Parhaita esimerkkejä neliön avaruusportfoliosta

Parhaita esimerkkejä neliön avaruusportfoliosta


Squarespace – on pilvisivustojen rakentaja, joka on voittanut maailmanlaajuisen suosion huipputason toimivuutensa, muokattavuuden ja joustavuuden vuoksi. Alusta antaa verkkosivustojen kehittäjille luovia ideoita ja pitkäaikaisia ​​pyrkimyksiä aloittaa ammatilliset projektit heidän tarpeidensa mukaisiksi.

Verkkosivun rakentaja on täydellinen valinta taiteilijoille, suunnittelijoille, valokuvaajille ja luoville, jotka aikovat esitellä töitään kohdeyleisölle portfolion kehittämisen avulla. Tässä suhteessa Squarespace on paljon tarjottavaa tilaajilleen. Järjestelmä on kätevä vedä ja pudota -editori, integroitavat widgetit, sosiaalisen verkoston upotusvaihtoehto jne., jotka takaavat intuitiivisen, yksinkertaisen ja kätevän web-suunnittelun. Täällä on myös useita integroituja ominaisuuksia, jotka lisäävät järjestelmän tehokkuutta ja laatua salkun luomismenettely. Näitä ovat Cover Page Builder, Logo Maker, Style Editor ja monet muut. Tällainen vaikuttava toiminnallisuus auttaa luomaan, päivittämään, hallitsemaan ja edistämään ammattimaisia ​​salkkuja.

Tutustuksesi parhaisiin näytöksiin portfoliosivustoista, jotka on käynnistetty verkkosivuston rakentajan kanssa, saat selville koko neliön avaruusominaisuuksien valikoiman. Tämä on varma tapa määritellä, miltä projektisi näyttää ja mistä voit odottaa sitä.

1. Arthur Korbiel valokuvaus

Arthur Korbiel valokuvaus

Luo salkku ilmaiseksi

Arthur Korbiel valokuvaus on ammattimainen portfolio Kanadassa toimivasta hääkuvaajasta – Arthur Korbielista, joka on tunnustanut itsensä valokuvauksen asiantuntijaksi. Arthur tarjoaa ammatillisia kihlo- ja hääkuvauspalveluita, kohteleen kutakin hanketta erityisen huomion, luovuuden ja hoidon avulla.

Portfolio on paras todiste Arthurin ammattitaidosta ja asiantuntemuksesta. Verkkosivusto näyttää lempeältä, niche-keskittyvältä ja informatiiviselta. Kun pääset kotisivulle, näet alun perin koko näytön kuvan parista heidän hääpäivänään, joka seisoo sinistä pilvistä taivasta vasten. Se näyttää todella houkuttelevalta ja esittelee salkun painopistettä parhaalla mahdollisella tavalla. Kun vierität sivua alas, löydät yksityiskohtaiset tiedot valokuvaajasta ja jotkut hänen värillisistä ja mustavalkoisista valokuvistaan. Siellä on pääsy myös Arthurin valokuvakokoelmiin – sellaisiin, jotka sisältävät hää- ja kihlovalokuvia. Siellä on myös ”Varaa nyt” -painike, joka ohjaa vastaavalle Yhteystiedot-sivulle. Täällä voit täyttää online-tilauslomakkeen tai selvittää yhteystiedot.

Saadaksesi lisätietoja Arthurista ja hänen urastaan ​​voit selata avattavaa valikkoa, joka antaa pääsyn kaikkiin vaadittuihin tietoihin. Erityistä huomiota tulisi kiinnittää Portfolio-sivulle, jossa voi katsoa häät, kihlakuvat ja tekijän luomia elokuvia. Jokaisessa valokuvassa on esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit nähdä teokset yksityiskohtaisesti. Se on täydellinen esimerkki Squarespace-pohjaisesta portfoliosta!

2. Makisha Noël

Makisha Noël

Luo salkku ilmaiseksi

Makisha Noël on henkilökohtainen projekti, joka kuuluu Makisha Noëlille, digitaalisen markkinoinnin asiantuntijalle, brändistrategistille, puhujalle, tapahtuman isäntälle ja vain monimuotoiselle digitaaliselle nomadille. Makisha näkee tehtävänsä auttaa asiakkaita suunnittelemaan ja edistämään projekteja siirtämään heidät seuraavalle tasolle. Hän tekee sen uudelleenbrändämisen, brändikehityksen ja strategian kasvun, tarinankerronnan, sosiaalisen median hallinnan ja muiden brändikehitystyökalujen kautta.

