Parhaita esimerkkejä Webflow-verkkosivustoista

Parhaita esimerkkejä Webflow-verkkosivustoista


Webflow – on ammattimainen verkkosivujen rakentaja, joka on luotu pätevien web-suunnittelijoiden tarpeita, taitoja ja vaatimuksia ajatellen. Alusta on suunnattu pääasiassa taitaville web-kehittäjille, toimistoille ja riippumattomille freelancereille, jotka työskentelevät asiakasprojektien luomisessa ja haluavat käyttää huipputulosta ilman tarvetta hyödyntää koodaustietojaan ja -taitojaan.

Verrattuna sen kilpailijat, Järjestelmässä on tehokkaat suunnittelun mukauttamistyökalut, joiden avulla käyttäjät voivat luoda upeita verkkosivustoja ja tarjota heille intuitiivisia sisällönmuokkausvaihtoehtoja. Webflow-sovelluksen avulla voit rakentaa ammattimaisia ​​salkkuja, markkinointisivustoja, suuria kaupallisia ja yhteisöprojekteja. On melko monimutkainen alusta (ei paljon helpompaa kuin Webydo), se varmistaa silti kätevän web-rakennuskokemuksen ja mukana tulee intuitiivinen käyttöliittymä, joka sisältää joukon vakioverkkoelementtejä.

Joten kuinka vaikeaa on käyttää Webflowa ja kuinka voit hyötyä palvelun käytöstä? Olemme tarkistaneet joitain vaikuttavimmista Webflow-näytteistä korostaaksesi niiden etuja ja haittoja. Katso heitä päättämään, vastaako niiden laatu ja toiminnallisuus erityisiä web-rakennustarpeitasi ja vastaako järjestelmä vaatimuksiasi.

1. Andre Givenchy

Andre Givenchy

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Andre Givenchy on web-suunnittelijan Andre Givenchyn henkilökohtainen projekti, joka on käynnistänyt sen ainoassa tarkoituksessa – esitelläkseen parhaimpia projektejaan. Katsotaanpa sitä – hän tekee sen loistavalla tavalla! Verkkosivusto herättää käyttäjien huomion heti ensimmäisestä näkökulmasta vastakkaisella väriyhdistelmällä, joka sulautuu yksinkertaisuuteen ja mukavuuteen.

Verkkosivun etusivulla on silmiinpistävä musta tausta, joka muuttuu valkoisen ja violetin väreinä, kun vierität sivua alaspäin. Tärkeimmät elementit ja painikkeet on korostettu punaisella värillä, joka voi vain keskittää käyttäjän huomion niihin ja jota käytetään toimintakehotuksena. Sivun alaosassa on myös ponnahdusikkuna-chat-ikkuna ja asiakasarviot. Erillinen myymälä -osa ohjaa käyttäjän suoraan verkkokauppaan, josta kaikki suunnittelijan fanit voivat ostaa parhaimpia tuotteita. Kaiken kaikkiaan tämä on loistava esimerkki verkkosivustosta, joka avattiin Webflowlla!

2. Overton-grafiikka

Overton-grafiikka

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Overton-grafiikka on loistava portfolio-esimerkki, jonka on käynnistänyt lontoolainen suunnittelija Josh Overton, joka keskittyy UI // UX -rajapintaan ja web-suunnitteluun. Tämä on yhden sivun verkkosivusto, joka näyttää tiukalta ja tiiviiltä. Et löydä täältä moniosaista valikkoa – kaikki sivut on erotettu erillisellä vasemmalla paneelilla ponnahdusikkunoilla. Sosiaalisen verkoston painikkeet ovat saatavilla myös täältä. Tämän tarkoituksena ei ole häiritä käyttäjän huomio, keskittymällä se verkkosivuston tärkeimpaan osaan – salkkuun.

Sivusto on luotu rauhallisin ja yksinkertaisin vihreinä, valkoisina ja harmaina väreinä, joiden onnistunut yhdistelmä auttaa korostamaan tärkeimpiä osia. Se luo miellyttävän vaikutelman ja rohkaisee käyttäjiä jatkamaan selaamista verkkosivustolla saadakseen lisätietoja omistajasta.

3. Nopeus musta

Nopeus musta

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Nopeus musta on promo-projekti, joka on tarkoitettu innovatiivisen Velocity Black -sovelluksen esittelyyn. Sovelluksen kehittäjät kutsuvat sitä “lifestyle-avustajaksi”, joka kattaa luotettavien asiantuntijoiden ryhmän tarjoamaan sovelluksen käyttäjille heidän tarvitsemaansa matkasuosituksia. Ensimmäinen asia, joka kiinnittää käyttäjän huomion, on videotausta, joka on tuotteen paras esitys.

