Parhaat Wix-verkkokaupan esimerkit

Esimerkkejä Wix-verkkokaupasta


Wix on oma verkkokauppajärjestelmä, jonka avulla voit lisätä kauniin, muokattavan verkkokaupan Wix-verkkosivustoosi. Wix eCommerce on melko joustava: se tukee useita maksutapoja, kuten PayPal ja Webmoney, antaa sinun tuoda koko verkkokauppasi Facebookiin ja ottaa käyttöön useita verkkokauppaan liittyviä sovelluksia, kuten lahjakortteja, Sellfyä (sovellus, jonka avulla voi myydä latauksia) ja paljon muuta.

Wix-verkkokaupan toiminnallisuus tulee osaksi yhtä sen verkkokauppasuunnitelmista. Tällä hetkellä verkkosivustojen rakentaja tarjoaa useita yritys- / verkkokaupan tilauksia, jotka eroavat ominaisuuksista, ehdoista, verkkorakennustyökaluista ja tarjotuista palveluista. Siten käyttäjät voivat valita verkkokaupan tarpeiden ja taitojen suhteen Business Basic (23 dollaria kuukaudessa), Business Unlimited (27 dollaria kuukaudessa), Business VIP (49 dollaria kuukaudessa) ja Enterprise (500 dollaria kuukaudessa) suunnitelmat. Suunnitelmat ovat palkkiovapaita ja siten kohtuuhintaisia ​​paitsi useimmille yrittäjille, mutta myös tavallisille käyttäjille.

Arvostelujen lisäksi on myös yksi hieno tapa nähdä ja tuntea, kuinka Wix eCommerce todella toimii – katso Wix eCommerce esimerkkejä. Onneksi rakentaja esittelee asiakkaidensa teoksia virallisella sivustollaan, jotta voit selata niitä helposti.

Olemme valinneet huolellisesti joitain parhaista esimerkeistä. Täällä he menevät.

1. Kuivat askelmat

Kuivat askelmat

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kuivat askelmat on verkkokauppa, joka tarjoaa kokoelman kuivia askelijoita, jotka suojaavat kenkäsi kosteudelta ja mudalta sateisena päivänä. Verkkokauppa on loogisesti rakennettu, ja siinä on useita valikkopisteitä, jotka paljastavat kokonaan verkkosivuston merkinnät. Intuitiivinen ja yksinkertainen navigointi, myytävänä olevia tuotteita tarjoava kuvan liukusäädin, asiakasarvostelut ja video, joka antaa käsityksen kuivien askeltajien yleisluonteisuudesta, tekevät verkkokaupasta vierailun arvoisen.

Voit myös selata UKK-osiota ja tavoittaa verkkokaupan sosiaalisen verkoston tilit pysyäksesi tietoisena viimeisimmistä kokoelmapäivityksistä. Niille käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita ostoprosessin yksityiskohdista, verkkosivusto tarjoaa mahdollisuuden liittyä uutiskirjeeseen tai ottaa yhteyttä joukkueeseen täyttämällä kotisivun alareunassa oleva yhteyslomake.

2. Pala historiaa

Pala historiaa

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Pala historiaa on Tel-Aviv-pohjaisen design-studion verkkosivusto, joka keskittyy historiaan liittyvien lelujen, kuvien ja T-paitojen luomiseen. Studion päätavoite on luoda viileitä, moderneja lahjoja, jotka vievät Israelin ja juutalaisten kansanperinteen uudelle aikakaudelle.

Vaikka verkkosivusto mahtuu paljon sisältöä, se näyttää puhdasta ja mukavaa. Suunnittelussa käytetään ajatonta mustavalkoista värimaailmaa, joka antaa vaikutelman minimalismista ja eleganssista. Päänäytön liukusäädin on varmasti silmiinpistävä – katselin sitä kolme kertaa. Siihen liittyy alla oleva mainoskoodi, joka on hyvä markkinointitrikki, jonka tarkoituksena on saada verkkosivuston kävijät mukaan myyntiprosessiin alusta alkaen..

3. Vintique Watch

Vintique Watch

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Vintique Watch on antiikkisuunnittelulla varustettujen vintage-inspiraation kellojen verkkokauppa. Verkkosivusto luo miellyttävän vaikutelman ja kannustaa käyttäjää selaamaan tuoteluetteloa nähdäkseen, mitä sillä on tarjota heille.

