Contoh Kedai Shopify Terbaik

Shopify Contoh Laman Web


Shopify telah mendapat populariti di seluruh dunia sebagai perisian eCommerce yang baik, yang dilengkapi dengan banyak ciri dan alat yang berkaitan dengan niche. Perkhidmatan ini memungkinkan untuk melancarkan dan mengurus semua jenis kedai web dengan berkesan, mulai dari kedai-kedai kecil dan sederhana dan hingga pasar raya besar yang menakjubkan dengan beribu-ribu produk dalam stok.

Fungsi Shopify jauh di atas rata-rata dan inilah yang memungkinkan untuk mencapai hasil yang baik. Perkhidmatan ini menawarkan pelbagai alat reka bentuk web, templat eCommerce responsif, ciri pemasaran dan promosi serta pilihan integrasi lanjutan.

Sukar untuk memanggil Shopify platform yang mudah untuk pengguna yang tidak berpengalaman. Sekiranya anda menggunakan sistem untuk pertama kalinya, anda perlu membiasakannya dan menguasai keseluruhan spektrum pilihannya. Di sinilah beberapa contoh e-dagang Shopify terbaik sangat berguna. Sama ada anda memilih pembangun laman web eCommerce untuk kedai masa depan anda atau telah memikirkan untuk merancang semula laman web anda sekarang, jangan ragu untuk melihat koleksi baru kedai Shopify kami yang paling berjaya yang harus memberi anda inspirasi reka bentuk yang cukup untuk projek anda!

1. Tuan & Dinamik

MasterDynamic

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Tuan & Dinamik adalah kedai digital berasaskan Shopify yang menjual pembesar suara, fon telinga dan aksesori. Syarikat ini telah menjadi pemimpin yang dipercayai dalam menyediakan produk suara berkualiti tinggi untuk profesional dan pemula. Pengguna mungkin mendapati semua yang mereka perlukan untuk mendapat keuntungan daripada bunyi yang unggul, mulai dari fon telinga tanpa wayar untuk penggunaan sehari-hari hingga kabel, peranti pengecasan, dan fon kepala untuk mereka yang ingin mengatur studio rakaman kecil di rumah.

Reka bentuk laman web kelihatan sangat kemas. Ini mempunyai menu umum dengan semua kategori produk yang disenaraikan di atas selain bahagian kolaborasi sementara menu bar sisi menawarkan maklumat tambahan yang disampaikan oleh blok Soalan Lazim dan Tentang Kami selain bahagian yang terpisah dengan maklumat hubungan.

Shopify memungkinkan untuk membuat pratonton produk yang menampilkan beberapa penjual terlaris. Sekiranya anda ingin menyemak senarai lengkap produk membentuk kategori tertentu, cukup klik pada butang “Lihat Semua”. Ciri seperti itu menjadikan laman web cukup pantas dan senang dilayari.

2. Gelung Telefon

Gelung Telefon

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Gelung Telefon adalah laman web bagi mereka yang telah terbiasa membawa telefon pintar ke mana sahaja mereka pergi. Ini adalah kedai web yang menawarkan gelung telefon moden, selamat dan selesa yang direka di Quebec dan buatan tangan di Kanada. Aksesori ini membantu mengelakkan kerosakan dan kerosakan telefon yang tidak dijangka, memastikan cengkaman yang selamat, selesa dan santai. Perkara pertama yang menarik perhatian ketika mengunjungi kedai web adalah penampilannya yang bergaya, gambar produk interaktif dan ulasan pelanggan semua tersedia di laman utama. Terdapat juga video YouTube yang memberikan gambaran keseluruhan produk di sini.

Semasa melayari kedai, anda akan mendapat akses ke kategori produk utama, iaitu Strap, Leash dan Customized. Di sinilah anda dapat memilih dan menambah troli gelung telefon dengan pelbagai warna, gaya, corak dan reka bentuk. Penerangan produk terperinci boleh didapati di sini serta pelbagai video yang menunjukkan faedah menggunakan gelung. Kedai web boleh didapati dalam dua bahasa (Inggeris dan Perancis). Pilihan mata wang serta FAQ juga disediakan di sini untuk kemudahan membeli-belah yang lebih baik. Ini adalah contoh yang baik dari kedai web Shopify!

