Laman Web Contoh Bookmark

contoh laman web penanda buku


Bookmark – adalah pembina laman web cloud yang inovatif, yang dikuasakan oleh teknologi AI yang maju. Ini adalah salah satu sorotan perkhidmatan, yang menjadikannya menonjol dari orang ramai dan menarik pembangun web yang tidak berpengalaman dan mahir dari seluruh dunia.

Pembina laman web menawarkan bantuan profesional yang kuat Pembantu AIDA yang membimbing anda melalui keseluruhan proses pembinaan web, merancang laman web yang sesuai untuk anda dari awal. AIDA unik dan memberikan pengalaman membina laman web yang luar biasa kepada semua orang, yang menggunakannya.

Platform ini berfungsi dengan baik untuk pengembangan laman web perniagaan, kedai web dan halaman arahan yang pada mulanya dilengkapi dengan reka bentuk responsif. Ia diklaim mempunyai kemudahan penggunaan yang luar biasa, tetapi apakah itu sangat sederhana dan intuitif untuk semua orang? Bolehkah AIDA memenuhi sebahagian besar keperluan bangunan web anda dengan mudah atau anda masih perlu memiliki pengetahuan pengaturcaraan? Untuk menyelesaikannya, mari kita lihat beberapa contoh laman web Bookmark terbaik untuk menentukan kebaikan dan keburukan mereka.

1. Gaard Media

GAARDMEDIA

Buat laman web seperti itu

Gaardmedia.com adalah laman web agensi pemasaran media sosial perkhidmatan penuh yang memberi tumpuan kepada penyampaian perkhidmatan media sosial, mengembangkan dan melaksanakan kempen digital. Ini adalah laman web satu halaman, yang merangkumi beberapa bahagian penting yang diperlukan untuk memberi pengguna semua maklumat yang mereka minati. Ini adalah bahagian Tentang, Apa Yang Kita Lakukan, Pasukan dan Hubungan.

Laman web kelihatan sederhana tetapi tidak biasa kerana slogan-slogan menarik yang muncul semasa anda menatal halaman. Butang rangkaian sosial membolehkan meneroka perkhidmatan secara terperinci mengenai sumber luaran, mengukuhkan reputasi syarikat. Terdapat juga butang ajakan bertindak “Mari Bicara”, yang mendorong pengguna untuk menghubungi pasukan untuk membincangkan idea projek mereka. Itulah yang sangat diperlukan oleh kebanyakan pengguna ketika memilih syarikat SMM.

2. Semua Perkara Baru

Semua Perkara Baru

Buat laman web seperti itu

Perkara pertama yang menarik perhatian semasa anda mengunjungi Allthingsnewwtn.com adalah slaid gambar yang tidak biasa yang terdapat di tajuk. Ini memaparkan misi laman web dengan sebaik mungkin kerana Semua Perkara Baru adalah tempat, yang dapat membantu menjadikan kehidupan dan barang peribadi anda lebih teratur. Menu laman web terdapat di panel kiri untuk menjimatkan tempat dan tidak mengalihkan perhatian pengguna. Bahagian yang terkandung di dalamnya – Rumah, Mengatur, Mengecilkan Ukuran, Reka Bentuk dan Hubungi Kami – menyediakan akses ke semua maklumat berkaitan syarikat dan perkhidmatan yang mereka tawarkan. Gambar kelihatan berbeza dan memikat pada latar belakang putih untuk menekankan aspek paling penting yang diliputi oleh syarikat. Laman web adalah contoh Bookmark yang baik.

3. Kedai PakaPaka

Kedai PakaPaka

Buat laman web seperti itu

Pakapakastore.com adalah contoh yang baik dari kedai web Brazil yang menawarkan peralatan pejabat, iaitu buku nota dan pen untuk kanak-kanak dan orang dewasa. Produknya kelihatan menghiburkan dan tidak biasa – sama seperti keseluruhan reka bentuk kedai web. Palet warna laman web berwarna merah jambu dan putih, dengan sampel produk kedai web yang terang. Masing-masing dilengkapi dengan spesifikasi harga dan parameter, walaupun, tidak ada gambaran keseluruhan produk terperinci di sini.

