Contoh eCommerce Squarespace Terbaik

Contoh eCommerce Squarespace


Ruang Squarespace adalah pembangun laman web yang meletakkan dirinya sebagai platform all-in-one untuk membuat laman web peribadi dan eCommerce. Ia membolehkan membina kedai dalam talian kecil hingga sederhana, yang kelihatan bagus dan mempunyai prestasi yang baik. Pembina laman web adalah penyelesaian terbaik untuk usahawan, yang ingin mempersembahkan produk mereka dengan cahaya yang paling baik, menarik perhatian pengguna dan melibatkan mereka dalam proses membeli-belah.

Kebolehgunaan perkhidmatan adalah salah satu aspek yang paling penting, sementara fungsi platform juga tidak ketinggalan. Jadi, seberapa baik Squarespace, ketika berkaitan dengan pembuatan laman web eCommerce? Bolehkah ia menjadi pesaing yang baik untuk sistem terkenal lain? Kami telah mengkaji beberapa contoh eCommerce Squarespace yang paling menarik untuk mendapatkan ciri dan kelebihan utama mereka. Ini akan memberi anda idea mengenai implikasi platform dan fungsi eCommerce.

1. Kedai Warre

Kedai Warre

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kedai Warre adalah sebuah kedai web, yang menawarkan pelbagai jenis produk yang diperlukan untuk memulakan dan menjalankan perniagaan peternakan lebah dengan berkesan. Kedai web, yang didirikan pada tahun 2008, kini dikendalikan oleh Teakwood Organics LLC, sebuah syarikat milik keluarga yang terdapat di Kingsley, Michigan. Mereka melihat misi mereka dalam membantu pelanggan membuat kemajuan profesional dalam industri peternakan lebah, memberikan sokongan, layanan dan bimbingan yang tiada tandingan dan tiada tandingannya.

Keseluruhan reka bentuk dan fungsi kedai web mematuhi kehendak dan kehendak pelanggan, menjadikannya lebih mudah bagi mereka untuk berbelanja dan mencari maklumat yang diperlukan tanpa meluangkan banyak usaha dan masa. Semua data berkaitan perniagaan dan laman web yang diperlukan tersedia di bahagian laman web yang berkaitan, termasuk Mengenai Kami, Produk, Bee Educated, Honeybee Pests, Warre Beekeeping dan banyak lagi. Menu pop timbul yang mudah dan intuitif terdapat dalam kategori dan subkategori yang menyampaikan maklumat lengkap mengenai perniagaan dan kedai web itu sendiri. Untuk mendapatkan akses ke produk, pengguna hanya perlu mendaftar ke laman web dan meneruskan proses membeli-belah yang diatur dengan mudah. Itu sangat berguna dan menjimatkan masa.

2. Kopi Crozet

Kopi Crozet

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kopi Crozet adalah destinasi terunggul untuk peminat kopi, yang mengutamakan jenama kopi yang unik dan berkualiti sahaja. Crozet adalah jenama kopi terkenal dengan sejarah yang kaya dan metodologi pemanggang dan pembuatan kopi yang luar biasa. Kedai web yang terdapat di laman web menyajikan jenis kopi Crozet asli yang dipaparkan di tingkap pameran. Walau bagaimanapun, agak sukar untuk memanggil rangkaian produk yang luas. Terdapat hanya tiga jenis kopi yang dijual di sini sekarang.

Foto produk kelihatan realistik dan menarik. Sebelum membuat pesanan, anda harus memilih panggang yang anda sukai, periksa sama ada ia ada dalam stok dan lihat penerangan terperinci produk. Anda boleh menentukan jumlah bungkusan kopi yang ingin anda dapatkan. Peminat Real Crozet juga boleh memesan kemeja T jenama di bahagian kedai web yang berasingan. Ciri Ulasan Pelanggan juga direalisasikan di sini supaya semua orang dapat menulis beberapa baris untuk berkongsi kesan pembelian yang dilakukan. Kedai web cukup mudah, tetapi produk yang ditawarkannya dijelaskan untuk kelebihan di sini.

