Contoh Portfolio Wix Terbaik

Contoh Portfolio Wix


Wix telah membezakan dirinya sebagai pembangun laman web all-in-one yang biasa membuat projek profesional dan lengkap. Portofolio tidak terkecuali. Platform ini banyak ditawarkan kepada pengguna, yang berniat untuk mempersembahkan projek mereka kepada khalayak sasaran dan untuk mempamerkan karya seni mereka. Ia berfungsi dengan baik untuk pengembangan projek untuk artis, jurugambar, model dan wakil profesion kreatif lain.

Pembangun laman web menyediakan pilihan templat portfolio yang luas, alat penyesuaian reka bentuk mewah, beberapa pilihan penyuntingan serta alat pemasaran dan promosi untuk menjadikannya menonjol dari orang ramai. Portofolio yang dibina dengan Wix kelihatan dipercayai dan sarat dengan ciri, yang pasti menarik perhatian bakal pelanggan.

Kami memilih beberapa contoh portfolio berasaskan Wix untuk anda melihat bagaimana rupa laman web DIY sebenar. Menjadi inspirasi dan memberi inspirasi kepada orang lain!

1. Seni Vitanovsky

Seni Vitanovsky

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Seni Vitanovsky adalah portfolio Wix Tomas Vitanovsky yang sangat luar biasa dan asli – pengukir, yang mencipta karya seni yang unik daripada bahagian enjin motosikal, rantai dan peralatan lain yang tidak berguna. Karya-karyanya sangat mengagumkan kerana menggabungkan minat penulis untuk kehidupan dan seni “moto”. Cukup sampai ke bahagian Patung untuk melihatnya dan pastikan mereka benar-benar luar biasa!

Adakah anda ingin mengetahui bagaimana karya-karya hebat ini dibuat? Maka maklumat yang terdapat di bahagian menu How It Born dilahirkan pasti menarik minat anda! Reka bentuk laman web dicapai dalam palet warna hitam-putih dengan gambar beresolusi tinggi yang berdiri di latar belakang. Laman web ini mendapat perhatian semua orang, yang berminat dengan idea kreatif yang unik!

2. Blake McFarland

Blake McFarland

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Blake McFarland adalah portfolio Blake McFarland, yang benar-benar menguasai kerjanya. Bakatnya untuk menggabungkan perkara-perkara yang kelihatan tidak serasi tidak hanya dapat menarik perhatian semua orang, yang bernasib baik untuk melihat koleksi penulisnya. Blake terutamanya menggunakan tayar getah kitar semula untuk membuat patung haiwan / manusia yang hidup, tetapi dia juga membuat lukisan yang indah.

Semua karya penulis disajikan dalam bahagian laman web yang sesuai dan juga dalam kategori Dijual. Contoh portfolio terbaik dan video proses pembuatan patung boleh didapati di laman utama, memicu minat pengguna dan mendorong keinginan untuk melayari laman web.

3. Fotografi Ross Long

Fotografi Ross Long

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Fotografi Ross Long adalah portfolio jurugambar yang berpusat di Sydney, yang memfokuskan pada fotografi landskap, pengembaraan dan gaya hidup. Laman web ini memaparkan galeri karya dan cetakan terbaiknya yang ditawarkan untuk dijual. Kualiti dan profesionalisme karya ini mengagumkan semua orang, yang melihatnya. Untuk membuat kesan yang lebih baik dan menonjolkan ketepuan warna setiap gambar, foto diterbitkan dengan latar belakang laman web putih.

Foto bersaiz penuh yang terbaik merangkumi struktur halaman utama, mengalu-alukan pengunjung untuk melihat galeri. Terdapat juga video di sini, yang mengungkapkan keindahan lokasi tempat Ross tinggal. Akses akaun rangkaian sosial dan maklumat hubungan tersedia di laman web juga untuk memberikan maklumat yang paling terperinci mengenai pengarangnya.

4. Fotografi Mark McNeill

Fotografi Mark McNeill

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Fotografi Mark McNeill adalah portfolio Mark McNeill yang mengagumkan dan berinformasi – seorang jurugambar landskap berbakat, yang tinggal di United Kingdom. Laman web mempunyai semua perkara yang perlu dijumpai oleh pengguna mengenai jurugambar dan kreativiti. Slaid gambar bersaiz penuh yang menarik yang menggambarkan foto pengarang yang paling luar biasa, blog yang disambungkan ke portfolio, bahagian Art Shop dan Printed Signed, di mana seseorang dapat membeli gambar, menyumbang kepada fungsi dan nilai maklumat laman web.

