Contoh Laman Web Volusion Terbaik

Laman Web Contoh Volusion


Volusi – adalah pembangun laman web yang mungkin biasa dapatkan kedai eCommerce dan berlari. Sumber ini menawarkan banyak ciri dan alat yang menyumbang kepada kejayaan proses pembinaan laman web. Mari kita lihat beberapa contoh kedai dalam talian yang dibuat dengan Volusion untuk mendapatkan idea bagaimana ia berfungsi.

Memiliki laman web bukanlah kehendak, tetapi keperluan bagi pemilik perniagaan, yang ingin mempromosikan syarikat mereka di web dan meningkatkan keuntungan mereka. Ini terutama berkaitan dengan kedai dalam talian yang dapat membantu meningkatkan perniagaan.

Walaupun keperluan untuk melancarkan laman web mungkin mendesak, tidak semua pemilik perniagaan mengetahui asas-asas proses ini. Volusion memungkinkan untuk membuat kedai web sendiri dalam masa yang singkat.

1. Kedai Keju Antonelli

Kedai Keju Antonelli

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Semua peminat gourmet dan keju akan teruja untuk berkunjung ke Kedai Keju Antonelli – kedai web yang menawarkan pelbagai jenis keju yang luar biasa untuk memenuhi selera dan kesempatan apa pun! Reka bentuk laman web menarik dan sangat menggoda, dengan semua gambar dulang keju yang beresolusi tinggi!

Menu laman web senang dan senang dilayari. Terdapat di bahagian atas halaman utama, ia dilengkapi dengan tetingkap drop-down yang menyediakan akses ke pelbagai halaman dan bahagian laman web. Setelah mendaftar untuk akaun, anda boleh melihat pelbagai jenis produk dan membuat pesanan anda. Anda juga boleh menyertai Cheese Club, menempah acara, mendaftar ke kelas keju atau bahkan menjadi rakan borong! Pilihannya banyak, jadi cepatlah membuat pilihan anda!

2. Reka Bentuk Jon Hart

Reka Bentuk Jon Hart

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Reka Bentuk Jon Hart adalah laman web eCommerce yang berpusat di AS untuk beg tangan dan hadiah buatan tangan buatan sendiri. Reka bentuk laman web bergaya, kontemporari dan sepenuhnya sesuai dengan pengkhususan utamanya. Pengunjung tidak dapat melihat gambar item berukuran penuh yang ditawarkan untuk dijual di sini.

Anda boleh membuat pesanan dengan mencapai salah satu titik menu atau dengan melihat koleksi semasa anda menatal ke halaman utama. Dua persembahan video dari kedai web tidak hanya memberitahu bakal pelanggan mengenai sejarahnya, tetapi juga mendorong mereka untuk membeli dari kedai. Pengguna, yang ingin terus berhubung dengan syarikat dan ingin diberitahu mengenai kemas kini baru-baru ini, boleh melanggan buletin atau mendaftar ke akaun rangkaian sosial.

3. Taktikal Ops Malam

Taktikal Ops Malam

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Taktikal Ops Malam adalah kedai web peralatan dan peralatan penglihatan malam. Syarikat ini mempunyai pengalaman lebih dari 18 tahun, menawarkan pelbagai produk dan aksesori penglihatan malam berkualiti tinggi. Mereka tersedia dalam pelbagai kategori menu, termasuk Sistem Penglihatan Malam, Pengimejan Termal, Laser dan Pencahayaan IR, Skop dan Pemandangan, Helmet, Aksesori.

Setiap bahagian menu dilengkapi dengan kategori drop-down yang memberikan akses terperinci ke pelbagai produk. Setiap item mempunyai keterangan terperinci, spesifikasi dan foto asli berkualiti tinggi. Ini membantu pelanggan mendapatkan idea bagaimana rupa produk dan apa implikasinya. Terdapat juga pautan pantas, memberikan akses ke bahagian laman web utama, produk dan sokongan pelanggan. Pengguna juga dapat mencari produk yang diperlukan berdasarkan nama, bahagian, kata kunci dan parameter lain. Reka bentuk laman web benar-benar mematuhi topiknya, dengan gambar produk dan maklumat diterbitkan dengan latar belakang kelabu gelap. Ini adalah contoh yang pantas dari kedai web berkuasa Volusion!

4. Rumah Saw

Rumah Saw

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Rumah Saw menawarkan peralatan dan bekalan kuasa untuk perniagaan dan individu di kawasan metropolitan Houston TX. Kedai web mempunyai reka bentuk yang bergaya, yang sepenuhnya mematuhi pengkhususan khusus.

