Contoh Kedai Dalam Talian Sellfy

Contoh eCommerce Sellfy


Sellfy – adalah mahir perisian eCommerce berasaskan awan, yang membolehkan mewujudkan pelbagai jenis kedai dalam talian untuk memenuhi keperluan. Platform ini cukup mudah digunakan tanpa mengira latar belakang reka bentuk web dan kemahiran pengekodan pengguna. Penyatuannya tidak memerlukan banyak masa, sementara proses pengembangan kedai web mudah, cepat dan menarik.

Dengan Sellfy, anda boleh memulakan dan mengurus hampir semua jenis kedai dalam talian untuk menjual kedua-dua produk fizikal dan digital. Memasang enjin pada kedua-duanya mungkin Sistem Pengurusan Kandungan moden dan juga di platform media sosial yang popular, termasuk Facebook, Instagram, Youtube, SoundCloud dan banyak lagi. Salah satu sorotan perisian yang tidak dapat disangkal adalah bahawa ia boleh digunakan sama ada sebagai bahagian dari laman web siap pakai anda atau sebagai etalase yang berasingan – ini pada mulanya bergantung pada keperluan atau aspirasi perniagaan dan eCommerce anda.

Sejauh platform dapat digunakan dengan berbagai jenis CMS, kedai web yang dibuat dengannya sangat serba guna dan penuh dengan fitur. Mereka berfungsi dengan baik untuk usahawan, blogger dan semua pengguna tersebut, yang memerlukan projek eCommerce berkualiti untuk menawarkan produk fizikal atau digital mereka untuk dijual. Untuk mengetahui alat dan ciri apa yang dimiliki platform, sudah tiba masanya untuk mengkaji contoh kedai dalam talian Sellfy yang paling mengagumkan sekarang.

1. Raja Tali

Raja Tali

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Raja Tali adalah pilihan yang tepat untuk semua orang, yang bermimpi mempelajari seni bermain gitar. Laman web ini menawarkan peluang untuk memilih dan membeli pelajaran video berkualiti tinggi yang dianjurkan dan diadakan oleh Thomas Zwijsen. Dia adalah pemenang Anugerah YouTube dengan lebih dari 120000 pelanggan, lebih daripada 25 juta tontonan dan lebih dari 600 konsert diadakan di seluruh dunia.

Semasa melayari ini Berasaskan WordPress laman web, anda akan dapat mengetahui lebih banyak mengenai tuan, latar belakang profesional, pengalaman dan pencapaiannya. Anda juga akan mengetahui kelebihan dan jenis kursus bermain gitar yang ditawarkan, perincian pakej yang ada, kos dan spesifikasinya. Ketersediaan video membolehkan menonton pelajaran Gitar / Sekolah Dalam Talian yang diadakan oleh Thomas untuk menyedari apa sebenarnya yang akan anda capai dalam jangka masa panjang.

Reka bentuk laman web secara keseluruhan agak jelas, tetapi sangat unggul pada fungsi dan nilai maklumat yang diberikan. Anda tidak akan menemui banyak halaman di sini – semua data yang diperlukan disediakan pada satu halaman. Terdapat banyak testimoni pengguna di sini serta butang akses segera yang membolehkan anda mendaftar untuk percubaan percuma. Contoh hebat laman web yang dilengkapi dengan fungsi eCommerce khas yang dikuasakan oleh Sellfy!

2. Beaute Liberee

Beaute Liberee

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Beaute Liberee ialah Projek berkuasa aliran web kepunyaan Leila Salomee – pakar kecantikan, yang melihat misinya dalam menyediakan kaedah rawatan rambut 100% semula jadi dan mesra alam kepada wanita. Laman web dibuat dalam bahasa Perancis, yang menjadikannya agak rumit untuk pengguna antarabangsa. Pada masa yang sama, ketersediaan video, pautan ke akaun rangkaian sosial, maklumat peribadi mengenai Leila dan visi khasnya mengenai kecantikan wanita.

