Contoh Laman Web Ucraft Terbaik

Contoh Laman Web Ucraft Terbaik


Ucraft – adalah pembangun laman web awan, bidang aplikasi yang merangkumi pengembangan laman web perniagaan dan halaman arahan. Platform ini relatif mudah digunakan untuk orang-orang dengan latar belakang reka bentuk web yang pelbagai, walaupun, pemula mungkin memerlukan lebih banyak masa untuk menguasai perkhidmatan dan mula membina projek dengannya.

Ucraft memungkinkan untuk membuat laman web responsif yang dilengkapi dengan blok skrin penuh, ciri pembuatan web canggih dan reka bentuk rata.

Pembina laman web adalah percuma sepenuhnya, tetapi ia mempunyai beberapa pilihan berbayar yang disertakan dengan percubaan percuma 2 minggu yang memungkinkan untuk menguji keseluruhan rangkaian perkhidmatan. Kali ini lebih daripada cukup untuk memahami sama ada platform memenuhi keperluan anda atau tidak. Untuk membantu anda membuat pilihan yang tepat, luangkan masa anda untuk melihat contoh terbaik laman web bertenaga Ucraft. Ini adalah kaedah pasti untuk memeriksa fungsi dan set ciri sistem. Mari mulakan sekarang.

1. Studio SNKH

Studio SNKH

Buat Laman Web secara PERCUMA

Studio SNKH adalah sebuah studio yang berpusat di Yerevan, yang telah mengkhususkan diri dalam reka bentuk dalaman dan seni bina sejak 2014. Tempat ini terkenal dengan pasukannya yang bercita-cita tinggi dan muda, portfolio projek yang berjaya disiapkan dan keinginan untuk mengubah tempat mereka merancang semula menjadi lebih baik. . Anda tidak akan menemui banyak teks dan keterangan di sini kerana laman web ini terutama menawarkan portfolio karya yang luas dengan nama projek.

Semasa anda mengakses setiap projek, anda akan mendapat penerangan ringkasnya (lokasi, status siap, tahun, kawasan dll.). Menu laman web juga mengandungi bahagian Orang, Media dan Say Hi serta akses akaun rangkaian sosial. Ciri-ciri ini memungkinkan untuk mengetahui lebih banyak mengenai pasukan pereka yang bekerja untuk syarikat tersebut dan artikel yang diterbitkan dalam sumber media untuk memberikan maklumat maksimum yang ingin diketahui oleh bakal pelanggan.

2. Kami Menjelaskannya

Kami Menjelaskannya

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kami Menjelaskannya menarik perhatian pengguna dari detik pertama yang dihabiskan di laman web kerana latar belakang animasi yang disajikan di laman utama. Sekiranya anda tergesa-gesa, anda tidak perlu mencari lebih jauh untuk memahami apa yang pakar dalam syarikat. Walau bagaimanapun, jika anda berhasrat untuk menjadi pelanggan mereka, anda akan teruja untuk meneroka bahagian portfolio dan mengetahui keterangan mengenai proses penghasilan video dalam tindakan.

Pasukan pembangun juga disajikan di sini, di laman utama. Adakah anda ingin menghubungi mereka? Kemudian cepat-cepat mengisi borang kenalan, nyatakan nama anda, jenis projek yang anda perlukan dan anggaran yang anda siap untuk melabur. Untuk mengetahui kemas kini studio dan tawaran istimewa, daftarlah ke buletin. Ini adalah ciri utama yang menjadikan projek ini menjadi contoh laman web Ucraft.

3. Ekspedisi NGUYEN

Ekspedisi NGUYEN

Buat Laman Web secara PERCUMA

NGUYEN adalah projek, pemilik dan pengurusnya adalah Viet Nguyen – ketua dan pengasas Nguyen Expeditions, sebuah syarikat teknologi keras. Syarikat ini terlibat dalam membangun, memperoleh dan melabur dalam perniagaan teknologi keras. Laman web ini menawarkan blog dan portfolio pelaburan, yang merangkumi sampel digital aplikasi, laman web, program dalam talian dan perisian yang berjaya mereka selesaikan.

Reka bentuk projek kelihatan agak suram, walaupun tidak mistik. Latar belakang hitamnya menghasilkan kesan yang bergaya namun agak tidak biasa. Pada masa yang sama, ia memusatkan perhatian pengguna pada senarai jawatan dan perkhidmatan yang ditawarkan syarikat. Anda boleh mengikuti kemas kini syarikat dalam akaun sosial dengan mendaftar di laman web. Semasa mengunjungi halaman Kenalan, Anda tidak hanya dapat mencari cara untuk berhubungan dengan syarikat, tetapi juga untuk membuat sumbangan untuk peningkatan dan pengembangan perusahaan selanjutnya.