3. Khemah Lotus Belle

Khemah Lotus Belle

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Khemah Lotus Belle adalah sebuah kedai yang berpusat di LA yang menawarkan khemah yang unik dan direka khas untuk memenuhi keperluan, acara dan pilihan pelanggan yang berbeza. Versi dalam talian kedai boleh didapati di Lotus Belle Tents – kedai web, yang diasaskan oleh Harriet Seddon (yang juga pengarang model khemah).

Dari pandangan pertama, anda memperhatikan slaid foto besar yang terdapat di halaman utama, yang menawarkan gambar khemah di tempat yang paling tidak biasa. Mereka kelihatan sangat bergaya dan menarik, yang tidak lain mendorong keinginan untuk terus melihat senarai produk. Untuk melakukannya, jangan ragu untuk memilih bahagian menu yang diperlukan atau melihat produk yang tersedia secara langsung di laman utama. Menu laman web itu sendiri merangkumi Kategori Kedai dengan subkategori pop timbul, Kategori Aksesori, Dari Lotus dan Galeri. Pilihan penapis carian, ulasan pelanggan dan pilihan pendaftaran buletin menyumbang kepada pengalaman membeli-belah yang mudah, ringkas dan berkesan.

4. Tendangan Blu

Tendangan Blu

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Tendangan Blu adalah sebuah kedai web, yang menawarkan pelbagai pilihan kasut yang diilhamkan oleh alam untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Perniagaan ini dijalankan oleh ibu dan anak, yang menyatakan misi utama mereka di bahagian Tentang Kami. Salah satu perkara yang paling tidak biasa mengenai kedai dalam talian dan perniagaan secara umum ialah 1% dari setiap kos produk disumbangkan kepada organisasi yang terlibat dalam perlindungan alam sekitar.

Kedai web itu sendiri kelihatan kemas, ringkas namun maklumat. Semua elemen yang mesti ada disertakan di sini, sementara katalog produk tersusun secara logik dan menawarkan akses mudah ke semua item yang ditawarkan untuk dijual. Menu menawarkan bahagian drop-down, yang memberikan akses ke kategori produk. Apa sahaja produk yang akan anda beli, ia akan dilengkapi dengan spesifikasi terperinci, carta ukuran, maklumat ketersediaan stok, gambar dan kos. Bahagian Blog, Buletin dan Akhbar memungkinkan untuk mengetahui berita dan kemas kini kedai, memastikan pelanggan mengetahui maklumat yang mereka perlukan. Kedai web mencipta kesan positif dari pandangan pertama, menjadi contoh projek berasaskan Shopify yang baik.

5. Jurnal Minda

Jurnal Minda

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Jurnal Minda menawarkan pengalaman yang luar biasa bagi setiap lelaki, yang memerlukan sokongan dan bersedia menjadi lebih yakin dan yakin pada diri sendiri. Laman web memberi tumpuan kepada penjualan satu-satunya produk – Mind Journal, yang menawarkan alat dan kaedah yang diperlukan untuk membuat rancangan jangka panjang dan perubahan kehidupan.

Kedai dalam talian memberikan maklumat eksplisit mengenai Jurnal Minda, bahagian dan implikasinya. Terdapat juga ulasan pelanggan, masing-masing disahkan untuk memberikan kepercayaan yang maksimum. Halaman Blog, yang disambungkan ke laman web, merangkumi artikel bermaklumat mengenai seni jurnal untuk lelaki. Ini harus membantu lelaki merasa yakin ketika menggunakan produk, mendapat kesenangan dan kepuasan maksimum dari proses tersebut. Ini adalah contoh kedai web yang berpusat di Shopify dengan hanya satu item yang ditawarkan untuk dijual!

