Contoh Laman Web Mobirise Terbaik

Contoh Laman Web Mobirise Terbaik


Mobirise – adalah kontemporari pembina laman web luar talian, yang kini tersedia untuk Mac, Windows dan Android. Sistem ini percuma untuk kegunaan komersial dan bukan komersial. Ia memerlukan muat turun dan pemasangan sebelum digunakan untuk tujuan pembangunan laman web.

Pembina laman web menonjol dari orang ramai kerana ia mengagumkan kemudahan dan kemudahan. Ini tidak menunjukkan kesedaran pengekodan namun memastikan fungsi projek yang tinggi dilancarkan dengannya. Inilah yang menjadikannya pilihan yang tepat untuk pengguna baru dan pengguna yang mahir. Salah satu kemuncak platform adalah pengoptimuman laman web berasaskan Mobirise untuk penyemakan imbas mudah alih. Ini dipastikan oleh kerangka Bootstrap 4 yang menjadi landasan platform.

Mobirise berfungsi dengan baik untuk pengembangan pelbagai jenis projek, termasuk laman web promo, halaman arahan, blog, portfolio, laman web perniagaan kecil dan projek lain yang kebanyakannya berfokus pada kandungan. Untuk mengetahui fungsi bersepadu pembangun laman web dan ciri-ciri yang siap ditawarkan, masuk akal untuk melihat contoh projek yang dilancarkan dengan sistem. Itulah yang akan kami lakukan dengan segera.

1. Kiropraktik Kozik

Kiropraktik Kozik

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kiropraktik Kozik adalah laman web peribadi Doktor John J Kozik, yang merupakan pakar kiropraktik profesional dan berpengalaman yang pakar dalam mendiagnosis dan merawat keadaan yang dikenali sebagai Vertebral Subluxation. Dia juga menawarkan perkhidmatan yang membantu pesakitnya menghilangkan keadaan yang menjengkelkan dan menyakitkan seperti sakit kepala, sakit belakang, sakit kaki, ketidakseimbangan tulang belakang, whiplash, sakit leher dan banyak lagi.

Laman web ini memberikan maklumat lengkap mengenai doktor, perkhidmatan yang ditawarkannya, bidang pengkhususannya, keadaan kesihatan yang menjadi tumpuannya dan isu-isu lain yang berkaitan. Projek ini berstruktur dengan baik, memberikan akses ke semua bahagian dan kategori menu yang diperlukan. Apabila anda sampai ke laman utama, anda akan melihat tiga butang yang akan mengarahkan anda ke kategori laman web yang paling popular, iaitu Hubungi Kami, Borang dan Cari Kami. Ini adalah bahagian wajib yang harus dikunjungi pesakit untuk memberikan maklumat terperinci mengenai keadaan dan tujuan kesihatannya. Halaman Tentang Kami menyampaikan fakta terperinci mengenai bio doktor dan terdapat juga butang akaun sosial yang membolehkan pengguna mengikuti berita dan kemas kini perniagaan semasa. Kerja bagus!

2. Biblesoft

Biblesoft

Buat Laman Web secara PERCUMA

Biblesoft – adalah perisian Pengajian Alkitab terkemuka di pasar, yang didirikan pada tahun 1988 dengan satu-satunya tujuan – untuk memberikan pemahaman yang lebih mendalam kepada orang-orang Kristen dari seluruh dunia tentang Firman Tuhan. Perisian ini juga memberi akses kepada alat yang berguna dan berguna untuk menteri Injil di seluruh dunia.

Laman web tidak menyiratkan penggunaan manual atau sesi latihan untuk mula meneroka Kitab Suci. Semua orang – dari pelajar dan hingga sarjana akan dapat melihat projek ini untuk mengetahui maklumat yang mereka cari. Laman web memastikan navigasi mudah dan akses cepat ke bahagian utama. Ada OneTouch Light (versi perisian percuma) yang dimaksudkan untuk pengguna pemasa pertama yang bersedia untuk menguji program, bahagian Sumber, halaman Tentang Kami dan bahkan kedai web di sini. Di sinilah pengguna dapat membeli produk yang berkaitan dengan Biblesoft dengan harga yang berpatutan dan dengan beberapa klik tetikus. Itu adalah contoh yang baik dari laman web bertenaga Mobirise dengan fungsi eCommerce bersepadu!

