Parhaita pikaviestin luoja-verkkosivustoesimerkkejä

Pikaviestinnän luoja-verkkosivuston esimerkkejä


IM Creator on yksi yksinkertaisimmista ja edullisimmista pilvisivustojen rakentajista, joka mahdollistaa erityyppisten projektien luomisen. Järjestelmä toimii alun perin hyvin taiteilijoille, opiskelijoille, luoville ja voittoa tavoittelemattomille henkilöille, jotka aikovat esitellä teoksensa kohdeyleisölle saaden maksimaalisen valotuksen. Näille käyttäjäryhmille alusta tarjoaa ehdottoman ilmaisen tilauksen, joka tulee ilman rajoituksia, mainoksia tai rajoituksia. Sen sijaan järjestelmä tarjoaa laajan ominaisuusjoukon, mikä helpottaa verkkosivustojen kehittämistä ja auttaa saavuttamaan arvokkaita tuloksia.

Luovan keskittymisen lisäksi IM Creator osoittautuu myös mukavaksi valitsijaksi yrittäjille, mikä mahdollistaa sen perustaa ja hallita ammattimaisia ​​yrityssivustoja, mukaan lukien verkkokauppaprojektit ja aloitussivut. Näille verkkosivustoille järjestelmä paljastaa useita etuja ja suunnittelun räätälöintivaihtoehtoja, jotka tekevät siitä erottuvan joukosta johtaen käyttäjien huomion.

Tällä hetkellä IM Creator kattaa yli 17 miljoonaa monipuolista verkkosivustoa, jotka on suunniteltu sen kanssa. Oletko kiinnostunut katsomaan joitain merkittävimpiä näytteitä verkkosivustojen rakentajan kanssa luotuista hankkeista? Ne auttavat sinua ymmärtämään, mitä järjestelmä tarkalleen tarjoaa ja miten projektisi voi lopulta näyttää. Käynnistetään IM Creatorin kanssa. Tehdään se heti.

1. Nimellinen sisältö

Nimellinen sisältö

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Nimellinen sisältö on studion verkkosivusto, joka on huippuosaamista elokuvien tekemisen taiteesta ja jolla on kehotus tuottaa ammattitaitoisia huippuluokan projekteja asiakkailleen. Studio asettaa tiiminsä ryhmään digitaalisia alkuperäiskansoja, jotka ovat taitavia elokuvien tuotantoon ja joilla on oma käsitys siitä, mitä tarkalleen kohdeyleisö odottaa käyttävän.

Verkkosivusto houkuttelee käyttäjien huomion heti ensimmäisistä sekunteistaan, kun he käyvät sivustolla. Pääsyä kotisivulle näet koko näytön videotausta, joka esittelee studiota ja toimii sen promo-osana. Videotaustan alareunassa on ”Let’s Work Together” -painike, joka ohjaa sinut Yhdistä-sivulle. Täällä voit täyttää online-lomakkeen ja ottaa yhteyttä Nominal Content -profiilien tiimiin.

Verkkosivua selatessasi löydät useita sivuja, jotka toimittavat tarkkaa tietoa elokuvantekijäjoukkueesta tarjoamalla huippuluokan palveluitaan. Tietoja meistä ja Konsultointi -sivut kertovat sinulle mahdollisimman paljon studiosta, palveluista ja yhteistyön ehdoista, kun taas Portfolio-osiossa on mahdollista tarkistaa uusin videonäyte teoksista, jotka studio on valmistanut asiakkailleen. Tämä on enemmän kuin tarvitaan auttamaan sinua tekemään päätelmät foorumin ammattitaidosta ja sen asiantuntijoiden taitotasosta. Kaiken kaikkiaan verkkosivusto on vaikuttava esimerkki IM Creatorin kanssa käynnistetyistä projekteista.

2. Naina Shenoy

Naina Shenoy

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Naina Shenoy on aminainen IM Creator -pohjainen portfolio Naina Shenoysta – lahjakas ja taitava suunnittelija, jolla on vuoden kokemus ja kymmeniä asiakkaille luotuja korkealaatuisia projekteja. Hänen tärkein kiinnostuksen keskipiste ympäröi kodin asumista huonekalujen ympärillä ja päivittäisiä huonekokemuksia, jotta voidaan edelleen luoda suunnitteluprojekteja, joissa keskitytään kestävyyteen ja kiertävyyteen.