3. Tanah Liat Kecil

Tanah Liat Kecil

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Tanah Liat Kecil adalah tempat, di mana anda boleh membeli potret tanah liat, miniatur, dan gambar buatan tangan yang dibuat khas oleh Laura. Semasa anda memasuki kedai web, anda mendapat peluang untuk memilih antara tiga pilihan membeli-belah, iaitu Potret Khusus, Kad Hadiah dan Nativities. Setiap kategori dilengkapi dengan gambar karya asli yang terang yang dibuat oleh Laura, pengarang dan master. Terdapat juga arahan terperinci mengenai cara membuat pesanan, langkah-langkah apa yang harus dilakukan untuk melakukan itu dan bagaimana mengetahui harga pembelian. Yang terakhir bergantung pada beberapa parameter, yang juga dimasukkan dalam bahagian pesanan.

Penulis menerangkan maklumat penghantaran secara terperinci, pelbagai pilihan dan masa yang diperlukan untuk menerima pesanan. Sekiranya masih ada pertanyaan, anda boleh menghantar e-mel kepada tuan untuk menyelesaikan semuanya. Sorotan sebenar kedai web adalah bahagian “Di Sebalik Tabir”, yang memungkinkan untuk melihat karya pembuatan tanah liat sedang berjalan. Itu memberikan dorongan kuat untuk membuat pesanan!

4. Reno Chicago

Reno Chicago

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Reno Chicago adalah laman web tempat santai di Logan Square, di mana semua orang boleh menikmati makanan dan menghabiskan masa dengan baik di kalangan rakan. Bahagian kedai di laman web menyajikan senarai produk jenama, yang menikmati populariti dengan pengunjung dan peminat tempat tersebut. Ini kebanyakannya pakaian untuk kanak-kanak dan orang dewasa, kopi dan aksesori lain di sini. Walau bagaimanapun, senarai itu tidak panjang dan terdiri daripada beberapa item sahaja.

Setiap produk yang ditawarkan dijual dengan keterangan yang ringkas, spesifikasi harga serta ukuran / parameter kuantiti. Ini menjadikan proses membeli-belah mudah dan cepat. Namun, semasa anda melayari kedai web, anda mendapat kesan bahawa tidak lengkap dan memerlukan peningkatan atau kemas kini secara berkala. Terdapat terlalu sedikit produk di sini, sementara keterangannya terlalu banyak diinginkan.

5. Alexandra Grecco

Alexandra Grecco

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Alexandra Grecco adalah sebuah kedai web, yang menawarkan koleksi gaun pengantin dan pakaian klasik yang menakjubkan dan memberi inspirasi yang direka oleh Alexandra Grecco. Setiap koleksi unik dengan caranya sendiri kerana Alexandra mempunyai visi yang jelas mengenai pilihan pengantin. Bahagian Kedai dilengkapi dengan menu lungsur, memasukkan kategori produk utama dan butiran pesanan. Ini adalah Aksesori Pengantin, Klasik RTW, Edisi Terhad, Dasar Penjualan dan Kedai Sampel Pengantin.

Apa sahaja kategori yang anda lawati dan apa sahaja produk yang anda pilih, anda akan diberikan ciri-ciri terperinci dan beberapa foto untuk mendapatkan idea tentang bagaimana pakaian atau aksesori tertentu kelihatan dalam kenyataan. Foto-foto berkualiti tinggi dan memberikan pandangan terperinci bagi setiap item. Kedai web serta keseluruhan laman web mempunyai skema warna lembut dan ringan, yang sesuai dengan tema laman web. Ini memberi kesan positif kepada pengunjung pertama kali, yang melayari laman web untuk mencari tawaran terbaik.

