Contoh Laman Web Wix Terbaik

Laman Web Contoh Wix


Wix telah memenangi populariti di seluruh dunia sebagai pembangun laman web all-in-one teratas yang menawarkan banyak pilihan alat dan pilihan kelas atas. Platform ini membolehkan membuat pelbagai jenis projek, menggunakan kekuatan ciri-ciri bersepadunya. Penyunting seret dan lepas, beratus-ratus templat yang boleh disesuaikan dan percuma yang menakjubkan, banyak aplikasi hebat, editor mudah alih, hosting selamat, alat Wix ADI yang maju – ini adalah rangkaian sorotan yang tidak lengkap yang dimiliki oleh pembangun laman web!.

Pengguna yang tidak pasti memilih Wix untuk membuat laman web mereka sering tertarik untuk melihat beberapa laman web sebenar yang direka dengan pembangun laman web ini sebelum membuat keputusan, jadi hari ini kita melihat laman web Wix yang berlainan – dari portfolio hingga syarikat, komuniti dan kedai.

1. Imej Hidupan Liar Chase Dekker

Imej Hidupan Liar Chase Dekker

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kejar Dekker adalah projek Chase Dekker, yang menyebut dirinya sebagai jurugambar “hidupan liar dan pemuliharaan”. Chase adalah peminat alam semula jadi, yang berusaha sedaya upaya untuk mengungkapkan keindahan dunia sekitarnya dalam gambarnya. Lihat saja karya terbaik jurugambar dalam tayangan slaid halaman rumah interaktif untuk memahami bahawa dia mempunyai panggilan sebenar untuk pekerjaannya.

Semasa melayari laman web, anda dapat melihat galeri karya terbaik pengarang, mendaftar ke bengkelnya, melihat siaran baru, membeli muat turun digital yang paling mengagumkan, cetakan tersuai, poster dan bahkan kalendar dengan gambar alam terbaiknya! Anda juga boleh melihat suapan Instagram Chase. Ingin terus mengetahui mengenai peristiwa dan kemas kini terkini? Kemudian daftar untuk mendapatkan buletin untuk mengetahui semua perkara yang ingin diketahui oleh Chase Dekker oleh peminatnya!

2. Fotografi Mario Moreno

Fotografi Mario Moreno

Buat Laman Web secara PERCUMA

Fotografi Mario Moreno adalah sumber yang sangat indah dan menarik perhatian yang dibuat dengan Wix. Itu milik Mario Moreno – seorang jurugambar, yang mahir dalam pelbagai genre fotografi dan dapat mengembara ke dunia untuk menyelesaikan pesanan.

Profesionalisme dan bakat jurugambar ditunjukkan dengan jelas dalam gambarnya yang terang dan bersemangat yang ditunjukkan dalam slaid skrin penuh di laman utama. Ini juga tempat di mana anda dapat mengetahui kenalan jurugambar, akaun rangkaian sosialnya dan borang dalam talian untuk menghubungi dia. Menu tersembunyi di sudut kanan atas laman web, memberikan akses ke koleksi karya Mario, testimoni pelanggan, bahagian Beli Cetakan dan bengkel. Ini adalah contoh yang baik dan berinformasi dari laman web yang dikuasakan oleh Wix!

3. Liran Vardiel

Contoh Laman Web Wix Terbaik

Buat Laman Web secara PERCUMA

Liran Vardiel adalah portfolio Liran Vardiel, seorang seniman berbakat, yang mencipta lukisan yang menakjubkan pada pelbagai topik. Karya seni yang luar biasa dari pengarang disajikan dalam tayangan slaid halaman utama untuk menarik perhatian pengguna dari pandangan pertama.

Terdapat juga gambar peribadi artis dari pamerannya dan video proses kreatif. Anda boleh melanggan suapan Instagram Liran untuk mengetahui kemas kini dan pameran seni yang akan datang. Foto-foto tersebut dipersembahkan dengan latar belakang hitam-putih gambar jurugambar untuk mewujudkan kesan bersatu. Anda boleh melanggan buletin laman web untuk terus mengetahui berita dan peristiwa terkini tanpa perlu mengunjungi laman web berulang-ulang kali.

