Contoh Laman Web Aliran Web Terbaik

Contoh Laman Web Aliran Web Terbaik


Webflow – adalah pembangun laman web profesional, yang diciptakan dengan mempertimbangkan keperluan, kemahiran dan kehendak pereka web yang berkelayakan. Platform ini terutama berorientasi pada pembangun web, agensi, dan freelancer bebas yang mahir, yang berusaha untuk membuat projek pelanggan dan ingin memperoleh hasil terbaik tanpa perlu menggunakan pengetahuan dan kemahiran pengekodan mereka.

Berbanding dengan itu pesaing, sistem ini dilengkapi dengan alat penyesuaian reka bentuk yang kuat, yang membolehkan pengguna membuat laman web yang menakjubkan dan menyediakan mereka pilihan penyuntingan kandungan yang intuitif. Dengan Aliran Web, anda dapat membina portfolio profesional, laman web pemasaran, projek komersial dan komuniti yang besar. Menjadi platform yang cukup rumit (tidak jauh lebih mudah daripada Webydo), ia tetap memastikan pengalaman membina web yang selesa dan dilengkapi dengan antara muka intuitif, yang mempunyai sekumpulan elemen web standard.

Oleh itu, betapa sukarnya menggunakan Webflow dan bagaimana anda boleh mendapat manfaat daripada bekerja dengan perkhidmatan ini? Kami telah mengkaji beberapa contoh Aliran Web yang paling mengagumkan untuk menonjolkan kebaikan dan keburukan mereka. Lihatlah mereka untuk memutuskan, sama ada kualiti dan fungsinya mematuhi keperluan pembinaan laman web anda dan sama ada sistem memenuhi keperluan anda.

1. Andre Givenchy

Andre Givenchy

Buat Laman Web secara PERCUMA

Andre Givenchy adalah projek peribadi pereka web, Andre Givenchy, yang melancarkannya dengan satu-satunya tujuan – untuk mempamerkan projek terbaiknya. Mari kita hadapi – dia melakukannya dengan cara yang cemerlang! Laman web menarik perhatian pengguna dari pandangan pertama dengan kombinasi warna yang berbeza, yang bergabung dengan kesederhanaan dan kemudahan.

Halaman utama laman web mempunyai latar belakang hitam yang mencolok, yang berubah dengan warna putih dan ungu semasa anda menatal ke bawah halaman. Unsur dan butang yang paling penting diserlahkan oleh warna merah, yang tidak dapat hanya memusatkan perhatian pengguna padanya dan digunakan sebagai implikasi ajakan bertindak. Terdapat juga tetingkap sembang langsung timbul dan ulasan pelanggan di bahagian bawah halaman. Bahagian Kedai yang berasingan mengarahkan pengguna terus ke kedai dalam talian, di mana semua peminat pereka dapat membeli produk terbaiknya. Secara keseluruhan, ini adalah contoh hebat laman web yang dilancarkan dengan Webflow!

2. Grafik Overton

Grafik Overton

Buat Laman Web secara PERCUMA

Grafik Overton adalah contoh portfolio yang hebat yang dilancarkan oleh Josh Overton, pereka yang berpusat di London yang memfokuskan pada UI // UX antara muka dan reka bentuk web. Ini adalah laman web satu halaman, yang kelihatan ketat dan ringkas. Anda tidak akan menemui menu pelbagai bahagian di sini – semua halaman dipilih pada panel kiri yang berasingan dengan tetingkap pop timbul. Butang rangkaian sosial juga terdapat di sini. Ini dilakukan untuk tidak mengalihkan perhatian pengguna, memfokuskannya pada bahagian paling penting dalam laman web – portfolio.

Laman web ini dibuat dengan warna hijau, putih dan kelabu yang tenang dan sederhana, gabungan yang berjaya membantu menonjolkan bahagian yang paling penting. Ini memberikan kesan yang menyenangkan dan mendorong pengguna untuk terus melayari laman web untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pemiliknya.

3. Halaju Hitam

Halaju Hitam

Buat Laman Web secara PERCUMA

Halaju Hitam adalah projek promo yang dikhaskan untuk persembahan Aplikasi Velocity Black yang inovatif. Pembangun aplikasi menyebutnya sebagai “pembantu gaya hidup”, yang merangkumi pasukan pakar yang dipercayai untuk memberi pengguna aplikasi cadangan yang berkaitan dengan perjalanan yang mereka perlukan. Perkara pertama yang menarik perhatian pengguna adalah latar belakang video, yang merupakan persembahan terbaik produk.

