Contoh eCommerce Wix Terbaik

Contoh eCommerce Wix


Wix mempunyai sistem eCommerce sendiri yang membolehkan anda menambah kedai dalam talian yang cantik dan disesuaikan untuk laman web Wix anda. Wix eCommerce agak fleksibel: ia menyokong pelbagai kaedah pembayaran seperti PayPal dan Webmoney, membolehkan anda mengimport seluruh kedai dalam talian anda ke Facebook dan mengaktifkan pelbagai aplikasi berkaitan eCommerce, seperti Kad Hadiah, Sellfy (aplikasi yang memungkinkan untuk menjual muat turun) dan banyak lagi.

Fungsi kedai web Wix hadir sebagai sebahagian daripada rancangan eCommerce. Buat masa ini, pembangun laman web menawarkan beberapa langganan perniagaan / eCommerce yang berbeza dari segi ciri, syarat, alat dan perkhidmatan pembinaan web yang disediakan. Oleh itu, pengguna boleh memilih dari rancangan Business Basic ($ 23 / bln), Business Unlimited ($ 27 / bln), VIP Business ($ 49 / bln) dan Enterprise ($ 500 / bln) berkenaan dengan keperluan dan kemahiran eCommerce mereka. Rancangannya bebas komisen dan, dengan itu, berpatutan bukan hanya untuk kebanyakan pengusaha, tetapi juga untuk pengguna biasa.

Selain daripada ulasan, ada kaedah lain yang bagus untuk melihat dan merasakan bagaimana Wix eCommerce berfungsi – lihat contoh Wix eCommerce. Syukurlah, pembangun mempamerkan karya pelanggannya di laman rasmi mereka sehingga anda dapat melihatnya dengan mudah.

Kami telah memilih beberapa contoh terbaik dengan teliti. Ini dia.

1. Steppers kering

Steppers kering

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Steppers kering adalah kedai web yang menawarkan koleksi stepper kering yang akan melindungi kasut anda dari kelembapan dan lumpur pada hari hujan. Kedai web disusun secara logik, menampilkan beberapa titik menu yang sepenuhnya menunjukkan petunjuk laman web. Navigasi yang intuitif dan ringkas, slaid gambar yang menyediakan produk yang tersedia untuk dijual, ulasan pelanggan dan video yang memberikan gambaran mengenai sifat universal stepper kering menjadikan kedai dalam talian patut dikunjungi.

Anda juga boleh melayari bahagian FAQ dan menjangkau akaun rangkaian sosial di kedai web untuk terus mengetahui kemas kini koleksi baru-baru ini. Bagi pengguna yang berminat dengan perincian proses membeli-belah, laman web ini menawarkan peluang untuk mendaftar buletin atau menghubungi pasukan dengan mengisi borang hubungan yang terdapat di bahagian bawah halaman utama.

2. Kepingan Sejarah

Kepingan Sejarah

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kepingan Sejarah adalah laman web studio reka bentuk yang berpusat di Tel-Aviv yang memfokuskan pada pembuatan mainan, cetakan dan kaos yang berkaitan dengan sejarah. Matlamat utama studio adalah untuk mencipta hadiah moden yang menarik yang membawa cerita rakyat Israel dan Yahudi ke era baru.

Walaupun laman web memuat banyak kandungan, laman web ini kelihatan bersih dan bagus. Dari segi reka bentuk, skema warna hitam-putih abadi digunakan memberikan kesan minimalis dan elegan. Gelangsar di skrin utama sememangnya menarik – saya menontonnya tiga kali. Ini disertakan dengan kod promo di bawah ini, yang merupakan trik pemasaran yang baik yang bertujuan untuk melibatkan pengunjung laman web dalam proses penjualan sejak awal.

3. Jam Tangan Vintique

Jam Tangan Vintique

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Jam Tangan Vintique adalah kedai laman web jam tangan antik dengan rekaan antik. Laman web ini memberikan kesan yang menyenangkan dan mendorong pengguna untuk melihat katalog produk untuk melihat apa yang ditawarkannya.