4. Hari untuk Kebahagiaan

Hari untuk Kebahagiaan

Buat Laman Web secara PERCUMA

Hari untuk Kebahagiaan muncul sebagai hasil dari Penghijrahan WordPress ke Wix. Ini adalah sumber sistem penglibatan pekerja terkemuka, yang melihat misinya dalam menyediakan alat dan aktiviti penemuan diri yang dapat meningkatkan kadar penglibatan pekerja, yang berkait rapat dengan produktiviti syarikat dalam jangka panjang. Pengasas sistem, Corey Davis, percaya bahawa setiap syarikat yang mempunyai reputasi baik perlu menjaga penciptaan pekerja yang bahagia dan bertaraf dunia yang akan bekerja keras untuk kemakmuran syarikat mereka.

Paparan pertama di laman web ini menimbulkan rasa inspirasi dan sedikit ajaib. Latar belakang animasi skrin penuh, warna terang, fon besar tidak dapat menarik perhatian pengguna dan mendorong untuk melayari laman web lebih lanjut. Keseluruhan projek membangkitkan emosi positif dan semangat ceria. Laman web ini bukan sahaja bermaklumat, tetapi juga dilengkapi dengan banyak ucapan, petikan, petikan, gambar beresolusi tinggi dan banyak statistik yang menyoroti pentingnya mewujudkan persekitaran yang bahagia dan positif untuk pekerja syarikat! Itu adalah contoh laman web berasaskan Wix yang benar-benar layak!

5. Dia Membina Jenama

Dia Membina Jenama

Buat Laman Web secara PERCUMA

SheBuildsBrands.com adalah projek peribadi yang teratur yang penuh dengan bukti sosial dan kandungan pelanggan. Terdapat pautan ke YouTube, Instagram, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Twitter dan juga SoundCloud! Kubi Springer, pemilik laman web mempunyai senarai jenama yang mengagumkan dalam resume, termasuk Nike, Blackberry, L’Oreal Professionnel, Mercedes-Benz Fashion Week dan MOBO Awards, antara lain.

Terdapat banyak perkara untuk diterokai di She Builds Brands ’- pengarang menawarkan banyak maklumat terperinci mengenai apa yang dilakukan oleh Pasukannya. Terdapat blog yang sering dikemas kini, borang pendaftaran buletin, banyak video, dan juga kedai. Melalui laman web, pengunjung boleh membeli mp3 audio, buku dan DVD video yang akan membantu mereka membina jenama mereka.

Laman web ini direka dengan indah, tetapi yang paling menonjol adalah fokus kepada pelanggan dan kandungan berharga. Tahniah kepada Kubi di laman web yang menarik dan berkesan!

6. Jus Gruvi

Jus Gruvi

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jus Gruvi mencipta getaran yang benar-benar unik. Ruang putih adalah kata kunci di sini. Kedudukan produk menghasilkan susun atur yang teratur untuk halaman utama. Yang sangat menarik di sini ialah paparan produk muncul dengan cara semula jadi dan tidak memaksa.

Laman web menunjukkan kepada kita penggunaan ruang putih yang bijak membawa pembaca dari satu elemen ke elemen yang lain. Ini juga memberi penekanan pada kawasan kandungan. Skrin pertama memberi kita pemahaman tentang apa yang dapat kita temui di sini.

7. Studio Knot Perancis

Studio Knot Perancis

Buat Laman Web secara PERCUMA

Studio Knot Perancis adalah contoh bagus bagaimana rupa sumber yang berstruktur dan berfungsi dengan baik. Projek ini tergolong dalam rancangan acara dan penggayaan foto yang terletak di Savannah, Georgia.

