Contoh Laman Web Weebly Terbaik

Laman Web Contoh Weebly


Weebly – sudah pasti salah satu kaedah termudah untuk memulakan laman web yang berkualiti dalam beberapa minit lagi. Ramai yang memilih Weebly untuk penyunting penyemak imbas berasaskan widget yang ringkas dan tidak memerlukan pengalaman pengaturcaraan sama sekali. Pembangun laman web menggunakan model “box” yang disebut, yang mempermudah proses pembuatan laman web.

Sistem ini juga dilengkapi dengan enjin blog dan eCommerce bersepadu yang kuat serta pelbagai pilihan penyesuaian reka bentuk. Ciri-ciri ini memungkinkan untuk pemula dan pembangun web yang mahir untuk memulakan pelbagai jenis projek – dari halaman pendaratan sederhana dan hingga kedai dalam talian yang lengkap, portfolio dan laman web perniagaan.

Ditubuhkan pada tahun 2006 oleh tiga pelajar berusia 22 tahun, pembangun laman drag-and-drop ini kini menjadi tuan rumah lebih daripada 50 juta laman web di seluruh dunia. Oleh itu, mari kita lihat beberapa contoh laman web Weebly.

Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda pelbagai laman web berkuasa Weebly, dari portfolio hingga e-kedai. Ini bukan laman web Weebly terbaik – anda akan menemui laman web Weebly yang lebih kreatif dan berkesan di luar sana.

1. BLACKreBRANDED

BLACKreBRANDED

Buat Laman Web secara PERCUMA

BLACKreBRANDED adalah pengumpul maklumat perjalanan dan ekspatriat dalam talian yang bermaklumat, yang bekerjasama dengan kreatif, pelancong dan pengguna lain, yang berhasrat untuk menerbitkan catatan berkaitan perjalanan di laman web untuk pendedahan kepada umum.

Laman web ini mengandungi berpuluh-puluh artikel khusus, yang termasuk dalam beberapa kategori berdasarkan lokasi yang mereka rujuk. Ini adalah Afrika, Amerika, Asia, Eropah, Timur Tengah dan Oceania. Peta JS interaktif yang terdapat di laman utama mendorong minat pembaca dan mendorong untuk penerokaan laman web lebih lanjut. Butang rangkaian sosial membolehkan bergabung dengan kumpulan penyumbang laman web, sementara senarai catatan yang baru dihantar menjadikannya lebih menarik untuk mencari fakta baru mengenai dunia. Ini adalah contoh sempurna laman web berkuasa Weebly yang popular.

2. Gereja Kristus Ina Road

Gereja Kristus Ina Road

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ina Road Church of Christ melihat misinya dalam mendorong orang untuk bergabung dengan gereja dan untuk membina iman kepada Yesus Kristus. Sumber mempunyai palet warna yang sederhana dan tenang, yang tidak mengalihkan perhatian pengguna dari sudut utama. Bahagian Program Radio memungkinkan untuk mendengar episod khutbah terbaru.

Ada juga kesempatan untuk menonton video khotbah baru-baru ini untuk pemuda dan untuk kumpulan kecil. Anda boleh memohon borang keahlian secara langsung di laman web untuk dijemput oleh pasukan laman web. Bahagian Acara Akan Datang memberitahu pengguna mengenai acara yang diharapkan yang akan diadakan di gereja. Bagi semua orang, yang ingin terus mengetahui mengenai asas-asas yang berkaitan dengan gereja, terdapat bahagian terperinci di footer untuk menyediakan akses ke kategori laman web utama, termasuk jadual ibadah, waktu dan arahan, ahli pasukan, Soalan Lazim, khotbah, acara, blog laman web dan lain-lain.

3. Travmarket

Travmarket

Buat Laman Web secara PERCUMA

Travmarket.com menyediakan agensi pelancongan dengan program automasi pemasaran kelas atas, yang merangkumi corong pemasaran perjalanan, e-mel siaran, halaman arahan dan juga platform media sosial perjalanan profesional. Syarikat ini juga memastikan pendekatan dan sokongan latihan yang unik.