6. Kedai Ryan Putnam

Kedai Ryan Putnam

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kedai Ryan Putnam adalah laman web yang dibuat oleh Ryan Putnam, yang – tidak menghairankan – adalah pereka, ilustrator dan pembuat tembikar. Fikiran pertama yang anda fikirkan semasa anda melayari laman web adalah “Huh, sederhana”, tetapi idea utamanya adalah untuk memberi tumpuan kepada produk dan karya. Oleh kerana kesederhanaan itu, anda tidak terganggu oleh apa-apa, sama ada sepanduk dengan iklan yang mengganggu atau warna terang. Skema warna utama laman web berwarna putih & biru, dan kerana Ryan adalah pereka laman webnya melekat pada ingatan semua orang. Semuanya cukup istimewa bermula dari favicon dan diakhiri dengan produk yang dijual.

Melalui laman web, Ryan menawarkan kepakaran reka bentuk grafiknya kepada perniagaan dan individu. Kedai dengan karya-karyanya dan sistem troli yang mudah dikendalikan adalah asas laman web, tetapi terdapat juga halaman Tentang di mana anda boleh mengetahui sedikit tentang orang di belakang laman web, mencari Soalan Lazim ringkas, borang hubungan, kemungkinan untuk melanggan kemas kini dan berita terkini, dan ikuti Ryan di media sosial.

Reka bentuknya sangat ringkas, tetapi itulah yang menjadikannya cantik.

7. Beatrice Kim

Beatrice Kim

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Beatrice Kim adalah laman web berkualiti yang dicipta oleh artis berbakat lain. Dalam kes ini, bukannya seni digital, dia mencipta perhiasan. Perhiasan Beatrice Kim telah terkenal sebagai pelopor “kebangkitan buatan tangan” oleh The Boston Globe’s. Itu cukup ciri yang harus saya katakan, tetapi bagaimana dengan laman webnya?

Saya suka penggunaan slider kreatif, ini memberi laman web penampilan moden dari awal. Setiap bahagian mempunyai banyak gambar cantik yang menyajikan perhiasan buatan tangan Kim. Tidak ada cara yang lebih baik untuk menggambarkan karya kreatif yang ingin anda jual kemudian untuk menunjukkannya. Daya tarikan visual adalah aspek penting di mana-mana laman web artis, dan Kim menggunakannya untuk keuntungannya. Gaya utama laman web adalah minimalisme. Anda tidak akan menemui banyak teks di laman web ini, dan juga tidak akan melihat warna yang kuat. Semuanya ada di tempatnya dari borang kenalan hingga butang media sosial, dari ulasan akhbar hingga blog peribadi Kim.

Walaupun begitu, menu ini agak tidak logik, saya rasa lebih mudah dan mudah diakses. Tetapi bagaimanapun, laman web masih menjadi contoh yang baik.

8. Fikirkan Kopi

Fikirkan Kopi

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Fikirkan Kopi direka bukan sahaja sebagai kedai untuk membeli kopi berkualiti tinggi dalam talian, tetapi juga sebagai tempat untuk mempelajari lebih lanjut mengenai pengeluaran kopi. Khususnya, laman web ini menggunakan ciri-ciri Squarespace berikut: borang pendaftaran buletin, blog, dan kedai. Ada baiknya kita mempunyai peluang pekerjaan dan menghubungi butang yang terpasang di bahagian bawah halaman, tidak kira sama ada anda menatal ke atas atau ke bawah. Favicon rekaan mereka sangat mudah dihafal, yang bagus.

Dengan memasukkan gambar negara dari mana jenis kopi yang mereka jual berasal, anda dapat mengetahui kepelbagaian geografi dan pelbagai jenis, dan mencari maklumat mengenai kesan syarikat mereka serta menggunakan bar carian laman web adalah tepat untuk dijangkau..