Dari pandangan pertama di laman web, laman web ini mengagumkan pengguna dengan reka bentuknya. Laman web ini dibuat dalam suasana yang menenangkan, memberi inspirasi dan ceria dan inilah yang menarik perhatian pengguna, mendorong mereka untuk terus meneroka sumbernya. Penggunaan slaid dan gambar portfolio yang cerdas yang menonjol dari orang ramai kerana kualiti yang tinggi, memberikan reka bentuk laman web ini kelihatan romantis dan menyentuh.

Selain dari reka bentuk yang luar biasa, laman web ini juga mempunyai fungsi, yang ditunjukkan dalam ketersediaan butang media sosial, borang hubungan dalam talian dan maklumat terperinci yang selalu ada..

8. J Media Global

Contoh Laman Web Wix Terbaik

Buat Laman Web secara PERCUMA

J Media Global adalah syarikat pemasaran dan periklanan terkenal yang melayani pasaran Yahudi dan bertujuan menyediakan perkhidmatan yang berkaitan dengan iklan canggih bersama dengan penyelesaian teknologi tinggi. Projek ini kelihatan cukup sederhana namun indah pada pandangan pertama. Anda tidak akan menemui unsur atau pendekatan reka bentuk web canggih di sini dan inilah yang menjadikan laman web ini senang dan senang dilayari.

Perkara pertama yang menarik perhatian pengguna ketika mengakses laman web adalah latar belakang video langit yang mendung biru. Ini memberikan tampilan yang menarik untuk projek ini, sehingga mendorong pengguna untuk terus melihatnya lebih jauh. Laman web menghasilkan kesan yang menyenangkan, menenangkan dan sedikit santai, membantu mengalihkan perhatian dari kerumitan seharian.

Laman web disusun secara logik, dengan semua elemen dan bahagian berada di tempat mereka. Semua maklumat penting terdapat dalam bahagian berikut: Tentang, Pelanggan, Kit Media (terdapat dalam dua bahasa – Inggeris dan Yahudi) dan Hubungi. Yang terakhir ini memberikan maklumat hubungan utama bersama dengan aplikasi Peta Google yang membantu pengguna mencari lokasi fizikal mereka dengan mudah. Bentuk hubungan terbina dalam yang mudah, pada gilirannya, menyumbang kepada interaksi yang lebih berkesan dan selesa dengan pelanggan. Secara keseluruhan, J Media Global adalah contoh laman web yang berpusat di Wix!

9. Niagara Di Tasik

Niagara Di Tasik

Buat Laman Web secara PERCUMA

Niagara Di Tasik menarik perhatian pengguna dari saat pertama anda mengunjunginya – reka bentuknya sangat terang, menghiburkan dan ceria! Ini adalah laman komuniti Niagara-on-the-Lake yang memfokuskan usaha untuk mendorong pengembangan pelancongan di lokasi tersebut. Pereka projek mendakwa bahawa “Niagara on the Lake mempunyai kesan yang unik dan sangat istimewa pada orang-orang” dan itu terasa sejak awal.

Laman web ini mengandungi banyak maklumat yang memberikan fakta lengkap tentang semua bidang kehidupan yang mungkin diminati oleh pelancong. Maklumat ini terdapat dalam bahagian berikut: Tentang, Makan, Menginap, Festival Shaw, Tarikan, Pabrik Anggur, Taman Kanada, Pengalaman, Acara , Budaya, Membeli-belah, Majalah dan juga Live Cam. Semua maklumat disajikan dengan cara yang sesuai dan semula jadi, sementara laman web itu sendiri mempunyai banyak gambar berair cerah, tayangan slaid, galeri foto dan elemen media yang tidak dapat tetapi mendorong melayari laman web lebih lanjut.

Untuk menjadikan kesan kepada pelancong berpotensi lebih kuat, pembangun laman web telah menggabungkan video yang mengagumkan mengenai lokasi dan kelebihan khasnya. Terdapat juga akses ke butang media sosial yang akan mengarahkan anda ke akaun tempat di rangkaian sosial, di mana anda dapat mengikuti kemas kini. Sorotan sebenar projek adalah ketersediaan kamera langsung, kerana anda dapat menonton lokasi dalam mod masa nyata – itu pasti merupakan pengalaman yang menarik!

