Parhaita esimerkkejä Ucraft-verkkosivustoista

Parhaita esimerkkejä Ucraft-verkkosivustoista


Ucraft – on pilvisivustojen rakentaja, jonka soveltamisala laskee yrityssivustojen ja aloitussivujen kehittämiseen. Alusta on suhteellisen helppo käyttää ihmisille, joilla on monipuolinen verkkosuunnittelutausta, vaikka aloittelijat saattavat tarvita enemmän aikaa palvelun hallitsemiseen ja sen kanssa rakennusprojektien aloittamiseen..

Ucraft mahdollistaa luomisen reagoivat verkkosivustot jotka tulevat koko näytön lohkoilla, edistyneillä verkkosivujen luomisominaisuuksilla ja litteällä suunnittelulla.

Verkkosivun rakentaja on täysin ilmainen, mutta siinä on useita maksettuja vaihtoehtoja, joihin kuuluu 2 viikon ilmainen kokeilu, joka mahdollistaa koko palvelun ominaisuuksien testaamisen. Tämä aika on enemmän kuin tarpeeksi ymmärtääksesi, vastaako alusta foorumin tarpeitasi vai ei. Jotta voit tehdä oikean valinnan, ota aikaa katsellaksesi parhaita näytteitä Ucraft-käyttöisistä verkkosivustoista. Tämä on varma tapa tarkistaa järjestelmän toiminnallisuus ja ominaisuusjoukot. Aloitetaan nyt.

1. SNKH Studio

SNKH Studio

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

SNKH Studio on Jerevanissa sijaitseva studio, joka on erikoistunut sisustus- ja arkkitehtisuunnitteluun vuodesta 2014. Paikka tunnetaan kunnianhimoisesta ja nuoresta joukkueestaan, upeasta tuotevalikoimastaan ​​menestyksekkäästi loppuun saatetuista projekteista ja halusta muuttaa paikkoja, joita he suunnittelevat paremmin . Täältä ei löydy monta tekstiä ja kuvausta, koska verkkosivusto tarjoaa pääasiassa laajan portfolion teoksistaan ​​projektinimillä.

Kun käytät kutakin hanketta, löydät sen lyhyen kuvauksen (sijainti, valmistumisaste, vuosi, alue jne.). Verkkosivun valikossa on myös Ihmiset-, Media- ja Say Hi-osiot sekä sosiaalisten verkkojen tilien käyttöoikeudet. Nämä ominaisuudet antavat mahdollisuuden saada lisätietoja yrityksestä työskentelevästä suunnittelijaryhmästä ja medialähteissä julkaistuista artikkeleista, jotta potentiaaliset asiakkaat haluaisivat tietää mahdollisimman paljon tietoa.

2. Me selitämme sen

Me selitämme sen

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Me selitämme sen tarttuu käyttäjien huomioon ensimmäisistä verkkosivustoilla vietetyistä sekunneista kotisivulla esitetyn animoidun taustan takia. Jos sinulla on kiire, sinun ei tarvitse selata tarkemmin ymmärtääksesi, mihin yritys on erikoistunut. Jos kuitenkin aiot tulla heidän asiakkaikseen, tutustu innostuneesti portfolio-osioon ja saat selvityksen videon tuotantoprosessi toiminnassa.

Kehittäjätiimi esitellään myös täällä, kotisivulla. Haluatko ottaa yhteyttä heihin? Kiirehdytä sitten täyttämään yhteyslomake, jossa ilmoitat nimesi, tarvitsemasi projektityypin ja budjetin, johon olet valmis investoimaan. Ole tietoinen studiopäivityksistä ja erikoistarjouksista, tilaa uutiskirje. Nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät tästä projektista kunnollisen näytteen Ucraft-verkkosivustosta.

