Contoh Laman Web Adobe Muse Terbaik

Contoh Laman Web Adobe Muse


Adobe Muse – sudah pasti salah satu yang terbaik platform luar talian, yang dikembangkan khusus untuk memenuhi kebutuhan para pereka web, yang bertujuan menciptakan karya asli. Walaupun, perisian ini menunjukkan kesedaran tentang kemahiran grafik tertentu, ia masih mudah digunakan dan memahaminya.

Kumpulan ciri dan pilihan yang luar biasa memungkinkan para pereka web berpengetahuan untuk mengembangkan laman web tanpa menggunakan pertolongan pembangun web. Ini adalah alat yang sesuai untuk membuat laman web statik dan bermaklumat, misinya adalah untuk menarik pengguna dengan reka bentuk mereka.

Adakah anda teruja untuk melihat contoh laman web yang dibuat dengan Adobe Muse? Inilah yang akan kita lakukan sekarang! Berikut adalah contoh projek terbaik yang dibangunkan di pangkalan platform ini.

Nota PENTING: Adobe telah menghentikan sokongan Adobe Muse sejak 26 Mac 2018, tetapi anda masih boleh menggunakannya Adobe Dreamweaver atau Portfolio Adobe untuk membuat projek web yang diilhamkan.

1. Media Pulau Laut

Media Pulau Laut

Buat Laman Web secara PERCUMA

Sekilas pandang di Media Pulau Laut menimbulkan kesan profesionalisme dan kredibiliti. Ini adalah laman web studio pemasaran kreatif yang mengusahakan pengembangan projek kandungan media mewah, termasuk gambar dan video. Laman web kelihatan baik dan menarik – semua elemen yang diperlukan ada di tempat mereka di sini. Halaman utama merangkumi bidang-bidang utama pengkhususan studio, gambar berkualiti tinggi serta bahagian Berita Terkini.

Terdapat juga portfolio projek mewah yang dibuat oleh studio. Blog juga tersedia di sini untuk memberikan catatan berkaitan maklumat yang mungkin diminati pengguna. Anda boleh menghubungi pakar dengan menggunakan maklumat hubungan yang terdapat di Bahagian Kenalan atau melalui butang media sosial yang boleh diakses di laman web.

2. Latihan Anjing Pemburu Lonely

Latihan Anjing Pemburu Lonely

Buat Laman Web secara PERCUMA

Untuk semua orang, yang mempunyai niat untuk melatih anjingnya, Latihan Anjing Pemburu Lonely adalah tempat yang bagus untuk bermula. Ini adalah laman web Eleanor Post – pakar latihan anjing – yang menawarkan pelbagai program untuk dipilih. Pilihannya harus berdasarkan kepada keturunan anjing dan juga hasil yang anda harapkan. Dengan menatal halaman utama, anda dapat mengetahui maklumat berguna tentang anjing yang digunakan Eleanor, perkhidmatan yang ditawarkannya dalam setiap kes tertentu dan jenis program latihan yang boleh anda pilih.

Adakah anda mempunyai soalan yang tinggal? Atau, mungkin, anda ingin menghubungi pelatih itu sendiri? Kemudian gunakan pilihan Kenalan yang terdapat di bahagian bawah laman utama dan juga di bahagian menu yang sesuai.

3. The Union Kitchen

The Union Kitchen

Buat Laman Web secara PERCUMA

The Union Kitchen adalah laman web yang mewakili rangkaian restoran yang terkenal. Ditubuhkan pada tahun 2010, jenama ini mempunyai 10 lokasi di pelbagai bandar di seluruh negara. Pelanggan menghargai semua tempat. Mereka dapat menikmati masakan tempatan yang diwakili oleh bungkus salad bermusim, burger, pizza, dan banyak lagi. Ini semua berkat perkhidmatan berkualiti tinggi, pelbagai kepakaran tempatan, dan perwakilan dalam talian yang mantap dengan bantuan pembangun laman web Adobe Muse.