6. Les CocoNuts

Les CocoNuts

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Les CocoNuts adalah contoh layak dari kedai dalam talian yang besar yang dilancarkan dengan Shopify. Tumpuan utama laman web berpusat pada produk penjagaan kulit organik berkualiti tinggi yang juga 100% semula jadi. Struktur kedai web difikirkan secara menyeluruh, dengan semua produk ada di tempat mereka. Pelanggan boleh melihat-lihat kategori produk yang berbeza, semuanya dilengkapi dengan menu drop-down untuk pembahagian yang lebih terperinci.

Setiap produk sengaja dirujuk ke kategori tertentu dan dilengkapi dengan keterangan eksplisit, foto-foto menarik, bahan-bahan yang terdiri daripadanya, harga dan pilihan membeli-belah utama. Lebih-lebih lagi, ada peluang untuk menghantar e-mel kepada pasukan sokongan pelanggan, jika anda mempunyai pertanyaan mengenai produk tertentu. Itu sangat menjimatkan masa dan senang. Bahagian FAQ, sokongan dua bahasa (Inggeris dan Perancis), pilihan penapis carian dan kategori yang merangkumi kemas kini terkini, diskaun dan tawaran istimewa meningkatkan fungsi kedai web. Laman web ini mempunyai reka bentuk yang ringkas, kemas dan menyenangkan, palet warna terang untuk mewujudkan perasaan selesa dan menarik bagi setiap pengguna.

7. Biko

Biko

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Biko adalah salah satu kedai dalam talian tertua yang dibina dengan Shopify. Dilancarkan pada tahun 2004, laman web ini memperluas apa yang dilakukan oleh pereka Toronto Corrine Anestopoulos pada masa lapang. Dia bermula sebagai penggemar hobi, mencipta perhiasan yang menurutnya ‘keren dan tegang dan tidak begitu girly’. Kemudian dia menyedari terdapat lubang di pasar perhiasan buatan tangan berkualiti tinggi dan memutuskan untuk mengembangkan hobinya menjadi perniagaan sepenuh masa.

Skrin pertama laman web menunjukkan kepada kami gambar berkualiti tinggi yang mengagumkan di slaid dan produk terbaru. Gelangsar kedua, di bahagian bawah, adalah suapan Instagram – lihatlah apa yang memberi inspirasi kepada Corrine dan apa yang berlaku di sebalik tabir.

8. Hebat

Hebat

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Greats.com adalah laman web dengan contoh bagaimana rupa halaman utama. Ia berjaya membuat reka bentuk pintu itu: latar belakang putih, banyak ruang kosong, slaid dan navigasi ringkas menjadikan laman web ini senang dilayari dan dibeli dari.

Mungkin keputusan reka bentuk yang paling luar biasa dari laman web ini adalah menu teratas di mana anda boleh memilih kasut yang anda perlukan mengikut siluet mereka. Anda juga dapat melihat wawancara video tertanam pendek dengan pemilik Greats di halaman Born in Brooklyn – satu lagi perkara yang jarang berlaku di laman web semacam itu.

9. Janggut Jenama

Janggut Jenama

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Janggut Jenama memberikan pembeli pengalaman penuh skrin penuh. Laman web ini melakukan apa yang ingin dilakukan – membuat penonton ingin menanam janggut! Semua aksesori yang anda perlukan untuk menjadikan janggut anda sempurna tertumpu dalam dua kategori menu – Produk dan Koleksi.

Syarikat ini bermula dengan hanya tiga produk dan mengembangkan inventori mereka dari sana. Koleksi penuh ditampilkan dalam kotak sederhana, sementara setiap produk dibuka dalam foto layar penuh individu dengan keterangan terperinci, ulasan pelanggan dan pertanyaan produk.

Perkara yang baik adalah akses mudah ke sembang langsung, sekiranya anda ingin memesan aksesori janggut anda sekarang dan tidak sesaat kemudian.

10. Sarah + Abraham

Sarah Dan Abraham

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Sarah + Abraham adalah laman web yang dilahirkan pada tahun 2007 di Illinois. Semuanya bermula sebagai kedai Etsy sederhana dengan hanya cetakan seni semaian. Pada masa kini, mereka mempunyai pelbagai jenis produk kertas yang diperibadikan, barang hadiah yang unik, set pinggan yang boleh disesuaikan dan banyak lagi.

