Beste eksempler på Squarespace-blogg

Eksempel på nettsteder


Squarespace – er en pålitelig nettstedsbygger, som har vunnet verdensomspennende popularitet på grunn av det rike settet med avanserte designtilpasningsverktøy, allsidighet av maler for å møte forskjellige nisjer, så vel som high end funksjonalitet av ferdige prosjekter. Nettstedsbyggeren fungerer faktisk bra for opprettelse av forskjellige typer nettsteder, men funksjonssettet er hovedsakelig rettet mot utvikling av små digitale butikker, forretningsnettsteder og blogger.

Når det gjelder bloggdesign, sikrer Squarespace brukervennlighet og praktisk nettstedutviklingsprosess. Bloggmotoren lar blogger starte kvalitet for brukere som er villige til å være vertskap for podcastene sine og publiserer jevnlig informative innlegg. Blant de mest populære bloggrelaterte funksjonene som Squarespace tilbyr, er det fornuftig å nevne geolokasjonsstøtte, artikkelopplasting og redigering, kommentering / trackbacks innebygging, integrering av RSS-feed, iTunes-tagging, omlogging, integrering av sosiale medier og mange flere.

For å innse hvilke funksjoner nøyaktig nettstedbyggeren har på lager, er det et must å ta en titt på noen av de beste eksemplene på blogger som er utviklet med nettstedbyggeren. Det er på høy tid å gjøre det. Så la oss komme i gang nå!

1. Utendørs Goyo

Utendørs Goyo

Lag en blogg GRATIS

Utendørs Goyo er et topp destinasjon for alle som leter etter perfekte, morsomme og engasjerende friluftsliv. De gir full oversikt over de kuleste og mest unike begivenhetene rundt om i landet, som på en eller annen måte er relatert til fritidsaktiviteter, kunst, festivaler, musikk osv..

Når du surfer på nettstedet, vil du kunne lese flere innlegg om aktivitetene de fleste er interessert i. Artiklene, så vel som annet nettstedinnhold, oppdateres regelmessig for brukere av leverandørene som har oppdatert informasjon og nyere fakta. . Hvert innlegg kommer med den åpne kommentar-delen, der leserne kan dele sine inntrykk, ideer og tanker.

Blant menyseksjonene vil du komme over aktiviteter (Vannsport, sykkel, snøsport, fottur & Leir), Journal, kalender og butikk. De vil gi en mulighet til å se de planlagte hendelsene og aktivitetene, med historier og innlegg, kart, pakkelister og andre nyttige fakta. For å få tilgang til den nødvendige delen, nå rullegardinmenyen for å finne den informasjonen du trenger. For å være oppmerksom på nettstedoppdateringene er det mulig å registrere seg på nyhetsbrevet, bli medlem av samfunnet og koble til kontoer på sosiale medier. Dette gjøres med noen få klikk bare på grunn av den intuitive navigasjonen på nettstedet og praktisk utforming.

2. Hotellhelg

Hotellhelg

Lag en blogg GRATIS

Hotellhelg omfatter en samling av reisefortellinger, fotodagbøker og hotellrelaterte minner som vil være av stor interesse for reiseentusiaster fra hele verden. Prosjektet er en perfekt informasjonskilde for lesere, som ønsker å oppdage ekte reiselister – de destinasjonene de vil bli fascinert av.

Nettstedet inneholder flere seksjoner, som harmonisk omfatter et nettmagasin og en reisefokusert nettbutikk, der alle kan bestille unike suvenirer (hjemmevarer, velværevarer, mote- og skjønnhetsutstyr) fra rundt omkring i verden. Seksjonen Hoteller leverer informasjon og flere bilder av verdens populære hoteller, mens reisedelen tilbyr innsideguider sammen med reisedagbøker som gir detaljert informasjon om stedene som vises på nettstedet.