Laman web menyampaikan semua maklumat berkaitan syarikat dengan cara yang mudah difahami dan menarik. Ia cukup tersusun untuk memastikan navigasi laman web intuitif dan akses mudah ke semua data yang diperlukan. Semua maklumat terdapat di beberapa bahagian laman web, termasuk Perkhidmatan, Kandungan, Buletin, Latihan & Sokongan, Harga. Kandungan dipaparkan dengan latar putih, menampilkan warna dominan oren dan hitam yang menarik perhatian pengguna.

Untuk semua pengguna tersebut, mencari peluang untuk menghubungi anggota pasukan, terdapat akses cepat ke butang rangkaian sosial yang terdapat di tajuk dan footer halaman web. Terdapat juga bahagian FAQ serta data kenalan yang membolehkan pengguna mengetahui semua maklumat yang mereka minati. Itulah contoh laman web perniagaan yang dibuat dengan Weebly.

4. Reka Bentuk Fusedale

Reka Bentuk Fusedale

Buat Laman Web secara PERCUMA

Reka Bentuk Fusedale adalah destinasi utama bagi pengguna, yang mencari reka bentuk projek mereka yang luar biasa. Studio ini terlibat dalam pengembangan dan penyelesaian tugas reka bentuk serba boleh berdasarkan keperluan dan kehendak pelanggan mereka. Reka bentuk laman web lebih lantang daripada belasan perkataan.

Slaid gambar skrin penuh memberikan akses ke portfolio karya yang telah disiapkan oleh studio, sementara menu panjang yang terdapat di panel laman web sisi memberikan akses kepada banyak projek hanya dengan beberapa klik. Ini memastikan carian yang mudah dan senang dan tidak mengalihkan perhatian pengguna dari kandungan laman web.

5. Kumpulan Restoran Harry Caray

Kumpulan Restoran Harry Caray

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kumpulan Restoran Harry Caray adalah laman web milik Harry Caray; yang merupakan pemilik dan pengurus rangkaian restoran di beberapa lokasi. Perniagaan ini bermula pada tahun 1987 dan telah mendapat populariti yang melampau sejak itu.

Laman web mempunyai foto pengenalan menarik Harry Caray di laman utama, yang mendorong untuk membuat tempahan sejak awal. Menu laman web tersedia di bahagian atas halaman utama dan memberikan akses ke pelbagai titik sub-menu dengan tetingkap lungsur. Ini adalah bahagian Restoran dan jenisnya, Acara Peribadi, Cuti dan Acara, Kad Hadiah dan Runcit, Mengenai Kami dan bahagian Perhubungan. Kemuncak laman web ini adalah galeri selebriti, yang pernah mengunjungi restoran Harry Caray. Ini tidak dapat menarik perhatian semua orang, yang pertama kali melayari laman web.

6. Resort dan Spa Castle Hill

Resort dan Spa Castle Hill

Buat Laman Web secara PERCUMA

Perkara pertama yang menarik perhatian pengguna ketika sampai ke Resort dan Spa Castle Hill adalah slaid gambar skrin penuh yang menampilkan lokasi Castle Hill Resort and Spa yang mengagumkan yang terletak di Vermont. Foto-foto itu sangat jelas dan terang sehingga segera mendorong keinginan untuk melihat apa yang ditawarkan oleh resort ini.

Semasa anda melayari laman web, anda akan menjumpai tempat penginapan, perkhidmatan, tawaran istimewa serta pilihan perkahwinan dan makan yang boleh anda pilih. Butang “Semak Harga” yang terdapat di bahagian atas halaman utama membolehkan anda mengetahui harga tempahan perkhidmatan resort, dengan menentukan tarikh yang anda minati. Sekiranya anda ingin terus mengetahui mengenai tawaran yang ditawarkan oleh Resort, anda boleh melanggan buletin mereka atau menyertai kumpulan di rangkaian sosial.

7. April Borrelli

April Borrelli

Buat Laman Web secara PERCUMA

April Borrelli adalah projek moden yang menarik dan menarik bagi seorang artis yang bekerja sebagai pereka teknikal untuk syarikat pakaian. Laman web April mempunyai blog, galeri ringkas dan borang hubungan. Laman web ini dihubungkan dengan kedai Etsy April di mana dia menjual seni dan krafnya.

