Contoh Blog Weebly Terbaik

Contoh Blog Weebly


Weebly – adalah pembangun laman web awan, yang telah mendapat populariti dengan lebih dari 50 juta pengguna di seluruh dunia. Ia dilengkapi dengan enjin blogging dan eCommerce yang bersepadu dan memungkinkan untuk membina laman web ini dan jenis lain tanpa perlu memiliki kemahiran pengaturcaraan. Sistem ini mempunyai kemudahan penggunaan, tetapi ini tidak bermaksud bahawa pereka web yang mahir tidak dapat menggunakannya untuk membuat blog berskala besar.

Sebaliknya, Weebly memberikan peluang ini kepada semua orang, tanpa mengira kepakaran reka bentuk web dan kemahiran kreativiti. Editor drag-and-drop pembangun laman web yang intuitif, kemudahan dan rangkaian ciri yang kaya telah menjadikan perkhidmatan ini sebagai salah satu pembangun laman web paling mesra pengguna di luar sana.

Namun, adakah Weebly sangat senang digunakan sepertinya? Bolehkah ia merangkumi spektrum yang luas dari kemahiran reka bentuk web anda atau masih banyak yang diinginkan di sini? Untuk menjawab soalan ini, mari kita ikhtisar ringkas mengenai contoh blog Weebly yang paling berkesan. Ini akan memberi anda idea tentang bagaimana fungsi dan kemudahan pembangun laman web.

1. Leadapreneur

Leadapreneur

Buat Blog secara PERCUMA

Leadapreneur adalah laman web syarikat yang membantu perniagaan meningkatkan produktiviti pekerja dengan meningkatkannya ke status “inovator digital tangkas” yang dikenali sebagai pemimpin utama. Misi ini mungkin kelihatan agak canggung atau tidak dapat difahami oleh pengguna, tetapi video skrin lebar yang terdapat di laman utama laman web membantu menyelesaikan keadaan. Terdapat juga penjelasan yang terang dan terperinci mengenai keseluruhan proses dan peringkatnya.

Pengguna mendapat akses ke akaun rangkaian sosial dan bahagian blog dengan banyak catatan ditulis dan ditambah oleh ahli pasukan. Pilihan komen diaktifkan juga di sini sehingga setiap pembaca dapat meninggalkan kesan dan pemikirannya mengenai artikel tersebut. Sekiranya anda berminat dengan catatan blog yang lain, anda boleh melayari bahagian Arkib, di mana semua catatan dibahagikan kepada beberapa bulan untuk memudahkan pencarian. Blog ini juga terdapat dalam bahasa Sepanyol.

2. LyBlog

LyBlog

Buat Blog secara PERCUMA

LyBlog adalah blog yang memfokuskan pertempuran peribadi penulis dengan penyakit Lyme kronik dan memberi akses kepada puluhan artikel, kemas kini, berita, laporan kemajuan yang berkaitan dengan topik serta pengalaman individu yang berkaitan dengan keadaan kesihatan. Blog memungkinkan untuk mengetahui lebih banyak mengenai kaedah yang penulis jalankan, ketika menangani penyakit ini. Dengan tujuan ini, dia telah menerbitkan kisahnya sendiri, gejala yang dihadapinya, protokol rawatan dan cara lain untuk mengatasi masalah tersebut. Pengguna juga berpeluang mengirim pesan peribadi kepada pengarang blog untuk mengetahui nuansa yang belum dibincangkan di laman web namun memicu minat mereka yang sebenarnya.

Blog itu sendiri senang dilayari, tanpa mengira pengalaman anda sebelumnya – hanya tatal ke bawah halaman untuk melihat artikel yang baru ditambahkan dan membacanya secara terperinci. Untuk mempermudah proses pencarian, juga dapat melihat senarai kategori yang ada di sebelah kanan halaman atau melihat bahagian arkib yang merangkumi semua bahan yang terdapat di laman web yang disenaraikan dalam urutan kronologi. Keseluruhan reka bentuk LyBlog ringkas tetapi moden. Blog ini intuitif dan tersusun dengan baik untuk memastikan kemudahan penggunaan maksimum bagi setiap pembaca.

