Beste eksempler på nettstedet for IM-skapere

IM Creator Nettstedeksempler


IM Creator er en av de enkleste og rimeligste byggerne for nettskyer, som gjør det mulig å lage forskjellige typer prosjekter. Systemet fungerer i utgangspunktet utmerket for kunstnere, studenter, reklamer og ideelle organisasjoner, som har til hensikt å presentere verkene sine for målgruppen og få maksimal eksponering. For disse brukerkategoriene tilbyr plattformen et helt gratis abonnement som kommer uten begrensninger, annonser eller begrensninger. I stedet gir systemet et bredt funksjonssett, som bidrar til enkel utvikling av nettsteder og hjelper til å oppnå verdige resultater.

Bortsett fra kreativt fokus, viser IM Creator seg også å være et fint valg for gründere, noe som gjør det mulig å gjøre det starte og administrere profesjonelle forretningsnettsteder, inkludert e-handelsprosjekter og destinasjonssider. For disse nettstedene avdekker systemet flere fordeler og designtilpasningsalternativer som gjør at det skiller seg ut fra mengden, noe som gir brukerens oppmerksomhet.

For øyeblikket omfatter IM Creator over 17 millioner allsidige nettsteder designet med det. Er du interessert i å se på noen av de mest bemerkelsesverdige eksemplene på prosjekter som er laget med nettstedbyggeren? De vil hjelpe deg med å forstå hva systemet har å tilby og hvordan prosjektet til slutt kan se ut, og blir lansert med IM Creator. La oss gjøre det med en gang.

1. Nominelt innhold

Nominelt innhold

Lag et nettsted GRATIS

Nominelt innhold er et nettsted for studioet som utmerker seg innen filmskaping og har krav om å produsere profesjonelle high end-prosjekter for sine klienter. Studioet posisjonerer teamet sitt hos en gruppe digitale innfødte, som er dyktige i filmproduksjon og har førstehånds kunnskap om hva målgruppen forventer å benytte seg av.

Nettstedet frister brukeroppmerksomhet helt fra de første sekundene de besøker det. Når du har åpnet hjemmesiden, vil du se en videobakgrunn i fullskjerm som presenterer studioet og fungerer som promo. Nederst på videobakgrunnen er det “Let’s Work Together” -knappen som omdirigerer deg til Connect-siden. Det er her du kan fylle ut det elektroniske skjemaet for å komme i kontakt med teamet av nominelle innholdsproffer.

Når du surfer på nettstedet, vil du komme over flere sider som gir eksplisitt informasjon om teamet av filmskapere, og tilbyr sine high-end tjenester. Sidene Om oss og rådgivning forteller deg så mye som mulig om studioet, tjenestene og vilkårene for samarbeid, mens Portfolio-delen gjør det mulig å sjekke ut den nyeste videoutvalget av verk studioet har utført for sine kunder. Dette er mer enn nødvendig for å hjelpe deg med å lede konklusjonene angående plattformens profesjonalitet og ferdighetsnivå for sine eksperter. Alt i alt er nettstedet et imponerende utvalg av prosjekter som er lansert med IM Creator.

2. Naina Shenoy

Naina Shenoy

Lag et nettsted GRATIS

Naina Shenoy er en profesjonell IM Creator-basert portefølje av Naina Shenoy – en talentfull og dyktig designer med mange års ekspertise og dusinvis av high end-prosjekter laget for kunder. Hennes viktigste interesseområde fokuserer på å studere hjemmeboende rundt møbler og hverdagslige romopplevelser for videre å lage designprosjekter som fokuserer på bærekraft og sirkularitet.

Porteføljesiden ser ganske enkel og ren ut. Det er bare tre sider du kan bla her for å finne ut mer om designeren, hennes biografi, livssyn, utdanning og profesjonell bakgrunn, interesser og annen relatert info. I tillegg kan du bla gjennom Portfolio-delen med de mest imponerende og kvalitetsprosjektene forfatteren er spesielt stolt av. Endelig er det kontaktsiden med det elektroniske skjemaet, der du kan slippe en linje til designeren, sende henne e-post eller se LinkedIn-profilen hennes. Uansett et så lite antall nettsider, gir de all den informasjon potensielle kunder kan være interessert i. Dette er mer enn nok til å ta den objektive beslutningen om videre samarbeid.