Laman web kelihatan sangat menarik, ia seperti dibuat oleh kanak-kanak (atau sekurang-kurangnya beberapa idea). Segala-galanya nampaknya sesuai: semua kategori produk berada di sebelah kiri dan butang menu di bahagian atas. Skema warna tidak mengganggu.

Semasa membuat pesanan untuk item yang disesuaikan, anda dapat memilih dari sejumlah pilihan yang berbeza, sehingga gambar anak akan menyerupai anak anda sebanyak mungkin!

11. Kes Dodo

Kes Dodo

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Kes Dodo adalah kedai dalam talian di mana anda boleh membeli banyak barang kraf yang cukup popular pada masa ini. Keutamaan utama mereka adalah casing dan aksesori untuk iDevices – iPad, iPhone, iMac, serta kakitangan lain seperti dompet dan keyrings.

Sekiranya perniagaan anda berkaitan dengan menjual aksesori buatan tangan, anda pasti memerlukan reka bentuk yang menarik dan itulah yang ditekankan oleh Dodocase. Ringkasnya, ia mempunyai reka bentuk ramping yang kelihatan bagus, tetapi, sayangnya, ini hanya boleh dikatakan mengenai halaman rumah mereka.

Halaman dengan produk kurang menarik, tetapi mungkin ini sengaja dibuat untuk membuat pengunjung memfokuskan diri pada item. Bercakap mengenai visual, tidak ada gambar skrin penuh, yang sangat aneh. Semasa menjelajah laman web, anda boleh mengatakan bahawa semuanya baik-baik saja, tetapi masih ada perasaan bahawa ada sesuatu yang hilang.

12. Penasaran

Penasaran

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Penasaran adalah platform yang dibuat oleh Erin & Tom yang merupakan artis Brooklyn. Ini adalah koleksi lebih daripada 20 artis yang berpusat di Brooklyn yang dipilih sendiri oleh Erin & Tom. Mereka mempamerkan karya mereka dalam talian, di pertunjukan pop-up dan melalui lawatan ke studio swasta. Pada asasnya, laman web mereka adalah gabungan galeri seni dan kedai dalam talian dengan barang-barang buatan pereka.

Anda dapat melihat gambar sepenuhnya dan ada baiknya mereka mempunyai pilihan slaid di atas kapal. Lebih sering daripada tidak, profesional kreatif menghasilkan idea yang luar biasa dari segi reka bentuk untuk laman web mereka, tetapi gagal memikirkan aspek fungsional. Saya sangat ingin tahu tidak terkecuali.

Menu mereka boleh lebih tersusun dan mesra pengguna, sementara keranjang belanja dapat membiarkan anda terus meneroka barang-barang tersebut, dan bukannya mendorong anda untuk membeli sesuatu segera setelah anda menekan butang tambah.

13. Muka keran

Muka Keran

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Muka keran adakah laman web mengenai idea bahawa air paip tidak kalah dengan botol .. Bagaimana mereka membuktikannya? Mereka menghasilkan botol kaca dan menyediakan penapis BioSand untuk keluarga miskin di India. Ini sesuatu yang dapat kita semua kagumi dan ambil untuk model.

Untuk mengatakan yang sebenarnya, saya memerlukan sedikit masa untuk menyedari, apa yang sebenarnya mereka lakukan kerana banyak maklumat. Ya, pengasas laman web telah menggunakan alat pembangun laman web dengan sepenuhnya kemampuannya, tetapi semuanya kelihatan mentah.

Walaupun skema warna putih dan biru menyenangkan secara visual, antara muka berantakan dan anda tidak tahu di mana untuk memulakan dan apa yang harus digunakan terlebih dahulu. Idea bagus tetapi kesedarannya jauh dari sempurna.

14. Berjalan dalam Cinta

Berjalan dalam cinta

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Berjalan dalam Cinta adalah kedai berkualiti tinggi yang tahu bagaimana menarik perhatian pelanggan. Kedai dalam talian ini dilancarkan pada tahun 2005 dan didedikasikan untuk menjual t-shirt berkualiti tinggi yang direka dengan baik dengan mesej positif dan memberi inspirasi.

