Parhaita Wix-verkkosivustoesimerkkejä

Wixin esimerkkiverkkosivustot


Wix on voittanut maailmanlaajuisen suosion all-in-one-verkkosivustojen rakentajana, jolla on laaja valikoima huippuluokan työkaluja ja vaihtoehtoja. Alusta mahdollistaa erityyppisten projektien luomisen integroitujen ominaisuuksien avulla. Vedä ja pudota -editori, satoja upeita muokattavia ja ilmaisia ​​malleja, tonnia tehokkaita sovelluksia, mobiilieditori, suojattu hosting, edistynyt Wix ADI -työkalu – tämä on epätäydellinen sarja kohokohtia, joita verkkosivuston rakentajalla on varastossa!.

Käyttäjät, jotka ovat epävarmoja Wix-sivuston valinnasta verkkosivustojen luomiseen, ovat usein kiinnostuneita näkemään joitain oikeita sivustoja, jotka on suunniteltu tämän sivuston rakentajan kanssa ennen päätöksentekoa, joten katsomme tänään erilaisia ​​Wix-pohjaisia ​​verkkosivustoja – portfolioista yrityksiin, yhteisöihin ja kauppoihin.

1. Chase Dekkerin villieläinkuvat

Chase Dekkerin villieläinkuvat

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Chase Dekker on Chase Dekkerin projekti, joka kutsuu itseään “villieläinten ja luonnonsuojelijoiden” kuvaajaksi. Chase on todellinen luontoharrastaja, joka yrittää parhaansa paljastaa ympäröivän maailman kauneus kuvissaan. Katso vain valokuvaajan parhaita töitä interaktiivisella kotisivun diaesityksellä ymmärtääksesi, että hänellä on todellinen kehotus ammattiin.

Verkkosivua selatessasi voit katsoa gallerian kirjoittajan parhaista teoksista, liittyä hänen työpajoihinsa, nähdä uusia julkaisuja, ostaa vaikuttavimpia digitaalisia latauksia, mukautettuja vedoksia, julisteita ja jopa kalenterin parhaimpien luonnonkuviensa kanssa! On myös mahdollista tarkistaa Chasen Instagram-syöte. Haluatko olla ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista ja päivityksistä? Sitten tilaa uutiskirje saadaksesi tietää kaiken, mitä Chase Dekker haluaisi faniensa tietävän!

2. Mario Moreno valokuvaus

Mario Moreno valokuvaus

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Mario Moreno valokuvaus on hämmästyttävän kaunis ja huomion herättävä resurssi, joka on luotu Wixin avulla. Se kuuluu Mario Moreno -valokuvaajalle, joka hallitsee useita valokuvausgenrejä ja voi matkustaa maailmaa täyttääkseen tilaukset.

Valokuvaajan ammattitaito ja lahjakkuus näkyvät selvästi hänen valoisissa ja eloisissa valokuvissa, jotka on esitetty etusivun koko näytön liukusäätimessä. Tämä on myös paikka, josta voit löytää valokuvaajan yhteystiedot, hänen sosiaalisen verkoston tilinsä ja online-muodon saadaksesi yhteyden hänen kanssaan. Valikko on piilotettu verkkosivuston oikeassa yläkulmassa, jolloin pääsy Marion teoskokoelmaan, asiakastodistuksiin, Osta tulosteita -osaan ja työpajojen tietoihin. Tämä on kunnollinen ja informatiivinen esimerkki Wix-pohjaisesta verkkosivustosta!

3. Liran Vardiel

Parhaita Wix-verkkosivustoesimerkkejä

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Liran Vardiel on portfolio lahjakkaasta taiteilijasta Liran Vardielista, joka luo upeita maalauksia eri aiheista. Kirjailijan uskomattomat teokset esitetään kotisivun diaesityksessä kiinnittääksesi käyttäjän huomion heti ensi silmäyksestä.

Mukana on myös henkilökohtaisia ​​kuvia taiteilijasta näyttelyistä ja videoita luovasta prosessista. Voit tilata Liranin Instagram-syötteen ollaksesi tietoinen hänen päivityksistään ja tulevista taidenäyttelyistä. Valokuvat esitetään valokuvaajan mustavalkoista taustakuvaa vasten yhtenäisen kuvan luomiseksi. Verkkosivun uutiskirje on mahdollista tilata pysyäksesi ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista ilman, että sinun täytyy käydä verkkosivuilla uudestaan ​​ja uudestaan.