Navigasi laman web boleh menjadi lebih intuitif. Borelli April mempunyai favicon Weebly lalai. Menggunakan banyak ruang kosong menjadikan laman web lebih rapi dan memudahkan pengunjung anda untuk melihat maklumat visual. Gambar yang dilukis dengan tangan dengan teliti membantu mewujudkan suasana yang selesa dan memainkan peranan penting dalam mewujudkan jenama anda (sementara gambar stok yang terlalu banyak boleh merosakkan gambar anda).

8. Pemburu Leluhur

Pemburu Leluhur

Buat Laman Web secara PERCUMA

Seperti namanya projek, Pemburu Leluhur difokuskan sepenuhnya untuk membantu orang menemui sejarah keluarga mereka dengan menggunakan pelbagai sumber yang terdapat di sini. Laman web dimiliki dan dikendalikan oleh Kenneth R Marks, yang secara peribadi telah menggunakan semua sumber dan teknik yang disediakan untuk mengetahui nuansa utama mengenai nenek moyangnya.

Laman web kelihatan cukup menarik kerana pasti memenuhi tujuan utama. Reka bentuk seperti surat khabar merangkumi beberapa gambar hitam-putih / retro yang disajikan dengan latar belakang kelabu dengan fon dan gaya yang sesuai. Menu ini juga cukup kaya di sini – ia memberikan akses ke beberapa bahagian, di mana setiap orang dapat mencari semua maklumat berkaitan topik. Ini termasuk Surat Khabar, Blog, Pautan Akhbar, Obituari, Rekod BMD, Foto, Buku Tahun, Rekod Perceraian dan lain-lain. Menu drop-down memberikan akses ke banyak bahagian laman web lain dengan banyak maklumat berguna.

Untuk memulakan carian dalam talian nenek moyang anda secara langsung di laman web, anda harus menggunakan medan penapis carian bersepadu, di mana anda harus memasukkan nama dan nama keluarga orang yang anda minati. Sistem akan menghasilkan hasil secara automatik, yang akan menolong anda meneruskan pencarian. Itu sangat mudah, difahami, mudah dan menarik untuk semua orang!

9. Rumah Api New England

Rumah Api New England

Buat Laman Web secara PERCUMA

Rumah Api New England menyampaikan maklumat lengkap mengenai lebih daripada 200 rumah api yang terletak di beberapa negeri New England. Di sinilah setiap orang yang berminat dengan maklumat seperti ini dapat mengetahui fakta terperinci mengenai sejarah dan keadaan semasa objek-objek ini.

Struktur dan navigasi laman web dapat difahami dan mudah pada pandangan pertama. Lihat sahaja bahagian utama untuk mengetahui maklumat khusus yang mungkin berguna bagi anda. Untuk memulakan carian dan menjadikannya lebih mudah dan cekap, pergi ke bahagian “Rumah Api mengikut Negeri” yang terdapat di menu laman web. Kemudian pilih negeri anda dan terus cari maklumat rumah api yang anda minati. Bahagian laman web lain termasuk Peta Negeri, Cetakan Rumah Api & Kedai Buku, Kenalan dan lain-lain. Menu cukup kaya dan, dengan itu, terdapat pilihan drop-down untuk menjadikan laman web intuitif dan tidak dipenuhi dengan kategori.

Reka bentuk laman web cukup menarik dan menenangkan. Semua kandungan dipaparkan dengan latar belakang biru muda dengan foto rumah api berkualiti tinggi yang menarik perhatian pengguna. Kalendar bersepadu yang terdapat di halaman utama memberikan maklumat mengenai acara yang akan datang, yang cukup berguna untuk pengguna biasa dan pertama kali.

10. Fotografi Leo Edwards

Fotografi Leo Edwards

Buat Laman Web secara PERCUMA

Fotografi Leo Edwards adalah portfolio kepunyaan Leo Edwards – jurugambar potret persekitaran, yang minatnya menggambarkan orang di persekitaran semula jadi mereka. Leo mendapat banyak anugerah, sementara foto terbaiknya dipamerkan di pelbagai lokasi di seluruh dunia. Laman web ini bukan sahaja menceritakan kisah jurugambar, tetapi juga mempunyai blog, bahagian akhbar dan galeri yang memaparkan karya-karyanya yang paling popular.