Kun vierität sivua alas, löydät tietoa sovelluksesta, videoita, lainauksia tunnetuista lähteistä ja joukkotiedotusvälineistä sekä muita asiaan liittyviä tietoja. Verkkosivusto luo yleensä houkuttelevan käyttökokemuksen ja laukaisee halua jatkaa sovelluksen tutkimista.

4. Blaise Posmyouck

Blaise Posmyouck

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Blaise Posmyouck on Blaise Posmyouckille kuuluva ammattimainen salkku, joka on erikoistunut verkkosivustojen kehittämiseen. Verkkosivusto on esitetty yksinkertaisella mutta informatiivisella tavalla. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa, vierittämällä sivua saadaksesi lisätietoja tekijästä. Kotisivu esitetään taivaan taustalla, joka näyttää salaperäiseltä ja kiehtovalta. Täältä näet lyhyitä tietoja verkkosivuston omistajasta, sosiaalisen verkoston tilin painikkeista ja yhteystiedoista. Onko kotisivulla tarjottavana jotain muuta?

Valikko löytyy vasemmasta paneelista, ja se sisältää Tietoja, Portfolio, Ehdot ja Yhteystiedot-osiot. Verkkosivusto on saatavana kahdella kielellä – englanniksi ja ranskaksi, mikä laajentaa huomattavasti kohderyhmää.

5. Weglot verkkovirtaan

Weglot verkkovirtaan

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Weglot verkkovirtaan on tavoitekohde, jos sinulla on aikomus kääntää Webflow-verkkosivustosi haluamallesi kielelle. Se mahdollistaa myös monikielisten projektien luomisen Webflowlla ilman koodauslinjaa. Kun selaat verkkosivustoa, saat selville Weglot-ratkaisun olemuksen ja merkittävän vaikutuksen, sen tärkeimmät edut ja lopulta saatavat tulokset.

Kaikki käyttäjät, jotka eivät ole varmoja Weglotin käytöstä, tai ne, jotka ovat kiinnostuneita Weglotin käytöstä, voivat selata näytteitä monikielisistä verkkosivustoista, jotka on luotu widget-integraatiolla. Ratkaisun kehittäjät ovat huolehtineet käyttäjien mukavuudesta tarjoamalla yksityiskohtaiset video-ohjeet widgetin käytöstä. On myös vaiheittaisia ​​suosituksia, jotka antavat sinulle vihjeen siitä, kuinka työskennellä Weglotin kanssa saadaksesi kaiken irti sen sovelluksesta.

Verkkosivusto on rakenteellisesti mukava ja intuitiivinen. Se kattaa widgetin käytön tärkeimmät näkökohdat. On myös mahdollisuus liittyä resurssiin ja testata ilmainen kokonainen Weglot-ansio.

6. Finsweet

Finsweet

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Finsweet on luotettu Webflow -kumppani, joka tarjoaa joukon tehokkaita ja huippuluokan verkkosivujen suunnittelutyökaluja, jotka takaavat luovan vapauden ja mahdollistavat ammatillisten verkkosivustojen perustamisen Webflowlla ilman minkäänlaista koodausosaamista. Finsweet-verkkosivusto on paras todiste sen uskottavuudesta – katso vain verkkosivun suunnitteluun varmistaaksesi, että se todella on kokeilun arvoinen!

Verkkosivusto antaa kaikille vaikutuksen ensimmäisellä silmäyksellä. Kun pääset kotisivulle, hämmästyt animoidusta värillisestä grafiikasta, verkkosivujen suunnittelun elementtien runsaudesta ja arvokkaiden tietojen saatavuudesta, joita käyttäjät usein etsivät. Täällä on myös paljon verkkosivunäytteitä ja asiakaskokemuksia, jotka osoittavat verkkosivustojen uskottavuuden ja ammattimaisen lähestymistavan.

Kun selaat resurssia, törmäät useisiin osioihin, jotka tarjoavat kaikkein tyhjimpiä tietoja Finsweetistä. Näitä ovat tarina, hinnoittelu, verkkosivut, asiakkaat, salkku ja yhteyshenkilöt. Sivustojen selaus ja rakenne ovat myös intuitiivisia ja ymmärrettäviä, mikä edistää vaivatonta ja kätevää verkkosivujen käyttöä. Tämä on yksi parhaista näytteistä Webflow-ohjelmalla käynnistetyistä projekteista, joiden laatu puhuu puolestaan!

