Beste eksempler på nettsteder på Weebly

Weebly-eksempel nettsteder


Weebly – er utvilsomt en av de enkleste måtene å starte et kvalitetsnettsted i løpet av få minutter. Mange velger Weebly for sin forenklede, widget-baserte i nettlesereditor som ikke krever programmeringserfaring i det hele tatt. Nettstedsbyggeren bruker den såkalte “boksen” -modellen, som forenkler prosessen med å opprette nettsteder.

Systemet leveres også med kraftige integrerte blogging- og e-handelsmotorer samt flere alternativ for designtilpasning. Disse funksjonene gjør det mulig for nybegynnere og dyktige webutviklere å starte forskjellige typer prosjekter – fra enkle destinasjonssider og opp til fullverdige nettbutikker, porteføljer og forretningsnettsteder.

Denne dra-og-slipp-nettstedskonstruktøren ble grunnlagt i 2006 av tre 22 år gamle studenter, og er nå vertskap for over 50 millioner nettsteder over hele kloden. Så la oss se på noen av Weebly-eksemplene på nettstedet.

I denne artikkelen skal vi vise deg forskjellige nettstedsdrevne nettsteder, fra porteføljer til e-butikker. Dette er ikke de beste Weebly-nettstedene – du finner mye mer kreative og effektive Weebly-nettsteder der ute.

1. BLACKreBRANDED

BLACKreBRANDED

Lag et nettsted GRATIS

BLACKreBRANDED er en informativ aggregator på nettet som reiser og utland, som samarbeider med reklamer, reisende og andre brukere, som har til hensikt å publisere reiserelaterte innlegg på nettstedet for offentlig eksponering.

Nettstedet inneholder dusinvis av nisjeartikler, som faller inn i flere kategorier basert på stedene de henviser til. Dette er Afrika, Amerika, Asia, Europa, Midt-Østen og Oseania. Et interaktivt JS-kart tilgjengelig på hjemmesiden oppfordrer lesernes interesse og oppmuntrer til videre utforsking av nettsteder. Knapper for sosiale nettverk gjør det mulig å bli med i gruppen av bidragsytere på nettstedet, mens listen over de nylig sendte innleggene gjør det mer interessant å oppdage nye fakta om verden. Dette er et perfekt eksempel på en populær Weebly-drevet webside.

2. Ina Road Kristi kirke

Ina Road Kristi kirke

Lag et nettsted GRATIS

Ina Road Kristi kirke ser sitt oppdrag i å oppmuntre folk til å melde seg inn i kirken og å bygge opp tro på Jesus Kristus. Ressursen har en enkel og rolig fargepalett, som ikke distraherer brukerens oppmerksomhet fra hovedpunktet. Radioprogram-delen gjør det mulig å lytte til de siste episodene av prekenene.

Det er også en mulighet til å se videoer av de nylige prekenene for ungdom og for små grupper. Du kan søke om et medlemsskjema direkte på nettstedet for å bli invitert av nettstedsteamet. Avsnittet Kommende hendelser varsler brukere om forventede hendelser som skal avholdes i kirken. For alle som ønsker å holde seg orientert om kirkerelaterte grunnleggende ting, er det en detaljert seksjon i bunnteksten for å gi tilgang til de viktigste nettstedkategoriene, inkludert tilbedelsesplaner, tidspunkter og veibeskrivelser, teammedlemmer, vanlige spørsmål, prekener, arrangementer, nettstedblogg etc.

3. Travmarket

Travmarket

Lag et nettsted GRATIS

Travmarket.com gir reisebyråer high-end marketing automatiseringsprogram, som inkluderer reisemarkedsføringstrakter, kringkaste e-post, destinasjonssider sammen med profesjonell reisemulighet for sosiale medier. Selskapet sikrer også unik treningstilnærming og støtte.

Nettstedet leverer all selskapsrelatert informasjon på en praktisk, forståelig og tiltalende måte. Den er godt strukturert for å sikre intuitiv navigering på nettstedet og enkel tilgang til alle nødvendige data. All informasjonen er tilgjengelig i flere nettstedsseksjoner, inkludert tjenester, innhold, nyhetsbrev, opplæring & Support, priser. Innholdet vises mot den hvite bakgrunnen, med oransje og svarte dominerende farger som fører brukerens oppmerksomhet.