3. Piano Baldwin

Piano Baldwin

Buat Laman Web secara PERCUMA

Piano Baldwin adalah destinasi teratas bagi pengguna, yang berminat dengan sejarah muzik pada umumnya atau dalam sejarah salah satu alat muzik yang paling popular – piano. Laman web ini sebenarnya memfokuskan kepada penyampaian maklumat terperinci mengenai Baldwin – piano terbaik dan terbaik di dunia.

Reka bentuk laman web keseluruhan benar-benar merangkumi pengkhususan utama projek. Halaman utama mengagumkan setiap pengunjung dengan gambar skrin penuh dewan konsert mewah dengan piano Baldwin yang berdiri dengan latar belakang yang menakjubkan ini. Terdapat juga maklumat mengenai syarikat Baldwin, komitmen dan sejarah perkembangannya di sini. Seorang pengguna berpeluang memilih kategori produk yang diperlukan – baik Grand atau Upright – untuk dapat mengetahui maklumat terperinci mengenai setiap model piano beserta gambarnya dan penerangan terperinci mengenai spesifikasi utamanya. Laman web bertenaga Mobirise ini kelihatan bergaya dan fokus khusus.

4. BBQ BubbaQue

BBQ BubbaQue

Buat Laman Web secara PERCUMA

Peminat BBQ pasti akan teruja untuk berkunjung BBQ BubbaQue – salah satu tempat terbaik di Florida untuk menikmati hidangan BBQ yang paling lazat. Mereka merokok daging lembu, daging babi dan ayam terbaik dan menyediakan perkhidmatan mewah untuk memenuhi harapan pelanggan mereka. Laman web ini menarik perhatian pengguna dengan reka bentuknya yang terang dan menarik, fon bergaya dan gambar berair yang benar-benar sesuai dengan pengkhususannya.

Sebaik sahaja anda mendarat di laman utama, anda akan melihat borang pesanan dalam talian pop timbul untuk lokasi yang berasingan. Ia membolehkan membuat pesanan segera tanpa mencari borang yang sama di laman web. Ini membantu menjimatkan masa dan usaha pengguna untuk memperoleh hasil terbaik dalam waktu sesingkat mungkin. Bagi pelawat laman web tersebut, yang ingin mengetahui fakta berkaitan tempat lain, ada peluang untuk melihat beberapa bahagian menu, iaitu Istimewa, Katering, Kedai Bubba, Tentang Kami, Lokasi + Kenalan. Borang pesanan dalam talian dan butang rangkaian sosial juga terdapat di sini.

5. 456 FIS

456 FIS

Buat Laman Web secara PERCUMA

456 FIS adalah kediaman Skuadron Fighter Interceptor ke-456, yang didedikasikan untuk semua orang, yang melayani organisasi. Di sinilah setiap orang yang berminat dalam organisasi, dapat memperoleh maklumat yang lengkap dan terperinci mengenai sejarah, misi, ahli, bekas dan semasa, kenalan dan pencapaian khasnya.

Untuk memastikan kemudahan melayari maksimum dan kemudahan penggunaan, laman web dilengkapi dengan menu lungsur terperinci dan tersusun yang merangkumi pelbagai topik. Halaman Tentang memberikan maklumat mengenai sejarah organisasi dan peringkat utama perkembangannya. Terdapat juga banyak gambar bersejarah di sini. Halaman Komuniti dilengkapi dengan bahagian Pendaftaran Alumni, Forum dan juga eSTORE bersepadu. Halaman media memberikan akses ke koleksi foto organisasi serta fail video dan audio. Laman web berasaskan Mobirise ini kelihatan sangat sederhana pada pandangan pertama, tetapi terdapat banyak maklumat yang dapat anda ketahui di sini, sambil melayari bahagiannya.

6. Hotel Catalina & Kelab Pantai

Catalina Hotel & Beach Club

Buat Laman Web secara PERCUMA

Hotel Catalina & Kelab Pantai adalah contoh jelas laman web hotel yang dikuasakan oleh Mobirise. Ini adalah laman web, yang memberikan maklumat menarik, berguna dan terkini mengenai hotel yang bergaya, bergaya dan mewah yang terletak di tengah-tengah Miami Beach.

Semua orang, yang merancang percutian di Catalina Hotel & Beach Club, pasti akan menghargai peluang untuk melayari laman web. Ia memberitahu hampir semua perkara yang mungkin anda perlukan untuk mengetahui mengenai hotel itu sendiri, perkhidmatan dan kemudahan yang ditawarkan, ciri aksesibiliti, acara berjadual dan kenalan. Terdapat juga maklumat berguna mengenai syarikat tempahan perjalanan yang dibenarkan dan tidak sah yang menawarkan rehat di hotel. Pada masa yang sama, ada peluang untuk menempah pakej secara langsung di laman web untuk menjimatkan masa, anggaran dan usaha. Banyak foto beresolusi tinggi hotel terdapat di bahagian Galeri untuk menarik perhatian bakal pelanggan. Perhatian khusus harus diberikan pada tetingkap pop timbul Live Chat yang terdapat di sudut kiri kiri laman web. Di sinilah anda dapat mengetik soalan anda untuk mendapatkan maklum balas pantas dari pasukan hotel.

