Parhaita esimerkkejä neliötilan verkkosivustoista

Ruututilan esimerkki-verkkosivustot


Squarespace – on verkkosivustojen rakentaja, joka mahdollistaa erilaisten projektien luomisen blogeista ja portfolioista aina pieniin ja keskisuuriin verkkokauppoihin. Ohjelmisto on käyttäjäystävällinen ja helppo työkalu ammattitaitoisille web-kehittäjille ja niille, joilta puuttuu verkkosivujen suunnittelutaitoja. Sen blogi- ja verkkokaupan ominaisuudet, reagoivat mallit ja runsaasti räätälöintityökaluja tekevät järjestelmästä mukavan valinnan nykyaikaisten web-suunnitteluprojektiesi kehittämiseen.

Olen varma, että olet kuullut monia fantastisia juttuja Squarespacesta, erityisesti sen huipputeknisestä aloitussivusta, joka on suunniteltu vähintään muutaman kerran vuodessa, sen huippuluokan, kiillotetut mallit ja erittäin ystävällinen tekninen tuki..

Etkö voi päättää parhaasta Squarespace-nichestä? Haluatko tietää enemmän verkkosivustoista, joita voit avata sen kanssa? Katsele sitten joitain parhaista Squarespace-sivustolla suunniteltujen verkkosivustojen näytteistä nähdäksesi, mitä alusta tarjoaa sinulle.

1. Shine-sykli

Shine-sykli

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Shine-sykli on pyöräilystudio, joka on omistettu auttamaan ihmisiä johtamaan terveellisiä elämäntapoja harjoittamalla säännöllisiä liikuntoja ja vartaloharjoittelua. Yrityksen tavoitteista ei ole enää tarkoitus puhua – verkkosivun kotisivulla oleva koko näytön esittelyvideo on tuhannen sanan arvoinen.

Siellä on myös pääsy tärkeimpiin verkkosivustojen valikkokohtiin saadaksesi tietoa luokista, ohjaajista ja ajoittaa studion tarjoukset. Niille, jotka eivät ole varmoja studion jäsenyyden perusteluista, täällä on mahdollista varata ilmainen luokka kokeillaksesi sitä..

2. Marvil Fit

Marvil Fit

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Marvil Fit on kuntostudio, joka näkee tehtävänsä auttaa ihmisiä laihtumaan, veistämään kehonsa, tulemaan sopivaksi ja saavuttamaan elinikäiset tavoitteensa. Verkkosivusto näyttää yksinkertaiselta, mutta se välittää tyhjentävää tietoa studiosta ja sen tarjoamista palveluista. Suurimpien valikkokohtien – Koti, Kurssit, Ohjaajat, Ohjelma – avulla on mahdollista tutkia studion tarjoamia palveluita löytääksesi sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon..

Täällä on mahdollisuus ostaa kursseja ilmoittautumalla tilille ja tutkimalla kunkin ohjelman tarjoamia ehtoja. UKK-osio, pääsy sosiaalisen verkoston tilille ja blogi, jossa on informatiivisia terveyteen liittyviä viestejä, auttavat sinua pitämään olosi kunnossa ja pysymään terveenä.

3. Pariteetin paradigma

Pariteetin paradigma

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Pariteetin paradigma on yritysjohtajien koalitio, joka keskittyy ideoiden tuottamiseen käsittelemään yritysjohtajien sukupuolieroongelmia. Liikkeen perimmäisenä tavoitteena on saavuttaa täysi sukupuolten tasa-arvo vuoteen 2030 mennessä. Sivusto kehitettiin tukemaan tätä ajatusta. Sen muotoilu on tiukka ja se tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja tärkeimpien näkökohtien kattamiseksi. Valikko kattaa useita kohtia – Tietoja, Ongelma, Ratkaisu, Uutishuone, Ota yhteyttä ja Blogi.