Pengasas projek Paul Miller mempunyai pengalaman yang luar biasa bekerja sebagai usahawan dan pengusaha restoran. Namun, dia baru dalam teknologi pembinaan laman web. Adobe Muse membantu pasukannya membuat laman web restoran yang berfungsi penuh dengan gambar khas yang menarik, bahagian menu khusus dengan makanan yang dibahagikan kepada kategori, maklumat hubungan dan blok lokasi. Hasilnya, di sini kita mempunyai contoh laman penyediaan makanan profesional yang berfungsi.

4. Orsheln Industries

Orsheln Industries

Buat Laman Web secara PERCUMA

Orsheln Industries adalah sekumpulan syarikat yang khusus dalam pelbagai bidang. Syarikat ini mempunyai sejarah yang kaya yang bermula pada tahun 1917. Ed dan William Orscheln bersaudara mengasaskan sebuah syarikat yang beroperasi hari ini dan ia masih merupakan perniagaan milik keluarga. Kumpulan ini memperkenalkan beberapa cabang dan jabatan yang berasingan yang berurusan dengan Marine RV dan pembuatan produk perlumbaan. Sebilangan syarikat keluarga Orshen membekalkan produk untuk rumah dan pertanian kepada peruncit terbesar di seluruh negara sementara yang lain menyediakan pengurusan harta tanah dan perkhidmatan lain.

Membangunkan laman web untuk sekumpulan syarikat adalah sukar. Anda perlu mempertimbangkan semua cawangan dan jabatan yang terpisah di satu laman web. Adobe Muse melakukan perkara yang baik ketika menyelesaikan beberapa syarikat yang berbeza dari keluarga Orsheln di bahagian yang terpisah. Laman web kelihatan cukup mudah tetapi pada masa yang sama berfungsi.

5. Napoli

Napoli

Buat Laman Web secara PERCUMA

Napoli adalah rangkaian restoran kecil yang terletak di Virginia Barat. Syarikat ini memiliki beberapa tempat makan di samping menu yang kaya. Ditubuhkan pada tahun 1966, jenama ini telah menyajikan makanan berkualiti tinggi yang berkaitan dengan masakan Itali. Pelawat pengunjung mencuba segalanya dari pasta dan pizza Neapolitan tulen hingga sandwic, salad, dan minuman. Selain dari laman restoran, syarikat ini menawarkan perkhidmatan penghantaran makanan. Oleh itu, laman web ini semestinya menonjolkan kedua-dua kepakaran dari menu selain halaman kualiti yang berfungsi.

Menu dalam talian kelihatan profesional walaupun agak ketinggalan zaman. Sebaliknya, pelanggan dapat melihat makanan yang mereka tawarkan serta tanda harga dan perincian lain termasuk bahan. Setiap kad produk mempunyai ciri add-to-cart yang sudah diintegrasikan ke dalam laman web sementara proses pembayaran kelihatan cukup pantas berkat fungsi eCommerce terbina dalam.

6. Baik pulih komputer

Baik pulih komputer

Buat Laman Web secara PERCUMA

Baik pulih komputer adalah contoh yang baik bagaimana pengguna dapat menangani projek laman web yang kompleks dengan bantuan Adobe Muse. Syarikat ini mewakili pasukan pakar komputer dan pakar perdagangan New York yang paling dipercayai. Selain itu, mereka membeli komputer riba terpakai, telefon pintar, dan peranti lain dari pelanggan yang perlu mendapatkan wang tunai di tempat. Pakar Perombakan Komputer menangani pelbagai alat termasuk konsol permainan, alat pakai, dan lain-lain.