Palet warna terang, kelaziman warna putih mewujudkan suasana ruang dan keselesaan, penggunaan teks yang minimum dan banyaknya jam tangan berkualiti tinggi yang bercakap lebih kuat daripada kata-kata memberikan laman web bergaya, anggun dan kontemporari. Model jam tangan yang paling indah disediakan langsung di laman utama, sementara butang “Lihat Koleksi Penuh” mengalihkan ke katalog jam tangan yang ditawarkan untuk dijual.

Pengguna tersebut, yang ingin menghubungi pasukan kedai web, dapat melakukannya dengan menggunakan kenalan atau mengisi borang kenalan. Sekiranya anda ingin diberitahu mengenai kemas kini katalog baru atau berita kedai, ada pilihan yang membolehkan anda bergabung dengan milis dan mendapatkan maklumat yang diperlukan tepat pada waktunya. Contoh kejayaan laman web eCommerce berasaskan Wix!

4. Tuala Teh Asli.

Tuala Teh Asli

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Tuala Teh Asli. adalah perniagaan yang dikendalikan oleh keluarga yang menghasilkan dan menjual pelbagai jenis tuala teh, termasuk yang mempunyai cetakan yang diperibadikan. Dengan kisah di sebalik jenama, tuala teh menjadi lebih daripada sekadar sehelai kain. Saya mesti mengatakan bahawa pemilik laman web melakukan tugas yang baik untuk mengetengahkan idea asal di sebalik produk mereka dan inilah sebabnya.

Laman web ini boleh menjadi contoh sempurna bagaimana anda boleh membina laman web eCommerce anda menggunakan Wix. Perkara pertama yang menarik perhatian adalah kreativiti menu teratas, yang digambarkan dalam bentuk tuala teh yang telah dicuci dan digantung di sepanjang garis sehingga kering. Setiap tuala teh (menu masuk) mewakili pengeluar dan membawa pengguna ke katalog yang sesuai. Menu bawah menyelesaikan komposisi kerana blok menu menggunakan font dan gaya yang sama.

5. Butik Bensimon

Butik Bensimon

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Butik Bensimon adalah laman web eCommerce berkuasa Wix yang diasaskan dan dimiliki oleh Tanya Hamersfeld, yang berasal dari keluarga perhiasan. Reka bentuk laman web ini mencerminkan intipati dan misinya – menjual barang kemas kontemporari dengan kelainan.

Sama seperti setiap perhiasan yang dipaparkan di bahagian E-Boutique mewah dan eksklusif, setiap halaman laman web mempunyai reka bentuk yang bergaya dan bergaya. Skema warna umum hitam dan putihnya dibuat dengan mahir untuk menunjukkan keindahan gambar barang kemas berwarna-warni dari koleksi Bensimon.

Menu pop-up terperinci yang terdapat di bahagian atas halaman utama, bahagian Contact informative, butik dalam talian bersepadu, widget rangkaian sosial dan ketersediaan untuk melayari laman web memilih salah satu bahasa yang ditawarkan, menjadikan sumber itu menonjol!

6. Amoodz

Amoodz

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Amoodz adalah laman web eCommerce, yang dikembangkan secara profesional oleh pembangun laman web Wix. Laman web ini dibuat dengan mengambil kira idea dan trend reka bentuk web kontemporari. Ia mempunyai semua perkara yang perlu dilawati oleh pengunjung untuk terus melayari laman web ini dan memilih salah satu barang kemas yang paling eksklusif dan mewah yang diperlukan oleh pengunjung.

Reka bentuk laman web kelihatan agak sederhana, tetapi elegan dan bergaya pada masa yang sama. Laman web ini dibuat dalam bahasa Perancis, oleh itu, pelawat berbahasa Inggeris sangat senang untuk melihatnya. Namun, ini tidak menghalangi pengguna menilai koleksi perhiasan di laman web, yang dilengkapi dengan foto dan video berkualiti tinggi yang menunjukkan kehebatannya. Contoh baik laman web eCommerce!

7. Pembaikan Perubahan Kecil

Pembaikan Perubahan Kecil

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Pembaikan Perubahan Kecil adalah kedai dalam talian, yang terletak di New Orleans dan dibuat berdasarkan pembina laman web Wix. Laman web ini menawarkan anting-anting, kalung dan gelang eksklusif untuk dijual.

