Beste eksempler på uKit-nettsteder

uKit nettstedeksempler


uKit – er en kraftig dra-og-slipp nettsted byggherre, som ble opprettet med forretningsfokus i tankene. Plattformen brukes til å starte og administrere småbedriftsprosjekter, men den fungerer også bra for utvikling av andre typer nettsteder.

Et av de ubestridelige høydepunktene til nettstedbyggeren er det imponerende brukervennlighet og intuitiv tilnærming til webdesign. uKit krever ingen kodningsbevissthet eller foreløpig nettdesignbakgrunn. Det er dette som gjør tjenesten til en perfekt løsning for førstegangsbrukere som aldri har hatt webdesignopplevelse før. På samme måte kan systemet brukes effektivt av dyktige webutviklere, som har til hensikt å starte prosjekter for sine klienter uten å bry seg om komplekse nettdesignnyanser..

Ønsker du å se på de beste prøvene av prosjekter som er opprettet med uKit? I dag gir vi deg en samling ekte nettsteder laget med denne kodefri plattform for oppretting av nettsteder. La oss se om det er mulig å starte et leadgenererende nettsted uten å skrive en eneste kodelinje.

1. Sprint syklus

Sprint syklus

Lag et nettsted GRATIS

Sprint syklus er en sykkelbutikk med full service, og tilbyr et rikt utvalg av produkter, tilbehør, sykkeldeler, sykler samt reparasjons- og avstemningstjenester. Eieren og lederen av butikken, Marian, har mer enn 45 års erfaring fra sykkelmiljøet.

Nettstedet kommer med intuitiv navigering som gir tilgang til de viktigste menyseksjonene, nemlig About, Services, Merker, Fuji Bikes, SE Bikes, Coaching og Contact. Fotolyderen tilgjengelig på hjemmesiden gjør det enklere å føle den generelle atmosfæren på nettstedet på grunn av de tematiske bildene. Du kan bli med i gruppene i nettbutikken i de sosiale nettverkene, kjenne på kontaktskjemaet og finne ut fysiske nettbutikkens posisjonsinformasjon direkte på nettstedet. Dette er veldig praktisk og tidsbesparende.

2. Comfort Dental SPA

Comfort Dental SPA

Lag et nettsted GRATIS

Comfort Dental SPA er en tannklinikk, som ser sitt mål å gi klienter den ytterste komfort og avslapning. Nettstedet kommer helt opp til den store nisjespesialiseringen, og tilbyr eksplisitt informasjon om klinikken, tjenestene den tilbyr, info for førstegangspasienter og kontaktinformasjon. Disse aspektene gjenspeiles i seksjonene av nettstedmenyen øverst på hjemmesiden.

Omtaler av faste klienter og fordelene som skiller det fra andre tannklinikker er også tilgjengelig på hjemmesiden. For å komme i kontakt med kundesupportteamet, kan du enten fylle ut det elektroniske skjemaet som er funnet i bunnteksten eller bruke kontaktdataene. Det er også mulig å avtale online på den tilsvarende nettstedsseksjonen. En fin prøve av et uKit-drevet nettsted.

3. cracs

cracs

Lag et nettsted GRATIS

cracs er et senter involvert i forskning på anvendte kognitive vitenskaper. De fokuserer på utvikling av avanserte løsninger for å måle og forbedre kognisjon med det formål å identifisere og avsløre menneskelig potensial. Nettstedet er logisk strukturert. Den har enkel navigasjon da alle elementene og seksjonene er på deres steder her. Når du surfer på nettstedet, vil du komme over tjenestene som senteret tilbyr, kognitive vitenskapelige løsninger og kontaktinformasjon.

Hjemmesiden leveres med en fullskjermsglidebryter med informasjon om sentrum og videoen, hvor du kan finne ut mer om det. Nettstedet bugner av tematiske bilder og relatert informasjon som hjelper deg å finne svar på alle spørsmålene du måtte ha.