Verkkosivusto sisältää useita välttämättömiä aiheita, jotka on katettu useilla sivuilla, nimittäin Tietoja, Palvelut, Portfolio ja Blogi. Jokainen osio käsittelee tietyn näkökohdan, josta potentiaaliset asiakkaat voivat olla kiinnostuneita. On mahdollisuus selvittää tosiasioita Makishasta ja hänen tarjoamistaan ​​palveluista, kun taas Portfolio-sivulla on pääsy onnistuneesti toteutettuihin projekteihin. Blogi-osio puolestaan ​​sisältää hyödyllisiä artikkeleita, jotka liittyvät Makishan tärkeään erikoistumiseen. Niitä päivitetään säännöllisesti tarjotakseen lukijoille ajantasaista tietoa, josta he voivat olla kiinnostuneita.

Portfolion kohokohta, joka erottaa sen muista vastaavista projekteista, on ”Work with Me” -osa. Täällä voit täyttää kyselylomakkeen määrittelemällä pyydetyt projektiin liittyvät yksityiskohdat. Tämä on kätevä vaihtoehto potentiaalisille asiakkaille, jotka haluavat käsitellä kirjoittajaa.

3. Ben Rizzo

Ben Rizzo

Luo salkku ilmaiseksi

Ben Rizzo on toinen esimerkki Squarespace-sivustolla suunnitellusta laadukkaasta salkusivustosta. Portfolio kuuluu Ben Rizzolle – ammattitaiteilijalle, joka haluaa esitellä luovuutensa yleisölle ja antaa heille tietää henkilökohtaisesta ja melko ainutlaatuisesta näkemyksestään maalauksesta ja taiteesta yleensä.

Salkku näyttää ensi silmäyksellä melko yksinkertaiselta, ja täältä puuttuu ehdottomasti joitain välttämättömiä elementtejä. Tämä tunnetaan ensimmäisistä hetkeistä, jotka vietetään verkkosivustolla. Kun pääset kotisivulle, näet aluksi kaksi koko näytön kansilehteä – maalauksia ja piirroksia. Se on aika hyvää, koska sinulla on mahdollisuus siirtyä suoraan gallerian selaamiseen. Jokainen galleriaosasto sisältää kymmeniä Benin teoksia. Siellä on myös esikatseluvaihtoehto, joka mahdollistaa kunkin teoksen näkemisen lähemmäksi nauttien sen erityisestä houkutuksesta. Tämä auttaa tuntemaan kirjoittajan visiota ja luovaa kykyä.

Toisaalta, et löydä mitään tietoja Benistä, hänen elämäkerttaan, urasta, ammatillisesta etenemisestä tai hänen seuraamistaan ​​taiteen suuntauksista. Tämä on yksi tämän salkun kriittisimmistä haitoista. Jotta voit määrittää kiinnostavat tiedot, sinun on siirryttävä Yhteystiedot-osioon tai taiteilijan Instagram-tiliin, joka on myös täällä. Taiteesta kiinnostuneet käyttäjät arvostavat tilaisuutta lukea Oppitunnit-osiossa julkaistut viestit. Niitä ei täällä ole paljon, mutta sivua päivitetään säännöllisesti uusilla niche-aiheisilla artikkeleilla.

4. Lee Holmes

Lee Holmes

Luo salkku ilmaiseksi

Lee Holmes on ammattimaisen elokuvantekijän, tuottajan, ohjaaja, toimittajan ja liikegrafiikan asiantuntijan Lee Holmesin laadukas, informatiivinen ja kuormitettu tuotevalikoima. Leen kokemus on todella laaja ja vaikuttava, aina elokuvien tuotannosta musiikkivideoiden luomiseen ja yhteistyöhön maailmankuulujen yritysten, kuten National Geographic TV, kanssa & Virgin EMI tai Harper’s Bazaar. Tämä auttaa luomaan positiivisen vaikutelman Leeestä, hänen lahjakkuudestaan ​​ja ammatillisista saavutuksista.