7. Robin Hood

Robin Hood

Buat Laman Web secara PERCUMA

Robin Hood – Bold Outlaw of Barnsdale dan Sherwood akan menjadi kejutan sebenar bagi setiap pembaca, yang gemar dengan Robin Hood dan pengembaraannya. Laman web dikhaskan untuk wira legenda ini dan mengandungi banyak sumber Robin Hood dalam talian. Ini termasuk artikel asli, balada, cerita, wawancara eksklusif, ulasan mendalam, banyak legenda abad pertengahan, buku terbaru, rancangan TV dan filem yang entah bagaimana berkaitan dengan pahlawan. Hampir semua artikel ditulis oleh Allen W. Wright, yang merupakan sarjana bebas dari Toronto, Kanada. Idea pembuatan laman web juga milik Allan.

Laman web itu sendiri kelihatan cukup menarik dan menarik secara visual. Ini membangkitkan keinginan untuk terus mencari sumber untuk mengetahui lebih banyak mengenai Robin Hood dan pengembaraannya. Terdapat banyak gambar berkualiti yang tersedia di Galeri Foto projek yang kaya, Papan Mesej, bahagian FAQ, pautan ke sumber luaran dan maklumat lain yang berkaitan di laman web. Ini dan maklumat lain pasti akan berguna bagi semua orang, yang berminat dengan kisah legenda Robin Hood.

8. Negril Jamaica

Negril Jamaica

Buat Laman Web secara PERCUMA

Negril Jamaica adalah sumber dalam talian yang dikhaskan untuk salah satu pusat peranginan yang paling eksklusif dan paling popular. Ini adalah laman web, di mana anda dapat mengetahui banyak fakta yang diperlukan untuk mengatur percutian impian anda.

Apa sahaja topik yang anda minati, mengenai Negril Jamaica, anda akan mendapat maklumat yang diperlukan di sini, di laman web. Terdapat forum mesej, banyak video, forum, kalendar acara, peta Negril dan kandungan berguna lain di sini. Semasa menatal halaman, anda akan menemui beberapa bahagian, yang memberikan maklumat terperinci tentang tempat menginap di Negril, makanan untuk makan, perkara yang harus dilakukan, restoran yang mesti dikunjungi, pemandu untuk disewa dan fakta lain yang mesti ada untuk mana-mana pelancong, yang menginginkan percutian Caribbean yang sempurna. Salah satu sorotan sumber adalah Peta Panduan Negril skrin penuh dengan tempat-tempat penting untuk dikunjungi. Widget Peta Google dengan spesifikasi lokasi juga tersedia di sini. Contoh terbaik laman web pelancongan yang dilancarkan dengan Mobirise!

9. Kokoshungsan

Kokoshungsan

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kokoshungsan adalah direktori perniagaan global dalam talian dan tempat, di mana seseorang dapat mencari banyak sumber pendapatan untuk memilih yang dia perlukan sekarang. Di sinilah setiap pengiklan dapat memperoleh pendapatan tambahan yang juga dikenali sebagai KOKOCoin (KKC) dengan menulis, membaca, melabur, berkongsi, belajar, mengajar, menjual atau berinteraksi dengan sesiapa sahaja di laman web.

Sebelum meneruskan penyenaraian anda sendiri, pada mulanya anda harus memilih salah satu pakej yang ada – sama ada percuma atau berbayar. Masing-masing dilengkapi dengan syarat tertentu berdasarkan keperluan pengguna dan objektif / keperluan perniagaan. Selain menerbitkan senarai, ada peluang untuk memperoleh mata, menelusuri pekerjaan, mencari tawaran istimewa yang terdapat di bahagian Kedai dan mengetahui fakta-fakta lain yang berkaitan. Laman web ini tersusun dengan baik dan menawarkan navigasi intuitif untuk membantu pengguna memulakan dan berjaya dengan usaha pengembangan perniagaan.

