Beste eksempler på Squarespace-nettsteder

Eksempel på nettsteder


Squarespace – er en nettstedsbygger, som gjør det mulig å lage forskjellige prosjekter, alt fra blogger og porteføljer og opp til små og mellomstore nettbutikker. Programvaren er en brukervennlig og enkelt verktøy for dyktige webutviklere og for de som mangler ferdigheter til webdesign. Blogg- og e-handelsfunksjonene, responsive design og overflod av tilpasningsverktøy gjør systemet til et fint valg for utvikling av moderne webdesignprosjekter..

Jeg er sikker på at du har hørt mange fantastiske ting om Squarespace, spesielt om den moderne velkomstsiden som er omgjort minst noen ganger i året, dens avanserte, polerte design og ekstremt vennlig teknisk support.

Kan du ikke bestemme deg for den beste Squarespace-nisjen? Vil du finne ut mer om nettstedene du kan starte med det? Så kan du se på noen av de beste eksemplene på nettsteder designet med Squarespace for å se hva plattformen har å tilby deg.

1. Glanssyklus

Glanssyklus

Lag et nettsted GRATIS

Glanssyklus er et sykkelstudio, som er dedikert til å hjelpe mennesker med å leve en sunn livsstil ved å trene regelmessig trening og kroppsøvelser. Det er ikke fornuftig å snakke om selskapets mål lenger – en introduksjonsvideo på fullskjerm tilgjengelig på hjemmesiden til nettstedet er verdt tusen ord.

Det er også tilgang til de viktigste nettstedets menyseksjoner for å finne ut informasjon om klassene, instruktørene og planlegge studietilbudene. For de som ikke er sikker på om det er rimelig å få medlemskap i studioet, er det mulig å bestille en gratis klasse her for å prøve det.

2. Marvil Fit

Marvil Fit

Lag et nettsted GRATIS

Marvil Fit er et treningsstudio som ser sitt mål å hjelpe mennesker å gå ned i vekt, skulpturere kroppene sine, bli fit og nå sine livsmål. Nettstedet ser enkelt ut, men det formidler uttømmende informasjon om studioet og tjenestene det gir. De viktigste menyseksjonene – Hjem, klasser, instruktører, timeplan – gjør det mulig å utforske tjenestene studioet tilbyr for å oppdage den varianten som passer deg best.

Det er en mulighet til å kjøpe klasser her ved å registrere deg for en konto og utforske vilkårene hvert program tilbyr. FAQ-delen, tilgang til sosiale nettverkskontoer og en blogg med informative helserelaterte innlegg vil hjelpe deg med å holde deg i form og holde deg sunn.

3. Paradigm For Parity

Paradigm For Parity

Lag et nettsted GRATIS

Paradigm For Parity er en koalisjon av bedriftsledere, som fokuserer på generasjon av ideer for å håndtere kjønnsgapproblemer i bedriftsledelse. Bevegelsens endelige mål er å oppnå full kjønnsparitet innen 2030. Nettstedet ble utviklet for å øke denne ideen. Den har streng trendy design og gir detaljert informasjon for å dekke de viktigste aspektene. Menyen omfatter flere punkter – Om, Problemet, Løsningen, Nyhetsrommet, Kontakt oss og Blogg.

Det er også rullegardinmenyseksjoner som hjelper deg med å få innsikt i problemet og bidra til løsningen. Disse brukerne, som er interessert i bevegelsen Paradigm for Parity, kan komme i kontakt med representantene sine ved å fylle ut kontaktskjemaet eller bli medlem av kontoene sine i de sosiale nettverkene..

4. Penny Burns

Penny Burns

Lag et nettsted GRATIS

Penny Burns er en familiedrevet designvirksomhet, som opprinnelig ble lansert av Penny Burns. Dette er en nettbutikk med håndlaget hjemmetilbehør med unike mønstre og stoffer. Nettbutikken presenterer flere samlinger av luksuriøst tilbehør til hjemmet, som gir en moderne uttalelse i ethvert interiør. For å plassere en bestilling, kan du bla gjennom samlingene av puter, tekstiler, tekstiler og andre gaver.

Hvert produkt har originale bilder og detaljerte beskrivelser for å forenkle valget. Når du bestiller et bestemt element, kan du velge spesielle parametere som farger, mengde osv. Ta deg tid til å besøke Penny Burns sosiale kontoer for å finne flere shoppingalternativer.