4. Maerten & Rakan kongsi

Maerten & Rakan Kongsi

Buat Laman Web secara PERCUMA

Maerten & Rakan kongsi adalah agensi pengurusan sementara dan projek yang mempunyai pengalaman yang kaya dalam perniagaan korporat. Pengasas syarikat itu adalah Tom Maerten, yang bekerjasama dengan ahli pasukan yang lain untuk memberikan hasil yang terbaik. Laman web syarikat mempunyai penampilan perniagaan yang bergaya.

Tidak ada yang berlebihan di sana – semua elemen ada di tempatnya, sementara latar belakang cahaya menyoroti bahagian laman web utama dengan berkesan. Menu laman web memberikan akses ke senarai perkhidmatan yang ditawarkan syarikat, ulasan pelanggan, tugasan terbuka, pasukan pengurus sementara dan kenalan. Semua maklumat disusun dengan baik untuk memastikan kemudahan penggunaan, kemudahan dan ekonomi masa yang maksimum.

5. Yerishi Milano

Yerishi Milano

Buat Laman Web secara PERCUMA

Yerishi Milano adalah jenama Luxury Handbag yang ditubuhkan dan berpusat di Milan. Idea penciptaan jenama adalah milik Irina Yeritsyan, pereka fesyen Armenia yang terkenal dengan ketidakpastian dan visi kewanitaan yang unik. Reka bentuk beg tangannya selalu menarik perhatian wanita dari seluruh dunia kerana gabungan gaya mewah dan gaya moden Itali serta reka bentuk unik eklektik.

Laman web mempunyai rupa kontemporari dan benar-benar sesuai dengan pengkhususan khusus syarikat. Terdapat banyak foto berkaitan fesyen tematik yang jelas menonjol dengan latar belakang putih projek ini. Laman web ini mempunyai empat halaman, yang merangkumi semua masalah yang mungkin diminati oleh pelanggan. Ini termasuk halaman Tentang Kami yang menceritakan kisah Irina, biografi, tujuan dan kemajuan kerjaya, Galeri dengan banyak gambar beg tangan, halaman Kenalan dan bahagian Kedai yang berasingan, di mana semua orang boleh membuat pesanan dalam masa yang singkat. Laman web yang berpusat di Ucraft ini kelihatan profesional dan penuh dengan ciri.

6. Collectif Medz Bazar

Collectif Medz Bazar

Buat Laman Web secara PERCUMA

Collectif Medz Bazar adalah laman web rasmi kumpulan alternatif-rakyat yang terdiri daripada pemuzik Turki, Armenia, Amerika dan Perancis. Fakta bahawa jenama itu merangkumi orang-orang dari pelbagai bangsa dan budaya menyumbang kepada bunyi unik dari komposisi muziknya.

Laman web ini tidak hanya menyampaikan maklumat yang paling lengkap mengenai larangan itu, anggotanya, cerita, lawatan berjadual, berita dan kemas kini serta rancangan kreatif. Ini juga banyak terdapat dalam komposisi muzik yang tergolong dalam kumpulan muzik ini. Oleh itu, ada kemungkinan untuk menyenaraikan lagu-lagu ini secara langsung di laman web, berkongsi pautan kepada mereka dengan peminat lain atau membeli komposisi berasingan atau album yang paling anda sukai. Semua album tersedia di laman utama dan anda boleh memilih mana-mana album tersebut apabila terdapat keperluan sedemikian. Laman web ini juga terdapat dalam banyak foto band, yang dipaparkan di semua halaman. Ini menimbulkan kesan positif bagi setiap pengguna yang melayari laman web.

7. Med 911

Med 911

Buat Laman Web secara PERCUMA

Med 911 adalah farmasi dalam talian yang berpusat di Yerevan, yang menawarkan pelbagai jenis ubat untuk merawat pelbagai keadaan kesihatan. Ini juga tempat di mana setiap pelanggan dapat menemui maklumat berguna mengenai ubat-ubatan yang diminati olehnya. Mulai hari ini, farmasi adalah salah satu cara yang paling dipercayai dan mudah untuk membeli ubat-ubatan dan yang berkaitan dengan kesihatan lain produk, seperti peralatan perubatan, produk sukan dan kecergasan, bahan tambahan bioaktif, penyelesaian kebersihan dan rawatan, kosmetik dan banyak lagi.

Laman web ini memuatkan katalog ubat-ubatan yang terdapat di laman utama. Katalog terdiri daripada beberapa kategori produk berkenaan dengan implikasinya. Pilihan penapis carian yang tersedia di setiap bahagian membantu mencari produk yang diperlukan tanpa pelaburan masa dan usaha. Setiap produk yang disenaraikan dalam katalog dilengkapi dengan keterangan terperinci dan spesifikasi harga untuk mempermudah pilihan pelanggan. Selain itu, adalah mungkin untuk menjadualkan lawatan ke doktor secara dalam talian, mengisi borang bersepadu. Secara keseluruhan, laman web bertenaga Ucraft ini tersusun secara logik, yang menyumbang kepada kemudahan penggunaan dan kemudahan proses membeli-belah.