10. Video4Muzik

Video4Muzik

Buat Laman Web secara PERCUMA

Video4Muzik adalah pembuat video muzik dalam talian, yang merangkumi kumpulan profesional video muzik kehidupan sebenar dengan kepakaran lebih dari 15 tahun. Setiap pengguna, yang memilih pemain, ditugaskan pembantu peribadi, yang membantu membuat video yang sempurna untuk trek muzik mana pun.

Apa yang anda perlukan untuk memulakan proses pengeluaran video anda adalah memilih salah satu pakej video muzik yang ditawarkan berdasarkan durasi lagu. Oleh itu, anda harus menghantar pautan ke lagu tersebut kepada pasukan perkhidmatan bersama dengan mesej / mood yang ingin anda sampaikan dalam video. Ini dilakukan dalam talian dalam masa sesingkat mungkin. Keseluruhan proses pembuatan video selesai dalam masa 7 hari. Laman web ini senang dan senang dilayari untuk semua orang. Terdapat senarai ciri yang dicirikan oleh pemain, senarai sebab untuk mendapatkan pemain, testimoni pelanggan dan juga contoh video yang dibuat dengan perkhidmatan tersebut. Untuk berhubung dengan pasukan dan membuat pesanan, adalah mungkin untuk mengisi borang hubungan yang terdapat di laman web. Ini mudah, cepat dan berkesan.

11. Dr. Kasif Anaokulu

Dr. Kasif Anaokulu

Buat Laman Web secara PERCUMA

Dr. Kasif Anaokulu adalah tadika, yang menerima kanak-kanak berumur 3-6 tahun dan menawarkan program pendidikan dan asuhan khas yang memastikan hasil terbaik. Tadika ini cukup terkenal kerana pelbagai perkhidmatan dan kemudahan yang ditawarkan. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai mereka, masuk akal untuk melihat maklumat yang terdapat di laman web.

Projek ini, yang dibuat dalam bahasa Turki, benar-benar mematuhi pengkhususan khusus laman web. Ia cerah, menarik, menghiburkan dan sangat kekanak-kanakan. Ini mewujudkan suasana kebahagiaan dan masa kanak-kanak yang istimewa, yang sangat khas untuk tempat ini. Semua maklumat yang mungkin diminati oleh ibu bapa boleh didapati di beberapa bahagian laman web. Ia menangani aspek-aspek tadika yang paling penting, seperti maklumat umum tentang tempat, objektif pemakanan dan asuhan anak, sijil, program pendidikan dan lain-lain. Terdapat juga galeri gambar yang kaya di sini, di mana setiap orang dapat melihat tempat di mana anak-anak menghabiskan masa. Selain itu, ada kemungkinan membaca testimoni yang diterbitkan oleh ibu bapa yang berpuas hati, melanggan akaun tadika di rangkaian sosial dan juga mengisi borang pendaftaran yang terdapat di laman web.

12. Amalfi Mare

Amalfi Mare

Buat Laman Web secara PERCUMA

Amalfi Mare adalah syarikat yang memfokuskan penyewaan kapal dan kapal pesiar di Laut Tyrrhenian, dengan Pantai Amalfi dan Capri sebagai destinasi utama. Lawatan dan lawatan itu diatur di sini oleh Kapten Patrizio, yang sangat menyukai lokasi-lokasi ini dan sangat ingin membantu pengembara menemui laut, khazanahnya, sejarah Pantai Amalfi, penduduknya dan maklumat lain yang berkaitan.

Satu-satunya pandangan di laman utama sudah cukup untuk membangkitkan keinginan untuk terus melayari sumber dan mengetahui apa sebenarnya yang ditawarkan syarikat. Semua maklumat yang diperlukan ada di bahagian utama menu laman web. Ini termasuk Lawatan, Perkhidmatan Piagam, Kapal Perahu, Mengenai Kami, Kenalan, Jelajah Sunset, Akaun Sosial. Anda boleh menempah lawatan atau kapal terus di laman web dengan hanya beberapa klik. Laman web terdapat dalam banyak foto lokasi dan perkhidmatan yang ditawarkan syarikat yang menyumbang kepada reputasinya. Ini adalah contoh kualiti projek berasaskan Mobirise.

13. Adari

Adari

Buat Laman Web secara PERCUMA

Adari adalah projek muzik milik Adari dan dibuat dalam bahasa Chroatian. Adari adalah nama samaran Daria Tamara Rac, seorang penyanyi, yang menulis dan menyanyikan lagu dalam bahasa Inggeris, Poland dan Chroatian. Laman web ini direka dalam skema warna hitam-putih, dengan foto penyanyi berdiri di latar belakang.

