Contoh Laman Web Yola Terbaik

Contoh Laman Web Yola


Yola – adalah salah satu wakil tertua dari reka bentuk laman web, yang telah berada di pasaran sejak 2007. Sistem ini telah banyak berubah selama bertahun-tahun ini, menawarkan pelbagai ciri dan alat reka bentuk web canggih yang memungkinkan untuk melancarkan pelbagai jenis laman web. Pembina laman web berfungsi dengan baik untuk pemula dan profesional reka bentuk web, yang boleh menemui pelbagai pilihan di sini. Platform ini terkenal dengan enjin eCommerce, banyak templat responsif berkualiti dan pilihan penyuntingan kod yang luas yang membolehkan membuat laman web yang kaya dengan ciri-ciri unik.

Tidak diragukan lagi, Yola banyak yang ditawarkan, tetapi adakah ini cukup untuk pereka web kontemporari dengan syarat yang unggul? Adakah sistem ini sesuai dengan trend reka bentuk web moden dan boleh menjadi penyelesaian yang baik untuk membina portfolio, halaman arahan, kedai dalam talian dan jenis projek lain? Untuk menjawab soalan-soalan ini, kami telah mengumpulkan dan mengkaji beberapa contoh laman web Yola yang paling hebat.

Lihat sekarang untuk mengetahui apa sebenarnya yang anda harapkan dari perkhidmatan tersebut dan ciri apa yang mungkin menyumbang kepada kualiti dan fungsi laman web anda.

1. BrantWorks

BrantWorks

Buat Laman Web secara PERCUMA

BrantWorks menawarkan maklumat eksplisit mengenai model kerangka dinosaurus yang digunakan oleh pengarang laman web – Brant Bassam – untuk menyempurnakan kerangka yang lengkap untuk memberi mereka penampilan yang asli. Prosesnya merangkumi perincian tulang individu dan mengemas kini rangka berkenaan dengan maklumat yang baru diperoleh.

Salah satu misi laman web utama adalah untuk membantu pengarang mencari model dinosaur yang tidak pernah dia miliki sebelumnya. Pada masa yang sama, projek ini menyajikan model-model yang sudah dimiliki dan ingin dipersembahkan oleh Brant kepada orang-orang yang berpikiran sama. Laman web ini mengandungi beberapa bahagian berkenaan dengan jenis model yang ditawarkan. Ini termasuk Rumah, Kerangka, Tengkorak, Pembuat Skel dan Lain-lain. Setiap bahagian dilengkapi dengan banyak model yang ingin ditawarkan oleh pengarang kepada orang ramai serta keterangan terperinci, spesifikasi dan fakta lain yang berkaitan. Terdapat juga banyak gambar dan lakaran kerangka di sini yang memungkinkan pengguna lain membayangkan cara penampilan model.

Untuk berhubung dengan pemilik laman web, silakan kunjungi bahagian Kenalan, di mana anda dapat membaca maklumat mengenai Brant, pekerjaan dan maklumat hubungannya.

2. Kondominium The Ravine

Kondominium The Ravine

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kondominium The Ravine adalah laman web komuniti terancang yang berpusat di Toronto yang direka dan dibina oleh Urban Capital Property Group & Perkembangan ALIT. Ini adalah tempat di mana setiap pelanggan yang berminat dengan tawaran harta tanah ini dapat mengetahui lebih lanjut mengenai kompleks, tahap pembinaannya, ciri khas dan nuansa penting lain. Laman web memberikan maklumat yang diperlukan semuanya di satu tempat. Tatal ke laman utama untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Jurang dan bahkan menonton video mengenai tempat itu. Ini tidak dapat menyumbang kepada prestasi dan reka bentuk laman web.

Laman web mengandungi tiga halaman, iaitu Halaman Utama, Ciri dan Kemudahan dan Pendaftaran VIP. Setiap halaman mempunyai gambar berkualiti tinggi dan teks maklumat yang berkesan menonjol dari foto berskala besar tempat yang ditetapkan sebagai latar belakang. Anda juga boleh mengakses bahagian Peta Google, Soalan Lazim serta borang pendaftaran untuk menerima harga, denah lantai, brosur apabila tersedia. Contoh hebat laman web harta tanah yang berinformasi dan kaya dengan ciri!

