Beste eksempler på nettstrøm

Beste eksempler på nettstrøm


Webflow – er en profesjonell nettstedbygger, som ble opprettet med tanke på kvalifikasjoner og krav fra kvalifiserte webdesignere. Plattformen er hovedsakelig orientert om dyktige webutviklere, byråer og uavhengige frilansere, som jobber med å lage klientprosjekter og ønsker å oppnå topp resultater uten behov for å utnytte kodingskunnskap og ferdigheter..

Sammenlignes med dets konkurrenter, systemet leveres med kraftige designtilpassingsverktøy, slik at brukere kan lage fantastiske nettsteder og gi dem intuitive redigeringsmuligheter for innhold. Med Webflow kan du bygge profesjonelle porteføljer, markedsføringsnettsteder, store kommersielle og samfunnsprosjekter. Å være en ganske komplisert plattform (ikke langt enklere enn Webydo), det garanterer fremdeles praktisk nettbyggingsopplevelse og leveres med intuitivt grensesnitt, som har et sett med standard webelementer.

Så hvor vanskelig det egentlig er å bruke Webflow og hvordan kan du dra nytte av å jobbe med tjenesten? Vi har gjennomgått noen av de mest imponerende Webflow-prøvene for å fremheve fordeler og ulemper. Ta en titt på dem for å bestemme, om deres kvalitet og funksjonalitet tilfredsstiller dine spesifikke behov for nettbygging og om systemet tilfredsstiller dine krav.

1. Andre Givenchy

Andre Givenchy

Lag et nettsted GRATIS

Andre Givenchy er et personlig prosjekt av en nettdesigner, Andre Givenchy, som har lansert det med det eneste formålet i tankene – å vise frem sine beste prosjekter. La oss innse det – han gjør det på en strålende måte! Nettstedet tiltrekker brukeroppmerksomhet fra første blikk av den kontrasterende fargekombinasjonen, som smelter sammen med enkelhet og bekvemmelighet.

Hjemmesiden til nettstedet har slående svart bakgrunn, som endres av de hvite og lilla fargene når du blar nedover siden. De viktigste elementene og knappene blir fremhevet av den røde fargen, som ikke annet enn kan fokusere brukerens oppmerksomhet på dem og brukes som en handlingsfremmende implikasjon. Det er også pop-up live chat-vinduet og kundevurderinger på bunnen av siden. Separat butikk-seksjonen viderekobler en bruker direkte til nettbutikken, der alle fans av designeren kan kjøpe de beste produktene hans. Alt i alt er dette et flott utvalg av et nettsted lansert med Webflow!

2. Overton Graphics

Overton Graphics

Lag et nettsted GRATIS

Overton Graphics er en fantastisk porteføljeprøve lansert av Josh Overton, en London-basert designer med fokus på UI // UX-grensesnitt og webdesign. Dette er en webside med en side som ser streng og kortfattet ut. Du finner ikke en flersnittsmeny her – alle sidene er utpekt på et eget venstre panel med popup-vinduer. Sosiale nettverksknapper er også tilgjengelige her. Dette gjøres for ikke å distrahere brukerens oppmerksomhet, og fokusere det på den viktigste delen av nettstedet – porteføljen.

Nettstedet er opprettet i rolige og enkle grønne, hvite og grå farger, hvor vellykket kombinasjon hjelper med å fremheve de viktigste seksjonene. Det skaper hyggelig inntrykk og oppfordrer brukere til å fortsette å bla gjennom nettstedet for å finne ut mer om eieren.

3. Velocity Black

Velocity Black

Lag et nettsted GRATIS

Velocity Black er et promoteringsprosjekt viet til presentasjonen av den innovative Velocity Black App. Utviklerne av applikasjonen kaller det “livsstilsassistenten”, som omfatter teamet av pålitelige spesialister for å gi appbrukere reiserelaterte anbefalinger de trenger. Det første som fanger brukerens oppmerksomhet er videobakgrunnen, som er den beste presentasjonen av produktet.