3. NGUYEN-retkikunnat

NGUYEN-retkikunnat

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

NGUYEN on projekti, jonka omistaja ja johtaja on Viet Nguyen – kovan teknologian yrityksen Nguyen Expeditions puheenjohtaja ja perustaja. Yhtiö on mukana rakentamassa, hankkimassa ja sijoittamassa kovan teknologian yrityksiin. Verkkosivusto tarjoaa blogin ja sijoitussalkun, joka sisältää digitaaliset näytteet sovelluksista, verkkosivustoista, online-ohjelmista ja ohjelmistoista, jotka ne ovat onnistuneesti suorittaneet.

Projektin suunnittelu näyttää hieman synkeltä, ellei edes mystiseltä. Sen musta tausta luo tyylikkään, mutta hieman epätavallisen vaikutelman. Samalla se keskittää käyttäjän huomion yrityksen tarjoamiin viesti- ja palveluluetteloihin. Voit seurata yrityksen päivityksiä sosiaalitileillä kirjautumalla niihin verkkosivustolla. Käydessäsi Yhteystiedot-sivulla et voi vain selvittää tapoja ottaa yhteyttä yritykseen, vaan myös lahjoittaa yrityksen edelleen parantamiseksi ja kehittämiseksi.

4. Maerten & kumppanit

Maerten & Partners

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Maerten & kumppanit on väliaikainen ja projektihallintovirasto, jolla on rikas kokemus yritystoiminnasta. Yrityksen perustaja on Tom Maerten, joka työskentelee tiiviissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa parhaan tuloksen aikaansaamiseksi. Yrityksen verkkosivuilla on tyylikäs liiketoiminnan ulkoasu.

Siinä ei ole mitään liiallista – kaikki elementit ovat paikoillaan, kun taas vaalea tausta korostaa tehokkaasti tärkeimmät verkkosivustojen osiot. Verkkosivun valikko antaa pääsyn luetteloon tarjoamista palveluista, asiakasarvioista, avoimista tehtävistä, väliaikaisesta johtajien tiimistä ja yhteyshenkilöistä. Kaikki tiedot on hyvin rakennettu, jotta niiden käyttö olisi mahdollisimman helppoa, mukavuus ja ajankäyttö.

5. Yerishi Milano

Yerishi Milano

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Yerishi Milano on Luxury Handbag -brändi, joka perustettiin ja perustuu Milanoon. Idea brändin luomisesta kuuluu Irina Yeritsyanille, armenialaiselle muotisuunnittelijalle, joka tunnetaan ennustamattomuudestaan ​​ja ainutlaatuisesta naisellisuusnäkemyksestään. Hänen käsilaukkujensa suunnittelut kiinnittävät aina naisten huomio ympäri maailmaa, koska ne ovat sekoittuneet italialaiseen luksukseen ja innovatiiviseen moderniin tyyliin sekä eklektiseen ainutlaatuiseen muotoiluun.

Verkkosivustolla on nykyaikainen ilme ja se on ehdottomasti yrityksen erikoisosaamista. Se on runsaasti temaattisia muotiin liittyviä valokuvia, jotka erottuvat elävästi projektin valkoista taustaa vasten. Verkkosivustolla on neljä sivua, jotka kattavat kaikki asiat, joista asiakkaat voivat olla kiinnostuneita. Näihin sisältyy Tietoja meistä -sivu, joka kertoo Irinan tarinan, hänen elämäkerransa, tavoitteet ja uran etenemisen, galleria, jossa on paljon käsilaukkuvalokuvia, Yhteystiedot-sivu ja erillinen myymäläosasto, johon jokainen voi tehdä tilauksen melkein nopeasti. Tämä Ucraft-pohjainen verkkosivusto näyttää ammattimaiselta ja täynnä ominaisuuksia.

6. Collectif Medz Bazar

Collectif Medz Bazar

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Collectif Medz Bazar on vaihtoehtoisen folk-yhtyeen virallinen verkkosivusto, joka koostuu turkkilaisista, armenialaisista, amerikkalaisista ja ranskalaisista muusikoista. Se, että tuotemerkki kattaa eri kansallisuuksien ja kulttuurien ihmiset, myötävaikuttaa sen musiikkiteosten ainutlaatuiseen kuulostamiseen.