7. Ashley Janelle

Ashley Janelle

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Ashley Janelle on salkku, jonka on luonut Ashley Janelle – yrittäjä, UI / UX-suunnittelija ja bloggaaja. Verkkosivuston yleinen värimaailma on vaaleanpunainen ja valkoinen, mikä vastaa täysin omistajan mieltymyksiä ja makua. Kotisivulla on myös iso valokuva Ashleystä, joka luo mukavan ja miellyttävän vaikutelman.

Verkkosivuston valikko sisältää blogin, tiedot, salkun ja yhteystiedot. Ashley henkilökohtaisesti hallinnoi ja päivittää blogiaan, jossa hän julkaisee informatiivisia artikkeleita web-suunnittelusta. Tämä saattaa kuulostaa mielenkiintoiselta saman markkinaraon edustajille. Sivusto on arvokas näyte Webflow-kokoelmassa.

8. Education Union Lab

Education Union Lab

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Education Union Lab on itsenäinen yritys, joka keskittyy koulutusliiton johtajien räätälöityjen näkemysten kehittämiseen. Ne tarjoavat käyttäjille useita vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat laadukkaiden sopimusten voittamisen, perusoikeuskoulujen vastuun ja oikeudenmukaisen rahoituksen oppilaitoksille..

Yrityksen verkkosivusto on yksinkertainen, mutta informatiivinen ja ymmärrettävä myös niille käyttäjille, joilla ei ole rikas kokemus verkkosivustojen selaamisesta. Se on rakenteellisesti jaettu osiin, jotka kattavat tärkeimmät yritystiedot. Näitä ovat Etusivu, Tarjoamme, Tietoja meistä, Blogi ja Ota yhteyttä -sivut.

Blogia päivitetään säännöllisesti tuottamaan mielenkiintoisinta ja ajantasaisinta niche-sisältöä. Voit jopa tilata yrityksen uutiskirjeen saadaksesi viimeisimmät artikkelit ja uutiset sähköpostiisi. Lisäksi verkkosivustojen kehittäjät ovat integroineet hakusuodatinvaihtoehdon, joka mahdollistaa kaiken tiedon löytämisen verkkosivustolta. Kaiken kaikkiaan tämä on melko hyvä esimerkki verkkosivustosta, joka on luotu Webflowlla.

9. Naamio sankarimme

maskourheroes

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Naamio sankarimme on yksi uusimmista verkkoprojekteista, jotka on luotu Webflowlla. Tämä on organisaation verkkosivusto, joka näkee tehtävänsä pestävien kasvonaamioiden tuotannossa ja toimittamisessa tukeakseen Akronin sairaaloissa työskenteleviä henkilöitä. Verkkoprojekti tarjoaa yksityiskohtaiset tiedot organisaatiosta ja siitä, miten se toteuttaa tavoitteensa.

Verkkosivun rakenne ja muotoilu ovat melko yksinkertaisia, mutta projektissa ei ole kyse kalliimmasta suunnittelusta tai poikkeuksellisesta suorituskyvystä. Kyse on enemmän hankkeen pääviestistä – auttaa lääkintähenkilöstöä hankkimaan tarpeeksi kasvonaamarit suojautuakseen, etenkin COVID-19 -pandemian aikana. Resursseja selatessasi opit kuinka organisaation edustajat tuottavat naamioita. Ne kuvaavat prosessia yksityiskohtaisesti, materiaalien etsinnästä valmiiden tuotteiden toimittamiseen saakka.

Saadaksesi käsityksen kasvonaamion valmistusprosessista, verkkosivusto tarjoaa paljon kuvia ja jopa videon, joka näyttää kaikki sen vaiheet. Lisäksi he julkaisevat useita materiaaleja Uutisissa & Päivitykset-osio pitää lukijat ja potentiaaliset sijoittajat ajan tasalla.

10. Avenir luova

Avenir luova

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Avenir luova on salkku Avenir Creative -studiosta, joka kehittää innovatiivisia ja nykyaikaisia ​​sisustusprojekteja. Verkkosivusto vastaa täysin studion erikoistumista. Se käsittää geometrisiä elementtejä, jotka kelluvat taustaa vasten ja joita seuraa koko näytön valokuvat.

Verkkosivun valikko koostuu seuraavista kohdista: Projekti, Studio, Palvelut, Yhteystiedot. Osioissa on yksityiskohtaisia ​​tietoja studiosta, sen parhaista teoksista, asiakkaista ja muista aiheeseen liittyvistä tiedoista. Verkkosivustolla on helppo selata ja se rohkaisee käyttäjiä pääsemään olemukseen. Mukava esimerkki Webflow-portfoliosta ja yrityksen verkkosivustosta!