Laman web merangkumi satu halaman sahaja. Semasa menatal, anda akan menemui fakta menarik mengenai metodologi Leila dan pendekatan penjagaan rambut yang unik. Laman web ini dilengkapi dengan fungsi eCommerce yang mengagumkan yang direalisasikan melalui integrasi Sellfy. Setiap orang, yang berminat dengan rahsia kecantikan Leila, berpeluang membeli e-booknya yang ditulis olehnya. Di sinilah anda akan mengetahui kursus rawatan rambut selama 4 minggu yang akhirnya menghasilkan pengukuhan rambut dan peningkatan kesihatan. Itu adalah contoh laman web yang cukup bagus dengan fungsi eCommerce bertenaga Sellfy!

3. Jadual Waktu Kanak-kanak

Jadual Waktu Kanak-kanak

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Jadual Waktu Kanak-kanak menjamin cara yang lebih pantas bagi kanak-kanak untuk belajar jadual waktu dengan cara yang mudah, kurang selesa dan interaktif – itulah yang disukai oleh kebanyakan kanak-kanak! Sistem baru memberikan pendekatan unik untuk proses pembelajaran jadual waktu dengan penggunaan permainan pendaraban. Sistem ini dikembangkan oleh Larissa Powell, yang juga menghadapi masalah dalam proses pengajaran dengan anak-anaknya dan memutuskan untuk mempermudah tugas dengan menawarkan metodologinya sendiri.

Laman web dibina dengan WordPress, yang ditunjukkan dalam fungsi dan prestasinya. Reka bentuknya cukup ringkas namun berorientasikan kanak-kanak. Projek ini terdapat dalam gambar interaktif grafik, watak, kad, video YouTube dan unsur-unsur menyeronokkan yang menyumbang kepada daya tarikannya dan menimbulkan keinginan untuk terus melayari laman web untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kaedah pendidikan yang dicadangkan.

Anda boleh mendapatkan semua maklumat yang diperlukan di halaman Tentang Kami dan juga di bahagian Blog. Untuk mendapatkan produk dan dapat menguji kaedah anda sendiri, anda harus mengakses halaman Produk dan memilih salah satu tawaran yang tersedia di sana. Sebenarnya, ada dua di antaranya – Edisi Peribadi dan Edisi Bilik Darjah. Selain itu, anda boleh mendapatkan testimoni pengguna di sini untuk mengetahui pengalaman yang dikongsi oleh pelanggan lain, yang telah menguji bahan tersebut dan ingin memberitahu mengenai hasilnya. Gob hebat!

4. Majalah 10 Sepuluh

Majalah 10 Sepuluh

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Majalah 10 Sepuluh ialah Berkuasa Wix projek, fungsi eCommerce yang dijamin oleh integrasi perisian Sellfy. Majalah dalam talian menawarkan penerbitan berkualiti tinggi yang berkaitan dengan industri fesyen, yang diciptakan dengan keperluan pengarah kreatif, pereka fesyen, jurugambar, artis, stylist, pakar make up dan profesional industri lain. Di sinilah mereka dapat menemui banyak idea fesyen dan gaya canggih serta pelbagai kiriman dari pakar khusus. Anda juga boleh menghantar karya anda sendiri ke majalah dalam talian, jika mereka berkaitan dengan industri fesyen.

Berkaitan dengan fungsi eCommerce, laman web mempunyai halaman yang terpisah dengan terbitan terbaru majalah dalam talian. Mereka mempamerkan bakat fesyen dan kreatif penulis, yang menyerahkan foto mereka dan menawarkannya untuk dijual. Koleksi ini dikemas kini secara berkala untuk menawarkan isu-isu baru yang perlu diberi perhatian. Lihat sahaja galeri majalah dan pilih yang sesuai dengan pengkhususan industri anda. Kemudian tambahkan mereka ke keranjang belanja dan buat pesanan – itu sangat mudah tetapi senang.

5. Mockup Hebat

Mockup Hebat

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Mockup Hebat memberikan akses kepada koleksi maket JPA foto sebenar yang mudah digunakan yang memungkinkan untuk mempamerkan karya anda dalam masa sesingkat mungkin. Aplikasi foto-foto ini dengan berkesan dan betul membolehkan pelanggan melihat hasil kerja anda tanpa.