Reka bentuk laman web eCommerce ini sesuai dengan idea dan mesej dari kedai dalam talian dan mempunyai penampilan yang agak agresif tetapi menarik perhatian. Halaman rumah berwarna coklat muda dilengkapi dengan gambar berkualiti tinggi yang menunjukkan keindahan dan keaslian barang yang ditawarkan untuk dijual di sini dan mempunyai butang Shop Now, yang mendorong pengunjung untuk terus melayari laman web. Widget rangkaian sosial yang bersepadu membolehkan pemilik laman web untuk terus berhubung dengan pelanggan mereka sepanjang masa.

8. Andrea Miranda Salas

Andrea Miranda Salas

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Andrea Miranda Salas adalah laman web pereka produk perhiasan dan objek seni bina yang berpusat di Brooklyn, New York. Dia meminati bahan, teknik dan ketukangan, yang dapat anda lihat dari pandangan pertama di laman webnya.

Ciri khas laman web ini adalah penggunaan ruang putih dan gambar berkualiti tinggi, yang membolehkan kandungan dan ruang mata pengguna bernafas. Elemen lain yang menarik ialah bar navigasi tetap yang menatal halaman dengan anda dan membolehkan interaksi apabila diklik. Satu-satunya perkara yang boleh anda beli adalah barang yang boleh anda beli. Bergaya dan bersih, ini adalah salah satu laman web contoh terbaik dalam senarai.

9. Produk Lefaye

Produk Lefaye

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Produk Lefaye adalah syarikat yang diasaskan oleh ibu dan anak perempuannya, Jennifer dan Morgan Keitt, yang berdedikasi untuk menyediakan wanita dengan produk berkualiti tinggi yang mempermudah dan memperkayakan rutin harian mereka. Walaupun palet warna hitam-putih kelihatannya terlalu banyak digunakan, ia kelihatan sangat sesuai untuk Produk LeFaye. Di satu pihak, ini menunjukkan sejumlah rasa kelas tinggi mengenai kosmetik mereka dan di sisi lain, ia juga memberi kesan yang menenangkan pada mata pengunjung. Penampilan minimalis yang canggih membantu menarik perhatian pada produk yang dipamerkan dan meminta untuk meneroka secara terperinci. Satu-satunya perkara yang akan saya perbaiki adalah pelbagai. Saya harap ada lebih banyak item untuk paparan lengkap katalog.

10. Cray Cray

Cray Cray

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Cray Cray adalah laman web studio potter yang berpusat di Boston, Jeremy Ogusky, yang juga pengasas Festival Fermentasi Boston. Jeremy meminati hobinya, menghabiskan banyak waktunya di bengkel, di mana dia membuat kepingan tembikar buatan tangan untuk tukang masak, tukang gunting rambut, pembuat roti, hotel, fermenter, bartender, blogger dan pelanggan lain, yang berminat dengan perkhidmatannya.

Laman web itu sendiri kelihatan agak luar biasa dan luar biasa dari pandangan pertama. Anda tidak akan menemui kandungan di laman utama kecuali untuk tayangan gambar berskala besar dan beresolusi tinggi, yang menghadirkan pengarang laman web dan karya-karyanya. Untuk mendapatkan maklumat terperinci mengenai studio tembikar, anda harus mengaktifkan butang “Enter” yang terdapat di sudut halaman utama. Ini akan mengarahkan anda ke halaman laman web lebih jauh, di mana anda akan mengetahui lebih lanjut mengenai studio itu sendiri, portfolio karya Jeremy, arahan mengenai cara bekerja dengan bahan-bahan serta rahsia penapaian utama. Selain itu, anda akan dapat mengetahui lebih lanjut mengenai acara dan projek akan datang yang ingin penulis ketahui.