Siellä on myös avattavia valikkoosia, joiden avulla saat käsityksen ongelmasta ja autat sen ratkaisemisessa. Ne käyttäjät, jotka ovat kiinnostuneita pariteettiliikkeestä, voivat ottaa yhteyttä sen edustajiin täyttämällä yhteyslomakkeen tai liittymällä heidän tilinsä sosiaalisiin verkostoihin..

4. Penny Burns

Penny Burns

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Penny Burns on perheyritys, jonka perustajana oli alun perin Penny Burns. Tämä on käsintehtyjen kodin tarvikkeiden verkkokauppa, jolla on ainutlaatuiset kuviot ja kankaat. Verkkokauppa esittelee useita ylellisten koditarvikkeiden kokoelmia, jotka antavat nykyaikaisen ilmeen missä tahansa sisustuksessa. Tilauksen tekemiseen voit selata tyynyjä, kankaita, tekstiilejä ja muita lahjoja.

Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan alkuperäiset valokuvat ja yksityiskohtaiset kuvaukset valinnan yksinkertaistamiseksi. Tilaamalla tiettyä tuotetta, voit valita sen erityisparametrit, kuten värit, määrän jne. Vieraile aikaa Penny Burns -sosiaalitileillä löytääksesi lisää ostosvaihtoehtoja.

5. Aimee Vedot

Aimee Vedot

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Aimee Vedot on verkkokauppa, jonka omistaa ja ylläpitää Aimee Betts – Sekoitettujen medioiden tekstiilisuunnittelija-asiantuntija, joka on erikoistunut punomiseen ja kirjontaan. Verkkosivun muotoilu ja värivalikoima näyttävät ensi silmäyksellä melko yksinkertaiselta, mutta heidän välittämänsä tiedot riittävät vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tuotteiden kirkkaat valokuvat erottuvat selvästi lumivalkoiselta taustalta ja herättävät käyttäjien huomion. Tuotteet-osio antaa pääsyn tärkeimpiin tuoteryhmiin valinnan yksinkertaistamiseksi.

Voit myös tutustua muihin verkkosivustoihin ja katsoa valmistuneita projekteja, tietoja Aimeesta ja hänen studiosta, työpajoja, viimeisimpiä uutisia jne. Voit tehdä tilauksen vain löytää tuotesivu, etsiä yksityiskohdat, valokuvat ja siirtyä eteenpäin ostaa tuotteen. Tämä on mukava esimerkki Squarespace-sivustolla luodusta verkkokaupasta.

6. Sandford PR

Sandford PR

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Sandford PR on Lontoossa sijaitseva integroitu sosiaalisen median ja PR-konsulttiyritys, joka on erikoistunut arkkitehtuurin, muotoilun, ylellisyyden, sisustuksen ja elämäntavan aloihin. Ne auttavat yrityksiä kasvattamaan tuottavuuttaan käynnistämällä luovia kampanjoita ja kehittämällä viestinnän lähestymistapoja. Siirrymällä verkkosivuston kotisivulle saat tietoja agentuurista, sen PR- ja sosiaalipalveluista, asiakkaiden portfolioista ja sosiaalisen median tileistä.

Verkkosivustolla on helppo selata, koska käyttäjät pääsevät vaadittuihin tietoihin joko verkkosivuston valikosta tai suoraan kotisivulta. Pääosien kirkkaat kuvat ovat kirkkaasti lumivalkoista taustaa vasten kiinnittääkseen käyttäjien huomion ja kannustaa heitä tuottavaan yhteistyöhön.

7. Kaksikymmentätuhatta hertsiä

Kaksikymmentätuhatta hertsiä

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kaksikymmentätuhatta hertsiä kiinnittää käyttäjän huomion heti ensimmäisestä hetkestä, kun vierailet siinä. Kotisivulla on laajakuvainen sarjakuvamainen kuva, joka on suunniteltu kirkkain värein ja joka kehottaa haluamaan vierittää sivua edelleen. Verkkosivun loi ja sitä hallinnoi nyt Dallas Taylor, joka on toimeenpaneva äänituottaja, joka on erikoistunut huippuluokan projektien, kuten lohkotun videopeliperävaunun, promo-kampanjoiden, palkittujen elokuvien jne. Tuotantoon..