Vaalea värivalikoima, valkoisen värin esiintyvyys luo tilaa ja mukavuutta, ilmapiirin vähäinen käyttö ja runsaasti korkealaatuisia valokuvia kelloista, jotka puhuvat sanoja voimakkaammin, antavat verkkosivustolle tyylikkään, siro ja nykyaikaisen ilmeen. Hienoimmat kellomallit toimitetaan suoraan kotisivulle, kun taas Näytä kokoelma -painike ohjaa myyntiin tarjottujen kellojen luetteloon..

Käyttäjät, jotka haluavat ottaa yhteyttä verkkokaupparyhmään, voivat tehdä sen käyttämällä yhteystietoja tai täyttämällä yhteyslomake. Jos haluat saada tietoa uusista luettelopäivityksistä tai kauppauutisista, sinulla on mahdollisuus liittyä postituslistaan ​​ja saada tarvittavat tiedot ajoissa. Menestyvä esimerkki Wix-pohjaisesta verkkokauppasivustosta!

4. Alkuperäinen teepyyhe Co.

Alkuperäinen teepyyhe Co

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Alkuperäinen teepyyhe Co. on perheyritys, joka tuottaa ja myy laajaa valikoimaa teepyyhkeitä, mukaan lukien ne, joissa on henkilökohtaisia ​​vedoksia. Tarin takana tuotemerkistä, teepyyhkeestä tulee enemmän kuin vain kangaspala. Minun on sanottava, että verkkosivuston omistajat tekevät hienoa työtä korostaessaan tuotteidensa alkuperäistä ajatusta ja miksi.

Tämä verkkosivusto voi olla täydellinen esimerkki siitä, kuinka voit rakentaa verkkokauppasivustosi Wixin avulla. Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on ylämenun luovuus, joka visualisoidaan teepyyhkeinä, jotka on pesty ja ripustettu linjalle kuivaamaan. Jokainen teepyyhe (valikkokohta) edustaa valmistajaa ja vie käyttäjän vastaavaan luetteloon. Alavalikko viimeistelee sävellyksen, koska valikkolohkot käyttävät samaa kirjasinta ja tyyliä.

5. Bensimon Boutique

Bensimon Boutique

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Bensimon Boutique on Wix-käyttöinen verkkokaupan verkkosivusto, jonka perustaa ja omistaa Tanya Hamersfeld, joka on juutalaisten perheestä. Sivuston suunnittelu heijastaa sen olemusta ja tehtävää – myymällä nykyaikaisia ​​koruja leikkisellä kierroksella.

Aivan kuten jokainen E-Boutique-osiossa esitelty koru on ylellinen ja ylellinen, verkkosivuston jokaisella sivulla on trendikäs ja tyylikäs muotoilu. Sen mustavalkoinen yleinen värimaailma on mestarillisesti luotu osoittamaan Bensimon-mallisto korujen värikkäiden kuvien kauneutta.

Yksityiskohtainen ponnahdusvalikko, joka löytyy kotisivun yläreunasta, informatiivinen yhteystieto-osa, integroitu online-putiikki, sosiaalisen verkostoitumisen widget ja saatavuus selata sivua valitsemalla jokin tarjolla olevista kielistä, tekevät resurssin erilleen joukosta!

6. Amoodz

Amoodz

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Amoodz on verkkokaupan verkkosivusto, jonka Wix-verkkosivustojen rakentaja on ammattimaisesti kehittänyt. Sivusto on luotu ottaen huomioon nykyaikaiset web-suunnittelun ideat ja suuntaukset. Siinä on kaikki mitä vierailija tarvitsee innostuneena jatkaakseen selaamista sivustolla ja valitakseen yhden eksklusiivisimmista ja ylellisimmistä koruista, joita kävijä tarvitsee.

Verkkosivun suunnittelu näyttää melko yksinkertaiselta, mutta samalla tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Sivusto on luotu ranskaksi, joten englanninkielisille vierailijoille ei ole todella helppoa selata sitä. Tämä ei kuitenkaan estä käyttäjiä arvioimasta verkkosivuston korukokoelmaa, joka sisältää korkealaatuisia valokuvia ja videoita, jotka osoittavat sen hienostuneisuuden. Mukava esimerkki verkkokauppasivustosta!

7. Pieni muutos hieno

Pieni muutos hieno

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Pieni muutos hieno on verkkokauppa, joka sijaitsee New Orleansissa ja on luotu Wix-verkkosivuston rakentajan perusteella. Sivusto tarjoaa myytävänä yksinoikeudella korvakoruja, kaulakoruja ja rannekoruja.