4. Trans levering

Trans levering

Lag et nettsted GRATIS

Trans levering er nettappen, som brukes til matbestilling og levering i Kamerun. Applikasjonen er tilgjengelig for nedlasting i App Store og på Google Play. Hele prosessen med å gjøre en bestilling tar bare noen minutter, ettersom appen sikrer avansert mobilteknologi bygget med kundefokus i tankene.

For å finne ut mer om applikasjonen, dens viktigste oppdrag, nedlasting og bruksalternativer, er det å besøke nettstedet Trans Delivery en nyttig idé. Når du surfer på hjemmesiden, vil du oppdage den grunnleggende informasjonen om priser, leveringsalternativer, henvisningsprogram, kundesupportløsninger og andre flere fordeler med applikasjonen som gjør at den skiller seg ut for mengden. For å være oppmerksom på nylige appoppdateringer og nyheter, er det en mulighet til å bli med i kontoene i de mest populære sosiale nettverkene, som du finner i bunnteksten på nettstedet. I tillegg er det mulig å lese nisjeblogginnlegg og se etter jobbtilbudene, hvis du ønsker å bli med på teamet.

Et virkelig særegent trekk ved nettstedet er spilldelen. Det er her hver registrerte bruker har en mulighet til å spille et av de foreslåtte online spillene for å få ekstra poeng og bonuser for ytterligere bestillinger. Det er det som oppmuntrer brukere til videre surfing og gir dette uKit-baserte nettstedet high-end funksjonalitet.

5. Megabyte Medics

Megabyte Medics

Lag et nettsted GRATIS

Hvis du får problemer med datamaskinen din eller andre enheter, da Megabyte Medics er et topp destinasjon som kan hjelpe deg med å finne løsningen som virkelig fungerer! Selskapet har vært i virksomhet i over 15 år, og tilbyr eksepsjonell kundeservice og hjelper til med å fikse mange typer enheter.

Om oss-delen på nettstedmenyen vil gi deg detaljert informasjon, mens Tjenester-delen vil tilby listen over alternativer du kan benytte deg av når du bruker dem. Når du kommer tilbake til hjemmesiden til nettstedet, vil du kunne lese kundevurderinger og be om tilbud fra samme dag ved å bruke kontaktinformasjonen som er tilgjengelig på hjemmesiden..

6. Gaz Consulting LLC

Gaz Consulting LLC

Lag et nettsted GRATIS

Gaz Consulting LLC fokuserer på å tilby verktøy og maskindesignstøtte som kan være til stor nytte i komposittindustrien, noe som legger hovedvekten på pultrusjonsprosessen. Selskapet er involvert i design av høykvalitets maskiner og verktøy for å maksimere prosessstabiliteten og få ned vedlikeholdskravene.

Firmaets nettsted overholder sin spesialisering, og tilbyr listen over tjenester, hovedbedriftens høydepunkter, produktgalleriet og kontaktene alle tilgjengelige i tilsvarende menyseksjoner. Hvis du ønsker å finne ut firmainformasjonen, vil dette nettstedet absolutt være et nyttig verktøy!

7. RR Varme og avløp

RR Varme og avløp

Lag et nettsted GRATIS

RR Varme og avløp er det Glasgow-baserte varme- og rørleggerfirmaet, som tilbyr et bredt spekter av tjenester i nærområdet. Selskapet er utmerket med utskifting og installasjon av kjele, rørlegger tjenester, strømspyling, utleier av gass sikkerhet, inspeksjon av baderom og andre relaterte tjenester. Du kan finne ut mer om dem ved å besøke tilsvarende nettstedsseksjoner.

En stor glidebryter tilgjengelig på hjemmesiden vil gi deg kvalitetsbilder av prøver på baderomsdesign, slik at du personlig kan evaluere selskapets arbeid. Ønsker du å søke om et gratis tilbud uten forpliktelse eller bestille time? Du er velkommen til å gjøre det ved å fylle ut det elektroniske skjemaet eller ved å komme i kontakt med kundens kundesupportteam personlig.