Menu terdapat di sini di bahagian atas halaman, dengan banyak kategori sub-menu untuk carian produk yang mudah. Ini termasuk Panjat Pokok, Rigging, Pemangkasan, Keselamatan, Kawalan Lalu Lintas, Peralatan Tenaga serta Servis dan Pembaikan. Kategori yang sama terdapat di laman utama semasa anda menatal ke bawah untuk mendapatkan akses yang mudah dan cepat. Mereka dilengkapi dengan gambar yang berbeza dan berkualiti tinggi, penerangan dan spesifikasi produk, maklumat membeli-belah dan video mengenai produk yang ditampilkan. Di footer halaman utama, anda akan menemui maklumat kenalan, akses ke bahagian laman web utama dan kategori pendaftaran akaun. Anda juga boleh mendaftar untuk mendapatkan buletin kedai web untuk mengetahui kemas kini dan tawaran istimewa terkini.

5. Dapatkan Kasar

Dapatkan Kasar

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Dapatkan Kasar adalah pengedar dalam talian rangkaian dan teknologi komputer yang lasak. Mereka menyediakan pelbagai jenis produk, yang direka khas untuk aplikasi kritikal misi dan dapat dikendalikan dalam pelbagai persekitaran dan di bawah yang berbeza (kadang kala malah kritikal) syarat.

Slaid gambar bersaiz penuh yang terdapat di laman utama menyajikan maklumat utama mengenai syarikat dan produk unggulannya untuk memberitahu pelanggan tentang tempat mereka datang. Butang CTA mengalihkan ke kedai web, di mana semua orang boleh membuat pesanan, setelah meneliti spesifikasi produk dan syarat penghantaran. Cukup daftar untuk akaun dan buat pilihan!

6. LED Glowback

LED Glowback

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

LED Glowback adalah jenama popular, yang mengkhususkan diri dalam pembuatan dan pengedaran penyelesaian pencahayaan LED linear disesuaikan untuk keperluan pencahayaan kediaman, hiasan dan komersial. Syarikat ini menawarkan pelbagai jenis lampu LED linear, panel lampu latar LED, sistem kawalan pencahayaan LED khusus serta aksesori lain. Ini dan produk lain dipaparkan di kedai web dan boleh dijual pada bila-bila masa sepanjang hari.

Laman web mengagumkan pengguna dengan reka bentuknya yang tidak berkompromi dengan fungsi projek yang mewah. Ia disusun secara logik, menawarkan akses ke kategori produk utama. Mereka tersedia di menu drop-down yang luas dan juga dalam katalog produk yang terdapat di laman utama. Setiap lampu dilengkapi dengan keterangan, perincian penghantaran / pembayaran serta spesifikasi harga. Anda boleh membuat pesanan di kedai web dalam masa sesingkat mungkin. Ini adalah ciri utama yang menjadikan projek ini sebagai contoh laman web eCommerce yang disokong oleh Volusion.

7. Istana Lada

Istana Lada

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Istana Lada adalah perniagaan yang dikendalikan oleh keluarga dan kedai panas teratas di planet ini, yang menggunakan populariti luas kepada pelanggan kerana pelbagai produk pedas yang banyak, semula jadi, buatan tangan dan memenangi anugerah. Yang menarik, Pepper Palace merangkumi rangkaian lokasi runcit (terdapat lebih 60 kedai di Kanada dan AS pada masa ini) dan juga kedai dalam talian di mana semua orang boleh membeli produk kegemaran mereka.

Laman web syarikat kelihatan sangat memberangsangkan dan tematik, dengan kelaziman warna merah dalam skema warnanya, yang ditunjukkan dalam semua elemen reka bentuk – gambar, fon, tayangan slaid galeri, sepanduk, iklan dan lain-lain. Untuk mencari produk yang diperlukan, anda harus melihat-lihat menu lungsur dengan banyak bahagian dan berpuluh-puluh produk tersedia untuk dijual di sana. Oleh itu, anda boleh memilih produk dari kategori menu berikut: Hot Sauce, BBQ & Wings, Salsa, The Pantry, Perasa & Gosok, Memasak & Mencelup, Item Hadiah. Semasa menatal ke bawah halaman, anda akan melihat foto paling popular yang boleh anda pesan dengan beberapa klik. Untuk mempermudah proses membeli-belah, produk juga dibahagikan kepada beberapa kumpulan – Penjual Terbaik, Produk Baru, Produk Terhangat dll. Ia berguna dan senang.

8. Natale’s Men’s Clothier

Natale's Men's Clothier

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Natale’s Men’s Clothier adalah kedai pakaian khusus lelaki yang menawarkan perkhidmatan profesional, pendekatan pelanggan individu dan kualiti produk yang luar biasa. Mereka memiliki berbagai macam model yang berbeza dalam ukuran, gaya dan parameter lain. Ia; anda juga boleh memesan pakaian yang disesuaikan dengan parameter individu anda di sini.