Semasa menatal halaman, anda akan mendapat maklumat mengenai aplikasi, video, petikan dari sumber terkenal dan media massa serta maklumat lain yang berkaitan. Laman web secara amnya mewujudkan pengalaman pengguna yang menarik dan mencetuskan keinginan untuk terus meneroka aplikasinya.

4. Blaise Posmyouck

Blaise Posmyouck

Buat Laman Web secara PERCUMA

Blaise Posmyouck adalah portfolio profesional milik Blaise Posmyouck, yang pakar dalam pembangunan laman web. Laman web dipersembahkan dengan cara yang sederhana namun bermaklumat. Tidak perlu membuang masa anda, menatal ke bawah halaman untuk mengetahui lebih lanjut mengenai pengarang. Halaman utama disajikan dengan latar langit bintang, yang kelihatan misteri dan menarik. Di sinilah anda akan melihat maklumat ringkas mengenai pemilik laman web, butang akaun rangkaian sosial dan data hubungan. Adakah terdapat perkara lain yang perlu disediakan di laman utama?

Menu terdapat di panel kiri, yang menampilkan bahagian Tentang, Portofolio, Syarat dan Kenalan. Laman web ini tersedia dalam dua bahasa – Bahasa Inggeris dan Bahasa Perancis, yang terutama meluaskan khalayak sasaran.

5. Weglot untuk Aliran Web

Weglot untuk Aliran Web

Buat Laman Web secara PERCUMA

Weglot untuk Aliran Web adalah tujuan untuk dicapai, jika anda mempunyai niat untuk menterjemahkan laman web Aliran Web anda ke dalam bahasa pilihan anda. Ini juga memungkinkan untuk membuat projek multibahasa dengan Webflow tanpa garis pengekodan. Semasa anda melayari laman web, anda akan mengetahui intipati dan implikasi utama penyelesaian Weglot, kelebihan utamanya dan hasil yang akhirnya akan anda perolehi.

Semua pengguna tersebut, yang tidak pasti menggunakan Weglot atau mereka, yang berminat dengan keberkesanannya, boleh melayari sampel laman web berbilang bahasa yang dibuat dengan integrasi widget. Pembangun penyelesaian telah menjaga kemudahan pengguna, memberikan arahan video terperinci mengenai cara menggunakan widget. Terdapat juga cadangan langkah demi langkah yang memberi anda petunjuk bagaimana bekerjasama dengan Weglot untuk memanfaatkan sepenuhnya aplikasinya.

Laman web ini sesuai secara struktur dan intuitif. Ini merangkumi aspek utama penggunaan widget. Terdapat juga peluang untuk mendaftar sumber dan menguji set lengkap manfaat Weglot secara percuma.

6. Suka hati

Suka hati

Buat Laman Web secara PERCUMA

Suka hati adalah rakan kongsi Webflow yang dipercayai yang menyediakan sekumpulan alat reka bentuk laman web yang hebat dan canggih, yang memastikan kebebasan kreatif dan memungkinkan untuk memulakan laman web profesional dengan Webflow tanpa kepakaran pengekodan sama sekali. Laman web Finsweet adalah bukti terbaik mengenai kredibilitinya – lihat sahaja reka bentuk laman web untuk memastikannya benar-benar patut dicuba!

Laman web menarik perhatian semua orang pada pandangan pertama. Apabila anda sampai ke laman utama, anda akan kagum dengan grafik berwarna animasi, banyaknya elemen reka bentuk laman web dan ketersediaan maklumat berharga yang sering dicari pengguna. Terdapat juga banyak contoh laman web dan testimoni pelanggan di sini, yang menunjukkan kredibiliti laman web dan pendekatan profesional.

Semasa anda melihat sumber, anda akan menemui beberapa bahagian, yang memberikan maklumat yang paling lengkap mengenai Finsweet. Ini termasuk Kisah, Harga, Aliran Web, Pelanggan, Portofolio dan Kenalan. Navigasi dan struktur laman web juga intuitif dan dapat difahami, yang menyumbang kepada penggunaan laman web yang mudah dan mudah. Ini adalah salah satu contoh projek terbaik yang dilancarkan dengan Webflow, kualiti yang boleh dikatakan sendiri!