Walaupun terdapat banyak hal yang dapat dipelajari dari laman web Think Coffee, ada juga ruang untuk diperbaiki. Saya harap mereka menggunakan foto yang berkualiti tinggi dan ada baiknya memberi ilustrasi kepada beberapa artikel. Sebagai contoh, di bahagian jurnal pelancongan mereka, yang kelihatan miskin dan kosong dengan jumlah teks yang berlebihan, sangat sukar untuk memahami maklumatnya, walaupun pada kenyataannya cukup menarik. Juga bagus untuk mempunyai beberapa halaman dalam pelbagai warna untuk mewujudkan minat dan kegembiraan visual dengan bantuan kontras. Bagaimanapun, mereka melakukan pekerjaan yang hebat untuk menjadikan laman web mereka kelihatan menarik dan selesa, sama seperti kafe mereka.

9. Kombo Nuvo

Kombo Nuvo

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kombo Nuvo adalah contoh profesional laman web yang dilancarkan dengan Squarespace. Anda mungkin berpendapat bahawa tidak perlu pemuzik memiliki laman web mereka sendiri kerana pada masa ini anda mempunyai banyak peluang untuk memuat turun trek yang anda inginkan dari perkhidmatan penyimpanan muzik. Nampaknya, ya, nampaknya memang begitu, tetapi jika anda melihat lebih mendalam, laman web artis adalah tempat khas yang mencerminkan keperibadian band, gaya muziknya, menjalin ikatan istimewa dengan peminat, dan membuat lagu baru tersedia serta merta kepada orang di seluruh dunia.

Combo Nuvo bersemangat dan profesional, begitu juga laman web mereka, yang dapat menemukan keseimbangan antara kesederhanaan dan kandungan berharga. Setiap halaman laman web mengandungi maklumat berguna dan relevan yang disajikan dengan cara yang mudah difahami. Saya sangat menyukai cara mereka memformat halaman Tentang Kami yang memaparkan bio dan gambar artis.

Kumpulan ini menggunakan alat perdagangan bawaan untuk menjual muzik mereka secara dalam talian yang terdapat dalam CD serta muat turun digital album dan trek individu. Oleh itu pada dasarnya mereka mempunyai laman web dua dalam satu – kad perniagaan dan kedai dalam talian. Satu-satunya perkara yang hilang ialah media sosial. Sukar untuk membayangkan laman web moden tanpa mereka, tetapi sangat mudah untuk menangani masalah ini. Mereka juga mempunyai halaman Blog dan bahagian Media di mana anda dapat menonton beberapa video dengan jazz Combo Nuvo. Sejauh reka bentuknya, saya dengan yakin dapat mengatakan bahawa sangat bagus sehingga kumpulan lain harus mempertimbangkan untuk menggunakannya sebagai contoh. Rapi dan elegan, ini menunjukkan bahawa kumpulan muzik ini menghasilkan muzik yang senang didengar dan menyenangkan.

Secara keseluruhannya, dalam setiap aspek, ia adalah laman web yang luar biasa, yang sangat menarik untuk saya terokai.

10. Laicale

Laicale

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Laicale adalah salun rambut NYC yang terkenal dan laman web cantik lain yang menggunakan mesin eCommerce Squarespace.

Apa pendapat anda mengenai warna hitam? Tidak, ia tidak menyedihkan atau melankolis. Sebenarnya, ia bergaya. Itulah pendapat anda semasa anda melayari laman web Laicale. Lawati laman web dan lihat sendiri! Laman web mempunyai reka bentuk yang agak profesional. Warna utama berwarna hitam & putih, ia adalah klasik abadi yang selalu berfungsi.

Satu lagi perkara yang baik mengenai laman web adalah bahawa ia mempunyai bar media sosial dengan butang yang berguna dan mudah digunakan. Satu-satunya perkara yang saya percayai adalah borang Hubungi langsung. Dengan melayari laman web ini, laman web pasti akan menjadi yang terbaik di lapangan.

11. Kosmik

Kosmik

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kosmik adalah contoh kedai web yang tidak biasa yang direka berdasarkan platform Squarespace. Kedai dalam talian menjual ais krim kering beku berkualiti tinggi yang boleh dibawa pelanggan ke mana sahaja mereka pergi. Ais krim terdiri daripada ramuan premium organik berkualiti sahaja yang menyumbang kepada rasa yang luar biasa dan kesan kesihatan yang positif. Produk ini tidak dapat dilupakan, yang membuatnya menonjol dari orang ramai, semakin popular dengan pengguna.