Satu-satunya laman web yang cukup untuk mendapatkan idea tentang apa yang mereka tawarkan. Tidak perlu membuang masa dan usaha untuk menjelajahi bahagian-bahagian untuk mencari item yang diperlukan – produk yang paling popular disajikan di halaman rumah dan di menu pop timbul utama yang terdapat di bar sisi. Tatal ke bawah dan buat pilihan anda!

15. Estet Premier

Estet Premier

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Premierestateswine.co.uk adalah contoh bagus kedai dalam talian yang menawarkan pelbagai jenis wain eksklusif untuk dijual. Satu-satunya paparan di laman web cukup untuk memahami apa sebenarnya yang dapat dijumpai pelanggan di sana.

Anda tidak perlu melayari laman web ini untuk mencari jenis anggur yang anda perlukan untuk majlis istimewa anda. Penjual teratas disediakan di halaman utama dan disertakan dengan keterangan terperinci. Katalog produk dibahagikan dengan senang kepada beberapa bahagian berdasarkan jenis wain yang terdapat di kedai. Tetingkap Tinjauan dan Bantuan Dalam Talian yang muncul menyumbang kepada nilai maklumat laman web, menjadikannya mesra pengguna.

16. Grovemade

Grovemade

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Grovemade adalah platform membeli-belah berskala penuh yang direka bukan sahaja untuk menjual tetapi juga untuk berinteraksi dengan pelanggan. Syarikat ini menghasilkan aksesori, pad, dan perabot yang dibuat khas untuk mewujudkan persekitaran kerja yang sesuai sama ada di pejabat atau di rumah. Pengunjung boleh menemui pelbagai jenis pad komputer riba dan tetikus, singkatan dari monitor atau fon kepala, dll.

Pencipta laman web memanfaatkan sebahagian besar ciri yang dibawa oleh Shopify kepada mereka. Ia dibahagikan kepada dua bahagian utama. Bahagian pertama sebenarnya adalah sebuah kedai dengan senarai produk, kategori, dan lain-lain. Halaman produk kelihatan sangat menarik sementara setiap item dilengkapi dengan aksesori pilihan. Kedai ini mempunyai halaman “Jual Terbaik” yang berasingan dengan kedudukan paling popular yang terdapat di stok.

Bahagian “Jelajah” kedua menceritakan tentang komuniti dan pendekatan Grovemade. Yang kami sukai mengenai laman web adalah laman utama. Selain daripada kategori produk tradisional yang disenaraikan, di sini kita dapat melihat blok video dengan kisah yang sangat menarik tentang bagaimana produk dihasilkan. Di samping itu, pelawat dapat melihat skuad Grovemade.com penuh dalam blok pasukan di bawah.

17. Charlotte Russe

Charlotte Russe

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Charlotte Russe adalah laman web, yang membuktikan bahawa menggunakan Shopify tidak memerlukan kemahiran khas. Dan anda masih boleh hadir dengan kedai web yang bergaya dan menarik. Kedai ini memberi tumpuan untuk menjual pakaian dan aksesori kepada lelaki dan wanita. Tidak ada yang istimewa di sini. Lebih-lebih lagi, laman web ini menggunakan beberapa ciri Shopify asas tanpa menyelami proses penyesuaian. Walaupun begitu, laman web memberikan kesan yang baik.

Perhatian utama diberikan kepada penjualan, potongan harga, dan tawaran istimewa. Di sinilah Shopify mungkin merupakan tawaran terbaik di antara platform eCommerce yang lain. Menu biasa memudahkan untuk melihat keseluruhan kategori produk dan masuk ke dalam kategori yang anda perlukan tanpa menatal ke bawah banyak bahagian. Terdapat pengalih bahasa sederhana selain alamat, akaun, dan ikon keranjang belanja. Borang Daftar dan widget media sosial yang ringkas menjadikannya mudah dan pada masa yang sama kelihatan kemas kedai.

