Parhaita esimerkkejä neliötilan blogeista

Ruututilan esimerkki-verkkosivustot


Squarespace – on luotettu verkkosivustojen rakentaja, joka on saavuttanut maailmanlaajuista suosiota monien edistyneiden suunnittelun räätälöintityökalujen, monipuolisten mallien monipuolisuuden avulla erilaisille markkinarakoille ja valmisprojektien huippuluokan toiminnallisuuden ansiosta. Verkkosivun rakentaja toimii todella hyvin erityyppisten verkkosivustojen luomisessa, mutta sen ominaisuusjoukko on suunnattu pääasiassa pienet digitaalikaupat, yritysverkkosivustot ja blogit.

Blogin suunnittelussa Squarespace varmistaa helpon käytön ja kätevän verkkosivustojen kehitysprosessin. Blogging-moottori mahdollistaa laadukkaiden blogien perustamisen käyttäjille, jotka haluavat isännöidä podcastejaan ja julkaista säännöllisesti informatiivisia viestejä. Yksi suosituimmista blogiin liittyvistä ominaisuuksista, Squarespace tarjoaa, on järkevää mainita paikannustiedot, artikkelin lähettäminen ja muokkaaminen, kommenttien / palautusten upottaminen, RSS-syötteiden integrointi, iTunes-merkinnät, uudelleenlogaaminen, sosiaalisen median integrointi ja monet muut.

Jotta ymmärrämme, mitä ominaisuuksia verkkosivustojen rakentajalla on varastossa, on katsottava joitain parhaista verkkosivustojen rakentajan kanssa kehitettyjen blogien näytteistä. On korkea aika tehdä se. Joten aloitetaan nyt!

1. Goyo ulkona

Goyo ulkona

Luo blogi ILMAISEKSI

Goyo ulkona on huippuluokan kohde kaikille, jotka etsivät täydellistä, hauskaa ja kiinnostavaa ulkoilua. Ne tarjoavat täydellisen kuvan hienoimmista ja ainutlaatuisimmista tapahtumista ympäri maata, jotka liittyvät jotenkin ulkoiluharrastuksiin, taiteisiin, festivaaleihin, musiikkiin jne..

Verkkosivua selatessasi voit lukea useita viestejä toiminnoista, joista suurin osa ihmisiä kiinnostaa. Artikkelit ja muut verkkosivustosisältöt päivitetään säännöllisesti palveluntarjoajien käyttäjille, joilla on ajantasaista tietoa ja vain viimeisimmät tosiasiat. . Jokaisen viestin mukana tulee avoin kommenttiosasto, jossa lukijat voivat jakaa vaikutelmiaan, ideoitaan ja ajatuksiaan.

Valikkokohdoista löydät aktiviteetteja (Vesiurheilu, pyöräily, lumiurheilu, vaellus & Leiri), Lehdessä, kalenterissa ja myymälässä. He antavat mahdollisuuden tarkastella suunniteltuja tapahtumia ja aktiviteetteja, esiteltyjä tarinoita ja viestejä, karttoja, pakkausluetteloita ja muita hyödyllisiä tietoja. Päästäksesi vaadittuun kohtaan, avaa avattava valikko löytääksesi tarvitsemasi tiedot. Pysyäksesi tietoisena verkkosivustojen päivityksistä voi tilata uutiskirjeen, liittyä yhteisöön ja muodostaa yhteyden sosiaalisen median tileihin. Tämä tehdään vain muutamalla napsautuksella vain intuitiivisen verkkosivun selaamisen ja kätevän asettelun vuoksi.

2. Hotellin viikonloppu

Hotellin viikonloppu

Luo blogi ILMAISEKSI

Hotellin viikonloppu kattaa kokoelman matkajuttuja, valokuvapäiväkirjoja ja hotelliin liittyviä muistoja, jotka kiinnostavat kiinnostusta matka-harrastajia ympäri maailmaa. Projekti on täydellinen tietolähde lukijoille, jotka haluavat löytää todellisia matkalokiviä – kohteita, joista he ovat kiehtovia.

Verkkosivusto sisältää useita osioita, harmonisesti kattaen verkkolehden ja matkakeskuksen verkkokaupan, josta jokainen voi tilata ainutlaatuisia matkamuistoja (koti-, wellness-, muoti- ja kauneustuotteet) ympäri maailmaa. Hotellit-osio toimittaa tietoja ja useita kuvia maailman suosituista hotelleista, kun taas Matka-osiossa on sisäpiiriohjeita ja matkapäiväkirjoja, jotka tarjoavat yksityiskohtaisia ​​tietoja verkkosivustolla näkyvistä sijainneista..

Projektin todellinen kohokohta on Etsi kohde -osa. Täältä kaikki, jotka etsivät täydellistä oleskelupaikkaa, voivat löytää tarvittavat ja todella arvokkaat tiedot. Käyttäjien mukavuuden vuoksi osa on jaettu useisiin luokkiin ensisijaisen kohteen perusteella. Näitä ovat City Escape, Beach Side, Välimeren alue, Karibia, Meksiko, Marokko, Italian auringon alla, häämatka, Surf, Eurooppa, Oseania ja muut. Juuri tämä antaa sivustolle erityisen houkuttelun.