Portfolio tekee vaikutuksen jokaisesta vierailijasta ensimmäisistä sekunneista selaamisen jälkeen. Kun pääset kotisivulle, näet aluksi koko näytön kuvia tekijän kokoelmasta. Heillä ei ole kuvauksia tai ennakkoja, jotka auttaisivat sinua selvittämään näiden projektien yksityiskohdat.

Ainoa asia, jonka huomaat sivulla, on Enter-painike, joka ohjaa sinut muille verkkosivustoille. Itse asiassa niitä on täällä vain kaksi, mutta se riittää, kun kyse on portfolion kehittämisestä. Tietoja-sivu tarjoaa lyhyitä tietoja Leeestä ja hänen tärkeimmistä yhteyshenkilöistään, kun taas Valittu työ -sivulla voit esikatsella joitain elokuvantekijän luomista parhaista projekteista. Lisäksi on pääsy tekijän sosiaalisen verkoston tileille, joissa voi myös selvittää puuttuvat tiedot. Tämä on mielenkiintoinen esimerkki Squarespace-portfoliosta.

5. Christine Gregory valokuvaus

Christine Gregory valokuvaus

Luo salkku ilmaiseksi

“Olen rakastunut rakkauden kaappaamiseen” – se on motto, joka näytetään kotisivulla Christine Gregory valokuvaus käyttäjät näkevät kun käyvät salkussa. Verkkosivusto kuuluu Christine Gregorylle, ammattivalokuvaajalle, joka asuu Virginiassa. Christine keskittyy pääasiassa muotokuviin, mutta hän tekee myös itse valokuvia, jotka nauttivat suosiota asiakkaidensa kanssa. Hän myöntää rakastavansa työskennellä ihmisten kanssa ja hänellä on erityinen intohimo vangita todellisia tunteita ja erityisiä hetkiä, jotka hän voi jakaa pariskunnille ja perheille.

Portfolio on todella uskomaton, koska se antaa tuntea ne erityiset tunteet, jotka paljastuvat jokaisessa valokuvassa. Heti ensimmäisestä kotisivulta viettämästäsi sekunnista lähtien sinulla on halu jatkaa selaamista portfolion nähdäksesi kaikki galleriat omin silmin. Ja se ei ole ihme, koska kotisivulle sisältyy koko näytön mustavalkoinen valokuva parista, jotka näyttävät niin lempeiltä, ​​romanttisilta ja erityisiltä, ​​että tunnet halua nähdä muut Christinen mestariteokset. Sitä varten sinun on aktivoitava Capures-painike, joka ohjataan itse salkkuun. Christinen tileihin pääsee myös suosituissa sosiaalisissa verkostoissa, joissa käyttäjät saattavat tietää enemmän hänestä.

Kun pääset salkusivulle, tunnet myös erityisen viehättävän ja epätavallisen ilmapiirin, joka on niin tyypillistä valokuvaajalle. Tämä ilmenee alun perin galleriaosastojen nimissä, jotka kuulostavat ainutlaatuisilta mutta niin erityisiltä. Näin voit selata seuraavia osioita: Suukot, I Dos, Äidit ja isät ja vauvat, Living, Boudoir. Täällä on myös Yhteys-, Tietoja- ja Blogisivut, jotka tarjoavat tyhjentäviä tietoja Christinesta. Se on todellakin erityinen Squarespace-pohjainen portfolionäyte!

6. Minun satunnaiset näkymäni

Minun satunnaiset näkymäni

Luo salkku ilmaiseksi

Minun satunnaiset näkymäni tarjoaa mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tietoja Derrick Lee Parkerista. Hän on ammattimainen valokuvaaja, tarinankertoja, verkkosivujen suunnittelija ja jopa kit -lehtinen. Tämä portfolio-verkkosivusto on erityinen paikka Derrickille jakaa sekä hänen valokuvia että elämäntarinoita, jotka paljastavat hänen persoonallisuutensa.

