Contoh Laman Web Tapak Google Terbaik

Laman Web Contoh Laman Web Google


Tapak Google mendakwa sebagai platform pembinaan laman web yang fleksibel dan serba boleh untuk membuat pelbagai jenis laman web dari awal. Ini membawa cukup kapasiti berasaskan awan yang memungkinkan untuk memusatkan video, tayangan slaid, pelbagai format dokumen dan banyak lagi untuk membuat laman web yang kelihatan profesional walaupun di bidang atau industri. Tapak Google memberikan platform yang dihoskan sepenuhnya, yang bermaksud tidak ada pelayan pihak ketiga atau perisian tambahan untuk diselenggara atau digunakan. Lebih-lebih lagi, platform ini dilengkapi dengan beberapa faedah mendasar termasuk keupayaan besar untuk beroperasi di seluruh sistem operasi.

Laman Web Google mempunyai fungsi dan sistem kawalan terbina dalam yang memastikan keselamatan digital di peringkat laman web. Tetapi, adakah ini sangat baik untuk pemula yang ingin membina portfolio yang kukuh, laman web atau blog syarikat? Kami telah mengkaji beberapa contoh Tapak Google terbaik untuk menunjukkan faedah dan ciri mereka. Mereka akan membiarkan anda memutuskan sama ada platform memenuhi keperluan anda.

1. Perkhidmatan BNH

1. Perkhidmatan BNH

Buat Laman Web secara PERCUMA

Perkhidmatan BNH memberikan perkhidmatan pengembangan awan selain grafik dan reka bentuk web. Halaman utama kelihatan laconic dan kemas dengan semua bahagian yang diperlukan dipaparkan dengan jelas di tajuk. Gelangsar menambahkan beberapa dinamika ke halaman sehingga kelihatan terkini. Lebih-lebih lagi, ia menghubungkan pengguna dengan bahagian laman web yang lain.

Laman web ini mempunyai blognya sendiri. Walaupun tidak begitu terang dan menarik seperti beberapa blog yang lebih profesional, ia masih mempunyai arkib blog yang membahagikan artikel dengan bulan dan tahun. Bahagian “Tentang Kami” menyertakan Peta Google dengan halaman. Laman web ini memberikan kesan yang baik walaupun masih memerlukan beberapa pembetulan untuk menjadikannya lebih profesional terutama ketika datang ke blog.

2. Dewan Taman Morto

2. Dewan Taman Morto

Buat Laman Web secara PERCUMA

Dewan Taman Morto mempunyai laman web yang tidak menguntungkan yang tidak berkaitan dengan e-dagang atau perkhidmatan. Misinya adalah untuk memaparkan semua maklumat utama mengenai gereja dan juga mewakili masyarakat. Laman web mempunyai beberapa bahagian termasuk:

 • Laman Yang Kami Percayai mengetengahkan isu-isu asas yang menggambarkan pemilik laman web;
 • Mesyuarat & Perkhidmatan – halaman ini mempunyai jadual waktu dan kalendar mesyuarat dan perkhidmatan gereja dengan ciri Kalendar Google Lihat Bulan;
 • Halaman Cari Kami telah menyatukan Peta Google dan alamat bertulis.

Walaupun laman web kelihatannya agak primitif, ia mempunyai semua bahagian dan ciri yang diperlukan, Kalendar Google dengan semua perjumpaan di satu tempat, gambar dari perjumpaan gereja, maklumat hubungan, dll..

3. Penyelesaian Perlindungan dan Kawalan PCS

3. Penyelesaian Perlindungan dan Kawalan PCS

Buat Laman Web secara PERCUMA

Penyelesaian Perlindungan dan Kawalan PCS menawarkan laman web yang mempunyai reka bentuk yang cantik dan ikon tersuai di halaman Rumah dan Perkhidmatan. Mereka digunakan untuk menekankan faedah utama, jenis perkhidmatan dan penyelesaian yang disediakan syarikat. Kesan umum tidak buruk. Laman web ini kelihatan profesional kerana strukturnya yang bijak dan sederhana. Jelas kepada pengguna apa jenis maklumat yang sepatutnya disampaikan.

Walaupun tidak mempunyai animasi atau reka bentuk UX seperti laman web yang lebih profesional, semua bahagian mudah dicari. Bahagian Produk memberikan keterangan produk lengkap yang terdapat dalam fail PDF yang memudahkan pelanggan memuat turun dan menyimpan maklumat sekiranya diperlukan..

