Contoh Kedai Dalam Talian Weebly

Laman Web Contoh Weebly


Weebly – adalah pembangun laman web drag-and-drop, yang mesra pengguna dan memastikan proses pembinaan web intuitif tanpa perlu menguasai asas pengaturcaraan. Platform ini menggunakan model “kotak” yang memungkinkan anda mengubah reka bentuk dan struktur laman web berdasarkan keperluan anda. Weebly pada mulanya terkenal dengan enjin eCommerce yang kuat. Menjalankan kedai dalam talian adalah mudah dan senang di sini, sementara pelbagai ciri dan alat yang ditawarkan sistem menyumbang kepada pencapaian hasil yang baik.

Sama ada anda merancang untuk buat kedai dalam talian kecil dengan berpuluh-puluh produk atau pasar raya yang mengagumkan dengan beratus-ratus barang yang ditawarkan untuk dijual, Weebly adalah alat yang baik untuk memulakannya. Kumpulan ciri eCommerce lebih tinggi daripada rata-rata, yang membolehkan bereksperimen dengan gaya dan reka bentuk kedai dalam talian anda. Hari ini kami akan mempamerkan contoh kedai web Weebly yang paling luar biasa yang berjaya kami temui di web. Sebilangan ini dapat dilaksanakan sebagai projek yang dirancang secara profesional, yang lain mempunyai banyak bidang untuk diperbaiki. Bersenang-senang dan kreatif!

1. Kindle Alam

Kindle Alam

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kindle Alam adalah contoh yang baik dari kedai web Weebly yang dibina dengan mempertimbangkan kemudahan pelanggan. Pengasas dan pemilik laman web tersebut adalah Diosdado Velasquez, yang memutuskan untuk mencampuradukkan cintanya terhadap alam semula jadi dengan minatnya untuk gaya hidup sihat, berkhemah dan pengembaraan. Beginilah lahirnya Nature’s Kindle, yang menawarkan banyak aksesori, set hadiah, wangian dan barangan rumah yang mesra alam. Navigasi kedai web mudah dan intuitif – anda tidak akan menghadapi masalah mencari barang yang diperlukan di sini.

Laman web terdiri daripada beberapa kategori, masing-masing menawarkan jenis produk tertentu. Semua barangnya unik dan luar biasa – tidak ada banyak kedai yang menawarkannya sekarang. Walau bagaimanapun, senarai produk yang tersedia untuk dijual pada masa ini tidak begitu luas, tetapi pelbagai produk sentiasa dikemas kini.

Untuk mengetahui ciri dan implikasi produk ini atau itu, luangkan masa anda untuk melihat katalog – semua item dijelaskan secara terperinci di sana. Anda boleh memilih jenis, spesifikasi dan kuantiti produk, semasa membuat pesanan. Sekiranya ada sesuatu yang tidak dapat anda temui dalam katalog untuk beberapa sebab – gunakan pilihan penapis carian untuk mempermudah pilihan dan menjimatkan masa anda!

2. Blair Lauren Brown

Blair Lauren Brown

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Blair Lauren Brown adalah sebuah kedai web perhiasan buatan tangan, yang dirancang dengan teliti sesuai dengan tradisi jimat Amerika. Perkara pertama yang menarik perhatian apabila anda melayari laman web adalah galeri gambar bersaiz penuh barang kemas yang ditampilkan yang disajikan dengan kelebihan di sini dan mendesak keinginan untuk terus melayari kedai web sejak awal. Terdapat juga video di laman utama, yang pendek tetapi informatif, yang menceritakan kisah Blair Lauren Brown – pembuat perhiasan dan pemilik kedai web.

Laman web itu sendiri senang dan senang dilayari. Item yang dipaparkan dipaparkan terus di halaman utama untuk memberikan akses cepat kepada mereka. Selebihnya produk boleh didapati di bahagian kedai web menu yang terdapat di panel laman web kiri. Menu lungsur turun tidak kelihatan memberangsangkan namun ia menawarkan akses ke bahagian kedai web utama seperti Penjual Terbaik, Cincin, Anting-anting, Kalung, Gelang, Koleksi yang dikhaskan dan lain-lain kategori.

Setiap produk tersedia dalam beberapa variasi berdasarkan spesifikasi pilihan anda. Ini termasuk bahan, saiz barang dan mempengaruhi kos akhir mereka. Anda juga dapat melihat foto item yang anda minati dan membaca gambaran keseluruhannya untuk mengetahui perinciannya. Kedai dalam talian yang berpusat di Weebly ini memberikan kesan yang ringan dan menyenangkan, dengan pelbagai pilihan pelanggan.