3. Kami Bercakap Wang

Kami Bercakap Wang

Buat Blog secara PERCUMA

Kami Bercakap Wang adalah syarikat pengiklanan kewangan yang berpusat di Australia, yang memberikan cadangan dan nasihat yang tidak berat sebelah dan objektif kepada pelanggannya tanpa ditaja oleh pengguna pihak ketiga. Mereka mendakwa bahawa cadangan kewangan mereka benar-benar boleh dipercayai dan seimbang. Laman web syarikat disusun secara logik. Anda dapat mengetahui maklumat terpenting yang anda minati semasa menatal halaman web ke bawah.

Menu yang terdapat di panel laman web kiri memberi akses ke bahagian yang paling penting, termasuk blog. Bahagian Blog ringkas tetapi informatif. Ia mengandungi banyak catatan yang merangkumi topik paling penting yang paling diminati oleh pengguna. Blog dikemas kini secara berkala, sementara catatan di dalamnya dibahagikan kepada kategori tematik untuk memudahkan pencarian. Terdapat Bahagian Kenalan di bahagian bawah, yang menawarkan akses ke akaun media sosial, kemas kini terbaru dan butang CTA, yang memungkinkan untuk menghubungi pengurus syarikat.

4. Penglibatan terperinci

Penglibatan terperinci

Buat Blog secara PERCUMA

Penglibatan terperinci adalah contoh laman web yang layak yang pasti akan berguna bagi semua orang yang mencari syarikat perkahwinan dan perancangan acara perkhidmatan penuh atau ingin melancarkannya. Perniagaan ini tertumpu pada perancangan dan pengurusan majlis perkahwinan dan jenis acara lain di kawasan New England. Semasa melayari laman web, anda akan mengetahui lebih lanjut mengenai misi syarikat dan perkhidmatan yang ditawarkannya.

Bahagian Blog, bagaimanapun, sedikit berbeza. Anda tidak akan menemui siaran standard di sini, tetapi anda akan ditawarkan artikel menarik mengenai perkahwinan dan acara sebenar, yang menyatakan fakta, angka, jangkaan dan anggaran sebenar. Blog ini mengenai trend perkahwinan, karangan bunga pengantin, pakaian dan pengunjung laman web kakitangan lain yang paling diminati oleh para pengunjung. Catatan dibahagikan kepada kategori tematik dan terdapat arkib dengan semua artikel yang disenaraikan dalam blog.

5. Keajaiban Butch

Keajaiban Butch

Buat Blog secara PERCUMA

Keajaiban Butch adalah blog peribadi wanita lesbian butik, yang telah memulakannya dengan satu-satunya tujuan – untuk memberitahu orang lain, yang berkongsi pandangan hidupnya, lebih banyak mengenai pengalamannya sendiri, termasuk fesyen, situasi kehidupan yang paling meluas dan masalah lain yang berkaitan . Ini dan maklumat lain diberikan dengan cara yang senang dan senang dilayari di laman web. Terdapat beberapa bahagian tematik di sini berdasarkan topik yang dibahas. Ini termasuk Blog, About, Contact dll. Perhatian khusus harus diberikan kepada bahagian Butch Store: Genderqueer Us, yang memberikan akses ke kedai dalam talian dengan pelbagai jenis pakaian dan aksesori untuk butch.

Laman web ini juga memungkinkan untuk melayari blog lain yang berkaitan dengan topik yang sama yang dicadangkan oleh pengarang. Selain itu, ada peluang untuk melihat catatan yang diterbitkan di beberapa bahagian laman web serta melihat artikel yang terdapat di arkib. Struktur laman web sedemikian menyumbang kepada kemudahan pencarian dan ekonomi masa. Terlebih lagi, Butch Wonders membolehkan menghubungi penulis blog melalui akaun rangkaian sosial dan e-mel yang terdapat di laman web.

