Contoh Blog Squarespace Terbaik

Laman Web Contoh Squarespace


Squarespace – adalah pembangun laman web yang dipercayai, yang telah mendapat populariti di seluruh dunia kerana banyaknya alat penyesuaian reka bentuk canggih, fleksibiliti templat untuk memenuhi pelbagai ceruk serta fungsi projek siap sedia yang mewah. Pembangun laman web sebenarnya berfungsi dengan baik untuk pembuatan pelbagai jenis laman web, tetapi set fiturnya terutama ditujukan untuk pengembangan kedai digital kecil, laman web perniagaan dan blog.

Ketika datang ke reka bentuk blog, Squarespace memastikan kemudahan penggunaan dan proses pengembangan laman web yang mudah. Enjin blog membolehkan blog berkualiti bermula untuk pengguna yang bersedia menjadi tuan rumah podcast mereka dan menerbitkan catatan bermaklumat secara berkala. Di antara ciri-ciri blog yang paling popular yang ditawarkan oleh Squarespace, masuk akal untuk menyebutkan sokongan geolokasi, muat naik dan penyuntingan artikel, penyisipan komen / trackback, penyatuan feed RSS, pemberian tag iTunes, reblogging, integrasi media sosial dan banyak lagi.

Untuk mengetahui ciri-ciri apa yang dimiliki oleh pembangun laman web, adalah mustahak untuk melihat beberapa contoh blog terbaik yang dibangunkan dengan pembangun laman web. Sudah tiba masanya untuk melakukannya. Jadi mari kita mulakan sekarang!

1. Goyo luar

Goyo luar

Buat Blog secara PERCUMA

Goyo luar adalah destinasi utama bagi semua orang yang mencari aktiviti luar yang sempurna, menyeronokkan dan menarik. Mereka memberikan gambaran penuh mengenai acara paling keren dan paling unik di seluruh negara, yang entah bagaimana berkaitan dengan pekerjaan, seni, festival, muzik dll..

Semasa melayari laman web, anda akan dapat membaca banyak catatan mengenai aktiviti yang paling diminati oleh orang ramai. Artikel-artikel tersebut dan juga kandungan laman web yang lain dikemas kini secara berkala kepada pengguna penyedia maklumat terkini dan fakta terkini sahaja. . Setiap catatan dilengkapi dengan bahagian komen terbuka, di mana pembaca dapat berkongsi kesan, idea dan pemikiran mereka.

Di antara bahagian menu, anda akan menemui Aktiviti (Sukan Air, Kitaran, Sukan Salji, Mendaki & Kem, Jurnal, Kalendar dan Stor. Mereka akan memberi peluang untuk melihat acara dan aktiviti yang dijadualkan, cerita dan catatan yang dipaparkan, peta, senarai pembungkusan dan fakta berguna lainnya. Untuk mendapatkan akses ke bahagian yang diperlukan, buka menu tarik turun untuk mencari maklumat yang anda perlukan sekarang. Untuk mengetahui kemas kini laman web, ada kemungkinan untuk mendaftar ke buletin, bergabung dengan komuniti dan menyambung ke akaun media sosial. Ini dilakukan dengan beberapa klik hanya kerana navigasi laman web yang intuitif dan susun atur yang mudah.

2. Hujung Minggu Hotel

Hujung Minggu Hotel

Buat Blog secara PERCUMA

Hujung Minggu Hotel merangkumi koleksi kisah perjalanan, buku harian foto dan kenangan berkaitan hotel yang akan sangat menarik bagi peminat perjalanan dari seluruh dunia. Projek ini merupakan sumber maklumat yang sempurna bagi pembaca, yang ingin menemui permata perjalanan yang sebenar – destinasi yang akan mereka minati.

Laman web ini mengandungi beberapa bahagian, merangkumi majalah dalam talian dan kedai web yang berfokus pada perjalanan, di mana setiap orang boleh memesan cenderahati yang unik (perkakas rumah, barang kesihatan, fesyen dan aksesori kecantikan) dari seluruh dunia. Bahagian Hotel memberikan maklumat dan banyak gambar hotel terkenal di dunia, sementara bahagian Perjalanan menawarkan panduan orang dalam bersama dengan buku harian perjalanan yang memberikan maklumat terperinci mengenai lokasi yang dipaparkan di laman web.

Sorotan sebenar projek adalah bahagian Cari Destinasi Anda. Di sinilah setiap orang yang mencari tempat tinggal yang sempurna dapat mencari maklumat yang diperlukan dan benar-benar berharga. Untuk kemudahan pengguna, bahagian tersebut dibahagikan kepada beberapa kategori berdasarkan destinasi pilihan. Ini termasuk City Escape, Beach Side, Mediterranian, Carribean, Mexico, Morocco, Under the Italian Sun, Honeymoon, Surf, Europe, Oceania dan banyak lagi. Inilah yang memberikan tarikan istimewa kepada laman web ini.