Terdapat juga akses ke akaun rangkaian sosial di sini dan ke bahagian kenalan dengan borang dalam talian, di mana semua orang boleh membuat pesanan. Kedai web versi Bahasa Inggeris juga tidak tersedia, yang menyukarkan proses membeli-belah bagi pelanggan.

4: ClearPay Financial Midsouth

Penyelesaian Kewangan ClearPay

Buat laman web seperti itu

Clearpaymidsouth.com adalah laman web syarikat ClearPay yang menawarkan penyelesaian kewangan untuk perniagaan dan industri berdasarkan keperluan khusus mereka. Laman web kelihatan dipercayai dan moden dari pandangan pertama. Ini merangkumi pelbagai maklumat yang ingin diketahui oleh pelanggan mengenai syarikat tersebut. Terdapat penerangan terperinci mengenai setiap perkhidmatan yang ditawarkan di laman utama laman web. Ini akan membantu calon pelanggan memutuskan keperluan dan perkhidmatan semasa yang mungkin mereka dapat, ketika berurusan dengan syarikat.

Menu terdapat di panel laman web kiri. Ini terdiri daripada beberapa perkara hanya untuk mempermudah pilihan pengguna. Anda juga boleh mendapatkan penilaian percuma dalam waktu sesingkat mungkin dengan menggunakan butang CTA. Contoh laman web perniagaan yang bergaya, kontemporari dan boleh dipercayai yang dibina dengan Bookmark.

5. Dapur India Shivy

Shivys

Buat laman web seperti itu

Shivysindiankitchen.com adalah nama laman web yang bercakap untuk dirinya sendiri. Ini adalah kedai dalam talian dari masakan India yang paling sedap. Namun, hanya ada satu produk – Shivy’s Ghee – yang kini dijual di laman web. Mungkin, produk lain akan segera dimasukkan ke dalam senarai produk. Kedai web melihat misinya dalam mendorong pelanggan untuk menyumbangkan makanan panas dan berkhasiat kepada anak-anak miskin dan kehilangan tempat tinggal di India.

Laman web memungkinkan untuk berkongsi pautan produk di rangkaian sosial, mendaftar buletin untuk terus mengetahui kemas kini kedai web dan menghubungi pemilik laman web dengan mengisi borang dalam talian yang tersedia di bahagian Kenalan.

6. Latihan Bersepadu AidenLife Terbaik

AidenLife FIT

Buat laman web seperti itu

Aidenlifefit.net adalah tempat teratas untuk semua orang, yang menggemari gaya hidup seimbang dan mencari cara untuk memperbaiki keadaan kesihatan. Studio AidenLife FIT mempunyai program, perkhidmatan dan cadangan yang berbeza untuk mengubah gaya hidup setiap pelanggan menjadi lebih baik. Laman web studio web sesuai dengan misi utamanya. Latar belakang video yang tersedia di laman utama mendesak keinginan untuk terus melayari laman web untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan yang ditawarkan.

Setiap orang, yang ingin mencuba perkhidmatan studio, boleh menempah sesi pertama secara percuma di laman utama. Terdapat juga galeri foto yang luas, akaun rangkaian sosial dan kenalan terperinci studio dengan lokasi peta Google yang tepat di laman web.

Pokoknya

Bookmark adalah platform kontemporari dan mudah digunakan untuk semua orang, yang memerlukan laman web yang layak untuk tujuan peribadi atau perniagaan. Ini adalah pilihan yang baik untuk membina laman web e-dagang kecil hingga sederhana, yang bertujuan untuk persembahan perniagaan yang baik dan penglibatan pelanggan. Kemuncak pembangun laman web adalah pembantu AIDA canggihnya yang mempermudah proses pembuatan web, menjadikannya menarik dan menawarkan pelbagai tema bersepadu untuk memenuhi keperluan pengguna yang serba boleh.

Semua sampel laman web berasaskan Bookmark mempunyai reka bentuk kontemporari dan mempunyai navigasi yang ringkas namun intuitif. Tidak ada yang rumit tentang mereka, tetapi ini merupakan kelebihan tersendiri bagi pengguna, yang tidak mempunyai kemahiran reka bentuk web dan ingin mendapatkan laman web berfungsi yang direka dengan Bookmark AIDA. Pilihan yang bagus untuk memenuhi keperluan reka bentuk web peribadi dan perniagaan anda!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map