Når du blar nedover siden, kommer du over informasjon om applikasjonen, videoer, sitater fra kjente ressurser og massemedier samt annen relatert informasjon. Nettstedet skaper generelt den engasjerende brukeropplevelsen og utløser ønsket om å fortsette å utforske appen.

4. Blaise Posmyouck

Blaise Posmyouck

Lag et nettsted GRATIS

Blaise Posmyouck er en profesjonell portefølje som tilhører Blaise Posmyouck, som spesialiserer seg på utvikling av nettsteder. Nettstedet presenteres på en enkel, men informativ måte. Det er ikke nødvendig å kaste bort tiden din, bla deg nedover på siden for å finne ut mer om forfatteren. Hjemmesiden presenteres mot stjernehimmelbakgrunnen, som ser mystisk og spennende ut. Det er her du vil se kort informasjon om eieren av nettstedet, kontoknapper for sosiale nettverk og kontaktdata. Er det noe annet som må gis på hjemmesiden?

Menyen finner du på venstre panel, med seksjoner om, portefølje, betingelser og kontakter. Nettstedet er tilgjengelig på to språk – engelsk og fransk, noe som spesielt utvider målgruppen.

5. Weglot for Webflow

Weglot for Webflow

Lag et nettsted GRATIS

Weglot for Webflow er målet å nå, hvis du har en intensjon om å oversette Webflow-nettstedet til et hvilket som helst språk du ønsker. Det gjør det også mulig å lage flerspråklige prosjekter med Webflow uten kodelinje. Når du surfer på nettstedet, vil du finne ut essensen og den viktigste implikasjonen av Weglot-løsningen, dens viktigste fordeler og resultatene du til slutt vil oppnå.

Alle brukerne, som ikke er sikre på å bruke Weglot eller de som er interessert i effektiviteten, kan bla gjennom eksemplene på flerspråklige nettsteder som er opprettet med widgetintegrasjonen. Utviklerne av løsningen har ivaretatt brukernes bekvemmelighet og gitt de detaljerte videoinstruksjonene for hvordan du bruker widgeten. Det finnes også trinnvise anbefalinger som gir deg et hint om hvordan du jobber med Weglot for å få mest mulig ut av bruken.

Nettstedet er strukturelt praktisk og intuitivt. Det dekker de viktigste aspektene ved bruk av widgeten. Det er også en mulighet til å registrere deg på ressursen og teste hele settet med Weglot-meritter gratis.

6. Finsweet

Finsweet

Lag et nettsted GRATIS

Finsweet er en pålitelig Webflow-partner som gir et sett med kraftige og avanserte verktøy for webdesign, som sikrer kreativ frihet og gjør det mulig å starte profesjonelle nettsteder med Webflow uten kodingskompetanse i det hele tatt. Finsweet-nettsted er det beste beviset på troverdighet – bare se på design av nettstedet for å sikre at det virkelig er verdt å prøve!

Nettstedet imponerer alle fra første blikk. Når du kommer til hjemmesiden, vil du bli overrasket over den animerte fargede grafikken, overflod av webdesignelementer og tilgjengeligheten av verdifull informasjon brukere ofte leter etter. Det er også mange eksempler på nettsteder og kundevurderinger her, som viser nettstedets troverdighet og profesjonelle tilnærming.

Når du blar gjennom ressursen, vil du komme over flere seksjoner, som gir den mest uttømmende informasjonen om Finsweet. Disse inkluderer Story, Pricing, Webflow, Clients, Portfolio og Contact. Nettstedsnavigasjon og -struktur er også intuitiv og forståelig, noe som bidrar til problemfri og praktisk bruk av nettsteder. Dette er en av de beste eksemplene på prosjekter lansert med Webflow, hvis kvalitet taler for seg selv!