5. Aimee Betts

Aimee Betts

Lag et nettsted GRATIS

Aimee Betts er en nettbutikk som eies og drives av Aimee Betts – eksperten for blandet tekstildesigner, som spesialiserer seg på fletting og brodering. Nettstedets design og fargepalett ser ganske enkel ut ved første blikk, men informasjonen de formidler er nok til å dekke kundenes behov. De lyse bildene av produktene skiller seg tydelig ut mot den snøhvit bakgrunn, og tiltrekker brukerens oppmerksomhet. Produktseksjonen gir tilgang til de viktigste produktkategoriene for å forenkle valget.

Du kan også utforske andre nettsider for å se på de ferdige prosjektene, informasjon om Aimee og hennes studio, workshops, siste nyheter osv. For å bestille, bare finn produktsiden, se gjennom detaljene, bilder og gå videre til kjøp varen. Dette er en fin prøve av en nettbutikk opprettet med Squarespace.

6. Sandford PR

Sandford PR

Lag et nettsted GRATIS

Sandford PR er det London-baserte integrerte konsulentbyrået for sosiale medier og PR, som spesialiserer seg innen sektorer innen arkitektur, design, luksus, interiør og livsstil. De hjelper bedrifter med å øke produktiviteten ved å starte kreative kampanjer og utvikle kommunikasjonsmetoder. Ved å gå inn på hjemmesiden til nettstedet, vil du finne ut informasjon om byrået, deres PR og sosiale tjenester, klienters porteføljer og sosiale mediekontoer.

Nettstedet er enkelt å navigere ettersom brukere kan få tilgang til ønsket info enten i menyen på nettstedet eller direkte på hjemmesiden. Lyse bilder av hovedseksjonene er levende mot den snøhvit bakgrunn for å fange brukerens oppmerksomhet og oppmuntre dem til et produktivt samarbeid.

7. Tjue tusen Hertz

Tjue tusen Hertz

Lag et nettsted GRATIS

Tjue tusen Hertz fører brukerens oppmerksomhet helt fra første øyeblikk du besøker den. Hjemmesiden har en bredformet tegneserie-lignende illustrasjon designet i lyse farger og oppfordrer til ønsket å fortsette å rulle nedover på siden. Nettstedet ble opprettet og administreres nå av Dallas Taylor, som er en utøvende lydprodusent som spesialiserer seg i produksjon av avanserte prosjekter som blockbuster videospilltrailere, promo-kampanjer, prisbelønte filmer osv..

Du kan lytte til episodene Dallas opprettet og lese beskrivelsene deres. Tilhengere av prosjektet kan besøke butikkdelen for å kjøpe merkevarer der. Det er også mulig å gi donasjoner her for å støtte videreutvikling av prosjektet, abonnere på nyhetsbrevet og samarbeide med sponsorer for å bidra til prosjektforbedringen. En fin prøve av et personlig Squarespace-basert nettsted!

8. Meptik

Meptik

Lag et nettsted GRATIS

Meptik absolutt fortjener spesiell oppmerksomhet. Bare besøk den for å få en følelse av spenning og overraskelse skapt av den fantastiske bakgrunnsbildet på videoen! Etter å ha sett det, har du ikke noe annet valg enn å fortsette å surfe på nettstedet for å finne ut hva det handler om. Meptik er et Atlanta-basert kreativt byrå, som ser sin oppgave i utviklingen av visuelt imponerende prosjekter med sterk vekt på innholdsoppretting, interaktive installasjoner, projeksjonskartlegging osv..

Bedriftens portefølje er like imponerende som hele webdesignen. Bla gjennom arbeids- og serviceseksjonene for å få et inntrykk av hva de gjør. Er du interessert i videre samarbeid? Gå så til Kontakter-siden for å finne den fysiske plasseringen av studioet, registrer deg for nyhetsbrevet eller slipp en linje til selskapets representanter. Dette er en av de mest imponerende eksemplene på Squarespace nettsteder!

9. Ny Eco Landscape Design & Bygge

Ny Eco Landscape Design og Build

Lag et nettsted GRATIS

For alle brukere som er interessert i landskapsdesign og kreative ideer, Ny Eco Landscape Design & Bygge vil være et fint sted å besøke. Dette er nettstedet til New Eco studio, som er involvert i utforming og vedlikehold av landskap i New York og de omkringliggende stedene. Nettstedet ser kreativt og unikt ut. Med sin glidebryter i full størrelse, rik og detaljert prosjektgalleri og tjenestebeskrivelse, fortjener den oppmerksomheten til brukere som leter etter kreative og miljøvennlige ideer om landskapsdesign.

Lyse og mettede prosjektbilder skiller seg utrolig ut mot den hvite bakgrunnen, og understreker selskapets største interesseområde. Nettstedet fortjener definitivt brukeroppmerksomhet, og er en av de mest attraktive eksemplene på prosjekter utviklet med Squarespace.