3. Gaucho Sur

Gaucho Sur

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Gaucho Sur adalah jenama pakaian gaya hidup wanita moden, yang diilhamkan oleh “The Gaucho” – gaya koboi Amerika Selatan. Ini memberikan semua barang dan aksesori yang elegan dan unik, menarik perhatian peminat fesyen dari seluruh dunia. Semua pakaian yang dipersembahkan di kedai ini dirancang dengan pendekatan khusus, yang menampilkan gabungan gaya fesyen bergaya, bahan berkualiti dan idea seni yang unik.
Lihat saja pakaian yang ditunjukkan dalam katalog untuk merasakan pendekatan tuan yang istimewa. Katalog merangkumi beberapa kategori pakaian yang popular, termasuk Dresses, Ponchos and Ruanas, Gaucho Pants and Bottoms, Tops. Produk unggulan dipaparkan di sini juga, memastikan akses cepat dan mudah ke salah satu daripadanya.

Kedai web menawarkan penghantaran percuma untuk semua pesanan, yang merupakan dorongan tambahan bagi pelanggan untuk membelinya. Setiap item pakaian dilengkapi dengan beberapa foto, keterangan pendek dan butang pesanan. Secara keseluruhan, kedai web kelihatan elegan, bergaya dan benar-benar muncul dengan idea gaya “Gaucho” yang diikuti oleh pereka, ketika membuat koleksi pakaian mereka.

4. Hadiah Glow

Hadiah Glow

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Hadiah Glow adalah laman web yang penuh inspirasi yang penuh dengan idea hebat untuk ditawarkan. Ini adalah destinasi utama bagi orang-orang, yang menghargai kreativiti dan idea hadiah unik di atas segalanya. Kedai web yang berpusat di Portland menyajikan bakul hadiah moden yang dibuat khas untuk datang ke pelbagai majlis. Mereka menawarkan penyelesaian hadiah buatan tangan yang diperibadikan, yang sangat mengejutkan untuk sebarang acara! Cukup akses pilihan kedai web untuk melihat stok yang mereka ada! Setiap set hadiah terdiri daripada beberapa item dan anda boleh memilih barang yang anda inginkan, yang mempengaruhi kos akhir pesanan.

Terdapat penerangan lengkap mengenai hadiah dan borang dalam talian, di mana anda harus mengisi data hubungan penerima untuk penghantaran cepat dan berkesan. Salah satu sorotan kedai adalah peluang bagi setiap pelanggan untuk membuat bakul hadiah sendiri dengan memilih dan menyusun barang-barang yang ada dalam stok. Pilihannya banyak, jadi, anda pasti dapat membuat hadiah yang unik dan diperibadikan untuk orang tersayang! Ketersediaan ulasan pelanggan, navigasi kedai web yang mudah, pelbagai jenis produk dan pelbagai pilihan membeli memungkinkan untuk mendapatkan pengalaman pemberian hadiah terbaik dan banyak emosi positif! Ini adalah salah satu contoh terbaik kedai Weebly yang lengkap!

5. Bosan dengan Lyme

Bosan dengan Lyme

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Bosan dengan Lyme adalah laman web berasaskan kandungan yang direka untuk menyokong orang dengan penyakit Lyme kronik. Ia hadir sebagai bukti terbaik fungsi Weebly. Platform ini bagus untuk bukan sahaja di kedai digital tetapi juga blog dan forum yang berfungsi sepenuhnya. Contoh yang diberikan tidak berkaitan dengan eCommerce dengan cara apa pun. Idea utamanya adalah menyampaikan petua dan nasihat berguna kepada orang yang menderita masalah kesihatan ini.

Struktur utama dibina berdasarkan blog dan artikel tempatan. Kedua-dua bahagian hampir sama. Ciri utama di sini adalah forum percuma untuk orang yang dijangkiti berkongsi dan berkomunikasi. Forum ini kelihatan sangat sederhana dengan beberapa topik utama untuk dibincangkan. Fungsi blogging cukup standard dengan senarai artikel, butang sosial yang melekit, dan arkib bulanan.

