Beste butikkeksempler på Shopify

Shopify eksempler på nettsteder


Shopify har vunnet verdensomspennende popularitet som en anstendig e-handelsprogramvare, som kommer med mange nisjerelaterte funksjoner og verktøy. Tjenesten gjør det mulig å effektivt starte og administrere alle slags nettbutikker, alt fra små og mellomstore butikker og opp til fantastiske hypermarkeder med tusenvis av produkter på lager.

Shopifys funksjonalitet er langt over gjennomsnittet, og det er akkurat dette som gjør det mulig å oppnå et anstendig resultat. Tjenesten tilbyr flere webdesignverktøy, responsive e-handelsmaler, markedsførings- og promoteringsfunksjoner og avanserte integrasjonsalternativer.

Det er vanskelig å kalle Shopify for en enkel plattform for uerfarne brukere. Hvis du bruker systemet for første gang, må du bli vant til det og mestre hele spekteret av alternativene. Det er her noen av de beste Shopify e-handelsprøvene som er nyttige. Enten du velger en eCommerce nettsted byggherre for din fremtidige butikk eller har tenkt på å utforme det nåværende nettstedet ditt, kan du gjerne bla gjennom vår ferske samling av mest vellykkede Shopify-butikker som skal gi deg god designinspirasjon til prosjektet ditt!

1. Herre & dynamisk

MasterDynamic

Beste e-handelsbyggere

Herre & dynamisk er en Shopify-basert digital butikk som selger høyttalere, øretelefoner og tilbehør. Selskapet har vært en pålitelig leder innen leveranse av høykvalitets lydprodukter for profesjonelle og nybegynnere. Brukere kan finne alt de trenger for å dra nytte av overlegen lyd, alt fra trådløse øretelefoner til daglig bruk til kabler, ladeenheter og hodetelefoner, står for de som ønsker å arrangere et lite opptaksstudio hjemme.

Nettstedet design ser veldig strikket ut. Den har en generell meny med alle produktkategorier listet over i tillegg til samarbeidsdelen, mens sidefeltmenyen tilbyr tilleggsinfo levert av FAQ og Om oss blokker i tillegg til en egen seksjon med kontaktinformasjon.

Shopify gjorde det mulig å lage en produktforhåndsvisning med noen av bestselgerne. Hvis du vil se hele listen over produkter fra en bestemt kategori, klikker du bare på “Vis alle” -knappen. En slik funksjon gjør nettstedet ganske raskt og enkelt å navigere.

2. Telefonløkker

Telefonløkker

Beste e-handelsbyggere

Telefonløkker er nettstedet for de som har vant seg til å ta smarttelefon med seg uansett hvor de går. Dette er en nettbutikk som tilbyr moderne, trygge og praktiske telefonløkker som er designet i Quebec og håndlaget i Canada. Dette tilbehøret hjelper til med å forhindre uventede telefonfall og skader, og sikrer et sikkert, praktisk og avslappet grep. Det første som fanger oppmerksomheten når du besøker en nettbutikk, er det trendy utseendet, interaktive produktbilder og kundevurderinger som er tilgjengelig på hjemmesiden. Det er også en YouTube-video som gir produktoversikt her.

Når du surfer i butikken, vil du få tilgang til de viktigste produktkategoriene, nemlig Strap, Leash og Customized. Det er her du vil kunne velge og legge til en handlevogn en telefonløkke i hvilken som helst farge, stil, mønster og design. Detaljerte produktbeskrivelser er tilgjengelige her, i tillegg til flere videoer som viser fordelene med å bruke løkkene. Nettbutikken er tilgjengelig på to språk (engelsk og fransk). Valutavalg og vanlige spørsmål tilbys også her for bedre handlefrihet. Dette er en anstendig prøve av en Shopify nettbutikk!

3. Lotus Belle Telt

Lotus Belle Telt

Beste e-handelsbyggere

Lotus Belle Telt er den LA-baserte butikken som tilbyr unike og spesialdesignede telt for å passe til forskjellige krav, begivenheter og personlige preferanser hos kunder. Nettversjonen av butikken er tilgjengelig på Lotus Belle Tents – nettbutikken, som ble grunnlagt av Harriet Seddon (som også er forfatteren av teltmodellene).

