Beste Adobe Muse nettstedeksempler

Adobe Muse nettstedeksempler


Adobe Muse – er utvilsomt en av de beste offline plattformer, som er spesielt utviklet for å imøtekomme behovene til webdesignere, som tar sikte på å skape ekte mesterverk. Selv om programvaren innebærer bevissthet om visse grafiske ferdigheter, er det fremdeles lett å bruke og forstå det.

Det fantastiske settet med funksjoner og alternativer gjør det mulig for kunnskapsrike webdesignere å utvikle nettsteder uten å bruke hjelp fra webutviklere. Dette er et ideelt verktøy for å lage statiske og informative nettsteder, som har som oppgave å slå brukerne med deres design.

Er du spent på å se på eksemplene på nettsteder opprettet med Adobe Muse? Dette er akkurat hva vi skal gjøre akkurat nå! Nedenfor er de beste eksemplene på prosjekter som ble utviklet på basis av denne plattformen.

Viktig notat: Adobe har blitt avviklet støtte fra Adobe Muse siden 26. mars 2018, men du kan fortsatt bruke det Adobe Dreamweaver eller Adobe Portfolio å lage inspirerte nettprosjekter.

1. Sea Island Media

Sea Island Media

Lag et nettsted GRATIS

Et enkelt blikk på Sea Island Media skaper et inntrykk av profesjonalitet og troverdighet. Dette er nettstedet til det kreative markedsføringsstudiet som jobber med utvikling av high-end medieinnholdsprosjekter, inkludert bilder og videoer. Nettstedet ser anstendig og tiltalende ut – alle de nødvendige elementene er på deres steder her. Hjemmesiden beskriver hovedområdene i studioets spesialisering, bilder av høy kvalitet og delen Nyheter.

Det er også en avansert portefølje av prosjekter laget av studioet. Bloggen er også tilgjengelig her for å gi informative nisjerelaterte innlegg brukere kan være interessert i. Det er mulig å komme i kontakt med spesialistene ved å bruke kontaktinformasjonen som er tilgjengelig i Kontakter-delen eller via sosiale medieknapper som er tilgjengelige på nettstedet..

2. Lonely Hunters Dog Training

Lonely Hunters Dog Training

Lag et nettsted GRATIS

For alle som har en intensjon om å trene hunden sin, Lonely Hunters Dog Training er et flott sted å starte. Dette er nettstedet til Eleanor Post – hundetreningsspesialisten – som tilbyr en rekke programmer å velge mellom. Valget bør være basert på rasen til en hund, så vel som på resultatene du forventer å oppnå. Ved å bla gjennom hjemmesiden, kan du finne nyttig informasjon om hundene Eleanor jobber med, tjenestene hun tilbyr i hvert enkelt tilfelle og hvilke treningsprogrammer du kan velge mellom.

Har du noen spørsmål igjen? Eller kanskje du ønsker å komme i kontakt med treneren selv? Bruk deretter Kontaktalternativet som er tilgjengelig på bunnen av hjemmesiden, så vel som i den tilsvarende delen av menyen.

3. Union Kitchen

Union Kitchen

Lag et nettsted GRATIS

Union Kitchen er et nettsted som representerer et godt gjenkjennelig restaurantnettverk. Grunnlagt i 2010, og har i dag 10 lokasjoner i forskjellige byer landsdekkende. Kundene setter pris på alle arenaer. De kan glede seg over lokal mat representert med sesongens salatinnpakning, burgere, pizza og mer. Dette er alt takket være service av høy kvalitet, en rekke lokale spesialiteter og en solid online representasjon etablert ved hjelp av Adobe Muse nettsted byggherre.

Prosjektets grunnlegger Paul Miller har enorm erfaring med å jobbe som gründer og restauratør. Imidlertid var han ny innen nettstedbyggingsteknologier. Adobe Muse hjalp teamet hans med å lage en fullt funksjonell restaurantnettsted med fengende spesialitetsbilder, dedikert menyseksjon med matvarer delt inn i kategorier, kontaktinfo og stedsblokk. Som et resultat har vi her et eksempel på et profesjonelt serveringssted som fungerer.