6. Florence London

Florence London

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Florence London adalah nama jenama baru Whistle dan Bango – kedai web yang menjual barang perhiasan asli. Pengarang laman web dan master, yang membuat perhiasan, adalah Rosie Florence, yang mempunyai minat terhadap pekerjaan ini dan menganggap ikatan kekeluargaan adalah perkara paling berharga di dunia. Setiap perhiasan yang dia reka mempunyai kisah peribadi di sebalik orang yang menjadi miliknya. Inilah yang menjadikan kedai web menonjol dari orang ramai.

Navigasi laman web tidak rumit kerana semua item ada di tempat mereka di sini. Menu merangkumi beberapa bahagian yang membentangkan barang perhiasan yang berbeza, termasuk Gelang, Kalung, Tali Sutera, Cuffs, Mens, Anting-anting dan banyak lagi. Setiap bahagian mempunyai menu drop-down dengan pembahagian produk selanjutnya. Alat penapis carian membantu mencari item yang diperlukan dengan pelaburan masa dan usaha minimum. Pelanggan bukan sahaja dapat memilih perhiasan untuk yang istimewa, tetapi juga memberikan sentuhan keperibadian dengan memilih pemperibadian dan pembungkus hadiah. Kedai web Weebly ini bergaya, senang dilayari dan berfungsi – tepat seperti yang diperlukan oleh kebanyakan pelanggan!

7. Keajaiban Butch

Keajaiban Butch

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Keajaiban Butch adalah contoh bagaimana anda tidak boleh menggunakan Weebly. Projek ini pada mulanya dilancarkan sebagai blog peribadi. Ini menjadi jelas setelah anda melawat laman utama. Ini berisi artikel yang menampilkan teks lengkap dan bukannya menggunakan pratonton pendek dengan butang “Baca” untuk terus membaca di halaman yang terpisah. Blog itu sendiri kelihatan sangat ketinggalan zaman.

Perenggan tidak diformat dengan betul walaupun ada hubungan dengan rangkaian sosial dan bentuk komen. Laman web mempunyai kedai. Lebih baik tidak. Bahagian itu kelihatan sangat lemah dari segi fungsi. Walaupun masih mempunyai kategori produk, produk itu sendiri tidak mempunyai tanda harga atau butiran item. Ini mungkin disebabkan oleh kenyataan bahawa laman web ini beroperasi sebagai afiliasi Amazon dan menawarkan pautan ke produk di Amazon dan bukannya menjualnya secara langsung.

8. Studio Gunung Saya

Studio Gunung Saya

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Studio Gunung Saya adalah laman web milik Nikki Weiss yang mencipta barang buatan tangan dan menulis artikel gaya hidup yang berwawasan. Seperti yang dijelaskan di beranda, Nikki berkongsi bagaimana dia ‘mencari sedikit cara untuk menikmati hidup lebih banyak dan berkongsi inspirasi untuk kamu juga menikmati kehidupan lebih banyak’.

Laman web berasaskan Weebly adalah salah satu contoh terbaik dari kedai-kedai Internet, yang dilengkapi dengan sorotan yang unik. Keistimewaan ini adalah gabungan gambar-gambar yang diilhamkan oleh alam semula jadi dan aksesori buatan tangan yang indah yang dapat memenuhi selera dan citarasa anda. Secara peribadi, saya belum pernah melihat kedai dalam talian yang luar biasa ini.

Sekali pandang itu mendorong keinginan untuk terus melayari bahagian lain yang disediakan di bahagian atas halaman utama dan membeli salah satu produk hebat yang dihasilkan oleh pemilik laman web ini. Menarik, mesra pengguna, maklumat dan menarik perhatian – laman web ini pasti menonjol di khalayak ramai!

9. Ketinggian

Ketinggian

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Ketinggian adalah jenama yang ditubuhkan oleh ilustrator Michi Leung. Ilustrasinya menampilkan kucingnya Mea Strong dan Faroll sebagai watak utama, dan menafsirkan semula kisah mereka dalam produk.

Michi Leung tidak asing dengan dunia fesyen dan reka bentuk, setelah mula bekerja sebagai ilustrator melalui kolum ilustrasi di Milk and Cosmopolitan Magazine pada tahun 2007. Sejak itu, dia telah bekerjasama dengan Jabatan Alam Sekitar Hong Kong, Hopewell Holdings Ltd., TaoTi , Nestle (HK) dll dan kemudian memulakan perniagaannya sendiri.

Dengan laman web berkuasa Weebly, pereka mempamerkan karya-karyanya dengan gambar dan perihalan produk yang kuat, dan reka bentuk yang bersih dengan banyak ruang di antara elemen yang menonjolkan setiap item. Perhatikan betapa keren dan sederhana logonya! Bagus!