6. Blog Stasia Rose

Blog Stasia Rose

Buat Blog secara PERCUMA

Stasiarose menggunakan mesin blog Weebly untuk menulis mengenai keusahawanan, perjalanan, fesyen dan apa sahaja di antara mereka. Laman web Stasia menyambut anda dengan laman web minimalis yang bersih dan borang pendaftaran yang meminta pengunjung laman webnya untuk menyertai buletinnya. Borang pendaftaran mengandungi foto Stasia dan jemputan peribadinya. Elemen yang diperibadikan ini membantu menjadikan pembaca blognya menjadi pengunjung berulang.

Stasia menggunakan salah satu tema Weebly paling mudah untuk membuat blognya. Susun aturnya yang kemas, fon yang elegan dan gambar yang berkualiti tinggi menjadikan blog senang dilayari dan dibaca. Pilihan menatal menjadikannya mudah untuk melayari laman utama, di mana banyak artikel blog yang menarik diterbitkan. Pengarang blog mengemas kini mereka secara berkala, sehingga menarik pengunjung baru.

Senarai catatan yang baru ditambahkan serta pilihan kategori dan arkib disediakan di panel kiri halaman utama untuk memastikan pengguna mengetahui kemas kini yang mungkin mereka minati. Ciri-ciri ini menjadikan laman web salah satu contoh blog terbaik dibuat berdasarkan platform Weebly!

7. Blog Kerja Sabun Dingin

Blog Kerja Sabun Dingin

Buat Blog secara PERCUMA

Sabun Sungai Sejuk Berfungsi adalah contoh jelas laman web berkualiti yang dilancarkan dengan Weebly. Laman web mempunyai reka bentuk yang kemas, yang menjadikannya perhatian pengguna. Ini semua mengenai warna di sini. Penyampaian setiap pos individu dan susun atur keseluruhan laman web adalah kemas dan menggembirakan.

Reka bentuk laman web adalah sederhana, tetapi kesederhanaan ini menyumbang kepada kesan umum yang dibuat oleh blog kepada pengguna. Nampaknya dibuat untuk orang sibuk, yang tidak mempunyai banyak masa untuk melayari laman web mencari produk yang diperlukan. Halaman utama memaparkan produk pencukur dan pencukur utama dengan keterangan umum mereka.

Bagi mereka, yang mempunyai keinginan untuk membuat pesanan dalam talian, laman web ini menawarkan butang “Belanja Sekarang” yang mengalihkan pengguna secara langsung ke katalog ringkas tetapi mudah difahami. Inilah blog, di mana “tradisi dunia lama memenuhi inovasi Amerika”!

8. Blog 2Care2Teach4Kids

Blog 2Care2Teach4Kids

Buat Blog secara PERCUMA

2Care2Teach4Kids adalah laman web milik Miss Kelly – pengasas dan pengurus sumber penjagaan dan pendidikan awal kanak-kanak berasaskan web. Projek ini dilancarkan lebih dari 20 tahun yang lalu dan masih mendapat populariti oleh ibu bapa dan pengguna lain, yang entah bagaimana berkaitan dengan pendidikan awal kanak-kanak. Projek ini mengandungi kandungan berguna dan banyak sumber berasaskan web yang membantu menjadikan pendidikan awal mudah, menarik, berkesan dan menarik untuk semua orang.

Blog ini mengandungi banyak artikel yang berkaitan dengan proses pendidikan anak-anak awal, yang terbahagi kepada kategori tematik. Selain itu, ada peluang untuk melihat arkib, yang juga mengandungi banyak sumber yang berkaitan dengan pendidikan awal. Reka bentuk blog ringkas tetapi intuitif dan difahami oleh semua orang. Lebih-lebih lagi, ini berorientasi pada anak, yang terungkap dalam fon, gambar dan elemen grafik yang digunakan. Secara keseluruhan, ini adalah contoh blog laman web berkualiti yang direka dengan Weebly.