3. Khazanah Muzik Negara

Khazanah Muzik Negara

Buat Laman Web secara PERCUMA

Khazanah Muzik Negara adalah destinasi terbaik untuk semua peminat muzik, yang mencari CD penyanyi dan kumpulan kegemaran mereka. Ini adalah kedai dalam talian muzik, yang menyajikan koleksi CD yang meliputi selera dan pilihan muzik yang serba boleh. Perkara pertama yang anda perhatikan ketika mengakses halaman utama adalah bahagian tajuk yang diketengahkan, yang boleh diklik dan terang. Judulnya disertakan dengan harga dan anda dapat melihat senarai lagu yang setiap CD mengandungi dengan mengklik pada sampulnya.

Reka bentuk laman web agak mudah dan ketat. Sampul CD dipaparkan dengan latar putih dan anda dapat menyusun produk kegemaran anda dengan menggunakan pilihan penapis carian. Untuk mengetahui lebih banyak maklumat mengenai Treasures Muzik Country Music Music, pilih kategori yang diperlukan dari menu drop-down. Adakah anda bersedia membuat pesanan? Cukup seret produk yang anda minati terus ke troli beli-belah yang terdapat di sudut kanan bawah laman utama, daftar untuk akaun kedai web dan buat pesanan. Itu memang cepat, mudah, menyeronokkan dan tanpa gangguan!

4. Keretapi 24 Jam

Keretapi 24 Jam

Buat Laman Web secara PERCUMA

Untuk semua penumpang yang mencari teksi di London, Keretapi 24 Jam bersedia menawarkan perkhidmatan berkualiti tinggi pada bila-bila masa sepanjang hari. Sebagai Syarikat Penyewaan Swasta, Minicab dan Chauffeur utama, mereka melayani London dan sekitarnya untuk menyediakan pelanggan mereka dengan minicab yang boleh dipercayai, selamat dan disesuaikan tepat pada masanya. Perkhidmatan ini juga memungkinkan untuk mempermudah proses membuat tempahan teksi dengan melayari laman web syarikat dan membaca maklumat yang ada di sana.

Laman web ini cukup mudah namun bermaklumat – lihat bahagiannya untuk mendapatkan maklumat yang anda minati. Terdapat beberapa bahagian di sini berdasarkan jenis perkhidmatan yang ditawarkan. Ini termasuk Rumah, Teksi Dekat Saya, Minicab Tempatan, Pemandu PCO, Minicabs, Teksi Lapangan Terbang dll. Sekiranya anda memerlukan maklumat berkaitan teksi yang lebih terperinci, anda boleh sampai ke bahagian Blog untuk membaca artikel yang terdapat di dalamnya..

Perhatian khusus diberikan kepada bahagian Hubungi Kami, yang memberikan kenalan terperinci syarikat untuk membantu pelanggan mencarinya dengan mudah. Ini termasuk beberapa nombor telefon, alamat dengan widget Peta Google yang terintegrasi dan borang dalam talian untuk membolehkan anda meninggalkan mesej kepada pengurus syarikat dan menghubungi mereka apabila diperlukan. Ini adalah contoh laman web yang baik yang dibina dengan Yola!

5. Ketagihan Manik

Ketagihan Manik

Buat Laman Web secara PERCUMA

Ketagihan Manik adalah kedai web yang menawarkan banyak alat dan barang khas yang diperlukan untuk membuat aksesori dari manik. Di sinilah setiap orang, yang mempunyai hobi ini, dapat mencari dan membeli barang-barang tersebut, yang diperlukan untuk membuat hadiah yang unik.

Pelbagai jenis produk yang ditawarkan untuk dijual di Bead Addiction benar-benar serba boleh dan mengagumkan – lihat sahaja rangkaian produk yang ditawarkan dan tambahkan produk yang sebenarnya anda perlukan ke keranjang belanja untuk membuat pesanan lebih lanjut. Kategori produk utama termasuk Laci Manik, Manik, Buku, Tombol, Rantai, Kraf, Penutup, Kristal, Batu Permata, Kit, Kulit, Kalung & Rantai, Loket, Jarum, Corak, Kawat dan banyak lagi. Hampir setiap kategori mempunyai satu atau lebih subkategori untuk mempermudah pemilihan item yang ditawarkan untuk dijual.

