Beste eksempler på Mobirise på nettstedet

Beste eksempler på Mobirise på nettstedet


Mobirise – er en samtid offline nettsted byggherre, som for øyeblikket er tilgjengelig for Mac, Windows og Android. Systemet er gratis for kommersiell og ikke-kommersiell bruk. Det krever nedlasting og installasjon før den brukes til formålet med nettstedutvikling.

Nettstedets byggherre skiller seg ut fra mengden på grunn av det imponerende brukervennlighet og bekvemmelighet. Det innebærer ingen kodingsbevissthet, men sikrer likevel høy funksjonalitet til prosjekter som er lansert med det. Det er dette som gjør det til et perfekt valg både for nybegynnere og dyktige brukere. Et av høydepunktene på plattformen er flott optimalisering av Mobirise-baserte nettsteder for mobil surfing. Dette sikres av Bootstrap 4-rammeverket plattformen er basert på.

Mobirise fungerer utmerket for utvikling av forskjellige typer prosjekter, inkludert promo nettsteder, destinasjonssider, blogger, porteføljer, nettsteder for små bedrifter og andre prosjekter som stort sett fokuserer på innhold. For å oppdage den integrerte funksjonaliteten til nettstedbyggeren og funksjonene den er klar til å tilby, er det fornuftig å se på eksemplene på prosjekter som er lansert med systemet. Det er hva vi vil gjøre med en gang.

1. Kozik Kiropraktikk

Kozik Kiropraktikk

Lag et nettsted GRATIS

Kozik Kiropraktikk er et personlig nettsted til Doctor John J Kozik, som er en profesjonell og erfaren kiropraktikk som spesialiserer seg i diagnostisering og behandling av tilstanden kjent som Vertebral Subluxation. Han tilbyr også tjenester som hjelper pasientene hans å kvitte seg med så irriterende og smertefulle tilstander som hodepine, ryggsmerter, smerter i bena, ryggmarginjustering, nakkesleng, nakkesmerter og mer.

Nettstedet leverer uttømmende informasjon om legen, tjenestene han tilbyr, sitt spesialiseringsområde, helsemessige forhold han fokuserer på og andre relaterte problemer. Prosjektet er godt strukturert og gir tilgang til alle nødvendige seksjoner og menykategorier. Når du kommer til hjemmesiden, vil du se tre knapper som vil omdirigere deg til de mest populære nettstedskategoriene, nemlig Kontakt oss, skjemaer og Finn oss. Dette er de må-ha seksjonene en pasient må besøke for å gi detaljert informasjon om hans helsetilstand og mål. Om oss-siden leverer detaljerte fakta om legens biograf, og det er også sosiale kontoknapper som lar brukerne følge aktuelle forretningsnyheter og oppdateringer. Fin jobb!

2. Biblesoft

Biblesoft

Lag et nettsted GRATIS

Biblesoft – er den markedsledende Bibelstudie-programvaren, som ble grunnlagt i 1988 med det eneste formål å si – å gi kristne fra hele verden en dypere forståelse av Guds ord. Programvaren gir også tilgang til nyttige og nyttige verktøy for evangeliets ministre over hele verden.

Nettstedet innebærer ikke bruk av manualer eller treningsøkter for å begynne å utforske Skriften. Alle – fra en student og opp til en stipendiat vil kunne bla gjennom prosjektet for å finne informasjonen de leter etter. Nettstedet sikrer enkel navigering og rask tilgang til hoveddelene. Det er OneTouch Light (en gratis versjon av programvaren) som er ment for første timerbrukere som er villige til å teste programmet, ressursdelen, Om oss-siden og til og med en nettbutikk her. Det er her brukere kan kjøpe Biblesoft-relaterte produkter til rimelige priser og med noen få museklikk. Det er en fin prøve av det Mobirise-drevne nettstedet med integrert e-handelsfunksjonalitet!