Peminat penyanyi akan teruja untuk melayari laman web, di mana mereka akan mendapat maklumat berguna mengenai Adari, kerjaya kreatifnya dan pandangan hidupnya. Maklumat ini terdapat di bahagian laman web utama, iaitu Biografi, Diskografi, Berita dan Hubungan. Di sinilah setiap orang, yang berminat dengan fakta-fakta dari kehidupan, karier, kreativiti, berita dan acara Adari Adari, dapat mengetahui maklumat ini. Selain itu, ada kesempatan untuk mendengarkan lagu-lagu penulis, menonton klip videonya, melanggan akaun rangkaian sosialnya di laman web. Ini adalah ciri utama yang menjadikan projek ini menjadi contoh koleksi laman web bertenaga Mobirise.

14. Witsec

Witsec

Buat Laman Web secara PERCUMA

Witsec adalah laman web peribadi yang dimiliki dan dikendalikan oleh Mark, pemaju infrastruktur, yang membuat peluasan untuk Mobirise berdasarkan platform ini. Projek ini menyampaikan maklumat mengenai pakar itu sendiri dan juga mengenai pembangun laman web yang digunakan sebagai alat reka bentuk web utamanya.

Laman web satu halaman mengandungi tiga bahagian, iaitu About Me, Mobirise dan Support. Bahagian Tentang Saya menceritakan mengenai pereka web, bahagian Mobirise memfokuskan pada aplikasi (pembangun laman web), sementara bahagian Sokongan mengalihkan anda ke halaman, di mana anda dapat mencari jawapan untuk pertanyaan anda dan mengeposkan pertanyaan berkaitan sistem anda. Walaupun, laman web ini tidak besar dan mengandungi jumlah maklumat yang terhad, masih cukup untuk mengetahui data mengenai perisian, aplikasinya, ciri khas dan panduan pemasangan. Untuk semua pengguna yang bersedia menghubungi pemaju, terdapat bahagian yang berasingan, di mana anda boleh mengisi borang dalam talian dan menunggu maklum balas. Salah satu sorotan laman web adalah kenyataan bahawa ia juga dibuat dengan Mobirise. Ini adalah bukti terbaik kredibiliti dan fungsi sistem.

15. Pangsapuri Costa d’Amalfi

Pangsapuri Costa d'Amalfi

Buat Laman Web secara PERCUMA

Pangsapuri Costa d’Amalfi adalah sumber maklumat terbaik bagi semua orang yang mencari tempat menginap di Amalfi Coach. Ini adalah penginapan yang merangkumi dua pangsapuri (Casa Amalfi dan Casa Ravello) dengan teres yang terletak di pusat bersejarah Minori, yang terletak sekitar 200 meter dari pantai.

Sekiranya anda berhasrat untuk berehat di bandar Minori, laman web adalah destinasi terbaik untuk menempah rumah percutian dengan semua kemudahan yang disertakan. Ia memberikan maklumat lengkap mengenai kedua-dua pangsapuri, perkhidmatan dan kemudahan yang ditawarkan, tawaran istimewa, galeri foto, lawatan, kenalan dan lain-lain. Terdapat banyak foto kedua-dua pangsapuri di sini yang membantu pengguna melihat reka bentuk, dalaman, peralatan dan kemudahan khas yang mereka tawarkan. Ini memudahkan pilihan tempat penginapan. Apa yang penting, laman web memungkinkan untuk meminta ketersediaan bilik yang anda minati dengan mengisi borang dalam talian yang sesuai. Ini mudah, cepat dan senang untuk mana-mana pengguna.

Pokoknya

Mobirise adalah di luar talian perisian pembinaan laman web, yang memungkinkan untuk merancang laman web kecil dan sederhana untuk kegunaan peribadi dan perniagaan. Ia dilengkapi dengan sekumpulan modul kandungan yang dapat diintegrasikan, penyelesaian pengoptimuman SEO dan mudah alih, pelbagai alat penyesuaian dan penyesuaian reka bentuk.

Contoh laman web yang dikuasakan oleh Mobirise kelihatan cukup profesional dan menarik secara visual. Mereka cukup lengkap untuk membolehkan pengguna merealisasikan objektif reka bentuk web mereka. Pada masa yang sama, beberapa projek ini kelihatan serupa antara satu sama lain, yang dijelaskan oleh orientasi platform pada bukan teknisi. Perisian ini berfungsi dengan baik untuk kategori pengguna ini, tetapi banyak juga yang ditawarkan kepada profesional reka bentuk web.

Muat turun Mobirise secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map