Reka bentuk laman web itu sendiri cukup jelas pada pandangan pertama, tetapi juga intuitif dan senang dilayari pada masa yang sama. Selain dari pelbagai jenis produk, ada kemungkinan untuk melihat kelas master manik untuk meningkatkan kemahiran anda dan mendapatkan idea baru. Itulah salah satu sorotan yang pasti akan dihargai oleh peminat.

6. Dianggap

Contoh Laman Web Yola Terbaik

Buat Laman Web secara PERCUMA

Dianggap adalah destinasi sehenti bagi pengguna yang mencari pakar harta tanah antarabangsa yang berkelayakan. Syarikat ini telah beroperasi sejak tahun 2003, menawarkan perkhidmatan berkaitan niche profesional berkualiti tinggi.

Laman web syarikat tidak besar – anda tidak akan menemui banyak laman web di sini. Tepatnya, hanya ada tiga halaman, yang memberikan maklumat terperinci mengenai keseluruhan rangkaian perkhidmatan yang disediakan dan maklumat umum yang akan dicari oleh kebanyakan bakal pelanggan di sini. Navigasi laman web juga mudah dan intuitif. Semua bahagian dapat dicapai dan tidak perlu menjadi pengguna yang mahir untuk mencari maklumat berkaitan harta tanah yang diperlukan.

Mengenai reka bentuk laman web, agak suram. Warna latar keseluruhannya berwarna hitam, walaupun warna teks dan fon berwarna putih. Ini menjadikannya jelas menonjol dari orang ramai, menarik perhatian pengguna kepada mesej utama projek. Ini juga meningkatkan kepantasan melayari laman web dan menyumbang kepada kemudahan pencarian.

7. Trinity Apalachicola

Trinity Apalachicola

Buat Laman Web secara PERCUMA

Trinity Apalachicola adalah projek Gereja Episcopal Trinity, yang memberikan maklumat terperinci mengenai tempat, tradisi, sejarah, peristiwa, dan fakta penting masyarakat lain. Halaman utama laman web ini menarik perhatian pengguna dengan foto skrin penuh gereja, logo yang dipaparkan di sudut kiri atas dan menu yang terdapat di bar kiri. Keputusan untuk meletakkan menu di bahagian laman web ini cukup masuk akal kerana tidak mengalihkan perhatian pengunjung laman web namun memberikan akses kepada maklumat berkaitan gereja yang paling penting.

Semasa melayari menu, anda akan mengetahui maklumat utama mengenai gereja, sejarah perkembangannya, sesi pemujaan dan jadualnya, kehidupan paroki, fakta masyarakat, berita dan acara. Terdapat banyak foto berkualiti yang menunjukkan kehidupan masyarakat yang mewujudkan suasana istimewa dan membangkitkan keinginan untuk mengetahui lebih lanjut mengenai gereja. Untuk menghubungi perwakilan gereja, anda boleh mengisi borang yang tersedia di bahagian Hubungi Kami. Ini juga merupakan tempat, di mana anda dapat menjelajahi jam buka, waktu perkhidmatan gereja dan data hubungan terperinci. Selesai dengan warna terang, laman web menghasilkan kesan yang menyenangkan, selesa dan menenangkan.

8. Tiffany Dissette

Tiffany Dissette

Buat Laman Web secara PERCUMA

Tiffany Dissette adalah laman web yang dimiliki dan diuruskan oleh Tiffany Dissette – seorang penyanyi, yang menjalankan satu-satunya misi – untuk menyedarkan pengguna tentang kehidupan kreatif, biografi, kehidupan dan pencapaian kerjayanya. Apabila anda sampai ke laman utama laman web, anda mungkin agak terkesan dengan kesederhanaannya yang luar biasa – foto dan biografi pendek Tiffany adalah satu-satunya perkara yang anda dapati di sini. Semua maklumat di seluruh laman web disajikan dengan latar belakang putih dan kelihatan cukup jelas.