Nettstedsdesignet er logisk og enkelt også. Alle sidene har snøhvit bakgrunn med fargede bilder som står mot den for bedre brukeropplevelse. Spesiell oppmerksomhet blir viet til Portfolio-siden, som gir maksimal informasjon om prosjektene som er vervet der. Hver prøve har en detaljert beskrivelse som gir spesiell designers syn og målene hun forfulgte når hun fullførte den. Det er også flere bilder som gir en uttømmende forståelse av prosjektets spesialisering. Dermed er Naina Shenoy et kvalitetsmessig og imponerende utvalg av et porteføljeside som er profesjonelt designet med IM Creator.

3. Yeelight

Yeelight

Lag et nettsted GRATIS

Yeelight er en Singapore-basert nettbutikk med lysarmaturer og apparater som ikke bare ser fantastiske ut og passer til de fleste allsidige interiører, men også gir moderne design og avansert funksjonalitet for å sikre den beste kundeopplevelsen. Nettstedet leverer maksimal informasjon om selskapet, tjenestene og produktene det tilbyr, siste nyheter, oppdateringer, kontakter og annen relatert info mest potensielle og nåværende kunder er interessert i.

Den aller første tingen som fanger oppmerksomheten din, når du går inn i nettbutikken, er lysbildefremvisningsgalleriet, som gir informasjon om det avanserte Yeelight-produktet som er kompatibelt med Apple Home Kit, og gir en helt ny og uventet opplevelse av hjemmebelysning. Hjemmesiden inneholder i tillegg nylige bedriftsnyheter, listen over siste kampanjer samt nye produktutgivelser.

Nettstedsutviklerne har ivaretatt kundenes bekvemmelighet, og tilbyr en fellesskapsformavdeling, avanserte kundestøttealternativer detaljerte kontakter som følger med integrerte Google Maps for enkel butikksøk (selskapet har flere butikksteder i Singapore, der alle kan kjøpe deres lysarmaturer og tilbehør). Live Chat-støtte er også tilgjengelig på nettstedet for å hjelpe kunder med å finne svar på deres presserende spørsmål. .Hvis det fremdeles er noe du ønsker å finne ut om Yeelight, eller bare ønsker å være klar over selskapets nyheter, oppdateringer og planlagte hendelser, er det en mulighet til å abonnere på kontoene sine i de sosiale nettverkene for å holde seg oppmerksom på virksomheten -relaterte saker.

4. Janni Louise

Janni Louise

Lag et nettsted GRATIS

Janni Louise er et porteføljeside som eies og drives av Janni Louise – en profesjonell og talentfull kunstner, som har flere individuelle frilansprosjekter samt rik erfaring med å jobbe for designbyråer. Janni er opptatt av å holde seg til spesielle behov og preferanser hos sine klienter, og bringe fantasien til liv gjennom et bredt spekter av visuelle virkemidler. Hun er klar til å gjennomføre forskjellige typer kreative prosjekter, og hun har allerede mange av dem i porteføljen sin.

Nettstedet selv bugner av grafiske ior designelementer, men dette er ikke nødvendig når det kommer til den profesjonelle porteføljen. Her er det bare to sider – About and Sketchbook, som er mer enn nok til å gi den mest uttømmende informasjonen brukere ser etter, når de ansetter en artist til å fullføre prosjektene sine..

Hjemmesiden ser imponerende ut på grunn av tilgjengeligheten til galleribilder som viser Janis verk. Det er også direkte tilgang til porteføljeseksjonen, som også inneholder flere forfatteres mesterverk. Trenger du en mer detaljert oversikt over Janis verk? Gå deretter frem til Sketchbook, som inkluderer en fantastisk samling av papir og blyant og digitale skisser kunstneren er stolt av. Dette er et vellykket eksempel på et porteføljeside som ble lansert med IM Creator!

5. Blomster ledelse

Blomster ledelse

Lag et nettsted GRATIS

Blomster ledelse er et nettsted for en av de beste London-baserte influencer management, creative marketing og PR byrået. Selskapet ser sitt mål å hjelpe merkevarer og påvirkere å blomstre og vokse for å nå målene de setter seg. Med dette formålet utvikler og utfører de markedsføring, sosiale medier og promo-kampanjer for å øke mediets tilstedeværelse og hjelpe dem med å drive salg og nå målmarkeder.

Nettstedets design fulgte absolutt det generelle konseptet med byrået, og skaper imponerende, moderne og avanserte visjoner om deres tjenester og mål. Prosjektet ser friskt ut og hyggelig å bla gjennom, med lyse farger som dominerer i fargepaletten. Sammen med det er nettstedet logisk strukturert og dekker et bredt spekter av brukernes behov. Det er flere sider her, som gir eksplisitt informasjon om teamet til eksperter i Flourish Management, deres ferdigheter, leverte tjenester, kontakter og bloggseksjon.