Helt fra første øyeblikk tar du hensyn til en stor fotolider som er tilgjengelig på hjemmesiden, som tilbyr bilder av telt på de mest uvanlige stedene. De ser veldig stilige og attraktive ut, noe som ikke annet enn oppfordrer til ønsket om å fortsette å bla gjennom produktlisten. For å gjøre det, velg gjerne ønsket menyseksjon eller se gjennom produktene som er tilgjengelige direkte på hjemmesiden. Nettstedsmenyen omfatter butikkkategorien med popup-underkategorier, Tilbehørskategori, fra Lotus og Galleri. Alternativet Søkefilter, kundevurderinger og registreringsbrev for nyhetsbrev bidrar til den praktiske, enkle og effektive handleopplevelsen.

4. Blu Kicks

Blu Kicks

Beste e-handelsbyggere

Blu Kicks er en nettbutikk, som tilbyr et bredt utvalg av naturinspirerte sko til barn og voksne. Virksomheten drives av moren og sønnen, som oppgir deres viktigste oppdrag i seksjonen Om oss. Noe av det mest uvanlige med nettbutikken og virksomheten generelt er at 1% av hvert produkt koster donert til de involverte organisasjonene for miljøbeskyttelse..

Nettbutikken ser fin, enkel, men informativ ut. Alle må-ha-elementene er inkludert her, mens produktkatalogen er logisk strukturert og gir enkel tilgang til alle varene som tilbys for salg. Menyen tilbyr nedtrekksdelene som gir tilgang til produktkategorier. Uansett hvilket produkt du vil handle på, kommer det med detaljerte spesifikasjoner, størrelseskart, informasjon om lagertilgjengelighet, bilder og kostnader. En blogg, et nyhetsbrev og en presseseksjoner gjør det mulig å finne ut av nyhetene og oppdateringene i butikken, og holde kundene oppmerksom på informasjonen de trenger. Nettbutikken skaper et positivt inntrykk helt fra første blikk, og er et anstendig utvalg av Shopify-baserte prosjekter.

5. Mind Journals

Mind Journals

Beste e-handelsbyggere

Mind Journals tilbyr eksepsjonell opplevelse for hver fyr som trenger støtte og er villig til å bli mer selvsikker og selvsikker. Nettstedet fokuserer på å selge det eneste produktet – Mind Journal, som tilbyr de nødvendige verktøyene og virkemidlene for å lage langsiktige planer og livsendringer.

Nettbutikken gir eksplisitt informasjon om Mind Journal, dens seksjoner og implikasjoner. Det er også kundevurderinger, som hver er bekreftet for å gi maksimal pålitelighet. Bloggsiden, som er koblet til nettstedet, inneholder informative artikler om kunsten å journalføre for menn. Dette skal hjelpe gutta til å føle seg trygge når de bruker produktet, og få maksimal glede og tilfredshet fra prosessen. Dette er en ganske ekstraordinær prøve av en Shopify-basert nettbutikk med bare én vare som tilbys for salg!

6. Les CocoNuts

Les CocoNuts

Beste e-handelsbyggere

Les CocoNuts er et verdig eksempel på en stor nettbutikk som ble lansert med Shopify. Det største nettstedets fokus er sentrert rundt økologiske hudpleieprodukter av høy kvalitet som også er 100% naturlige. Strukturen i nettbutikken er grundig gjennomtenkt, og alle produktene er på deres sted. Kunder kan bla gjennom forskjellige produktkategorier, som alle har rullegardinmenyer for mer detaljert inndeling.

Hvert produkt blir med vilje henvist til en bestemt kategori og kommer med eksplisitte beskrivelser, forlokkende bilder, ingredienser det består av, pris og viktige shoppingmuligheter. Dessuten er det en mulighet til å sende e-post til kundesupportteamet hvis du har spørsmål angående et bestemt produkt. Det er veldig tidsbesparende og praktisk. FAQ-seksjon, støtte for to språk (engelsk og fransk), alternativ for søkefilter og en kategori som viser nyere oppdateringer, rabatter og spesialtilbud forbedrer nettbutikkens funksjonalitet. Nettstedet har enkel, ryddig og hyggelig design, lys fargepalett for å skape en behagelig og engasjerende følelse for hver bruker.

7. Biko

Biko

Beste e-handelsbyggere

Biko er en av de eldste nettbutikkene som er bygget med Shopify. Dette nettstedet ble lansert i 2004, og utvider det en Toronto-designer Corrine Anestopoulos gjorde på fritiden. Hun begynte som hobbysnekker, og skapte smykker som hun syntes var ‘kule og edgy og ikke så jentete’. Senere skjønte hun at det var et hull i markedet for håndlagde smykker av høy kvalitet, og bestemte seg for å vokse hobbyen sin til en heltidsvirksomhet.