3. Yassmin Abdel – Magied

Yassmin Abdel - Magied

Luo blogi ILMAISEKSI

Yassmin Abdel – Magied on sudanilaisen – australialaisen kirjailijan, sosiaalisen voittajan edustajan ja lähetystoiminnan harjoittajan Yassmin Abdel-Magiedin henkilökohtainen verkkosivusto. Hän on julkaissut useita kaunokirjallisia kirjoja, esseitä ja muistelmia lapsille ja aikuisille, mikä on tuonut hänelle vaikuttavan suosion. Kirjailija on myös perustanut useita lukijajärjestöjä, joissa hän jakaa työpajojaan ja avainsanoja.

Verkkosivusto on täysin keskittynyt Yassminin ammatilliseen toimintaan, kiinnostuksenkohteisiin ja ammatteihin. Käyttäjien mukavuuden ja käytön helpottamiseksi hanke on jaettu useisiin osiin, nimittäin Video, Partnership, Broadcast, Press, Writing + Reel, Tulevat tapahtumat ja monet muut. Vieritä vain sivua löytääksesi kiinnostava osio ja lue vastaavat tiedot.

Projekti mahdollistaa Yassminin julkaisujen lukemisen, podcastien kuuntelemisen, viimeaikaisten lähetysten ja tulevien tapahtumien tarkastelun. On myös mahdollisuus lukea käyttäjien lausuntoja, jotka ovat jo käyneet Yassminin näyttelyissä tai käyneet hänen kanssaan. Siellä on jopa videoesitys, joka esittelee kirjailijan tarinan, jota hänen fanit ovat kiinnostuneita katsomaan. Niille käyttäjille, jotka haluavat olla tietoisia Yassminin uutisista ja päivityksistä, on mahdollisuus liittyä hänen tiliinsä sosiaalisissa verkostoissa. Tämä on loistava esimerkki Squarespace-sivuston ylläpitämästä blogista.

4. Lee Amerikasta

Lee Amerikasta

Luo blogi ILMAISEKSI

Lee Amerikasta on henkilökohtainen blogi, jonka omistaa ja hallinnoi Lee, joka on ollut bloggaaja yli 12 vuotta. Tämä on paikka, jossa hän julkaisee useita viestejä, jotka on omistettu harrastuksilleen, elämäntapoille, suosituimmista ammateista ja kaikista muista, jotka tekevät hänestä onnelliseksi.

Blogi on helppo selata ja melko ymmärrettävää. Kun pääset kotisivulle, voit selata viestejä, joissa on kirjoittajan ottamia tosielämäkuvia. Hakuaikaa on mahdollista vähentää etsimällä valikkokohtia, joista jokainen keskittyy tietyn aiheen ympärille. Näitä ovat elämäntapa, terveys, reseptit, matkailu, musiikki, tuotteet ja paljon muuta. Jokaisessa osassa on useita valokuvia ja viestejä, jotka Lee on kirjoittanut ja julkaissut. Hakusuodatin auttaa myös vähentämään hakuaikaa, kun taas pääsy suosittuihin sosiaalisen verkoston tileihin antaa mahdollisuuden pysyä tietoisena Leen uutisista ja tapahtumista.

Niille blogin tilaajille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla Leen elämäuutisista, uusista resepteistä ja viesteistä, on myös tilaisuus tilata uutiskirje. Se on erittäin kätevä ja kätevä Lee-faneille.

5. Scandinavialist

Scandinavialist

Luo blogi ILMAISEKSI

Scandinavialist on Lontoossa sijaitseva monipuolinen luova studio, joka keskittyy sisustukseen, muotoiluun ja arkkitehtuuriin. Verkkosivun perusti ja sitä hallinnoi nyt norjalainen suunnittelija ja arkkitehti Christina Forsberg, joka onnistui kehittämään verkkosuunnittelupäiväkirjasta luovan studion, jossa keskitytään voimakkaasti esteettisiin näkymiin ja nykyaikaisiin niche-suuntauksiin.

Verkkosivustolla on vain kolme sivua, mutta tämä on enemmän kuin tarpeeksi luodakseen yhden ja erottuvan kuvan siitä, mitä kirjoittaja haluaa paljastaa. Työskenneltyään Skandinaviassa ja ulkomailla Christina haluaa kertoa innokkaasti kokemuksistaan ​​ja parhaista hankkeista, joista on tullut suosittuja asiakkaistaan ​​eri puolilta maailmaa..