Verkkosivusto ei näytä monimutkaiselta tai ylikuormitetulta erityisominaisuuksilla tai sisustuselementeillä. Sen sijaan se on yksinkertainen, hyvin jäsennelty ja intuitiivinen – juuri sitä useimmat käyttäjät arvostavat tällaisissa projekteissa. Kotisivulla on paljon pieniä Derrickin värillisiä valokuvia, jotka seisovat valkoista taustaa vasten ja näyttävät todella houkuttelevilta. Valokuvaajalta löytyy myös lyhyitä tietoja sekä pääsy hänen useisiin sosiaalisen verkoston tileihinsä, joissa jokainen voi saada lisätietoja hänestä ja selata hänen valokuvakokoelmiaan..

Kotisivulta pääset kahteen osaan – Kuvat tai Tarinat – vain muutamalla napsautuksella. Kuvat-sivu puolestaan ​​sisältää useita alaluokkia sisällön tyypin perusteella. Nämä ovat kuvia, tarinoita, valokuvaustunteja ja minua. Tässä on myös joitain asiakaskokemuksia, jotka auttavat luomaan oikean kuvan kirjoittajasta. Tarinat-sivu on paikka, jossa Derrick voi ilmaista kuvan ottamisen iloa, harrastuksiaan, ideoitaan ja mielenkiintoisia elämäntarinoita. Tässä on mahdollista lajitella tarinoita luokkien mukaan löytääksesi niitä, joista olet todella kiinnostunut. Se on kätevä ja kätevä kaikille.

7. Mukavuuden sävy

Mukavuuden sävy

Luo salkku ilmaiseksi

Mukavuuden sävy on Nicole: n omistama ja hallinnoima valokuvaussalkku. Tässä on paikka julkaista valokuvausteoksia ja mielenkiintoisia merkintöjä elämäntilanteista ja tarinoista, jotka hän haluaisi kertoa lukijoilleen..

Verkkosivusto luo positiivisia vaikutelmia alusta alkaen – se näyttää valoisalta ja houkuttelevalta, mikä herättää halua jatkaa selaamista muissa osioissaan. Samanaikaisesti et löydä täältä monia viestejä, koska tärkeimmät portfolion painopisteet keskittyvät Nicolin ottamien valokuvien ympärille. Se on kuitenkin tyypillistä tällaisille projekteille.

Portfolio-sivu, jossa on uskomaton valokuvakokoelma, puhuu sanoja paremmin. Kaikki kuvat on jaettu gallerioihin niiden rakojen suhteen, joihin ne kuuluvat. Näitä ovat kadut, maisemat, Mundane ja muotokuvat. Jokaista kuvaa voidaan tarkastella yksityiskohtaisesti ja jokainen niistä on korkealaatuista. Tämä on paras todiste Nicolen ammattitaidosta. Portfolio-sivun lisäksi voi käyttää blogia, yhteystietoja ja tietoja -sivuja. Valokuvaajan sosiaaliset verkostot -tilit ovat myös täällä. Tämä lisää salkun toiminnallisuutta ja selaamisen mukavuutta. Upea työ, joka on ehdottomasti huomion arvoinen!

Bottom Line

Squarespace on yksi ominaisuuksista täynnä ja suositut DIY-verkkosivustojen rakentajat, joka ansaitsee tulla sisällytettäväksi parhaimpien nykyaikaisten web-rakennustyökalujen luetteloon. Alusta on toimiva ja riittävän joustava, jotta käyttäjät voivat luoda erityyppisiä projekteja. Sen ominaisuusjoukot ja integroidut suunnittelun räätälöintityökalut tekevät siitä kuitenkin erinomaisen valinnan salkun verkkosivujen kehittämiseen.

Squarespacella suunnitellut salkut näyttävät täytetyiltä ja visuaalisesti miellyttäviltä. Niissä on kaikki vaadittavat osiot, luokat ja verkkosivujen suunnittelun elementit. Verkkosivun rakentaja antaa mahdollisuuden luoda ja integroida brändilogoja ja kansilehtiä, jotta kullekin salkolle saadaan räätälöity suunnittelu. Siellä on myös mahdollisuus ladata korkealaatuisia valokuvia luomaan upeita gallerioita, integroimaan sosiaalisen median painikkeita, online-lomakkeita ja muita elementtejä, jotka ovat välttämättömiä kaikille ammattilaisille. Tämän vuoksi Squarespace on arvokas valinta kaikille, joilla on tarkoitus aloittaa projekti esittelemään taideteoksia tai henkilökohtaisia ​​mestariteoksia.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map