3. Yassmin Abdel – Magied

Yassmin Abdel - Magied

Buat Blog secara PERCUMA

Yassmin Abdel – Magied adalah laman web peribadi Yassmin Abdel-Magied, seorang penulis Sudan – Australia, penyokong pemenang sosial dan penyiar. Dia telah menerbitkan beberapa buku fiksyen, esei dan memoar untuk kanak-kanak dan orang dewasa, yang telah membawanya menjadi popular. Penulis juga telah menubuhkan beberapa organisasi untuk pembaca, di mana dia berkongsi bengkel dan ucaptama.

Laman web ini sepenuhnya tertumpu pada aktiviti, minat dan pekerjaan profesional Yassmin. Untuk kemudahan dan kemudahan pengguna, projek ini terbahagi kepada beberapa bahagian, iaitu Video, Perkongsian, Siaran, Akhbar, Penulisan + Reel, Acara Akan Datang dan banyak lagi. Cuma tatal ke bawah halaman untuk mencari bahagian yang anda minati dan baca maklumat yang sesuai.

Projek ini memungkinkan untuk membaca penerbitan Yassmin, mendengar podcast, melihat siaran terbaru, acara yang akan datang. Terdapat juga peluang untuk membaca testimoni pengguna, yang telah mengunjungi pertunjukan Yassmin atau berurusan dengannya. Bahkan ada persembahan video yang memaparkan kisah pengarang yang akan ditonton oleh peminatnya. Bagi pengguna tersebut, yang ingin mengetahui berita dan kemas kini Yassmin, ada kemungkinan untuk bergabung dengan akaunnya di rangkaian sosial. Itu adalah contoh hebat blog yang dikuasakan oleh Squarespace.

4. Lee dari Amerika

Lee dari Amerika

Buat Blog secara PERCUMA

Lee dari Amerika adalah blog peribadi yang dimiliki dan dikendalikan oleh Lee, yang telah menjadi blogger selama lebih dari 12 tahun. Ini adalah tempat di mana dia menerbitkan banyak posting yang dikhaskan untuk hobi, gaya hidup, pekerjaan kegemarannya dan semua perkara yang membuatnya bahagia.

Blog ini senang dilayari dan cukup difahami. Apabila anda sampai ke laman utama, anda akan dapat melihat catatan yang disertakan dengan foto kehidupan sebenar yang diambil oleh pengarang. Anda boleh mengurangkan masa carian dengan melihat bahagian menu, yang masing-masing berpusat pada topik tertentu. Ini termasuk Gaya Hidup, Kesihatan, Resipi, Perjalanan, Muzik, Produk dan banyak lagi. Setiap bahagian dilengkapi dengan banyak gambar dan catatan yang ditulis dan diterbitkan secara peribadi oleh Lee. Pilihan penapis carian juga membantu mengurangkan jumlah masa carian, sementara akses ke akaun rangkaian sosial yang popular memungkinkan untuk terus mengetahui berita dan peristiwa Lee.

Bagi pelanggan blog tersebut, yang ingin terus mengetahui berita hidup Lee, resipi dan catatan baru, ada juga peluang untuk mendaftar buletin. Itu sangat senang dan berguna untuk peminat Lee.

5. Scandinavialist

Scandinavialist

Buat Blog secara PERCUMA

Scandinavialist adalah studio kreatif pelbagai aspek yang berpusat di London yang memfokuskan pada bahagian dalaman, reka bentuk dan seni bina. Laman web ini diasaskan dan kini dikendalikan oleh Christina Forsberg, seorang pereka dan arkitek Norway, yang berjaya mengembangkan jurnal reka bentuk dalam talian menjadi studio kreatif dengan fokus yang kuat pada pandangan estetik dan trend ceruk moden.

Laman web ini hanya mempunyai tiga halaman, tetapi ini lebih dari cukup untuk mewujudkan visi tunggal dan khas mengenai apa yang ingin diungkapkan oleh pengarang. Setelah bekerja di Scandinavia dan luar negara, Christina ingin berkongsi pengalaman dan projek terbaiknya yang menjadi popular dengan pelanggannya dari pelbagai negara di dunia.