7. Ashley Janelle

Ashley Janelle

Lag et nettsted GRATIS

Ashley Janelle er en portefølje opprettet av Ashley Janelle – gründeren, UI / UX designer og blogger. Det generelle fargeskjemaet på nettstedet er rosa og hvitt, noe som totalt tilsvarer preferanser og smak hos eieren. Det er også et stort bilde av Ashley på hjemmesiden, noe som skaper et behagelig og behagelig inntrykk.

Menyen på nettstedet inneholder Blogg, Om, Portefølje og Kontakter. Ashley administrerer og oppdaterer bloggen sin personlig, der hun legger ut informative artikler om nettdesign. Dette kan høres interessant ut for representantene for den samme nisjen. Nettstedet er en verdig prøve i Webflow-samlingen.

8. Education Union Lab

Education Union Lab

Lag et nettsted GRATIS

Education Union Lab er et uavhengig selskap som er fokusert på utvikling av tilpasset innsikt for lederne av utdanningsforbundet. De gir brukerne flere alternativer som gjør det mulig å vinne kvalitetskontrakter, ansvarlighet for charterskoler og rettferdig finansiering av utdanningsinstitusjoner.

Nettstedet til selskapet er enkelt, men informativt og forståelig, selv for de brukerne som ikke har rik erfaring med nettlesing. Den er strukturelt delt inn i seksjoner som dekker den viktigste virksomhetsrelaterte informasjonen. Disse inkluderer sider, hva vi tilbyr, om oss, blogg og kontakt oss sider.

Bloggen oppdateres jevnlig for å levere det mest interessante og oppdaterte nisjerelaterte innholdet. Det er til og med en mulighet for å abonnere på selskapets nyhetsbrev for å få de siste artiklene og nyhetene til e-posten din. I tillegg har nettstedutviklerne integrert søkefilteralternativet som gjør det mulig å finne all informasjon på nettstedet. Alt i alt er det en ganske god prøve av et nettsted opprettet med Webflow.

9. Mask Our Heroes

maskourheroes

Lag et nettsted GRATIS

Mask Our Heroes er et av de nyeste online prosjektene opprettet med Webflow. Dette er nettstedet til organisasjonen som ser sitt oppdrag i å produsere og levere vaskbare ansiktsmasker for å støtte de ansatte som jobber på Akron sykehus. Nettprosjektet gir detaljert informasjon om organisasjonen og måten den realiserer sine mål.

Strukturen og utformingen av nettstedet er ganske enkelt, men prosjektet handler ikke om high end design eller eksepsjonell ytelse. Det handler mer om hovedbudskapet i prosjektet – å hjelpe medisinsk personell til å få nok ansiktsmasker til å beskytte seg, spesielt under COVID-19-pandemien. Når du blar gjennom ressursen, vil du lære hvordan representantene for organisasjonen produserer masker. De beskriver prosessen i detaljer, fra søk etter materialer og frem til levering av ferdige produkter.

Nettstedet tilbyr mange bilder og til og med en video som viser alle stadier av den for å gi innsikt i ansiktsmaske-produksjonsprosessen. I tillegg publiserer de flere materialer i Nyhetene & Oppdateringsdel for å holde lesere og potensielle investorer oppmerksom på dagens situasjon.

10. Avenir Creative

Avenir Creative

Lag et nettsted GRATIS

Avenir Creative er en portefølje av Avenir Creative studio, som utvikler innovative og moderne interiørdesignprosjekter. Nettstedet kommer helt opp til spesialiseringen av studioet. Den består av geometriske elementer som flyter mot bakgrunnen for å bli fulgt av bilder på full skjerm.

Menyen på nettstedet består av følgende punkter: Prosjekt, Studio, Tjenester, Kontakt. Seksjonene gir detaljert informasjon om studioet, dets beste verk, klienter og annen relatert info. Nettstedet er enkelt å navigere og det oppfordrer brukere til å komme til essensen. Fin prøve av en nettstrømsportefølje og forretningsnettsted!