9. Naluri K9

Naluri K9

Buat Blog secara PERCUMA

K9instinct.com adalah laman web yang dikhaskan untuk membantu pemilik anjing dari seluruh dunia memilih penyelesaian terbaik untuk sokongan penjagaan dan kesihatan haiwan kesayangan mereka serta pilihan pemakanan dan latihan terbaik. Laman web ini dikendalikan dan dikendalikan oleh Juruteknik Penjagaan Haiwan Bertauliah yang memfokuskan diri untuk membantu pencinta anjing di pelbagai negara mencari dan menggunakan sumber yang mereka dapati berguna ketika merawat haiwan kesayangan mereka.

Bahagian blog diberi perhatian yang terpisah. Ini mengandungi banyak artikel yang membahas kesihatan anjing, pemakanan, bersenam dan kehidupan lain. Semua catatan dikemas kini secara berkala untuk memberi maklumat terkini kepada pembaca sahaja. Terdapat pilihan penapis carian di sini yang mempermudah pemilihan kandungan yang diperlukan, sementara semua catatan sengaja dibahagikan kepada kategori tematik yang paling diminati oleh pemilik anjing. Ini termasuk Diet, Kesihatan Pergigian, penyakit, Produk Anjing & Ulasan, Mengunyah, Mengikat, Latihan, Latihan Anjing, Pemburu, Berita, Pemakanan, Diet Makanan Mentah, Sosialisasi, Rawatan, Vaksin dan banyak lagi. Sebilangan besar artikel berdasarkan situasi dan fakta kehidupan sebenar dan mengandungi foto / video peristiwa yang dijelaskan di sana. Ini adalah sumber web yang cukup berguna dan bermaklumat yang kebanyakan pemilik anjing akan menghargai kelebihannya.

10. Pemburu Leluhur

Pemburu Leluhur

Buat Laman Web secara PERCUMA

Pemburu Leluhur adalah laman web yang dilancarkan dan dikemas kini oleh Kenneth R Marks, yang tinggal di Arizona dan memberi tumpuan untuk membantu orang mencari saudara-mara mereka atau menemui fakta mengenai sejarah keluarga mereka. Pemilik laman web memanggil proses itu “memburu nenek moyang”, yang menggambarkan pengkhususan utama sumber terbaik. Laman web ini mengandungi beberapa bahagian, masing-masing dikhaskan untuk topik tertentu. Di sinilah anda dapat melayari bahagian seperti Blog, Surat Khabar, Pautan, Foto, Obituari, Rekod Perceraian, Buku Tahunan dan banyak lagi.

Bahagian blog adalah salah satu laman web yang paling bermaklumat dan popular, yang memberikan banyak maklumat berguna yang berkaitan dengan pengkhususan projek. Blog ini mengandungi banyak rekod gereja dalam talian yang dibahagikan oleh negara-negara AS. Ini sangat mudah, ketika mencari maklumat yang diperlukan. Selain itu, ada peluang untuk melayari dan menggunakan pautan sumber percuma, melanggan e-mel untuk mendapatkan rekod dan maklumat laman web lain yang berkaitan terus ke kotak e-mel anda dan mencari di laman web untuk membaca data yang diperlukan. Reka bentuk blog agak mudah dan berkaitan dengan niche. Laman web ini mengandungi gambar hitam dan putih dan retro yang sepenuhnya sesuai dengan pengkhususannya.

11. KidSparkz

KidSparkz

Buat Blog secara PERCUMA

KidSparkz adalah laman web, yang dibuat dan dikendalikan oleh Susan Portman, yang melihat misinya dalam membantu ibu bapa dan guru mencari dan menggunakan pelbagai jenis cetakan kanak-kanak dan pek aktiviti. Alat cetak awal kanak-kanak yang boleh dimuat turun, percuma dan kos rendah ini tergolong dalam kategori berbeza berdasarkan minat dan bidang pendidikan kanak-kanak utama.