Voit kuunnella Dallasin luomia jaksoja ja lukea niiden kuvauksia. Projektin fanit voivat käydä Kauppa-osiossa ostaakseen merkkituotteita sieltä. Täällä on myös mahdollista tehdä lahjoituksia hankkeen jatkokehityksen tukemiseksi, tilata uutiskirje ja tehdä yhteistyötä sponsorien kanssa projektin parantamiseksi. Mukava esimerkki henkilökohtaisesta Squarespace-pohjaisesta verkkosivustosta!

8. Meptik

Meptik

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Meptik ansaitsee ehdottomasti erityistä huomiota. Vieraile siinä vain saadaksesi jännitystä ja yllätys, jonka on aiheuttanut hämmästyttävä video-verkkosivuston tausta! Kun olet nähnyt sen, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin selata verkkosivustoa selvittääksesi, mistä kyse on. Meptik on Atlantassa sijaitseva luova toimisto, joka näkee tehtävänsä visuaalisesti vaikuttavien projektien kehittämisessä painottaen voimakkaasti sisällön luomista, interaktiivisia installaatioita, projektiokarttoja jne..

Yrityssalkku on yhtä vaikuttava kuin koko verkkosivustosuunnittelu. Selaa työ- ja palveluosioita saadaksesi kuvan siitä, mitä he tekevät. Oletko kiinnostunut jatkoyhteistyöstä? Siirry sitten Yhteystiedot-sivulle saadaksesi selville studion fyysisen sijainnin, kirjaudu uutiskirjeeseen tai pudota linja yrityksen edustajille. Tämä on yksi vaikuttavimmista Squarespace-verkkosivustojen näytteistä!

9. Uusi ekologinen maisemasuunnittelu & Rakentaa

Uusi ekologinen maisemasuunnittelu ja rakennus

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kaikille käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita maisemasuunnittelusta ja luovista ideoista, Uusi ekologinen maisemasuunnittelu & Rakentaa on mukava paikka vierailla. Tämä on New Eco -studion verkkosivusto, jonka tehtävänä on suunnitella ja ylläpitää maisemaa New Yorkissa ja sitä ympäröivissä paikoissa. Sivusto näyttää myös luovalta ja ainutlaatuiselta. Täysikokoisella liukusäätimellä, rikkaalla ja yksityiskohtaisella projektigallerialla ja palvelukuvauksella se ansaitsee käyttäjien huomion, jotka etsivät luovia ja ympäristöystävällisiä maisemasuunnitteluideoita.

Kirkkaat ja kylläiset projektivalokuvat erottuvat häikäisevästi valkoista taustaa vasten ja korostavat yhtiön tärkeimpiä kiinnostuksen kohteita. Verkkosivusto ansaitsee ehdottomasti käyttäjän huomion, koska se on yksi houkuttelevimmista näytteistä Squarespace-projektin kanssa kehitetyistä projekteista.

10. Squarespace

Squarespace

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kyllä, kuulit oikein – Squarespace. Heidän etusivunsa Squarespace on säännöllinen verkkosivusto, joka on rakennettu heidän omien rakentajiensa avulla. Sitä ylläpidetään samoilla palvelimilla, joissa asiakkaiden verkkosivuja isännöidään. Älykäs esimerkki tappamisesta markkinointistrategiasta, joka on luotettava asiakkaille. Ja olen varma, että se toimii. Hatut pois joukkueelle.

11. Turner Entertainment International

Turner Entertainment International

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Turner International on yritys, joka hallinnoi suosituimpien Turner-tuotemerkkien, nimittäin TNT, CNN, Boomerang, Cartoon Network, TCM Turner Classic Movies, videoversioita sekä useita sijaintikohtaisia ​​yrityksiä ja verkkoja, jotka sijaitsevat Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa, Lähi-idässä ja Aasia ja Tyynenmeren alue. Sillä on myös kumppanuussuhteita Warner Bros.: n ja HBO: n kanssa. Heidän verkkosivustonsa on täysin yrityksen tärkeimmän liiketoiminnan painopiste, ja on ehdottomasti mielenkiintoista selata kaikkia elokuvan faneja.