Portfolio-verkkosivusto näyttää melko yksinkertaiselta ja selkeältä. Täällä voit selata vain kolme sivua saadaksesi lisätietoja suunnittelijasta, hänen elämäkertaansa, elämäkatsauksiaan, koulutusta ja ammatillista taustaa, kiinnostuksen kohteita ja muita niihin liittyviä tietoja. Lisäksi voit selata Portfolio-osaa, joka sisältää vaikuttavimmat ja laadukkaimmat projektit, joista kirjoittaja on erityisen ylpeä. Viimeiseksi on Yhteydenotto-sivu online-lomakkeella, josta voit pudottaa linjan suunnittelijalle, lähettää hänelle sähköpostia tai katsella hänen LinkedIn-profiilia. Huolimatta niin pienestä määrästä verkkosivustojen sivuja, ne tarjoavat kaikki tiedot, joista potentiaaliset asiakkaat voivat olla kiinnostuneita. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi puolueettoman päätöksen tekemiseksi jatkoyhteistyöstä..

Verkkosivun suunnittelu on myös looginen ja yksinkertainen. Kaikilla sivuilla on lumivalkoinen tausta, ja värilliset valokuvat seisovat sitä paremman käyttökokemuksen vuoksi. Erityistä huomiota kiinnitetään Portfolio-sivulle, joka tarjoaa mahdollisimman paljon tietoa siellä olevista hankkeista. Jokaisessa näytteessä on yksityiskohtainen kuvaus, joka tarjoaa erityisen suunnittelijan näkemyksen ja tavoitteet, joita hän saavutti suorittaessaan mallin. On myös useita valokuvia, jotka antavat tyhjentävän käsityksen projektin erikoistumisesta. Naina Shenoy on siis laadukas ja vaikuttava esimerkki salkun verkkosivustosta, joka on ammattimaisesti suunniteltu IM Creatorin kanssa.

3. Yeelight

Yeelight

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Yeelight on Singaporessa sijaitseva valaisimien ja laitteiden verkkokauppa, joka ei vain näytä upealta ja sopii suurimpaan osaan monipuolista sisustusta, vaan tarjoaa myös nykyaikaisia ​​malleja ja huippuluokan toimintoja parhaan asiakaskokemuksen takaamiseksi. Verkkosivusto tarjoaa parhaan mahdollisen tiedon yrityksestä, sen tarjoamista palveluista ja tuotteista, tuoreimmista uutisista, päivityksistä, yhteystiedoista ja muista asiaan liittyvistä tiedoista, joista potentiaaliset ja nykyiset asiakkaat ovat kiinnostuneita.

Aivan ensimmäinen asia, joka herättää huomionne verkkokauppaan avautuessa, on diaesitysgalleria, joka tarjoaa tietoja edistyneestä Yeelight-tuotteesta, joka on yhteensopiva Apple Home Kit -tuotteen kanssa, tarjoamalla täysin uusia ja odottamattomia kodin valaistuskokemuksia. Kotisivu sisältää lisäksi viimeisimmät yritysuutiset, luettelon uusimmista tarjouksista sekä uusien tuotteiden julkaisuja.

Verkkosivuston kehittäjät ovat huolehtineet asiakkaiden mukavuudesta tarjoamalla yhteisömuoto-osan, huippuluokan asiakastukivaihtoehdot, jotka sisältävät integroidun Google Maps -sovelluksen myymälähaun helpottamiseksi (yrityksellä on useita kauppapaikkoja Singaporen ympäristössä, missä kaikki voivat ostaa niiden valaisimet ja tarvikkeet). Sivustolla on saatavana myös live-chat-tuki, jonka avulla asiakkaat voivat löytää vastauksia kiireellisiin kysymyksiinsä. .Jos sinulla on vielä jotain mitä haluat tietää Yeelightista tai haluat vain olla tietoinen yrityksen uutisista, päivityksistä ja aikatauluista tapahtumista, sinulla on mahdollisuus tilata sen tilit sosiaalisissa verkostoissa pysyäksesi tietoisena liiketoiminnasta. -liittyvät ongelmat.