Det virkelige høydepunktet av prosjektet er delen Finn din destinasjon. Det er her alle som leter etter et perfekt sted å bo, kan finne den nødvendige og virkelig verdifulle informasjonen. For brukervennlighet er seksjonen delt inn i flere kategorier basert på den foretrukne destinasjonen. Disse inkluderer City Escape, Beach Side, Mediterranian, Carribean, Mexico, Marokko, Under the Italian Sun, Bryllupsreise, Surf, Europa, Oceania og mer. Dette er det som gir nettstedet sin spesielle lokkelse.

3. Yassmin Abdel – Magied

Yassmin Abdel - Magied

Lag en blogg GRATIS

Yassmin Abdel – Magied er et personlig nettsted til Yassmin Abdel-Magied, en sudanesisk – australsk forfatter, samfunnsvinnende talsmann og kringkaster. Hun har utgitt flere skjønnlitterære bøker, essays og memoarer for barn og voksne, noe som har brakt henne imponerende popularitet. Forfatteren har også grunnlagt flere organisasjoner for lesere, der hun deler sine workshops og hovedtaler.

Nettstedet er fullt fokusert på Yassmins profesjonelle aktiviteter, interesser og yrker. For brukervennlighet og brukervennlighet er prosjektet delt inn i flere seksjoner, nemlig Video, Partnerskap, Broadcast, Press, Writing + Reel, Kommende arrangementer og mange flere. Bare bla nedover for å finne det avsnittet du er interessert i og lese tilsvarende info.

Prosjektet gjør det mulig å lese Yassmins publikasjoner, lytte til podcastene, se nylige sendinger, kommende arrangementer. Det er også muligheten til å lese uttalelser fra brukere som allerede har besøkt Yassmins show eller behandlet henne. Det er til og med en videopresentasjon som viser forfatterens historie fansen hennes vil være interessert i å se på. For de brukerne som ønsker å holde seg kjent med Yassmins nyheter og oppdateringer, er det en mulighet til å bli med på kontoene hennes i de sosiale nettverkene. Det er en flott prøve av en blogg drevet av Squarespace.

4. Lee fra Amerika

Lee fra Amerika

Lag en blogg GRATIS

Lee fra Amerika er en personlig blogg som eies og administreres av Lee, som har vært en blogger i over 12 år. Dette er stedet hvor hun publiserer flere innlegg som er viet til hobbyene hennes, livsstilen, favorittyrket og alle de tingene som gjør henne lykkelig.

Bloggen er lett å bla gjennom og ganske forståelig. Når du kommer til hjemmesiden, vil du kunne bla gjennom innleggene som kommer med bilder fra virkeligheten som er tatt av forfatteren. Det er mulig å kutte ned søketiden ved å se gjennom menyseksjonene, som hver sentrerer rundt et bestemt emne. Disse inkluderer livsstil, helse, oppskrifter, reiser, musikk, produkter og mer. Hver seksjon kommer med flere bilder og innlegg skrevet og publisert personlig av Lee. Alternativet for søkefilter hjelper deg også med å redusere søketiden, mens tilgang til populære sosiale nettverkskontoer gjør det mulig å holde deg oppmerksom på Lees nyheter og hendelser.

For de blogge abonnentene, som ønsker å holde seg oppdatert med Lee’s livnyheter, nye oppskrifter og innlegg, er det også en mulighet til å registrere deg på nyhetsbrevet. Det er veldig praktisk og praktisk for Lee-fans.

5. Scandinavialist

Scandinavialist

Lag en blogg GRATIS

Scandinavialist er et Londonbasert flerfasettert kreativt studio som fokuserer på interiør, design og arkitektur. Nettstedet ble grunnlagt og administreres nå av Christina Forsberg, en norsk designer og arkitekt, som klarte å utvikle online designdagbok til et kreativt studio med sterkt fokus på estetisk syn og moderne nisjetrender..

Nettstedet har bare tre sider, men dette er mer enn nok for å skape en enkelt og særegen visjon om hva forfatteren ønsker å avsløre. Etter å ha jobbet i Skandinavia og i utlandet, er Christina ivrig etter å dele sin erfaring og de beste prosjektene som har blitt populære blant hennes klienter fra forskjellige land i verden.

