Beste eksempler på nettside for volusjon

Eksempler på nettsteder


Volusion – er en nettstedsbygger som kan være vant til få en e-handel butikk og løper. Ressursen tilbyr mange funksjoner og verktøy som bidrar til suksessen med byggeprosessen for nett. La oss se på noen eksempler på nettbutikker opprettet med Volusion for å få ideen om hvordan det fungerer.

Å ha et nettsted er ikke et innfall, men en nødvendighet for bedriftseiere som ønsker å markedsføre sine selskaper på nettet og øke lønnsomheten. Dette gjelder spesielt nettbutikker som kan bidra til å øke enhver virksomhet.

Selv om behovet for å lansere et nettsted kan være presserende, er ikke alle bedriftseiere klar over det grunnleggende i denne prosessen. Volusion gjør det mulig å lage egen nettbutikk på kort tid.

1. Antonellis Cheese Shop

Antonellis Cheese Shop

Beste e-handelsbyggere

Alle gourmeter og ostefans vil være glade for å besøke Antonellis Cheese Shop – nettbutikken som tilbyr et fantastisk utvalg av ostesorter for enhver smak og anledning! Nettstedets design er fengende og så fristende, med alle de høye res-bilder av ostebrett!

Nettstedsmenyen er praktisk og enkel å bla gjennom. Fant øverst på hjemmesiden, det kommer med nedtrekksvinduer som gir tilgang til forskjellige nettsider og seksjoner. Når du har registrert deg for en konto, kan du bla gjennom sortimentet av produkter og legge inn bestillingen. Du kan også melde deg inn i Cheese Club, bestille et arrangement, registrere deg for en osteklasse eller til og med bli en grossistpartner! Alternativene er mange, så skynd deg å gjøre ditt valg!

2. Jon Hart Design

Jon Hart Design

Beste e-handelsbyggere

Jon Hart Design er den amerikansk-baserte e-handelssiden for håndlagde, tilpassede monogrammede vesker og gaver. Nettstedsdesign er stilig, tidsriktig, og den kommer helt opp til sin store spesialisering. Besøkende kan ikke annet enn å legge merke til bilder i store størrelser av varer som tilbys for salg her.

Det er mulig å plassere en bestilling enten ved å nå et av menypunktene eller ved å se samlingene når du blar ned på hjemmesiden. To videopresentasjoner av nettbutikken varsler ikke bare potensielle kunder om historien, men oppfordrer dem også til å kjøpe fra butikken. Brukere som ønsker å holde kontakten med selskapet og har til hensikt å bli informert om de siste oppdateringene, kan abonnere på nyhetsbrevet eller registrere seg på sosiale nettverkskontoer.

3. Night Ops Tactical

Night Ops Tactical

Beste e-handelsbyggere

Night Ops Tactical er en nettbutikk med nattsynutstyr og utstyr. Selskapet har over 18 års erfaring, og tilbyr et bredt spekter av nattsynsprodukter og tilbehør av høy kvalitet. De er tilgjengelige i en rekke menykategorier, inkludert nattsynssystemer, termiske bilder, lasere og IR-belysning, omfang og severdigheter, hjelmer, tilbehør.

Hver menyseksjon har rullegardinmenyer som gir detaljert tilgang til produktsortimentet. Hvert element har den detaljerte beskrivelsen, spesifikasjonene og originale bilder av høy kvalitet. Dette hjelper kundene med å få et inntrykk av hvordan produktene ser ut og hva deres implikasjoner er. Det er også hurtigkoblinger som gir tilgang til de viktigste nettstedsseksjonene, produktene og kundesupporten. Brukere kan også søke på ønsket produkt etter navn, del, nøkkelord og andre parametere. Nettstedets utforming holder seg absolutt til emnet, med produktbilder og info som blir publisert mot den mørkegrå bakgrunnen. Dette er en verdig prøve av den Volusion-drevne nettbutikken!

4. Så huset

Så huset

Beste e-handelsbyggere

Så huset tilbyr kraftutstyr og forsyninger for bedrifter og enkeltpersoner i Houston TX-hovedstadsområdet. Nettbutikken har stilig design, som fullstendig holder seg til sin nisjespesialisering.