For alle disse brukerne, som ser etter muligheten til å komme i kontakt med teammedlemmene, er det rask tilgang til sosiale nettverksknapper som er tilgjengelige i websidehode og bunntekst. Det er også FAQ-delen, så vel som kontaktdata som lar brukere finne ut all informasjonen de er interessert i. Det er en ganske fin prøve av et bedriftsnettsted opprettet med Weebly.

4. Fusedale Design

Fusedale Design

Lag et nettsted GRATIS

Fusedale Design er et toppmål for brukere som leter etter enestående design av prosjektene sine. Studiet er involvert i utvikling og gjennomføring av allsidige designoppgaver basert på kundenes behov og krav. Utformingen av nettstedet snakker høyere enn et dusin ord.

En glidebryter på fullskjerm gir tilgang til porteføljene av verk studioene har fullført, mens den lange menyen på sidepanelet gir tilgang til en rekke prosjekter med bare noen få klikk. Dette sikrer enkelt og praktisk søk ​​og distraherer ikke brukerens oppmerksomhet fra nettstedets innhold.

5. Harry Carays Restaurant Group

Harry Carays Restaurant Group

Lag et nettsted GRATIS

Harry Carays Restaurant Group er et nettsted som tilhører Harry Caray; som er eier og sjef for en restaurantkjede flere steder. Virksomheten startet i 1987 og har fått ekstrem popularitet siden den gang.

Nettstedet har et interessant introduksjonsbilde av Harry Caray på hjemmesiden, som oppfordrer til å gjøre reservasjoner helt fra starten. Nettstedsmenyen er tilgjengelig øverst på hjemmesiden og granta tilgang til forskjellige undermenypunkter med nedtrekksvinduer. Dette er restauranter og deres varianter, private arrangementer, helligdager og begivenheter, gavekort og detaljhandel, om oss og kontaktseksjoner. Høydepunktet på nettstedet er galleriet med kjendiser, som noen gang har besøkt Harry Carays restauranter. Dette kan ikke annet enn å tiltrekke seg oppmerksomheten til alle som besøker nettstedet for første gang.

6. Castle Hill Resort and Spa

Castle Hill Resort and Spa

Lag et nettsted GRATIS

Det aller første som fører brukerens oppmerksomhet når du kommer til Castle Hill Resort and Spa er en glidebryter på fullskjerm med imponerende steder av Castle Hill Resort and Spa som ligger i Vermont. Bildene er så tydelige og lyse at de umiddelbart oppfordrer til ønsket om å se hva feriestedet har å tilby.

Når du surfer på nettstedet, kommer du over overnattingsstedene, tjenestene, spesialtilbudene, samt bryllup og spisesteder du kan velge mellom. Knappen “Sjekk priser” øverst på hjemmesiden lar deg finne ut prisene for bestilling av tjenestene til feriestedet, og angi datoene du er interessert i. Hvis du ønsker å holde deg oppdatert om tilbudene som feriestedet har, kan du kan abonnere på nyhetsbrevet sitt eller bli med i gruppene i sosiale nettverk.

7. April Borrelli

April Borrelli

Lag et nettsted GRATIS

April Borrelli er et iøynefallende, minimalistisk personlig moderne prosjekt av en kunstner som jobber som teknisk designer for et klesfirma. Aprils nettsted har en blogg, et enkelt galleri og et kontaktskjema. Nettstedet er lenket til april’s Etsy-butikk der hun selger kunst og håndverk.

Navigasjonen på nettstedet kan være mer intuitiv. April Borelli har en standard Weebly-favoritt. Å bruke mye mellomrom holder et nettsted ryddig og gjør det lettere for de besøkende å oppfatte visuell informasjon. Tilpassede, håndtegnet bilder er med på å skape en koselig atmosfære og spiller en viktig rolle i å etablere merkevaren din (mens overbrukte bilder kan skade bildet ditt).

8. Forfedrejakten

Forfedrejakten

Lag et nettsted GRATIS

Som navnet på prosjektet tilsier, Forfedrejakten er fullt fokusert på å hjelpe mennesker med å oppdage sin familiehistorie ved å bruke flere ressurser som er tilgjengelige her. Nettstedet eies og administreres av Kenneth R Marks, som personlig har brukt alle kilder og teknikker som ble gitt for å oppdage de viktigste nyansene om forfedrene.