3. Baldwin piano

Baldwin piano

Lag et nettsted GRATIS

Baldwin piano er toppmål for brukere som er interessert i musikkhistorien generelt eller i historien til et av de mest populære musikkinstrumentene – piano. Nettstedet fokuserer faktisk på å levere detaljert informasjon om Baldwin – de best klingende og mest spillende pianoene i verden.

Den generelle webdesignen kommer absolutt opp til den store spesialiseringen av prosjektet. Hjemmesiden imponerer hver eneste besøkende av sitt fullskjermbilde av et luksuriøst konserthus med Baldwin-pianoet som står på denne spektakulære bakgrunnen. Det er også informasjon om Baldwin-selskapet, dets engasjement og utviklingshistorien her. En bruker har en mulighet til å velge ønsket produktkategori – enten Grand eller Upright – for å kunne finne ut detaljert informasjon om hver pianomodell sammen med sitt bilde og detaljert beskrivelse av de viktigste spesifikasjonene. Dette Mobirise-drevne nettstedet ser trendy og nisjefokusert ut.

4. BubbaQues BBQ

BubbaQues BBQ

Lag et nettsted GRATIS

BBQ-fans vil definitivt være glade for å besøke BubbaQues BBQ – et av de beste Florida-baserte stedene å smake på de deiligste grillretter. De røyker de beste kuttene med storfekjøtt, svinekjøtt og kylling og tilbyr avanserte tjenester for å møte kundenes forventninger. Nettstedet fører oppmerksomhet fra brukerne med sin lyse og tiltalende design, stilige skrifter og saftige bilder som absolutt samsvarer med spesialiseringen.

Så snart du lander på hjemmesiden, vil du se det popup-bestillingsskjemaet online for separate steder. Det gjør det mulig å plassere øyeblikkelige bestillinger uten å se etter det samme skjemaet på nettstedet. Dette hjelper deg med å spare brukerens tid og krefter på å oppnå det beste resultatet på kortest mulig tid. For de besøkende på nettstedet, som ønsker å finne ut andre stedsrelaterte fakta, er det en mulighet til å bla gjennom flere menyseksjoner, nemlig Tilbud, Catering, Bubba Shop, Om oss, Lokasjoner + Kontakt. Online bestillingsskjema så vel som sosiale nettverksknapper er også tilgjengelig her.

5. 456 FIS

456 FIS

Lag et nettsted GRATIS

456 FIS er hjemmet til den 456. Fighter Interceptor Squadron, som er dedikert til alle de som serverte organisasjonen. Det er her alle som er interessert i organisasjonen, kan finne uttømmende og veldig detaljert informasjon om dens historie, oppdrag, tidligere og nåværende medlemmer, kontakter og spesielle prestasjoner.

For å sikre maksimal brukervennlighet og brukervennlighet, kommer nettstedet med en detaljert og godt strukturert rullegardinmeny som dekker et bredt spekter av emner. Om siden inneholder informasjon om organisasjonens historie og viktige stadier i utviklingen. Det er også flere historiske bilder her. Community-siden kommer med Alumni Registry-delen, Forum og til og med en integrert eSTORE. Mediesiden gir tilgang til fotosamlingen av organisasjonen så vel som video- og lydfiler. Dette Mobirise-baserte nettstedet ser ganske enkelt ut ved første blikk, men det er mye informasjon du kan finne ut her, mens du surfer på seksjonene.

6. Catalina Hotel & Strandklubb

Catalina Hotel & Beach Club

Lag et nettsted GRATIS

Catalina Hotel & Strandklubb er et levende eksempel på hotellnettstedet drevet av Mobirise. Dette er nettstedet, som gir interessant, nyttig og oppdatert informasjon om det stilige, elegante og luksuriøse hotellet som ligger i hjertet av Miami Beach.