Tämän verkkokauppasivuston suunnittelu vastaa verkkokaupan ideoita ja viestejä, ja siinä on hieman aggressiivinen, mutta huomion herättävä ilme. Vaaleanruskealla kotisivulla on korkealaatuisia valokuvia, jotka osoittavat täällä myytävänä olevien tuotteiden kauneuden ja aitouden, ja siinä on Osta nyt -painike, joka rohkaisee vierailijaa jatkamaan selaamista verkkosivustolla. Integroidun sosiaalisen verkostoitumisen widget antaa sivuston omistajille mahdollisuuden olla yhteydessä asiakkaisiinsa ympäri vuorokauden.

8. Andrea Miranda Salas

Andrea Miranda Salas

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Andrea Miranda Salas on koriste- ja arkkitehtonisten esineiden tuotesuunnittelijan verkkosivusto, joka sijaitsee Brooklynissa, New Yorkissa. Hän on intohimoinen materiaaleihin, tekniikoihin ja käsityötaitoihin, jotka voit nähdä heti ensimmäisestä katsauksesta hänen verkkosivuillaan.

Tämän verkkosivuston allekirjoitusominaisuus on valkoisten tilojen ja korkealaatuisten kuvien käyttö, mikä antaa sisällölle ja käyttäjien silmille tilaa hengittää. Toinen mielenkiintoinen elementti on kiinteä navigointipalkki, joka vierittää sivua kanssasi ja mahdollistaa vuorovaikutuksen napsautettaessa. Ainoa liikuttava asia on esine, jonka voit ostaa. Tyylikäs ja puhdas, tämä on yksi luettelon parhaista verkkosivustoista.

9. Lefaye-tuotteet

Lefaye-tuotteet

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Lefaye-tuotteet on äidin ja tytär Jenniferin ja Morgan Keittin perustama yritys, jonka tehtävänä on tarjota naisille korkealaatuisia tuotteita, jotka yksinkertaistavat ja rikastuttavat heidän päivittäistä rutiiniaan. Vaikka mustavalkoinen värilava saattaa tuntua liikaa, se näyttää sopivan täydellisesti LeFaye-tuotteisiin. Toisaalta se osoittaa tietyn määrän korkealaatuista käsitystä kosmetiikastaan ​​ja toisaalta sillä on myös rauhoittava vaikutus kävijöiden silmiin. Hienostunut minimalistinen ulkonäkö auttaa kiinnittämään huomion näytössä oleviin tuotteisiin ja kehottaa tutkimaan niitä yksityiskohtaisesti. Ainoa mitä voisin parantaa, on valikoima. Toivon, että luettelon täydelliselle ilmeelle olisi enemmän tuotteita.

10. Savirannikot

Savirannikot

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Savirannikot on Bostonissa toimivan studion keramiikan Jeremy Oguskyn verkkosivusto, joka on myös Bostonin käymisfestivaalin perustaja. Jeremy on intohimoinen harrastukseensa, viettäen valtavan osan ajastaan ​​työpajassa, jossa hän luo käsintehtyjä keramiikkatuotteita kokkeille, partureille, leipomoille, hotelleille, fermentoijille, baarimikkeille, bloggaajille ja muille hänen palveluistaan ​​kiinnostuneille asiakkaille..

Itse verkkosivusto näyttää melko epätavalliselta ja epätavalliselta alusta alkaen. Et löydä mitään sisältöä kotisivulta lukuun ottamatta laaja-alaista ja korkearesoluutioista valokuvien diaesitystä, joka esittelee verkkosivuston kirjoittajan ja hänen mestariteoksensa. Sinun on aktivoitava kotisivun kulmassa oleva Enter-painike, jotta pääset käsiksi keramiikka-studion yksityiskohtaisiin tietoihin. Tämä ohjaa sinut muille verkkosivustoille, joilla saat lisätietoja itse studiosta, Jeremyn teosten portfoliosta, ohjeet materiaalien kanssa työskentelemiseen sekä tärkeimmät käymissalaisuudet. Lisäksi voit oppia lisää tulevista tapahtumista ja projekteista, joista kirjoittaja haluaa sinun tietävän.