4. Päiviä onnellisuuteen

Päiviä onnellisuuteen

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Päiviä onnellisuuteen ilmestyi WordPress Wixiin siirtyminen. Tämä on resurssi johtavalle työntekijöiden sitouttamisjärjestelmälle, joka näkee tehtävänsä tarjota työkaluja ja itsensä löytämistoimintoja, jotka voisivat merkittävästi parantaa työntekijöiden sitoutumista, joka liittyy läheisesti yrityksen tuottavuuteen pitkällä tähtäimellä. Järjestelmän perustaja Corey Davis uskoo, että jokaisen hyvämaineisen yrityksen on huolehdittava maailmanluokan onnellisten ja sitoutuneiden työntekijöiden luomisesta, jotka tekisivät kovasti työtä yrityksen vaurauden hyväksi.

Aivan ensimmäinen katsaus verkkosivustoon luo innostavan ja jopa hieman taikuustunnelman. Koko näytön animoitu tausta, kirkkaat värit, suuret fontit voivat vain kiinnittää käyttäjien huomion ja rohkaista verkkosivustojen selaamiseen. Koko projekti herättää positiivisia tunteita ja iloista henkeä. Verkkosivusto ei ole vain informatiivinen, vaan se sisältää myös useita sanontoja, lainauksia, lainauksia, teräväpiirtoisia kuvia ja paljon tilastotietoja, jotka korostavat onnellisen ja positiivisen ympäristön luomisen tärkeyttä yrityksen työntekijöille! Se on todella arvokas esimerkki Wix-pohjaisesta verkkosivustosta!

5. Hän rakentaa tuotemerkkejä

Hän rakentaa tuotemerkkejä

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

SheBuildsBrands.com on hyvin organisoitu henkilökohtainen projekti, joka on täynnä sosiaalista näyttöä ja asiakaskeskeistä sisältöä. On linkkejä YouTubeen, Instagramiin, Facebookiin, LinkedIniin, Pinterestiin, Twitteriin ja jopa SoundCloudiin! Verkkosivun omistajalla Kubi Springerillä on vaikuttavassa luettelossa tuotemerkkejä, kuten Nike, Blackberry, L’Oreal Professionnel, Mercedes-Benz Fashion Week ja MOBO Awards..

She Builds Brands -ohjelmassa on paljon tutkittavaa – kirjailija tarjoaa paljon yksityiskohtaisia ​​tietoja ryhmänsä toiminnasta. Siellä on usein päivitettävä blogi, uutiskirjeen rekisteröintilomake, paljon videoita ja jopa kauppa. Verkkosivun kautta kävijät voivat ostaa audio-mp3-tiedostoja, kirjoja ja video-DVD-levyjä, jotka auttavat heitä rakentamaan tuotemerkkinsä.

Sivusto on kauniisti suunniteltu, mutta meistä todella erottuu keskittyminen asiakkaaseen ja arvokkaaseen sisältöön. Onnittelut Kubille houkuttelevasta, tehokkaasta verkkosivustosta!

6. Gruvi Mehut

Gruvi Mehut

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Gruvi Mehut luo todella ainutlaatuisen tunnelman. Valkoinen tila on tässä avainsana. Tuotteen paikannus luo hyvin organisoidun asettelun kotisivulle. Erityisen mielenkiintoista on, että tuotenäyttö näkyy luonnollisella, ei-työntävällä tavalla.

Verkkosivusto näyttää meille valkoisen tilan älykkään käytön johtaa lukijan elementistä toiseen. Se korostaa myös sisältöaluetta. Ensimmäinen näyttö antaa meille selkeän käsityksen siitä, mitä täältä löytyy.

7. Ranskan Knot Studios

Ranskan Knot Studios

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Ranskan Knot Studios on hieno esimerkki siitä, kuinka hyvin jäsennellyn ja toimivan resurssin pitäisi näyttää. Projekti kuuluu tapahtumasuunnittelun ja valokuvaustyylien studioon, joka sijaitsee Savannahissa, Georgiassa.