Alle som planlegger en ferie på Catalina Hotel & Beach Club, vil definitivt sette pris på muligheten til å bla gjennom nettstedet. Den forteller nesten alt du måtte trenge for å finne ut om selve hotellet, tjenester og fasiliteter som tilbys, tilgjengelighetsfunksjoner, planlagte arrangementer og kontakter. Det er også nyttig informasjon om autoriserte og uautoriserte reisebestillingsselskaper som tilbyr hvile på hotellet. Samtidig er det en mulighet til å bestille en pakke direkte på nettstedet for å spare tid, budsjett og krefter. Mange bilder av høy oppløsning av hotellet er tilgjengelige i Galleri-delen for å trekke oppmerksomheten til potensielle kunder. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot popup-vinduet Live Chat som du finner i det venstre, venstre hjørnet av nettstedet. Det er her du kan skrive inn spørsmålet ditt for å få raske tilbakemeldinger fra hotellteamet.

7. Robin Hood

Robin Hood

Lag et nettsted GRATIS

Robin Hood – Fet outlaw fra Barnsdale og Sherwood vil være en virkelig overraskelse for hver leser, som er glad i Robin Hood og hans eventyr. Nettstedet er viet til denne legendariske helten og inneholder flere online Robin Hood-ressurser. Disse inkluderer originale artikler, ballader, historier, eksklusive intervjuer, dybdegjennomganger, mange middelalderske legender, nyeste bøker, TV-serier og filmer som på en eller annen måte er relatert til helten. Nesten alle artiklene er skrevet av Allen W. Wright, som er en uavhengig forsker fra Toronto, Canada. Ideen om opprettelse av nettsteder tilhører Allan også.

Nettstedet i seg selv ser ganske interessant og visuelt tiltalende ut. Det fremkaller ønsket om å fortsette å bla gjennom ressursen for å finne ut mer om Robin Hood og hans eventyr. Det er flere kvalitetsbilder tilgjengelig i det rike fotogalleriet til prosjektet, Message Board, FAQ-delen, lenker til eksterne ressurser og annen relatert info på nettstedet. Denne og annen info vil sikkert komme godt med alle som er interessert i den legendariske historien om Robin Hood.

8. Negril Jamaica

Negril Jamaica

Lag et nettsted GRATIS

Negril Jamaica er en online ressurs viet til et av de mest eksklusive og mest populære feriestedene. Dette er nettstedet, der du kan finne ut mange fakta som trengs for å organisere drømmens ferie.

Uansett hvilket tema du er interessert i, når det gjelder Negril Jamaica, vil du finne den nødvendige informasjonen her, på nettstedet. Det er meldingsforum, mange videoer, fora, hendelseskalender, Negril-kart og annet nyttig innhold her. Når du blar nedover siden, vil du komme over flere seksjoner, som gir detaljert informasjon om stedene å bo i Negril, mat å spise, ting å gjøre, restauranter å besøke, sjåfører å ansette og andre fakta som er et must-ha for enhver turist som drømmer om en perfekt karibisk ferie. Et av høydepunktene i ressursen er Negril Guide Map på fullskjerm med viktige steder å besøke. Google Maps-widget med stedsspesifikasjoner er også tilgjengelig her. En fin prøve av en reise nettsted lansert med Mobirise!

9. Kokoshungsan

Kokoshungsan

Lag et nettsted GRATIS

Kokoshungsan er den globale globale bedriftskatalogen og stedet, hvor man kan bla gjennom mange flerkjentekilder for å velge de han / hun for øyeblikket trenger. Det er her hver annonsør kan tjene ekstra inntekter også kjent som KOKOCoin (KKC) ved å skrive, lese, investere, dele, lære, undervise, selge eller samhandle med noen på nettstedet.

Før du fortsetter med å sende inn din egen oppføring, må du i utgangspunktet velge en av de tilgjengelige pakkene – enten gratis eller betalt. Hver av dem har visse vilkår basert på brukerkrav og forretningsmessige mål / behov. Bortsett fra å publisere en liste, er det en mulighet til å tjene poeng, bla gjennom jobber, se gjennom spesialtilbud som er tilgjengelige i Butikk-delen og oppdage andre nisjerelaterte fakta. Nettstedet er godt strukturert og tilbyr intuitiv navigering for å hjelpe en bruker i gang og lykkes med forretningsutviklingsarbeid.