10. Tukang Cukur Cuts And Bruises

Tukang Cukur Cuts And Bruises

Buat Laman Web secara PERCUMA

Dengan reka bentuk gaya yang sungguh jantan, Pangkas Rambut Potong dan Lebam terbukti menjadi contoh sempurna di sebuah kedai gunting rambut. Menampilkan motif Wild West, nama yang menarik dan skema warna hitam-putih yang berbeza, laman web ini tidak dapat menarik perhatian pengguna dari pandangan pertama.

Tidak perlu melayari laman web untuk mencari maklumat yang diperlukan di sini, walaupun, pilihan ini juga terdapat di laman web. Maklumat Tentang Kami, Kenalan dengan aplikasi Peta Google yang mudah dan bahkan video YouTube menyumbang kepada kemudahan persepsi dan memberikan maklumat maksimum mengenai kedai gunting rambut yang mungkin diminati pengguna.

Yang penting, senarai perkhidmatan dan kosnya juga disediakan di laman utama. Ini adalah faktor penentu bagi banyak pelanggan memilih antara beberapa kedai gunting rambut. Pilihan tempahan dalam talian serta menu drop-down yang memungkinkan untuk memilih tukang gunting rambut pilihan juga terdapat di laman web untuk memastikan pelanggan memastikan bahawa mereka akan diberi perkhidmatan yang diperlukan tepat pada waktunya.

11. Bekerja untuk Kesatuan Kredit

Bekerja untuk Kesatuan Kredit

Buat Laman Web secara PERCUMA

Sebagai tambahan kepada citra resolusi tinggi dan susun atur ‘gaya kad’ moden, the Bekerja untuk Kesatuan Kredit berjaya dalam salah satu perkara terpenting dalam industri mereka – membina kepercayaan. Mari kita lihat tiga sifat yang membantu membina kepercayaan:

 • Reka bentuk berkualiti tinggi. Kita semua secara semula jadi visual, jadi perkara pertama yang kita perhatikan adalah imejan dan keseluruhan penampilan dan nuansa laman web. Work for a Credit Union mempunyai penampilan moden dengan butang hantu, banyak ruang kosong dan gambar berkualiti tinggi.
 • Banyak maklumat. Adalah seni untuk menyampaikan banyak maklumat secara teratur dan mudah dilayari, dan laman web ini berjaya melakukannya. Terdapat halaman Tentang Kami yang luas, banyak maklumat mengenai kesatuan kredit, dan yang lebih penting – maklumat hubungan. Terdapat Peta Google yang disertakan dengan alamat fizikal syarikat, nombor telefon dan borang maklum balas.
 • Maklumat yang dikemas kini. Ini adalah salah satu perkara biasa yang diabaikan oleh pemilik laman web. Dari tarikh hak cipta laman web anda di footer ke blog anda, laman web anda akan kelihatan terkini. Pemilik laman web Work for a Credit Union mengetahui peraturan ini dan kerap mengemas kini blog mereka.

12. Karoline O.F. Pettersen

Karoline O.F. Pettersen

Buat Laman Web secara PERCUMA

Karoline O. F. Pettersen adalah projek yang berpusatkan visual, yang menampilkan reka bentuk yang ringkas, bersih dan memberi inspirasi. Karoline menggunakan gambar latar skrin penuh beresolusi tinggi yang segera memikat penonton. Gaya minimal keseluruhan membantu memusatkan perhatian pada foto pengarang yang dipromosikan oleh laman web ini.

Tetapi berhati-hatilah – Foto dan video HD, yang disematkan di laman web anda, dapat melambatkan pemuatan laman web. Tidak semua pengguna boleh menunggu lama. Dan satu lagi catatan – fon menu harus lebih tebal atau kontras – apabila gambar pertama menatal pada gambar tersebut, hampir mustahil untuk membaca menu dengan betul.