Aivan ensimmäisestä verkkosivuston tarkastelusta lähtien se on vaikuttanut käyttäjiä suunnittelullaan. Sivusto on luotu rauhoittavassa, inspiroivassa ja iloisessa ilmapiirissä, ja tämä houkuttelee käyttäjiä kiinnostamaan heitä jatkamaan resurssien etsimistä. Älykäs liukusäätimien ja portfoliokuvien, jotka erottuvat joukosta korkean laadunsa ansiosta, antavat sivuston suunnittelulle romanttisen ja koskettavan ilmeen.

Erinomaisen suunnittelun lisäksi sivustolla on myös toiminnallisuutta, joka ilmenee sosiaalisen median painikkeiden, online-yhteyslomakkeiden ja yksityiskohtaisen tiedon saatavuudesta, joka on aina käsillä.

8. J Media Global

Parhaita Wix-verkkosivustoesimerkkejä

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

J Media Global on tunnettu markkinointi- ja mainosyritys, joka palvelee juutalaisia ​​markkinoita ja pyrkii tarjoamaan huipputeknisille mainoksiin liittyviä palveluita yhdessä huipputeknologisten ratkaisujen kanssa. Projekti näyttää melko yksinkertaiselta, mutta ensi silmäyksellä hienolta. Et löydä täältä mitään edistyneitä verkkosivujen suunnittelun elementtejä tai lähestymistapoja, ja tämä tekee sivustosta kätevän ja helpon selata.

Aivan ensimmäinen asia, joka kiinnittää käyttäjän huomion verkkosivustoon pääsyssä, on sinisen pilvisen taivaan videotausta. Se antaa projektille houkuttelevan ilmeen, rohkaisemalla käyttäjiä jatkamaan selaamista projektissa. Verkkosivusto luo miellyttävän, rauhoittavan ja hieman rentouttavan vaikutelman, joka auttaa kiinnittämään huomiota jokapäiväiseen vaivaan.

Sivusto on loogisesti rakennettu, ja kaikki elementit ja osat ovat paikoillaan. Kaikki tärkeät tiedot ovat saatavilla seuraavissa osioissa: Tietoja, Asiakkaat, Mediapaketit (saatavana kahdella kielellä – englanniksi ja juutalaiseksi) ja Ota yhteyttä. Jälkimmäinen tarjoaa tärkeimmät yhteystiedot yhdessä Google Maps -sovelluksen kanssa, joka auttaa käyttäjiä vaivattomasti löytämään fyysisen sijaintinsa. Kätevä sisäänrakennettu yhteyslomake puolestaan ​​edistää entistä tehokkaampaa ja mukavampaa vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa. Kaiken kaikkiaan J Media Global on arvokas esimerkki Wix-pohjaisesta verkkosivustosta!

9. Niagara järvellä

Niagara järvellä

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Niagara järvellä kiehtoa käyttäjien huomion ensimmäisistä sekunneista, jolloin vierailet siinä – niin kirkas, viihdyttävä ja iloinen sen muotoilu on! Tämä on Niagara-on-the-Lake -yhteisön sivusto, joka keskittyy edistämään matkailun kehittämistä alueella. Projektin suunnittelijat väittävät, että “Niagaralla the Lake on ainutlaatuinen ja erityinen vaikutus ihmisiin” ja että se tuntui alusta alkaen.

Verkkosivusto sisältää runsaasti tietoa, joka tarjoaa tyhjentäviä tietoja kaikista elämäalueista, joista turistit voivat olla kiinnostuneita. Tiedot ovat saatavilla seuraavissa osissa: Tietoja, Ruokailu, Oleskelu, Shaw-festivaali, Nähtävyydet, Viinitilat, Kanadan puistot, Kokemukset, Tapahtumat , Kulttuuri, Ostokset, Lehti ja jopa Live Cam. Kaikki tiedot esitetään soveltuvalla ja luonnollisella tavalla, kun taas verkkosivusto itse tarjoaa runsaasti kirkkaita mehukkaita kuvia, diaesityksiä, valokuvagalleriaa ja mediaelementtejä, jotka eivät vain voi rohkaista verkkosivujen selaamista eteenpäin.