Semasa anda memutuskan untuk meneroka bahagian menu lain, anda akan menemui lebih banyak maklumat mengenai penyanyi itu. Apa yang anda akan dapati di sini adalah beberapa gambar kepala, video dari konsert Tiffany, rakaman vokal dan maklumat hubungan. Itu sahaja. Laman webnya kelihatan cukup jelas dan terasa seperti ada yang hilang di sini.

9. Pasar Tol Kereta Api

Pasar Tol Kereta Api

Buat Laman Web secara PERCUMA

Pasar Tol Kereta Api adalah Pasar Penanam yang dianjurkan oleh masyarakat, yang ditubuhkan pada tahun 2014 dan kini beroperasi pada hari Ahad di Albuquerque. Penduduk tempatan dan tetamu dari luar negara dapat bersantai di sini, menikmati makanan, muzik, seni dan perkara-perkara lain yang menyumbang kepada suasana meriah di tempat ini.

Laman web kelihatan mesra, terang dan menarik. Ini membangkitkan keinginan untuk terus menjelajah sumber daya, yang melihat misinya dalam meraikan budaya, masakan dan seni Negara Mexico. Reka bentuk projek ini sangat mengagumkan, menggabungkan palet warna, fon, gaya dan elemen lain yang boleh menyumbang kepada kesan keseluruhan laman web terhadap pengguna.

Selain itu, laman web menyampaikan maklumat eksplisit mengenai Pasar, waktu bekerja, berita dan kemas kini, vendor dan peserta serta maklumat lain yang mungkin diminati pengguna. Apa yang penting, laman web ini menyediakan bahagian Cari Kami yang terperinci, yang disertakan dengan widget Peta Google bersepadu, alamat, maklumat khas mengenai kenderaan dan haiwan peliharaan yang dibenarkan, maklumat tempat letak kenderaan dan maklum balas pelanggan. Ciri-ciri ini menjadikan projek ini sumber yang tepat untuk mendapatkan maklumat mengenai majlis dan perinciannya.

10. Teres 12 Pitt

Teres 12 Pitt

Buat Laman Web secara PERCUMA

Teres 12 Pitt memungkinkan untuk mencari dan memilih pejabat untuk menyewa bilik mesyuarat untuk disewa untuk sebarang majlis yang akan datang. Laman webnya cukup mudah namun mengandungi semua maklumat yang diperlukan di satu tempat.

Apabila anda sampai ke laman web, anda akan dapat melihat maklumat terperinci mengenai perkhidmatan dan pejabat yang ditawarkannya untuk disewa. Terdapat juga fakta mengenai lokasi tempat tersebut, kenderaan yang boleh digunakan untuk sampai ke sana, kemudahan yang ditawarkan dan juga kos sewa. Selain itu, terdapat banyak gambar pejabat-pejabat ini di sini yang akan memberikan gambaran tentang apa sebenarnya yang diharapkan oleh seseorang. Sekiranya anda berpuas hati dengan maklumat ini, anda boleh menghubungi bahagian Hubungi Kami lebih lanjut dan mengisi borang dalam talian yang tersedia di sana untuk menghubungi perkhidmatan dan membincangkan butirannya.

Apa yang penting, semua pejabat yang dipaparkan di laman web tersedia untuk disewa, sementara daftarnya dikemas kini secara berkala untuk memberi pengguna maklumat terkini.

11. Mekanisme Reka Bentuk

Mekanisme Reka Bentuk

Buat Laman Web secara PERCUMA

Mekanisme Reka Bentuk terlibat dalam produksi dan penerbitan permainan permainan rol Mythras, yang disokong oleh pelbagai pengembaraan dan makanan tambahan. Ini termasuk pelbagai alat dan elemen reka bentuk, mulai dari Pedang & Sihir dan hingga Fiksyen Sains dan Seram Fantasi Bandar. Syarikat ini diciptakan oleh Lawrence Whitaker dan Pete Nash dan ia telah mendapat populariti dengan peminat permainan di seluruh dunia.