13. Flex R&D

R&D Flex

Buat Laman Web secara PERCUMA

Flex R&D melakukan tugas yang baik untuk memberitahu calon pelanggan apa yang mereka lakukan secara berbeza daripada yang lain dan bagaimana itu akan menguntungkan pelanggan mereka. Di seluruh laman web mereka mempamerkan contoh karya mereka untuk menyokong tuntutan mereka. Apa yang hebat tentang Flex R&Laman web D adalah bahawa mereka berjaya memberikan banyak maklumat kepada pengunjung sambil mengekalkan laman web yang mesra pengguna dan teratur. Mereka melakukannya dengan memanfaatkan sepenuhnya ciri-ciri yang ada pada mereka melalui pembangun laman web Wix HTML5. Sebahagiannya merangkumi blog, slaid laman utama, penyisipan video dan banyak lagi.

Masalah lain dengan menu laman web ini – submenu merangkumi teks utama semasa dibuka. Dan blog harus dikemas kini lebih kerap tetapi tidak setahun sekali.

14. Mewarisi Sekolah Bangsa

Mewarisi Sekolah Bangsa

Buat Laman Web secara PERCUMA

Mewarisi Bangsa adalah sekolah Kristian dengan orientasi agama yang memberikan pengetahuan mendalam tentang Alkitab di kalangan pengikutnya. Ini mengajarkan prinsip-prinsip utama agama, teologi, dan peristiwa dan perbuatan dari Sekolah-sekolah Bangsa itu disajikan dengan beberapa puluhan gambar dan video hebat di halaman Pengalaman INS di laman web mereka.

Ini adalah contoh pembinaan laman web klasik – dengan halaman utama, kenalan dan beberapa maklumat antara kedua halaman tersebut. Keputusan organisasi yang sempurna – semuanya jelas.

15. Monica Pack Pilates

Monica Pack Pilates

Buat Laman Web secara PERCUMA

Monica Pack Pilates dimiliki oleh Monica Pack – jurulatih profesional dan bersertifikat, yang pakar dalam gaya bebas pilates. Dia adalah pengarang dan pembangun pendekatan Kaedah Nova yang menggabungkan gaya Pilates alternatif dan tradisional bersama dengan pengetahuan biomekanik, anatomi manusia, asas pemulihan dll..

Gaya keseluruhan laman web sepenuhnya sesuai dengan bidang pengkhususan Monica. Terdapat banyak maklumat yang dapat anda ketahui mengenai pelatih dan juruterbang secara umum. Tawaran khas untuk pemula yang terdapat di tajuk halaman utama menambah populariti projek dan mendorong tarikan pelanggan. Semasa menatal halaman, anda boleh menempah pelajaran dalam talian, mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan yang ditawarkan Monica dan menonton gambar sebenar yang menunjukkan pendekatan kerjanya. Selain itu, laman web ini mengandungi beberapa halaman yang memfokus pada topik tertentu. Ini termasuk Rumah, Tentang Saya, Tentang Pilates, Kelas, Harga dan Kenalan. Laman web itu sendiri terang dan memberikan kesan positif dari saat pertama anda mengunjunginya!

16. Kuki Corso

Kuki Corso

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kuki Corso menawarkan kuki hiasan yang paling lazat dan kegemaran Amerika yang bukan sahaja enak, tetapi juga menarik, cerah dan selamat untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Mereka dibakar dan dihiasi secara peribadi oleh Tina Corso, yang merupakan pengarang idea dan pemilik perniagaan. Setiap orang, yang mengunjungi laman web, benar-benar terpikat dengan pelbagai jenis kuki dan suasana keseluruhan proses memasak. Itu tidak boleh membiarkan siapa pun acuh tak acuh dan mendesak keinginan segera untuk membuat pesanan.