Jotta vaikutus potentiaalisiin turisteihin olisi vahvempi, verkkosivuston kehittäjät ovat integroineet vaikuttavia videoita sijainnista ja sen erityisistä eduista. Siellä on myös pääsy sosiaalisen median painikkeisiin, jotka ohjaavat sinut sosiaalisen verkoston paikan tileille, jossa voit seurata päivityksiä. Projektin todellinen kohokohta on live-kameroiden saatavuus, minkä ansiosta voit seurata sijaintia reaaliaikaisessa tilassa – se on ehdottomasti kiehtova kokemus!

10. Leikkaukset ja mustelmat parturi

Leikkaukset ja mustelmat parturi

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Sen aidolla maniakalla tyylisuunnittelulla, Leikkaukset ja mustelmat parturi osoittautuu täydelliseksi esimerkiksi parturilaisesta. Sivustolla on villilänteen motiiveja, vahva tarttuva nimi ja kontrastinen mustavalkoinen värimaailma. Sivusto voi vain kiinnittää käyttäjien huomion heti ensimmäisestä silmäyksestä.

Täältä ei tarvitse selata verkkosivustoa etsimällä tarvittavia tietoja, vaikka tämä vaihtoehto on saatavana myös verkkosivustolta. Tietoja meistä, Yhteystiedot kätevällä Google Map -sovelluksella ja jopa YouTube-video auttavat havaitsemisen helpottamisessa ja tarjoavat parhaan mahdollisen tiedon parturilaisista, joista käyttäjä voi olla kiinnostunut..

Tärkeää on, että luettelo palveluista ja niiden kustannuksista on myös kotisivulla. Tämä on ratkaiseva tekijä monille asiakkaille, jotka valitsevat useiden parturien välillä. Verkkosivustolla on saatavana myös online-varausvaihtoehto ja avattava valikko, jolla voidaan valita haluamasi parturi. Asiakkaat voivat varmistaa, että heille tarjotaan tarvittavat palvelut ajoissa..

11. Työ luottoyhdistykselle

Työ luottoyhdistykselle

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Hi-res-kuvien ja modernin ”korttityylisen” asettelun lisäksi Työ luottoyhdistykselle onnistuu yhdessä heidän teollisuudensa tärkeimmistä asioista – luottamuksen luomisessa. Katsotaanpa kolme ominaisuutta, jotka auttavat luomaan luottamusta:

 • Korkealaatuinen muotoilu. Olemme kaikki luonteeltaan visuaalisia, joten ensimmäinen asia, jonka huomaamme, on kuvia ja verkkosivuston yleinen ulkoasu. Work for the Credit Union on modernin ilmeen kanssa haamupainikkeet, paljon välilyöntiä ja korkealaatuisia valokuvia.
 • Paljon tietoa. On taito esittää paljon tietoa järjestäytyneellä ja helposti navigoitavalla tavalla, ja tämä verkkosivusto onnistuu tekemään sen. Siellä on laaja Tietoja meistä -sivu, paljon tietoa luotto-osuuskunnista ja mikä tärkeämpää – yhteystiedot. Siellä on Google Maps, johon on sisällytetty yrityksen fyysinen osoite, puhelinnumero ja palautelomake.
 • Päivitetyt tiedot. Tämä on yksi yleisimmistä asioista, joita sivuston omistajat unohtavat. Verkkosivustosi pitäisi näyttää päivitetyltä verkkosivustosi tekijänoikeuksien päivämäärästä blogin alatunnisteessa. Work for the Credit Union -sivuston omistajat tietävät tämän säännön ja päivittävät säännöllisesti blogiaan.

12. Karoline O.F. Pettersen

Karoline O.F. Pettersen

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Karoline O. F. Pettersen on visuaalinen projekti, jonka muotoilu on yksinkertainen, puhdas ja inspiroiva. Karoline käyttää korkearesoluutioista, koko näytön taustakuvaa, joka kiehtoo heti katsojia. Yleinen minimalistinen tyyli auttaa keskittämään huomion tekijän valokuviin, joita sivusto mainostaa.

Mutta ole varovainen – verkkosivustoosi upotetut HD-valokuvat ja videot voivat hidastaa verkkosivustojen lataamista. Kaikki käyttäjät eivät voi odottaa pitkään. Ja vielä yksi huomautus – valikkokirjaimien tulisi olla rohkeampia tai kontrastisempia – kun ensimmäinen kuva vierii niitä, on melkein mahdotonta lukea valikkoa kunnolla.