Ideanya adalah untuk membuat projek yang sebenarnya mengandungi dua laman web secara serentak. Di satu pihak, kami mempunyai halaman utama dengan maklumat dan perincian umum untuk pelanggan yang ingin menjual peranti mereka. Ia kelihatan sangat bertarikh sementara pemformatan halaman agak tidak baik. Sebaliknya, mereka mempunyai kedai digital berfungsi penuh yang dihoskan di subdomain dan menawarkan pelbagai produk yang dibahagikan kepada beberapa kategori, yang dipaparkan di menu tajuk. Kedai web kelihatan lebih terkini dan bergaya dengan menampilkan pilihan produk dan navigasi ringkas.

7. Kit Terbaik Brewer

Kit Terbaik Brewer

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kit Terbaik Brewer adalah anugerah sejati bagi semua peminat bir dan gourmet yang menuntut. Syarikat ini membekalkan bahan-bahan, peralatan khas, dan resipi untuk membuat IPA, cider, lager, dan bir lain yang paling baik di rumah. Ditubuhkan pada tahun 1992, telah berkembang menjadi pengedar besar dengan rangkaian bekalan dan runcitnya sendiri. Pelanggan bebas memesan pelbagai jenis kit yang disertakan dengan lebih daripada 50 jenis bahan yang berbeza untuk memanfaatkan bir buatan sendiri.

Bagi laman web, ia kelihatan sangat bermaklumat. Selain dari laman utama dengan tiga spesifikasi utama, pengguna boleh memanfaatkan FAQ terperinci, carta penukaran isipadu dan suhu CO2, arahan mencari, dll. Hasilnya, Brewer’s Best Kit bukan hanya pembekal bahan tetapi juga asas pengetahuan yang komprehensif yang dikembangkan di Adobe Muse untuk pembuat bir profesional dan amatur.

8. 400 Makanan Laut

400 Makanan Laut

Buat Laman Web secara PERCUMA

400 Makanan Laut adalah tempat makan dalaman dan luaran yang terkenal yang terletak di Florida. Restoran ini telah menjadi perniagaan milik keluarga. Hari ini, ia menyajikan makanan istimewa tempatan yang merangkumi salad bermusim dengan makanan laut, tiram, ikan bakar, kombo yang berbeza, dan banyak lagi. Pengunjung boleh mencari di teres terbuka atau di dalam restoran menikmati banyak pilihan wain dan koktel buatan sendiri.

Laman webnya kelihatan cukup bergaya berbanding laman web restoran lain yang dibina dengan Adobe Muse. Ini memberikan kesan pertama yang baik dengan laman utama yang terang dan menarik di mana pengunjung boleh memilih perkhidmatan yang mereka cari (pendaftaran meja, jamuan makan, katering, dll.). Di antara kelemahan penting, kita harus perhatikan ketiadaan favicon laman web. Berita baiknya ialah terdapat peluang untuk memuat turun menu dalam fail PDF.

9. OMP Muotoilua

OMP Muotoilua

Buat Laman Web secara PERCUMA

OMP Muotoilua adalah agensi reka bentuk dan seni bina. Syarikat ini terletak di Finland, yang bermaksud konsep reka bentuk minimalis dan berfungsi. Ditubuhkan pada tahun 2015, studio ini kini mempunyai beberapa teknik tersendiri yang menawarkan idea reka bentuk siap untuk kediaman, kotej, pangsapuri, dan jenis harta tanah lain. Ideanya adalah untuk mewujudkan persekitaran yang sederhana, bergaya, dan berfungsi walaupun terdapat kekurangan ruang tempat tinggal.

Laman web itu sendiri kelihatan sangat bergaya dan bersih seperti reka bentuk rumah Skandinavia pada asalnya. Halaman utama mengandungi beberapa konsep seni bina utama yang mewakili perkhidmatan syarikat. Terdapat halaman Abut berkualiti tinggi yang memperkenalkan pengasas OMP. Walau bagaimanapun, lebih baik laman web mempunyai versi berbilang bahasa, kerana semua kandungan dalam bahasa Finland. Selain itu, penulis lupa untuk menunjukkan Tajuk dan Huraian laman web. Tetapi itu bukanlah masalah fungsi Adobe Muse.