Banyak sumber ini terdapat di bahagian Blog, yang selalu dikemas kini dengan pek baru. Semua sumber mudah dicari, sementara penggunaannya tidak memerlukan persiapan awal atau pengetahuan khusus. Untuk memastikan kemudahan penggunaan maksimum, penulis blog telah membahagikan bahan-bahan tersebut ke dalam kategori tematik berdasarkan kriteria serba boleh. Beberapa kategori yang paling popular dan dilayari meluas merangkumi Alphabet, Back to School, Christmas, Fall, Free Downloads, New Year, Numbers, Science, Spring, Summer, Winter dan banyak lagi. Keseluruhan reka bentuk blog mematuhi sepenuhnya pengkhususan laman web utama. Ini terungkap melalui penggunaan warna, gambar terang, jenis fon, elemen grafik dan item laman web lain yang sesuai dengan minat kanak-kanak tadika, pra-sekolah dan usia sekolah.

12. Bantuan Kapel Calvary

Bantuan Kapel Calvary

Buat Laman Web secara PERCUMA

Bantuan Kapel Calvary adalah hab maklumat yang menyelaraskan Calvary Chapel Affiliates, Calvary Chapels dan beberapa kementerian lain yang berfokus kepada Kristus yang berkaitan dengan malapetaka antarabangsa dan domestik. Laman web mengandungi maklumat terkini dan terkini mengenai bencana alam yang berlaku di lokasi yang sesuai. Untuk memberikan maklumat unik dan membiarkan pengunjung laman web mengetahui kemas kini berita dan acara terkini, ada peluang untuk melayari beberapa bahagian laman web. Ini termasuk Terlibat, Berita, Maklumat Umum, Sumbang, Arkib.

Mengingat pengkhususan laman web secara keseluruhan, perhatian khusus berpusat di bahagian Berita. Di sinilah anda dapat menemui maklumat terkini yang berkaitan dengan peristiwa yang berlaku di salah satu lokasi yang menjadi tumpuan laman web. Berita tersebut ditambahkan secara berkala untuk membuat pembaca mengetahui tentang bencana yang berlaku tidak lama dahulu. Terdapat juga akses ke bahagian Arkib, di mana anda boleh menemui semua berita yang dibahagikan dengan masa memuat naiknya. Bersamaan dengan maklumat teks, banyak berita disertakan dengan video yang menyediakan kandungan visual yang berkaitan dengan acara tersebut. Ini menjadikan persembahan berita lebih menarik dan bermaklumat.

13. ThroBak

ThroBak

Buat Blog secara PERCUMA

ThroBak adalah laman web pengeluar pengambilan PAF pengeluaran semula vintaj yang paling tepat dan berkualiti. Mereka membuat setiap item dengan teliti, menggunakan komponen dan peralatan berkualiti terbaik yang wujud sejak tahun 1950-an dan sesuai dengan produk asli. Seluruh jenis barang dan perkhidmatan ThroBak disenaraikan di laman web mereka – lihat sahaja bahagian utama untuk mencari produk yang diperlukan. Beberapa kategori merangkumi PAF Pickup, Tele Pickups, Strat Pickups, Pedal, P-90 Pickups, Strings, Parts & Gear dll. Laman web juga memberikan akses ke troli membeli-belah, di mana anda boleh menambahkan item yang dipilih untuk membuat pesanan lebih lanjut.

Selain pelbagai produk dan kedai web, ThroBak juga dilengkapi dengan bahagian Blog yang dikendalikan oleh dua pengarang. Blog mengandungi pelbagai ulasan produk, petua dan cadangan untuk meningkatkan keberkesanan proses pengambilan produk serta maklumat lain yang berkaitan. Keseluruhan reka bentuk blog menarik dan intuitif – navigasi yang ringkas dan intuitif adalah apa yang disukai oleh kebanyakan pengguna mengenainya. Ini adalah contoh yang baik dari projek berfitur lengkap yang dibuat dengan Weebly!