Laman web ini mempunyai navigasi yang mudah dan intuitif, memberikan akses cepat ke kedai web, yang menawarkan beberapa jenis ais krim kering beku premium yang rangup, berkrim. Laman web ini menawarkan penghantaran percuma untuk setiap pesanan, sehingga menjadikannya berpatutan untuk setiap pelanggan. Selain itu, ada peluang untuk berlangganan buletin yang dihasilkan oleh sistem, yang memungkinkan untuk menerima pemberitahuan mengenai kemas kini ais krim baru-baru ini untuk terus mengetahui tawaran yang membakar. Maklumat yang sama terdapat di akaun rangkaian sosial, yang juga menyumbang kepada peningkatan populariti kedai web.

12. Kasut Anjing Menggonggong

Kasut Anjing Menggonggong

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kasut Anjing Menggonggong adalah sebuah kedai web yang menjual pelbagai jenis kaus kaki, yang memastikan kualiti produk tertinggi dan keselesaan yang luar biasa kepada setiap pelanggan. Laman web ini memfokuskan pada penyediaan tahap profesionalisme tertinggi, kepatuhan terhadap keperluan dan keperluan khas pelanggan.

Setelah mendaftar dengan kedai web, anda akan segera mendapat akses ke rangkaian produk yang terdapat dalam stok. Katalog ini merangkumi Bracing Socks, Swiftwick Socks, Foot Care Products, Bargains dll. Terdapat juga kesempatan untuk menghubungi perwakilan kedai web dengan mengisi borang dalam talian yang tersedia di bahagian Kenalan atau dengan menggunakan alamat / telefon / e-mel untuk akses terus. Salah satu kelebihan laman web yang tidak dapat dinafikan ialah ketersediaan widget Peta Google yang mempermudah proses menjangkau syarikat. Ini menyumbang kepada kadar kepuasan pengguna dan pertumbuhan lalu lintas laman web secara keseluruhan.

13. Bingkai Dingin Cedar

Bingkai Dingin Cedar

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Bingkai Dingin Cedar adalah sebuah kedai web berasaskan Squarespace, yang memfokuskan pada penjualan pelbagai bingkai sejuk. Mereka menonjol dari orang ramai kerana kualiti dan kelimpahan ciri canggih – dari pilihan pengudaraan automatik dan hingga reka bentuk ergonomik, yang memastikan proses berkebun bebas tekanan dan mudah.

Reka bentuk kedai web kelihatan ringkas, intuitif dan senang dilayari. Warna latar keseluruhan berwarna putih salji dengan foto berwarna berdiri di atasnya. Untuk memastikan kemudahan penggunaan dan penjelajahan maksimum, laman web secara logik dibahagikan kepada beberapa bahagian. Di sinilah pengguna dapat mengetahui lebih lanjut mengenai idea pembuatan projek, produk yang ada dalam stok, arahan pemasangan dan kenalan kedai web.

Pengarang laman web juga menjaga nilai maklumatnya, setelah menambahkan testimoni pengguna untuk memberikan ulasan yang tidak berat sebelah dan benar kepada calon pelanggan mereka. Bahagian Blog, yang juga terdapat di laman web, dilengkapi dengan banyak arahan berkaitan dengan berkebun dan bingkai sejuk yang mungkin berguna bagi semua orang, yang mempunyai idea untuk terlibat dalam perniagaan ini. Laman web ini juga memberi akses ke akaun sosial kedai web, yang mengandungi maklumat perniagaan terkini yang mungkin diminati oleh pelanggan. Cedar Cold Frames adalah contoh terang dari kedai web yang merangkumi fungsi, reka bentuk yang menarik dan sifat intuitif yang disediakan dalam satu pek.