4. HIJSA

4. HIJSA

Buat Laman Web secara PERCUMA

Bina dengan Laman Google, laman web HIJSA memberikan kesan yang baik pada pandangan pertama. Satu lagi bukti bahawa platform ini membolehkan pengguna membina laman web yang cantik dan bergaya. Ia kelihatan luar biasa dan menarik pada masa yang sama. Syarikat ini berurusan dengan perundingan dan cadangan yang berkaitan dengan struktur organisasi dan pemilihan bakat.

Laman web kelihatan gembira dan gembira berkat templat yang fleksibel. Ia mempunyai bahagian blog yang lebih profesional jika dibandingkan dengan laman web # 1 dalam senarai kami walaupun masih jauh dari sempurna. Semua artikel mempunyai pratonton pendek, tarikh penerbitan, dan gambar. Ini menjadikan blog kelihatan lebih profesional. Laman web mempunyai butang perkongsian sosial walaupun seseorang tidak akan dapat mencarinya walaupun dia mahu.

5. Robot Terbaik AS

5. Robot Terbaik AS

Buat Laman Web secara PERCUMA

Robot Terbaik AS adalah Agensi Robot dan AI yang berpusat di California, yang bertujuan untuk digitalisasi semua proses perniagaan. Syarikat ini mengembangkan produk dan perkhidmatan perisian inovatif yang mengubah interaksi mesin manusia kepada tren generasi baru. Laman web syarikat kelihatan inovatif dan mengagumkan, dibuat dengan memperhitungkan pengkhususan syarikat utama.

Projek ini kelihatan bergaya, terkini dan sangat digital. Halaman utama menawarkan banyak gambar dan video yang menghadirkan Sanbot (robot itu sendiri) beraksi. Cukup menarik untuk melihat cara kerjanya dan berinteraksi dengan manusia. Selain itu, anda akan menemui potensi aplikasi industri produk. Terdapat juga peluang untuk membuat pesanan langsung di laman web, setelah mengetahui lebih lanjut mengenai robot dan kemungkinan penggunaannya terlebih dahulu. Tawaran yang cukup menarik dan unik yang terdapat di laman web yang dikuasakan oleh Google Sites!

6. Pakar Teknologi DrPete

6. Pakar Teknologi DrPete

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ini adalah laman web yang kukuh yang mewakili pasukan pakar teknologi yang bekerja Pakar Teknologi DrPete. Mereka menawarkan bantuan profesional bagi mereka yang terlibat dalam industri IT. Pada pandangan pertama, laman utama cukup profesional. Ini menggambarkan semua arah kompetensi syarikat. Seorang pengguna boleh memilih yang dia perlukan. Berita baiknya, kita sekarang dapat menyaksikan blog yang cantik yang dibina dengan Laman Google.

Masih jauh dari sempurna kerana kekurangan data pratonton dan penerbitan. Paling tidak, ia memiliki beberapa struktur dan arkib walaupun tidak ada tag yang dapat membuat pencarian artikel menjadi lebih mudah. Laman web mempunyai halaman Pasukan dengan foto dan penerangan ringkas dari semua pakar.

7. Persekutuan Guru Lembah Putnam

7. Persekutuan Guru Lembah Putnam

Buat Laman Web secara PERCUMA

Laman web rasmi Persekutuan Guru Lembah Putnam (PVFT) dibuat mengikut tradisi terbaik pembangun laman web Tapak Google. Organisasi ini bertujuan untuk meningkatkan standard profesion keguruan, menyokong dan melindungi anggotanya dan isu-isu lain yang berkaitan dengan industri.

Laman web mengandungi maklumat yang paling mendesak dan terkini mengenai Persekutuan, kelebihan, jadual, ahli, acara. Maklumat ini disusun dengan senang menjadi beberapa bahagian, di mana setiap pengguna dapat mengetahui maklumat yang dicari olehnya. Ini termasuk Pegawai, Kalendar, Minit, Tabung Amanah Kebajikan, Rancangan Mentor, Mentor, Manfaat, Rungutan, Sumber dll untuk mempermudah pencarian yang diperlukan ke dalam, laman web membenarkan penggunaan pilihan penapis carian. Terdapat juga akses ke rangkaian sosial dan bahagian Donate yang berasingan, di mana setiap orang dapat memberikan sumbangan kepada Persekutuan untuk menyokong aktiviti dan anggotanya.