Seluruh reka bentuk laman web sepenuhnya sesuai dengan misi dan fokusnya. Laman web terdapat banyak gambar berkualiti tinggi yang berkaitan dengan permainan, yang sesuai dengan tema permainan ini atau permainan itu. Terdapat banyak laman web yang tersedia di sini untuk membolehkan pemain menjangkau bahagian dan topik yang mereka minati. Ini termasuk Berita, Pengembaraan, Fantasi Klasik, Lembaran Karakter, Muat turun, Stor, Rakan Kongsi, Tentang Kami dan banyak lagi.

Terdapat juga bahagian Forum yang berasingan di sini, akses yang membolehkan anda berkomunikasi dengan peminat permainan lain, melayari cawangan yang berkaitan dengan niche dan terus berhubung dengan pengguna lain, yang berkongsi minat untuk permainan. Contoh khusus laman web permainan yang dikuasakan oleh Yola!

12. B.A. Perancangan

B.A. Perancangan

Buat Laman Web secara PERCUMA

B.A. Perancangan adalah syarikat yang menyediakan perkhidmatan perancangan bandar untuk membantu pelanggan mereka mencari penyelesaian pembangunan projek terbaik. Ini adalah perundingan perancangan profesional yang merangkumi perancangan strategik, pengurusan projek dan juga perancangan berkanun. Syarikat ini mempunyai kepakaran selama bertahun-tahun dalam pilihan penggunaan tanah dan disiplin pembangunan, iaitu aplikasi komersial, perindustrian, perumahan dan campuran. Pengetahuan dan kecekapan khusus ini membantu syarikat berkembang, mendapat perhatian khalayak sasaran.

Apa sahaja maklumat mengenai agensi yang anda perlukan, anda pasti akan mendapatkannya di laman web. Projek ini hanya mengandungi dua halaman – Rumah dan Kenalan, tetapi ini lebih dari cukup untuk memberikan pelbagai maklumat semasa dan bakal pelanggan mungkin memerlukan. Semasa menatal halaman, anda akan menemui maklumat Tentang Kami, tinjauan Perkhidmatan, spesifikasi pendekatan dan maklumat lain yang berkaitan.

Sebaik sahaja anda memutuskan untuk menghubungi pengurus syarikat, anda boleh menghubungi halaman Hubungi Kami untuk melihat maklumat hubungan terperinci, termasuk alamat, nombor telefon, e-mel dan borang dalam talian untuk mendapatkan maklum balas peribadi dari syarikat. Widget Peta Google yang disatukan akan membantu anda mencari lokasi agensi yang tepat bersama dengan petunjuk bagaimana menuju ke sana.

13. Kali Kedua Sekitar

Kali Kedua Sekitar

Buat Laman Web secara PERCUMA

Kali Kedua Sekitar adalah sebuah kedai perabot eksklusif yang dikendalikan oleh keluarga, yang mempunyai perbezaan yang terkenal dari kedai-kedai seperti itu. Dengan pengalaman lebih dari 30 tahun, kedai ini telah menjalin reputasi baik sebagai penyedia perabot terpakai yang berkualiti dan berpatutan.

Laman web kedai tidak cukup lengkap, tetapi kandungannya cukup untuk memberi tahu pengguna mengenai kemas kini kedai baru, tawaran baru dan bonus / potongan istimewa. Reka bentuk laman web juga tidak menarik. Sebaliknya, ia cukup jelas dan tidak menawarkan unsur-unsur yang rumit. Apa yang anda dapat lihat di sini adalah maklumat kedai umum dan galeri gambar yang mengandungi banyak gambar perabot yang ditawarkan untuk dijual. Galeri ini dikemas kini secara berkala untuk memberikan hanya tawaran yang ada dalam stok.

Apa yang anda juga harus ketahui adalah bahawa pilihan produk yang terdapat dalam gambar tidak terhad kepada kandungannya. Kedai mempunyai pilihan yang jauh lebih luas. Untuk mengetahui produk yang ada, teruskan ke laman rangkaian sosial kedai atau halaman Hubungi Kami. Yang terakhir ini mengandungi senarai kenalan terperinci, akses MAPS Google yang mudah dan borang dalam talian bersepadu untuk pemesejan cepat dan cekap.