14. Pemakanan Kucing

Pemakanan Kucing

Buat Blog secara PERCUMA

Pemakanan Kucing adalah laman web, misi utamanya adalah untuk memberikan maklumat yang paling jelas dan berguna mengenai prinsip pemakanan dan pemakanan kucing. Projek ini juga menyampaikan maklumat mengenai penyakit kucing, pembuatan makanan, penjagaan, doktor haiwan dan isu-isu lain yang sering ditangani oleh pemilik kucing. Selain itu, ada peluang untuk melihat sumber web berasaskan maklumat yang juga mengandungi data berharga mengenai penjagaan dan memberi makan kucing. Bahagian Donate membolehkan anda melabur sedikit dalam pembangunan laman web.

Blog Cat Nutrition tidak dapat menarik perhatian pengguna kerana terdapat banyak maklumat berkaitan kucing. Di sinilah anda boleh melayari beberapa catatan yang menyentuh topik laman web dan dikemas kini secara berkala untuk memberikan maklumat yang berguna dan berguna kepada pemilik kucing sahaja. Catatan tersebut dilengkapi dengan ciri komen yang membolehkan pembaca berkongsi pendapat dan idea mereka mengenai artikel yang mereka baca. Sekiranya ada sesuatu yang tidak dapat anda temui sekaligus atau anda tidak mempunyai masa untuk melihat katalog entri, teruskan melihat blog Arkib, yang merangkumi semua artikel yang disusun mengikut tarikh penerbitan. Blog ini kelihatan menarik, mengandungi banyak foto dan video tematik yang akan dinikmati oleh kebanyakan pemilik kucing.

15. Ahli Terapi Fizikal Pelajar

Ahli Terapi Fizikal Pelajar

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ahli Terapi Fizikal Pelajar adalah laman web yang berpusat di Weebly, yang melihat misinya dalam mencabar sukan dan ahli terapi fizikal ortopedik untuk meningkatkan kesedaran profesional mereka dan menjadi pakar klinikal dengan memberikan pendidikan di peringkat residensi. Laman web ini dimiliki dan dikendalikan oleh tiga ahli terapi fizikal, yang berdedikasi untuk berkongsi pengalaman profesional, pengetahuan, pencapaian dan maklumat berkaitan industri baru-baru ini..

Perhatian khusus diberikan kepada Ortopedik & Blog Terapi Manual boleh didapati di laman web. Blog ini dikemas kini secara berkala untuk hanya menyediakan berita dan data khusus yang terkini dan terkini. Di sinilah tempat penulis menulis mengenai falsafah rawatan mereka yang mungkin menarik bagi para pembaca. Untuk kemudahan maksimum, semua catatan blog dibahagikan kepada beberapa kategori berdasarkan topik yang ditangani. Terdapat juga akses ke bahagian Arkib, di mana anda boleh melihat keseluruhan senarai artikel yang pernah diterbitkan di blog. Projek ini juga menyediakan banyak gambar dan video yang berkaitan dengan industri yang berkaitan dengan topik blog yang diliputi. Ini menyumbang kepada nilai maklumatnya dan memberi paparan dan rasa yang boleh dipercayai pada catatan blog.

Pokoknya

Penerokaan kami mengenai contoh blog Weebly ini adalah pengalaman yang sangat menggembirakan. Pengguna Weebly yang bertanggungjawab untuk laman web ini harus dipuji kerana kesungguhan mereka untuk berkongsi pengalaman dan pandangan mereka, dan untuk mewujudkan kreatif, berpenampilan profesional dan apa yang lebih penting – kehadiran web yang berkesan.

Adakah anda pengguna Weebly? Kemudian kongsi blog anda kepada kami!

Buat Blog secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map