18. Graf Keras

Graf Keras

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Graf Keras adalah kedai dalam talian lain yang dibina dengan Shopify. Ia menjual produk buatan tangan yang terbuat dari kulit. Senarai barang itu merangkumi beg tangan eksklusif, kasut lelaki, sarung tangan, aksesori, dan lain-lain. Pengunjung juga boleh membeli casing untuk pelbagai peranti mudah alih selain dompet, alas dan lain-lain yang sahih. Yang tidak kami gemari mengenai laman web adalah laman utama. Menu utama yang melekit kelihatan agak pelik sedangkan navigasi kategori sukar dicari sejak awal.

Tetapi halaman produk kelihatan hebat. Di sini kita mempunyai galeri gambar yang menarik dengan gambar produk berkualiti tinggi. Pengguna boleh memilih dari beberapa bahagian yang merangkumi perincian item seperti carta ukuran, bahan yang digunakan dalam pengeluaran, perincian tambahan.

Terdapat widget menghubungi mudah yang membolehkan pengunjung bertanya secara langsung atau mencari jawapan di pangkalan pengetahuan. Penghantaran di seluruh dunia adalah satu lagi faedah untuk Hard Graft.

19. Zoku

Zoku

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Zoku adalah syarikat yang pada mulanya dilancarkan sebagai studio reka bentuk. Ia khusus dalam menghasilkan peralatan dapur dan perkakas rumah. Hari ini, ia menyampaikan produk dan aksesori lain untuk seisi keluarga. Pengunjung boleh dengan makanan sejuk beku, minuman, bahan koktel atau ais yang akan dihantar tepat di depan pintu anda. Ada rancangan untuk mengadakan pesta dan memerlukan barang? Zoku adalah pilihan yang tepat.

Bagi laman web, ia kelihatan teratur dan ringkas. Halaman utama mempunyai slaid skrin penuh dengan foto menarik yang membuat anda ingin meneroka produk dan perkhidmatan syarikat. Blok kedua memaparkan tiga blok maklumat utama. Bahagian ketiga menawarkan cara mudah untuk terus berhubung atau berhubung dengan saluran sosial. Halaman produk kelihatan hebat dengan gambar besar, penilaian 5 bintang, dan penapis sederhana untuk menjadikan carian produk lebih mudah.

20. Chalkd Ltd.

Chalkd

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Chalkd adalah kedai digital yang menjual produk buatan tangan dari kayu dan bahan lain. Ia boleh digunakan di rumah atau hiasan perkahwinan. Mereka termasuk papan tulis dengan pelbagai ukuran dan bentuk, menu meja yang dapat ditemui di pub atau restoran, penanda dan kapur pastel untuk ditulis di papan tulis. Syarikat ini telah lama berada di pasaran. Fakta ini tercermin dalam laman webnya, yang kelihatan agak ketinggalan zaman.

Pengunjung tidak boleh mengharapkan kesan visual atau animasi 3D semasa menatal halaman. Segala-galanya kelihatan sangat sederhana dan sedikit tarikh. Anda berasa seperti anda mendapat kedai dalam talian sekolah lama sejak awal tahun 2000an. Sebaliknya, struktur kedai mudah dilayari. Semua produk dibahagikan kepada beberapa kategori sementara halaman produk mengandungi perincian produk. Proses pembayaran juga mudah. Terdapat juga ciri kalkulator penghantaran. Yang anda perlukan hanyalah mengatur wilayah dan negara sesuai yang disediakan.

Kesimpulannya

Sekali lagi jelas bahawa anda boleh membuat laman web impian anda dengan pembangun laman web. Tetapi penting untuk mempunyai visi yang jelas mengenai hasil akhirnya. Terdapat banyak modul yang boleh anda gunakan, dari pilihan Panggilan Balik ke ciri Slider Dengan Shopify, awak boleh buat kedai dalam talian yang berjaya dengan penyelesaian yang menarik dan reka bentuk yang unik.

Tidak sukar untuk membuat laman web yang menarik dan popular, walaupun dengan set modul standard, anda bahkan tidak perlu menjadi teknisi, tetapi sangat penting untuk meletakkan banyak pemikiran di dalamnya dan berkomitmen untuk pembangunan berterusan.

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map