Den første skjermen på nettstedet viser imponerende bilder av høy kvalitet i glidebryteren og de nyeste produktene. Den andre glidebryteren, nederst, er en Instagram-feed – få et glimt av hva som inspirerer Corrine og hva som foregår bak kulissene.

8. Greats

Greats

Beste e-handelsbyggere

Greats.com er en webside med eksempel på hvordan hjemmesiden skal se ut. Det gjorde en god jobb med å utforme den døren: hvit bakgrunn, mye hvitrom, skyvekontroll og enkel navigering gjør nettstedet enkelt å bla gjennom og kjøpe fra.

Den kanskje enestående designbeslutningen på dette nettstedet er toppmenyen der du kan velge fottøy du trenger av silhuettene. Du kan også se kort innebygd videointervju med Greats-eieren på siden Born in Brooklyn – en annen sjelden ting på nettsteder av en slik art.

9. BeardBrand

BeardBrand

Beste e-handelsbyggere

BeardBrand gir kundene en vakker fullskjermopplevelse. Nettstedet gjør akkurat som det har som mål å gjøre – få seerne til å ønske å utvide skjegget! Alt tilbehør du trenger for å gjøre skjegget ditt perfekt konsentrert i to menykategorier – Produkter og samlinger.

Selskapet startet med bare tre produkter og har utvidet varelageret sitt derfra. Hele samlingen er omtalt i et enkelt rutenett, mens hvert produkt åpner seg i et individuelt fullskjermbilde med en detaljert beskrivelse, kundevurderinger og produktspørsmål.

Den gode tingen er en enkel tilgang til live chat, i tilfelle du ønsker å få bestilt skjeggtilbehør akkurat nå og ikke et sekund senere.

10. Sarah + Abraham

Sarah og Abraham

Beste e-handelsbyggere

Sarah + Abraham er et nettsted som ble født i 2007 i Illinois. Det hele startet som en enkel Etsy-butikk med kun kunsttrykk for barnehager. I dag har de et stort utvalg av tilpassede papirprodukter, unike gaveartikler, tilpassbare sett med tallerkener og mye mer.

Nettstedet ser veldig interessant ut, det er nesten som det ble opprettet av et barn (eller i det minste noen ideer var). Alt ser ut til å være på sin plass: alle produktkategorier er på venstre side og menyknappene øverst. Fargevalget er ikke distraherende.

Når du bestiller for en tilpasset vare, kan du velge mellom en rekke forskjellige alternativer, slik at barnebildet vil ligne barnet ditt mest mulig!

11. Dodo-sak

Dodo-sak

Beste e-handelsbyggere

Dodo-sak er en nettbutikk hvor du kan kjøpe masse håndverks ting som er ganske populært i disse dager. Deres topp prioritering er saker og tilbehør til iDevices – iPads, iPhones, iMac, så vel som andre ansatte som lommebøker og nøkkelringer.

Hvis virksomheten din handler om å selge håndlaget tilbehør, trenger du definitivt et interessant design, og det er det Dodocase legger vekt på. I et nøtteskall har den et elegant design som ser bra ut, men dessverre kan dette bare sies om hjemmesiden deres.

Sider med produkter er mindre spennende, men kanskje dette ble gjort med vilje for å få besøkende til å fokusere på varene. Når vi snakker om det visuelle, er det ingen bilder på fullskjerm, noe som er veldig merkelig. Når du utforsker nettstedet, kan du si at alt er i orden, men likevel er det en følelse av at noe mangler.

12. Brennende nysgjerrig

Brennende nysgjerrig

Beste e-handelsbyggere

Brennende nysgjerrig er en plattform laget av Erin & Tom som er Brooklyn-artister. Det er et kuratert kollektiv av over 20 Brooklyn-baserte artister som er plukket ut av Erin & Tom. De viser frem arbeidet sitt på nettet, på popup-show og gjennom private studiobesøk. I utgangspunktet er nettstedet deres en blanding av et kunstgalleri og en nettbutikk med designede ting.