Untuk memanfaatkan pengalaman peribadi dan membeli-belah yang unik, anda mesti mula-mula melayari laman web. Di sinilah anda bukan sahaja mendapat maklumat terperinci mengenai kedai, tetapi juga akan mendapat akses ke pelbagai produk. Katalog boleh didapati di laman web dan di menu drop down. Untuk kemudahan pengguna dan penempatan pesanan, semua produk tergolong dalam beberapa kategori berdasarkan jenis pakaian yang ditawarkan. Ini termasuk Baju & Sweater, Seluar & Seluar pendek, Pakaian Luar, Tali leher & Aksesori. Terdapat juga peluang untuk mencari dan memesan perkhidmatan lain yang ditawarkan oleh kedai. Reka bentuk laman web mempunyai keanggunan dan gaya yang ditunjukkan dalam semua elemen, sementara palet warna kelabu dan biru yang berlaku membangkitkan rasa kredibiliti. Ini adalah kelebihan yang ketara untuk mana-mana kedai web.

9. Gusi Tuhan Yang Sebenar

Gusi Tuhan Yang Sebenar

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Gusi Tuhan Yang Sebenar pasti akan membuat anda teruja dan bersemangat untuk melayari laman web untuk melihat apa yang ditawarkannya. Ini adalah pengeluar dan pengedar gula-gula getah selamat, semula jadi dan bebas risiko. Produk ini tidak mengandungi pemanis buatan, plastik, karsinogen, bahan tambahan, neurotoksin dan bahan-bahan lain yang mengancam kesihatan manusia. Sebaliknya, mereka 100% terbiodegradasi, bebas gluten dan GMO, termasuk gula tebu organik, kapur hutan hujan yang dituai liar, perasa semula jadi, gliserin organik dan bunga matahari organik.

Laman web kelihatan sangat terang, berwarna-warni, mengagumkan dan ceria. Palet warnanya merangkumi spektrum warna terang dan terang, dengan warna merah jambu yang selalu dikaitkan dengan permen karet, yang menguasai yang lain. Ini menimbulkan kesan gembira dan positif, yang membangkitkan keinginan untuk mengetahui lebih banyak mengenai syarikat dan produk yang dihasilkannya. Semasa menelusuri halaman, anda akan menemui maklumat umum mengenai syarikat, sejarah penciptaan dan pengembangannya, proses penyediaan permen karet dan ciri-ciri yang membuatnya dapat bertahan dalam persaingan. Untuk memilih produk, anda harus sampai di bahagian Kedai untuk memilih permen karet yang ingin anda rasakan dan membuat pesanan segera. Mudah, senang dan cepat – itulah yang menjadikan laman web berasaskan Volusion ini sebagai contoh projek yang layak!

10. Pencari Kecergasan

Pencari Kecergasan

Pembina Laman Web eCommerce Terbaik

Pencari Kecergasan adalah organisasi yang melihat misi seumur hidupnya dalam meningkatkan kesihatan dan kecergasan anak muda, menyumbang kepada perkembangan fizikal dan mental mereka. Setelah menjalankan perniagaan selama lebih dari 50 tahun, mereka telah memperkenalkan banyak alat dan teknik yang mendorong dan memotivasi anak-anak dan orang dewasa untuk membuat pencapaian yang hebat. Toe Tokens yang diperkenalkan sebagai anugerah tambahan untuk Program Mileage mereka adalah insentif kelab lari yang paling popular dan terlaris di Amerika Utara.

Bagi pengguna tersebut, yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat, misi, matlamat, pencapaian dan produk / program yang ditawarkan, laman web ini memberikan maklumat lengkap dan sangat terperinci. Ia tersedia di bahagian laman web utama – cukup sampai ke menu tarik turun untuk mencari jawapan kepada soalan anda. Bahagian menu utama merangkumi Anugerah, Toe Token, Mileage Club, EZ Scan, Chains & Lanyard, Sampel dll. Anda juga dapat menonton video yang terdapat di laman utama untuk mengetahui keutamaan syarikat. Untuk membuat pesanan cepat secara langsung di laman web, isi borang dalam talian untuk menentukan butiran atau sampai ke Katalog untuk memilih produk di sana.

Pokoknya

Seperti yang anda lihat, Volusi adalah alat yang bagus untuk membina laman web eCommerce tahap kerumitan yang berbeza. Pembangun laman web melibatkan sekumpulan ciri dan pilihan yang menjadikan proses pembinaan web menarik dan membantu menyiapkan dan menjalankan kedai dalam talian yang berfungsi dan berkualiti.

Sumber ini dilengkapi dengan lebih dari 100 ciri dan satu set templat eCommerce berkualiti tinggi yang dapat disesuaikan dengan keperluan dan objektif pengguna. Sekiranya anda telah membuat kedai dalam talian atau laman web dengan Volusion, anda boleh berkongsi pengalaman anda dengan kami!

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map