Keseluruhan reka bentuk laman web mudah tetapi menarik, menyajikan semua kandungan dengan cara yang menarik dan logik. Selain daripada maklumat yang terdapat di bahagian laman web, pengguna dapat mengakses akaun rangkaian sosial pengarang / studio untuk melihat lebih banyak foto, video dan kandungan lain yang berkaitan. Ketersediaan kedai web memungkinkan untuk membeli barang-barang buatan tangan yang dibuat sendiri oleh tukang tembikar dan menawarkan untuk dijual kepada pelbagai pelanggan. Fungsi eCommerce direalisasikan melalui penyatuan Etsy plugin di sini, yang memungkinkan untuk menawarkan produk yang dijual dengan cara yang cepat dan berkesan. Itu adalah contoh kedai web standard yang dibuat dengan Wix.

11. Kerri Pomarolli

Kerri Pomarolli

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kerri Pom adalah laman web peribadi Kerri Pomarolli, yang merupakan pelawak, pengarang, pelakon dan penceramah berbakat. Laman web ini menyampaikan maklumat eksplisit mengenai Kerri, aktiviti, kerjayanya, pertunjukan terbaik dan fakta lain yang ingin diketahui oleh peminat pelakon berkenaan. Ada peluang untuk melihat banyak foto, video, persembahan dari pertunjukan yang akan datang dan acara lain, di mana dia akan mengambil bahagian. Testimoni pengguna yang terdapat di bahagian yang sesuai adalah bukti terbaik populariti, profesionalisme dan pengiktirafan Kerri.

Laman web ini berstruktur secara logik namun kelihatan agak sarat dengan foto-foto terang, elemen grafik, video, cerita lucu dan jenis kandungan hiburan lain yang menyumbang kepada penglibatan pengguna dan tahap kepuasan keseluruhan. Butang akaun rangkaian sosial memberikan akses ke profil Kerri di rangkaian sosial yang popular. Di antara pautan menu lain yang mungkin dilayari dan diaktifkan oleh pengguna, masuk akal untuk menyebut kalendar acara yang akan datang, penerbitan akhbar, kandungan media, ulasan, blog dan juga kedai. Oleh kerana enjin eCommerce bersepadu yang dimiliki oleh Wix, menjadi mustahil untuk melihat-lihat dan membeli barang-barang kedai web yang ditawarkan oleh penulis untuk dijual. Stok produk dikemas kini secara berkala untuk memastikan peminat Kerri berpuas hati. Itu adalah contoh hebat kedai berasaskan Wix yang disambungkan ke laman web.

12. Kim Weitkamp

Kim Weitkamp

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kim Weitkamp adalah laman web pencerita, penceramah dan jurulatih kepemimpinan, Kim Weitkam, yang bakat, motivasi dan kemahirannya banyak membantu orang mencari jawapan untuk pelbagai soalan mereka dan bahkan mencapai kejayaan dalam bidang kehidupan peribadi / perniagaan mereka. Laman web mengandungi banyak maklumat mengenai Kim, termasuk kisah hidup peribadinya, panduan kejayaan / motivasi, projek dan rancangan yang akan datang dan lain-lain. Ini dan maklumat lain disajikan di bahagian laman web utama, seperti Apa yang Kim lakukan, Jelajah, Hubungi, Media / Akhbar , Bahan Menarik dan banyak lagi.

Untuk melayari laman web yang lebih terperinci, pengguna tidak dapat memperhatikan bahagian Kedai, di mana album Kim terbaik dan pemenang anugerah yang dipenuhi dengan cerita, ucapan dan lagunya ditawarkan untuk dijual. Sebarang album boleh didapati dalam varian muat turun digital – hantarkan e-mel yang tersedia di halaman kenalan yang menyatakan tajuk yang ingin anda dapatkan dan tunggu jawapannya. Itu betul-betul, ringkas, mudah dan cepat.

Reka bentuk laman web dibuat dalam gaya seperti surat kabar, di mana semua fon disajikan dengan latar putih untuk mewujudkan kesan terbaik dan memusatkan perhatian pengguna pada misi utama laman web. Butang rangkaian sosial juga terdapat di sini, memberikan maklumat tambahan mengenai pengarang dan kreativitinya.