8. Sekolah Kecemerlangan Komuniti (CSE)

8. Sekolah Kecemerlangan Komuniti (CSE)

Buat Laman Web secara PERCUMA

Sekolah Kecemerlangan Komuniti (CSE) adalah sekolah bahasa dan budaya K-8 Hmong yang terletak di St. Paul, Minnesota. Sekolah ini dikendalikan oleh kumpulan pendidik yang berdedikasi, anggota masyarakat dan ibu bapa, yang mempunyai keinginan untuk memulakan sekolah yang menyediakan pendidikan bertaraf dunia untuk semua pelajarnya.

Laman web CSE merangkumi fungsi, nilai maklumat dan kemudahan navigasi. Semua bahagian menu utama terdapat di panel kiri laman web, memberikan akses ke semua maklumat yang berkaitan. Di sinilah anda boleh melayari bahagian Tentang Kami, Direktori, Ibu Bapa, Program dan Ciri, Pusat Media, Pekerjaan, Sumber Kakitangan dll untuk mengetahui fakta yang paling anda minati. Pilihan penapis carian akan membantu mengurangkan masa carian. Laman web ini juga dilengkapi dengan video, foto, jadual dan elemen tematik yang mesti dimiliki oleh sekolah.

9. Hari Jepun 2020

9. Hari Jepun 2020

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ini adalah laman web yang dikhaskan untuk acara yang akan datang – Hari Jepun 2020 – yang akan diadakan di Auckland, New Zealand pada 9 Februari 2020. Laman web ini memberikan maklumat penting mengenai majlis tersebut, yang tersedia di satu tempat. Maklumat tersebut dikemas kini secara berkala oleh jawatankuasa Hari Jepun untuk memastikan pengunjung berpeluang mengetahui jadual acara dan ciri khasnya.

Menu pop timbul yang mudah memberi akses ke bahagian laman web utama, iaitu Maklumat Pelawat, Galeri, Penyertaan, Kenalan, sementara pilihan penapis carian menjadikan pencarian maklumat yang diperlukan mudah dan cepat. Terdapat juga akses ke akaun media sosial, di mana semua pengguna boleh mendapatkan maklumat terkini mengenai Hari Jepun 2020. Semua dalam semua. Ini adalah contoh laman web yang layak dilancarkan dengan Laman Google.

10. Flanders Hotel Bruges

10. Flanders Hotel Bruges

Buat Laman Web secara PERCUMA

Akhirnya, kami menyemak laman web Flanders Hotel Bruges terletak di Belgium memberikan semua maklumat penting mengenai penginapan dan perkhidmatan yang boleh didapati oleh pelancong di sini. Ini adalah hotel yang disyorkan oleh Penasihat Perjalanan kepada semua pengguna, yang mencari tempat yang mewah, selesa dan menakjubkan untuk berhenti ketika berkunjung ke negara ini.

Laman web merangkumi semua maklumat yang diperlukan mengenai hotel, iaitu senarai perkhidmatan dan kemudahan yang ditawarkan, perihalan lokasi, lawatan video, senarai anugerah, kenalan terperinci, galeri dll. Widget Peta Google yang bersepadu menjadikan pencarian lokasi tepatnya mudah, mudah dan selesa. Terdapat juga peluang terbaik untuk menempah penginapan hotel secara langsung di laman web dengan mengisi borang dalam talian bersepadu. Yang terakhir tersedia dalam beberapa bahasa (Inggeris, Spanich, Perancis, Jerman dan Belanda), yang sesuai untuk pelancong asing. Akses akaun media sosial dan kenalan terperinci mempermudah pencarian maklumat yang diperlukan, sementara banyak foto berkualiti tinggi memberikan laman web yang menghiburkan dan menarik secara visual.

Pokoknya

Awak boleh buat laman web dengan Tapak Google bila-bila masa anda memerlukan laman web sederhana dengan beberapa ciri asas. Senarai sampel kami membuktikan bahawa platform masih banyak yang perlu dilakukan. Ciri blognya memerlukan kemas kini yang penting sementara beberapa templat kelihatan kurang profesional jika dibandingkan dengan pembangun laman web lain. Semua tema terhad dengan pilihan.

Semuanya terlihat sama walaupun masih menyimpan beberapa peluang penyesuaian dan penyuntingan. Perkara yang baik ialah Laman Google boleh disatukan dengan mana-mana aplikasi Google yang tersedia dari kalendar dan peta hingga Analitis. Platform ini bagus untuk mereka yang tidak memerlukan banyak dari laman web mereka walaupun masih memerlukan kehadiran dalam talian yang kukuh.

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map