Beste eksempler på Google Nettsteder

Eksempler på nettsteder på Google Nettsteder


Google Nettsteder hevder å være en fleksibel og allsidig byggeplattform for nettsteder for å lage forskjellige typer nettsteder fra bunnen av. Det gir nok skybasert kapasitet som gjør det mulig å sentralisere videoer, lysbildefremvisning, forskjellige formater av dokumenter og mer for å lage et profesjonelt nettsted til tross for felt eller bransje. Google Nettsteder leverer en plattform som er fullt vertskap, noe som betyr at ingen tredjepartsservere eller tilleggsprogramvare å vedlikeholde eller distribuere. Dessuten har plattformen noen grunnleggende fordeler, inkludert den store kapasiteten til å operere på tvers av operativsystemene.

Google Nettsteder har funksjonalitet og et innebygd kontrollsystem som sikrer digital sikkerhet på nettstedet. Men er det virkelig så bra for nybegynnere som ønsker å bygge en solid portefølje, selskapets hjemmeside eller blogg? Vi har gjennomgått noen av de beste eksemplene på Google Nettsteder for å vise fordeler og funksjoner. De lar deg bestemme om plattformen oppfyller dine krav.

1. BNH Services

1. BNH Services

Lag et nettsted GRATIS

BNH Services leverer skyutviklingstjenester i tillegg til grafikk og webdesign. Hjemmesiden ser lakonisk og fin ut med alle nødvendige seksjoner som tydelig vises i overskriften. Glidebryteren legger til litt dynamikk på siden slik at den ser oppdatert ut. Dessuten kobler den en bruker med andre nettstedsseksjoner.

Nettstedet har sin egen blogg. Selv om den ikke ser så lys ut og fange som noen mer profesjonelle blogger, har den fortsatt bloggarkiv som deler artikler etter måneder og år. “Om oss” -delen har Google Map integrert med siden. Nettstedet gjør et godt inntrykk, selv om det fremdeles krever noen rettelser for å gjøre det mer profesjonelt, spesielt når det kommer til bloggen.

2. Morto Park Hall

2. Morto Park Hall

Lag et nettsted GRATIS

Morto Park Hall har et ikke-lønnsomt nettsted som ikke omhandler e-handel eller tjenester. Dens oppgave er å vise all kjerneinformasjon om kirken, samt representere samfunnet. Nettstedet har flere seksjoner, inkludert:

 • Hva vi tror siden fremheve grunnleggende problemer som beskriver eieren av nettstedet;
 • møter & tjenester – siden inneholder tidsplaner og kalendere for møter og gudstjenester med Google Kalender-funksjonen.
 • Hvordan finne oss-siden har integrert Google Maps og den skrevne adressen.

Selv om nettstedet kan virke å være litt primitivt, har det alle nødvendige seksjoner og funksjoner, Google Kalender med alle møter på ett sted, bilder fra kirkemøter, kontaktinformasjon osv..

3. PCS beskyttelses- og kontrollløsninger

3. PCS-beskyttelses- og kontrollløsninger

Lag et nettsted GRATIS

PCS beskyttelses- og kontrollløsninger tilbyr et nettsted som har et pent design sammen med tilpassede ikoner på hjemmesiden og tjenestene. De brukes til å understreke kjernefordelene, typer tjenester og løsninger selskapet tilbyr. Generelle inntrykk er ikke dårlig. Nettstedet ser profesjonelt ut på grunn av den kloke og enkle strukturen. Det er tydelig for brukeren hva slags informasjon den skal levere.

Selv om det ikke kan skryte av animasjon eller UX-design som noen mer profesjonelle nettsteder, er alle seksjoner enkle å finne. Produkt-delen inneholder en full produktbeskrivelse tilgjengelig i PDF-filer, noe som gjør det enkelt for kunden å laste ned og oppbevare informasjonen i tilfelle det er nødvendig.