Sebaik sahaja anda mengakses laman web, anda ditawarkan untuk memuat turun Buku Panduan Fotografi Pengembaraan, di mana anda dapat mengetahui trik dan petua orang dalam mengenai bagaimana meningkatkan kemahiran fotografi perjalanan anda. Itu satu lagi ciri yang membezakan laman web portfolio ini daripada projek serupa yang dikuasakan oleh Weebly.

11. Karen Hurd

Karen Hurd

Buat Laman Web secara PERCUMA

Karen Hurd adalah amalan pemakanan dalam talian yang dimiliki dan diuruskan oleh Karen Hurd yang membantu pesakitnya dan pengguna lain yang berminat dalam topik ini mempelajari asas diet dan gaya hidup utama untuk membuka prinsip kesihatan yang paling berkesan.

Terdapat banyak maklumat yang dapat anda ketahui semasa melihat sumber. Untuk mencari topik yang anda minati, anda harus meneroka bahagian laman web yang tersedia di menu atau menggunakan pilihan penapis carian untuk memberikan pertanyaan carian yang tepat. Menu dijumpai di sudut halaman utama, yang memberikan penampilan yang jelas. Menu memberikan akses ke bahagian laman web utama, termasuk Topik, Tentang Karen (pemilik laman web), Hubungi, Podcast, Bercakap, Resipi, Kesaksian dan banyak lagi. Selain itu, terdapat bahagian Kedai, di mana pengguna boleh memesan dan membeli produk / e-kursus yang ditawarkan Karen untuk dijual.

Reka bentuk laman web secara keseluruhan cukup mudah namun senang dan menarik. Gambar skrin penuh dan tinggi dengan pemandangan lanskap yang indah tidak dapat menarik perhatian pengguna dan mewujudkan perasaan santai. Itulah yang dihargai oleh banyak pengguna mengenai projek ini.

12. Pelana dan Suede

Pelana dan Suede

Buat Laman Web secara PERCUMA

Pelana dan Suede adalah pasukan suami-isteri yang menulis mengenai fesyen, rumah dan kehidupan. Laman web ini mempunyai banyak ruang kosong dan navigasi yang mudah. Halaman ‘About’ patut dilihat. Ini mungkin halaman paling kreatif seumpamanya. Kita boleh membaca kisah cinta dan hubungan penuh romantis di sana. Sebagai kelemahan saya dapat menyebutkan bahawa pemformatan teks dapat lebih konsisten.

13. Dwarmis

Dwarmis

Buat Laman Web secara PERCUMA

Dwarmis adalah kedai web yang dikuasakan oleh Weebly, yang dimiliki dan diuruskan oleh Dwarmis Concepcion. Setelah bekerja dalam perniagaan fesyen selama beberapa tahun, Dwarmis memutuskan untuk membuat jenama pakaiannya sendiri yang akan mencerminkan visi peribadinya mengenai dunia sekitarnya. Pereka fesyen memberi tumpuan kepada keanggunan, gaya dan bentuk unik yang dipengaruhi oleh trend Amerika Latin.

Kedai dalam talian benar-benar mematuhi pengkhususan projek umum dan juga trend asas e-commerce. Laman web ini kelihatan moden namun sederhana dengan gambar beresolusi tinggi (berwarna dan hitam-putih) serta lakaran koleksi baru yang elegan dengan latar belakang putih. Ini menyoroti fokus utama laman web. Terdapat juga keranjang belanja bersepadu dan bahagian dikategorikan Kedai, di mana anda boleh melihat spesifikasi produk dan membuat pesanan. Halaman Kenalan juga terdapat di laman web untuk membolehkan anda menghubungi pereka atau melanggan Newsletter. Kerja bagus!

14. Bros Kotak

Bros Kotak

Buat Laman Web secara PERCUMA

Bros Kotak adalah projek Weebly yang indah yang direka di sekitar gambar besar yang menarik perhatian pengunjung dan memberikan faedah produk. Di laman utama, ada video yang menunjukkan cara produk Box Bros dihasilkan. Satu-satunya kelemahan adalah kemustahilan menatal di halaman utama. Ini keputusan kreatif, tapi nampak pelik.