Halaman Studio memberikan maklumat lengkap mengenai projek, pengarangnya, kenalan dan akses ke akaun rangkaian sosial. Bagi mereka, yang ingin melihat karya reka bentuk terbaik milik Christin. Di sinilah anda akan menemui penerangan terperinci mengenai projek yang akan membantu anda memahami visi pengarang. Akhirnya, bahagian Majalah menawarkan pelbagai catatan blog yang berkaitan dengan ceruk Interior, Reka Bentuk, Seni, Fesyen dan Gaya Hidup. Christina sentiasa mengemas kini bahagian ini untuk memastikan pembacanya mengetahui trend reka bentuk dalaman baru-baru ini.

6. Suku Budaya Kreatif

Suku Budaya Kreatif

Buat Blog secara PERCUMA

Suku Budaya Kreatif adalah salah satu contoh blog berkuasa Squarespace yang paling berjaya. Laman web ini melihat misinya dalam menghubungkan wanita-wanita yang bercita-cita tinggi untuk membiarkan mereka membincangkan isu-isu yang sering mereka minati. Wanita, yang menyertai projek ini, mempunyai hobi dan pekerjaan yang berbeza. Mereka adalah usahawan mahir, pencipta, pereka, blogger, yang ingin mencari rakan berfikir.

Di sini, di Creative Culture Tribe, wanita berpeluang untuk menggunakan sumber-sumber utama dalam talian yang secara berkesan dapat membantu mereka meningkatkan jenama peribadi dan perniagaan mereka, yang berada di tahap perkembangan yang berbeza, mulai dari syarikat permulaan hingga syarikat yang dipercayai dengan tahun pengalaman. Apabila anda sampai ke laman utama, anda akan mendapat peluang untuk bergabung dengan komuniti dengan mengaktifkan butang yang sesuai. Sekiranya anda hanya ingin mengetahui lebih lanjut mengenai organisasi dan matlamatnya, anda boleh pergi ke halaman Tentang Kami atau terus ke Blog, di mana anda akan menemui banyak entri berkaitan. Itu sangat cepat dan mudah untuk semua orang dan ini adalah salah satu kelebihan utama laman web.

7. Kecergasan Marzarella

Kecergasan Marzarella

Buat Blog secara PERCUMA

Kecergasan Marzarella adalah kelab kecergasan yang berpusat di New Jersey yang ditubuhkan dan sekarang dikendalikan oleh Chris Marzarella, yang merupakan pelatih kecergasan peribadi serta kekuatan & jurulatih penyaman. Ini adalah destinasi teratas bagi pengguna yang bersedia untuk menggunakan perkhidmatan kecergasan mewah, termasuk latihan peribadi, latihan maya dalam talian, rancangan khusus untuk pelanggan dengan latar belakang sukan dan bentuk fizikal yang pelbagai, rancangan kecergasan khas untuk orang yang berusia lebih dari 40 tahun serta sokongan pemakanan profesional.

Bahagian Blog adalah maklumat dan cukup luas. Terdapat banyak artikel berguna di sini, yang menangani pelbagai masalah kecergasan dan sukan. Terdapat juga kisah-kisah kehidupan sebenar pelanggan di sini, yang telah mengatasi pelbagai cabaran kerana aktiviti kecergasan yang kerap. Blog ini dikemas kini secara berkala untuk memungkinkan semua pelanggan Chris dan hanya untuk orang-orang yang berminat dengan sukan dan tabiat gaya hidup yang sihat, untuk mencari jawapan kepada pertanyaan yang mereka minati.

Selain itu, laman web ini mengandungi bahagian Testimoni yang berasingan dengan banyak komen yang diterbitkan oleh pelanggan Chris, bahagian FAQ dan maklumat umum mengenai kelab kecergasan, perkhidmatan yang disediakan dan kenalan. Syabas!

Pokoknya

Ruang Squarespace adalah pembangun laman web awan, yang telah membezakannya kerana fungsi yang kuat, fokus reka bentuk mewah dan pelbagai alat yang membantu memanfaatkan sepenuhnya sistem. Platform ini adalah pilihan terbaik untuk semua jenis projek, tetapi perhatian khusus masih diberikan kepada blog yang dikuasakan oleh Squarespace. Tidak hairanlah apabila projek-projek ini menonjol dari orang ramai kerana nilai maklumat, reka bentuk yang menarik, struktur logik dan pendekatan penyemakan imbas web yang intuitif.

Contoh blog yang dilancarkan dengan Squarespace mempunyai kualiti, fleksibiliti dan fungsi yang tinggi yang dipaparkan dalam semua butiran dan elemen laman web. Malah seorang pemula boleh membuat blog seperti itu tanpa memerlukan kemahiran pengekodan. Menambah catatan dan mengemas kini adalah mudah dan pantas. Perkara yang sama adalah mengenai pengurusan dan promosi blog selanjutnya. Secara keseluruhan, Squarespace adalah pembangun laman web yang layak untuk memulakan blog peribadi atau blog perniagaan.

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map