7. Ashley Janelle

Ashley Janelle

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ashley Janelle adalah portfolio yang dibuat oleh Ashley Janelle – usahawan, pereka UI / UX dan blogger. Skema warna umum laman web berwarna merah jambu dan putih, yang sepenuhnya sesuai dengan citarasa dan citarasa pemiliknya. Terdapat juga foto besar Ashley di laman utama, yang memberikan kesan selesa dan menyenangkan.

Menu laman web merangkumi Blog, About, Portfolio dan Kenalan. Ashley secara peribadi mengurus dan mengemas kini blognya, di mana dia menyiarkan artikel bermaklumat mengenai reka bentuk web. Ini mungkin terdengar menarik bagi wakil-wakil dari ceruk yang sama. Laman web adalah contoh yang layak dalam koleksi Aliran Web.

8. Makmal Kesatuan Pendidikan

Makmal Kesatuan Pendidikan

Buat Laman Web secara PERCUMA

Makmal Kesatuan Pendidikan adalah syarikat bebas yang memfokuskan diri pada pengembangan wawasan khusus untuk pemimpin kesatuan pendidikan. Mereka memberikan banyak pilihan kepada pengguna yang memungkinkan untuk memenangi kontrak berkualiti, pertanggungjawaban untuk sekolah piagam dan pendanaan yang adil untuk institusi pendidikan.

Laman web syarikat itu ringkas tetapi informatif dan dapat difahami walaupun bagi pengguna yang tidak mempunyai pengalaman melayari laman web yang kaya. Secara struktural dibahagikan kepada bahagian yang merangkumi maklumat berkaitan syarikat yang paling penting. Ini termasuk halaman Rumah, Apa yang Kami Tawarkan, Mengenai Kami, Blog dan Hubungi Kami.

Blog dikemas kini secara berkala untuk menyampaikan kandungan niche yang paling menarik dan terkini. Bahkan ada kemungkinan untuk melanggan buletin syarikat untuk mendapatkan artikel dan berita terkini ke e-mel anda. Selain itu, pembangun laman web telah mengintegrasikan pilihan penapis carian yang membolehkan mencari maklumat di laman web. Secara keseluruhan, ini adalah contoh laman web yang cukup baik yang dibuat dengan Webflow.

9. Topeng Wira Kita

maskourheroes

Buat Laman Web secara PERCUMA

Topeng Wira Kita adalah salah satu projek dalam talian terbaru yang dibuat dengan Webflow. Ini adalah laman web organisasi yang melihat misinya dalam menghasilkan dan memberikan topeng muka yang boleh dicuci untuk menyokong kakitangan yang bekerja di hospital Akron. Projek web memberikan maklumat terperinci mengenai organisasi dan cara ia merealisasikan objektifnya.

Struktur dan reka bentuk laman web agak mudah, tetapi projek ini bukan mengenai reka bentuk mewah atau prestasi yang luar biasa. Ini lebih banyak mengenai mesej utama projek – untuk membantu kakitangan perubatan mendapatkan topeng muka yang mencukupi untuk melindungi diri mereka, terutamanya semasa wabak COVID-19. Semasa melayari sumber, anda akan belajar bagaimana wakil organisasi menghasilkan topeng. Mereka menerangkan prosesnya secara terperinci, bermula dari pencarian bahan dan hingga pengiriman produk siap pakai.

Untuk memberikan gambaran mengenai proses pembuatan topeng muka, laman web ini menawarkan banyak gambar dan juga video yang memaparkan semua peringkatnya. Selain itu, mereka menerbitkan banyak bahan dalam Berita & Bahagian kemas kini untuk memastikan pembaca dan bakal pelabur mengetahui keadaan semasa.

10. Avenir Kreatif

Avenir Kreatif

Buat Laman Web secara PERCUMA

Avenir Kreatif adalah portfolio studio Avenir Creative, yang mengembangkan projek reka bentuk dalaman yang inovatif dan kontemporari. Laman web sepenuhnya merangkumi pengkhususan studio. Ini terdiri dari unsur-unsur geometri yang melayang di latar belakang untuk diikuti dengan foto layar penuh.