15. Gula-gula Bandar Mawar

Gula-gula Bandar Mawar

Buat Laman Web secara PERCUMA

Gula-gula Bandar Mawar memikat pengunjung dengan gambar-gambar permen berkualiti tinggi. Pemilik laman web menggunakan rangka kad atau jubin untuk mengatur kandungannya. Kecenderungan reka bentuk ini berkesan bukan hanya kerana memberikan paparan dan nuansa bersih pada halaman tetapi juga kerana mudah menyesuaikan diri dengan pelbagai ukuran skrin. Halaman utama harus lebih bermaklumat dan harus digunakan favicon tersuai. Pautan ke kedai dalam talian menuju ke pasar Etsy. Ini adalah keputusan yang bijak bagi mereka yang sudah mempunyai akaun Etsy.

16. Jadual Kami

Jadual Kami

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jadual Kami adalah bukti hebat dari apa yang telah kami katakan sebelumnya, dan kami akan mengatakannya lagi: logo yang hebat, nama domain tersuai dan gambar yang cantik dan beresolusi tinggi adalah beberapa kaedah terbaik untuk menjadikan perniagaan anda kelihatan digilap dan profesional. Laman web ini adalah koperasi petani dan pengeluar yang bekerjasama untuk membuat makanan buatan sendiri yang enak untuk masyarakat setempat. Ini adalah contoh sempurna pembekal makanan tempatan. Reka bentuk rata gaya lama kelihatan menarik dan serius pada masa yang sama.

17. Bola Wiski

Bola Wiski

Buat Laman Web secara PERCUMA

Bola Wiski adalah contoh hebat bagaimana meletakkan video berkualiti tinggi di laman utama anda menjadi cara yang baik untuk menarik perhatian pengunjung ketika mereka pertama kali tiba, dan membuat mereka tetap terlibat. Terutama jika video itu menerangkan produk utama anda. Pemilik laman web tahu bagaimana ia berfungsi dalam kenyataan. Laman web ini menggunakan gambar latar belakang yang indah dan video pengantar dengan ajakan bertindak yang jelas. Tetapi ia dapat dikongsi melalui lebih dari satu rangkaian sosial.

18. Crosley

Crosley

Buat Laman Web secara PERCUMA

Crosley adalah jenama ikonik AS yang mengkhususkan diri dalam elektronik dan peralatan bertaraf dunia yang dijual oleh pengedar dan peruncit syarikat. Jenama ini telah mendapat pengiktirafan dan populariti di kalangan berjuta-juta pelanggan. Laman web syarikat benar-benar sesuai dengan status dan pengkhususan khusus. Reka bentuknya kelihatan sederhana dan cukup minimalis, tetapi inilah yang membangkitkan kepercayaan pengguna dan membuktikan kredibiliti syarikat.

Apabila anda sampai ke laman utama, anda akan dapat mencapai menu laman web yang terdapat di panel kiri untuk akses cepat. Menu luas dan memberikan maklumat maksimum mengenai bidang utama pengkhususan jenama. Di sinilah anda boleh melayari bahagian seperti Dapur, Dobi, Keselesaan Rumah, Crosley Professional, Khidmat Pelanggan, Mengenai Kami, Pendaftaran Jaminan Lanjutan, Pembelian Jaminan Lanjutan dll..

Yang penting, laman web memberikan maklumat terperinci mengenai semua produk yang ditawarkan untuk dijual, termasuk produk tersebut, pembuatannya telah dihentikan. Pilihan penapis carian membantu mencari maklumat yang diperlukan dengan pelaburan masa / usaha minimum tepat pada waktunya. Crosley adalah contoh jelas laman web berkualiti yang dibuat dengan Weebly.

19. Impian Tembaga

Impian Tembaga

Buat Laman Web secara PERCUMA

Impian Tembaga adalah organisasi penyelamatan anjing tanpa baka yang terletak di Kawasan Teluk San Francisco, yang menawarkan perkhidmatan pengambilan anjing. Nama organisasi itu diilhamkan oleh nama anjing – Copper – yang tergolong dalam pengasas penyelamat haiwan itu.