4. Orsheln Industries

Orsheln Industries

Lag et nettsted GRATIS

Orsheln Industries er en gruppe selskaper som er spesialiserte innen forskjellige felt. Foretaket kan skilte med en rik historie som startet i 1917. Brødrene Ed og William Orscheln grunnla et selskap som opererer i dag, og det er fortsatt en familieeid bedrift. Gruppen introduserer flere separate filialer og avdelinger som arbeider med Marine RV og racingproduksjon. Noen av Orshen-familiebedriftene leverer produkter til hjem og landbruk til de største landsdekkende detaljistene, mens andre leverer eiendomsadministrasjon og andre tjenester.

Det er vanskelig å utvikle et nettsted for en gruppe selskaper. Du må vurdere alle filialer og separate avdelinger på et enkelt sted. Adobe Muse gjorde en god ting da de bosatte flere forskjellige selskaper fra Orsheln-familien i en egen seksjon. Nettstedet ser ganske enkelt ut, men samtidig funksjonelt.

5. Napoli

Napoli

Lag et nettsted GRATIS

Napoli er en liten restaurantkjede som ligger i West Virginia. Selskapet eier flere spisesteder i tillegg til en rik meny. Merket ble grunnlagt i 1966 og serverer måltider av høy kvalitet relatert til italiensk mat. Besøksmatta prøver alt fra pasta og ren napolitansk pizza til smørbrød, salater og drikke. Bortsett fra restaurantnettsteder tilbyr selskapet en matleveringstjeneste. Nettstedet skulle altså fremheve begge spesialitetene fra menyen i tillegg til en funksjonell kvalitetsside.

Nettmenyen ser profesjonell ut, selv om den er litt utdatert. På den annen side kan kundene se måltidet de tilbyr i tillegg til prislappene og andre detaljer inkludert ingredienser. Hvert produktkort har en tilleggsvogn-funksjon som allerede er integrert i nettstedet, mens kasseprosessen ser ganske raskt ut takket være den innebygde eCommerce-funksjonaliteten.

6. Overhaling av datamaskiner

Overhaling av datamaskiner

Lag et nettsted GRATIS

Overhaling av datamaskiner er et godt eksempel på hvordan brukere kan håndtere komplekse nettstedprosjekter ved hjelp av Adobe Muse. Selskapet representerer teamet til New Yorks mest pålitelige spesialister innen datatjeneste og innbytte. I tillegg kjøper de brukte bærbare datamaskiner, smarttelefoner og andre enheter fra kunder som trenger å få pengene sine på stedet. Ekspert på datamaskinoverhaling håndterer forskjellige dingser, inkludert spillkonsoller, bærbare klær osv.

Tanken var å lage et prosjekt som faktisk inneholdt to nettsteder samtidig. På den ene siden har vi en hjemmeside med generell info og detaljer for kunder som ønsker å selge enhetene sine. Det ser veldig datert ut mens sideformateringen er litt skremmende. På den annen side har de en fullt funksjonell digital butikk som er vert på et underdomen og tilbyr en rekke produkter delt inn i kategorier, som vises i overskriftsmenyen. Nettbutikken ser mer oppdatert og stilig ut med produktalternativer og enkel navigering.

7. Brewer’s Best Kit

Brewer's Best Kit

Lag et nettsted GRATIS

Brewer’s Best Kit er den virkelige helligdagen for alle ølfans og krevende gourmeter. Selskapet leverer ingredienser, spesialutstyr og oppskrifter for å brygge de mest fremragende IPA-er, cider, lagers og annen slags øl hjemme. Etablert i 1992 og har vokst til en stor distributør med sin egen forsynings- og detaljhandelskjede. Kunder står fritt til å bestille forskjellige sett som kommer med mer enn 50 forskjellige ingredienser for å få mest mulig ut av det hjemmelagde ølet.

Når det gjelder nettstedet, ser det veldig lærerikt ut. Bortsett fra hjemmesiden med tre viktige spesifikasjoner, kan brukerne dra nytte av en detaljert FAQ, CO2-volum og temperaturkonverteringskart, kegginginstruksjoner, etc. Som et resultat er Brewer’s Best Kit ikke bare en ingrediensleverandør, men også en omfattende kunnskapsbase utviklet om Adobe Muse for profesjonelle bryggere og amatører.