Verkkosivusto kiinnittää käyttäjän huomion heti ensi näkemältä, sillä kotisivu sisältää suuria valokuvia suosituista TV-sarjojen julisteista / näyttelijöistä. Siellä on myös tarkkaa mutta informatiivista ja yksityiskohtaista tietoa yrityksestä ja sen tilanteesta. Kun vierität sivua alas, löydät videoita yrityksen hallinnoimista esityksistä ja trailereista. Tämä antaa projektille viihdyttävän ja vuorovaikutteisen keskittymisen, joka kannustaa jatkamaan selaamista. Lisää videoita ja yritysuutisia on saatavana vastaavissa verkkosivustojen osioissa – Näyttelyt & Perävaunut sekä uutiset.

Verkkosivun suunnittelu ja rakenne ovat loogisia ja tiiviit. Kaikki elementit ovat paikoillaan täällä ja pääsee nopeasti verkkosivuston pääsivuille. Mustavalkoiset värit hallitsevat verkkosivuston väripalettia, mikä antaa sivustolle houkuttelevan, luotettavan ja ammattimaisen ilmeen.

12. WIRED by Design Landing Page

WIRED by Design Landing Page

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Aloitussivuille Squarespace on loistava ratkaisu. Alustan uusi versio (Ruututila 7) on teemojen lisäksi kansiosivujen kirjasto, joka on suunniteltu erityisesti mainossivujen tai muiden yhden sivun projektien luomiseen. Täydellinen esimerkki näistä sanoista on tämä aloitussivu. WIRED käytti Squarespacea luomaan vaikuttavan aloitussivun, jossa oli rekisteröintilomake heidän uusimmalle Johdotettu Design projekti – elävä aikakauslehti, joka toi yhteen maailman luovimmat mielet. Tätä sivustoa tarkasteltaessa voit välittää paljon tietoa kuvien ja vähimmäiskopion avulla, unohtaaksesi kävijöitäsi paljon tekstisisältöä.

13. Tufts-lääketutkimuksen tutkimuskeskus

Tufts-lääketutkimuksen tutkimuskeskus

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Organisaation nimi – Tufts-lääketutkimuksen tutkimuskeskus – puhuu puolestaan. Tämä on itsenäinen voittoa tavoittelematon akateeminen tutkimuskeskus, joka toimii Tuftsin yliopistollisen lääketieteellisen korkeakoulun perusteella Bostonissa, MA. Organisaation tehtävänä on tarjota tietopohjainen analyysi auttaa lääkkeiden valmistajia ja päätöksentekijöitä parantamaan tutkimus- ja kehitystyönsä tehokkuutta. Keskuksen verkkosivusto näyttää luotetulta, vaikuttavalta ja organisaation päätavoitteen mukaiselta.

Kun pääset kotisivulle, sinulle tarjotaan tarkat tiedot keskustasta, sen historiasta, tavoitteista ja yleisistä tosiasioista. Alatunnisteessa on myös viimeaikaisia ​​Twitter-viestejä keskuksesta ja sen toiminnasta, samoin kuin kontaktit ja sosiaalisen verkoston painikkeet, jotka ovat käytettävissä alatunnisteessa nopeaa yhteyttä varten organisaation edustajiin.

Verkkosivustolla on useita sivuja, jotka tarjoavat tyhjentävää tietoa sen tehtävästä, tehtävistä, suoritetuista töistä ja muista merkittävistä asioista. Avattava valikko on melko laaja ja sisältää sellaisia ​​osioita kuin Tietoja, Kurssit & Koulutus, julkaisut, tutkimus, CSDD-uutiset ja jopa verkkokauppa, josta voi ostaa keskukseen liittyviä tuotteita. Kaiken kaikkiaan tämä on mahtava esimerkki ammatillisesta verkkosivustosta, joka avattiin Squarespace-sivustolla.