Verkkosivustolla ei ole vain kaikkein tyhjimpiä tietoja kieltoa, sen jäseniä, tarinaa, suunniteltuja retkiä, uutisia ja päivityksiä, sekä luovia suunnitelmia. Se on runsaasti myös bändiin kuuluvissa musiikkiteoksissa. Siksi on mahdollista listata nämä kappaleet suoraan verkkosivustolle, jakaa niihin linkit muille faneille tai ostaa joko erillisiä sävellyksiä tai albumeja, joista pidät eniten. Kaikki albumit ovat saatavilla kotisivulla, ja voit valita minkä tahansa niistä, kun tällainen tarve on. Verkkosivustolla on myös runsaasti useita valokuvia bändistä, jotka näkyvät kaikilla sivuilla. Tämä luo positiivisen vaikutelman jokaiselle verkkosivua selailevalle käyttäjälle.

7. Med 911

Med 911

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Med 911 on Jerevanissa sijaitseva verkkoapteekki, joka tarjoaa runsaan valikoiman lääkkeitä useiden terveystilojen hoitoon. Tämä on myös paikka, jossa jokainen asiakas voi löytää hyödyllistä tietoa kiinnostuneista lääkkeistä. Apteekki on nykyään yksi luotettavimmista ja kätevimmistä tavoista ostaa lääkkeitä ja muita terveyteen liittyviä aiheita. tuotteita, kuten lääkinnällisiä laitteita, urheilu- ja kuntoilutuotteita, bioaktiivisia lisäaineita, hygienia- ja hoitoratkaisuja, kosmetiikkaa ja paljon muuta.

Verkkosivustolla on rikas luettelo huumeista, jotka ovat saatavilla kotisivulla. Tuoteluettelo koostuu useista tuoteluokista niiden vaikutusten suhteen. Kussakin osiossa käytettävissä oleva suodatusvaihtoehto auttaa löytämään tarvittavan tuotteen ilman ylimääräistä aikaa ja vaivaa. Jokaisessa luettelossa luetellulla tuotteella on yksityiskohtainen kuvaus ja hintamääritykset asiakkaan valinnan helpottamiseksi. Lisäksi lääkärikäynti on mahdollista ajoittaa verkossa täyttämällä integroitu lomake. Kaiken kaikkiaan tämä Ucraft-käyttöinen verkkosivusto on loogisesti rakennettu, mikä edistää sen helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta ostosprosessissa.

8. Plume-kuvia

Plume-kuvia

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Plume-kuvia on Marine Feuilleabois’n henkilökohtainen projekti, joka luo ainutlaatuisia ja laadukkaita julisteita, joista taiteen fanit ovat kiinnostuneita. Täältä löydät tietoa taiteilijasta, hänen luovasta lähestymistavastaan, tavoitteistaan ​​ja odotuksista.

Verkkosivusto kattaa harmonisesti salkun, verkkokauppaprojektin ja blogin. Tämä on myös paikka, jossa jokainen voi käydä taiteilijan piirustustunneilla. Saadaksesi ne, sinun tulee käydä vain vastaavalla sivulla oppiaksesi yhteistyön ehdoista. Portfolio-sivulla voidaan selata Marineen kuuluvia parhaita teoksia, jotka paljastavat paremmin hänen yksilöllisen luovuuden. Jokaiselle kuvalle on esikatseluvaihtoehto, jonka avulla voit nähdä sen yksityiskohdat. Yksi verkkosivuston ominaispiirteistä on se, että sen sisältö on kirjoitettu ranskan kielellä. Tämä voi jonkin verran vaikeuttaa selaamista kaikille, jotka eivät osaa tätä kieltä.

9. Matt-galleria

Matt-galleria

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Matt-galleria on ainutlaatuinen taidekorugalleria, jonka on suunnitellut ja luonut Matt – 8-vuotias poika, joka rakastaa ilmaista itseään piirtämällä. Matt luo henkilökohtaisesti söpöjä ja omaperäisiä hahmoja, joita käytetään edelleen messinkin ja hopean käsintehtyjen nastaiden ja riipusten suunnitteluun.