11. MyKart

MyKart

Lag et nettsted GRATIS

MyKart er en e-handelsplattform for sosial shopping, som gjør det mulig å forbedre merkevarepopulariteten din, øke salgsvolumet og generere trafikk. Dette er appen, som omfatter de beste funksjonene og designelementene til topp sosiale nettverksplattformer.

Nettstedet leverer uttømmende informasjon om appen, dens implikasjoner, fordeler og ulemper samt dens oppdrag og tro. Det er muligheten til å sette opp enten en selger eller en kundekonto her, avhengig av målene du forfølger og typen virksomhet du driver.

Som selger vil du kunne personalisere nettbutikken din, laste opp, administrere og oppdatere produkter, dele varelageret og tjene penger. På samme måte tilbyr appen flere fordeler for kunder, inkludert muligheten til å bringe nettbasert shoppingopplevelse på plattformen, nyte shoppingprosessen og fordelene den tilbyr, handle fra flere selskaper og selgere etter eget valg osv. For å holde deg oppdatert om nye appoppdateringer , kan du nå sosiale nettverkskontoer til selskapet som er tilgjengelige på nettstedet.

12. HandPrint Inc.

Handprint

Lag et nettsted GRATIS

HandPrint Inc. tilbyr håndholdte enhets- og mobile strekkodeutskriftsløsninger. De spesialiserer seg på å selge, kjøpe, resirkulere og pusse opp håndholdte enheter, mobile datamaskiner, nettbrett, strekkodeskrivere og mangfoldig POS-utstyr.

Som en ledende leverandør av nye, pussede og brukte strekkodings- og mobile dataenheter, tilbyr selskapet nå alle en flott mulighet til å bla gjennom nettstedet deres for å finne ut mer om tjenestene / produktene det tilbyr. Uansett hvilken vare du er interessert i, kan du legge igjen tilbudet ved å fylle ut skjemaet online direkte på nettstedet og komme i kontakt med firmaets eksperter for å definere detaljene.

Nettstedet til selskapet dekker de mest avgjørende spørsmålene om ytelsen. Brukere kan få rask og enkel tilgang til produkt- og tjenesteseksjonene. Dette bidrar til å utvide kundebasen og nå hele spekteret av forretningsmessige mål. Disse funksjonene gjør nettstedet til et nyttig verktøy som hjelper selskapet å oppnå sine mål.

1. 3. Central Coast Hyundai nyttekjøretøy

Central Coast Hyundai nyttekjøretøy

Lag et nettsted GRATIS

Central Coast Hyundai nyttekjøretøy tilbyr et bredt spekter av splitter nye og pre-eide Hyundai kommersielle kjøretøy. Selskapet er lokalisert i Australia og har partnerskap med mange lokale bedrifter. Nettstedet deres ser pålitelig og profesjonelt ut ved første blikk.

Når du kommer til hjemmesiden, ser du høyoppløsningsbildet på fullskjerm med biler. Dette har direkte tilknytning til den viktigste virksomhetsspesialiseringen av selskapet, noe som gir brukerne forståelse for hvilken type prosjekt de blar gjennom. Når du blar nedover siden, ser du listen over kjøretøy selskapet tilbyr. Hvert element leveres med kvalitetsfotografier og detaljerte spesifikasjoner for å gi en best mulig beskrivelse.

For å få tilgang til hele katalogen over kjøretøyer, kan du få tilgang til en av to knapper – brukte kjøretøyer og for tiden på lager. Du kan også se de tilsvarende nettstedseksjonene i menyen. I tillegg er det mulig å besøke seksjoner for tjenester og finansiering på nettstedet for å finne ut hva selskapet har å tilby. Spesiell oppmerksomhet blir viet til kontaktsiden. Bortsett fra kontaktinfo, er det en praktisk integrert Google Maps-widget, som hjelper deg med å finne den nøyaktige plasseringen av selskapet. Dermed er nettstedet en perfekt prøve av forretningsnettstedet bygget med Webflow.