11. MyKart

MyKart

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

MyKart on sosiaalisen kaupankäynnin verkkokauppaalusta, jonka avulla on mahdollista parantaa brändisi suosiota, kasvattaa myyntimäärää ja tuottaa liikennettä. Tämä on sovellus, joka kattaa sosiaalisten verkostoitumisen alustojen parhaat ominaisuudet ja muotoiluelementit.

Verkkosivusto tarjoaa tyhjentävän tiedon sovelluksesta, sen vaikutuksista, eduista ja haitoista sekä tehtävästä ja vakaumuksista. Täällä on mahdollisuus perustaa joko myyjä tai asiakastili, riippuen tavoitteistasi ja yrityksesi tyypistä.

Myyjänä voit räätälöidä verkkokauppasi, ladata, hallita ja päivittää tuotteita, jakaa mainosjakaumaa ja tuottaa voittoa. Samoin sovellus tarjoaa asiakkaille useita etuja, kuten mahdollisuuden tuoda verkkokaupoissaan kokemusta alustalle, nauttia ostosprosessista ja sen tarjoamista eduista, tehdä ostoksia useilta yrityksiltä ja valitsemilta myyjiltä jne. Pysyäksesi tietoisena viimeisimmistä sovelluspäivityksistä , voit tavoittaa yrityksen sosiaalisen verkoston tilit, jotka ovat saatavilla verkkosivustolla.

12. HandPrint Inc.

Kädenjälki

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

HandPrint Inc. tarjoaa kannettavien laitteiden ja mobiililaitteiden viivakooditulostusratkaisuja. He ovat erikoistuneet kannettavien laitteiden, kannettavien tietokoneiden, tablettien, viivakooditulostimien ja monipuolisten POS-laitteiden myyntiin, ostamiseen, kierrättämiseen ja kunnostamiseen.

Johtavaksi uusittujen, kunnostettujen ja käytettyjen viivakoodaus- ja mobiililaitteiden toimittajana yritys tarjoaa nyt jokaiselle loistavan mahdollisuuden selata verkkosivustoaan saadakseen lisätietoja tarjoamistaan ​​palveluista / tuotteista. Mistä tahansa tuotteesta olet kiinnostunut, voit jättää tarjouksen täyttämällä online-lomake suoraan verkkosivustolla ja ottaa yhteyttä yrityksen asiantuntijoihin määritelläksesi yksityiskohdat.

Yrityksen verkkosivusto kattaa toiminnan tärkeimmät kysymykset. Käyttäjät pääsevät nopeasti ja helposti Tuote- ja Palvelut-osioihin. Tämä auttaa kasvattamaan asiakaskuntaa ja saavuttamaan kaikki liiketoimintatavoitteet. Nämä ominaisuudet tekevät verkkosivustosta kätevän työkalun, joka auttaa yritystä saavuttamaan tavoitteensa.

13. Keskirannikon Hyundai-hyötyajoneuvot

Keskirannikon Hyundai-hyötyajoneuvot

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Keskirannikon Hyundai-hyötyajoneuvot tarjoaa laajan valikoiman aivan uusia ja aiemmin omistamia Hyundai-hyötyajoneuvoja. Yritys sijaitsee Australiassa ja sillä on kumppanuussuhteita monien paikallisten yritysten kanssa. Heidän verkkosivustonsa näyttää ensi silmäyksellä luotettava ja ammattimainen.

Kun pääset kotisivulle, näet koko näytön korkearesoluutioisen kuvan autoista. Tällä on suora yhteys yrityksen tärkeään liiketoiminnan erikoistumiseen, jolloin käyttäjät ymmärtävät selaamansa projektityypin. Kun vierität sivua alaspäin, näet luettelon yrityksen tarjoamista ajoneuvoista. Jokaisessa tuotteessa on laadukkaat valokuvat ja yksityiskohtaiset tekniset tiedot parhaan mahdollisen kuvauksen saamiseksi.

Päästäksesi täyteen ajoneuvoluetteloon voit käyttää yhtä kahdesta painikkeesta – Käytetyt ajoneuvot ja Tällä hetkellä varastossa. Voit myös tarkastella valikon vastaavia verkkosivustoja. Lisäksi on mahdollista käydä Palvelun ja rahoituksen verkkosivujen osioissa selville, mitä yrityksellä on tarjota. Erityistä huomiota on kiinnitetty Yhteystiedot-sivulle. Yhteystietojen lisäksi on myös kätevä integroitu Google Maps -widget, joka auttaa löytämään yrityksen tarkan sijainnin. Siten verkkosivusto on täydellinen esimerkki Web-prosessilla rakennetusta yrityksen verkkosivustosta.