8. 400 Beach sjømat

400 Beach sjømat

Lag et nettsted GRATIS

400 Beach sjømat er et legendarisk sted for innendørs og utendørs servering i Florida. Restauranten har blitt en familieeid bedrift. I dag serverer det lokale spesialiteter som inkluderer sesongens salater med sjømat, østers, grillet fisk, forskjellige kombinasjoner og mer. Besøkende kan finne seg på utendørsterrassen eller inne i restauranten og nyte et stort utvalg av viner og skreddersydde cocktailer.

Nettstedet ser ganske stilig ut sammenlignet med andre restaurantnettsteder bygget med Adobe Muse. Det gjør et godt førsteinntrykk med en lys og engasjerende hjemmeside der besøkende kan velge tjenester de ser etter (bordregistrering, banketter, catering osv.). Blant viktige ulemper må vi merke fraværet av nettstedets favoritt. Den gode nyheten er at det er en sjanse for å laste ned menyer i PDF-filer.

9. OMP Muotoilua

OMP Muotoilua

Lag et nettsted GRATIS

OMP Muotoilua er design- og arkitekturbyrået. Selskapet er lokalisert i Finland, noe som betyr minimalistiske og funksjonelle designkonsepter. Studioet ble grunnlagt i 2015 og har nå flere av sine egne teknikker som tilbyr ferdige designideer for hjem, hytter, leiligheter og andre typer eiendommer. Tanken er å skape et enkelt, stilig og funksjonelt miljø til tross for begrensningene i boarealet.

Nettstedet i seg selv ser veldig stilig og rent ut akkurat som skandinavisk boligdesign i sitt opphav. Hjemmesiden inneholder flere viktige arkitekturkonsepter som representerer selskapets tjeneste. Det er en høykvalitets Abut-side som introduserer OMP-grunnleggeren. Det ville imidlertid være hyggeligere for nettstedet å ha en flerspråklig versjon, siden alt innholdet er på finsk. Dessuten har forfatteren glemt å indikere nettstedets tittel og beskrivelse. Men det er neppe problemet med Adobe Muse-funksjonalitet.

10. DESIGNWERK

DESIGNWERK

Lag et nettsted GRATIS

DESIGNWERK er et tysk designstudio og trykkeri. Den er hovedsakelig spesialisert i å levere bedrifts tjenester til bedrifter og oppstart. Hovedkompetansen inkluderer et bokomslag og logo-design, merkevarebøker for bedrifter, webdesign og mer. DESIGNWERK samarbeider med ledende tyske forlag og redaksjonelle organisasjoner.

Nettstedet representerer den europeiske tilnærmingen i det vi kaller vågal og minimalistisk design. Når du har kommet inn på nettstedet, begynner du å like det selv om det ikke inneholder et ord på engelsk. Rare fargekombinasjoner skaper et komplett utseende mens menyimplementeringen er litt rart, men funksjonell. Det kan ta brukere litt tid å bli vant til det. Men i det store og hele gjorde Adobe Muse en god jobb her.

11. Tre VFX

Tre VFX

Lag et nettsted GRATIS

Tre VFX er en webdesigner og animasjonsportefølje bygget med hjelp av Adobe Muse. Nettstedet introduserer Danny – kunstnere og illustratører for visuell effekt. I henhold til den tilgjengelige informasjonen i “Om” -delen er Danny en erfaren proff når det gjelder VFX-tilsyn, bevegelsesdesign og animasjon, som er hans viktigste spesialiseringer.

Når det gjelder selve nettstedet, vil du ikke finne mange seksjoner her. Porteføljen består av tre store aldre. Den første er Hjemmesiden med alle Danses verk som vises der. Hvert verk er tilgjengelig som Vimeo-video med navn og en kort beskrivelse av det takket være integrasjonsfunksjonene til Adobe Muse. Den andre siden introduserer Danny sin arbeidserfaring og hvilke typer tjenester han tilbyr. Det er en kul kontakt-knapp-widget for å komme i kontakt. Den tredje siden introduserer detaljert kontaktinfo. Nettstedet har knapper på sosiale medier for å følge Tree VFX på Facebook eller Instagram.

12. Bamberger

Bamberger

Lag et nettsted GRATIS

Bamberger er en privat ikke-kommersiell bowlingforening. Den introduserer en samling av likesinnede som elsker å spille bowling. Nettstedet ble opprettet for å danne et fellesskap og dele live-resultater, kommende arrangementer, bowling-regler, live-stillinger, etc. Oppgaven til Adobe Muse-nettstedbyggeren var ganske enkel.