14. Laicale

Lacale

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Laicale ei ole vain verkkokauppa, vaan myös kampaamon hyvin suunniteltu läsnäolo verkossa. Tämän verkkosivuston kautta voit varata ajanvarauksen ja ostaa myös luonnollisia, eläinystävällisiä hiustenhoitotuotteita. Verkkosivusto näyttää hämmästyttävältä ja on jopa hiukan Squarespace-ish sen ulkoasussa, kirjasimissa ja värivalikoimassa. Tästä Squarespace-esimerkistä voit oppia tekemään tiukasti suunnitellusta verkkosivustosta lähes täydellisen esimerkin muodin verkkokaupasta..

15. Tervetuloa Winonaan

Tervetuloa Winonaan

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Tervetuloa Winonaan on verkkoprojekti, joka kertoo suositusta Hollywood-tähdestä Winona Ryderin ohjaamasta samankaltaisesta valokuvakirjasta. Kirja kuvaa näyttelijän elämäntarinan ja sisältää monia valokuvia hänen kotikaupungistaan, jota kutsutaan myös Winonaksi. Mikä on mielenkiintoista, jokaisen kirjan kopion on allekirjoittanut Winona Ryder henkilökohtaisesti, kun taas koko myyntiehdotuksen budjetti menee suoraan American Indian College Fund -rahastoon..

Kun laskeudut kotisivulle, et voi huomata koko näytön videotausta, joka kuvaa yhtä elokuvan kohtauksista Winona Ryderin kanssa. Tämä on yksi verkkosivuston kohokohdista, joka epäilemättä kiinnittää käyttäjän huomion. Kotisivulla ollessasi voit valita yhden kahdesta mahdollisesta vaiheesta – joko katsella elokuvia näyttelijän kanssa tai siirtyä verkkosivuille, jotka tarjoavat yksityiskohtaisia ​​tietoja teoksesta, näyttelijästä ja paikasta, jossa hän kasvoi. Verkkosivustolla on runsaasti kirkkaita todellisia valokuvia sijainnista, ja tämä on toinen ominaisuus, jota käyttäjät käyttävät projektissa.

Kaikille käyttäjille, joilla on halu ostaa kirja, verkkosivusto myöntää pääsyn Osta kirja -sivulle, josta he voivat tilata sen. Tämä verkkokaupan ominaisuus lisää verkkosivuston suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

16. Hän tekee hänet

Hän tekee hänet

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Hän tekee hänet on muotihahmoinen projekti, jota johtaa ja hallinnoi Allison Graham – Jamaikalla syntynyt lesbo nainen, jolla on oma näkemys miesten vaatteista ja elämästä. Aivan kuten verkkosivuston omistaja, projekti näyttää ainutlaatuiselta ja hieman epätavalliselta. Se on suunniteltu vaaleanharmaan ja valkoisen värivalikoiman avulla, mikä antaa sille sileän ja rauhallisen suunnittelun. Täällä on myös monia kirkkaita kuvia, jotka seisovat elävästi valkoista taustaa vasten ja kiinnittävät käyttäjien huomion viesteihin, joita Allison julkaisee verkkosivustolla.

Käyttäjillä on mahdollisuus selata verkkosivuja saadakseen käsityksen projektista ja sen omistajan kertomasta tarinasta. Näitä ovat koti, muoti, matkailu, projektit ja yhteyshenkilöt. Sieltä he voivat saada lisätietoja Allisonin esittämistä muotiideoista ja hänen johtamasta projektista. Niille, jotka haluavat ostaa joitain hänen suunnittelemistasa tuotemerkeistä, on pääsy erilliselle “Miesten unelmiensa miehelle” -sivulle. Siellä kaikki voivat tehdä tilauksen ja saada brändin vaatteita Allisonilta. Tällainen toiminnallisuus tekee projektista melko mukavan sekoituksen tavanomaisesta verkkosivustosta, johon on kytketty verkkokauppa – loistava idea Squarespace-kehittäjiltä!