10. Square

Square

Lag et nettsted GRATIS

Ja, du hørte det riktig – Square. Deres første nettsted, Squarespace, er et vanlig nettsted bygget med sin egen byggherre. Det er vert på de samme serverne som kundene sine nettsteder er vert på. Et smart eksempel på en drepende markedsføringsstrategi som er troverdig for kundene. Og jeg er sikker på at det fungerer. Hatter av til laget.

11. Turner Entertainment International

Turner Entertainment International

Lag et nettsted GRATIS

Turner International er et selskap som administrerer videoversjonene av de mest populære Turner-merkene, nemlig TNT, CNN, Boomerang, Cartoon Network, TCM Turner Classic Movies sammen med flere stedsspesifikke virksomheter og nettverk med base i Europa, Latin-Amerika, Afrika, Midt-Østen og Asia-Stillehavet. Det har også partnerskap med Warner Bros. og HBO. Nettstedet deres kommer helt opp til selskapets store forretningsfokus, og det er definitivt interessant å søke etter hver eneste filmfan.

Nettstedet fanger brukerens oppmerksomhet helt fra første blikk, siden hjemmesiden inneholder store bilder av populære TV-serieplakater / skuespillere. Det er også presis, men informativ og detaljert informasjon om selskapet og dets status. Når du blar nedover siden, vil du komme over videoer med show og trailere selskapet administrerer. Dette gir prosjektet underholdende og interaktivt fokus, som oppmuntrer til videre surfing. Flere videoer og forretningsnyheter er tilgjengelige i de tilsvarende nettstedseksjonene – show & Trailere så vel som Nyheter.

Nettstedets design og struktur er logisk og kortfattet. Alle elementene er på deres steder her, og det er rask tilgang til de viktigste nettsidene. Svarte og hvite farger dominerer i nettstedets fargepalett, noe som gir den attraktive, troverdige og profesjonelle utseende.

12. WIRED av Design Landing Page

WIRED av Design Landing Page

Lag et nettsted GRATIS

Når det gjelder destinasjonssider er Squarespace en strålende løsning. Den nye versjonen av plattformen (Kvadratrommet 7) har foruten temaer et bibliotek med forsider designet spesielt for å lage promosider eller andre prosjekter på én side. Et perfekt eksempel på disse ordene er denne destinasjonssiden. WIRED brukte Squarespace for å lage en imponerende destinasjonsside med et registreringsskjema for det nyeste WIRED av Design prosjekt – et live magasin som samlet noen av verdens mest kreative sinn. Når du ser på dette nettstedet, kan du formidle mye informasjon gjennom bilder og minstekopi, uten å overvelde de besøkende med mye tekstinnhold.

1. 3. Tufts Center for the Study of Drug Development

Tufts Center for the Study of Drug Development

Lag et nettsted GRATIS

Organisasjonens navn – Tufts Center for the Study of Drug Development – snakker for seg selv. Dette er et uavhengig akademisk forskningssenter som fungerer på grunnlag av Tufts University School of Medicine i Boston, MA. Organisasjonen ser sitt oppdrag i å tilby den datadrevne analysen for å hjelpe medisinprodusenter og beslutningstakere øke effektiviteten til deres forskning og utvikling. Nettstedet til senteret ser pålitelig, imponerende og i samsvar med organisasjonens hovedmål.

Når du kommer til hjemmesiden, får du eksplisitt informasjon om senteret, dets historie, mål og generelle fakta. Det er også nyere Twitter-innlegg om senteret og dets arbeid, så vel som kontakter og sosiale nettverksknapper tilgjengelig i bunnteksten for rask kontakt med representantene for organisasjonen.

Nettstedet har flere sider, som leverer uttømmende informasjon om sitt oppdrag, oppgaver, fullført arbeid og andre viktige problemer. Nedtrekksmenyen er ganske omfattende og inkluderer seksjoner som Om, Kurs & Opplæring, publikasjoner, forskning, CSDD-nyheter og til og med en nettbutikk, hvor du kan handle sentrumsrelaterte ting. Alt i alt er dette en fantastisk prøve av et profesjonelt nettsted lansert med Squarespace.

14. Laicale

Lacale

Lag et nettsted GRATIS

Laicale er ikke bare en nettbutikk, men en godt planlagt tilstedeværelse på nettet av en frisørsalong. Via denne nettsiden kan du bestille time og også kjøpe naturlige, dyrevennlige hårpleieprodukter. Nettstedet ser fantastisk ut og er til og med litt Squarespace-ish i utformingen, skrifttypene og fargepaletten. Fra dette Squarespace-eksemplet kan du lære hvordan du lager et strengt designet nettsted til et nesten perfekt eksempel på e-butikk.