10. DESIGNWERK

DESIGNWERK

Buat Laman Web secara PERCUMA

DESIGNWERK adalah sebuah studio reka bentuk dan rumah percetakan Jerman. Ini terutamanya khusus dalam memberikan perkhidmatan korporat kepada syarikat dan syarikat permulaan. Kompetensi utama merangkumi penutup buku dan reka bentuk logo, buku jenama korporat, reka bentuk web, dan banyak lagi. DESIGNWERK bekerjasama dengan penerbitan terkemuka Jerman dan organisasi editorial.

Laman web mewakili pendekatan Eropah dalam apa yang kita sebut reka bentuk berani dan minimalis. Sebaik sahaja anda memasuki laman web, anda mula menyukainya walaupun tidak mengandungi perkataan dalam bahasa Inggeris. Kombinasi warna yang pelik membuat penampilan yang lengkap sementara pelaksanaan menu agak pelik walaupun berfungsi. Pengguna mungkin memerlukan sedikit masa untuk membiasakannya. Tetapi secara keseluruhan, Adobe Muse melakukan pekerjaan yang hebat di sini.

11. Pokok VFX

Pokok VFX

Buat Laman Web secara PERCUMA

Pokok VFX adalah portfolio pereka web dan animasi yang dibina dengan bantuan Adobe Muse. Laman web ini memperkenalkan Danny – artis kesan visual dan ilustrator. Menurut info yang tersedia di bahagian “Tentang”, Danny adalah profesional berpengalaman dalam hal pengawasan, reka bentuk gerakan, dan animasi VFX, yang merupakan pengkhususan utamanya.

Bagi laman web itu sendiri, anda tidak akan menemui banyak bahagian di sini. Portofolio ini terdiri daripada tiga peringkat umur. Yang pertama adalah Halaman Utama dengan semua karya Danny dipaparkan di sana. Setiap karya tersedia sebagai video Vimeo dengan nama dan keterangan ringkas di atasnya berkat kemampuan integrasi Adobe Muse. Halaman kedua memperkenalkan pengalaman kerja Danny dan jenis perkhidmatan yang diberikannya. Terdapat widget butang kenalan yang menarik untuk berhubung. Halaman ketiga memperkenalkan maklumat hubungan terperinci. Laman web mempunyai butang media sosial untuk mengikuti Tree VFX di Facebook atau Instagram.

12. Bamberger

Bamberger

Buat Laman Web secara PERCUMA

Bamberger adalah persatuan boling bukan komersial swasta. Ini memperkenalkan pertemuan orang-orang yang berpikiran sama yang suka bermain boling. Laman web ini dibuat untuk membentuk komuniti dan berkongsi hasil langsung, acara yang akan datang, peraturan boling, kedudukan langsung, dll. Oleh itu, tugas untuk pembangun laman web Adobe Muse cukup mudah.

Projek itu sendiri tidak ada yang istimewa dari segi reka bentuk atau fungsi. Ia mempunyai halaman utama dengan beberapa bahagian berdasarkan kandungan utama. Mereka terutamanya menyampaikan maklumat teks, sembang, cerita, dan blok lain yang menggambarkan kedudukan langsung, pemegang rekod, pemain terbaik sepanjang musim, dan data penting lain selain Dasar Privasi kelab yang disampaikan pada halaman yang berasingan.

13. Howard & Wayman

Howard & Wayman

Buat Laman Web secara PERCUMA

Howard & Wayman adalah syarikat yang berpusat di Mexico yang memberikan bantuan perakaunan kepada perusahaan dan pengusaha. Ia mempunyai lebih daripada 30 pakar berpengalaman dalam bidang perakaunan dan perundangan. Mereka membantu mengatur aliran kerja yang betul dan mengatur dokumentasi, membantu dengan dasar cukai, dan membuat semua dokumen untuk pemilik perniagaan membiarkannya menumpukan perhatian pada tujuan perniagaan sebelumnya..