8. Kever Conyers Photography

Kever Conyers Photography

Lag et nettsted GRATIS

Kever Conyers Photography er et levende utvalg av en kvalitet og tiltalende portefølje. Det hører til Kever Conyers III – fotografen med mange års erfaring, som tar sikte på å presentere verkene sine for brukere og gjør det på nettstedet..

Denne nettsiden inneholder alle elementene som er avgjørende for enhver portefølje. Det er ikke noe overflødig her – alle elementene er på deres steder. Bilder av høy kvalitet som vises mot den snøhvit bakgrunnen, er det som tiltrekker oppmerksomhet fra en besøkende fra starten av. Det er mulig å forstørre hvert bilde for å se detaljene ved å klikke på det. Det er også en kort info om fotografen og en tilbakeringingswidget i det lave hjørnet av hjemmesiden, som er et praktisk alternativ for besøkende som verdsetter sin tid.

Selve porteføljen er delt inn i tematiske kategorier, og det er også spesielle kategorier med priser og kontaktinfo. Et fint og informativt eksempel på en porteføljeside!

9. CDM Academy

CDM Academy

Lag et nettsted GRATIS

CDM Academy beviser at nettstedsbyggere som uKit er et flott alternativ for ikke-kommersielle organisasjoner. CDM Academy er en International Secondary School i Benue State of Nigeria.

Nettstedet tilbyr mye nyttig innhold for potensielle og nåværende elever, så vel som foreldrene. Det er en læreplandel, en dokumentarvideo om skolen, online skjemaer, informasjon om opptaksprøve osv.

Nettstedet er også godt merket: det har et sammenhengende fargevalg som samsvarer med akademiets logo og e-postadresse på nettstedets domene – [email protected] Nettstedet har mer enn nok info om akademiet. Det eneste jeg vil legge til er et par videoer.

10. Bonnie Glass

Bonnie Glass

Lag et nettsted GRATIS

Bonnie Glass er prosjektet som tilhører Bonnie Glass, som lager unike håndlagde plagg som blander en fantastisk allsidighet av teksturer, farger og design. Alle kledningene laget av designeren, som bor og jobber i Canada, er ikke bare unike, men også komfortable, kvalitet og tiltalende. Hver brikke blir sydd individuelt med hensyn til spesielle kunders parametere.

Hvis du vil se på Bonnies samlinger av klær, kan du ta deg tid til å bla gjennom alle websidene. Det er her du finner ut generell info om designeren, listen over kommende show og begivenheter, personlige kontakter og annen verdifull info. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot seksjonene The Originals and Reinventions, som også kommer med underkategorier basert på hva slags klær som tilbys der.

Uansett hvilken seksjon du får tilgang til, vil du komme over detaljbeskrivelsene og flere høyoppløsningsbilder av alle klærne som tilbys der. For å se de detaljerte parameterne for hvert stykke, kan du forhåndsvise alle bildene for å se de spesielle parametrene. En annen nyttig nettstedfunksjon er tilgjengeligheten av attester som er publisert av tidligere kunder – det er et must for denne typen prosjekter!

11. Emma Goodmans Massasje

Emma Goodmans Massasje

Lag et nettsted GRATIS

Emma begynte sin massasjeutdanning ved Ann Arbor Institute of Massageterapi i 2010 og studerte svensk avslapning, Myofascial Release, Sports Massasje og Neuromuskular Therapy. Høres ut som en skikkelig avtale, sannsynligvis er det grunnen til det Emma Goodmans Massasje er et enkelt nettsted, men et effektivt nettsted.

Selv om hvert element er annet enn enkelt, er det ikke en dårlig ting. Nettstedet er enkelt å bruke, og all informasjon kan nås på en gang – kontaktinformasjon, tjenester og priser. Det ville imidlertid være fint å ha noe for å gjøre nettstedet mer personlig, for eksempel en video eller massørens bio.