13. Flex R&D

Flex T & K

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Flex R&D tekee hienoa työtä kertoa potentiaalisille asiakkaille, mitä he tekevät eri tavalla kuin muut ja miten siitä olisi hyötyä heidän asiakkailleen. He esittelevät koko verkkosivuston kautta näytteitä töistään väitteidensä tueksi. Mikä on hienoa Flex R: ssä&D: n sivusto on, että he onnistuvat tarjoamaan kävijöille runsaasti tietoa pitäen samalla hyvin järjestettyä, käyttäjäystävällistä verkkosivustoa. He tekevät sen hyödyntämällä täysimääräisesti heille Wix HTML5 sitebuilder -sovelluksen kautta käytettävissä olevia ominaisuuksia. Jotkut näistä sisältävät blogin, kotisivun liukusäätimen, video-upotukset ja paljon muuta.

Toinen ongelma tämän verkkosivuston valikossa – sen alavalikko kattaa päätekstin, kun se avataan. Ja blogia tulisi päivittää useammin, mutta ei kerran vuodessa.

14. Perintö kansakuntien koululle

Perintö kansakuntien koululle

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Kansakuntien periminen on uskonnollisella suuntautuneella kristillisellä koulussa, joka tarjoaa seuraajiensa keskuudessa syvän Raamatun tuntemuksen. Se opettaa uskonnon, teologian pääperiaatteita ja kyseisen kansakunnan koulun tapahtumista ja tekemistä esittelee noin kymmeniä mahtavia kuvia ja videoita heidän verkkosivustonsa INS Experience -sivulla..

Se on esimerkki klassisesta verkkosivustojen rakennuksesta – kotisivun, yhteystietojen ja joidenkin tietojen kanssa näiden kahden sivun välillä. Täydellinen organisaatiopäätös – kaikki on selvää.

15. Monica Pack Pilates

Monica Pack Pilates

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Monica Pack Pilates omistaa Monica Pack – ammattitaitoinen ja sertifioitu kouluttaja, joka on erikoistunut freestyle-pilates-ohjelmiin. Hän on kirjailija ja kehittäjä Nova-menetelmälähestymistavalle, joka yhdistää vaihtoehtoiset ja perinteiset Pilates-tyylit sekä biomekaniikan, ihmisen anatomian, kuntoutuksen perusteet jne..

Sivuston yleinen tyyli vastaa täysin Monican erikoistumisaluetta. Löydät paljon tietoa kouluttajasta ja yleensä pilates-ohjelmista. Kotisivun otsikossa oleva erikoistarjous aloittelijoille lisää projektin suosiota ja lisää asiakkaiden houkuttelevuutta. Kun vierität sivua alas, voit varata oppitunnin verkossa, saada lisätietoja Monican tarjoamista palveluista ja katsella todellisia kuvia, jotka osoittavat hänen työtapansa. Lisäksi verkkosivusto sisältää useita sivuja, jotka keskittyvät tiettyyn aiheeseen. Näitä ovat Koti, Minusta, Pilatesista, Kurssit, Hinnat ja Yhteystiedot. Itse verkkosivusto on valoisa ja luo positiivisen vaikutelman siitä hetkestä lähtien, kun vierailet siinä!

16. Corson evästeet

Corson evästeet

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Corson evästeet tarjoaa herkullisimpia ja Amerikan suosikki sisustettuja evästeitä, jotka eivät ole vain maukkaita, vaan myös houkuttelevia, kirkkaita ja turvallisia lapsille ja aikuisille. Niitä leipoo ja sisustaa henkilökohtaisesti Tina Corso, joka on idean laatija ja yrityksen omistaja. Jokainen verkkosivustolla käyvä henkilö on todella innostunut evästeiden valikoimasta ja ruoanlaittoprosessin yleisestä ilmapiiristä. Se ei vain voi jättää ketään välinpitämättömäksi ja kehottaa heti haluamaan tilauksen.

Verkkosivusto tarjoaa kaikki vaadittavat tiedot yrityksestä ja kokista. Resursseja selatessasi löydät tarinan leipomosäätiöstä, myytäväksi tarkoitettujen evästeiden valikoimasta ja yhteystiedoista. Mikä on tärkeää ja kätevää asiakkaille, tuotteet on jaettu luokkiin hakujen helpottamiseksi. Jokaisessa evästeessä on yksityiskohtainen kuvaus ja kirkkaat “mehukkaat” valokuvat, jotka herättävät käyttäjän huomion välittömästi.