Menyen er tilgjengelig her på toppen av siden, med mange undermeny-kategorier for enkelt produktsøk. Disse inkluderer treklatring, rigging, beskjæring, sikkerhet, trafikkontroll, kraftutstyr samt service og reparasjon. De samme kategoriene er tilgjengelige på hjemmesiden når du blar ned for enkel og rask tilgang. De kommer med distinkte bilder av høy kvalitet, produktbeskrivelser og spesifikasjoner, handleinfo og videoer om de kjennetegne produktene. I bunnteksten på hjemmesiden finner du kontaktinfo, tilgang til de viktigste nettstedseksjonene og kontooppmeldingskategorien. Det er også mulig å registrere seg på nettbutikkets nyhetsbrev for å være klar over de siste oppdateringene og spesialtilbudene.

5. Bli tøff

Bli tøff

Beste e-handelsbyggere

Bli tøff er en online distributør av robuste nettverks- og datateknologier. De gir et rikt utvalg av produkter, som er spesielt utviklet for oppdragskritiske applikasjoner og kan brukes i forskjellige miljøer og under forskjellige (noen ganger til og med kritisk) forhold.

Bilde-glidebryter i full størrelse, som er tilgjengelig på hjemmesiden, presenterer den viktigste informasjonen om selskapet og dets produkter for å varsle kundene om stedet de har kommet til. CTA-knappen omdirigerer til nettbutikken, der alle kan legge inn en bestilling, etter å ha gjennomgått produktspesifikasjoner og leveringsbetingelser. Bare registrer deg for en konto og gjør valget!

6. Glowback LED

Glowback LED

Beste e-handelsbyggere

Glowback LED er et populært merke som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av skreddersydde lineære LED-belysningsløsninger for bolig-, dekorative og kommersielle belysningsbehov. Selskapet tilbyr et rikt utvalg av lineære LED-lysarmaturer, LED-bakgrunnsbelysningspaneler, tilpassede LED-lysstyringssystemer og annet tilbehør. Disse og andre produkter vises i nettbutikken og er tilgjengelige for salg når som helst på dagen.

Nettstedet imponerer brukerne av designen som ikke går på akkord med prosjektets avanserte funksjonalitet. Den er logisk strukturert, og gir tilgang til de viktigste produktkategoriene. De er tilgjengelige i den omfattende rullegardinmenyen så vel som i katalogen over produkter som er tilgjengelige på hjemmesiden. Hver belysningsarmatur har beskrivelse, leverings- / betalingsdetaljer samt prisspesifikasjoner. Det er mulig å plassere bestillingen i nettbutikken på kortest mulig tid. Dette er de viktigste funksjonene som gjør prosjektet til en verdig prøve av e-handelsnettstedet drevet av Volusion.

7. Pepper Palace

Pepper Palace

Beste e-handelsbyggere

Pepper Palace er den familiedrevne virksomheten og klodens største hot-shop, som bruker omfattende popularitet hos kunder på grunn av det imponerende sortimentet av små batch, naturlige, håndlagde og prisbelønte krydret produkter. Det som er interessant, Pepper Palace omfatter kjeden av detaljhandelsteder (det er for tiden over 60 butikker i Canada og USA) så vel som nettbutikken der alle kan handle favorittproduktene sine.

Nettstedet til selskapet ser veldig oppmuntrende og tematisk ut, med rød fargeutbredelse i fargeskjemaet sitt, som manifesteres i alle designelementene – bilder, skrifter, bildefremvisning, bannere, annonser osv. For å finne det nødvendige produktet, bør du bla gjennom rullegardinmenyen med mange seksjoner og dusinvis av produkter som er tilgjengelige for salg der. Dermed kan du velge produkter fra følgende menykategorier: Varm saus, BBQ & Vinger, Salsa, The Pantry, krydder & Gnir, matlaging & Dypping, gaveartikler. Når du blar nedover siden, vil du se de mest populære bildene du kan bestille med noen få klikk. For å forenkle handleprosessen er produktene også delt inn i flere grupper – bestselgere, nye produkter, hotteste produkter osv. Det er praktisk og praktisk.

8. Natale’s Men’s Clothier

Natale's Men's Clothier

Beste e-handelsbyggere

Natale’s Men’s Clothier er en menns spesialklesbutikk som tilbyr profesjonell service, individuell kundetilnærming og eksepsjonell produktkvalitet. De har et forbløffende utvalg av modeller som er forskjellige i størrelser, stiler og andre parametere. Den; også mulig å bestille skreddersydde klær med hensyn til dine individuelle parametere her.