Særlig oppmerksomhet blir gitt til porteføljedelen som regelmessig blir oppdatert med nylige arbeider utført av selskapets eksperter. Hvert prosjekt har lyse og avanserte bilder samt beskrivelse av hovedparametere. Det er akkurat det de fleste brukere trenger når de leter etter et markedsførings- og PR-byrå. Flott jobb!

6. Philip Joa

Philip Joa

Lag et nettsted GRATIS

Philip Joa er en porteføljeside som tilhører Philip Joa – en profesjonell og dyktig regissør som jobber med dokumentar-, fotograferings-, skrive- og frivillighetsprosjekter for ulike organisasjoner, magasiner og andre klienter. Nettstedet ble opprettet av Phili med det eneste formål for øye – å få oppmerksomheten til målgruppen og generere nye klienter ved å gi sine profesjonelle porteføljeprøver og personlige informasjon om hans biografi og kreative karriere.

Nettstedet inneholder ikke for mye informasjon, og det florerer ikke med avanserte grafiske / designelementer. Dette er imidlertid ikke helt nødvendig, ettersom prosjektet omfatter nødvendig informasjon alt på ett sted. Utformingen av porteføljen ser ganske interessant og uvanlig ut også. En egen webside er viet til samlingen av forfatterens arbeider som regissør. Hvert prosjekt har en video og detaljert beskrivelse for å gi seerne beskjed om implikasjonen og det generelle fokuset. Etc. Page på sin side inneholder mange porteføljearbeid utført av Philip som fotograf, designer, talsperson og skribent. De presenteres også på den tiltalende og moderne måten.

For å komme i kontakt med Philip, bare nå den tilsvarende kontaktseksjonen. Det er her du kan fylle ut det elektroniske skjemaet eller bruke e-posten til å kommunisere med eksperten og spesifisere / diskutere prosjektkrav og spesifikasjoner.

7. Anchal Goyal

Anchal Goyal

Lag et nettsted GRATIS

Anchal Goyal er en porteføljeside for filmskaperen, forfatteren, regissøren og fotografen Anchal Goyal, hvis interessesfærer handler om å fange “små skiver av livet”. Det er akkurat slik han beskriver sitt kreative fokus og presenterer det for målgruppen. Forfatteren har allerede samlet en rekkevidde portefølje av avanserte verk, som inkluderer filmer og bilder. Det presenteres i porteføljeformat direkte på nettstedet.

Når du først kommer til porteføljens hjemmeside, finner du ingen seksjoner eller innhold her – ingenting annet enn fullskjermbildefremvisning av bilder som tilhører Anchal. Det er den beste presentasjonen av hans kreativitet og profesjonelle talent som snakker høyere enn dusinvis av ord. Hvis du fremdeles har en intensjon om å finne ut mer om fotografen eller se de andre verkene hans, kan du gå til å bla gjennom avsnittene som er tilgjengelige i hurtigmenyen du finner på høyre del av skjermen.

Porteføljemenyen består av flere seksjoner basert på emnet filmer / bilder inkludert. Dette er filmer, reiser, mennesker og natur. I tillegg kan brukere bla på Om meg-siden for å finne flere fakta om fotografen og kreativiteten hans. Det er også muligheten til å komme i kontakt med forfatteren ved å fylle ut det elektroniske kontaktskjemaet som er tilgjengelig nederst på siden her. Det er enkelt, praktisk og raskt. For å oppsummere det, er prosjektet et vellykket og imponerende utvalg av IM Creator-drevet porteføljeside!

Bunnlinjen

IM Creator er en flerbruks alt-i-ett DIY nettsted byggherre, som gjør det mulig å utvikle og administrere forskjellige typer prosjekter for kommersiell og kommersiell bruk. Plattformen er stolt av millioner av nettsteder som er lansert med det, ettersom hver av dem har utsøkt og personlig design som ikke går på akkord med avansert funksjonalitet.

Nettstedsbyggeren nyter den største populariteten blant artister, reklamer, fotografer, designere, stylister, modeller, stylister, filmskapere, produsenter og andre brukere, som trenger profesjonelle porteføljens nettsteder for å vise frem sine verk og talent. For disse brukerne så vel som for allmennyttige organisasjoner og studenter er systemet helt gratis uten funksjonalitetsbegrensninger. Samtidig er IM Creator et ganske fint valg for gründere, som skal bruke tjenesten til utvikling av forretningsnettsteder. Eksemplene på prosjekter som er gjennomgått i artikkelen, er det beste beviset på universell karakter, intuitiv tilnærming til webdesign og allsidighet av tilpasningsalternativer som er inkludert i verktøysettet.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map