14. 14Stars UK LTD.

14Stars UK LTD.

Buat Laman Web secara PERCUMA

14Stars UK LTD. adalah Perbadanan Perkhidmatan Maya yang memberi tumpuan kepada penyediaan perkhidmatan sumber rumah mewah dengan kerjasama Arise Virtual Solutions. Perkhidmatan yang berpusat di UK menawarkan peluang hebat untuk bekerja dari jauh, menyusun jadual anda sendiri dan menyediakan perkhidmatan yang anda mahukan. Syarikat ini memungkinkan untuk menghubungkan kontraktor bebas dengan rakan kongsi dari pelbagai bidang, termasuk harta tanah, runcit, kenderaan, perjalanan dan lain-lain.

Untuk mendapatkan akses ke senarai perkhidmatan dan tawaran istimewa yang diberikan oleh syarikat, anda harus mula-mula mengunjungi laman utama laman web. Di sinilah anda dapat memilih halaman yang diperlukan, iaitu Homesourcing, Peluang Semasa, FAQ dan lain-lain. Untuk melamar pilihan yang dipilih, teruskan ke bahagian yang sesuai, di mana anda dapat mengisi borang permohonan berasaskan web. Ada masalah atau ingin berhubung dengan pasukan? Kemudian cepat-cepat sampai ke bahagian Hubungi Kami, memberikan kenalan terperinci syarikat. Ini adalah ciri utama yang menjadikan laman web yang berpusat di Yola ini menjadi pilihan yang baik untuk profesional industri.

15. Villa Heliconia

Villa Heliconia

Buat Laman Web secara PERCUMA

Villa Heliconia adalah destinasi terunggul untuk pelancong, mencari rehat terbaik di pulau Bali. Tempat ini menyediakan peluang berehat mewah, pemandangan indah, kemudahan moden dan pelbagai perkhidmatan yang disesuaikan dengan semua keperluan khas pelancong.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai vila, anda mesti melayari laman web, di mana anda akan menemui maklumat yang paling jelas dan terperinci mengenai tempat tersebut. Projek ini hanya terdiri daripada dua halaman, tetapi ini cukup untuk membantu pengguna mengetahui semua perkara yang ingin mereka ketahui mengenai vila ini. Apabila anda sampai ke laman utama, perkara pertama yang akan anda temui ialah persembahan video tempat tersebut. Ia pasti akan menarik perhatian anda dengan nilai maklumatnya. Terdapat juga pautan Tripadvisor di sini yang akan mengarahkan anda ke laman web di mana anda dapat membuat tempahan atau menentukan nuansa yang diperlukan.

Semasa anda terus melayari laman web, anda akan ditawarkan lebih banyak maklumat mengenai vila itu sendiri, senarai kemudahan dan perkhidmatan yang ditawarkan kepada pelancong, lokasi tepat dan fakta berguna lainnya. Laman web itu sendiri kelihatan agak mudah, tetapi boleh menjadi sumber maklumat yang baik bagi pelancong yang berminat dengan penyelesaian ini.

Pokoknya

Sekiranya anda memerlukan laman web berstruktur logik yang sederhana tanpa sebarang ciri canggih, maka Yola berfungsi dengan baik untuk tujuan ini. Menjadi jelas bahawa sistem ini ditujukan untuk kebutuhan pemula, sementara set fiturnya mungkin tidak cukup untuk memenuhi persyaratan profesional reka bentuk web. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak fungsi dari laman web anda, anda harus mempertimbangkan pembangun laman web terkemuka seperti Wix, uKit, Ruang Squarespace atau Weebly.

Dengan koleksi templat responsif, pilihan penyuntingan kod CSS, ketersediaan widget dan tambahan, pilihan integrasi media sosial, alat forum dan eCommerce, Yola layak mendapat permintaan dari pengguna, yang tidak ingin membuang masa mereka bertarung dengan alat yang lebih rumit. Oleh itu, jika anda baik dengan kekurangan fungsi, anda boleh menggunakan Yola sebagai alat membina laman web untuk memulakan projek anda seterusnya!

СBuat laman web secara percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map