Nettstedet ser ganske interessant ut siden det absolutt samsvarer med hovedmålet. Det avislignende designet omfatter flere svart-hvitt / retro-bilder presentert mot den grå bakgrunnen med tilsvarende skrifter og stiler. Menyen er også ganske rik her – den gir tilgang til flere seksjoner, der alle kan finne all den emnerelaterte informasjonen. Disse inkluderer aviser, blogg, aviskoblinger, nekrologer, BMD-poster, bilder, årbøker, skilsmisseposter osv. Nedtrekksmenyen gir tilgang til mange andre nettstedsseksjoner med mye nyttig informasjon.

For å starte online søk etter dine forfedre direkte på nettstedet, bør du bruke det integrerte søkefilterfeltet, der du skal oppgi navn og etternavn til personen du er interessert i. Systemet vil automatisk generere resultatene, som vil hjelpe deg med å fortsette søket. Det er veldig praktisk, forståelig, enkelt og interessant for alle!

9. New England fyrtårn

New England fyrtårn

Lag et nettsted GRATIS

New England fyrtårn leverer uttømmende informasjon om mer enn 200 fyrtårn som ligger i flere New England-stater. Det er her alle som er interessert i denne typen informasjon, kan finne ut detaljerte fakta om historien og nåværende tilstand til disse gjenstandene.

Nettstedsstruktur og navigasjon er forståelig og enkel helt fra første øyekast. Bare bla gjennom hoveddelene for å finne den nisjespesifikke informasjonen som kan komme til nytte for deg. For å starte søket og gjøre det enklere og mer effektivt, gå til delen “Fyrtårn etter stat” som du finner på nettstedmenyen. Velg deretter staten og fortsett å lete etter fyrtårninfo du er interessert i. Andre seksjoner på nettstedet inkluderer Statskart, fyrtårn & Bokhandel, kontakter osv. Menyen er ganske rik, og dermed følger den med rullegardinmenyen for å gjøre nettstedet intuitivt og ikke så mettet med kategorier.

Nettstedsdesign er ganske tiltalende og beroligende. Alt innholdet vises mot den lyseblå bakgrunnen med høykvalitetsbilder av fyrtårn som fører brukerens oppmerksomhet. Den integrerte kalenderen som er tilgjengelig på hjemmesiden gir informasjon om de kommende hendelsene, noe som er ganske nyttig for vanlige brukere og første gangs brukere.

10. Leo Edwards Photography

Leo Edwards Photography

Lag et nettsted GRATIS

Leo Edwards Photography er en portefølje som tilhører Leo Edwards – miljøportrettfotografen, hvis lidenskap er å skildre mennesker i sine naturlige omgivelser. Leo har mange priser, mens hans beste bilder blir stilt ut på forskjellige steder over hele verden. Nettstedet forteller ikke bare historien til fotografen, men den har også en blogg, en presseseksjon og et galleri som viser de mest populære verkene hans.

Så snart du besøker nettstedet, blir du tilbudt å laste ned Adventure Photography Handbook, hvor du kan finne ut innsidetriks og tips om hvordan du kan forbedre ferdighetsfotografering. Det er en annen funksjon som skiller denne porteføljenettstedet fra andre lignende prosjekter drevet av Weebly.

11. Karen Hurd

Karen Hurd

Lag et nettsted GRATIS

Karen Hurd er en online ernæringspraksis som eies og administreres av Karen Hurd som hjelper hennes pasienter og andre brukere som er interessert i emnet å lære de viktigste kostholds- og livsstilsgrunnleggende for å låse opp de mest effektive helseprinsippene..

Det er mye info du kan finne ut når du blar gjennom ressursen. For å finne emnet du er interessert i, bør du utforske nettstedets seksjoner som er tilgjengelige i menyen eller bruke søkefilteralternativet for å oppgi den eksakte søket. Menyen finner du i hjørnet av hjemmesiden, som gir den et tydelig utseende. Menyen gir tilgang til hovedwebseksjonene, inkludert Emner, Om Karen (eieren av nettstedet), Kontakt, podcasts, tale, oppskrifter, attester og mer. I tillegg er det Butikkseksjonen, der brukere kan bestille og kjøpe produkter / e-kurs Karen tilbyr for salg.

Den generelle webdesignen er ganske enkel, men likevel praktisk og tiltalende. Hele skjermbilder og høyoppløsningsbilder av pittoreske landskap kan ikke annet enn å tiltrekke brukerens oppmerksomhet og skape en trøstende følelse av avslapning. Det er det mange brukere setter pris på med prosjektet.