4. Janni Louise

Janni Louise

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Janni Louise on portfoliosivusto, jonka omistaa ja hallinnoi Janni Louise – ammattitaitoinen ja lahjakas taiteilija, jolla on useita yksittäisiä freelance-projekteja sekä rikas kokemus suunnittelutoimistojen työskentelystä. Janni on omistautunut kiinnittämään huomiota asiakkaidensa erityistarpeisiin ja toiveisiin ja herättämään mielikuvituksensa elämään monien visuaalisten välineiden avulla. Hän on valmis toteuttamaan erityyppisiä luovia projekteja ja hänellä on jo monia niistä portfoliossa.

Itse verkkosivuilla on runsaasti graafisia tai sisustuselementtejä, mutta tämä ei ole välttämätöntä, kun kyse on ammatillisesta portfoliosta. Täällä on vain kaksi sivua – Tietoja ja Sketchbook, joka on enemmän kuin tarpeeksi tarjoamaan kaikkein tyhjimpiä tietoa, jota käyttäjät etsivät, kun vuokrataan taiteilija projektiinsa loppuunsaattamiseksi.

Kotisivu näyttää vaikuttavalta, koska Jannin teoksia kuvaavia galleriaesityksiä on saatavana. Mukana on myös suora pääsy portfolio-osaan, joka sisältää myös useiden tekijöiden mestariteoksia. Tarvitsetko tarkemman kuvan Jannin teoksista? Siirry sitten eteenpäin päästäksesi luonnokseen, joka sisältää hämmästyttävän kokoelman hänen paperistaan, lyijykynästään ja digitaalisista luonnoksista, joista taiteilija on ylpeä. Tämä on onnistunut esimerkki IM Creatorin kanssa käynnistetystä portfoliosivustosta!

5. Kukinnan hallinta

Kukinnan hallinta

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kukinnan hallinta on verkkosivusto yhdelle parhaimmista Lontoossa toimivista influencer management-, luovan markkinoinnin ja PR-virastoista. Yhtiö näkee tehtävänsä auttaa tuotemerkkejä ja vaikuttajia kukoistamaan ja kasvamaan saavuttamaan asettamansa tavoitteet. Tätä tarkoitusta varten he kehittävät ja toteuttavat markkinointi-, sosiaalisen median ja promo-kampanjoita parantaakseen median läsnäoloaan ja auttaakseen heitä lisäämään myyntiä ja saavuttamaan kohdemarkkinat.

Sivustosuunnittelu noudatti ehdottomasti viraston yleistä konseptia luomalla vaikuttavan, nykyaikaisen ja huippuluokan vision heidän palveluistaan ​​ja tavoitteistaan. Projekti näyttää raikkaalta ja miellyttävältä selaamiselta, ja värivalikoimassaan hallitsevat vaaleat värit. Yhdessä tämän kanssa verkkosivusto on loogisesti rakennettu, ja se kattaa laajan käyttäjien tarpeet. Täällä on useita sivuja, jotka tarjoavat nimenomaista tietoa Flourish Management -asiantuntijoiden ryhmästä, heidän taitoistaan, tarjotuista palveluista, yhteystiedoista ja blogiosasta.

Erityistä huomiota kiinnitetään portfolion osioon, jota päivitetään säännöllisesti yrityksen asiantuntijoiden viimeisteltyillä töillä. Jokaisessa projektissa on kirkkaita ja huippuluokan valokuvia sekä kuvaus tärkeimmistä parametreista. Juuri sitä useimmat käyttäjät tarvitsevat etsiessään markkinointi- ja PR-toimistoa. Hyvää työtä!

6. Philip Joa

Philip Joa

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Philip Joa on verkkosivusto, jonka omistaja on Philip Joa – ammattitaitoinen ja taitava johtaja, joka työskentelee dokumentti-, valokuvaus-, kirjoitus- ja vapaaehtoistyöprojekteissa eri organisaatioille, lehdille ja muille asiakkaille. Phili on verkkosivuston luonut ainoana tarkoituksenaan – kiinnittää kohdeyleisön huomio ja tuottaa uusia asiakkaita tarjoamalla hänen ammattimaisia ​​portfolionäytteitä ja henkilökohtaisia ​​tietoja elämäkertaansa ja luovaa uraaan..