17. Alissa Bell

Alissa Bell

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Alissa Bell on moderni mukautettu paperitavaratalo, jonka avasi ja hallinnoi Alissa Bell. Studio on sitoutunut tarjoamaan laadukkaita nykyaikaisia ​​paperituotteita, jotka ovat tyypillisiä epätavallisella tavalla, joilla on ainutlaatuinen muotoilu ja jotka yhdistävät ylellisyyttä kaikkiin arkeen ja erityisiin elämän hetkiin. Kaikki studion suunnittelemat tuotteet näyttävät erinomaisilta ja ainutlaatuisilta – aivan kuten verkkosivusto!

Kun pääset verkkosivustolle, laskeudut kotisivulle, joka tarjoaa kaksi vaihtoehtoa – voit joko päästä muille verkkosivujen sivuille tai ostaa malliston, jota studio tarjoaa myytävänä. Molemmat vaihtoehdot ovat käteviä ja käteviä, ja molemmat vaihtoehdot ovat kaikkien ulottuvilla. Tutkiessaan verkkosivustoa voit saada tietoa studiosta, tarkastella sen hakukirjaa, lukea kirjoittajan päiväkirjaa ja viimeinkin tehdä tilauksen vain muutamalla napsautuksella. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä omistajaan tai studion johtajaan Yhteystiedot-osion kautta tai etsiä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Kaikki vaihtoehdot ovat käsillä, mikä on kätevää jokaiselle käyttäjälle.

Verkkosivun suunnittelu on kevyt ja lempeä. Valkoinen, vaaleanharmaa ja vaaleanpunainen väri hallitsevat suurimmassa osassa verkkosivustojen elementtejä. Juuri tämä antaa projektille houkuttelevan, tarjouksen ja jopa romanttisen tunteen.

18. Jules Davies

Jules Davies

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jules Davies on ammattimainen online-portfolio, joka puhuu puolestaan. Et löydä täältä paljon tekstiä tai viestejä – vain valokuvia, joista kymmeniä on kaikilla sivuilla. Salkku kuuluu Jules Daviesille – valokuvaajalle, jolla on paljon tarjottavaa jokaiselle asiakkaalle.

Verkkosivusto on rakenteellisesti yksinkertainen ja intuitiivinen. Täällä on useita sivuja, jotka sisältävät sarjan valokuvasarjoja, jotka on jaettu temaattisiin luokkiin, mukaan lukien Lifestyle + Outdoor, Toimituksellinen ja Muoti. Jokaisessa täällä saatavassa valokuvassa on kätevä esikatseluvaihtoehto, joka mahdollistaa sen tarkastelun yksityiskohtaisesti.

Yksi verkkosivuston ominaispiirteistä on se, että kaikki valokuvat (jotka ovat kirkkaita ja selkeitä) julkaistaan ​​lumivalkoisella taustalla. Tämä keskittää käyttäjän huomion kuviin häiritsemättä muita tärkeitä osia. Oletko valmis ottamaan yhteyttä valokuvaajaan? Siirry sitten siirtymällä Yhteystiedot-sivulle, jolla voit jättää kyselysi lähettämällä online-lomakkeen tai ottaa yhteyttä Julesiin henkilökohtaisesti lähettämällä sähköpostia. Kuten näette, ammattimainen portfolio ei vaadi pitkiä kuvauksia tai monia viestejä – laadukkaat valokuvat puhuvat aina enemmän kuin tuhat sanaa!

19. Joshua Kissi

Joshua Kissi

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Joshua Kissi on ghanalais-amerikkalainen ammattiyrittäjä, joka asuu ja työskentelee nyt New Yorkissa. Hän keskittyy luovaan suuntaan, valokuvaukseen ja tarinankerrontaan, joka toteutetaan tekniikan ja taiteen yhteydessä.