12. Sadel og semsket skinn

Sadel og semsket skinn

Lag et nettsted GRATIS

Sadel og semsket skinn er et mann og kone-team som skriver om mote, hjem og liv. Nettstedet har mye mellomrom og enkel navigering. Siden Om er verdt å bli sett. Det er sannsynligvis den mest kreative siden av slikt slag. Vi kan lese en full kjærlighetshistorie og romantisk forhold der. Som en ulempe kan jeg nevne at tekstformatering kan være mer konsistent.

1. 3. Dwarmis

Dwarmis

Lag et nettsted GRATIS

Dwarmis er en nettbutikk drevet av Weebly, som eies og administreres av Dwarmis Concepcion. Etter å ha jobbet i motebransjen i et par år, bestemte Dwarmis seg for å lage sitt eget klærmerke som skulle gjenspeile hennes individuelle visjon om verden rundt. Motedesigneren fokuserer på eleganse, stil og unike former påvirket av latinamerikanske trender.

Nettbutikken holder seg til generell prosjektspesialisering så vel som til de grunnleggende e-handelstrendene. Nettstedet ser moderne, men slett ut med bilder med høy oppløsning (både farget og svart-hvitt) samt elegante skisser av nye samlinger som står mot den hvite bakgrunnen. Dette fremhever det viktigste nettstedets fokus. Det er også den integrerte handlekurven og kategorien Butikk kategorisert, der du kan bla gjennom produktspesifikasjoner og legge inn en bestilling. Kontaktsiden er tilgjengelig på nettstedet, så du kan komme i kontakt med designeren eller abonnere på nyhetsbrevet. Fin jobb!

14. The Box Bros

The Box Bros

Lag et nettsted GRATIS

The Box Bros er et vakkert Weebly-prosjekt designet rundt store bilder som lokker besøkende og presenterer produktfordeler. På hjemmesiden er det en video som viser hvordan Box Bros-produktene blir produsert. Den eneste ulempen kan være muligheten til å rulle på hovedsiden. Det er en kreativ avgjørelse, men det ser rart ut.

15. Rose City søtsaker

Rose City søtsaker

Lag et nettsted GRATIS

Rose City søtsaker lokker besøkende med bilder av konfekt av høy kvalitet. Eieren av nettstedet bruker kort- eller fliserammen for å organisere innholdet hennes. Denne designtrenden er effektiv ikke bare fordi den gir en side et rent utseende og preg, men også fordi den lett tilpasser seg en rekke skjermstørrelser. Hovedsiden skal være mer informativ, og den skal brukes tilpasset favicon. Link til nettbutikk går til Etsy markedsplass. Det er en smart beslutning for de som allerede har en Etsy-konto.

16. Vårt bord

Vårt bord

Lag et nettsted GRATIS

Vårt bord er et godt bevis på hva vi har sagt før, og vi vil si det igjen: en flott logo, tilpasset domenenavn og vakre bilder med høy oppløsning er noen av de beste måtene å få virksomheten til å se polert og profesjonell ut. Denne siden er et kooperativ av bønder og produsenter som jobber sammen for å lage håndlaget, deilig mat for lokalsamfunnet. Det er et perfekt eksempel på en lokal matleverandør. En flat stil i gammel stil ser ut til å være attraktiv og seriøs på samme tid.

17. Whiskyballen

Whiskyballen

Lag et nettsted GRATIS

Whiskyballen er et flott eksempel på hvordan det å sette en video av høy kvalitet på hjemmesiden din blir en fin måte å tiltrekke besøkende besøkende når de først kommer, og holde dem engasjert. Spesielt hvis den videoen beskriver nøkkelproduktet ditt. Nettstedseiere vet hvordan det fungerer i virkeligheten. Dette nettstedet bruker et vakkert bakgrunnsbilde og en introduksjonsvideo med en klar oppfordring til handling. Men det kan deles gjennom mer enn ett sosialt nettverk.

18. Crosley

Crosley

Lag et nettsted GRATIS

Crosley er det amerikanske ikoniske merket som spesialiserer seg på elektronikk og apparater i verdensklasse som selges av selskapets distributører og forhandlere. Merket har vunnet anerkjennelse og popularitet blant millioner av kunder. Nettstedet til selskapet kommer absolutt opp til sin status og nisjespesialisering. Designet ser enkelt og ganske minimalistisk ut, men det er akkurat dette som vekker brukernes tillit og beviser selskapets troverdighet.

Når du kommer til hjemmesiden, vil du kunne nå nettstedmenyen som er funnet i venstre panel for rask tilgang. Menyen er omfattende og gir maksimal informasjon om hovedområdene i merkevarens spesialisering. Det er her du kan bla gjennom seksjoner som Kjøkken, Klesvask, Komfort for hjemmet, Crosley Professional, Kundeservice, Om oss, Registrering av utvidet garanti, Kjøp utvidet garanti osv..