Verkkosivusto ei sisällä liian paljon tietoa eikä se sisällä runsaasti huippuluokan grafiikka- / suunnitteluelementtejä. Tämä ei kuitenkaan ole aivan välttämätöntä, koska projekti kattaa vaaditut tiedot yhdessä paikassa. Portfolion suunnittelu näyttää myös melko mielenkiintoiselta ja epätavalliselta. Kirjailijan ohjaajana toimimien teosten kokoelmalle on omistettu erillinen verkkosivu. Jokaisessa projektissa on video ja sen yksityiskohtainen kuvaus, joka antaa katsojille tietää sen vaikutuksista ja yleisestä painopistealueesta. Jne. Sivu puolestaan ​​sisältää paljon portfolion teoksia, jotka Philip on valmistanut valokuvaajana, suunnittelijana, tiedottajana ja kirjoittajana. Ne esitetään myös houkuttelevalla ja nykyaikaisella tavalla.

Ota yhteyttä Philipiin vain ottamalla yhteyttä vastaavaan kohtaan. Täällä voit täyttää online-lomakkeen tai käyttää sähköpostia viestiäksesi asiantuntijan kanssa ja määritellä / keskustella projektisi vaatimuksista ja teknisistä tiedoista.

7. Anchal Goyal

Anchal Goyal

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Anchal Goyal on ohjaaja, kirjailija, ohjaaja ja valokuvaaja Anchal Goyal, jonka kiinnostuksen kohteet keskittyvät “pienten elämäviivojen” sieppaamiseen. Juuri hän kuvailee luovaa keskittymistään ja esittelee sen kohdeyleisölle. Kirjailija on jo koonnut huippuluokan teosten tavoittelukansion, joka sisältää elokuvia ja valokuvia. Se esitetään salkun muodossa suoraan verkkosivustolla.

Kun saavut ensin salkun kotisivulle, et löydä täältä mitään osiota tai sisältöä – ei muuta kuin koko näytön diaesityksen Anchalin kuuluvista valokuvista. Se on paras esitys hänen luovuudestaan ​​ja ammattitaitostaan, joka puhuu kovemmin kuin kymmeniä sanoja. Jos sinulla on edelleen aikomus saada lisätietoja valokuvaajasta tai katsella hänen muita töitään, siirry sitten ahd selataksesi näytön oikeasta osasta löytyviä ponnahdusvalikossa olevia osioita..

Portfolio-valikko koostuu useista osioista, jotka perustuvat elokuvien / valokuvien aiheeseen. Nämä ovat elokuvia, matkailua, ihmisiä ja luontoa. Lisäksi käyttäjät voivat selata About Me -sivua saadaksesi lisätietoja valokuvaajasta ja hänen luovuudestaan. On myös mahdollisuus ottaa yhteyttä kirjoittajaan täyttämällä online-lomake, joka on saatavana sivun alareunassa täällä. Se on helppoa, kätevää ja nopeaa. Yhteenvetona voidaan todeta, että projekti on onnistunut ja vaikuttava esimerkki IM Creator -pohjaisesta portfoliosivustosta!

Bottom Line

IM Creator on monikäyttöinen all-in-one DIY -sivuston rakentaja, joka mahdollistaa erityyppisten hankkeiden kehittämisen ja hallinnan kaupalliseen ja kaupalliseen käyttöön. Alusta on ylpeä miljoonista sen kanssa käynnistetyistä verkkosivustoista, koska jokaisella niistä on hieno ja henkilökohtainen suunnittelu, joka ei vaaranna huippuluokan toimintoja.

Verkkosivun rakentaja nauttii erittäin suosittua taiteilijoiden, luovien henkilöiden, valokuvaajien, suunnittelijoiden, stylistojen, mallien, stylistojen, elokuvantekijöiden, tuottajien ja muiden käyttäjien keskuudessa, jotka tarvitsevat ammattimaisia ​​portfoliosivustoja esittelemään töitään ja kykyjään. Näille käyttäjille sekä voittoa tavoittelemattomille ja opiskelijoille järjestelmä on täysin ilmainen ilman mitään toimintorajoituksia. Samaan aikaan IM Creator on melko mukava valinta yrittäjille, jotka aikovat käyttää palvelua yrityssivustojen kehittämiseen. Artikkelissa tarkastellut projektinäytteet ovat paras todiste sen universaalisesta luonteesta, intuitiivisesta web-suunnittelutavasta ja työkalusarjaan kuuluvien mukautusvaihtoehtojen monipuolisuudesta.

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map