Koko verkkosivustosuunnittelu on yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen, esittäen kaiken sisällön visuaalisesti ja loogisesti. Verkkosivun osissa olevien tietojen lisäksi käyttäjät pääsevät kirjailijan / studion sosiaalisten verkostojen tiliin etsimään lisää kuvia, videoita ja muuta liittyvää sisältöä. Verkkokaupan saatavuus antaa mahdollisuuden ostaa käsintehtyjä esineitä, jotka keramiikka luo itse ja tarjoaa myytäväksi monenlaisille asiakkaille. Verkkokaupan toiminnallisuus toteutetaan täällä Etsy-laajennusintegraation avulla, joka antaa mahdollisuuden tarjota myytäviä tuotteita nopeasti ja tehokkaasti. Tämä on melko hyvä esimerkki Wixin kanssa luodusta tavallisesta verkkokaupasta.

11. Kerri Pomarolli

Kerri Pomarolli

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kerri Pom on henkilökohtainen verkkosivusto Kerri Pomarollille, joka on lahjakas koomikko, kirjailija, näyttelijä ja puhuja. Verkkosivustolla on tarkat tiedot Kerrista, hänen toiminnasta, urasta, parhaista esityksistä ja muista asiaan liittyvistä seikoista, jotka näyttelijän fanit haluavat tietää hänestä. Tarjolla on mahdollisuus selata useita valokuvia, videoita, tulevien esitysten esityksiä ja muita tapahtumia, joihin hän aikoo osallistua. Vastaavassa osiossa olevat käyttäjän suositukset ovat paras todiste Kerrin suosiosta, ammattimaisuudesta ja tunnustamisesta..

Verkkosivusto on loogisesti rakennettu, mutta näyttää siltä, ​​että se on hiukan ylikuormitettu kirkkailla valokuvilla, graafisilla elementeillä, videoilla, hauskoilla tarinoilla ja muun tyyppisellä viihdyttävällä sisällöllä, joka lisää käyttäjän sitoutumista ja tyytyväisyyttä. Sosiaalisen verkoston tilin painikkeet tarjoavat pääsyn Kerrin profiileihin suosituissa sosiaalisissa verkostoissa. Muiden valikkolinkien joukossa käyttäjät voivat selata ja aktivoida, on järkevää mainita tulevien tapahtumien kalenteri, lehdistöjulkaisut, mediasisältö, arvostelut, blogi ja jopa kauppa. Tehokkaan integroidun verkkokauppamoottorin, Wixin, ansiosta on mahdollista selata ja ostaa verkkokaupan tuotteita, joita tekijä tarjoaa myyntiin. Tuotevarasto päivitetään säännöllisesti pitääkseen Kerrin fanit tyytyväisinä. Tämä on loistava esimerkki Wix-pohjaisesta myymälästä, joka on kytketty verkkosivustoon.

12. Kim Weitkamp

Kim Weitkamp

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kim Weitkamp on tarinankertoja, puhuja ja johtajavalmentaja Kim Weitkam -verkkosivusto, jonka lahjakkuus, motivaatio ja taidot auttoivat paljon ihmisiä löytämään vastauksia moniin kysymyksiinsä ja saavuttamaan jopa menestyksen henkilökohtaisessa / liike-elämässään. Sivusto sisältää paljon tietoa Kimistä, mukaan lukien hänen henkilökohtainen elämäntarinansa, menestys- / motivaatio-ohjeet, tulevat projektit ja suunnitelmat jne. Tämä ja muut tiedot esitetään tärkeimmissä verkkosivustoissa, kuten mitä Kim tekee, kiertue, yhteystiedot, media / lehdistö , Hauskoja juttuja ja paljon muuta.

Tarkempien verkkosivustojen selaamisen yhteydessä käyttäjät voivat vain kiinnittää huomiota Kauppa-osioon, jossa myydään parhaita ja palkittuja Kimin albumeja, jotka on täynnä hänen tarinoitaan, puheitaan ja kappaleita. Mikä tahansa albumi on saatavana digitaalisena latausversiona – lähetä vain yhteystietosivulla oleva sähköpostiosoite, jossa ilmoitetaan nimikkeet, jotka haluat saada, ja odota vastausta. Se on todella, yksinkertaista, kätevää ja nopeaa.

Sivustosuunnittelu luodaan sanomalehden tyylisessä muodossa, jossa kaikki fontit esitetään valkoista taustaa vasten parhaan vaikutelman luomiseksi ja käyttäjien huomion kohdistamiseksi verkkosivuston päätehtävään. Täältä löytyvät myös sosiaalisen verkoston painikkeet, jotka tarjoavat lisätietoja kirjoittajasta ja hänen luovuudestaan.