Studio-sivu tarjoaa tyhjentävät tiedot projektista, sen tekijästä, yhteystiedoista ja pääsystä sosiaalisen verkoston tileille. Niille, jotka haluavat tutustua parhaimpiin Christiniin kuuluviin suunnitteluteoksiin. Täältä löydät yksityiskohtaiset kuvaukset hankkeista, jotka auttavat sinua ymmärtämään kirjoittajan visiota. Lopuksi, aikakauslehti-osiosta löytyy useita blogin kirjoituksia, jotka liittyvät sisustus-, muotoilu-, taide-, muoti- ja elämäntaparakoihin. Christina päivittää tätä osaa säännöllisesti pitääkseen lukijansa ajan tasalla viimeisistä sisustussuunnitelmista.

6. Luovan kulttuurin heimo

Luovan kulttuurin heimo

Luo blogi ILMAISEKSI

Luovan kulttuurin heimo on yksi menestyneimpiä näytteitä Squarespace-pohjaisista blogeista. Sivusto näkee tehtävänsä yhdistää kunnianhimoiset värilliset naiset antamaan heille mahdollisuuden keskustella kaikista heistä yleensä kiinnostuneista aiheista. Projektiin liittyvillä naisilla on erilaisia ​​harrastuksia ja ammatteja. He ovat ammattitaitoisia yrittäjiä, luojia, suunnittelijoita, bloggaajia, jotka haluavat löytää ajattelijoita.

Täällä, Creative Culture Tribe -yrityksessä, naiset saavat mahdollisuuden hyödyntää tärkeimpiä verkkoresursseja, jotka voivat tehokkaasti auttaa heitä kehittämään henkilökohtaisia ​​ja yritysbrändejään, jotka ovat eri kehitysvaiheissa aloittavista yrityksistä aina luotettaviin yrityksiin, joille on vuosia kokea. Kun pääset kotisivulle, saat välittömästi yhteyden yhteisöön aktivoimalla vastaavan painikkeen. Jos aiot vain saada lisätietoja organisaatiosta ja sen tavoitteista, voit siirtyä Tietoja meistä -sivulle tai suoraan blogiin, missä törmäät useisiin kapealla liittyviin viesteihin. Se on erittäin nopeaa ja helppoa kaikille ja tämä on yksi verkkosivuston suurimmista eduista.

7. Marzarella Fitness

Marzarella Fitness

Luo blogi ILMAISEKSI

Marzarella Fitness on New Jerseyssä toimiva kuntosali, jonka perusti ja hallinnoi nyt Chris Marzarella, joka on sekä henkilökohtainen kunto-ohjaaja että vahvuus & ilmastointi valmentaja. Tämä on ensisijainen kohde käyttäjille, jotka haluavat käyttää huippuluokan kuntopalveluita, mukaan lukien henkilökohtainen harjoittelu, virtuaalinen online-harjoittelu, räätälöityjä suunnitelmia asiakkaille, joilla on monipuolinen urheilutausta ja fyysinen muoto, erityiset kuntosuunnitelmat yli 40-vuotiaille sekä ammatillinen ravitsemustuki..

Blogi-osa on informatiivinen ja melko laaja. Täältä löytyy paljon hyödyllisiä artikkeleita, joissa käsitellään erilaisia ​​kunto- ja urheiluasioita. Täällä on myös tosielämästarinoita asiakkaista, jotka ovat voittaneet erilaisia ​​haasteita säännöllisen kunto-toiminnan takia. Blogia päivitetään säännöllisesti, jotta kaikille Chrisin asiakkaille ja vain urheilusta ja terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneille ihmisille on mahdollista löytää vastauksia kiinnostaviin kysymyksiin..

Lisäksi verkkosivusto sisältää erillisen suositteluluokan, jossa on paljon Chrisin asiakkaiden julkaisemia kommentteja, UKK-osio ja yleisiä tietoja kuntosalista, tarjottuista palveluista ja yhteystiedoista. Hyvää työtä!

Bottom Line

Squarespace on pilvipalvelusivustojen rakentaja, joka on erottunut voimakkaasta toiminnallisuudestaan, huipputeknisestä suunnittelusta ja monista työkaluista, jotka auttavat saamaan kaiken hyödyn järjestelmän käytöstä. Alusta on loistava valinta kaiken tyyppisille hankkeille, mutta erityistä huomiota kiinnitetään edelleen Squarespace-pohjaisiin blogeihin. Ei ole ihme, koska nämä projektit erottuvat joukosta niiden informatiivisen arvon, houkuttelevan suunnittelun, loogisen rakenteen ja intuitiivisen selaustavan vuoksi.

Squarespace-palvelulla avattujen bloginäytteiden korkea laatu, joustavuus ja toimivuus näkyvät kaikissa yksityiskohdissa ja verkkosivustoelementeissä. Jopa aloittelija voi luoda tällaisen blogin ilman vaadittuja koodaustaitoja. Viestien lisääminen ja päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Sama koskee blogin edelleenhallintaa ja markkinointia. Kaiken kaikkiaan Squarespace on kelvollinen verkkosivustojen rakentaja, joka aloittaa henkilökohtaisen tai yritysblogin.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map