Selve prosjektet har ikke noe spesielt med tanke på design eller funksjonalitet. Den har en hjemmeside med flere hovedinnholdsbaserte seksjoner. De leverer hovedsakelig tekstinfo, chatter, historier og andre blokker som skildrer live status, rekordholdere, beste spillere gjennom hele sesongen og annen viktig data i tillegg til klubbens personvernregler levert på en egen side.

1. 3. Howard & Wayman

Howard & Wayman

Lag et nettsted GRATIS

Howard & Wayman er et meksikansk-basert selskap som tilbyr regnskapshjelp til bedrifter og gründere. Det kan skryte av over 30 erfarne spesialister innen regnskaps- og lovgivningsfelt. De hjelper til med å ordne riktig arbeidsflyt og organisere dokumentasjon, hjelper med skattepolitikk og lager alt papirarbeidet for bedriftseieren for å la ham eller henne konsentrere seg om de tidligere forretningsmessige målene..

Selskapet jobber med forskjellige bedrifter fra forskjellige nisjer. Det kan bety et komplisert nettsted med flere sider og felt å dekke. Det ser ut til at Adobe Muse gjør det mulig å lage minimalistiske prosjekter som kan se veldig profesjonelle ut. Her har vi alle større seksjoner som introduserer H&W-teamet samt hovedspesialiseringene deres, kontaktinformasjon med integrert Google Map og publikasjoner. Helhetsinntrykket er bra, selv om banneret på hovedsiden ser litt rart ut som om det er i ferd med å forsvinne. Kanskje er det et spørsmål om bildekvalitet, men ikke Adobe Muse-funksjonalitet.

14. Black House-merker

Black House-merker

Lag et nettsted GRATIS

Black House-merker er en liten bedrift som arbeider med å produsere merker av forskjellige typer. Kunder står fritt til å tilby produkter i alle størrelser og farger. De vil få merker med forskjellige utskrifter og bilder på den. Selskapet leverer varene sine til utdannings- og ikke-kommersielle organisasjoner. Produktene er populære blant arrangører, bar- og restauranteiere og andre forretningsrepresentanter. Noen vil kanskje tro at det ikke er mye å forvente av nettstedet relatert til merkeproduksjon og salg. Black House Badges ser litt rotete ut fra starten.

Når du dykker dypere ned i produktsøkprosessen, skjønner du imidlertid at hver produktside er nær perfekt. Kunder vil se detaljert informasjon om hvert element mens sidebeskrivelsen inneholder et størrelsesdiagram i tillegg til informasjon om hva produktet er laget av. Menyseksjonene inkluderer bestselgerne, kontaktinfo, produktkategorier, virkelige produkteksempler og mer.

15. Laredo by

Laredo by

Lag et nettsted GRATIS

Laredo by er et lokalt sosialt og statlig prosjekt dedikert til Laredo, Texas. Det representerer et samfunn med bybeboere og offisielle representanter. Brukere kan holde kontakten med de siste Laredo-nyhetene, samt finne ut all nødvendig informasjon for å fullføre offisielle formaliteter. Nettstedseksjoner inneholder nyttig informasjon om alle tilgjengelige myndigheter og sosiale avdelinger i tillegg til listen over tjenester de tilbyr.

Fra funksjonelt synspunkt er nettstedet intuitivt og enkelt å bruke. Den har en dokumentsøkingsfunksjon og Google-søkefeltet for raskt å finne det nødvendige problemet. Hjemmesiden inneholder flere bilde- og tekstblokker med regelmessig oppdatert info samt noen andre praktiske widgeter som kalender, abonnementsskjema for nyhetsbrev, kommende hendelsesinfo, kontaktdata, osv..

Bunnlinjen

Eksemplene på nettsteder som er gjennomgått i denne artikkelen, viser det Adobe Muse er et nummer ett verktøy for de brukerne, som kan skryte av noen ferdigheter med grafisk design og erfaring. Hvis du er heldig som en av disse menneskene, er du velkommen til å bruke verktøyet til å lage et ekte mesterverk, som ikke vil forlate dine besøkende likegyldige. Ellers kan den funksjonstunge og litt kompliserte plattformen bli en virkelig utfordring for deg (i dette tilfellet kan du prøve å bruke enklere nettstedbyggere som Wix, uKit eller Weebly). Husk dette når du velger programvaren til dine webdesignbehov!

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map