15. Velkommen til Winona

Velkommen til Winona

Lag et nettsted GRATIS

Velkommen til Winona er online-prosjektet som forteller om den liknende fotoboken, som ble regissert av en populær Hollywood-stjerne Winona Ryder. Boken beskriver livshistorien til skuespilleren og inneholder mange bilder av hjemlandet hennes, som også kalles Winona. Det interessante er at hver kopi av boken er signert personlig av Winona Ryder, mens alt budsjettet som er oppnådd mens du selger den, går direkte til American Indian College Fund.

Når du lander på hjemmesiden, kan du ikke annet enn å legge merke til fullskjermvideobakgrunnen som viser en av scenene fra filmen med Winona Ryder. Det er et av høydepunktene på nettstedet, som utvilsomt fanger brukerens oppmerksomhet. Når du bor på hjemmesiden, kan du velge ett av to mulige trinn – enten å se filmene med skuespillerinnen eller gå til nettsidene som inneholder detaljert informasjon om boken, skuespilleren og stedet der hun vokste opp. Nettstedet bugner av lyse virkelige bilder av plasseringen, og dette er en annen funksjon brukere liker om prosjektet.

For alle brukerne som har lyst til å kjøpe boken, gir nettstedet tilgang til “Kjøp boken” -siden, hvor de kan bestille den. Denne e-handelsfunksjonen gir nettstedets ytelse og funksjonalitet.

16. Hun gjør ham

Hun gjør ham

Lag et nettsted GRATIS

Hun gjør ham er et motefokusert prosjekt drevet og administrert av Allison Graham – den Jamaica-fødte lesbiske kvinnen, som har sin egen visjon om herreklær og liv. Akkurat som eieren av nettstedet, ser prosjektet ut unikt og noe uvanlig. Den er designet i den lysegrå og hvite fargepaletten, som gir den jevn og rolig design. Det er også mange lyse bilder her, som på en tydelig måte står mot den hvite bakgrunnen og fører oppmerksomhet fra brukerne til innleggene Allison publiserer på nettstedet.

For å få innsikt i prosjektet og historien som fortelles av eieren, har brukerne en mulighet til å bla gjennom websidene. Disse inkluderer Hjem, Mote, Reise, Prosjekter og Kontakt. Det er her de kan finne ut mer om moteideene presentert av Allison og prosjektet hun kjører. For de som har lyst til å kjøpe noen av de merkeklærne hun designer, er det tilgang til den separate butikksiden “The Man of Her Dreams”. Det er her alle kan legge inn bestillingen og få merkeklær fra Allison. Slik funksjonalitet gjør prosjektet til en ganske fin blanding av et standard nettsted med en nettbutikk koblet til det – en god idé fra Squarespace-utviklere!

17. Alissa Bell

Alissa Bell

Lag et nettsted GRATIS

Alissa Bell er et moderne tilpasset skrivesakerstudio åpnet og drevet av Alissa Bell. Studioet er opptatt av å tilby moderne papirprodukter av høy kvalitet, som har uvanlig stil, har unik design og tilfører luksus i alle hverdagslige og spesielle livsmomenter. Alle produktene designet av studioet ser fremragende og unike ut – akkurat som nettstedet!

Når du kommer til nettstedet, lander du på hjemmesiden, og tilbyr to alternativer – du kan enten gå inn på ytterligere nettsider eller handle samlingen studioet tilbyr for salg. Begge alternativene er nyttige og praktiske, og begge er innen rekkevidde for alle. Når du utforsker nettstedet, kan du finne ut generell info om studioet, se lookbooket, lese forfatterens dagbok og til slutt legge inn ordren med bare noen få klikk. Hvis du har problemer eller spørsmål, kan du kontakte eieren eller studiolederne via Kontakter-delen eller se gjennom vanlige spørsmål for å finne svarene der. Alle alternativene er tilgjengelig for deg, noe som er praktisk for enhver bruker.

Når det gjelder design av nettstedet, er det lett og skånsomt. Hvite, lysegrå og rosa farger råder i de fleste elementer på nettstedet. Det er dette som gir prosjektet tiltalende, ømt og til og med noe romantisk preg.

18. Jules Davies

Jules Davies

Lag et nettsted GRATIS

Jules Davies er en profesjonell online portefølje, som taler for seg selv. Du finner ikke mye tekst eller innlegg her – bare bilder, hvor titalls presenteres på alle sidene. Porteføljen tilhører Jules Davies – en fotograf, som har mye å tilby hver klient.