Du kan se bilder i sin helhet, og det er bra at de har et skyvealternativ ombord. Oftere enn ikke kommer kreative fagpersoner med forbløffende ideer når det gjelder design for sine nettsteder, men klarer ikke å tenke gjennom den funksjonelle siden. Jeg Fiercely Curious er ikke et unntak.

Menyen deres kan være mer strukturert og brukervennlig, mens handlekurven kan la deg fortsette å utforske varene, i stedet for å presse deg til å kjøpe noe umiddelbart etter at du trykker på legg-knappen.

1. 3. Kran ansikt

Kran ansikt

Beste e-handelsbyggere

Kran ansikt er et nettsted om ideen om at tappevann på ingen måte er dårligere enn flaskevannet. Hvordan beviser de det? De produserer glassflasker og gir BioSand-filtre til fattige familier i India. Det er noe vi alle kan beundre og ta til en modell.

For å si sannheten, tok det meg en stund å innse hva de faktisk gjør på grunn av den overveldende informasjonen. Ja, grunnleggerne av nettstedet har brukt nettstedbyggerverktøyene til sitt fulle potensiale, men det hele ser rått ut.

Selv om det hvite og blå fargeskjemaet er visuelt behagelig, er grensesnittet rotete og du vet ikke hvor du skal begynne og hva du skal bruke først. Fin idé, men erkjennelsen er langt fra perfekt.

14. Walk in Love

Gå i kjærlighet

Beste e-handelsbyggere

Walk in Love er en butikk av høy kvalitet som vet hvordan de skal lede oppmerksomheten til kundene. Nettbutikken ble lansert i 2005 og er dedikert til å selge godt designet t-skjorter av høy kvalitet med et positivt og inspirerende budskap.

Den eneste titten på nettstedet er nok til å få ideen om hva de tilbyr. Det er ikke nødvendig å kaste bort tid og krefter på å utforske seksjonene for å finne den nødvendige varen. De mest populære produktene presenteres både på hjemmesiden og i hovedmenyen som finnes på sidelinjen. Bare bla nedover og gjør ditt valg!

15. Premier Estates

Premier Estates

Beste e-handelsbyggere

Premierestateswine.co.uk er en fin prøve av en nettbutikk som tilbyr forskjellige typer eksklusive viner til salgs. Den eneste titten på nettstedet er nok til å forstå hva kundene kan finne der.

Det er ikke nødvendig å bla gjennom nettstedet og lete etter den slags vin du trenger til din spesielle anledning. Toppselgerne leveres på hjemmesiden og har detaljerte beskrivelser. Produktkatalogen er praktisk delt inn i flere seksjoner basert på den slags vin som er tilgjengelig i butikken. Pop-up- og Live Online Help-vinduene bidrar til informasjonsverdien på nettstedet, noe som gjør det brukervennlig.

16. Grovemade

Grovemade

Beste e-handelsbyggere

Grovemade er en fullskala shoppingplattform som ble designet ikke bare for å selge, men også for å samhandle med kunden. Selskapet produserer skreddersydd tilbehør, dyner og møbler for å skape et passende arbeidsmiljø enten på kontoret eller hjemme. Besøkende kan finne forskjellige typer bærbare datamaskiner og musematter, stativer for skjermer eller hodetelefoner osv.

Nettstedsskapere gjorde mest mulig ut av alle funksjoner brakt til dem av Shopify. Det ble delt inn i to større seksjoner. Den første delen er faktisk en butikk i seg selv med listen over produkter, kategorier osv. Produktsider ser veldig engasjerende ut mens hvert element har utstyrt tilbehør. Butikken har en egen “Bestselgende” side med de mest populære posisjonene tilgjengelig på lager.

Den andre “Explore” -delen forteller om Grovemade-samfunnet og tilnærmingen. Det vi likte med nettstedet er hjemmesiden. Bortsett fra de tradisjonelle produktkategoriene som er oppført, kan vi her se en videoblokk med en veldig engasjerende historie om hvordan produktene blir produsert. I tillegg kan besøkende se hele Grovemade.com-troppen i lagblokken nedenfor.

17. Charlotte Russe

Charlotte Russe

Beste e-handelsbyggere

Charlotte Russe er et nettsted, som beviser at bruk av Shopify ikke krever spesielle ferdigheter. Og du kan fremdeles komme med en stilig og engasjerende nettbutikk. Butikken er fokusert på å selge klær og tilbehør til menn og kvinner. Ikke noe spesielt her. Nettstedet bruker dessuten noen grunnleggende Shopify-funksjoner uten å dykke dypt inn i tilpasningsprosessen. Likevel gjør nettstedet et godt inntrykk.