Laman web menyediakan semua maklumat yang diperlukan mengenai perniagaan dan tukang masak. Semasa melayari sumber, anda akan menemui kisah asas kedai roti, pelbagai jenis kuki yang ditawarkan untuk dijual dan maklumat hubungan. Apa yang penting dan senang bagi pelanggan, produk dibahagikan kepada beberapa kategori untuk memudahkan pencarian. Setiap kuki dilengkapi dengan penerangan terperinci dan foto-foto “berair” yang terang yang langsung menarik perhatian pengguna.

Tina juga menganggap sangat penting untuk menyediakan senarai ramuan setiap kuki untuk memastikan pendekatan “keselamatan pertama”. Ini dihargai oleh pelanggan tetap dan baru. Laman web kelihatan ceria, terang dan menyenangkan untuk dilayari. Ia pasti membangkitkan keinginan untuk membeli dan merasakan kuki sempurna ini! Bagus!

17. Ejen Bzz

Ejen Bzz

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ejen Bzz adalah komuniti pengguna dalam talian antarabangsa, yang dengan senang hati berkongsi ulasan dan pengalaman peribadi mereka mengenai perkhidmatan dan produk paling popular yang telah mereka uji. Ini adalah sumber maklumat yang berguna bagi pelanggan tersebut, yang hanya akan membeli produk tertentu dan ingin mengetahui pendapat pelanggan lain mengenai mereka.

Laman web kelihatan cukup mudah dan senang pada pandangan pertama. Apabila anda sampai ke laman utama, anda akan diberi arahan ringkas tetapi terperinci mengenai cara menyertai komuniti. Terdapat butang “Gabung” di sini yang boleh anda aktifkan untuk meneruskan proses semakan produk. Terdapat juga komen pengguna, yang telah memberikan ulasan mereka dan kini berkongsi niat dan tujuan yang ingin dicapai. Sekiranya terdapat apa-apa yang anda tidak faham mengenai proses berinteraksi dengan komuniti, Soalan Lazim ada juga di sini. Selain itu, anda boleh menggunakan kenalan yang disediakan di bahagian yang sesuai untuk menghubungi pasukan laman web dan mengikuti garis panduan dan cadangan mereka. Contoh baik laman web berasaskan Wix untuk penggunaan seharian!

18. OCD Dalam Talian

OCD Dalam Talian

Buat Laman Web secara PERCUMA

OCD Dalam Talian adalah sumber yang sepenuhnya fokus pada penyebab OCD dan pilihan rawatan yang berkesan. Setiap orang yang berminat dengan topik ini akan menemui banyak maklumat berguna di sini. Begitu juga, setiap orang, yang berharap dapat menyingkirkan penyakit ini, mempunyai peluang besar untuk menghubungi Dr. Steven Phillipson, pemilik laman web dan psikologi klinikal berlesen secara peribadi. Dia akan memberikan pilihan rawatan yang paling berkesan yang dapat membantu pesakitnya melupakan gangguan dan terus menjalani kehidupan yang sihat dan bahagia.

Laman web kelihatan cukup senang dan senang dilayari untuk semua orang. Ini memastikan navigasi yang mudah dan intuitif – masuk ke laman utama untuk mendapatkan bahagian dan maklumat yang anda minati. Ini termasuk halaman OCD 101, Pendidikan, Kisah Kejayaan dan pilihan Rawatan (terapi individu, kumpulan, pasangan serta terapi intensif dan panggilan Skype / telefon). Semua kenalan boleh didapati di header dan footer laman web untuk dijangkau oleh semua orang yang mencari bantuan psikologi profesional.

Reka bentuk laman web keseluruhan dilengkapkan dengan warna biru dan putih terang yang menyenangkan dan menarik serta kombinasinya. Ini menghasilkan kesan yang menenangkan dan menenangkan, membantu pengguna tetap fokus pada keperluan dan maklumat sebenar yang mereka cari.

19. Kelab Malam Copacabana

Kelab Malam Copacabana

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kelab Malam Copacabana adalah kelab malam paling legendaris, popular dan kosmopolitan yang terletak di New York. Di sinilah anda dapat memanfaatkan untuk bersantai dan menikmati pertunjukan yang menakjubkan dan acara khas yang sangat popular dengan pengguna. Luangkan masa anda untuk melayari laman web dan mengetahui iklan dan poster yang ada.