10. Videos4Music

Videos4Music

Lag et nettsted GRATIS

Videos4Music er en online musikkvideoprodusent, som omfatter et team av virkelige musikkvideo-proffer med over 15 års nisjekompetanse. Hver bruker, som velger spilleren, får en personlig assistent, som hjelper deg med å lage en perfekt video for ethvert musikkspor.

Det du trenger for å komme i gang med videoproduksjonsprosessen er å velge en av de tilbudte musikkvideopakkene basert på sangens varighet. Da bør du sende en lenke til sangen til teamet for tjenesten sammen med beskjeden / stemningen du har tenkt å formidle i videoen. Dette gjøres på nettet på kortest mulig tid. Hele prosessen med videooppretting er fullført i løpet av 7 dager. Nettstedet er praktisk og lett å bla gjennom for alle. Det er listen over funksjoner som spilleren er preget av, listen over grunner til å få spilleren, kundevurderinger samt eksempler på videoer opprettet med tjenesten. For å få kontakt med teamet og legge inn bestillingen, er det mulig å fylle ut kontaktskjemaet som er tilgjengelig på nettstedet. Dette er enkelt, raskt og effektivt.

11. Dr. Kasif Anaokulu

Dr. Kasif Anaokulu

Lag et nettsted GRATIS

Dr. Kasif Anaokulu er en barnehage, som tar imot barn i alderen 3-6 år og tilbyr spesialundervisning og oppvekstprogram som sikrer best mulig resultat. Barnehagen er ganske populær på grunn av utvalget av tjenester og fasiliteter som tilbys. For å finne ut mer om dem, er det fornuftig å bla gjennom informasjonen som er tilgjengelig på nettstedet.

Prosjektet, som er opprettet på det tyrkiske språket, overholder absolutt nisjespesialiseringen av nettstedet. Den er lys, tiltalende, underholdende og så barnslig. Dette skaper en spesiell atmosfære av lykke og barndom, som er så typisk for stedet. All informasjon foreldre kan være interessert i, er tilgjengelig i flere nettsteder. Den takler de mest vitale barnehagerelaterte aspektene, for eksempel generell informasjon om stedet, barnas ernærings- og oppvekstmål, sertifikater, utdanningsprogrammer. Det er også et rikt bildegalleri her, der alle kan se stedet, hvor barna tilbringer sine tid. I tillegg er det mulig å lese attester som er publisert av fornøyde foreldre, abonnere på regnskapet til barnehagen i sosiale nettverk og til og med fylle ut registreringsskjemaet som er tilgjengelig på nettstedet.

12. Amalfi Mare

Amalfi Mare

Lag et nettsted GRATIS

Amalfi Mare er et selskap som fokuserer på båtutleie og yachtcharter i Tyrrenhavet, med Amalfikysten og Capri som viktigste destinasjoner. Utfluktene og turene er organisert her av kaptein Patrizio, som elsker disse stedene og er ivrig etter å hjelpe en reisende med å oppdage havet, dens skatter, Amalfikystens historie, dens innbyggere og annen relatert informasjon..

Den eneste titten på hjemmesiden er nok til å fremkalle ønsket om å fortsette å bla gjennom ressursen og finne ut hva selskapet virkelig har å tilby. All nødvendig informasjon er tilgjengelig i hoveddelene av nettstedmenyen. Disse inkluderer ekskursjoner, chartertjenester, båtene, om oss, kontakter, solnedgangstur, sosiale kontoer. Det er mulig å bestille en tur eller båt direkte på nettstedet med bare noen få klikk. Nettstedet bugner av ekte bilder av lokasjoner og tjenester selskapet tilbyr som bidrar til dets omdømme. Dette er en kvalitetsprøve av det Mobirise-baserte prosjektet.

1. 3. Adari

Adari

Lag et nettsted GRATIS

Adari er et musikkprosjekt som tilhører Adari og er opprettet på det kroatiske språket. Adari er pseudonymet til Daria Tamara Rac, en sanger, som skriver og synger sanger på engelsk, polsk og kratisk. Nettstedet er designet i svart-hvitt fargeskjema, med sangernes bilder som står på bakgrunnen.