13. Tarot seitsemän

Tarot seitsemän

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Tarot seitsemän on Tarotin valmistajan, Oraclen, verkkosivusto & Lenormand-kannet ja tarvikkeet. Seitsemän tähteä -sivuston kirjoittaja tarjoaa myös yksityisiä lukemia auttaakseen muita löytämään vastauksia kysymyksiinsä. Hän on harjoittanut kortinlukua vuodesta 1987 lähtien, jotta lopulta keksitään The Bastard Deck – kokoelma useita vanhoja kansia, jotka muodostavat yhden korttisarjan – vuonna 2012, joka on nopeasti suosittu asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa..

Koko verkkosivustosuunnittelu vastaa täysin verkkosivustojen erikoistumista. Se näyttää epätavalliselta, epätavalliselta ja jopa hieman salaperäiseltä. The Deck of the Bastard -videoesitys ja muut vastaavat videot, jotka ovat saatavilla verkkosivuston kotisivulla, tarjoavat yksityiskohtaiset tiedot tuotteesta. Se kiinnittää ehdottomasti käyttäjien huomion ja rohkaisee heitä ostamaan erilaisia ​​tuotteita, joita on varastossa integroidussa verkkokaupassa. Tässä voit valita kaikenlaisia ​​kortteja (Tarot, Lenormand, Oracle ja muut), lisävarusteita (Lg & Sm-lukumatot, lehdet, pussit ja muut), Crystal Grid -kokoelmat ja muut niihin liittyvät tuotteet.

Jos et ole varma kiinnostavasta tuotteestasi – joko sen laadusta, ominaisuuksista tai muista vivahteista – verkkosivustolla olevat asiakkaiden suositukset auttavat tekemään oikean valinnan. Kaiken kaikkiaan verkkosivustolla on houkutteleva, huomion herättävä muotoilu, joka ei vaaranna sen tietoarvoa ja verkkokaupan toimintoja.

14. Kitaran ripustin

Kitaran ripustin

Parhaat verkkokauppasivustojen rakentajat

Kitaran ripustin on verkkosivusto, joka keskittyy kitararippujen etuihin ja helppokäyttöisyyteen. Niiden avulla näiden esineiden säilyttäminen on helppoa ja kätevää kaikille. Verkkosivusto tarjoaa tarkkaa tietoa tuotteista, niiden erityisominaisuuksista, sovelluksista sekä eduista verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää käyttäjän huomion saavuttaessa kotisivun, on kitara ripustimen videoesitys sekä linkki asiakaskuvaesitykseen. Portfolio koostuu todellisista valokuvista, jotka lataavat asiakkaat, jotka ovat jo ostaneet tuotteen ja arvioineet sen ansioita etuna. Jos tarvitset vielä jotain lisätiedoista, voit vierailla muilla verkkosivustoilla, mukaan lukien Tietoja, Lehdistö ja arvostelut, Artistit, Jälleenmyyjät & Jakelijoille. Täältä löydät lisätietoja tuotteesta, joiden avulla pääset instrumenttiin nopeasti ja helposti ripustamalla sen lähimpään kynsien, koukkujen tai kaapin sauvoihin.

Heti kun olet valmis tilaamaan, verkkosivustolla pääset Shop-osioon, joka tarjoaa valikoiman laadukkaita kitara ripustimia, jotka ovat saatavilla edulliseen hintaan. Jokaisessa tuotteessa on yksityiskohtaiset kuvaukset, zoomatut valokuvat, jotka mahdollistavat tuotekuvien suurentamisen, sekä “Lisää ostoskoriin” -painike, jonka avulla voit tilata alle muutamalla napsautuksella. Siten verkkokaupan toiminnallisuus toteutetaan täällä kätevällä ja ammattimaisella tavalla, mikä vetoaa suurimpaan osaan verkkosivustojen käyttäjiä.

Bottom Line

Jos sinulla on ollut mahdollisuus seurata linkkejä ja tutustua tarkemmin yllä esiteltyihin verkkosivustoihin, sinulla pitäisi olla hyvä käsitys Wixin tarjoamista monista mahdollisuuksista. Suunnitteluvaihtoehdot ovat todella rajattomat, ja kutakin mallia voidaan muuttaa tuntemattomana. Kaikki riippuu vain mieltymyksistäsi ja estetiikasta.

Tiesitkö muita Wixin avulla rakennettuja verkkokaupan verkkosivustoja, jotka ovat esittelyn arvoisia? Jos sinulla on mielessäsi, älä epäröi jakaa sitä kommentteihin!

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map