For å benytte deg av unik personlig og handleopplevelse, bør du først besøke nettstedet. Det er her du ikke bare vil finne ut detaljert informasjon om butikken, men også få tilgang til produktutvalget. Katalogen er tilgjengelig både på nettstedet og i rullegardinmenyen. For god brukervennlighet og bestillingsplassering, faller alle produktene i flere kategorier basert på type klær som tilbys. Disse inkluderer skjorter & Gensere, bukser & Shorts, Yttertøy, Nakkebånd & Tilbehør. Det er også en mulighet til å bla gjennom og bestille andre tjenester butikken tilbyr. Nettstedets design har eleganse og stil manifestert i alt elementet, mens den rådende grå og blå fargepaletten vekker følelsen av troverdighet. Dette er en viktig fordel for enhver nettbutikk.

9. Ekte Gud tyggegummi

Ekte Gud tyggegummi

Beste e-handelsbyggere

Ekte Gud tyggegummi vil absolutt holde deg spent og ivrig etter å bla gjennom nettstedet for å se hva den har å tilby. Dette er produsent og distributør av trygge, naturlige og risikofri tyggegummier. Produktene er blottet for kunstige søtstoffer, plast, kreftfremkallende stoffer, tilsetningsstoffer, nevrotoksiner og resten av ingredienser som truer menneskers helse. I stedet er de 100% biologisk nedbrytbare, gluten- og GMO-frie, inkludert organisk rørsukker, villhøstet regnskogskjøtt, naturlig smakstilsetning, organisk glyserin og organisk solsikke.

Nettstedet ser veldig lyst ut, fargerikt, imponerende og muntert ut. Fargepaletten omfatter et bredt spekter av lyse og lyse farger, med rosa farger som alltid er assosiert med tyggegummi, som dominerer over resten. Dette skaper gledelig og positivt inntrykk, noe som vekker ønsket om å finne ut mer om selskapet og produktene det produserer. Når du blar nedover siden, vil du oppdage generell info om selskapet, historien om dets opprettelse og utvikling, prosessen med tannkjøpsinnhenting og egenskapene som gjør at det tåler nisjekonkurranse. For å velge produktet, bør du nå Shop-delen for å velge tannkjøttet du ønsker å smake og for å foreta øyeblikkelig bestilling. Enkelt, praktisk og raskt – det er det som gjør dette Volusion-baserte nettstedet til en verdig prosjektprøve!

10. Fitness Finders

Fitness Finders

Beste e-handelsbyggere

Fitness Finders er organisasjonen som ser sitt livslange oppdrag i å forbedre ungdommers helse og kondisjon, og bidra til deres fysiske og mentale utvikling. Etter å ha vært i virksomhet i over 50 år, har de introdusert flere verktøy og teknikker som oppmuntrer og motiverer barn og voksne til å gjøre store prestasjoner. Toe Tokens introdusert som en tilleggspris for sitt kjørelengdeprogram er de mest populære og mest solgte drivende klubbinsentivene i Nord-Amerika.

For de brukerne som ønsker å finne ut mer om selskapet, dets oppdrag, mål, prestasjoner og produkter / programmer som tilbys, gir nettstedet den uttømmende og veldig detaljerte informasjonen. Den er tilgjengelig i de viktigste nettstedsseksjonene – bare gå til rullegardinmenyen for å finne svar på spørsmålene dine. Hovedmenyseksjonene inkluderer Awards, Toe Tokens, Mileage Club, EZ Scan, Chains & Lanyards, prøver osv. Du kan også se videoen som er tilgjengelig på hjemmesiden for å finne selskapets prioriteringer. For å plassere den raske bestillingen direkte på nettstedet, fyll ut online-skjemaet for å spesifisere detaljene eller nå katalogen for å velge produktene der.

Bunnlinjen

Som du kan se, Volusion er et fint verktøy for å bygge e-handelsnettsteder forskjellige kompleksitetsnivåer. Nettstedsbyggeren involverer settet med funksjoner og alternativer som gjør nettbyggingsprosessen engasjerende og hjelper deg med å få funksjonelle og kvalitetsbaserte nettbutikker i gang..

Ressursen har over 100 funksjoner og et sett e-handelsmaler av høy kvalitet som kan tilpasses med hensyn til behovene og målene til brukerne. Hvis du har opprettet en nettbutikk eller en webside med Volusion, er du velkommen til å dele opplevelsen din med oss!

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map