14. EMDASH

EMDASH

Lag et nettsted GRATIS

Når det gjelder å starte lønnsomme og effektive e-postkampanjer, EMDASH er øverst på listen. Selskapet ser sitt mål å hjelpe sine kunder med å starte pixel-perfekte og håndlagde e-postkampanjer av høy kvalitet som øker konverteringsfrekvensen og er spesielt tilpasset forbedring av markedsstrategi.

Nettstedet til selskapet ser godt strukturert, tiltalende og funksjonelt ut. Dette er et kvalitetsprosjekt som omfatter all selskapsrelatert informasjon på ett sted. Bare bla ned langs hjemmesiden for å finne generell info om selskapet, dets mål, metoder, tilnærminger og tjenester som tilbys. Det er også kundevurderinger her og prøver av verk som er fullført for andre klienter.

Nettstedsdesign ser profesjonell og utsøkt ut, selv om den har enkle elementer og strenge linjer. Lyse kombinasjoner av hvite, mørkeblå og røde farger ser kontrasterende ut, men den tiltrekker definitivt brukerens oppmerksomhet. EMdash er et profesjonelt nettstrømbasert nettsted som fortjener å bli inkludert i selskapets katalog.

15. MYHALIHALI

myhalihali

Lag et nettsted GRATIS

MYHALIHALI fokuserer på nyskapende og moderne designermøbler, klær og innredningsartikler til hjemmet, som skiller seg ut fra mengden på grunn av sin utsøkte designertilnærming. De samarbeider også med håndverkere som søker etter unike varer produsert i Australia for å kunne kildes til produktene for tilsvarende designrelaterte bransjer.

Den eneste titten på selskapets nettsted er nok til å forstå hvor dedikert til virksomheten de er. Prosjektet inneholder bare flere sider, mens mengden informasjon de omfatter er virkelig spektakulær. Ved å bla gjennom de viktigste nettstedsseksjonene vil du finne ut målene til bedriftseierne, tjenestene de tilbyr, spesielle funksjoner i deres unike handelsprogram og historien. Hvis det er noe du ønsker å fjerne, kan du nå FAQ-seksjonen, sosiale nettverkskontoer eller kontakte nettstedseierne via det integrerte online skjemaet.

Nettstedets design og fargevalg er ganske imponerende og tiltalende. Harmonisk kombinasjon av lysegrå og hvite farger med lyse bilder av produkter som står mot bakgrunnen. Dette skaper et hyggelig inntrykk som oppmuntrer til videre nettlesing.

Bunnlinjen

Webflow er en anstendig plattform for nettbygging, som fungerer utmerket utelukkende for profesjonelle webdesignere og byråer som jobber med utvikling av skreddersydde klientprosjekter og i noen tilfeller kan være en bedre erstatning til et berømt WordPress CMS. Nettstedsbyggeren imponerer til og med erfarne webdesignere med sitt brede spekter av tilpasningsverktøy, muligheten til å integrere parallax-rulleeffekter, fletrinns animasjoner og andre funksjoner som ikke er tilgjengelige i enkle nettstedbyggere som Adobe Muse.

Nettsteder gjennomgått ovenfor er hovedbeviset på det faktum at det er praktisk og engasjerende å bygge et tiltalende og funksjonelt nettsted med Webflow. Imidlertid i sammenligning med Squarespace, for eksempel tar det krefter, kunnskap, kompetanse og tid å nå ønsket resultat. Nettsteder som ble lansert med plattformen har fantastisk design, overlegen ytelse og flere elementer som gjør at de skiller seg ut fra mengden. Ikke vær redd for å eksperimentere med verktøy for webdesign og alternativer systemet har på lager for å få prosjektet du forventer.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map