Hovedoppmerksomheten blir lagt på salg, rabatter og spesialtilbud. Det er her Shopify sannsynligvis er det beste tilbudet blant andre e-handelsplattformer. En typisk meny gjør det enkelt å oversikt over alle produktkategorier og hoppe inn i den du trenger uten å bla ned i flere seksjoner. Det er en enkel språkbryter i tillegg til adresserings-, konto- og handlekurvikoner. En enkel registreringsskjema og sosiale medier-moduler gjør at denne enkle og samtidig fengende butikken ser ferdig ut.

18. Hard Graf

Hard Graf

Beste e-handelsbyggere

Hard Graf er en annen nettbutikk bygget med Shopify. Det selges håndlagde produkter laget av skinn. Listen over varer inkluderer eksklusive vesker, herresko, hansker, tilbehør, etc. Besøkende kan også kjøpe etui til forskjellige mobile enheter i tillegg til autentiske lommebøker, puter og mer. Det vi ikke likte med nettstedet er hjemmesiden. En klissete hovedmeny ser litt rart ut mens kategorienavigering er vanskelig å finne fra starten.

Men produktsidene ser kjempebra ut. Her har vi et fengende bildegalleri med høykvalitets produktbilder. Brukere kan velge mellom flere seksjoner som inneholder varedetaljer som størrelseskart, materialer brukt i produksjonen, tilleggsdetaljer.

Det er en enkel kontakts widget som lar besøkende stille spørsmål direkte eller lete etter et svar i kunnskapsbasen. Levering over hele verden er en annen fordel til fordel for Hard Graft.

19. Zoku

Zoku

Beste e-handelsbyggere

Zoku er selskapet som opprinnelig ble lansert som et designstudio. Det var spesialisert på å produsere kjøkkenutstyr og husholdningsapparater. I dag leverer den andre produkter og tilbehør til hele familien. Besøkende kan med frosne godbiter, drikkevarer, cocktailingredienser eller is som blir levert rett ved døren. Planlegger du å kaste fest og trenger noe? Zoku er det riktige valget.

Når det gjelder nettstedet, ser det godt organisert og enkelt ut. Hjemmesiden har en glidebryter på fullskjerm med fengende bilder som gjør at du ønsker å utforske selskapets produkter og tjenester. Den andre blokken viser tre hovedinfo-blokker. Den tredje delen tilbyr en enkel måte å holde kontakten på eller koble til de sosiale kanalene. Produktsider ser bra ut med enorme bilder, 5-stjerners rangeringer og enkle filtre for å gjøre produktsøket enda enklere.

20. Chalkd Ltd

Chalkd

Beste e-handelsbyggere

Chalkd er en digital butikk som selger håndlagde produkter av tre og andre materialer. De kan brukes hjemme eller på bryllupsdekor. De inkluderer kritttavler i forskjellige størrelser og former, bordmenyer som kan møtes på puber eller restauranter, markører og pastellkalk for å skrive på tavlen. Selskapet har vært på markedet en stund. Dette faktum gjenspeiles på nettstedet, som ser litt utdatert.

Besøkende bør ikke forvente 3D-visuelle effekter eller animasjon når de ruller nedover siden. Alt ser veldig enkelt ut og litt datert. Du føler at du kom til en nettbutikk på en skole fra begynnelsen av 2000-tallet. På den annen side er butikkstrukturen lett å navigere. Alle produktene er nøye delt inn i kategorier mens produktsidene inneholder produktdetaljer. Kassen er også enkel. Det er også en fraktkalkulatorfunksjon. Alt du trenger er å stille inn regionen og landet i det forutsatte.

Konklusjon

Nok en gang er det klart at du kan lage et nettsted for drømmen din med en nettstedsbygger. Men det er viktig å ha en klar visjon om sluttresultatet. Det er mange moduler du kan bruke, fra tilbakeringingsalternativet til skyvefunksjonen. Med Shopify, du kan opprette en vellykket nettbutikk med interessant løsning og unik design.

Det er ikke så vanskelig å lage et engasjerende og populært nettsted, selv med et standard sett med moduler, trenger du ikke engang å være en tekniker, men det er viktig å legge mye tanke på det og forplikte seg til kontinuerlig utvikling.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map