Peminat dan pelanggan Mark juga berpeluang untuk mendaftar ke saluran YouTube peribadinya tanpa meninggalkan laman web. Ciri Live Chat yang dikuasakan oleh Wix Management Solutions memungkinkan untuk berinteraksi dengan jurugambar dan menentukan maklumat yang anda minati.

5. Jagung Lexi

Jagung Lexi

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Di antara menguruskan pasukan kreatif, menyusun pelbagai kempen dan menulis skrip, Lexi Corn menemui masa untuk mencipta kecantikan ini Jagung Lexi portfolio. Contoh hebat portfolio yang direka dengan baik yang menunjukkan sebilangan projek yang sedang diusahakannya. Mudah tapi berkesan.

Laman web pada mulanya menarik perhatian pengguna dengan gabungan warna yang terang dan agak tidak dijangka. Laman web ini kelihatan cukup sederhana pada pandangan pertama, tetapi ia melibatkan sebilangan elemen reka bentuk yang memusatkan perhatian pengunjung pada pesanan pengarang. Portofolio itu sendiri juga menonjol di khalayak ramai kerana persembahan video, gambar dan penerangan terperinci mengenai setiap karya.

Bagi mereka, yang berminat dengan portfolio dan ingin menghubungi pemilik laman web, bahagian “Hubungi” tersedia di laman utama. Terdapat juga peluang untuk memuat turun resume pengarang sekiranya diperlukan. Ini pasti merupakan faedah penting bagi majikan yang mencari orang yang mahir dan kreatif.

6. Patrick Thomas Parnell

Patrick Thomas Parnell

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Patrick Thomas Parnell adalah projek ilustrasi milik Patrick Thomas Parnell yang berpusat di Sarasota, FL. Portfolio yang memberi inspirasi ini mencerminkan minatnya terhadap komik dan ilustrasi. Laman web yang tersusun dengan baik ini akan memberi anda gambaran mengenai karya cemerlang pengarang.

Laman web adalah contoh portfolio hebat yang dibuat berdasarkan platform Wix. Elemen reka bentuk utama yang menarik perhatian setiap pengguna sejak awal adalah latar belakang, yang melibatkan karya pengarang yang dicampur dengan cara yang tidak biasa.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai pemilik laman web dan karya-karyanya, ada menu utama yang mengagumkan, yang terdiri dari 8 poin. Contoh laman portfolio yang luar biasa dan luar biasa yang semestinya mendapat perhatian!

7. Stephen Peck

Stephen Peck

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Stephen Peck adalah projek web, berdasarkan templat yang sama dengan Patrick. Tetapi ia kelihatan sama sekali berbeza. Kami menyukai gambar latar penuh skrin berkualiti tinggi yang memaparkan projek sebenar yang disiapkan di Miami, dan penggunaan warna pelengkap.

Satu-satunya paparan di laman web memberi pengguna idea mengenai konsepnya. Maklumat lebih terperinci terdapat di menu yang disediakan di bahagian atas halaman utama. Menu terdiri dari 7 bahagian, termasuk “Rumah”, “Tentang”, “Dibangun”, “Lanskap”, “Konseptual”, “Penghargaan / Penerbitan” dan “Kontak”.

Setiap bahagian memfokuskan pada aspek tertentu dari karya kreatif penulis dan memberikan sampel dengan menggunakan pilihan slaid yang mudah. Ini menjadikan proses melayari laman web menghiburkan dan difahami. Ciri-ciri ini lebih dari cukup untuk menyimpulkan bahawa laman web adalah contoh portfolio yang berjaya dibuat dengan Wix.

8. Essentia Productions

Essentia Productions

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Essentia Productions menampilkan laman web yang panjang lebar yang segera menarik perhatian anda dan membimbing anda dari satu elemen ke elemen lain menjadikan isi mereka pengalaman yang menyenangkan. Halaman utama berfungsi sebagai halaman selamat datang, halaman mengenai kami dan juga galeri.

Yang paling kami gemari dengan laman web ini adalah perhatian terperinci perancang. Lihat bagaimana mereka memformat borang maklum balas. Perhatian khusus harus diberikan kepada cara galeri foto dan video disusun.

Setiap pengguna diberi peluang untuk melihat contoh karya pemilik laman web ini untuk melihat kelebihan mereka dan tahap profesionalisme yang membantu menghidupkan kisah apa pun. Laman web portfolio ini yang dibangunkan di platform Wix pantas mendapat pengiktirafan dan perhatian pengguna yang mencari penyelesaian video, foto dan web yang terkenal.