4. HIJSA

4. HIJSA

Lag et nettsted GRATIS

Bygg med Google Sites, nettstedet til HIJSA gjør et godt inntrykk ved første blikk. Et annet bevis på at plattformen lar brukerne bygge et pent og stilig nettsted. Det ser ekstraordinært og fengslende ut samtidig. Selskapet arbeider med konsultasjoner og anbefalinger relatert til organisasjonsstruktur og talentvalg.

Nettstedet ser jublende og oppløftende takket være en fleksibel mal. Den har en bloggseksjon som er mer profesjonell hvis den sammenlignes med nettsted nr. 1 på listen vår, selv om den fremdeles er langt fra perfekt. Alle artiklene har korte forhåndsvisninger, publiseringsdatoer og bilder. Det får bloggen til å se litt mer profesjonell ut. Nettstedet har sosiale delingsknapper, selv om man knapt vil finne dem selv om han vil.

5. Beste robot USA

5. Beste robot i USA

Lag et nettsted GRATIS

Beste robot USA er det California-baserte Robot and AI Agency, som tar sikte på digitalisering av alle forretningsprosessene. Selskapet utvikler banebrytende programvareprodukter og tjenester som konverterer menneskelig maskininteraksjon til den nye generasjonstrendene. Nettsiden til selskapet ser nyskapende og imponerende ut, og opprettes med hensyn til hovedbedriftsspesialiseringen.

Prosjektet ser trendy, oppdatert og svært digitalisert ut. Hjemmesiden tilbyr mange bilder og videoer som presenterer Sanbot (roboten selv) i aksjon. Det er ganske interessant å se hvordan det fungerer og samhandler med mennesker. I tillegg vil du komme over potensielle bransjeapplikasjoner for produktet. Det er også en mulighet til å plassere en bestilling direkte på nettstedet, etter å ha funnet ut mer om roboten og dens mulige bruksområder på forhånd. Ganske interessant og unikt tilbud tilgjengelig på Google Sites-drevne nettsted!

6. DrPete teknologieksperter

6. DrPete teknologieksperter

Lag et nettsted GRATIS

Dette er et solid nettsted som representerer et team av teknologispesialister som jobber for DrPete teknologieksperter. De tilbyr profesjonell assistanse for de som er involvert i IT-bransjen. Ved første øyekast er hjemmesiden ganske profesjonell. Den viser alle retninger for selskapets kompetanse. En bruker kan velge den han eller hun trenger. Den gode nyheten, vi kan nå se en flott blogg som er bygget med Google Sites.

Det er fremdeles langt fra å være perfekt på grunn av manglende forhåndsvisning og publiseringsdata. I det minste har den noe struktur og arkiv, selv om det ikke er noen tagger som kan gjøre artikkelsøket mye enklere. Nettstedet har Team-siden med bilder og korte beskrivelser av alle eksperter.

7. Putnam Valley Federation of Teachers

7. Putnam Valley Federation of Teachers

Lag et nettsted GRATIS

Den offisielle hjemmesiden til Putnam Valley Federation of Teachers (PVFT) er opprettet i henhold til de beste tradisjonene til nettstedet til Google Sites. Organisasjonen har som mål å forbedre standardene for læreryrket, støtte og beskytte medlemmene og andre bransjerelaterte spørsmål.

Nettstedet inneholder den mest presserende og oppdaterte informasjonen om Føderasjonen, dens fordeler, tidsplan, medlemmer, arrangementer. Denne informasjonen er praktisk organisert i seksjoner, der hver bruker kan finne den informasjonen han / hun leter etter. Disse inkluderer offiserer, kalender, protokoll, velferdstillitsfond, mentorplan, mentorer, fordeler, klager, ressurser osv. For å forenkle søket etter det som er ønsket, nettstedet tillater å bruke søkefilteralternativet. Det er også tilgang til sosiale nettverk og en egen Donate-seksjon, der alle kan gi donasjoner til Forbundet for å støtte dens aktivitet og medlemmer.