Syarikat ini bekerjasama dengan syarikat yang berbeza dari pelbagai bidang. Ini boleh bermaksud laman web yang rumit dengan banyak halaman dan bidang yang akan diliputi. Nampaknya Adobe Muse memungkinkan untuk membuat projek minimalis yang mungkin kelihatan sangat profesional. Di sini kita mempunyai semua bahagian utama yang memperkenalkan H&W team serta pengkhususan utama mereka, maklumat hubungan dengan Peta Google bersepadu, dan penerbitan. Kesan keseluruhannya bagus walaupun sepanduk di halaman utama kelihatan agak pelik seolah-olah akan lenyap. Mungkin ini adalah persoalan kualiti gambar tetapi bukan fungsi Adobe Muse.

14. Lencana Rumah Hitam

Lencana Rumah Hitam

Buat Laman Web secara PERCUMA

Lencana Rumah Hitam adalah perniagaan kecil yang berurusan dengan mengeluarkan lencana dari pelbagai jenis. Pelanggan bebas menawarkan produk dengan pelbagai saiz dan warna. Mereka akan mendapat lencana dengan cetakan dan gambar yang berbeza di atasnya. Syarikat menghantar barangnya kepada organisasi pendidikan dan bukan komersial. Produk popular di kalangan penganjur acara, pemilik bar dan restoran dan wakil perniagaan lain. Sebilangan mungkin berpendapat bahawa tidak banyak yang diharapkan dari laman web yang berkaitan dengan pengeluaran dan penjualan lencana. Nah, Black House Badges kelihatan agak tidak kemas dari awal.

Namun, apabila anda menyelami proses pencarian produk dengan lebih mendalam, anda menyedari bahawa setiap halaman produk hampir sempurna. Pelanggan akan melihat maklumat terperinci mengenai setiap item sementara keterangan halaman termasuk carta ukuran di samping maklumat mengenai produk itu dibuat. Bahagian menu merangkumi buku terlaris, maklumat hubungan, kategori produk, contoh produk sebenar dan banyak lagi.

15. Bandar Laredo

Bandar Laredo

Buat Laman Web secara PERCUMA

Bandar Laredo adalah projek sosial dan kerajaan tempatan yang dikhaskan untuk Laredo, Texas. Ia mewakili komuniti penduduk bandar dan wakil rasmi. Pengguna boleh terus berhubung dengan berita Laredo terbaru serta mengetahui semua maklumat yang diperlukan untuk menyelesaikan formaliti rasmi. Bahagian laman web mengandungi maklumat berguna mengenai semua jabatan kerajaan dan sosial yang ada selain senarai perkhidmatan yang mereka berikan.

Dari sudut fungsional, laman web ini intuitif dan mudah digunakan. Ia mempunyai ciri carian dokumen dan bar carian Google untuk mencari masalah yang diperlukan dengan cepat. Halaman utama mengandungi blok gambar dan teks tambahan dengan maklumat yang dikemas kini secara tetap serta beberapa widget berguna lain seperti kalendar, borang langganan buletin, maklumat acara yang akan datang, data hubungan, dll..

Pokoknya

Contoh laman web yang dikaji dalam artikel ini membuktikan bahawa Adobe Muse adalah alat nombor satu bagi pengguna tersebut, yang dapat membanggakan beberapa kemahiran dan pengalaman reka bentuk grafik. Sekiranya anda bernasib baik untuk menjadi salah satu daripada orang-orang ini, maka anda boleh menggunakan alat ini untuk membuat karya sebenar, yang tidak akan membiarkan pengunjung anda tidak peduli. Jika tidak, platform yang mempunyai ciri dan agak rumit boleh menjadi cabaran sebenar bagi anda (dalam kes ini, anda mungkin cuba menggunakan pembangun laman web yang lebih senang seperti Wix, uKit atau Weebly). Ingatlah ini semasa memilih perisian untuk keperluan reka bentuk web anda!

СBuat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map