Selain daripada maklumat umum mengenai syarikat, laman web berasaskan WordPress ini menawarkan ciri eCommerce mewah yang memungkinkan untuk menawarkan beberapa set mockup JPA yang paling popular dan luas untuk dijual. Semasa anda menatal ke bawah halaman, anda akan menemui penerangan terperinci mengenai pek untuk dipilih. Di sinilah anda dapat mengetahui ciri-ciri set, setelah melihatnya secara terperinci dan menentukan kosnya.

Ciri penting lain projek ini adalah peluang untuk mendapatkan maklumat mengenai maket baru kerana galeri kedai web dikemas kini secara berkala. Dengan tujuan ini, anda harus melanggan buletin syarikat untuk mendapatkan pemberitahuan apabila diperlukan. Akses ke akaun rangkaian sosial juga memastikan peluang ini, yang merupakan kelebihannya sendiri.

6. Kecergasan Camie Cragg

Kecergasan Camie Cragg

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kecergasan Camie Cragg adalah kelab kecergasan yang dimiliki dan dikendalikan oleh Camie Cragg Fitness, yang memulakan karier sukannya setelah kemalangan mengerikan yang mempengaruhi kesihatan dan kehidupannya. Dia telah mengembangkan pendekatan yang benar-benar unik untuk proses latihan untuk memastikan hasil terbaik. Laman web yang dibuat dengan WordPress telah menjadi satu-satunya destinasi untuk maklumat berkaitan kesihatan dan kecergasan yang berharga serta untuk program yang terbukti pengguna akan menghargai kelebihan.

Selain daripada program kecergasan yang tersedia untuk dijual di laman web, seseorang juga boleh menemui eBook yang memberikan maklumat berharga kepada pengguna. Projek ini mempunyai fokus eCommerce kerana perisian Sellfy bersepadu, yang memungkinkan untuk memilih rancangan senaman anda sendiri yang sesuai dengan keperluan dan anggaran sukan anda. Terdapat juga video dan testimoni pelanggan yang menarik yang disertakan dengan foto kehidupan sebenar pelanggan Camie, yang secara peribadi telah menguji program dan berkongsi hasil dan pencapaian mereka dengan bersemangat. Persembahan visual ini membantu pengguna membuat pilihan yang tepat.

7. Pengajar Catur

Pengajar Catur

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Pengajar Catur adalah organisasi, yang merangkumi kader tutor catur berbakat, profesional dan berdedikasi, yang melihat misi mereka dalam membantu ribuan pelajar menguasai permainan dan memperoleh sikap istimewa terhadapnya. Syarikat ini dianggap sebagai “Head Start Program of Chess” karena keberhasilan mereka dalam meningkatkan minat dan minat pengguna ketika bermain catur.

Laman web organisasi menarik perhatian semua orang dari pandangan pertama dengan nilai maklumatnya dan banyaknya ciri / perkhidmatan yang disediakan. Fungsi eCommerce terintegrasi yang dijamin oleh Sellfy, membenarkan tempahan tutor catur dan memanfaatkan pelbagai perkhidmatan lain secara langsung di laman web. Oleh itu, adalah mungkin untuk mendaftar program kem musim panas di sini untuk setiap pelajar, yang ingin berehat musim panas yang baik dan meningkatkan kemahiran catur.

Ia memerlukan sedikit masa untuk melayari laman web dan mengetahui semua pilihan yang disiratkan oleh Tutor Catur, tetapi inilah yang menarik bagi kebanyakan peminat catur, yang menjumpai laman web.

8. 1 Gaya Pro

1 Gaya Pro

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

1 Gaya Pro memberikan peluang yang baik untuk mendapatkan pelbagai gaya filem untuk Capture One untuk meningkatkan aliran kerja. Projek ini menawarkan lebih daripada 200 gaya filem, masing-masing memastikan penampilan unik projek yang dibuat dengannya. Ini adalah sejenis alat kreativiti canggih, yang membantu menentukan penyelesaian terbaik dan paling berkesan untuk pembuatan dan pemprosesan projek anda.

Dilancarkan dengan menggunakan WordPress, integrasi Sellfy eCommerce dan fokus pengguna, 1 Styles Pro memungkinkan untuk memilih salah satu daripada dua gaya filem di kedai web mereka. Ini termasuk Set Gaya Filem Asli dan Set Gaya Filem Diperluas. Setiap set unik dan masing-masing memberikan ciri satu-of-a-kind yang menyumbang kepada kejayaan pembangunan projek.