8. Community School of Excellence (CSE)

8. Community School of Excellence (CSE)

Lag et nettsted GRATIS

Community School of Excellence (CSE) er en K-8 Hmong språk- og kulturskole som ligger i St. Paul, Minnesota. Skolen administreres av gruppen dedikerte lærere, samfunnsmedlemmer og foreldre, som har lyst til å starte skolen som gir opplæring i verdensklasse for alle elevene..

Nettstedet til CSE inneholder funksjonalitet, informasjonsverdi og enkel navigering. Alle de viktigste menyseksjonene finnes i det venstre panelet på nettstedet, og gir tilgang til all relatert info. Det er her du kan bla gjennom seksjonen Om oss, katalog, foreldre, programmer og funksjoner, mediesenter, sysselsetting, personalressurser osv. For å finne fakta du er mest interessert i. Alternativer for søkefilter vil bidra til å redusere søketiden. Nettstedet kommer også med skolerelaterte videoer, bilder, timeplaner og andre must-have tematiske elementer.

9. Japan-dagen 2020

9. Japan-dagen 2020

Lag et nettsted GRATIS

Dette er en webside dedikert til det kommende arrangementet – Japan-dagen 2020 – som kommer til å bli holdt i Auckland, New Zealand 9. februar 2020. Nettstedet leverer viktig informasjon om anledningen, som er tilgjengelig på ett sted. Infoen blir jevnlig oppdatert av Japan Day-komiteen for å holde potensielle besøkende oppmerksom på planen for arrangementet og dets spesielle funksjoner.

En praktisk popup-meny gir tilgang til de viktigste nettstedseksjonene, nemlig Besøksinfo, Gallerier, Deltakelse, Kontakter, mens søkefilteralternativet gjør søk etter ønsket informasjon enkelt og raskt. Det er også tilgang til sosiale mediekontoer, der alle brukere kan finne den oppdaterte informasjonen om Japan-dagen 2020. Alt i alt. Dette er en verdig prøve av nettstedet som ble lansert med Google Sites.

10. Flanders Hotel Brugge

10. Flanders Hotel Brugge

Lag et nettsted GRATIS

Til slutt gjennomgår vi nettstedet til Flanders Hotel Brugge lokalisert i Belgia leverer all viktig informasjon om overnatting og tjenester turister kan benytte seg av her. Dette er hotellet som er anbefalt av Trip Advisor til alle brukere som leter etter et luksuriøst, komfortabelt og fantastisk sted å stoppe på mens du besøker landet..

Nettstedet inneholder all nødvendig informasjon om hotellet, nemlig listen over tjenester og fasiliteter som tilbys, stedsbeskrivelse, videoturer, prisliste, detaljerte kontakter, galleri osv. Den integrerte Google Maps-widgeten gjør søket etter den nøyaktige plasseringen enkelt, enkelt og praktisk. Det er også en flott mulighet til å bestille hotellovernatting direkte på nettstedet ved å fylle ut det integrerte skjemaet online. Det siste er tilgjengelig på flere språk (Engelsk, spanich, fransk, tysk og nederlandsk), som er praktisk for utenlandske turister. Tilgang til sosiale mediekontoer og detaljerte kontakter forenkler søket etter ønsket info, mens mange bilder av høy kvalitet gir nettstedet underholdende og visuelt tiltalende utseende.

Bunnlinjen

Du kan lage et nettsted med Google Sites når du trenger et enkelt nettsted med noen grunnleggende funksjoner. Listen over prøvene våre beviser at plattformen fortsatt har mye arbeid å gjøre. Bloggfunksjonene krever viktige oppdateringer, mens noen maler ser mindre profesjonelle ut sammenlignet med andre nettstedbyggere. Alle temaer er begrenset med alternativer.

De ser like ut, men forbeholder seg fortsatt noen tilpasningsmuligheter og redigeringsmuligheter. En god ting er at Google Sites kan integreres med alle tilgjengelige Google-apper fra kalendere og kart til Analytics. Plattformen er bra for de som ikke trenger mye fra nettstedene sine, men fortsatt trenger en solid online tilstedeværelse.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map