Det som er viktig, leverer nettstedet detaljert informasjon om alle produktene som tilbys for salg, inkludert produkter hvis produksjon er avviklet. Alternativet med søkefilter hjelper deg med å finne den nødvendige informasjonen med minimum tid / krefterinvestering i tide. Crosley er et levende utvalg av et kvalitetsnettsted laget med Weebly.

19. Coppers Dream

Coppers Dream

Lag et nettsted GRATIS

Coppers Dream er den ideelle ideen for hunderedning for alle raser lokalisert i San Francisco Bay Area, som tilbyr hundeadopsjonstjenester. Organisasjonens navn var inspirert av navnet på hunden – Kobber – som tilhørte grunnleggeren av dyre-redningen.

Nettstedet til organisasjonen ser attraktiv og nisjefokusert ut. Det er mange hundebilder på alle sidene, i tillegg til mange historier og verdifull informasjon om dem. Uansett hva fakta du ønsker å finne ut om organisasjonen og tjenestene den tilbyr, kan du bare komme til nettstedsmenyen for å finne den der. Menyen er ganske omfattende, og den har rullegardinmenyen for å gi maksimal informasjon. Det er her du kan oppdage nyttige fakta om hundene og valpene du kan adoptere, donasjons- og frivillighetsalternativer, generell info om organisasjonen, online ressurser så vel som flere suksesshistorier Coppers Dream er stolt av.

Prosjektet har også sosiale nettverkskontoer du kan abonnere på, hvis du ønsker å holde deg oppdatert om nyheter, hendelser, oppdateringer og planer for organisasjonen. Alt i alt fortjener dette Weebly-baserte nettstedet brukeroppmerksomhet som et kvalitetseksempel på et enkelt, men informativt nettsted.

20. Bioidentiske leger

Bioidentiske leger

Lag et nettsted GRATIS

Bioidentiske leger er et nettbasert prosjekt, der alle, som trenger bioidentisk hormonbehandling, kan komme i kontakt med leger som spesialiserer seg i behandling av problemet for å diskutere de tilgjengelige alternativene. Nettstedet tilbyr tilgang til den lokale lokale katalogen, med mange klinikker og leger inkludert på listen.

Det du trenger for å komme i gang med søket ditt er å velge staten du bor i fra den omfattende listen over steder som er tilgjengelige på hjemmesiden og deretter bruke legekontaktene for å finne den best mulige varianten med hensyn til ditt individuelle helseproblem. Bortsett fra den elektroniske katalogen, gir nettstedet tilgang til en rekke seksjoner som leverer den nødvendige informasjonen om prosjektet, dets fordeler, kontakter osv. Det er en egen FAQ-seksjon, der du kan finne svar på alle spørsmålene du kan være interessert i.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot “Telemedisin” -funksjonen, som er tilgjengelig direkte på nettstedet og hjelper deg med å nå pasientene i avsidesliggende regioner eller de som fysisk ikke er i stand til å kontakte legene personlig, men likevel trenger hjelp. Telemedisin involverer spesielt audiovisuelt utstyr som gjør det mulig å tilby helsediagnostikk, vurdering, behandling og konsultasjoner i fjernmodus. Denne funksjonen er et virkelig høydepunkt på nettstedet, noe som gjør at den skiller seg ut fra mengden.

Bunnlinjen

Ser du etter en anstendig nettstedbygger for å lansere et funksjonelt og visuelt tiltalende nettsted? Deretter Weebly er en av de beste løsningene du kan gå etter. Enten du planlegger å opprette en blogg, en bedriftsnettsted, en nettbutikk eller en portefølje, vil denne plattformen komme opp til noen av disse formålene. Nettsteder gjennomgått ovenfor er det beste beviset på dette. De har en fantastisk kombinasjon av tiltalende design, funksjonalitet og rikt funksjonssett. De inneholder den nødvendige mengden menyseksjoner for å dekke alle nyansene brukerne kan være interessert i.

Dessuten er Weebly nettsteder enkle å navigere og brukervennlige. Dette kutter surfetiden til et minimum. Men selv om du hadde startet med Weebly og skuffet over det, kan du enkelt gjøre nettstedet ditt til annen nettbygger eller CMS; se i denne guiden for mer informasjon: Weebly til WordPress migrering.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map