Menu laman web terdiri daripada perkara berikut: Projek, Studio, Perkhidmatan, Kontak. Bahagian tersebut memberikan maklumat terperinci mengenai studio, karya terbaiknya, pelanggan dan maklumat lain yang berkaitan. Laman web mudah dilayari dan mendorong pengguna untuk memahami intinya. Contoh terbaik dari portfolio Webflow dan laman web perniagaan!

11. MyKart

MyKart

Buat Laman Web secara PERCUMA

MyKart adalah platform eCommerce belanja sosial, yang memungkinkan untuk meningkatkan populariti jenama anda, meningkatkan jumlah penjualan dan menjana trafik. Ini adalah aplikasi, yang merangkumi ciri dan elemen reka bentuk terbaik dari platform rangkaian sosial teratas.

Laman web menyampaikan maklumat lengkap mengenai aplikasi, implikasinya, kebaikan dan keburukannya serta misi dan kepercayaannya. Terdapat peluang untuk menubuhkan Penjual atau Akaun Pelanggan di sini, bergantung pada tujuan yang anda capai dan jenis perniagaan yang anda jalankan.

Sebagai penjual, anda akan dapat memperibadikan kedai web anda, memuat naik, mengurus dan mengemas kini produk, berkongsi inventori dan menjana keuntungan. Begitu juga, aplikasi ini menawarkan pelbagai kelebihan kepada pelanggan, termasuk peluang untuk membawa pengalaman membeli-belah web mereka ke platform, menikmati proses membeli-belah dan kelebihan yang ditawarkannya, berbelanja dari pelbagai syarikat dan penjual pilihan anda dan lain-lain. Untuk mengetahui kemas kini aplikasi terkini , anda boleh mencapai akaun rangkaian sosial syarikat yang terdapat di laman web.

12. HandPrint Inc..

Cetakan Tangan

Buat Laman Web secara PERCUMA

HandPrint Inc.. menawarkan penyelesaian pencetakan kod bar peranti mudah alih dan mudah alih. Mereka pakar dalam menjual, membeli, mengitar semula dan membaik pulih peranti pegang tangan, komputer mudah alih, tablet, pencetak kod bar dan peralatan POS yang pelbagai.

Sebagai pembekal barcoding dan peranti pengkomputeran mudah alih baru, diperbaharui dan digunakan, syarikat kini menawarkan peluang yang baik kepada semua orang untuk melayari laman web mereka untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan / produk yang ditawarkannya. Apa sahaja item yang anda minati, anda boleh meninggalkan petikan dengan mengisi borang dalam talian terus di laman web dan menghubungi pakar syarikat untuk menentukan butirannya.

Laman web syarikat merangkumi isu-isu terpenting dari prestasinya. Pengguna boleh mendapatkan akses cepat dan mudah ke bahagian Produk dan Perkhidmatan. Ini membantu mengembangkan asas pelanggan dan mencapai keseluruhan spektrum matlamat perniagaan. Ciri-ciri ini menjadikan laman web sebagai alat yang berguna yang membantu syarikat mencapai objektifnya.

13. Kenderaan Komersial Pantai Tengah Hyundai

Kenderaan Komersial Pantai Tengah Hyundai

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kenderaan Komersial Pantai Tengah Hyundai menawarkan pelbagai jenis kenderaan komersial Hyundai yang baru dan dimiliki sebelumnya. Syarikat ini terletak di Australia dan mempunyai hubungan kerjasama dengan banyak syarikat tempatan. Laman web mereka kelihatan dipercayai dan profesional pada pandangan pertama.

Apabila anda sampai ke halaman utama, anda melihat gambar beresolusi tinggi skrin penuh yang menampilkan kenderaan. Ini mempunyai kaitan langsung dengan pengkhususan perniagaan utama syarikat, memberi pengguna pemahaman tentang jenis projek yang mereka lalui. Semasa anda menatal halaman, anda melihat senarai kenderaan yang ditawarkan syarikat. Setiap item dilengkapi dengan gambar berkualiti dan spesifikasi terperinci untuk memberikan penerangan terbaik.

Untuk mendapatkan akses ke katalog penuh kenderaan, anda boleh mengakses salah satu daripada dua butang – Kenderaan Terpakai dan Stok Sedang. Anda juga dapat melihat bahagian laman web yang sesuai dalam menu. Selain itu, anda boleh mengunjungi bahagian laman web Perkhidmatan dan Pembiayaan untuk mengetahui apa yang ditawarkan syarikat. Perhatian khusus diberikan pada halaman Kenalan. Selain dari maklumat hubungan, ada widget Peta Google bersepadu yang berguna, yang membantu mencari lokasi syarikat yang tepat. Oleh itu, laman web adalah contoh sempurna laman web perniagaan yang dibina dengan Webflow.