9. Karlie Kloss

Karlie Kloss

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Karlie Kloss adalah portfolio milik Karlie Kloss – supermodel dan usahawan. Ini adalah gabungan laman promo dan portfolio yang harmoni, yang mendedahkan semua maklumat yang diperlukan mengenai pengarang.

Reka bentuk dan susun atur laman web inilah yang menarik perhatian pengguna dari saat pertama mengunjunginya. Sangat mudah untuk menatal ke bawah dan melayari laman web untuk melihat maklumat mengenai Karlie dan beberapa karyanya yang paling berjaya. Mereka, yang berminat untuk melihat keseluruhan portfolio, boleh mendapatkannya terus dari laman utama.

Foto-foto berwarna-warni berkesan menonjolkan latar belakang laman web yang berwarna putih. Menu tersembunyi tidak mengalihkan perhatian pengguna dari kandungan laman web, sementara butang rangkaian sosial dapat dilihat dengan jelas di bahagian kanan laman utama. Laman web adalah salah satu contoh portfolio yang paling hebat yang dibuat dengan Wix.

10. Sihir mistik

Sihir mistik

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Sihir mistik adalah portfolio yang dipikirkan dengan baik yang mencerminkan keghairahan Ashley Pearce untuk meneroka konsep-konsep yang menarik dan berwarna-warni, semuanya muncul dengan latar yang terang. Pemilik laman web tersebut adalah artis yang berpusat di UK yang merancang dan membuat topeng topeng, pakaian kepala, aksesori perkahwinan dan pakaian.

Mystique Magic menemui keseimbangan harmoni antara estetika dan fungsi. Halaman utama mempunyai slaid, ulasan pelanggan dan bahagian Unggulan di bahagian yang memberikan kredibiliti dengan logo yang dikenali, termasuk Vogue, Strictly Come Dancing dan Schön !, antara lain.

Laman web ini memberi pengguna pelbagai cara untuk mengikuti syarikat: pelawat boleh mendaftar ke buletin Magic atau mengikutinya di Facebook, Twitter, Google+, Pinterest atau YouTube.

Kami terkejut melihat blog Mystique Magic diterbitkan di Blogger. Agaknya, syarikat itu pertama kali membuat blog ini dan kemudian membina laman web yang lengkap. Wix mempunyai sistem blog dalaman yang baik dan pada pendapat kami tidak kalah dengan apa yang ditawarkan oleh Blogger. Anda mungkin mahu melihatnya koleksi blog berasaskan Wix kami.

Di antara membuat karya seninya dan menjalankan blog, Ashley mempunyai masa untuk menambahkan bahagian kedai ke laman webnya. Sebenarnya, ada dua cara untuk membeli dari Mystique Magic: melalui laman web menggunakan mesin perdagangan Wix atau dengan mengklik pada sepanduk Etsy di laman utama yang akan membawa anda ke kedai Etsy artis.

11. Seni Julia Kodl

Seni Julia Kodl

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Seni Julia Kodl adalah projek milik Julia Kodl – artis yang berpusat di California, yang menggunakan Wix untuk membuat portfolio dalam talian yang bukan sahaja mencerminkan kemahiran dan bakatnya, tetapi juga keperibadiannya. Julia mempunyai kuasa besar untuk menangkap alam dalam lukisan cat airnya.

Reka bentuk laman web minimalis, sederhana dan sangat elegan pada masa yang sama. Gelangsar yang menunjukkan sampel karya Julia berbeza dengan latar belakang halaman rumah yang putih dan menyumbang kepada pemahaman yang lebih baik mengenai pekerjaannya.

Laman web ini dilengkapi dengan blog pemilik peribadi dan Etsy Shop yang digabungkan, di mana anda bukan sahaja berpeluang membeli salah satu karya yang dilukis oleh pemilik laman web ini, tetapi juga akan melihat ulasan bio dan pelanggan penulis.

Bahagian Kenalan menawarkan beberapa pautan ke akaun sosial artis untuk mempermudah proses komunikasi. Ini hanya beberapa ciri yang menjadikan laman web portfolio ini menonjol di khalayak ramai!

12. Wendy Ju

Wendy Ju

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Wendy Ju pasti akan menarik perhatian semua orang, yang mempunyai minat untuk projek yang unik dan luar biasa. Ini adalah portfolio milik Wendy Ju, seorang pereka grafik, yang gemar menjenamakan projek reka bentuk digital dan digital.