12. Pacific kommersielle meglere

Pacific kommersielle meglere

Lag et nettsted GRATIS

Pacific kommersielle meglere er et eiendomsmeglerfirma, som gir informasjonen en bruker kan trenge alt på ett sted. Nettstedet er logisk strukturert og har et intuitivt og lett å navigere grensesnitt.

Det første som tiltrekker brukeroppmerksomhet er et stort bilde av et hus med selskapets slagord på seg. Slagordet formidler hovedbudskapet på en nettside, mens bildet og logoen til et selskap ser kontrasterende ut på den hvite bakgrunnen. Det er ikke nødvendig å se etter den grunnleggende firmainfo – bare bla nedover på siden og finn det du trenger.

Hvis du fortsatt ønsker å finne ut mer, kan du bla gjennom delene av nettstedet som er tilgjengelig i menyen. Det er her du vil finne prispolitikken til selskapet, galleriet, nyhetene og informasjonen om eierne. Alt i alt er nettstedet enkelt, men likevel funksjonelt og brukervennlig.

1. 3. AMB-vindu

AMB-vindu

Lag et nettsted GRATIS

AMB-vindu har vært i virksomhet i nesten 10 år, og har arbeidet utrettelig for å bygge et rykte basert på ærlighet, integritet og kundeservice. Og det er ikke tomme ord, fordi det første du ser er attestene til kundene deres som deler sine erfaringer med å jobbe med AMB Glazing.

Det er en stor forskjell mellom en profesjonell tilnærming innen nettstedsbygging og “ah, that will do”. Lett å forstå navigasjon, kvalitetsbilder, alle detaljer på sin plass – dette er de særegne funksjonene på nettstedet. Jeg liker de svarte, hvite og blå fargene, de ser solide ut, men fortsatt friske nok.

14. Cube

Cube

Lag et nettsted GRATIS

Cube er et av de ledende 3D-trykkfirmaene med base i Libanon, som setter hver kunde i fokus for spesiell oppmerksomhet. Gjennom å være orientert om utvikling av langvarige forhold, tilbyr selskapet et rikt utvalg av høykvalitets utskriftsprodukter. Disse inkluderer skrivere, forbruksvarer, verksteder og klasser samt vedlikehold, utskrift og reparasjonstjenester.

Nettstedet til selskapet gir ikke bare detaljert informasjon om 3D-produkter / tjenester som tilbys, men det gjør det også mulig å besøke Butikk-delen og legge inn bestillingen din der. Dette er veldig praktisk for hver bruker, som har til hensikt å velge noen av disse elementene. Hvert produkt har den detaljerte beskrivelsen, kvalitetsbilder og spesifikasjoner som hjelper brukere med deres valg.

Selv om Cube-nettstedet ikke er stort (det er bare Hjem og Butikk-seksjoner her), er dette mer enn nok til å levere uttømmende informasjon om produkter / tjenester brukere ser etter. Det er også en mulighet til å besøke kontoer i sosiale nettverk for å holde deg oppdatert om nylig oppdaterte og firmainyheter. Det er et annet nyttig alternativ som dette uKit-baserte prosjektet gir.

15. Dewclaw Eco Tours & Safaris

Dewclaw Eco Tours & Safaris

Lag et nettsted GRATIS

Dewclaw Eco Tours & Safaris spesialiserer seg i organisering av økologisk trygge turer og Safari-turer i Sør-Afrika. Selskapet, som har hovedkontor i Livingstone, Zambia, tilbyr et bredt utvalg av reiseturer og spesielle pakker med turer for å imøtekomme ulike behov og spesielle preferanser. På grunn av den integrerte e-handelsfunksjonaliteten, er det mulig å bestille en tur i hjemmet ditt via nettstedet.

For å oppdage hele spekteret av tjenester byrået tilbyr og for å bla gjennom listen over tilgjengelige turer, må du se alle nettstedets sider. Disse inkluderer Hjem, Om oss, Zambia-turer, overføringer, pakker, overnatting, bestill / Kontakt oss osv. Disse seksjonene inneholder uttømmende informasjon om prosessen med å bestille turer og håndtere alle organisatoriske problemer. Spesiell oppmerksomhet bør gis til tilgjengeligheten av tilbakeringingsfunksjonen og muligheten til å legge igjen meldingen på nettstedet.