Aivan ensimmäinen katsaus verkkosivustoon ei saa muuta kuin kiinnittää käyttäjän huomion – siellä on koko näytön valokuvagalleria, joka esittelee yhtä Mattin luomista hahmoista. Tämä on pieni lentävä norsu nimeltä Yuakok, joka esittelee itseään ja ystäviään yleisölle. Tämä on todella hauskaa, epätavallista ja omaperäistä, ja tämä herättää halua jatkaa verkkosivujen selaamista. Kun vierität sivua alas, saat tosielämän kuvia tuotteista, jotka on tehty Mattin hahmoilla. Niiden, jotka aikovat ostaa näitä tuotteita, tulisi päästä Löydä meidät -sivulle, jossa luetellaan kaikki sijainnit, joissa niitä on mahdollista ostaa. Lisäksi on mahdollista päästä Yhteystiedot-sivulle, jolla voi täyttää online-yhteyslomakkeen saadaksesi yhteyden verkkosivuston omistajaan..

10. Vedonlyönti

Vedonlyönti

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Vedonlyönti on uuden sukupolven verkkopelainohjelmisto, palkittu tekniikka ja palveluiden tarjoaja verkko- ja maapalvelupeliteollisuudelle. He esittelevät säännöllisesti innovatiivisia ja todistettuja tarjouksia monille peliteollisuudelle. Yli 15 vuoden niche-asiantuntemuksella yrityksellä on paljon tarjottavaa kumppaneilleen, mukaan lukien huippuluokan white label -ratkaisu, itsenäiset perustamisprojektit ja avaimet käteen -ohjelmat. Alusta tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilun näiden ja muiden tarjoamien vaihtoehtojen testaamiseksi.

Jos haluat lisätietoja ohjelmistosta ja yrityksestä yleensä, on järkevää käydä heidän verkkosivuillaan. Täältä löydät useita pääsivuja, nimittäin Tuotteet, Kauppapaikka, Tapahtumat, Integroinnit. Jos haluat lisätietoja, on mahdollista käyttää myös piilotettua valikkoa, joka löytyy verkkosivun oikeasta nurkasta. Valikko sisältää lisää sivuja, kuten Tietoja yrityksestä, Kumppanit, Ura, Lehdistö & Media, resurssit, blogi ja palkinnot. Tarkastelemalla näitä lähteitä löydät paljon ratkaisuja ja hyödyllistä tietoa oman pelialan perustamisesta. Projekti on saatavana useilla kielillä, mikä mahdollistaa kohdeyleisön laajentamisen. Se on arvoinen esimerkki Ucraftilla luodusta yrityksen verkkosivustosta!

Bottom Line

Ucraft on huomion arvoinen, kun sinulla on idea rakentaa yrityksen verkkosivusto, aloitussivulle tai projekti henkilökohtaiseen käyttöön. Yllä tarkastellut verkkosivustojen näytteet ovat paras todistus järjestelmän uskottavuudesta, mukavuudesta, helppokäyttöisyydestä ja toiminnallisuudesta. Palvelun avulla rakennetut projektit näyttävät tyylikkäiltä, ​​reagoivilta ja nykyaikaisilta, ja verkkosivujen suorituskyvyn parantamiseksi on olemassa useita suunnittelun mukauttamistyökaluja..

Ucraft on mukava valinta käyttäjille, jotka aikovat luoda korkealaatuisia verkkosivustoja, joilla ei vaadita koodaustaitoja. Työskentely verkkosivustojen rakentajan kanssa on helppoa ja nopeaa, koska valita on useita suunnittelutoimintoja. Alusta toimii erinomaisesti niille, jotka odottavat saavansa kunnollisen tuloksen ilman vakavaa web-suunnittelua koskevaa taustaa ja asiantuntemusta.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map