Dari detik pertama yang dihabiskan di laman web, anda tidak mempunyai keinginan untuk terus melayari seluruh halamannya. Ini disebabkan oleh elemen reka bentuk grafik animasi, yang dapat diklik dan bergerak semasa anda mengklik tetikus. Itu adalah pendekatan reka bentuk yang sangat menarik, yang merupakan bukti terbaik profesionalisme Wendy. Untuk melihat projek terbaiknya, tatal ke bawah halaman dan lihat galeri. Terdapat juga akses ke bahagian Kenalan di sini serta butang rangkaian sosial yang membolehkan anda mengikuti berita dan kemas kini pengarang. Tidak diragukan lagi, itu adalah salah satu contoh portfolio terbaik yang dilancarkan dengan Wix!

13. Christina Vanessa

Christina Vanessa

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Christina Vanessa adalah portfolio profesional kepunyaan Christina Vanessa Greifenstei – komunikator visual, pengeluar kreatif dan pereka grafik. Di sinilah anda akan menemui projek terbaik yang dihasilkan oleh pengarang serta perincian biografi dan perkembangan kerjayanya.

Apabila anda sampai ke halaman utama, anda tidak akan menemui teks di sini namun perhatian anda masih akan tertarik dengan latar belakang video skrin penuh. Ini akan segera memunculkan niat untuk mengaktifkan butang Explore untuk diarahkan ke halaman laman web lain. Dengan melakukan itu, anda akan mendapat akses ke projek yang dibuat oleh Christina. Mereka dipaparkan di halaman Jelajah dengan cara yang tidak biasa, sementara halaman Tentang mengungkapkan keutamaan dan tujuan pengarang. Terdapat juga butang akaun sosial di sini serta borang hubungan untuk menghubungi pereka.

14. Fotografi Kosmotik

Fotografi Kosmotik

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Fotografi Kosmotik adalah portfolio yang dimiliki dan diuruskan oleh Oliver Gräf. Dia gemar fotografi bandar, tetapi dia juga suka mengambil gambar orang. Oliver percaya bahawa gambar yang mengagumkan mengungkapkan kisah yang mengagumkan dan itulah yang menjadikan fotografi menjadi minatnya.

Keseluruhan reka bentuk laman web benar-benar merangkumi fokus dan implikasi utama projek ini. Ini banyak terdapat dalam gambar orang-orang berwarna-warni dan hitam-putih yang diambil dalam pelbagai keadaan. Mereka menunjukkan profesionalisme dan kepakaran pengarang. Untuk melihat projek Oliver yang lain, anda harus melihat-lihat menu, di mana anda akan menemui banyak karyanya. Ada juga kesempatan untuk membeli beberapa buku foto cetakannya yang tersedia untuk dijual di bahagian Kedai. Laman web dibuat dalam bahasa Jerman, yang menjadikannya agak sukar untuk dilayari bagi pengguna yang bertutur dalam bahasa lain. Walau bagaimanapun, karya pengarangnya lebih baik bercakap daripada perkataan di sini.

15. Hilary O’Leary

Hilary O'Leary

Pembina Laman Web Portfolio Terbaik

Hilary O’Leary adalah portfolio peribadi Hilary O’Leary – jurugambar profesional dengan kepakaran bertahun-tahun, yang gemar dengan hidupan liar dan fotografi kuda. Dia mempunyai banyak karya dan projek dalam koleksinya – karya yang ingin dia kemukakan dalam portfolio.

Sekiranya anda peminat haiwan liar, anda pasti akan kagum dengan kualiti gambar yang diambil oleh portfolio. Foto-foto ini kelihatan sangat semula jadi dan realistik, diambil dari sudut yang berbeza sehingga tidak dapat melupakan pandangan anda. Anda akan menemui gambar dan tayangan gambar hitam dan putih berwarna-warni dan tayangan slaid galeri di persekitaran semula jadi mereka yang kelihatan sangat comel. Sekiranya diperlukan, mungkin untuk membeli beberapa foto ini secara dalam talian, setelah menambahkannya ke keranjang belanja bersepadu. Itulah salah satu kelebihan portfolio berasaskan Wix ini, yang dilengkapi dengan fungsi eCommerce.

Pokoknya

Membuat portfolio yang berjaya lebih mudah daripada yang anda fikirkan! Apa yang anda perlukan adalah memilih pembina laman web bebas kod yang akan membolehkan anda memusatkan perhatian pada aspek visual, dan bukannya teknikal.

Pastikan ia ringkas, mudah dinavigasi, kreatif dan ingat untuk menggabungkan beberapa ciri reka bentuk web yang sedang tren; mendorong kandungan terbaik anda ke hadapan dan memudahkan calon pelanggan menghubungi anda. Itu sahaja!

Adakah anda seorang Wix pengguna? Kemudian kongsi pengalaman anda dengan kami!

Buat Laman Web secara PERCUMA

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map