Tina pitää myös ehdottoman tärkeänä toimittaa luettelo ainesosista, jotka jokainen eväste sisältää “turvallisuus ensin” -lähestymistavan varmistamiseksi. Tätä arvostavat hänen säännölliset ja uudet asiakkaansa. Verkkosivusto näyttää iloiselta, valoisalta ja miellyttävältä selattavasta. Se herättää epäilemättä halua ostaa ja maistaa näitä täydellisiä evästeitä! Hyvää työtä!

17. Bzz Agent

Bzz Agent

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Bzz Agent on kansainvälinen online-käyttäjien yhteisö, joka jakaa innokkaasti vapaaehtoisia arvostelujaan ja henkilökohtaisia ​​kokemuksiaan suosituimmista testaamistaan ​​palveluista ja tuotteista. Tämä on hyödyllinen tietolähde niille asiakkaille, jotka vain aikovat ostaa tiettyjä tuotteita ja haluavat selvittää muiden asiakkaiden mielipiteitä heistä.

Verkkosivusto näyttää melko yksinkertaiselta ja kätevältä ensi silmäyksellä. Kun pääset kotisivulle, sinulle tarjotaan lyhyt mutta yksityiskohtainen ohje siitä, kuinka liittyä yhteisöön. Täällä on “Liity” -painike, jonka voit aktivoida siirtyäksesi tuotteen tarkistusprosessiin. On myös käyttäjien kommentteja, jotka ovat jo jättäneet arvostelut ja jakavat nyt aikomuksensa ja tavoitteensa. Jos on jotain, jota et ymmärrä vuorovaikutuksessa yhteisön kanssa, täällä on myös usein kysytyt kysymykset. Lisäksi on mahdollista käyttää vastaavassa osassa olevia yhteystietoja yhteydenpitoon verkkosivustojoukkueen kanssa ja noudattaa heidän ohjeita ja suosituksia. Mukava esimerkki Wix-pohjaisesta verkkosivustosta jokapäiväiseen käyttöön!

18. OCD Online

OCD Online

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

OCD Online on resurssi, joka on täysin keskittynyt OCD-syihin ja tehokkaisiin hoitovaihtoehtoihin. Jokaisesta aiheesta kiinnostuneelta on täällä paljon hyödyllistä tietoa. Samoin jokaisella, joka haluaa päästä eroon sairaudesta, on hieno mahdollisuus ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä tohtori Steven Phillipsoniin, verkkosivuston omistajaan ja lisensoituun kliiniseen psykologiin. Hän tarjoaa tehokkaimmat hoitomuodot, jotka auttavat potilaitaan unohtamaan häiriön ja elämään terveellisenä ja onnellisena elämänä.

Verkkosivusto näyttää melko kätevältä ja helppoa selata kaikille. Se varmistaa yksinkertaisen ja intuitiivisen navigoinnin – pääset vain kotisivulle saavuttamaan ne kohdat ja tiedot, joista olet kiinnostunut. Näitä ovat OCD 101 -sivu, Koulutus, Menestystarinat ja Hoito-vaihtoehdot (yksilö-, ryhmä-, parihoito sekä tehohoito ja Skype / puhelut). Kaikki yhteystiedot ovat saatavilla verkkosivun otsikossa ja alatunnisteessa, jotta ne ovat ulottuvilla kaikille, jotka etsivät ammatillista psykologista apua.

Koko verkkosivustosuunnittelu on valmistettu miellyttävillä ja houkuttelevilla vaaleansinisillä ja valkoisilla väreillä ja niiden yhdistelmillä. Tämä luo rauhoittavan ja rentouttavan vaikutuksen, auttaen käyttäjiä keskittymään todellisiin tarpeisiinsa ja etsimäänsä tietoon.

19. Copacabanan yökerho

Copacabanan yökerho

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Copacabanan yökerho on legendaarisin, suosituin ja kosmopoliittisin yökerho New Yorkissa. Täällä voit hyödyntää mahdollisuutta rentoutua ja nauttia upeista esityksistä ja erityistapahtumista, jotka nauttivat käyttäjistä erittäin suosittua. Ota vain aikaa selata verkkosivustoa ja selvittää saatavilla olevat mainokset ja julisteet.