10. Sabun dan Badan Backwoods

Sabun dan Badan Backwoods

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Sabun dan Badan Backwoods adalah syarikat yang memilih pembangun laman web Weebly untuk membuat reka bentuk laman web mereka yang luar biasa untuk mereka. Kedai Internet memberi tumpuan kepada pengeluaran dan penjualan sabun unik, balsem dan lilin yang disiram hop yang diperbuat daripada bir dan / atau hop dari Pacific Northwest. Pengkhususan laman web yang unik dan luar biasa ditunjukkan dalam reka bentuknya, yang menggabungkan elemen dan maklumat terpenting yang diminati oleh calon pelanggan.

Kemuncak laman web adalah gelangsar yang terdapat di bahagian atas halaman utama, yang memperlihatkan foto produk dan bahan yang terlibat. Ini menarik perhatian khalayak sasaran dan membantu mempromosikan pelbagai jenis sabun. Maklumat utama mengenai syarikat diberikan pada latar belakang putih, yang tidak mengalihkan perhatian pelanggan, tetapi menumpukan perhatian pada saat-saat asas.

Bagi pelanggan tersebut, yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat dan pelbagai jenis produk yang ditawarkannya, ada peluang untuk melihat-lihat poin-poin menu utama, yaitu “Tentang”, “Belanja”, “FAQ”, “Hubungi “Dan” Troli “. Satu-satunya kelemahan yang dapat mempengaruhi pengalaman membeli-belah adalah kekurangan maklumat hubungan, yang hanya terhad pada alamat e-mel dan borang hubungan dalam talian sahaja. Ini agak membingungkan dan menyusahkan. Selebihnya elemen reka bentuk cukup baik, yang menjadikan sumber itu mesra pengguna dan menarik untuk dilayari!

11. Pickle Tees yang teruk

Pickle Tees yang teruk

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Pickle Tees yang teruk adalah contoh menarik dari e-shop yang dibuat berdasarkan platform Weebly. Laman web ini dikhaskan untuk pembuatan dan penjualan aksesori fesyen dan pakaian untuk makanan. Pelbagai jenis produk yang mereka tawarkan diwakili oleh pilihan baju dan kaos untuk lelaki, wanita, bayi dan anak-anak yang lebih tua.

Reka bentuk laman web ini kelihatan agak jelas pada pandangan pertama, tetapi kesederhanaan inilah yang menarik perhatian pelanggan. Latar belakang laman web yang putih membantu menarik perhatian bakal pelanggan dan memfokuskannya pada produk yang ditawarkan syarikat. Gelangsar besar yang memperlihatkan produk yang dijual adalah elemen menarik khas yang tidak dapat dilupakan.

Menu utama sumber melibatkan 5 tab yang mempunyai nama yang dikenali dan mudah difahami, termasuk “Tentang”, “Rumah”, “Kedai”, “Keranjang” dan “Kontak”. Kategori-kategori ini lebih dari cukup untuk kedai dalam talian yang bertujuan untuk mengembangkan asas pelanggannya. Katalog produk senang dilayari dan melibatkan kategori pakaian dan aksesori utama dengan ciri-ciri terperinci dan maklumat harga. Oleh kerana ciri-ciri ini dan lain-lain, kedai web mungkin akan berjaya!

12. Puteri Pretzel

Puteri Pretzel

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Puteri Pretzel adalah laman web syarikat pembuatan swasta kecil, yang menawarkan pretzel dan makanan penutup coklat buatan tangan yang disesuaikan. Laman web ini, dikuasakan oleh Weebly, yang ditunjukkan dalam reka bentuk yang terperinci dan menarik.

Elemen pertama dan paling indah yang mengejutkan pelawat adalah gambar besar dengan pretzel coklat yang menarik, yang kelihatan begitu lazat dan menggoda yang mencetuskan keinginan untuk terus melayari sumber untuk melihat apa lagi yang dapat dibeli oleh seseorang di sana.

Laman web terdapat banyak gambar makanan coklat yang dikeluarkan dan dijual oleh syarikat, sementara katalog produk termasuk foto setiap makanan dan senarai 24 rasa yang boleh anda pilih berkenaan dengan keperluan dan citarasa khas anda. Ini sangat mudah dan membantu orang melihat contoh makanan yang boleh mereka beli.