Fans av sangeren vil være begeistret for å bla gjennom nettstedet, hvor de vil finne ut nyttig info om Adari, hennes kreative karriere og livssyn. Denne informasjonen er tilgjengelig i de viktigste nettstedsseksjonene, nemlig Biografi, Diskografi, Nyheter og Kontakt. Det er her alle som er interessert i fakta fra Adaris liv, karriere, kreativitet, nyheter og kommende arrangementer, kan komme over denne informasjonen. I tillegg er det en mulighet til å lytte til sangene til forfatteren, se videoklippene hennes, abonnere på hennes sosiale nettverkskontoer på nettstedet. Dette er hovedegenskapene som gjør prosjektet til en verdig prøve av en Mobirise-drevet nettstedssamling.

14. Witsec

Witsec

Lag et nettsted GRATIS

Witsec er et personlig nettsted eid og administrert av Mark, en infrastrukturutvikler, som oppretter utvidelser for Mobirise på grunnlag av denne plattformen. Prosjektet leverer informasjon om eksperten selv og om nettstedbyggeren som ble brukt som sitt viktigste webdesignverktøy.

Nettsiden på tre sider inneholder tre seksjoner, nemlig About Me, Mobirise and Support. Om meg-seksjonen forteller om webdesigneren, Mobirise-delen fokuserer på applikasjonen (nettstedbyggeren), mens Support-seksjonen viderekobler deg til siden, der du kan finne svar på spørsmålene dine og legge inn systemrelaterte henvendelser. Selv om nettstedet ikke er stort og inneholder ganske begrenset mengde informasjon, er det fremdeles nok til å finne ut data om programvaren, dens anvendelse, spesielle funksjoner og retningslinjer for installasjon. For alle brukerne som er villige til å komme i kontakt med utvikleren, er det en egen seksjon, der du kan fylle ut skjemaet på nettet og vente på tilbakemeldingene. Et av høydepunktene på nettstedet er det faktum at det også ble opprettet med Mobirise. Dette er det beste beviset på systemets troverdighet og funksjonalitet.

15. Costa d’Amalfi Apartments

Costa d’Amalfi Apartments

Lag et nettsted GRATIS

Costa d’Amalfi Apartments er den beste informasjonskilden for alle som leter etter et sted å bo på Amalfi Coach. Dette er boligen som omfatter to leiligheter (Casa Amalfi og Casa Ravello) med en terrasse i det historiske sentrum av Minori, som ligger rundt 200 meter fra stranden.

Hvis du har tenkt å få god ro i byen Minori, er nettstedet det beste reisemålet for å bestille feriehus med alle fasiliteter inkludert. Den leverer uttømmende informasjon om både leiligheter, tjenester og fasiliteter som tilbys, spesialtilbud, fotogalleri, utflukter, kontakter osv. Det er mange bilder av begge leilighetene her som hjelper brukerne å se design, interiør, utstyr og spesielle fasiliteter de tilbyr. Dette forenkler valget av overnatting. Det som er viktig, nettstedet gjør det mulig å be om tilgjengeligheten til rommet du er interessert i ved å fylle ut det tilhørende online skjemaet. Dette er enkelt, raskt og praktisk for enhver bruker.

Bunnlinjen

Mobirise er offline nettbyggingsprogramvare, som gjør det mulig å designe små og mellomstore nettsteder for personlig og forretningsbruk. Den kommer med et omfattende sett med integrerte innholdsmoduler, SEO- og mobiloptimaliseringsløsninger, et bredt spekter av synkroniserings- og designtilpassingsverktøy.

Eksempler på nettsteder drevet av Mobirise ser ganske profesjonelle ut og tiltalende. De er fullverdige nok til at brukere kan realisere sine mål om webdesign. Samtidig ser noen av disse prosjektene lik hverandre, noe som forklares med plattformens orientering på ikke-teknologier. Programvaren fungerer utmerket for denne brukerkategorien, men den har mye å tilby proffs for webdesign også.

Last ned Mobirise gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map