Når det gjelder den generelle designen av nettstedet, kommer den absolutt til hovedspesialiseringen. Det er flere bilder av stedene en kan reise til, som er tatt av turistene eller av byråets representanter. Dette gir selskapets troverdighet og profesjonalitet.

16. F.P. Kolbe Gavebutikk & Kafe

F.P. Kolbe Gavebutikk & Kafé

Lag et nettsted GRATIS

For alle som verdsetter komfort og kvalitet fremfor alt, F.P. Kolbe Gavebutikk & Kafe tilbyr high end og eksklusivt tilbehør og gaver til hjem og hage. Stedet er også kjent for sin kafé, der alle kundene kan ha god tid og glede seg over spesiell atmosfære og unik design.

Som et familiedrevet selskap skiller F.P Kolbe seg ut fra mengden på grunn av sin en-til-en-type tilnærming og individuell oppmerksomhet til hver eneste kunde. Høydepunktet på stedet er underinndelingen av alle tilgjengelige elementer i 11 rom som har deres spesielle design og tema (Garden Decor, USA-laget møbler, julestue, utendørs fontener, veggdekorasjon, halloweenrom osv.). Mer detaljert informasjon om rommene, produktene og spesielle kafé-godbiter er tilgjengelig i de viktigste nettstedsseksjonene, nemlig Hjem, Om oss, Produkter og Meny. For å finne ut kontaktene, nå nettstedets topptekst / bunntekst eller kontoer for sosiale nettverk.

Den generelle webdesignen ser enkel og imponerende ut. Når du kommer til hjemmesiden, vil du se det virkelige bildet av stedet så vel som et fantastisk bildegalleri med produkter du kan velge i tillegg til menyen med retter du kan bestille på kaféen deres. En praktisk og praktisk løsning for alle!

17. USB-kontoer

USB-kontoer

Lag et nettsted GRATIS

USB-kontoer tilbyr profesjonelle og proaktive regnskapstjenester som er skreddersydd til unike kundebehov. Selskapet har mange års nisjekompetanse, og gir kvalitet og pålitelig støtte og unike strategier rettet mot effektiv forretningsutvikling.

Når du kommer til nettstedet, fremkaller designen, tilgjengeligheten av kategorier og detaljerte nyanser følelsen av tillit og spesiell virksomhets troverdighet. Listen over tjenester de tilbyr er listet direkte på hjemmesiden sammen med kostnadene. Det er også et lysbildefremvisning av høy kvalitet som gir et utvalg av regnskapstjenester man kan benytte seg av her. Høydepunktet på hjemmesiden er nedtellingstimeren som viser hvor lang tid som gjenstår til spesialtilbudets slutt.

Når du blar nedover siden, vil du se attester fra klienter, integrert Facebook-feed, online skjema og sosiale nettverksknapper. Det opprettes separate websider for seksjoner Blogg og nyttige lenker. Dette er det som gjør søket etter den bedriftsrelaterte informasjonen raskt, enkelt og praktisk for alle brukere.

18. Gorilla Tracking Africa & Eventyrsafari Uganda

Gorilla Tracking Africa & Adventure Safaris Uganda

Lag et nettsted GRATIS

Gorilla Tracking Africa & Eventyrsafari Uganda leverer eksepsjonell reiseopplevelse til alle, villige til å nyte naturlandskapene og innbyggerne i Uganda. Det Entebbe-baserte reiseselskapet ser oppdraget sitt med å organisere forskjellige typer turer med full service (budsjett-, moderat- og luksusturer) for voksne og barn.

Design og funksjonalitet av nettstedet deres skaper et behagelig inntrykk hos potensielle turister som er villige til å bestille en av turene som tilbys. Det er ikke nødvendig å bla gjennom prosjektet i lang tid – bare se på fullskjermbildeskytteren som presenterer tjenestene reisebyrået tilbyr. Hvert lysbilde kommer med “Tjenester” -knappen som omdirigerer en bruker til den tilsvarende siden.