Nettstedet er strukturelt enkelt og intuitivt. Det er flere sider her, som inneholder en serie bilder delt inn i tematiske kategorier, inkludert livsstil + utendørs, redaksjon og mote. Hvert bilde tilgjengelig her har et praktisk forhåndsvisningsalternativ som gjør det mulig å se det i detaljer.

Noe av det særegne ved nettstedet er det faktum at alle bildene (som er lyse og klare) publiseres mot den snøhvit bakgrunn. Dette fokuserer brukerens oppmerksomhet på bilder uten å distrahere til andre ikke-viktige elementer. Klar til å komme i kontakt med fotografen? Gå deretter videre til kontaktsiden, hvor du kan legge igjen spørsmål ved å sende inn skjemaet online eller komme i kontakt med Jules personlig ved å sende e-posten. Som du ser, krever ikke en profesjonell portefølje lange beskrivelser eller mange innlegg – kvalitetsbilder snakker alltid høyere enn tusen ord!

19. Joshua Kissi

Joshua Kissi

Lag et nettsted GRATIS

Joshua Kissi er en ghanesisk-amerikansk profesjonell gründer, som nå er bosatt og jobber i New York. Han fokuserer på kreativ retning, fotografering og historiefortellingsprosjekter realisert gjennom kombinasjon av teknologi og kunst.

Nettstedet er en levende og kvalitetspresentasjon av Josvas kreativitet og talent. Her er det bare tre sider, men dette er ganske nok til å fortelle den viktigste informasjonen om gründeren. Når du surfer på Firmasiden, vil du finne ut mer om Street Etiketten – det kreative byrået startet og drives av Joshua Kissi og hans partner. Porteføljen gir innblikk i Joshas fototalent. Det er her du kan se flere bilder tatt av ham, som er tilgjengelige i fire seksjoner, nemlig Kommersiell, redaksjonell, personlig og bevegelse.

Til slutt gir Connect-delen muligheten til å komme i kontakt med Joshua for å diskutere samarbeidsmuligheter eller andre problemer med ham. Dette er en kvalitets Squarespace-basert porteføljeprøve, som absolutt er verdt brukeroppmerksomhet.

20. Katana Kitten

Katana Kitten

Lag et nettsted GRATIS

Et annet eksempel på et profesjonelt prosjekt lansert med Squarespace er Katana Kitten. Dette er nettstedet til den New York-baserte cocktailbaren, som er inkludert på verdens 50 beste liste over barer.

Baren har de japanske motivene manifestert i sin design, tradisjonelle retter og drikke som serveres der og andre elementer. Den samme japansk-inspirerte tendensen spores på nettstedet. Svarte, hvite og røde farger dominerer i designet her, som også er typisk for japansk kultur. Nettstedet inneholder også spesielle skrifter, stiler og designelementer som skaper den unike atmosfæren i dette landet.

Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot menyen i baren. Det er tilgjengelig direkte på hjemmesiden for alltid å være innen rekkevidde for kundene. Alle rettene har ingredienslisten, og det er også et fotobibliotek med de mest populære menyelementene. Bildene skiller seg ut fra mengden på grunn av de lyse fargene som bare ikke kan, men tiltrekke oppmerksomhet fra brukere. For alle de som er interessert i å teste oppvasken personlig, tilbyr nettstedet detaljerte kontaktdata sammen med den integrerte Google Maps-widgeten som forenkler søket etter stedet. Nettstedet er en av de beste Squarespace-prøvene som er tilgjengelige i samlingen!

Bunnlinjen

Square er et utpreget navn i den moderne nettbyggingsnisjen. Dette er en enkel å bruke, men likevel funksjonell nettstedbygger, og tilbyr rikelig med design- og promoteringsverktøy, e-handel og markedsføringsfunksjoner (se også Eksempler på Squarespace-butikk). Den kan brukes til å utvikle forskjellige typer nettsteder, alt fra enkle destinasjonssider og personlige nettsteder og opp til nettbutikker og komplekse porteføljer.

Eksemplene på nettsteder utviklet med nettstedbyggeren er det beste beviset på dette. De har anstendige og imponerende design, med lyse bilder av høy kvalitet, funksjonell og lett å navigere nettstedstruktur, tydelige oppsett og intuitive grensesnitt. Du trenger ikke å være kodingsekspert for å kunne starte nettsteder på egen hånd. Med Squarespace vil du takle det uten problemer i det hele tatt. Bare registrer deg hos nettstedbyggeren og sørg for deg selv.

Lag et nettsted GRATIS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map