Kaikki näyttelyt (sekä nykyisiä että tulevia) ja tapahtumia voidaan katsella suoraan kotisivulla. On myös mahdollista tarkastella vierailijaluetteloita, pukeutumisvaatimuksia jokaisessa tilanteessa ja jopa ostaa lippuja näyttelyihin, joissa haluat käydä. Erityiset verkkosivustoosat luodaan erikseen niille käyttäjille, jotka ovat kiinnostuneita VIP-paketeista, itse Yökerhosta, Catering-tarjouksista ja erityissuosituksista. Kaikille niille, jotka haluavat pitää hauskaa viihdyttäviä ja informatiivisia viestejä, verkkosivusto tarjoaa pääsyn blogi-osioon, jota päivitetään säännöllisesti uusilla artikkeleilla.

Verkkosivun suunnittelu ei ole niin monimutkainen, koska kaikki sisältö esitetään lumivalkoista taustaa vasten, jotta se olisi selvästi näkyvissä jokaiselle käyttäjälle. Kirkkaat ja värilliset kuvat sekä interaktiivinen videotausta luovat ns. Yökerho- tai kasino-ilmapiirin. Verkkosivun alatunnisteessa on myös yksityiskohtaisia ​​yhteystietoja, jotta vuorovaikutus yökerhojen päälliköiden kanssa on nopeaa ja helppoa – voit käyttää palautteen avulla kätevän Google Maps -widgetin mukana tulevaa osoitetta tai täyttämällä yhteyslomakkeen..

20. Baltimore Research

Baltimore Research

Luo verkkosivusto ILMAISEKSI

Baltimore Research tarjoaa markkinointitutkimusta ja oivalluksia, joita käytetään auttamaan yrityksiä ottamaan käyttöön järkevät ratkaisut syvän markkinatutkimuksen perusteella. Yhtiö aikoo kohdistaa erilaisille yleisöille kannustamalla heitä vierailemaan verkkosivustollaan, joka näyttää luotettavalta. Se näkee tehtävänsä auttaa yrityksiä kehittymään ymmärtämällä paremmin asiakkaiden vaatimuksia.

Tärkeimmät yleiset tiedot yrityksestä, sen tavoitteista, lähestymistavoista, vierailupalveluista ja muista liittyvistä asioista toimitetaan suoraan kotisivulla. Se tarttuu käyttäjän huomioon johtuen koko näytön kuvien saatavuudesta ja harmonisesta väriyhdistelmästä. Kun vierität verkkosivuja alas, löydät tarkempia tietoja. Sitä on saatavana useissa verkkosivustojen osissa, nimittäin Kotisivu, Paneelisti, Vieraspalvelut, Studiot, Tietoja meistä ja Ota yhteyttä.

Yksinkertaisen verkkosivun selaus- ja ponnahdusvalikon ansiosta on melko helppo löytää tarvittavat tiedot yrityksestä ja sen tarjoamista palveluista. Nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät projektista yhden luotettavimmista näytteistä Wixin kanssa käynnistetystä ammattimaisesta yrityssivustosta.

Bottom Line

Wix-sivuston käynnistäminen Wixin kanssa on paljon yksinkertaisempi kuin saatat ajatella. Verkkosivun rakentaja näkee aluksi tehtävänsä auttaa koekäyttöön kuulumattomia yrityksiä, joilla ei ole koodaustausta, ja hallitsemaan sitten helposti laadukkaita projekteja henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön. Alusta tarjoaa useita suunnittelun mukauttamistyökaluja ja ominaisuuksia, jotka edistävät vaivatonta ja sujuvaa verkkosivustojen kehitystä.

Integroidun Wix ADI -työkalun, edistyneiden blogi- ja verkkokauppumoottorien sekä satojen mobiililaitteita varten valmiiden mallien ansiosta jopa aloittelija voi käyttää ammattimaista verkkosivustoa sijoittamatta siihen dollaria. Haluatko kokeilla heti? Siirry sitten ilmoittautua verkkosivustojen rakentajan kanssa ja aloita ensimmäinen projekti!

Luo verkkosivusto ilmaiseksi

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map