäjille.

13. Suorita kulttuuri

Suorita kulttuuri

Luo blogi ilmaiseksi

Suorita kulttuuri on Dane Verweyn omistama ja ylläpitämä verkkosivusto, joka on ollut yli 20 vuoden ajan luottavainen ja itsensä tunnustava juoksunharrastaja. Dane uskoo, että juoksu auttaa ihmisiä elämään täysimääräistä ja terveellistä elämää, ja siten hän kannustaa muita liittymään harrastukseen. Tästä syystä hänet käynnistettiin verkkosivusto, joka keskittyy juokseviin aiheisiin ja auttaa käynnissä olevia faneja pysymään yhteydessä, tukemaan ja oppimaan toisiltaan..

Verkkosivusto tarjoaa tyhjentävää tietoa juoksemisesta, joka voi olla hyödyllistä ja kiinnostavaa harrastajille. Tätä tarkoitusta varten verkkosivun laatija on luonut useita verkkosivustoja, joista jokainen keskittyy tiettyyn aiheeseen. Voit siis selata seuraavia sivuja: Tietoja meistä, Blogi, Pöllöt, Run Therapy, Jäsenet ja jopa Kauppa. Verkkosivun suunnittelu on houkutteleva, intuitiivinen, mutta melko yksinkertainen. Tämä edistää selaamisen helppoutta ja varmistaa maksimaalisen käyttömukavuuden. Vallitseva taustaväri on valkoinen, mikä luo rauhoittavan vaikutelman korostamalla korkearesoluutioisilla värikuvilla, jotka liittyvät jonkin verran juoksuun. Verkkosivuston jäsenillä on myös mahdollisuus tilata blogin päivitykset sähköpostitse saadaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista ajoissa.

14. Puhu ja mennä

Puhu ja mennä

Luo blogi ilmaiseksi

Puhu ja mennä on verkkosivusto, joka on sitoutunut auttamaan vanhempia lisäämään lastensa seksuaalista tietoisuutta oikealla, terveellisellä ja älykkäällä tavalla. Blogin omistaja, kirjoittaja ja tärkein tekijä on Emi Canahuati – ammattimainen AASECT-sertifioitu seksuaalikasvattaja, joka on myös toiminut kouluttajana yli 17 vuotta. Sen lisäksi, että verkkosivusto tarjoaa yleistä tietoa lasten seksuaalikoulutuksesta, se sisältää myös palvelut, joita kukin jäsen voi käyttää / tilata verkkosivustolla. Siellä on myös tilaisuus tilata uutiskirje saadaksesi kaikki siihen liittyvät tiedot ajallaan ja katsellaksesi koulutusvideoita, jotka on erityisesti suunniteltu lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Talk and Thrive -blogi puolestaan ​​on omistettu myös vanhempien tukemiselle yrityksissä tarjota lapsilleen oikeaa seksiä ja seksuaalisuutta koskevia tietoja. Blogiosa päivitetään säännöllisesti uusilla viesteillä, jotka eivät tarjoa vain korkeaa informatiivista arvoa, mutta ovat myös mielenkiintoisia lapsille ja aikuisille. On olemassa mahdollisuus tulla rekisteröityneeksi verkkosivuston jäseneksi, jotta hän voi jättää kommenttisi, kun olet lukenut kiinnostavat artikkelit. Toinen asia, joka kiehtoo käyttäjien huomion, on se, että jokaisessa artikkelissa on värillisiä ja viihdyttäviä valokuvia, jotka lisäävät arvoa viestit, jotka he tulevat.

15. Luova kanava

Luova kanava

Luo blogi ilmaiseksi

Luova kanava on strategisen vähittäismarkkinointiviraston verkkosivusto, jolla on yli 20 vuoden kokemus inspiroivasta ostohimoista, joka lopulta auttaa parantamaan ihmisten elämää. He käyttävät ostajakeskeistä lähestymistapaansa tarjoamalla vertaansa vailla olevia tietoja ja tietoja, joita tarvitaan asiakkaiden kampanjoiden ja ostosstrategioiden johtamiseen. Verkkosivusto ei kata vain tärkeimpiä ostoksiin liittyviä näkökohtia, mutta tarjoaa myös pääsyn useisiin tärkeisiin luokkiin, nimittäin Retail Xpert-työkalupakki, Työpaikat, Asiakassivu sekä Ota yhteyttä -osa..

Yleisten tietojen käytön lisäksi käyttäjät saavat mahdollisuuden selata Insights-verkkosivustoa, jossa he voivat lukea viimeisimpiä teollisuuteen liittyviä uutisia, tarinakokoelmia, tietoja ja Retail Labs Marketplace -raportteja, joiden avulla voidaan luoda joustava ja syvällinen ymmärrys käyttäjien ostokäyttäytymistä ja yleistä vähittäiskaupan kokemusta. Täällä on pääsy useisiin viesteihin, joita päivitetään säännöllisesti antamaan vain viimeisimpiä, ajantasaisia ​​ja todella puolueettomia tietoja. Creative Channel on loistava esimerkki Wix-pohjaisesta verkkosivustosta, joka tulee laadukkaaseen monipuoliseen blogiin.

Bottom Line

Vaikka voi olla vaikea luoda todella ainutlaatuista blogia, joka eroaa verkossa löydetyistä monista, on uskomattoman helppoa aloittaa puhdas, hyvin jäsennelty blogi, jossa kaikki sisältö esitetään älykkäästi, joten lukeminen on helppoa yleisöllesi. Värikkäät otsikot ja räätälöity taustat eivät tee hyvää blogia. Blogi tarvitsee älykkään visuaalisen rakenteen ja perusteellisen hierarkian sivuelementeistä.

Erinomaisen blogin luomiseen tarvitaan tuoreita ideoita ja luovaa lähestymistapaa, sinun ei kuitenkaan tarvitse mennä pitkälle kokeilemaan muotoilua. Älä koskaan monimutkaista sivustosi vain tehdäksesi siitä ainutlaatuisen. Älä mene yli laidan, pidä se yksinkertaisena.

Luo ilmainen blogi Wixin avulla!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map