Semua rancangan (semasa dan akan datang) dan acara dapat dilihat secara langsung di laman utama. Anda juga boleh melihat senarai tetamu, syarat kod berpakaian untuk setiap majlis dan juga membeli tiket ke pertunjukan yang ingin anda lawati. Bahagian laman web khas dibuat secara berasingan untuk pengguna tersebut, yang berminat dengan Pakej VIP, Kelab Malam itu sendiri, tawaran Katering dan cadangan khas. Untuk semua orang, yang ingin bersenang-senang membaca entri yang menghiburkan dan bermaklumat, laman web ini menawarkan akses ke bahagian Blog, yang selalu dikemas kini dengan artikel baru.

Reka bentuk laman web tidak begitu rumit kerana semua kandungan disajikan dengan latar putih salji agar dapat dilihat dengan jelas oleh setiap pengguna. Gambar yang terang dan berwarna serta latar belakang video interaktif mewujudkan suasana “kelab malam” atau “kasino”. Terdapat juga kenalan terperinci yang terdapat di footer laman web untuk interaksi cepat dan mudah dengan pengurus kelab malam – anda boleh menggunakan alamat yang disertakan dengan widget Peta Google yang berguna atau mengisi borang hubungan untuk mendapatkan maklum balas.

20. Penyelidikan Baltimore

Penyelidikan Baltimore

Buat Laman Web secara PERCUMA

Penyelidikan Baltimore adalah penyedia penyelidikan pemasaran dan pandangan yang digunakan untuk membantu syarikat menggunakan penyelesaian yang munasabah berdasarkan analisis pasaran mendalam. Syarikat itu berhasrat untuk menyasarkan khalayak yang berbeza, mendorong mereka untuk mengunjungi laman web mereka, yang kelihatan dipercayai dan boleh dipercayai. Ia melihat misinya adalah membantu syarikat berkembang melalui pemahaman yang lebih baik mengenai kehendak pelanggan mereka.

Maklumat umum yang paling penting mengenai syarikat, objektif, pendekatan, perkhidmatan tetamu dan masalah lain yang berkaitan disediakan secara langsung di laman utama. Ini menarik perhatian pengguna kerana adanya gambar skrin penuh dan gabungan warna yang harmoni. Semasa anda menatal halaman laman web, anda akan mendapat maklumat yang lebih terperinci. Ia boleh didapati di beberapa bahagian laman web, seperti Laman Utama, Panelis, Perkhidmatan Tetamu, Studio, Tentang Kami dan Hubungi.

Kerana navigasi laman web dan menu pop timbul yang mudah, cukup mudah untuk mencari maklumat yang diperlukan mengenai syarikat dan perkhidmatan yang ditawarkannya. Ini adalah ciri utama yang menjadikan projek ini sebagai contoh yang paling dipercayai dari laman web perniagaan profesional yang dilancarkan dengan Wix.

Pokoknya

Melancarkan laman web dengan Wix jauh lebih sederhana daripada yang anda fikirkan. Pembangun laman web pada mulanya melihat misinya membantu bukan teknisi tanpa latar belakang pengkodan dan kemudian dengan mudah menguruskan projek berkualiti untuk kegunaan peribadi atau perniagaan. Platform ini menawarkan pelbagai alat dan ciri penyesuaian reka bentuk yang menyumbang kepada pembangunan laman web tanpa gangguan dan lancar.

Oleh kerana alat Wix ADI yang terintegrasi, enjin blog dan eCommerce yang maju serta ratusan templat siap mudah alih, bahkan seorang pemula dapat menjalankan laman web profesional tanpa melaburkan satu dolar ke dalamnya. Ingin mencuba sekarang? Kemudian teruskan mendaftar dengan pembina laman web dan mulakan kerja pertama projek anda!

Buat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map