Nettstedet inneholder også mye nyttig informasjon om hvilke typer turer som tilbys, generelle fakta om deres arbeid, hurtigkoblinger til alle pakkene, spesielle tiltak og forholdsregler brukerne bør være klar over. Du kan også få tilgang til byråkontaktene, kundevurderinger, integrerte video- og bildegallerier. Har du noen spørsmål? Da er du velkommen til å komme i kontakt med byråsjefene via pop-up-Jivochat-widgeten som gir mulighet for kommunikasjon i sanntid. Dette er en av de mest funksjonelle og informative uKit-drevne nettstedene!

19. Lærer Doms

Lærer Doms

Lag et nettsted GRATIS

Lærer Doms er et personlig nettprosjekt som eies og administreres av Dominic Bryan San Jose, som er lærer av yrke og har et spesielt ønske og oppfordring til skriving, blogging, vlogging og grafisk design. “Håper å inspirere før du går ut!” – det er mottoet Dominic følger, og det skildrer virkelig den samlede implikasjonen av nettstedet.

Her på nettstedet vil du komme over et imponerende utvalg av informasjon. Bare se på lysbildefremvisningen som er tilgjengelig på hjemmesiden, og velg det du liker mest. Hvert lysbilde har en integrert knapp som raskt vil omdirigere deg til den valgte siden. Nettstedets forfatter tilbyr et bredt spekter av tjenester knyttet til lærerens aktivitet. Den detaljerte informasjonen om hver tjeneste er tilgjengelig i den tilsvarende delen, sammen med gebyrene som belastes for den. Mer info gis på resten av nettsidene, nemlig Blogg, Bokanmeldelser, Research Coach, Values ​​ED, Services, About og Contact. Uansett hvilket problem du er interessert i, vil du definitivt kunne få de nødvendige fakta her.

20. Logan Hjem gavebutikk

Logan Hjem gavebutikk

Lag et nettsted GRATIS

Logan Hjem gavebutikk er den beste destinasjonen for brukere som leter etter eksklusivt og kvalitetsutstyr til hjemmet dekorasjoner. Uansett hjemmestil du ønsker å lage, vil du sikkert finne de beste varene for å lage den moderne dekor.

Nettstedet i seg selv ser ganske enkelt, men informativt ut. Det bugner av grafikk og høykvalitetsbilder av produkter som tilbys for salg der. Bildegalleriet er virkelig imponerende, med et bredt utvalg av møbler, persiske tepper, kjøkkenutstyr og flere gaver tilgjengelig til fornuftige priser. Listen over ekstra tjenester sammen med deres kostnader og detaljerte spesifikasjoner er også tilgjengelig på hjemmesiden.

Den integrerte e-handelsfunksjonaliteten gjør det mulig å bestille produkter direkte fra nettstedet. Dette er også ganske enkelt, raskt og praktisk. For å komme i kontakt med nettbutikklederne, kan du fylle ut det integrerte online kontaktskjemaet for å sende en melding og få tilbakemeldinger på kortest mulig tid.

Bunnlinjen

Med riktig holdning, uKit nettsted byggherre kan være en uerstattelig eiendel for alle slags virksomheter. Du må gjøre en virkelig innsats for å forvandle navigasjonen til en total katastrofe. I tillegg er prisene veldig rimelige.

Du er ikke begrenset til temaer og forretningsnisjer for nettstedet ditt. Medisin? Hvorfor ikke?! Anleggssektor? Lett som bare det. Yoga eller en nettbutikk? Vurder det som gjort! Blogg-like nettsteder er det eneste unntaket med plattformen – bloggfunksjonen er tilgjengelig, men kan ikke si at det er veldig praktisk for en fullverdig blogg. Totalt er uKit en av de beste løsningene på markedet, mest på grunn av dens allsidighet.

Lag et nettsted gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map