13. ThroBak

ThroBak

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

ThroBak adalah sebuah syarikat yang berpusat di Michigan yang ditubuhkan pada tahun 2002. Laman web ini menunjukkan bagaimana orang bukan juruteknik boleh mendapat manfaat daripada jangkauan pelanggan yang lebih luas menggunakan Weebly. Pada mulanya dilancarkan sebagai pembuat pickup dan pedal kecil, syarikat ini telah berkembang menjadi P.A.F. pembuat dan pembekal pembiakan. Dan semuanya berkat laman web yang ringkas tetapi berfungsi dengan ciri-ciri dalaman yang disediakan oleh pembangun laman web.

Jadi, di sini kami mempunyai kedai digital dengan semua kategori produk terletak di menu utama. Setiap kategori mempunyai submenu dropdown yang memaparkan pilihan item tertentu. Halaman produk dirancang dengan baik. Ini memberi pembeli fleksibiliti yang cukup untuk memilih modifikasi yang mereka perlukan. Sebagai contoh, di sini anda boleh memilih model, kemasan produk atau pilihan fasa. Padi akan dikira secara automatik dan ditunjukkan pada akhir proses pembayaran. Beberapa halaman produk dilengkapi dengan video untuk apa dan mendengar bagaimana sebilangan instrumen kedengaran.

14. KidsParkz

KidsParkz

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

KidsParkz adalah projek dalam talian yang bertujuan untuk membantu anak-anak dengan pendidikan prasekolah mereka. Laman web ini direka bentuk dalam bentuk kedai web mudah dengan bahan pembelajaran yang boleh dicetak, lagu kanak-kanak, pek aktiviti pendidikan yang dibahagikan kepada kategori topikal, dan lain-lain. Dilancarkan oleh bekas guru tadika, projek ini kelihatan agak kekanak-kanakan tetapi cukup berfungsi untuk mengurus koleksi bahan yang banyak di stok.

Struktur laman web kelihatan serupa dengan kedai Weebly yang lebih lama. Di sini kami mempunyai menu utama dengan semua kategori produk disenaraikan di sana. Setiap halaman produk dilengkapi dengan pautan untuk memuat turun yang boleh dicetak atau dinyanyikan sebagai tambahan kepada perincian produk. Sebagai contoh, jika anda memilih sajak, ia akan dipaparkan bersama dengan keterangan item di halaman produk. Terdapat juga blog baru sebagai tambahan kepada pautan awal kanak-kanak yang mungkin berguna oleh ibu bapa. Kesan keseluruhan tidak buruk tetapi laman web pasti perlu dikemas kini.

15. Bulan Creole

Bulan Creole

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Bulan Creole adalah contoh bagaimana laman web Weebly yang bergaya dan terkini. Kedai digital memberikan pengalaman membeli-belah yang sahih yang menampilkan halaman utama yang menarik, kategori produk yang mudah dilayari, dan faedah tambahan yang disampaikan oleh pembangun laman web. Kedai itu sendiri khusus menjual pelbagai barang inspirasi seperti lilin berlapis kaca, bantal mandragora, ramuan dan tumbuhan yang berbeza, teh matcha, dan banyak lagi.

Laman web menarik perhatian dari awal dengan blok video yang diletakkan di tajuk laman web. Pemilik telah menerapkan ciri masuk untuk membiarkan pengguna masuk dan mengesan pesanan mereka, menerima buletin atau tawaran yang diperibadikan. Terdapat bahagian pop timbul yang muncul setiap kali seseorang membuat pembelian. Nampak sangat interaktif dan menarik. Anda mungkin mengesan pengguna lain yang meneka barang yang berbeza. Halaman produk sangat mudah digunakan. Di sini anda dapat mengesan SKU produk serta menunjukkan jumlah item yang diperlukan.

Kesimpulannya

Weebly adalah platform yang baik untuk usahawan dan peniaga yang berminat untuk online. Ia akan berfungsi dengan baik untuk orang yang tidak mempunyai pengetahuan teknikal sedikit atau sedikit. Platform ini memberikan semua ciri eCommerce yang diperlukan untuk sebuah kedai kecil. Anda boleh membuat, mengkonfigurasi, dan membuat siaran langsung dengan kedai dalam beberapa jam.

Namun perisian tersebut tidak mempunyai alat reka bentuk web untuk membuat laman web yang berbeza dengan kedai Weebly yang lain. Walaupun telah mengemas kini koleksi templatnya, pemilik perniagaan mungkin menginginkan penyelesaian yang lebih disesuaikan untuk pasaran mereka yang berkembang dalam jangka masa panjang.

Ada laman web Weebly? Kongsi di komen!

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map