Studio-siden leverer uttømmende informasjon om prosjektet, dets forfatter, kontakter og tilgang til kontoer på sosiale nettverk. For de som ønsker å se på de beste designverkene som tilhører Christin. Det er her du finner de detaljerte beskrivelsene av prosjektene som vil hjelpe deg å forstå forfatterens visjon. Endelig tilbyr Magazine-seksjonen flere blogginnlegg relatert til interiør-, design-, kunst-, mote- og livsstilsnisjene. Christina oppdaterer jevnlig denne delen for å holde leserne oppmerksom på de nyeste interiørdesigntrendene.

6. Kreativ kulturstamme

Kreativ kulturstamme

Lag en blogg GRATIS

Kreativ kulturstamme er en av de mest vellykkede eksemplene på Squarespace-drevne blogger. Nettstedet ser sitt mål å koble sammen ambisiøse damer med farger for å la dem diskutere problemstillingene alle er interessert i. Kvinner, som blir med i prosjektet, har forskjellige hobbyer og yrker. De er dyktige gründere, skapere, designere, bloggere, som ønsker å finne medtankere.

Her, på Creative Culture Tribe, får damer en sjanse til å benytte seg av viktige online ressurser som effektivt kan hjelpe dem å øke deres personlige og forretningsmessige merkevarer, som er i forskjellige utviklingsstadier, alt fra oppstarter og opp til pålitelige selskaper med mange års erfaring. Når du kommer til hjemmesiden, får du øyeblikkelig; y får en sjanse til å bli medlem av samfunnet ved å aktivere den tilsvarende knappen. Hvis du bare har tenkt å finne ut mer om organisasjonen og dens mål, kan du komme til Om oss-siden eller direkte til Bloggen, hvor du vil komme over flere nisjerelaterte innlegg. Det er veldig raskt og enkelt for alle, og dette er en av de største fordelene med nettstedet.

7. Marzarella Fitness

Marzarella Fitness

Lag en blogg GRATIS

Marzarella Fitness er en New Jersey-basert fitnessklubb som ble grunnlagt og nå administreres av Chris Marzarella, som er en personlig trener i tillegg til styrken & kondisjonstrener. Dette er den øverste destinasjonen for brukere som er villige til å benytte seg av høykvalitets treningstjenester, inkludert personlig trening, online virtuell trening, tilpassede planer for kunder med mangfoldig sportsbakgrunn og fysisk form, spesielle treningsplaner for personer over 40 år samt profesjonell ernæringsstøtte.

Bloggseksjonen er informativ og ganske omfattende. Det er mange nyttige artikler her som takler forskjellige trenings- og sportsspørsmål. Her er det også historier om klienter som har overvunnet forskjellige utfordringer på grunn av regelmessige treningsaktiviteter. Bloggen oppdateres jevnlig for å gjøre det mulig for alle Chris-klienter og bare for folk som er interessert i sport og sunne livsstilsvaner, å finne svar på spørsmålene de er opptatt av.

I tillegg inneholder nettstedet en egen attesteringsdel med mange kommentarer publisert av Chris kunder, FAQ-delen og generell informasjon om treningssenteret, levert tjenester og kontakter. Godt jobbet!

Bunnlinjen

Square er en skybuilder, som har utmerket seg på grunn av sin kraftige funksjonalitet, høye ende designfokus og flere verktøy som hjelper deg med å få mest mulig ut av systembruken. Plattformen er et flott valg for alle typer prosjekter, men spesiell oppmerksomhet er fortsatt viet til Squarespace-drevne blogger. Det er ikke rart da disse prosjektene skiller seg ut fra mengden på grunn av deres informasjonsverdi, tiltalende design, logisk struktur og intuitiv nettlesingstilnærming.

Eksempler på blogger lansert med Squarespace har høy kvalitet, fleksibilitet og funksjonalitet som vises i alle detaljer og nettstedselementer. Selv en nybegynner kan opprette en slik blogg uten kodingsferdigheter som kreves. Det er enkelt og raskt å legge til innlegg og oppdatere dem. Det samme handler om videre blogghåndtering og promotering. Alt i alt er Squarespace en verdig nettstedbygger for å starte en personlig blogg eller en forretningsblogg.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map