Semasa melayari laman web, anda akan dapat mencuba produk secara percuma. Selain itu, anda berpeluang untuk mengetahui cara memasang gaya dengan betul untuk memanfaatkan sepenuhnya fungsi mereka. Terdapat juga pengenalan video di sini serta beberapa ulasan yang diterbitkan oleh jurugambar lain, yang telah menguji produk tersebut. Pendekatan ini akan membantu pengguna membuat pilihan yang tepat.

9. Panduan Harga Bayi Beanie

Panduan Harga Bayi Beanie

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Panduan Harga Bayi Beanie adalah projek yang dikuasakan oleh WordPres yang menawarkan peluang untuk menjual Beanie Babies dengan harga terbaik. Ini adalah jenis eBook, yang merangkumi nuansa khas dan aspek harga yang berkaitan dengan proses penjualan Bayi Beanie di pasaran kontemporari. E-book mensasarkan kepada pemilik Beanie Babies, yang mencari pelbagai cara untuk menjual produk tetapi tidak tahu dari mana mereka harus bermula.

Pelanggan, yang berminat mendapatkan panduan harga, boleh melakukannya secara langsung di laman web, mengikuti cadangan dan panduan yang terdapat di sana. Selain itu, ada peluang untuk mengetahui makna dan implikasi istilah beanie utama di sini untuk menentukan pendekatan harga terbaik. Malah terdapat senarai definisi pengumpul di sini yang disusun oleh pakar industri terbaik, yang bersedia untuk berkongsi pengetahuan mereka dengan pengguna yang berpikiran sama.

10. Sampel HighLife

Sampel HighLife

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Sampel HighLife adalah sebuah projek, yang dibuat dengan satu-satunya tujuan – untuk menyediakan pengeluar muzik tempat, di mana mereka dapat menemui banyak gelung, suara dan sampel untuk keperluan muzik yang pelbagai. Syarikat ini bekerjasama dengan pengeluar terkemuka dan pereka suara dari seluruh dunia untuk memberikan sampel bunyi yang paling memberi inspirasi dan mengagumkan yang mungkin dicapai oleh pelanggan.

Fokus eCommerce laman web direalisasikan melalui integrasi Sellfy. Ini memungkinkan untuk memberikan sampel berkualiti tinggi dan bebas royalti, mulai dari Melodi dan Vocas dan hingga Drum Loops, Construction Kit, Midi Files dan banyak lagi. Kedai web mudah dan senang dilayari kerana semua sampel mudah dibahagikan kepada beberapa kategori. Ini termasuk LAbels, Genre, Free Sounds, Services, Sample PAck Bundles dan Tawaran Istimewa. Selain itu, ada kemungkinan untuk mencuba fitur Demo Drop di sini yang membolehkan anda menghantar trek anda sendiri untuk mendapatkan maklum balas profesional. Laman web ini sering memberikan potongan harga biasa dan tawaran istimewa untuk menjadikan proses membeli-belah menjadi mudah dan terjangkau pada satu masa.

Pokoknya

Sellfy terbukti sebagai platform eCommerce kontemporari yang penuh dengan ciri dan kuat yang memungkinkan untuk menubuhkan dan mengurus semua jenis kedai dalam talian dengan berkesan. Ini dapat dilakukan dalam masa yang singkat dan tanpa pengekodan sama sekali. Perisian ini berfungsi dengan baik untuk pemula dan profesional reka bentuk web. Ia boleh digunakan untuk kedua-duanya mulakan projek eCommerce yang berasingan serta menghubungkan kedai web ke laman web siap pakai.

Sampel kedai web yang dibuat dengan Sellfy bercakap sendiri. Mereka dengan jelas menunjukkan fungsi platform yang direalisasikan melalui penyatuan alat pemasaran e-dagang dan e-mel mewah serta analisis dan pilihan pembayaran yang serba boleh. Inilah yang menjadikan Sellfy pilihan terbaik untuk pengembangan dan pengurusan kualiti dan ciri-ciri kedai dalam talian yang sarat.

СBuat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map