13. Tarot oleh Seven

Tarot oleh Seven

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Tarot oleh Seven adalah laman web pembuat Tarot, Oracle & Dek dan aksesori Lenormand. Pengarang laman web yang dikenali sebagai “Seven Stars” juga menawarkan bacaan peribadi untuk membantu orang lain mencari jawapan kepada soalan mereka. Dia telah berlatih membaca kad sejak tahun 1987 untuk akhirnya muncul dengan Deck of the Bastard – gabungan beberapa dek lama yang membentuk satu set kad – pada tahun 2012, yang dengan cepat mendapat populariti dengan pelanggan di seluruh dunia.

Keseluruhan reka bentuk laman web sepadan dengan pengkhususan laman web keseluruhan. Ia kelihatan tidak biasa, luar biasa dan bahkan agak misteri. Persembahan video The Deck of the Bastard serta video lain yang berkaitan yang terdapat di laman utama laman web memberikan maklumat terperinci mengenai produk tersebut. Ini pasti akan menarik perhatian pengguna, mendorong mereka untuk membeli pelbagai produk yang ada dalam stok di kedai web bersepadu. Di sinilah anda boleh memilih semua jenis kad (Tarot, Lenormand, Oracle dan banyak lagi), aksesori (Lg & Sm Reading Mats, Journals, Pouches dan banyak lagi), Crystal Grid Collections dan barang-barang lain yang berkaitan.

Sekiranya anda tidak pasti mengenai produk yang anda minati – sama ada kualiti, ciri atau nuansa lain – testimoni pelanggan yang terdapat di laman web akan membantu membuat pilihan yang tepat. Secara keseluruhan, laman web ini mempunyai reka bentuk menarik dan menarik yang tidak berkompromi dengan nilai maklumat dan fungsi eCommerce.

14. Penyangkut Gitar

Penyangkut Gitar

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Penyangkut Gitar adalah laman web yang memfokuskan pada kelebihan dan kemudahan penggunaan penyangkut gitar yang membantu menyimpan barang-barang ini dengan senang dan senang untuk semua orang. Laman web memberikan maklumat eksplisit mengenai produk, ciri khasnya, aplikasi serta kelebihan berbanding item serupa lainnya.

Perkara pertama yang menarik perhatian pengguna ketika sampai ke laman utama adalah persembahan video gitar Hanger serta pautan ke tayangan gambar gambar pelanggan. Portofolio terdiri daripada foto sebenar yang dimuat oleh pelanggan, yang telah membeli produk dan menilai kelebihannya untuk kelebihan. Sekiranya masih ada yang anda ingin ketahui mengenai aksesori, anda boleh mengunjungi bahagian laman web lain, termasuk Tentang, Akhbar dan Ulasan, Artis, Penjual & Pengedar. Di sinilah anda akan menemui maklumat tambahan mengenai produk yang membolehkan anda mendapat akses cepat dan mudah ke instrumen dengan menggantungnya di Paku, Kait atau Batang Almari terdekat.

Sebaik sahaja anda siap membuat pesanan, laman web ini membolehkan anda mencapai bahagian Kedainya yang menyediakan pelbagai jenis gantungan gitar yang berkualiti dengan harga yang berpatutan. Setiap produk dilengkapi dengan keterangan terperinci, foto yang diperbesar yang memungkinkan untuk memperbesar gambar item dan juga butang “Tambahkan ke Troli” yang memungkinkan anda membuat pesanan dalam waktu kurang dari beberapa klik. Oleh itu, fungsi e-commerce direalisasikan dengan cara yang mudah dan profesional di sini, yang menarik bagi sebahagian besar pengguna laman web.

Pokoknya

Sekiranya anda berpeluang mengikuti pautan dan melihat lebih dekat contoh laman web yang dipaparkan di atas, anda harus mempunyai idea yang baik mengenai pelbagai kemungkinan yang ditawarkan Wix. Pilihan reka bentuknya tidak berkesudahan dan setiap templat boleh diubah tanpa dikenali. Segala-galanya hanya bergantung pada pilihan dan rasa estetik anda.

Adakah anda tahu laman web eCommerce lain yang dibina dengan Wix yang patut diketengahkan? Sekiranya anda mempunyai fikiran, jangan ragu untuk membagikannya dalam komen!

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map