14. EMdash

EMdash

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ketika memulakan kempen e-mel yang menguntungkan dan cekap, EMdash berada di bahagian atas senarai. Syarikat melihat misinya dalam membantu kliennya memulakan kempen e-mel buatan piksel yang sempurna dan berkualiti yang meningkatkan kadar penukaran dan disesuaikan khusus untuk peningkatan strategi pemasaran.

Laman web syarikat kelihatan tersusun, menarik dan berfungsi. Ini adalah projek berkualiti, yang merangkumi semua maklumat berkaitan syarikat di satu tempat. Tinjau halaman utama untuk mengetahui maklumat umum mengenai syarikat, tujuan, kaedah, pendekatan dan perkhidmatan yang diberikan. Terdapat juga ulasan pelanggan di sini dan contoh kerja yang berjaya disiapkan untuk pelanggan lain.

Reka bentuk laman web kelihatan profesional dan indah, walaupun, ia mempunyai elemen sederhana dan garis ketat. Gabungan warna putih, biru gelap dan merah yang terang kelihatan berbeza namun ia pasti menarik perhatian pengguna. EMdash adalah laman web berasaskan Webflow profesional yang layak dimasukkan ke dalam katalog syarikat.

15. MYHALIHALI

myhalihali

Buat Laman Web secara PERCUMA

MYHALIHALI memberi tumpuan kepada perabotan kontemporari yang inovatif dan mewah, pakaian, barang hiasan rumah, yang menonjol daripada orang ramai kerana pendekatan pereka yang indah. Mereka juga bekerjasama dengan pengrajin yang mencari barang-barang unik yang dihasilkan di Australia untuk mendapatkan sumber produk untuk industri berkaitan reka bentuk yang sesuai.

Satu-satunya paparan di laman web syarikat cukup untuk memahami betapa berdedikasinya perniagaan mereka. Projek ini hanya mengandungi beberapa halaman, sementara jumlah maklumat yang mereka sertakan sangat luar biasa. Dengan melayari bahagian laman web utama, anda akan mengetahui tujuan pemilik perniagaan, perkhidmatan yang mereka tawarkan, ciri khas dari Program Perdagangan yang unik dan juga kisah mereka. Sekiranya ada yang ingin anda hapus, anda boleh menghubungi bahagian FAQ, akaun rangkaian sosial atau menghubungi pemilik laman web melalui borang dalam talian bersepadu.

Reka bentuk dan skema warna laman web juga cukup menarik dan menarik. Gabungan harmoni warna kelabu dan putih terang dengan foto produk yang terang berdiri di latar belakang. Ini menimbulkan kesan menyenangkan yang mendorong untuk melayari laman web lebih lanjut.

Pokoknya

Aliran Web adalah platform pembinaan laman web yang baik, yang berfungsi dengan baik secara eksklusif untuk pereka web profesional dan agensi yang mengusahakan pembangunan projek pelanggan khusus dan dalam beberapa kes boleh menjadi pengganti yang lebih baik ke CMS WordPress yang terkenal. Pembangun laman web mengagumkan bahkan pereka web yang berpengalaman dengan pelbagai alat penyesuaiannya, peluang untuk menggabungkan kesan tatal paralaks, animasi berbilang langkah dan ciri lain yang tidak terdapat dalam pembangun laman web sederhana seperti Adobe Muse.

Laman web yang ditinjau di atas adalah bukti utama fakta bahawa membina laman web yang menarik dan berfungsi dengan Webflow adalah mudah dan menarik. Walau bagaimanapun, di membandingkan dengan Squarespace, sebagai contoh, memerlukan usaha, pengetahuan, kepakaran dan masa untuk mencapai hasil yang diperlukan. Laman web yang dilancarkan dengan platform mempunyai reka bentuk yang menakjubkan, prestasi unggul dan pelbagai elemen yang menjadikannya menonjol daripada orang ramai. Jangan takut untuk bereksperimen dengan alat reka bentuk web dan pilihan yang ada dalam sistem untuk mendapatkan projek yang anda harapkan.

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map