Verkkosivusto on elävä ja laadukas esitys Joshuan luovuudesta ja kyvystä. Täällä on vain kolme sivua, mutta tämä riittää kertomaan tärkeimmät tiedot yrittäjästä. Kun selaat yrityssivua, saat lisätietoja Street Etiquettestä – Joshua Kissin ja hänen kumppaninsa perustaman luovan toimiston. Portfolio tarjoaa käsityksen Joshuan valokuvaus lahjakkuudesta. Tässä voit katsella useita hänen ottamiaan valokuvia, jotka ovat saatavana neljään osaan, nimittäin kaupalliseen, toimitukselliseen, henkilökohtaiseen ja liiketallenteeseen.

Viimeinkin Yhdistä-osio tarjoaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä Joshuaan keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista tai muista kysymyksistä hänen kanssaan. Se on laadukas Squarespace-pohjainen portfolionäyte, joka on ehdottomasti käyttäjän huomion arvoinen.

20. Katana kissanpentu

Katana kissanpentu

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Toinen esimerkki Squarespace-palvelun avulla käynnistetystä ammatillisesta projektista on Katana kissanpentu. Tämä on New Yorkissa sijaitsevan cocktailbaarin verkkosivusto, joka sisältyy maailman 50 parhaan baarin luetteloon.

Baarissa on japanilaiset motiivit, jotka ilmenevät suunnittelussa, siellä tarjoillaan perinteisissä ruuissa ja juomissa sekä muissa elementteissä. Sama japanilainen inspiroituneisuus jäljitettävissä verkkosivustollaan. Musta, valkoinen ja punainen väri hallitsevat tässä suunnittelussa, mikä on tyypillistä myös japanilaiselle kulttuurille. Sivusto sisältää myös erityisiä fontteja, tyylejä ja sisustuselementtejä, jotka luovat maan ainutlaatuisen ilmapiirin.

Erityistä huomiota tulisi kiinnittää baarin tarjoamaan valikkoon. Se on saatavana suoraan kotisivulta, jotta se on aina asiakkaiden ulottuvilla. Kaikissa ruuissa on ainesosaluettelo, ja siellä on myös valokuvakirjasto suosituimmista valikkokohdista. Valokuvat erottuvat väkijoukosta kirkkaiden väriensä takia, jotka vain eivät voi, mutta houkutella käyttäjien huomion. Kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita testaamaan ruokia henkilökohtaisesti, verkkosivusto tarjoaa yksityiskohtaisia ​​yhteystietoja sekä integroidun Google Maps -widgetin, joka yksinkertaistaa sijainnin hakua. Sivusto on yksi kokoelman parhaimmista Squarespace-näytteistä!

Bottom Line

Squarespace on tunnustettu nimi nykyaikaisessa web-rakennusrakoissa. Tämä on helppokäyttöinen mutta toimiva verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa runsaasti suunnittelu- ja markkinointityökaluja, verkkokauppaa ja markkinointiominaisuuksia (katso myös Esimerkkejä neliötilan myymälöistä). Sitä voidaan käyttää erityyppisten verkkosivustojen kehittämiseen yksinkertaisista aloitussivuista ja henkilökohtaiset verkkosivustot ja jopa verkkokaupoihin ja monimutkaisiin salkkuihin.

Verkkosivun rakentajan kanssa kehitetyt verkkosivustojen näytteet ovat paras todiste tästä. Heillä on kunnolliset ja vaikuttavat kuviot, kirkkaat korkealaatuiset kuvat, toimiva ja helposti navigoitava verkkosivustorakenne, selkeät asettelut ja intuitiiviset rajapinnat. Sinun ei tarvitse olla koodausasiantuntija voidaksesi avata verkkosivustoja omallasi. Squarespace-palvelun avulla selvität siitä ilman vaivaa. Liity vain verkkosivujen rakentajan palveluun ja varmista itse.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map