14. Cengkaman Adat Badger

Cengkaman Adat Badger

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Cengkaman Adat Badger adalah kedai web berkualiti yang mengkhususkan diri dalam revolver grip yang dimaksudkan untuk penembak yang gemar. Semua cengkaman yang ada di stok buatan tangan oleh pemilik kedai David Gates, yang juga pekerja kayu profesional dengan pengalaman sepanjang hayat. Kedai web tidak hanya menyediakan pelbagai jenis produk untuk dijual, tetapi juga memungkinkan menyesuaikan cengkaman terpilih untuk memberikan sentuhan personalisasi kepada mereka.

Selain daripada fungsi eCommerce yang bersepadu, laman web ini memberikan banyak maklumat berkaitan yang menangani proses penanganan, tinjauan video dan foto model yang paling popular serta fakta umum mengenai produk yang mungkin diminati oleh bakal pelanggan.

Mengenai reka bentuk kedai web, laman web ini mengesankan pengguna dengan gambar, video dan tayangan slaid berkualiti penuh yang memberikan ciri-ciri produk terperinci dan memungkinkan untuk melihat item yang anda rancangkan untuk mendapatkannya dengan lebih perhatian. Sekiranya anda tidak berjaya mencari produk yang anda cari, cuba gunakan pilihan penapis carian untuk mempermudah proses membeli-belah dan mengurangkan masa carian.

15. Kapak perang

Kapak perang

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kapak perang adalah sebuah kedai web kontemporari berasaskan studio animasi dan reka bentuk bebas AS yang dikendalikan dan dikendalikan oleh Adam Plouff – pereka profesional dan animator. Laman web dibuat dengan Squrespace, yang dinyatakan dalam fungsi, reka bentuk dan fokus eCommerce. Kedai web memberi akses ke katalog produk kaya projek animasi yang dimaksudkan untuk After Effects.

Keseluruhan reka bentuk laman web sesuai dengan pengkhususannya. Jumlah gambar yang ada disajikan di sini dalam mod grafik, yang sangat sesuai dengan fokus kedai web dan persembahan produk. Terdapat juga ulasan video produk yang menarik dan menghiburkan di sini, yang juga menyumbang untuk meningkatkan minat dan kadar penglibatan pengguna. Setiap produk juga dilengkapi dengan keterangan terperinci dan Butang Beli Sekarang yang memungkinkan untuk membuat pesanan terus di laman web.

Sebelum membuat pesanan, pengguna juga dapat melihat ulasan dan testimoni pelanggan lain serta melalui bahagian FAQ untuk mencari jawapan bagi semua pertanyaan yang berkaitan dengannya. Butang akaun rangkaian sosial memungkinkan untuk melacak kemas kini kedai web / perniagaan dengan melihat suapan rangkaian sosial. Anda juga boleh mendaftar kemas kini e-mel untuk mengikuti peristiwa, berita dan kemas kini terkini. Secara keseluruhan, Battle Ax adalah salah satu contoh kedai dalam talian terbaik yang dibuat dengan pembangun laman web Squarespace.

Pokoknya

Banyak syarikat kontemporari dan profesional bebas memanfaatkan eCommerce untuk mempamerkan dan menjual produk mereka di peringkat global, dan salah satu kaedah termudah untuk membuat kedai web beroperasi dan beroperasi adalah dengan menggunakan pembangun laman web dengan kemampuan eCommerce, seperti Squarespace. Tidak hairanlah apabila pembangun laman web dilengkapi dengan platform eCommerce yang paling kuat, fleksibel dan penuh dengan ciri-ciri yang bukan sahaja memungkinkan untuk memulakan semua jenis kedai web kecil-besar, tetapi juga memungkinkan penyesuaian mendalam mereka melalui penggunaan set alat bersepadu maju.

Laman web yang dilancarkan dengan Squarespace kadang-kadang kelihatan serupa tetapi mereka mempunyai prestasi tinggi dan dilengkapi dengan reka bentuk yang menakjubkan yang selalu menarik perhatian pengguna. Sekiranya anda ingin menjadi laman web Squarespace unggulan seterusnya, tinggalkan komen di bawah!

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map