8. Ilustrasi Plume

Ilustrasi Plume

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ilustrasi Plume adalah projek peribadi Marine Feuilleabois, yang membuat poster unik dan berkualiti tinggi yang diminati oleh peminat seni. Di sinilah anda dapat mengetahui maklumat mengenai artis, pendekatan kreatif, matlamat dan harapannya.

Laman web merangkumi portfolio, projek eCommerce dan blog secara harmoni. Ini juga tempat di mana semua orang dapat mengikuti pelajaran menggambar yang diadakan oleh artis. Untuk mendapatkannya, anda hanya perlu mengunjungi halaman yang sesuai untuk mengetahui syarat-syarat kerjasama. Halaman portfolio membolehkan melayari karya terbaik milik Marine yang lebih mendedahkan gaya kreatif peribadinya. Terdapat pilihan pratonton untuk setiap gambar yang membolehkan anda melihatnya secara terperinci. Salah satu ciri khas laman web adalah kenyataan bahawa kandungannya ditulis dalam bahasa Perancis. Ini mungkin menyukarkan proses penyemakan imbas untuk semua orang, yang tidak tahu bahasa ini.

9. Galeri Matt

Galeri Matt

Buat Laman Web secara PERCUMA

Galeri Matt adalah galeri perhiasan seni yang unik yang direka dan dibuat oleh Matt – seorang budak lelaki berusia 8 tahun, yang suka mengekspresikan dirinya dengan cara melukis. Matt secara peribadi mencipta watak-watak comel dan asli yang selanjutnya digunakan untuk merancang pin dan loket yang diperbuat daripada tangan dari tembaga dan perak.

Pandangan pertama di laman web tidak lain tetapi menarik perhatian pengguna – ada galeri foto skrin penuh yang menampilkan salah satu watak yang dibuat oleh Matt. Ini adalah gajah terbang kecil bernama Yuakok, yang memperkenalkan dirinya dan rakan-rakannya kepada penonton. Ini sangat menyeronokkan, tidak biasa dan asli dan inilah yang membangkitkan keinginan untuk terus melayari laman web. Semasa menatal halaman, anda akan melihat gambar produk sebenar yang dibuat dengan watak Matt. Mereka, yang mempunyai niat untuk membeli produk ini, harus mengakses halaman Cari Kami yang menyenaraikan semua lokasi, di mana mungkin untuk membelinya. Selain itu, ada kemungkinan untuk mencapai halaman Kenalan, di mana seseorang boleh mengisi borang hubungan dalam talian untuk menghubungi pemilik laman web.

10. Konstruk Taruhan

Konstruk Taruhan

Buat Laman Web secara PERCUMA

Konstruk Taruhan adalah perisian permainan dalam talian generasi baru, teknologi pemenang anugerah dan penyedia perkhidmatan untuk industri permainan dalam talian dan darat. Mereka secara berkala menyajikan penawaran inovatif dan terbukti untuk pelbagai industri permainan. Dengan kepakaran khusus selama lebih dari 15 tahun, syarikat ini banyak menawarkan kepada rakan-rakannya, termasuk penyelesaian label putih mewah, projek penyediaan yang berdiri sendiri dan juga program utama. Platform ini menawarkan percubaan percuma selama 30 hari untuk menguji ini dan pilihan lain yang mereka tawarkan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perisian dan syarikat secara umum, masuk akal untuk mengunjungi laman web mereka. Di sinilah anda akan menemui beberapa halaman utama, iaitu Produk, Marketplace, Acara, Integrasi. Untuk maklumat lebih lanjut, anda juga boleh mengakses menu tersembunyi yang terdapat di sudut laman web yang betul. Menu mengandungi lebih banyak halaman, seperti About Company, Partners, Careers, Press & Media, Sumber, Blog dan Anugerah. Dengan melihat sumber-sumber ini, anda akan menemui banyak penyelesaian dan maklumat berguna mengenai cara memulakan perniagaan permainan anda sendiri. Projek ini tersedia dalam beberapa bahasa, yang memungkinkan untuk memperluas khalayak sasarannya. Itu adalah contoh laman web perniagaan yang layak dibuat dengan Ucraft!

Pokoknya

Ucraft patut diberi perhatian, apabila anda mempunyai idea untuk membina sebuah laman web perniagaan, halaman arahan atau a projek untuk kegunaan peribadi. Sampel laman web yang ditinjau di atas adalah bukti terbaik kredibiliti, kemudahan, kemudahan penggunaan dan fungsi sistem. Projek yang dibina dengan perkhidmatan kelihatan bergaya, responsif dan moden dan terdapat pelbagai alat penyesuaian reka bentuk yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan prestasi laman web anda.

Ucraft adalah pilihan yang baik untuk pengguna, yang berhasrat untuk membuat laman web berkualiti tinggi tanpa memerlukan kemahiran pengekodan. Bekerja dengan pembangun laman web adalah mudah dan cepat kerana terdapat banyak ciri reka bentuk untuk dipilih. Platform ini berfungsi dengan baik bagi mereka yang mengharapkan hasil yang baik tanpa latar belakang dan kepakaran reka bentuk web yang serius.

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map