14. ajatusviiva

ajatusviiva

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kun kyse on kannattavien ja tehokkaiden sähköpostikampanjoiden aloittamisesta, ajatusviiva on luettelon kärjessä. Yhtiö näkee tehtävänsä auttaa asiakkaitaan aloittamaan pikselitäydelliset ja laadukkaat käsin muotoillut sähköpostikampanjat, jotka lisäävät muuntoprosentteja ja on erityisesti räätälöity markkinointistrategian parantamiseen.

Yrityksen verkkosivusto näyttää hyvin jäsennellyltä, houkuttelevalta ja toiminnalliselta. Tämä on laadukas projekti, joka kattaa kaikki yritystiedot yhdestä paikasta. Selaa vain kotisivua saadaksesi yleisiä tietoja yrityksestä, sen tavoitteista, menetelmistä, lähestymistavoista ja tarjotuista palveluista. Täältä löytyy myös asiakasarvioita ja näytteitä onnistuneesti valmistuneista töistä muille asiakkaille.

Verkkosivun suunnittelu näyttää ammattimaiselta ja hienolta, vaikka siinä onkin yksinkertaisia ​​elementtejä ja tiukat linjat. Valkoisen, tummansinisen ja punaisen värin kirkas yhdistelmä näyttää kontrastiselta, mutta herättää ehdottomasti käyttäjän huomion. EMdash on ammattimainen Webflow-pohjainen verkkosivusto, joka ansaitsee tulla sisällytettäväksi yrityksen luetteloon.

15. MYHALIHALI

myhalihali

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

MYHALIHALI keskittyy innovatiivisiin ja huippuluokan nykyaikaisiin huonekaluihin, vaatteisiin, kodinsisustustarvikkeisiin, jotka erottuvat joukosta hienon suunnittelijalähestymistavansa ansiosta. He tekevät yhteistyötä myös käsityöläisten kanssa, jotka etsivät Australiassa valmistettuja ainutlaatuisia esineitä voidakseen hankkia tuotteita vastaavalle suunnitteluun liittyvälle teollisuudelle.

Ainoa katsaus yrityksen verkkosivustoon riittää ymmärtämään, kuinka omistautunut heidän liiketoiminnalleen he ovat. Projekti sisältää vain useita sivuja, kun taas niiden kattama tietomäärä on todella mahtava. Selaamalla tärkeimpiä verkkosivustoja, saat selville yritysten omistajien tavoitteet, heidän tarjoamansa palvelut, heidän ainutlaatuisen kauppaohjelmansa erityispiirteet ja heidän tarinansa. Jos haluat selvittää jotain, pääset usein kysyttyihin kysymyksiin, sosiaalisen verkoston tileihin tai ota yhteyttä verkkosivustojen omistajiin integroidun online-lomakkeen kautta.

Sivuston suunnittelu ja värimaailma ovat aika vaikuttavia ja houkuttelevia. Harmoninen yhdistelmä vaaleanharmaaja ja valkoisia värejä ja kirkkaita valokuvia tuotteista taustalla. Tämä luo miellyttävän vaikutelman, joka kannustaa jatkamaan verkkosivustojen selaamista.

Bottom Line

Webflow on kunnollinen web-rakennusalusta, joka toimii erinomaisesti yksinomaan ammattimaisille verkkosuunnittelijoille ja toimistoille, jotka kehittävät räätälöityjä asiakasprojekteja ja joissain tapauksissa voisi olla parempi korvike kuuluisalle WordPress CMS: lle. Verkkosivun rakentaja tekee vaikutuksen jopa kokeneisiin web-suunnittelijoihin laajalla räätälöintityökaluilla, mahdollisuudella integroida parallaksin vieritystehosteet, monivaiheiset animaatiot ja muut ominaisuudet, joita ei ole saatavana yksinkertaisilla verkkosivustojen rakentajilla kuten Adobe Muse.

Yllä tarkastellut verkkosivustot ovat tärkein todiste siitä, että houkuttelevan ja toimivan verkkosivun rakentaminen Webflow-tekniikan avulla on kätevää ja kiinnostavaa. Kuitenkin vuonna verrattuna Squarespaceen, Esimerkiksi tarvittavan tuloksen saavuttaminen vaatii työtä, tietoa, asiantuntemusta ja aikaa. Alustalla käynnistetyillä verkkosivustoilla on upeat mallit, erinomainen suorituskyky ja useita elementtejä, jotka tekevät niistä erottuvan joukosta. Älä pelkää kokeilla web-suunnittelutyökaluja ja vaihtoehtoja, joita järjestelmällä on varastossa saadaksesi odotettu projekti.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map