Laman web organisasi kelihatan menarik dan fokus khusus. Terdapat banyak foto anjing di semua halaman serta banyak cerita dan maklumat berharga mengenainya. Apa sahaja fakta yang ingin anda ketahui mengenai organisasi dan perkhidmatan yang ditawarkannya, cukup sampai ke menu laman web untuk mencarinya di sana. Menu ini cukup luas dan dilengkapi dengan pilihan drop-down untuk memberikan maklumat semaksimum mungkin. Di sinilah anda dapat menemui fakta berguna tentang anjing dan anak anjing yang boleh anda pakai, pilihan derma dan sukarela, maklumat umum mengenai organisasi, sumber dalam talian serta pelbagai kisah kejayaan yang dibanggakan oleh Coppers Dream.

Projek ini juga mempunyai akaun rangkaian sosial yang mungkin anda langgani, jika anda ingin terus mengetahui tentang berita, peristiwa, kemas kini dan rancangan organisasi terkini. Secara keseluruhan, laman web berasaskan Weebly ini memerlukan perhatian pengguna sebagai contoh kualiti laman web yang ringkas tetapi bermaklumat.

20. Doktor Bioidentikal

Doktor Bioidentikal

Buat Laman Web secara PERCUMA

Doktor Bioidentikal adalah projek berasaskan web, di mana setiap orang, yang memerlukan terapi penggantian hormon bioidentikal, dapat menghubungi doktor yang pakar dalam menangani masalah tersebut untuk membincangkan pilihan yang ada. Laman web ini menawarkan akses ke direktori tempatan dalam talian, dengan banyak klinik dan doktor dimasukkan ke dalam senarai.

Apa yang anda perlukan untuk memulakan pencarian anda adalah memilih negara tempat anda tinggal dari senarai lokasi yang luas yang terdapat di laman utama dan kemudian menggunakan kenalan doktor untuk mencari varian terbaik sehubungan dengan masalah kesihatan individu anda. Selain dari direktori dalam talian, laman web memberikan akses ke banyak bahagian yang menyampaikan maklumat yang diperlukan mengenai projek, kelebihannya, kenalan dan lain-lain. Terdapat bahagian Soalan Lazim yang berasingan, di mana anda dapat mengetahui jawapan untuk semua soalan yang mungkin anda minati.

Perhatian khusus harus diberikan kepada fitur “Telemedicine”, yang dapat diakses secara langsung di laman web dan membantu menjangkau pesakit di daerah terpencil atau mereka, yang secara fizikal tidak dapat menghubungi doktor secara langsung namun masih memerlukan bantuan mereka. Telemedicine melibatkan peralatan audiovisual khas yang memungkinkan untuk menyediakan diagnostik kesihatan, penilaian, rawatan dan perundingan dalam mod jarak jauh. Ciri ini adalah sorotan sebenar laman web, yang menjadikannya menonjol dari orang ramai.

Pokoknya

Mencari pembangun laman web yang layak untuk melancarkan laman web yang berfungsi dan menarik secara visual? Kemudian Weebly adalah salah satu penyelesaian terbaik yang boleh anda jalani. Sama ada anda merancang untuk membuat blog, laman web perniagaan, kedai web atau portfolio, platform ini akan menemui salah satu tujuan ini. Laman web yang disemak di atas adalah bukti terbaik dari fakta ini. Mereka mempunyai gabungan reka bentuk, fungsi dan set ciri yang menarik. Mereka mengandungi jumlah bahagian menu yang diperlukan untuk merangkumi semua nuansa yang mungkin diminati pengguna.

Lebih-lebih lagi, laman web Weebly mudah dilayari dan mesra pengguna. Ini mengurangkan masa penyemakan imbas minimum. Tetapi walaupun anda telah memulakan dengan Weebly dan kecewa dengannya, anda boleh mengubah laman web anda menjadi pembina laman web lain atau CMS; lihat panduan ini untuk maklumat lebih lanjut: Penghijrahan WordPress ke Weebly.

СBuat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map